Instalab week 6 | brommerbios en home spa


We trappen deze week af met een educatief momentje! Of zoals mijn vriendin Jacq het noemt: maritieme maandag! Ik kwam tijdens één van mijn online zoektochten terecht op dit prachtige wezen, de Barreleye fish. Deze diepzee vis heeft een doorzichtige huid en ogen die 360 graden kunnen draaien, zodat hij ALLES om zich heen kan bekijken en zich op deze manier dus kan beschermen. Die groene, grote bollen midden in zijn hoofd zijn dus zijn ogen, en die twee dingen die op ogen lijken, zijn de neusgaten. HOE AMAZING IS MOEDER NATUUR!? Gaaf he? Moest dit gewoon even met jullie delen.


Zoals jullie misschien hebben gemerkt heb ik Marley Spoon al een paar keer gepromoot via mijn blog, maar ik ben daadwerkelijk fan van deze food service! Ik krijg elke week een box met 2 maaltijden voor 2 personen. Ik geef toe, zonder kortingscodes is het niet héél goedkoop, maar het is wel heerlijk makkelijk, alle maaltijden zijn superlekker en goed op smaak en ik kook dingen die ik nooit eerder heb gemaakt. Vaak is het zo lekker, dat ik het recept bewaar zodat ik het nog eens kan maken.

Ik ging van de week bij mama eten en ik hoefde alleen een zak (waar alle ingrediënten in zitten) mee te nemen, zo handig! Deze kip is geglaceerd met miso en was dus beetje op Japanse wijze, echt onwijs lekker! We hebben gesmuld!


Op woensdagavond was er een gratis bioscoopavond in De Helling, de Brommer Bios! Superleuk! Cath vroeg me mee en het is gelukkig heel convenient tegenover haar huis, want het stortte die avond onwijs. We kregen 6 korte filmhuisfilms te zien waarvan we het meest benieuwd waren naar Mr. Happy. Ik ben dol op short films én op filmhuisfilms, dus dit paste helemaal in mijn straatje. Ik had geen idee dat er zoiets bestond als dit, maar het was hartstikke leuk en daarbij ook nog eens lekker goedkoop avondje uit! Ideaal voor studenten of voor mensen die platzak zijn zo aan het einde van de maand.


We zaten lekker vooraan want ik was weer eens mijn bril vergeten, oeps!


Daarna deden we nog even een kopje thee bij Cath thuis, maar eigenlijk wilde ik stiekem Momo even zien en knuffelen, dat is haar kitten. Ze is gesteriliseerd, vandaar het truitje, wat haar NOG schattiger maakt. Wat een knappe, sassy poes is Momo toch ook he? Het is een Britje, net zoals Coco en Clarence.


Op donderdagochtend HEEL VROEG heb ik deze vakantiegangers opgehaald. Damn, wat zijn ze weer MEGA MEGA bruin. Daar steek ik maar bleekjes bij af, hoor!


Kijk zo bruin Larissa’s hand is in vergelijking met die van mij! Terwijl Larissa de blankste is van ons 3, haha! IK HEB OOK VAKANTIE NODIG!


Elke ochtend is hij mijn zonnetje in huis! Altijd lachen en dollen, zo opgewekt. Ik weet dat iedereen zegt ‘oh wat lijkt hij toch op George!’ maar ik denk dat Marshall veel van mijn innerlijk heeft. Ik ben namelijk ook altijd heel opgewekt! En dat terwijl George altijd moet opstarten met koffie en een peuk en pas een uur na opstaan een beetje kan praten, haha.


Op vrijdagavond had George een feestje, en Cath kwam gezellig langs zodat ik niet alleen avondeten hoefde te eten. “Wat doe je dan?”, you wonder. Nou, we hebben thee gedronken, heel veel thee, we hebben een andere vriendin via voice messages advies gegeven op liefdesgebied, we hebben twerk tutorials opgezocht en het geprobeerd (but we failed HARD) en daarna hebben we ‘thirst trap photos’ geprobeerd te maken (and again, we failed HARD). De grootste lol hadden we. Dan ben je dus 34 jaar en dan doe je dingen die je ook al deed tijdens de middelbare school. Ik denk serieus dat ik nooit écht volwassen word. Volgens mij blijf ik diep van binnen altijd een blij kind, haha!


Nou, zoals ik al vermeldde was George dus naar een feestje en ik sliep al toen hij thuis kwam. De volgende ochtend lag hij naast me, ik draaide me naar hem om omdat ik tegen hem aan wilde spoonen, en ik sla mijn arm om zijn middel en denk ‘WAAROM IS HET HIER ZO ZACHT?!’. Ik kijk eens goed en wie ligt daarin de houdgreep?! Juist! Clarence! En George was degene die de katten nooit op de slaapkamer wilde vanwege allemaal kattenharen in bed, en nu had hij hem kennelijk gepakt en geknuffeld en zijn ze zo in slaap gevallen. NOU JAAAAAAA! Wel echt heel schattig!


Daar is ‘ie weer hoor! My little sunshine! In zijn nieuwe trui van Caroline, waarmee ik vorige week had afgesproken. Ik had haar denk ik een jaar niet gezien, maar het was weer gezellig zoals vanouds. Ik vind het fijn om weer met allemaal mensen af te spreken die ik naar mijn gevoel een beetje heb verwaarloosd. Dat was mijn goede voornemen dit jaar, om mijn sociale contacten weer wat beter te onderhouden, en tot nu toe gaat het goed, haha!


Op zaterdag kwamen Maren en Jacq bij me langs want ik had de badkamer omgetoverd tot een superroze mega chill spa, en we hebben met zijn drietjes de badkamer zo’n 3 uur lang in beslag genomen, haha! We zijn in bad gegaan, hebben gedouched, we hebben Olaplex gebruikt, maskertjes op gedaan, nagels gelakt, onder het genot van vers fruit, thee en cheesecake. Ondertussen hebben we ontzettend veel bijgekletst en het was gewoon echt heel leuk! George was met Marshall de deur uit, dus we hadden het rijk voor ons alleen!


Ik had de badkamer extra mooi versierd met items die ik scoorde bij TK Maxx, want dit is onderdeel van hun Valentijns campagne. Ik ben zo blij dat ik van die leuke samenwerkingen met ze doe, want TK Maxx is echt een van mijn lievelingswinkels!


Maren bleef erna nog even hangen en ze is zo ontzettend leuk met Marshall. Hier had ze hem even in het wipstoeltje gezet, maar hij is inmiddels al 9 maanden en wil eigenlijk alleen nog maar rechtop zitten, haha! Vandaar dat hij zo grappig en keurig rechtop in het wippertje zit. Met zijn nieuwe liefde onder zijn arm: een politieauto.


Wij hadden dus helemaal NUL auto’s voor Marsh als speelgoed, maar we zijn erachter gekomen dat hij ze eigenlijk superleuk vind. Deze heeft hij van zijn neefjes gekregen, superlief! Wat kijkt hij hier schattig he? Ik ben echt helemaal verliefd op he, <3


Maar ook ben ik verliefd op deze super sexy vinyl pants! My new fave! Het grootste voordeel: er blijven geen kattenhaartjes aan kleven. Nadeel: Marshall glijdt van schoot, haha! Maar zoals Johan Cruijff zegt: elk voordeel heb ze nadeel.

Dat was ’em weer deze week! Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

15 Reacties

 1. Denise
  19 februari 2019 / dinsdag, 19 februari 2019

  Lekker weekje!
  Marshall is echt een cutie ❤️

  X

 2. Inge
  19 februari 2019 / dinsdag, 19 februari 2019

  super leuke week weer!
  en.. i need those pants OMG!!
  ‘ vroeger’ was dit gewoon een soort hoeren / kinky fest broek maar nu is het een fashion item and i love it!!

 3. M
  14 februari 2019 / donderdag, 14 februari 2019

  Wat heeft je zoon toch een lekker smoeltje! Heerlijk gewoon.
  Breng maar hier als je hem zat bent, een strik erom is niet nodig.

  *kijkt naar haar grote kinderen en wil weer een baby*

 4. Nicky
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Wat schattig, Clarence bij George in bed :) doet me denken aan mijn vriend, die ook niet wilde dat de hond op bed of op de zetel kwam… terwijl hij ze nu bijna altijd zelf gaat halen. Eigenlijk wilde hij nooit een hond maar nu is het zijn kleine schatje geworden. Ik smelt als ik hen samen zie knuffelen.

 5. 11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Clarence kijkt echt een beetje zielig zo van “hooo ik wil weg”. Super cute tho! Ik ben ook echt mega wit (melkflesje hier), maar nu ik zwanger ben ga ik niet zonnen of onder de zonnebank. :)

 6. 11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Haha, koffie en een peuk komt me bekend voor. Niet bij mij, maar bij mijn broertje vooral! Leuke foto’s weer en ik vind die broek op het laatst een beetje té.

 7. 11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Leuke Instalab weer! TK Maxx is ook een van mijn lievelingswinkels. Er is altijd wel iets leuks te vinden!

 8. Froukje
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Mijn week was heftig! Van wat ik dacht dat hij mijn grote was, het huis uit gegooid tot afscheid nemen van mijn hondenkind. Maar al mijn energie stop ik nu lekker in het veranderen van mijn huis en ineens doe ik de klusjes die ik al jaren heb laten liggen. Dus zeker weten… elk nadeel heb z’n voordeel!

  • Serena
   Auteur
   11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

   Ach jeetje… veel sterkte met alles en bij deze een grote, virtuele knuffel <3

   • Froukje
    15 februari 2019 / vrijdag, 15 februari 2019

    Bedankt! <3

  • Nicky
   11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

   Klinkt alsof het niet de beste week van je leven was… maar je lijkt het goed op te nemen. Ik wens je heel veel sterkte toe en dat je hier later op mag terugkijken als een kantelpunt naar een positiever hoofdstuk in je leven!

 9. Ann
  11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Wat een leuke Instalab weer en met schattige foto’s van Marshall😻echt zo lief hoe hij naar Maren kijkt.

  En de vinyl pants wauw die is heeel mooi. Ik ben benieuwd hoe je het combineert.

  Ik heb een leuke week gehad maar het mooiste dag was zaterdag toen de postbode een goot doos afleverde😁🤗

  Fijne week🌹

 10. 11 februari 2019 / maandag, 11 februari 2019

  Wat een heerlijke week zo en lekker gezellig met vriendinnen ook. Wat grappig, ik ken die gratis avondjes helemaal niet met filmhuisfilms. Ik ga eens opzoeken of dat hier in de buurt ook is :-). Mijn week was wel prima, de eerste week dat ik weer aan het werk ben sinds mijn zwangerschapsverlof is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *