Instalab week 7 | Harry Potter expo en Baby Shower

Goedemorgen iedereen, hebben we een leuk weekend gehad? Ik heb het vrij druk gehad met vooruit werken, maar ook deed ik leuke dingen zoals het bezoeken van de Harry Potter expo, kwamen Maren en Martijn gezellig langs, had ik een surprise Baby Shower (nee, niet van mezelf) en… heb ik Pokémon Go weer ontdekt!

instalab week 7_ - 2 De week begon allereerst goed met dit OVERHEERLIJKE gebakje. Misschien dat sommigen van jullie het herkennen, het is namelijk een gebakje dat heel bekend is in regio Doorn en het heet een ‘ski taartje’. De bodem is van koek, daarop liggen kersen uit blik, slagroom en een opgeklopt eiwittoefje. De moeder van George kan HEEL goed bakken en had van het weekend deze taartjes gemaakt. Ze gaf er een paar mee aan George zodat ik het ook kon proeven en wow…. ik ben fan!

instalab week 7_ - 4 In Japan zaten we in een Bed & Breakfast en daar hadden we ook een klein keukentje tot onze beschikking, met onder andere een typisch Japans grill oventje. We vonden het ding ZO handig, dat we bij aankomst in Nederland meteen naar een soortgelijk oventje op zoek zijn gegaan. We vonden dit exemplaar van het merk Tristar, echt heel goedkoop want hij was maar €32. Hij werkt heel simpel want hij heeft maar 2 knoppen: eentje voor de temperatuur en eentje voor de tijd. Je stelt hem dus in op bijvoorbeeld 10 minuten en je hoort hem dan tikken (net zoals een keukentimer) en na 10 minuten hoor je een luide PING. Hij is lekker klein, iets kleiner dan onze magnetron, en ideaal voor wanneer je even 2 pistoletjes wilt afbakken, kaas-ui broodjes wilt maken, en je kunt er zelfs een visje in grillen. Misschien is het overbodig omdat ik ook al een normale oven heb, maar ik vind het toch een heel handig ding, juist omdat het perfect is om even snel kleine dingetjes in af te bakken.

DIT IS OVERIGENS NIET GESPONSORD!

Ben gewoon echt fan van dit mini oventje! Volgens mij ook superhandig als je op kamers woont.

instalab week 7_ - 5 Elke dag krijg ik pakjes opgestuurd en dat is hartstikke leuk, ik bedoel het is elke dag feest en alsof ik jarig ben, maar soms worden hele kleine lipstickjes verpakt in een hele grote doos en zo aan het einde van de week heb ik ongeveer dit aan kartonafval (bubbeltjesplastic, folie, enveloppen en vloeipapier zitten al in de vuilniszak). Ik rijd elke week naar de stort om karton weg te gooien, gelukkig is dat lekker dichtbij, maar eigenlijk is het te zot voor woorden wat er allemaal binnenkomt aan producten maar ook aan afval. Ik recycle de dozen en ik weet dat de meeste PR bureaus dat ook doen, dus het is niet anders en het hoort er gewoon bij!

instalab week 7_ - 1 Het linkerraam leek de hele tijd vies omdat er van die ‘wolkjes’ in te zien waren, en zelfs toen ik het huis ging bezichtigen en de bouwtechnische keuring was geweest, was ik nog steeds in de veronderstelling dat het gewoon vies was. Maar wat bleek, er zat vocht tussen de dubbele beglazing! Ik heb dus helaas mijn glas moeten vervangen, en dat is afgelopen maandag prachtig gedaan. Het glas is nu NOG schoner dan de middelste en rechter, haha! Ik kan er eindelijk weer normaal doorheen kijken, wat een verademing!

instalab week 7_ - 3 Ook de open haard wordt weer lekker gebruikt. Nu het weer een stuk kouder is buiten, merk je dat ook zeker binnen. En al helemaal in de avond, als je stil op de bank zit, is het best fris binnen. Gelukkig is George de ultieme vuurtjesstoker! Hij maakt de beste fikkies :)

instalab week 7_ - 6 Hier draag ik de The Street and I look van vorige week, en ik draag hier ook nepwimpertjes. Ik vind ze zo schattig en sexy staan, en ze zitten er eigenlijk ZO op. Dus ik heb besloten om wat vaker neppers te dragen, haha!

instalab week 7_ - 11 Op woensdag ging ik Angel helpen, want ze hadden een model nodig. De spa van haar moeder, City Spa Bali, heeft zich namelijk sinds kort aangesloten bij Treatwell, en die dag zou er een fotografe langskomen om professionele foto’s te maken voor de Treatwell site. En of ik even wilde liggen en gemasseerd wilde worden? SURE! No problem!

Zo ziet de spa er trouwens uit bij binnenkomst, gezellig he? Ik vind het zo huiselijk en gezellig en Jane komt altijd meteen aansnellen met kopjes thee en lekkers. Ik voel me er echt helemaal thuis!

instalab week 7_ - 8 Daar heb je d’r, de knapperd!!

instalab week 7_ - 7 Ik kreeg deze batik kamerjas aan en ik vind hem echt heel cool! Als ik ooit weer in Indonesië ben ga ik er naar op zoek. Superfijn ding voor in de zomermaanden, als badjasje!

instalab week 7_ - 9 Van Patricia (links) en Umi (rechts) kreeg ik de 4 hands massage, en ik kreeg ook een lulur behandeling en een cream bath (hoofdmassage met handgemaakte, natuurlijke conditioner). Ik kreeg eigenlijk van alles wat, zodat de fotografe elke behandeling op de foto kon zetten, haha! Maar toen de foto’s waren genomen werd de massage afgemaakt en het was zoooooo lekker! KIJK ME GENIETEN!

Mocht je nu zin hebben in een Balinese massage, of een wat stevigere drukpunten massage, of gewoon verwennerij (lulur is een natuurlijke scrub behandeling, maar kan je ook cream bath aanraden) ga dan echt naar City Spa Bali. In geen andere spa wordt je op zo’n traditionele manier behandeld. Verwacht dus geen strakke, moderne spa, maar juist een hele gezellige, huiskamersfeer-spa waarbij je bijna (BIJNA!) denkt jezelf in Indonesië te begeven. Aanrader!! Ik ga sowieso snel weer terug en dan neem ik George mee!

instalab week 7_ - 10 De moeder van Angel heeft ook een hele lieve jongen aangenomen, en na de shoot kwam hij even buurten. Hij gaat een kappersopleiding volgen en vroeg of hij mijn haren kon föhnen. Nou, natuurlijk! Ben weer helemaal in de watten gelegd bij Spa Bali! En wat een prachtige bos haar heeft hij zelf he? Goh!

instalab week 7_ - 12 Angel reed terug naar Amsterdam en nam mij mee, want George appte me dat hij moest overwerken. Ik vroeg Angel of ze me wilde afzetten bij zijn kantoor, want ik had mijn laptop bij me en dacht, dan kunnen we samen nog even doorwerken. Uiteindelijk werd het heel erg laat, bestelden we thuisbezorgd.nl en vertrokken we om 22u van kantoor terug naar Houten. Maar het was gewoon gezellig, en ik heb lekker veel kunnen doen.

instalab week 7_ - 13 Breakfast for champions!

instalab week 7_ - 14 Op donderdagavond hadden we zin om iets leuks te doen, dus zijn George en ik naar het Oude Dorp gelopen hier in Houten. Bij tapperij de Zwijger hebben we toen wat biertjes gedronken! Was echt gezellig, echt een leuke, sfeervolle kroeg. Gaan we zeker vaker doen!

instalab week 7_ - 16 Op vrijdag zijn we naar de HARRY POTTER EXPO gegaan en wowwwwww, dit was zo cool!!! Ik was al jaloers toen ik zag dat mijn zusjes bij de opening waren (ik kwam net terug uit Tokyo) en ze stuurden via whatsapp allemaal foto’s door, dus ik had zoiets van, IK MOET OOK!

instalab week 7_ - 17 Ik heb alle delen gelezen en alle films gezien en ik ben gewoon zo dol op de wereld die JK Rowling voor ons heeft geschapen. Ik was dan ook heel benieuwd naar de expo en hoopte met heel mijn hart dat het geen domper zou zijn. Maar.. niets is minder waar. De expo is goed neergezet, er valt veel te zien aan filmprops, elke ruimte is mooi aangekleed (soms lekker duister en donker, om dat echte Harry Potter sfeertje te pakken) en het is leuk om alles te herkennen. George en ik zaten de hele tijd van ‘oh ja, dat droegen ze bij die ene scene’ en ‘hee kijk, dat was toch die enge scene in het bos?’. Dus een feest van herkenning, hartstikke leuk!

PS. Kijk zo lief Dobby is! <3

instalab week 7_ - 15 Bij de meeste tentoonstellingen staan bordjes ‘niet aanraken’ maar bij deze tentoonstelling werd je soms juist aangemoedigd om vooral WEL iets aan te raken, haha! Weten jullie nog wat dit zijn?!

instalab week 7_ - 18 Selfie!

instalab week 7_ - 19 Aan het begin van de expo kreeg ik trouwens nog de sorteerhoed op! En wat denken jullie? Het werd natuurlijk Griffoendor! Yeahhhhhh!

instalab week 7_ - 20 Zaterdag hebben papa en George deze mooie planken opgehangen in de keuken, echt ZO gaaf! Papa kocht een grove boomstamplank, die heeft hij doormidden gezaagd, en de platte kant (waar hij heeft gezaagd) plaatste hij tegen de muur.

instalab week 7_ - 21 De metalen standaarden heeft hij zelf gemaakt door ze 90 graden te buigen bij hem op zijn werk en er gaten in te boren. Ik vind het echt ontzettend mooi, heel industrieel, maar ook ‘gezellig’ door de organische vormen van het hout. Het maakt de keuken net iets minder strak en geeft het meer warmte. Nu kan ik de planken leuk gaan inrichten! Ik wil er mijn kookboeken op uitstallen, maar ook mijn mooiste kommetjes, voorraadpotten, een plantje. Niet té druk, anders is het rommelig. Ik laat het jullie de volgende keer zien!

instalab week 7_ - 22 Jep, ik ben weer begonnen met Pokémon Go, hahaha! De nieuwe generatie Pokémon is namelijk toegevoegd EN bij ons huis is een Onix spawning plek (en een stukje verder verschijnen veel Pikachu’s) dus ik vind het weer helemaal leuk! Velen van jullie weten dat ik sinds het begin STEEDS Mr. Mime ben misgelopen. Hij was de enige Pokémon die ik ECHT wilde vangen, maar het lukte steeds niet. Inmiddels werd hij mijn earth nemesis, hahaha! Maar jongens, ik heb goed nieuws: ik heb hem eindelijk gevangen! BRING THE CHAMPAGNE!

instalab week 7_ - 26 Op zondag hadden we een surprise baby shower van Tran! Over 2 weken gaat ze met verlof dus ze heeft een lekkere grote toeter inmiddels, en haar zus organiseerde de shower bij haar thuis. Ze kwamen net terug uit Parijs en ze was oprecht verrast! Zo leuk, we stonden met zo’n stuk of 18 meiden in het halletje te wachten!

instalab week 7_ - 25 Spannond! Wanneer komt ze nou?!

instalab week 7_ - 24 Tran was lekker opgewekt en vrolijk zoals altijd! Het was ook echt heel gezellig! Er was lekker eten, drinken, gezellige meiden, we deden het spel 30 seconds (maar dan met termen zoals stuwing, geboortekanaal, toucheren, etc.) en dat was echt lachen, iedereen was zo fanatiek!! Vooral Maren en ik! Haha! En daarna was het tijd voor cadeautjes. Tran was happy!

instalab week 7_ - 23En iedereen had heerlijke hapjes gemaakt, nomnomnom!

Hierna kwamen Maren en Martijn nog gezellig mee naar huis en hebben we spaghetti gegeten, en zijn George en ik nog een stukje gaan rijden om Pokémon te vangen. En toen lekker om 12u naar bed. Heerlijk weekend gehad!

Vandaag en morgen moet ik echt FLINK aan de bak om goed vooruit te werken, want woensdagochtend vlieg ik met Laura naar een onbekende bestemming. Maar…. ik heb even de speurneus uitgehangen en ik ga er 99% van uit dat we naar Zanzibar vliegen! AHHHHHHH, ik hoop echt dat het waar is! Kom maar door met de zon, zee en 30 graden! Ik houd jullie op de hoogte via mijn Instagram!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

48 Reacties

 1. Ikram
  12 maart 2017 / zondag, 12 maart 2017

  Oeeeeh zo’n handige papa heb je :D Oh en die massage #wishiwasthere <3

 2. Sifra
  24 februari 2017 / vrijdag, 24 februari 2017

  Hier een Doornse,
  Bij het bonbonzaakje in Doorn tegenover de Albert Heijn kan je echte skitaart bestellen, dan gaan ze die voor je maken. Heerlijk!

 3. evelien
  22 februari 2017 / woensdag, 22 februari 2017

  Wordt skitaart maar in enkele delen van het land verkocht? Nooit geweten! Ik kom uit Brabant en hier wordt het vaak bij een verjaardag geserveerd.

 4. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Wat heeft je vader die planken weer ontzettend mooi gemaakt, wauw!

 5. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Wat een heerlijke foto’s oh en die massage… nep wimpers vind ik ook prachtig hoor, zeker meer doen! de house of lashes lijm is ideaal (op lashaddict.nl) te bestellen

 6. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Wat mooi die planken en wat een lieve vader heb je toch!

 7. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Wat een zalige week, goede reis en heel veel plezier!

 8. Lieke K.
  21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Die planken in de keuken zijn zooooo gaaf! :)

 9. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Gezellig weekje hoor. Je planken in de keuken zijn echt prachtig, superlief van je vander weer!

 10. 21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

  Ahhhh wat heb je een heerlijke week gehad! Mooi die planken! Fijn dat je het met George ook qua overwerken /laat werken goed hebt: wanneer alles vanzelf gaat, zit het goed meid! Super! Goede reis alvast xxx

 11. Meryem
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Oeh mischien is de ski taartje een idee voor Foody Friday. Ik ben verzot op kersen uit blik. Leuk die Harry Potter expositie

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

   Goed idee, ik zal Annie sowieso eens vragen of ze samen met mij wilt bakken! :)

 12. Mare
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  @Serena: Heb je ook het Harry Potter kasteel bezocht in Engeland?

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

   hi Mare,
   nee helaas nog niet, maar dit wil ik wel zoooooo graag eens doen! Staat dus zeker nog op de planning! :)

 13. Denise
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Leuk weekje sereen <3

  X

 14. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Erg leuk om te zien wat je allemaal deed afgelopen week!

 15. loes
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Hmm wat ziet de behandeling er lekker uit! Ik denk gelijk terug aan mijn eerste spa behandeling ooit, ik viel bijna in slaap, zo erg genoot ik. En wat ziet de spa er mooi uit, die meiden ook met die mooie kleding en het interieur! En ook heel fijn dat je zo’n lieve papa hebt die je helpt met klussen 😊

 16. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Lekker weekje! Gaaaaf die harry potter expo..dobby is zo schattig! Super tof wat je vader heeft gemaakt. Lekker crea!

 17. Melissa
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Die plankjes zijn zo mooi! Waar hebben jullie de boomstamplank gehaald??

 18. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Ben erg benieuwd waar je naartoe gaat, spannend! :)

 19. Maren
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wow, die planken in je keuken zien er super mooi uit! Echt fijn dat je zo’n handige vader hebt :). Dit laat ik ook aan mijn vriend zien, die is ook een best handig, wie weet dat wij ook zulke planken aan de muur hangen :)

 20. Veerle
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Weer een leuke week! Ik moest wel even lachen met earth nemesis mister Mime, een beetje vernederlands Engels van aartsvijand denk ik, arch nemesis bedoel je waarschijnlijk. Zo’n oventje ken ik ook nog van studententijd, mis ik niet want gebak of zo brandde daarin altijd aan. Pizza lukte nog net dus wel goed voor student survival (basisbehoefte!). Planken in de keuken vind ik heel erg mooi!

  • Veerle
   20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

   En dan zeg ik het zelf ook nog fout want is blijkbaar 1 woord: archnemesis dus. Betweter zijn GAAT FOUT! ;-)

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

   OMG zo’n suffe fout van mij, ik lach me dood! Je hebt helemaal gelijk! Het oventje is inderdaad wel echt voor platte dingen. Ben er net achter dat je er ook perfect stroopwafels in kunt opwarmen. Deed het wel eens in de magnetron, maar in het oventje blijft de koek lekker knapperig. Hmmmmm!

   • Veerle
    2 maart 2017 / donderdag, 2 maart 2017

    Ga ik eens proberen in de toaster, klinkt goed!

 21. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Altijd leuk zo een suprise baby shower! ik ga als het goed is 2 maart naar de harry potter expo , ik heb er wel zin in!

 22. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wat een leuk overzichtje! Ik ben afgelopen weekend ook naar de Harry Potter expo geweest, vond het ook erg gaaf!

 23. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Dat gebakje ziet er zóooo goed uit, haha! X

 24. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Oehh dat gebakkie! Yum! En Mr Mime, haha! Ik ben ook weer fanatiek begonnen met PoGo!

 25. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Oooh de harry potter expo, echt zo leuk! Het deel met de mandragora’s was mijn absolute favoriet!!

 26. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wat leuk zeg ik dacht bijna dat je zwanger was. Haha. Ik vind de behandeling er wel een beetje eng uit zien. Maar dat zal vast gaaf zijn geweest.

 27. Richelle
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  De ski taart van de bakker op ‘t oude dorp is ook een echte aanrader (Marco Osté)!

  • Serena
   Auteur
   21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

   Ja, verkopen ze die gewoon hier in “mijn” eigen dorp? SNEL HALEN! Thanks voor de tip!

 28. Britt
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wat leuk zo’n surprise baby shower, ziet er leuk uit! Je boft maar met zo’n vriend, en dan ook nog zo’n moeder erbij, die gebakjes zien er lekker uit! Ik wil ook nog zooo graag naar de Harry Potter expo, ik ben een mega-fan dus ik ga zeker weten gauw.

 29. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wow je nieuwe glas is echt mooi helder vergeleken met die 2 ernaast! Ohh zo leuk, ik ga ook naar de expo, ik weet alleen nog niet wanneer, haha moet nog even een datum prikken.
  Ik hoop ook voor je dat het Zanzibar is, zou wel lekker zijn even naar de zon! Zou ik ook wel willen!

 30. Ilse
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Wat tof, een 30 seconds babyshower spel! Hebben jullie die zelf gemaakt of gedownload?

  • Serena
   Auteur
   20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

   hi Ilse,
   de zus van Tran kwam ermee, de kaartjes zagen eruit alsof ze geprint waren, dus ik denk dat het ergens online wel te vinden is. En anders gewoon zelf maken!

 31. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Leuke foto’s! Die planken in de keuken zijn ook echt mooi!

 32. Christel
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Ja Happy Potter expo is leuk, maar ik ben dan vervolgens naar Harry Potter gedeelte in Orlando pretpark geweest. En dat was gewoon onbeschrijfelijk. Je zit net in een HP film.
  Echt onbeschrijfelijk. Dus 😊je reist toch vaak he, dat zou je megasuper vinden denk ik.

  • Serena
   Auteur
   20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

   hi Christel,
   ik ben er jaren geleden geweest, toen het Harry Potter gedeelte net open was. Die attractie daar is nog steeds mijn favoriet van alle attracties waar ik ooit ben in gegaan, het was er ZO gaaf! Heb toen zelfs een echt boterbiertje gedronken, haha!

   • Sabrina
    20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

    Zijn jullie je niet rot geschrokken met die spin die op je “spuugde” :(
    Orlando is echt tof idd

    • Serena
     Auteur
     21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

     Hihi, ik dacht nog wel, als mijn vriendin Nena in deze attractie had gezeten dan denk ik dat ze een hartaanval had gekregen! Ze is namelijk heel erg bang voor spinnen!

 33. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Oe lekker dat taartje! Die spa ook trouwens, lijkt me zo heerlijk! In ons volgende huis willen we ook graag een open haard. Hier bestaat geen verwarming maar door de hoogte is het altijd koud. Zou dus echt het hele jaar door van pas komen!

 34. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Ik ben zelf afgelopen vrijdag ook naar de Harry Potter Exhibition geweest en vond het ook zooo tof!

 35. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Leuk dat jullie naar die Expo geweest waren!
  Wat een goed idee van de mooie houten planken in de keuken.
  Fijne week en heb een leuke holiday ;-)

  Xoxo

 36. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Yay, leuk om te lezen en te zien allemaal weer! Zo te zien heb je allemaal leuke dingen gedaan :) Die planken aan de muur vind ik trouwens ook heel gaaf vooral omdat het niet gladjes is afgewerkt, maar gewoon zoals hout hoort te zijn. Heel mooi! Fijne week weer, liefs, Merel

 37. 20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Ohhh man de Harry Potter Expo, ik wil ook nog zo graag gaan! Het lijkt me echt ongelofelijk tof en ik ben een enorme fan. Wat heerlijk dat je model mocht staan, die batik badjas is ook heel erg gaaf vind ik! Die nepwimpers staan je trouwens prachtig. Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *