Instalab week 6 | heel veel babycadeautjes!


Afgelopen weekend heb ik eindelijk weer eens met mijn ‘YouTube’ vriendinnengroepje afgesproken; Ellis, Cath en Dionne. We spraken af bij de Libanees op Hoog Catharijne, waar we een gezellig plekje vonden en waar we heel veel uurtjes hebben bijgekletst, gegetem, gedronken en een beetje geroddeld (ja, dat doen wij graag, haha!). Als toetje nam ik deze rijstpudding, maar vond hem… niet zo. De cheesecake van Cath daarentegen was DELISH, dus die ga ik de volgende keer zeker bestellen. Ook het eten en de service was top! Aanradertje, en zeker als je gewoon een leuke plek zoekt op het station en geen zin hebt om helemaal de stad in te gaan!


Op maandag had ik wéér een food date (HELEMAAL NIET ERG!) en dit keer met mijn zusjes bij Chidoz in Utrecht. Hier verkopen ze burrito’s, (soft) taco’s, overheerlijke nacho’s en het vlees is 20 uur gegaard dus lekker zacht en goed op smaak. WE LOVED IT! Echt een aanrader! Je kunt er gezellig een hapje eten, of je laat het thuisbezorgen via Thuisbezorgd of Foodora, ideaal! Soms denk ik, woonde ik maar in Utrecht dan kon ik dit allemaal bestellen. Wat afhaaleten betreft is Houten niet zo spectaculair, vind ik. Maar goed, als je dol bent op taco’s, nacho’s en burrito’s MOET je hier gewoon even langs. Ze hebben ook vega en vegan opties!


Zo, afgelopen week ga ik (bijna) elke avond even in bad, heerlijk zo met dat koude weer buiten! Die handdoekjes in het midden van mijn badplank zet ik strategisch neer, zodat ik mijn mobiel ertegenaan kan zetten zonder dat ‘ie wegglijdt, mocht je het je afvragen. Ik whatsappte naar George ‘ik heb honger!’ en prompt kwam hij 10 minuten later aanlopen met een lekker glas koude melk en een bolletje met spiegelei. ZO LIEF! <3

Op deze manier houd ik het gerust een hele aflevering van The Crown vol hoor, in bad! :)


Op donderdagavond ben ik met Tara naar Amsterdam gereden, waar er een spannende lancering zou plaatsvinden van Queen Tarzi, een wimpermerk. Hier staat Dilan, die een samenwerking met Queen Tarzi is aangegaan en haar eigen limited edition wimpers aankondigd, hoe gaaf!


Hier draagt ze ze, ze zien er echt supermooi uit! Op het eerste gezicht wel heftig, maar Dilan vertelde ons dat de wimpers er zonder oogschaduw eigenlijk een stuk natuurlijker uitzien. Ik heb ze in de goodiebag meegekregen dus ik ga ze zeker snel eens uitproberen, ben benieuwd!


Toen kwam Queen Tarzi herself nog even een praatje houden met misschien wel het gaafste nieuws van de avond: Queen Tarzi wordt vanaf komende maandag bij ELK Ici Paris XL filiaal in heel Nederland verkocht! Wat moet dat gaaf zijn voor haar, ooit heel kleinschalig begonnen onder het merk LashQueen en nu ligt haar merk gewoon door heel Nederland. Een meisjesdroom die uitkomt, lijkt mij! Het nieuws werd bekend gemaakt met veel toeters en bellen! Er was vuurwerk en uit de vloer (!!) kwamen ballonnen met het Ici Paris XL logo, heeeeerlijk decadent!


Ook werd er tegelijkertijd een rookmachine aangezet, wat zorgde voor Mini Playback Show vibes. Love it!


Onder de genodigden waren vooral veel dames uit de Marokkaanse, Afghaanse en Iraanse community, die er letterlijk allemaal uitzagen om door een ringetje te halen. Prachtige jurken en outfits hadden ze aan, en schitterend opgemaakt à la Instagram, compleet met overdadige highlighter, perfecte brows en driedubbele nepwimpers. Ja, ik hou daar wel van! Tara en ik vielen dus een klein beetje uit de toon (wij zijn toch meer van de natural make-up), maar we keken in elk geval onze ogen uit. Er was een Afghaans buffet waar we heerlijk van hebben gesmuld en op een gegeven moment kwam er een DJ die lekkere beats draaide en zorgde dat de voetjes van de vloer gingen.

Het was een compleet ander soort event dan waar we normaal voor uitgenodigd worden, maar wij vonden het heel leuk om ons een keertje in een andere community te wanen. We voelden ons een beetje de enige Hollanders op een Turkse bruiloft (dat idee, zeg maar), maar voelden ons tegelijkertijd zeer welkom en op ons gemak. We hebben er van genoten en zijn verwend met een goedgevulde goodie bag!

Thank you, Queen Tarzi! <3


En ook de mama & babycadeautjes blijven nog steeds komen, zo leuk om te ontvangen! Het is altijd leuk om een perspakketje te openen, maar als het dan voor de baby is vind ik het EXTRA leuk, haha! Van UPR kreeg ik dit setje van Weleda. Hebben jullie daar ervaring mee? Ik vind het wel een fijn idee dat deze producten uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan eigenlijk. Ze ruiken in elk geval heerlijk!


Tja, stretch marks krijg je, of je krijgt ze niet, daar smeer je niet tegenop. Toch smeer ik mijn bolletje lekker in na elke douchebeurt, gewoon omdat ik dan weer een excuus heb om ongegeneerd aan mijn buik te zitten, haha! En ook omdat ik de huid daar zo soepel mogelijk wil houden. Dus dankjewel, Clarins, ik ga dit zeker gebruiken!


Van Anita, een hele trouwe volgster, kreeg ik dit superlieve Valentijn & Baby verwenpakketje opgestuurd. Ben er heel blij mee, kan alles goed gebruiken, dankjewel Anita! <3


Van de Cosmo kreeg ik dit leuke rompertje, met een design ontworpen door één van hun collega’s. CUTE!


En van Sarenza.nl kreeg ik deze ÜBERCUTE winterschoentjes van Ugg, en ik vind ze zoooooo gaaf! Die kan de baby meteen dragen tijdens de volgende winter. Ze zijn echt heel erg mooi en lekker fluffy en zacht, love it! Ik ben zo benieuwd hoe dat straks zal staan :)

Alle spulletjes die ik krijg berg ik op in de kast in de babykamer. Ik loop dan regelmatig binnen, trek alle lades open, pak alles beet en staar er naar. En dan voel ik ZO veel warmte en liefde en kan dan niet wachten om de verzorgingsspulletjes te gebruiken tijdens het in bad doen, of de leuke kleding aan te trekken die ik heb gekregen. Zucht… we moeten nog best wat geduld hebben, maar heb echt momentjes dat ik wilde dat de baby er al was <3


Voorlopig bekommer ik me maar over deze wollige baby, haha! Clarence zijn oogje gaat al de goede kant op, al zijn we er nog lang niet. Zijn oogje wordt al subtiel iets glanzender dus het is fijn om in elk geval iets van vooruitgang te zien. Hier zat hij natuurlijk weer te bedelen toen ik yoghurt aan het eten was (zijn lievelings), dus van mij mocht hij het bakje uitlikken.


Hij gaat er dan echt ook VOL voor, hahaha! Zijn hele koppie erin en nog zeker 10 minuten blijven doorlikken ook al is het bakje echt al leeg. Zo lief om te zien!


Ah, deze foto is zo leuk. Ik kwam hem tegen toen ik even door de foto’s op Tara’s Instagram profiel aan het scrollen was. Het mooie is dat mama hier PRECIES even oud is als ik (33 jaar). Zij was met haar 3 dochters klaar met haar gezin, en voor mij begint het nu allemaal pas. Wat een bijzondere foto! Want nu, 25 jaar later sta ik op het punt om gewoon mijn EIGEN gezin te starten. Kan het me soms gewoon niet voorstellen..

Ik was ZO dol op mijn zusjes, maar logisch ook, want kijk hoe lief ze zijn! Larissa met haar chronische walletjes en bolle wangetjes in haar lievelingspakje (het was een winter skipak, maar hij zat lekker zacht dus ze wilde hem niet uit doen, zelfs niet toen het lente werd). En kijk nou naar Tara, wat een droppie! Inmiddels zijn ze grote, volwassen meiden van 26 en 28 jaar oud, maar ik zie ze natuurlijk nog steeds als mijn kleine zusjes, dat zal nooit veranderen :)

Nou, en met deze foto wil ik mijn Instalab afsluiten! Helaas niet zo héél veel foto’s gemaakt, want ik voel mij de afgelopen dagen heel beroerd. Denk toch dat het griepvirus me langzaam te pakken gaat nemen. Nu heb ik vooral last van keelpijn, ik voel me slapjes, moe, beetje spierpijn, dus alles wijst op griep helaas, maar hopelijk zet het niet door.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. 19 februari 2018 / maandag, 19 februari 2018

  Die foto van jou, je mama en je zusjes is zooo leuk! En die mini Uggs die je hebt gekregen, TE schattig. Wist je trouwens dat de Primark ook super leuke babykleertjes en accessoires heeft?

 2. M
  14 februari 2018 / woensdag, 14 februari 2018

  L❤ve voor die schoentjes!

 3. Marlien
  14 februari 2018 / woensdag, 14 februari 2018

  Bijzondere tijd he, zo’n zwangerschap en zo nieuwsgierig zijn naar wat voor mensje er straks komt..
  ik vind de producten van Naïf ook ontzettend fijn. Ook met weinig overbodige stoffen erin. Vooral de shampoo heeft een heerlijke geur waardoor ik de hele dag aan m’n kindjes wil snuffelen haha

  • Serena
   Auteur
   14 februari 2018 / woensdag, 14 februari 2018

   hi Marlien,
   ja daar is Nena ook heel erg over te spreken! Haar dochter Sarah heeft een gevoelige huid en hier kan ze goed tegen.

   • B
    18 februari 2018 / zondag, 18 februari 2018

    hier een groot fan van Naif! ik had alles geprobeerd maar overal kreeg mijn zoontje een droge huid van. maar de producten van Naif zijn zo zacht en verzorgend love it!

 4. 11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

  Ohohhhh, doe het lekker rustig aan! Lekker veel baderen en binnen blijven met lekker veel eten en georg. Ik begon vorige week ook opeens toch ziek te worden, last van m’n maag (denk door de koreaanse afhaal) en zo super moe! Gelukkig heb ik dit weekend lekker he-le-maal niks gedaan en voel ik me weer opgeladen! Super leuke spulletjes krijg je binnen voor de baby vooral die mini Uggs aaaahhh. Mijn week was nogal chaotisch. Er waren wat dingetjes op werk gebeurd die me echt aan het denken hadden gezet. Was de volgende dag gelijk aan het solliciteren en nu is het even afwachten.

 5. 11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

  Heerlijk dat George gelijk even wat eten kwam brengen toen je honger had! Geef mij zo’n partner!
  Beterschap alvast! Hopelijk waait het toch nog een beetje over en voel je je snel weer beter.

 6. 11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

  “Honger!” + whatsapp = snacks in bad, die moet ik echt onthouden! En wat een tof pakketje van Sarenza zeg, ook met die brouwerij het ij biertjes en die tony’s!

 7. Emma
  11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

  Dat deed ik dus ook, zovaak naar de babykamer lopen en kijken en voelen.
  Voelde me echt insane soms maar schijnt normaal te zijn haha.
  Dat gevoel van kan niet wachten tot de baby er is wordt alleen maar erger!
  En helemaal op het laatste!
  En helemaal als je over de 40 weken bent haha.
  Wachten is echt vreselijk, maar wachten op een baby is nog erger :p

  • Serena
   Auteur
   12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

   Pfff, kan ik me voorstellen! Hopelijk beval ik voor mijn due date!

 8. Djodie
  11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

  Pas je op met in bad gaan? Niet te warm hoor.. dat is serieus heel slecht voor een baby in je buik.
  Waarschijnlijk wist je het al, maar ik wist van niks mijn eerste zwangerschap en zat lekker vaak in bad voor mijn rug totdat de verloskundige mij waarschuwde.. ;-)

  • Serena
   Auteur
   12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

   Volgens mij is dat een fabeltje, hoor! Tenzij je bad ZO heet is dat je eigen lichaamstemperatuur onwijs stijgt en je koortsachtige verschijnselen krijgt. Ik houd het bad ietsje kouder dan normaal (maar nog steeds lekker warm, niet lauw) en drink er altijd 2 koude glazen water bij.

   • Djodie
    12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

    Ik ga er vanuit dat een verloskundige in het ziekenhuis het wel weet..
    Maar als je niet te heet baddert is er inderdaad niks aan de hand!
    Lekker genieten!

 9. Lotte
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  ‘Ik vind het wel een fijn idee dat deze producten uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan eigenlijk.’ Waarom? Is dit wetenschappelijk bewezen beter?

  • Serena
   Auteur
   12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

   Nee hoor, meer het idee. Een babyhuidje is natuurlijk heel erg nieuw en teer en ik kan me voorstellen dat het minder goed reageert op heftig geparfumeerde producten, parabenen of ingrediënten als methylisothiazolinone. Dat verschilt natuurlijk per baby!

   • Nic
    12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

    Wel zit er in de Weleda producten nog steeds parfum. Al is het van natuurlijke oorsprong. Zeker voor de eerste weken/maanden kun je beter voor volledig parfum vrij kiezen. Jetske Ultee heeft hierover goed info verzameld op haar blog. Ik gebruik zelf badolie en billencreme van Dr Leenarts (Etos) en bodylotion van Urtekram (oa Ekoplaza). Meer verzorgingsproducten heb je eigenlijk niet nodig. Ik hou erg van lekker insmeren en masseren enzo maar mijn zoontje van 4 mnd denkt daar wel eens anders over :)

 10. CL
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Vind je ook niet dat mensen die ouder zijn dan jij, er ook ouder uit blijven zien zelfs al zie je foto’s waarop ze even oud of zelfs jonger zijn? ;D

 11. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Beterschap Serena! Ik lig momenteel ook gevloerd, ben blij als het straks weer lente is. Ben wel weer klaar met al die bacillen 😔

 12. Denise
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Beterschap sereen! Heeel leuk die mooie en lieve kadootjes! Kan echt niet wachten om zelf de winkels in te duiken voor een welkom cute baby pakket voor jullie 😱

  X

 13. Jessica Bretherton
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Hi Serena,
  Altijd weer leuk die instalab! Ik gebruik zelf Weleda voor mijn kindjes en ik vind het echt geweldig. Ze hebben allebei een heel droog en gevoelig huidje en Weleda helpt dan echt goed (en ruikt lekker). Ook de douchegel en massage/bad olie van Zarqa kan ik je van harte aanbevelen.
  Ik dacht eerst dat je een meisje zou krijgen maar nu denk ik toch een jongen hihi. Ik had (ook) heel veel zin in melk en yoghurt de hele tijd tijdens mijn zwangerschappen. En ik heb twee prinsjes.
  Liefs!

 14. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Wat een leuke spulletjes heb je gekregen zeg! En die schoentjes te schattig!
  Haha spulletjes voor je kindje krijgen is altijd het leukste idd. Onwerkelijk he om te bedenken dat je straks je eigen kindje mag vast houden, ik snap helemaal dat je zo graag wilt dat de baby er al is! Ik had dat ook heel erg vooral als ik dan zijn kleertjes vast hield of andere spulletjes van mijn zoontje. Maar geniet nog maar even van je bolle buik, want voor je het weer is je baby er!
  Heel erg veel beterschap en ik zou extra vitamine C nemen, veel rusten en je nog meer laten verwennen door George hihi.

  Veel liefs,
  Sophia

 15. Rita
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Beterschap Serena en wat schattig al die lieve babycadeautjes.

 16. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Wat een mooie dingen heb je allemaal al gekregen voor de baby! Die uggs zijn echttt tof! En super lief de laatste foto, lijkt me zo bijzonder dat je nu zelf een gezin gaat starten.

 17. Sarah
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Allereerst veel beterschap toegewenst! Hopelijk voel je je gauw beter. Misschien wist je het al, maar veruit de meeste katten zijn lactose-intolerant. Daarom is het raadzaam om katten niet in aanraking te laten komen met zuivelproducten. Kattenmelk is overigens wel nagenoeg lactosevrij, dus misschien is dat een lekkere treat voor Clarence? Kan me trouwens voorstellen dat het irritant kan zijn om commentaar te krijgen op dingen die je in je privéleven doet, maar voor hetzelfde geld is dit nieuwe informatie voor jou en vind je het juist prettig om te weten dus vandaar dat ik het toch maar even met je deel.

  • Serena
   Auteur
   10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

   Geen nieuwe info, maar van tijd tot tijd dat halve theelepeltje yoghurt wat hij eruit likt moet kunnen vind ik! Doe het al jaren en hij gaat erna niet extra aan de race ofzo, haha! ;)

   • Mandy
    11 februari 2018 / zondag, 11 februari 2018

    Ik heb hier ook een britse korthaar die dol is op yoghurt, zodra die het geschraap van lepeltje langs het vakje hoort zit hij al naast me te bedelen hihi, en hij mag ook het bakje uitlikken 😉 inderdaad ben het met je eens dat moet kunnen hoor zolang ze niet aan de diarree zijn of iets 😀

    • Serena
     Auteur
     12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

     Clarence staat al paraat zodra ik het lipje van het bakje trek, haha!

     • Mandy
      12 februari 2018 / maandag, 12 februari 2018

      Haha geweldig

 18. Mirjam
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Grappig om te zien, je lijkt op die foto zoveel op je moeder toen ze jong was.

 19. Maaike
  10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Zo leuk om te zien dat je helemaal klaar bent voor de baby!:) het is je echt heel erg gegund en je zal een geweldige mama worden! Xxx

 20. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Van harte beterschap!
  Leuke foto van jullie.
  Lief dat je zoveel pakketjes had ontvangen.

  Xoxo

 21. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Leuke foto’s :) Hopelijk voel je je snel beter! x

 22. 10 februari 2018 / zaterdag, 10 februari 2018

  Aah zo lief dat baby/vday pakketje! Vind die foto zo mooi van je moeder en al haar meisjes :) Lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *