Instalab week 6 | Parijs, Lisa Eldrigde en een droomtas

Goedemorgen iedereen! Allereerst wil ik jullie bedanken voor de feedback op mijn vorige Instalab post. Ik dacht écht dat jullie dit geen leuk item meer vonden, dus het was hartverwarmend om te lezen dat het voor velen van jullie juist één van de favoriete artikelen van de week is. En ook superleuk om eens wat lieve comments te lezen van lurkers. Heel erg dankjewel dus! Jullie comments en feedback worden gewaardeerd!

Uit de feedback bleek dat het laden van de foto’s niet altijd even snel gaat, vooral wanneer je de Instalab op een mobieltje kijkt, dus ik heb de foto’s vandaag iets kleiner gemaakt (500 px breed) om te kijken of dat helpt. Laat het vooral even weten als je een verschil in laadtijd merkt! Ik hoop het van harte. Verder houden jullie van lange Instalabs, maar ik denk dat 50 foto’s bijvoorbeeld wel érg lang is, dus ik probeer mijn ‘darlings te killen’ en de Instalab voortaan uit maximaal 40 foto’s te laten bestaan. Ik denk dat dit de laadtijd ook zeker ten goede komt.

Goed, gaan we nu over naar de orde van de dag! What was I up to last week?

instalab week 6 - 1 Ik heb eindelijk de tijd gevonden om mijn Crockpot uit te proberen! Het ding is heel simpel in gebruik: gewoon inpluggen en dan zijn er 3 standen (low medium en high).

instalab week 6 - 2Ik besloot om een lekker stoofpotje te maken, met stoofvlees, rode wijn, ui en wortel. Alleen, ik had het recept gewoon van AH.nl geplukt en misschien had ik toch beter een speciaal crockpot recept kunnen gebruiken, omdat ik dan had geweten hoe lang het moest stoven en op welke stand. Nu deed ik maar wat en na 5 uur was de saus nog helemaal niet ingedikt, het was net soep! En het vlees was ook nog helemaal niet zacht.. dus het was een beetje een fail (heb er uiteindelijk nog wel wat van kunnen maken hoor). Maar de komende week ga ik het nog eens proberen en dan met een echt en officiëel crockpot recept!

instalab week 6 - 3 Coco kwam aandacht vragen, en dan strekt ze heel lief haar pootje uit, en toevallig zat ik net mijn telefoon in mijn hand en kon ik deze foto maken. Ik vind haar zoooo schattig! En met de juiste uitsnijding van de foto lijkt het toch net alsof ze een selfie maakt? Hihi! Hilarisch!

instalab week 6 - 4 Op dinsdag gingen Larissa, Tara en ik met de Thalys naar Parijs (first class, wajooooo) en ik had zin in een wijntje! We waren uitgenodigd voor een internationaal event van Lancôme. Ik moet zeggen, ik ga nauwelijks naar internationale events, dus ik was heel benieuwd en had er ook echt veel zin in!

instalab week 6 - 12 OMG wat hadden we een lol met Snapchat onderweg! Er is dus een filter (waarbij je grote ogen krijgt en een klein mondje) en met dat filter lijk ik heel erg op Tara! We noemden het filter daarom het ‘Tara Filter’ en vroegen of onze volgers een ‘Tara selfie’ wilden maken.

instalab week 6 - 11Hier moest ik het hardst om lachen! Ik probeer ook altijd om een filter over Clarence en Coco te leggen maar het lukt me NOOIT! En deze volger is het gewoon gelukt. Hilarisch! Ik blijf gewoon proberen. Ooit zal het me lukken.

instalab week 6 - 21 Wow, we sliepen in Parijs echt in een luxe 5 sterren hotel zeg! Bij de entree stond dit kunstige boeket en ik kan het dan nooit laten om Tara te vertellen welke bloemen het zijn, hahaha! Ik voel me dan echt zo’n moeke. ‘Kijk Tara, dit is magnolia, en dit is een Amaryllis, en dit zijn ranonkeltjes…”

I’m old.

instalab week 6 - 13 Check deze mooie wastafel setup! Zo mooi dat licht en al die spiegels, perfecte setting om make-up aan te brengen.

instalab week 6 - 5 En wow, je weet dat je in een 5-sterren hotel logeert als ze er samples hebben van Hèrmes, lol!

instalab week 6 - 6 Bij aankomst in onze hotelkamer lag er een goodiebag klaar op mijn bed, met onder andere deze beauties van producten! Onderaan zien jullie ook de Juicy Shakers, één van de nieuwste producten van Lancôme, ontworpen door Lisa Eldrigde. Deze shakers vervangen de iconische Juicy Tubes! Ze zien er zo cute uit zeg, echt mini cocktail shakertjes!

instalab week 6 - 7 Voor het event gingen we een hapje eten bij Laduree. Ahhhhh! Echt zo leuk! Ik heb hier nooit eerder gegeten, maar het leek me wel altijd erg leuk, en nu zat ik er eindelijk. Ik bestelde een lekkere kruidenthee en dit magisch mooie taartje. Ben even de naam kwijt, maar hij smaakte een beetje naar rozen en deed me denken aan stroop Susu (Indo’s weten denk ik wel waar ik het over heb). Zo lekker! En ook gewoon zo knus, alles. Het was echt heel gezellig!

instalab week 6 - 9 Even mijn outfitje showen! High waisted broek is van Gina Tricot, daaronder draag ik een body van Loavies.com en een zwart vestje van Zara. De laarzen zijn van Guess.

instalab week 6 - 16 Sister squad!

instalab week 6 - 26 En met Lisa Eldrigde! Ik heb zo veel YouTube video’s van haar gezien en nu zag ik haar een keer in het echt, zo leuk! Ze is kleiner dan ik dacht (ze draagt hier zelfs nog flinke blokhakken) en wow, haar jurk is zo mooi. Ik vind haar heel zacht en vriendelijk en ze ziet er in het echt prachtig uit. En het is gewoon zo cool dat zij de Juicy Shakers heeft ontwikkeld. Ze is niet alleen creatief als MUA, maar ook als product ontwikkelaar. Een hele inspirerende vrouw! Ik zou ook echt graag mijn eigen make-up product willen ontwikkelen, echt een droom!

instalab week 6 - 10 Je kunt niet langs de Eiffeltoren lopen zonder er een foto van te maken, vind ik. Het blijft gewoon zo’n iconisch bouwwerk. En hoewel de Fransen beledigd waren toen ze hem cadeau kregen (ze vonden hem te lelijk) moet ik zeggen dat ik hem juist heel mooi vind! Of nou ja, het Louvre vind ik mooier, maar de Eiffeltoren is gewoon een symbool voor Parijs en misschien vind ik hem daarom iets magisch hebben, I don’t know. Ik vind hem gewoon mooi!

instalab week 6 - 8 ‘s Avonds gingen we eten bij Monsieur Bleu. Echt een top locatie in Palais de Tokyo (met uitzicht op de Eiffeltoren). Het was echt super fancy en we hebben HEERLIJK (maar écht ontzettend lekker) gegeten. Ik heb echt gesmuld! En de ruimte was ook gewoon zo indrukwekkend mooi en sfeervol ingericht. I love it!

instalab week 6 - 14 De volgende ochtend gingen we langs Institute Lancôme voor een ontspannende facial treatment, oeh la la!

instalab week 6 - 15Normaal als je een facial krijgt, hoef je je niet uit te kleden. Maar nu wel! Ik dacht echt zo van ‘huh’? Waarom moet ik naakt!? Maar ik moest dus plaatsnemen in dit heerlijke bedje, met een heerlijk bouncy matras. En dan onder een dekbed. Het was zo warm en cozy, ik viel al bijna meteen in slaap. En de facial moest nog beginnen! Het was meer een soort van verwenfacial, echt genieten!

Daarna hadden we nog een paar uur vrij in de stad (and you know what that means! SHOPPING TIME) en rond 17u pakten we de trein terug naar Nederland.

instalab week 6 - 18 Lief klein kroketje. Ik ga altijd naast haar liggen en dan leg ik mijn gezicht in haar vacht en snuif ik haar geur op. Ze ruikt altijd zo lekker!

instalab week 6 - 19 Oh, oh! I did some shopping! Ik heb deze tas al een tijdje op het oog, ben er echt verliefd op! Maar hij is niet in Nederland te koop (althans, niet voor zo ver ik weet) dus hier in Parijs kon ik hem eindelijk in real life aanschouwen en om doen. En ik was meteen HEARTEYES! Het is een suede schoudertas met gouden hardware en een kwastje. Ik ben in de wolken! Heb hem nog niet gedragen. Maar komende week ga ik hem voor het eerst proefrijden :)

instalab week 6 - 17Knakworst cravings! Had ik al dagen zin in! En natuurlijk op een zacht bolletje, zo hoort dat gewoon met knakworst. Vind ik.

instalab week 6 - 20 Zo blij dat de zon wat vaker schijnt de laatste tijd! Ook al is het buiten koud, de zon maakt die kou meteen goed. Het levert in elk geval weer hele mooie zonsondergangen op!

instalab week 6 - 22 Hebben jullie gelezen dat ik samen met de winkel Cosy Candles een Yankee Candle event organiseer/host? Hier lees je meer info. Lijkt me super om jullie daar te ontmoeten (entree is gratis, en er is superveel leuks te doen!!).

instalab week 6 - 23Dit broodje haalde ik even snel bij Enoki op Utrecht CS en hij is ZEKER aan te raden. Wow ik zat echt te smullen! Aanrader!

instalab week 6 - 24 Ik mag elke maand iets bij Sarenza bestellen en deze maand koos ik voor dit prachtige, kleine tasje van Rebecca Minkoff. Hij is zo klein, maar niet té klein, en gewoon heel handig en mooi! Ben er blij mee!

instalab week 6 - 27 Janine van Hot Pink Media en ik werken al 6 jaar samen en zo nu en dan gaan we samen uit eten, en dan eigenlijk altijd bij Red Sun in Amsterdam. We hebben weer veel gelachen, gebrainstormd, lekker gegeten (zoals altijd). En… ik bestelde lekkere oesters! Mijn nieuwe obsessie, hahaha!

instalab week 6 - 25 Ook gingen we op kraamvisite bij Wolf, de baby van vrienden van ons. Wolf sliep, maar zijn grote zus Prins was nog wakker en het is toch zo’n lief en knap kind! Hier zit ze lekker nog wat tekenfilms te kijken. Het was gezellig en leuk om Wolfie gezien te hebben! Wat een leuke en bijzondere namen he, Prins en Wolf. Ze kunnen zo samen in een sprookje.

instalab week 6 - 28 Op zaterdagochtend ben ik samen met mama en nichtje Maren naar de bloemenmarkt gegaan op Janskerkhof in Utrecht. Ik wilde daar al een tijdje heen omdat ik de laatste tijd zo into de bloemen ben, en ook omdat ik daar mooie foto’s wilde maken voor een bloemen artikel waarmee ik al weken bezig ben. Daarna nog even een bakkie gedaan bij Maren thuis. En dit is lieve Puzz, de kat van Maren.

instalab week 6 - 29Het resultaat van mijn bezoekje aan de bloemenmarkt! Ranonkeltjes, clematis, helleborus, kangaroe voetjes, tuberoos en gele bolletjes (grasperia of iets, heette het). De tuberoos gaat nu langzaam bloeien en WOW, wat ruikt dat lekker. Ik hoef niet eens een geurkaars aan te doen, de heerlijke geur gaat door de hele huiskamer. Het is net een soort parfum!

instalab week 6 - 30 Coco met haar catnip balletje, hihi! Ze houdt hem echt vast zoals kleine kinderen hun voetbal vasthouden.

instalab week 6 - 31Snapchat humor. Zelfspot natuurlijk ;)

instalab week 6 - 32 Argh! De uitslag boven mijn wenkbrauwen nadat ik ze heb gewaxed. Rood met witte bultjes/blaasjes. Is nu gelukkig al weggetrokken hoor. Het was weer de hoogste tijd om te shapen!

instalab week 6 - 33 MIND IS BLOWN. Dit zie ik dus wel eens als ik niet op een pagina kan komen via Google Chrome. En als je op de spatiebalk drukt gaat de T-rex rennen en komen er cactussen voorbij, waar je overheen kunt springen met de spatie! NIET TE GELOVEN! Het is gewoon een spelletje. Ik snapte die T-rex al niet. It all makes sense now!

instalab week 6 - 34 Na vele tips heb ik f.lux geïnstalleerd op mijn laptop. Na zonsondergang wordt er een soort van oranje filter over het beeldscherm gelegd, wat dus het ‘blauwe licht’ vermindert. Blauw licht remt de aanmaak van melatonine af, het zogeheten slaaphormoon (dit maakt je lichaam aan om slaperig te worden, maar kun je eventueel ook slikken als medicijn). Soms werk ik nog tot laat en hopelijk helpt f.lux me bij een betere, diepere nachtrust.

instalab week 6 - 35We zijn vrij op maandag, wat betekent dat we het op zondag nog best laat kunnen maken. We zitten nu bij Maren en Martijn thuis, omdat Martijn een NBA All Star wedstrijd wilde kijken met Tim. En die begint pas om 2u ‘s nachts! En ik zit hier lekker te werken en te chillen met Maren, tot ze gaat slapen (zij moet morgen wel werken), haha! Gezellig hoor. Morgen lekker uitslapen!

Nou, dat waren mijn belevenissen van de afgelopen week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Laat me graag even weten of de laadtijd sneller is geworden omdat ik kleinere foto’s heb geupload! I hope so!

Hoe was jouw week? Wat waren de hoogtepunten?

Oh, en als je me wilt volgen via Snapchat, ik ‘snap’ regelmatig en mijn gebruikersnaam is ‘serena verbon’. Ik zou het leuk vinden als je me gaat volgen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

100 Reacties

 1. Jess
  16 maart 2016 / woensdag, 16 maart 2016

  Ugh zoveel dode dieren weer :( Waarom nou

 2. Jessica
  20 februari 2016 / zaterdag, 20 februari 2016

  De foto’s laden nu moeiteloos, dankjewel!

 3. Coralie
  18 februari 2016 / donderdag, 18 februari 2016

  Check voor recepten voor in je crockpot de website http://www.damndelicious.net eens. Als je daar zoekt op ‘one pot’ recepten gaat er een wereld voor je open ;-)

 4. 17 februari 2016 / woensdag, 17 februari 2016

  Ik ben gewoon nu al veel te excited over je tas, hahaha :D

 5. Anke
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Laadtijd doet het hier op mobiel en met crap Internet echt heel prima, top! Verder best jaloers dat je Lisa hebt ontmoet, grappig dat ze zo klein is!

 6. g
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Heey serena, waar heb je die gieter waarin je bloemen in hebt gestopt gekocht?

  • Serena
   Auteur
   16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

   hello!
   Leuk is die he? Die is van de IKEA!

 7. Natalia
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Hi Serena,
  Als je een ‘gewoon’ ovenrecept neemt voor in de crockpot, verviervoudigd dan de oven tijd (dus een half uur wordt 2 uur). Ook kun je de hoeveelheid vocht minimaal halveren (of nog minder, maar dan alleen als je zelf thuis bent zodat je eventueel vocht kunt toevoegen).
  Kijk anders eens op mijn pinterest: http://pin.it/4ySivCQ of andere pinterest pagina’s (of bv. de site van de ‘Crockpot Girls’)
  Favoriete van mijn kinderen is een hele (biologische) kip (eventueel met 2 flesjes mooi donker bier), die op stand ‘hoog’ een uur of 6-8 laten staan en dan het vlees gebruiken voor wraps, broodjes of koud in salades …

  Have fun!
  (Er gaat weer een hele wereld open met deze keuken gadget!)

  Nog een aankoop tip: je kunt ze via Amazon.co.uk vrij goedkoop kopen. Is binnen 2 dagen hier, even een ombouw stekker erop lijmen en hij werkt als een trein!

  (En nu de rest van je blog lezen …😊)

  • Serena
   Auteur
   16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

   Ohhhhhhhh, kijk dit soort sommetjes.. HANDIG! Dankjewel! Ik ga zeker je Pinterest pagina kijken, thanks!!

 8. Kim
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Als je lekkere crockpot gerechten zoekt zou ik zeker even pinterest checken ! Het stikt van de lekkere recepten!

 9. 16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  SERENA!!!!! Jij hebt gewoon mijn idool ontmoet! Ik ben zo -positief- jaloers op je nu! Een date met Lisa is mijn grootste wens!

 10. 16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Ohhh als jouw YSL tas degene is die ik denk dan ben ik SUPER jaloers, haha! Hij staat echt al 2 jaar ongeveer bovenaan mijn wishlist..

 11. Sofie
  16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Wat een bijzondere namen: Prins en Wolf. Eigenlijk niet echt mijn ding, maar vind t wel enorm stoer!

  • Hetje
   19 februari 2016 / vrijdag, 19 februari 2016

   Bijzonder? Tja, zo kun je het ook noemen…..

 12. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Dat event in Parijs zag er ontzettend fancy uit! Zo leuk dat jullie dat mochten doen!

 13. Jantine
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Je blogpost was veel sneller dan normaal geladen op mijn mobiel! Fijn! En o. My. I love f.lux! Hoop dat het je bevalt ;)

 14. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Leuke week heb je gehad! De laadtijd van de foto’s is bij mij een stuk sneller en in één keer zijn alle foto’s goed geladen. Echt tof dat je Lisa Eldridge hebt mogen ontmoeten! Ik ben trouwens heel benieuwd naar je nieuwe YSL tas!

 15. Diana
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  leuke week! die snapchat storys waren hilarisch!

 16. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Leuke foto’s! Ik vind je outfit van Loavies erg tof.

 17. Julie Tina
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ja Flux vind ik ook echt een goeie uitvinding, geeft een veel zachter licht dan normaal!
  De Parijs-trip zag er ook echt leuk uit, goed verwend zo te zien ;) Benieuwd naar je tas!

 18. Sylvia
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  De laadtijd was bij mij ook erg lang de laatste tijd maar nu kon ik alle foto’s meteen zien. Fijn!

 19. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Wat heb je een toffe week gehad! HOE gaaf dat je uitgenodigd was door Lancôme, wat ziet alles er super uit, echt genieten. Omg ik zou ook echt in slaap vallen op die stoel, daar zou ik met alle plezier in kruipen, i like! Je boeket ziet er mooi uit, staat sjiek echt gaaf!

 20. kim
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ja, de laadtijd is nu beter. Ik ben onder de indruk van het boeket dat je hebt gemaakt, ziet er echt heel professioneel uit! P.s. jaloers op jou maandelijkse cadeau van Sarenza!!

 21. Kimberly
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  De craspedia kun je ook zeer goed laten drogen en dan gebruiken voor bijvoorbeeld product foto’s of droogstukken. Met de tuberoos, moet je wel opletten deze kan zeer snel uitvallen als hij wat te weinig water heeft.

 22. Elke
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Tof om te zien hoe jij die losse bloemen altijd uitkiest en ze mooi combineert, dat inspireert mij wel om dat ook eens te doen in plaats van af en toe een bosje van dezelfde bloemen! Stiekem vind ik het al heel leuk om allemaal gekleurde tulpen in een grote vaas te zetten ;) En moest ook echt lachen om je broodje knakworst-foto… direct na de foto van je nieuwe YSL tas. Dat vind ik juist zo leuk aan jou, je laat zien dat je oesters besteld, maar bent ook onder de indruk van de bloemen in het hotel of de Hermès goodies in de badkamer. Daarmee vind ik dat je laat zien dat je ‘gewoon’ blijft (terwijl dat helemaal niet hoeft, je kop boven het maaiveld uitsteken vind ik prachtig, maar naast je schoenen gaan lopen kan daar dan weer een niet zo’n mooie bijwerking van zijn), en dat maakt het leuk om jouw blog te volgen. Nou, genoeg veren uitgedeeld voor vandaag, haha ;)

  • Serena
   Auteur
   15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

   Ah, wat een leuke comment! En wat een compliment, trotser kun je me niet maken! Dankjewel :)

 23. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Elke maand iets uitzoeken bij Sarenza? Omg Lucky you! Wat een mooie tas

 24. Ikram
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Wow dat lancome event zag er top uit Ö Luxe! Zeker dat massage bed!!

 25. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Wat een heerlijk weekje weer! Die tip over f.lux… Ik zat met open mond te lezen. Ga ik ook proberen! Thanks

 26. Chantal
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ik ben zo benieuwd naar jouw nieuwe tas! En ik ben benieuwd naar het bloemenartikel. Houdt je met het kopen ook rekening met de katten (dat sommige soorten giftig zijn)?

  Het kleiner maken van de foto’s heeft zeker geholpen. De pagina laadde meteen.

 27. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Leuk dat er een goodiebag voor je klaar stond bij aankomst en wat zag de badkamer er ook goed uit. Volgens mij je heel erg genoten daar!

 28. Paula
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Leuk dat je zo gek op bloemen bent! Craspedia heten de gele bolletjes, die zijn lief hè?

 29. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ik vind dit echt een van de leukste artikelen :D

 30. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Wat tof dat internationale event van Lancôme! Vooral die goodies zien er ook fotogeniek uit, zo leuk <3 En zo'n facial zou ik ook wel willen hebben, dat lijkt me heerlijk ontspannend

 31. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ik ben fan van de kleinere foto’s! Anders zo vervelend om al wel de tekst te zien en dat de foto’s nog aan het laden zijn. Nu zelfs op de trein meteen alles binnen. Dat van de t-rex wist ik niet! Ik vond hem al zo grappig als prentje gewoon :-)

 32. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ik dacht ook eerst dat je kat een selfie had gemaakt! haha
  Leuke week heb je achter de rug :)

 33. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Ziet eruit als een leuke week! Nog nooit gegeten bij Laduree, het taartje ziet er prachtig uit. Die bodysuit van Loavies staat je trouwens prachtig, Serena!

 34. 15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  Yess! Op deze manier (met die kleinere foto’s) kan ik de Instalab weer gewoon bekijken en lezen! Super fijn dat je het hebt aangepast Serena!! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *