Instalab week 7 | ons eerste feestje

Goedemorgen iedereen! Allereerst wederom bedankt voor alle feedback vorige week. Ben echt blij om te lezen dat mijn Instalab nu veel sneller laadt door de foto’s iets kleiner te maken. Ik houd het dus voortaan zo, aangezien jullie er heel tevreden mee zijn!

Vorige week gingen Tim en ik naar de mesoloog, had ik wat afspraken in Utrecht, ging ik naar de kapper, met Tara shoppen in Rotterdam en vierden Tim en ik een samenwoon-feestje! Het was een superleuke week! Kijken jullie mee?

instalab - 2 Op maandag zijn Tim en ik samen vrij (we werken op zaterdag en verschuiven het weekend als ware naar zondag en maandag) en gingen we naar Praktijk DOM voor een mesologie consult. Hoe we dit ervaren hebben lees je in dit verslag. We zijn nu een week verder dus ik kan niet echt een update geven over de werking van de homeopathische tabletjes, behalve dat de mesoloog had verteld dat de tabletjes mogelijk de toestand zouden kunnen verergeren. En inderdaad, Tim had twee dagen later last van zijn buik een dagje vrij, en dat zette door tot migraine. Daarna heeft hij er geen last van gekregen gelukkig, maar ik denk dat we pas over 1-2 maanden een duidelijker beeld kunnen scheppen van een verandering.

instalab - 3 Tegenover de mesoloog zit eetcafé GYS, waar we een hapje hebben gegeten. Ik moet zeggen, mijn eten ziet er niet smakelijk uit (toch?! Of ben ik de enige die het stuk vlees op een soort van ingewand vind lijken?), maar het was best lekker. Not the best food ever, maar gewoon een prima maaltijd en dat voor ongeveer een tientje.

instalab - 4Toen we terug naar huis reden moest ik even deze foto maken vanuit de auto, zo met dat late zonnetje is Utrecht op zijn mooist!

instalab - 11 Deze foto maakte mijn vriend via zijn Snapchat, hier ben ik nog lekker aan het werk en aan het chillen in bed, en Coco houdt me gezelschap. Lief! Ik zag de foto later pas, wist niet dat Tim een foto van ons had gemaakt, hihi!

instalab - 10 AWWW YISSS! Op het laatst bedacht ik me dat ik nog best graag al die lekkere scherpe messen wilde hebben van de AH Mes & Bestek actie, dus toen heeft Nena me onwijs goed geholpen met allemaal zegeltjes. Ze had er zelf nog een aantal en ook haar collega’s kwamen met zegels aanzetten. Ook had ik veel zegels gekregen van mijn neef Rowan. En ineens had ik gewoon 6 kaarten vol! Zo blij mee!

instalab - 9 Ik heb meteen een santuko mes gehaald, en later werden de andere messen aangevuld dus die heb ik nu ook in mijn bezit. Zo blij mee! Ik heb het messenblok niet, maar Nena zei dat je bij IKEA zo’n magneetstrip kan kopen om ze mooi (en veilig) aan op te hangen, echt een goed idee. Ik bewaar ze nu nog even in de doos, tot we die strip hebben hangen. Wil ze niet zomaar in mijn besteklade gooien want dat is gewoon gevaarlijk omdat ze zo scherp zijn!

instalab - 8 Clairtje geeft me altijd mental support als ik aan het werk ben op de bank, haha. Hij komt altijd dicht bij me liggen, zo gezellig!

instalab - 18 Op woensdagochtend had ik een interview met Xiomarah, die werkt voor Glossy Magazine. We hadden afgesproken in restaurant Luc. Ben benieuwd naar het uiteindelijke artikel! Hij komt volgende maand of de maand erop in de Glossy te staan. Na mijn interview met Xiomarah had ik afgesproken met Vivianne van Benefit, en tussendoor bleef ik gewoon in Luc zitten om lekker te werken.

instalab - 21 De Oreo cheesecake van Luc is een aanrader! Wel super machtig, ik zou hem delen met iemand. Want in je eentje is het echt een beetje te veel.

instalab - 22 Na mijn afspraken ging ik naar de kapper (ik ben bij Michael geweest bij Kinki Kappers aan de Oude Gracht) en het toeval was dat Tara daar net vandaan kwam. Zonder dat we van elkaar wisten zijn we gewoon op dezelfde dag naar dezelfde kapper gegaan, haha! Ik had nog wat tijd over, dus hebben we een heerlijke pho soep gegeten bij Kimmade. Een klein zaakje, maar WOW, wat lekker is het eten daar! En ook een goede prijs. Zeker een aanrader als je even snel iets lekkers en gezonds wilt eten midden in de stad. Hier wil ik zeker vaker heen!

instalab - 23 Trots van Utrecht. En wat schijnt het zonnetje heerlijk!

instalab - 19 Het zonnetje is wel verraderlijk, want het was echt koud buiten. Maar meteen een goed moment om mijn nieuwe zonnebril eindelijk te dragen! Hij is van het Australische merk Quay en dit model heet ‘My Girl’. Ik liep het model al een tijdje te eyeballen, en toen werd ik ineens gecontacteerd door de Nederlandse webshop On The Wishlist die vroeg of ze mij er eentje konden opsturen. Zo toevallig! Ben er echt blij mee en het model past ook gewoon goed bij mijn hoofd. Ik heb er nu eentje met blauwgroene spiegelglazen, maar wil eigenlijk nog meer kleuren, haha!

instalab - 26 Op donderdag hadden Tara en ik zin om te shoppen, dus toen zijn we naar TK Maxx gegaan in Rotterdam. In de trein naar Rotterdam toe zaten we in een stiltecoupé, dus communiceerden we heel braaf via whatsapp. En ik weet niet zo goed meer waar we het over hadden, maar ons gesprek was zo grappig, moest echt keihard lachen!! Ik appte dat ik niet naar Tara wilde kijken omdat ik anders echt keihard in lachen zou uitbarsten en toen maakte ze deze foto. Ik probeerde mijn lach heel hard in te houden en dat zag er dus echt niet uit.

Ik heb trouwens mooie dingen gescoord bij TK Maxx, en dat laat ik jullie snel zien in een shoplog video!

instalab - 1 Op vrijdagavond kwam Maren langs en we hadden zin in Maccie D., dus appten we Tim om te vragen of hij na werk langs de McDrive wilde rijden. Guilty Pleasure!

instalab - 15 Op zaterdag kwam er een Marokkaanse PostNL bezorger aan de deur en hij vroeg of ik ook Marokkaanse was. Ik krijg die vraag wel eens vaker gesteld door iemand die zelf Marokkaans is, echt grappig! Ik vind mezelf namelijk overduidelijk een Indo, haha! Op Snapchat vroeg ik wat jullie er van vonden en nog best veel mensen waren het met de PostNL bezorger eens! Grappig om te weten.

instalab - 6 Op zaterdag gaven Tim en ik een feestje. Omdat we in de loop der jaren nooit eens iets vieren (ik heb al 5-6 jaar mijn verjaardag niet gevierd, en Tim ook niet echt) en omdat we deze maand alweer 1 jaar samenwonen (ja, je moet toch iets verzinnen als reden voor een feestje? Haha!).

Clarence en Coco vonden het maar wat spannend toen ik bezig was met de voorbereidingen.

instalab - 5 What’s this?!

instalab - 12 EINDELIJK, EINDELIJK!! Heb ik mijn tapkraantjes goed kunnen gebruiken. Het is namelijk echt party materiaal, maar zoals ik al zei vier ik nooit een feestje, haha! In de linker heb ik Gin Tonic gedaan en rechts een Cointreaupolitan (mix van Cointreau, cranberry sap en limoensap, erg lekker!). In het kommetje eronder nog wat limoenpartjes, rechts in de metalen kom nog wat ijsblokjes, en zo konden onze gasten gewoon zelf hun eigen cocktailtje tappen. Zo handig!

En natuurlijk in een echte Amerikaanse Red Cup, want we hadden last minute nog een thema aan het feestje gekoppeld, namelijk The All American Dream.

instalab - 13 Vandaar ook de ballonnen in patriotische kleuren (alhoewel dit ook de kleuren zijn van de Nederlandse vlag, natuurlijk).

instalab - 7Mama had speciaal voor ons feestje overheerlijke cinnamon rolls gemaakt. ZO LEKKER EN SMEUÏG EN ZOET!

instalab - 14 Mijn outfit: Miss America! Hier draag ik een galajurk die ik 10 jaar geleden in Amerika kocht voor $50 (toen was ik 21 en waren we met het hele gezin op vakantie in Florida, onze eerste keer in Amerika ooit, echt een legendarische vakantie!). Om die reden doe ik de jurk dan ook niet weg, ik denk dat dit echt zo’n kledingstuk is met een emotionele waarde en die ik nog jaren zal bewaren. Het lint en het kroontje had ik nog, want wat velen misschien (nog) niet weten is dat ik 5 jaar geleden heb meegedaan aan een echte, officiële Miss verkiezing, haha!

Het was leuk om te zien dat de rest ook was verkleed! Cowboylaarzen, cowboyhoeden, Amerikaanse sportshirtjes en petjes werden aangetrokken. Zo leuk dat iedereen gewoon mee deed!

instalab - 16 Het feestje was geslaagd! We hebben gezellig gepraat en gedronken tot in de vroege uurtjes. En zoals verwacht had ik VEEL TE VEEL eten ingeslagen, haha! Maar goed, beter te veel dan te weinig :)

instalab - 17 Coco had zich de hele avond verstopt onder bed, terwijl Clarence wel gewoon aan het mingelen was met onze gasten. Echt grappig om dat verschil te zien, en ik had gedacht dat Coco juist iets stoerder zou zijn en Clarence juist wat banger. Toen iedereen weg was en ik mijn tanden ging poetsen, kwam ze eindelijk weer tevoorschijn. Arm beessie! <3

instalab - 24 Op zondagavond lekker chillen bij Maren en Martijn, met lieve Puzz op schoot.

instalab - 25We hebben live een NBA game gekeken, de Cleveland Cavaliers tegen de Oklahoma City Thunder. Ik vind het jammer dat basketbal hier in Nederland niet zo groot is als in Amerika. Het is zo’n mooie en spannende sport!

Nou, en dat was de afsluiter van mijn week! Morgenochtend werken en ‘s middags een shoot voor het Grote Beautynummer van Cosmo, waar ik veel zin in heb! Komende zaterdag is trouwens het Yankee Candle event in Utrecht, waar ik ook erg naar uitkijk. Vandaag krijgen de mensen die zich hebben aangemeld een bevestigingsmailtje. Omdat er erg veel aanmeldingen waren, hebben we er even een stop op gezet, maar wellicht dat we de aanmeldingen weer open zetten, I’ll keep you posted! Mocht je op zaterdagmiddag sowieso in Utrecht zijn dan kun je altijd even langslopen natuurlijk, en als het dan niet te druk is kun je gewoon binnen lopen! Lijkt me leuk om jullie daar te zien!

PS. Ook maakte ik nog deze meme:

How I think I eat VS how I actually eat

instalab - 20HAHAHAHAH! Ik moest er zo hard om lachen! De onderste foto is een oude babyfoto van Sarah, het kindje van Nena. Ze is nu inmiddels 1,5 jaar oud. Maar deze foto blijft gewoon zo meesterlijk grappig dat ik hem altijd heb bewaard in mijn telefoon, en ineens bedacht ik  deze meme. Lol!! Nena kon er ook hard om lachen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. S.
  25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

  Hoi Serena,

  Je huid ziet er heel goed uit de laatste tijd. Ik heb dezelfde huid als jou (vet/ gecombineerd en een verhoornde huid), maar heb zoveel last van break-outs de laatste tijd. Welke producten gebruik je nu?

  Ik drink bijna 3 liter water, verder geen frisdrank, chocolade of ander junkfood en probeer zo weinig mogelijk suiker en zuivel te eten. Ik gebruik nu de producten van Philosophy (o.a. microdelivery peel), maar het werkt allemaal niet?

  Thanks! :)

  • Serena
   Auteur
   25 februari 2016 / donderdag, 25 februari 2016

   hi S,
   gebruik je niets met salicylzuur?

   • S.
    26 februari 2016 / vrijdag, 26 februari 2016

    Hoi! Ik gebruik acne creme van Biodermal en de Total Matteness cleanser en toner van Philosophy waar salicylzuur in zit. Toch werkt het niet ;-)

 2. Diana
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Aahhw het kindje van Nena is zo schattig! Zulke foto’s moet je inderdaad altijd bewaren haha! Jullie feestje zag er heel leuk uit! Je tapkraantjes zijn gewoon perfect. Ik weet alleen niet meer of die standaard er ook bij zat, nee toch?

  • Serena
   Auteur
   24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

   Jawel, hele set compleet met standaard, ideaal!

 3. Jessica
  24 februari 2016 / woensdag, 24 februari 2016

  Ik als Filipijn krijg constant de vraag of ik Marokkaans ben, van zowel Marokkanen, als Filipijnen als Nederlander. Soms best irritant haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *