Instalab | week 53 | Oud en Nieuw

Eerlijk gezegd voel ik me de laatste dagen niet zo actief. Ik zit echt in een soort van Kerst en Oud & Nieuw dipje. Ik ben helemaal uit mijn vaste ritme getrokken en heb grote moeite om er weer in te komen. Hebben jullie dat ook? Gelukkig staan er de komende week weer wat zakelijke afspraken op de agenda zodat ik waarschijnlijk weer wat sneller in het werkritme kom, maar sinds Kerst ben ik echt in een hele grote chillmodus. Alsof ik al anderhalve week vakantie aan het vieren ben!

Anyways, ik heb niet al te veel foto’s gemaakt met mijn telefoon en de precieze volgorde ben ik ook een beetje kwijt, maar hieronder laat ik je zien wat ik de afgelopen dagen zoal heb gedaan!

instalab week 1_ - 5 Op tweede Kerstdag zijn we naar het pittoreske Montfoort afgereisd, want daar woont de broer van Tim. Wat een ontzettend leuk stadje is dit zeg, met al die mooie oude huisjes in de binnenstad. We liepen door het centrum toen de zon net onder ging, dus ik kon een prachtige zonsondergangfoto niet weerstaan.

instalab week 1_ - 2 We hebben gebowld met de familie van mijn vriend, oh man, ik ben daar zo slecht in he! Maar de baan was wel echt heel cool, helemaal in jungle stylo. Leuk voor de kleintjes (maar stiekem vond ik het ook wel érg gaaf zo, hihi).

instalab week 1_ - 3 Met mijn schoonmoeder en kleine Liv, het nichtje van Tim. Kijk dan lekkere ronde hoofdje en die roze wangetjes, Liv is echt ZO’N KNAPPE BABY! <3

instalab week 1_ - 27 Tja. Tim is overduidelijk heel goed in bowlen en ik had erg veel pech, haha! Tim is ALTIJD goed in spelletjes. Maakt niet uit wat we doen. Kaarten, een tam bordspel, bowlen, voetbal, schaken, golf, een raadsel oplossen, puzzelen, maakt niet uit wat, Tim is er goed in. En nu denk je misschien dat ik dat vervelend vind, integendeel, ik ben er juist blij mee! Want stel we krijgen kinderen, dan zijn ze misschien wél goed in sport en vinden ze het nog leuk ook, in tegenstelling tot mijzelf. Dat zou ik persoonlijk erg fijn vinden!

instalab week 1_ - 4 Hier is hij dan eindelijk: TIM! Nee grapje, dit is Rutger, één van zijn beste vrienden. Met mijn blauwe faux fur jas. Het staat hem niet eens slecht he? We gingen na het bowlen nog even borrelen bij Rutger thuis, daarna zijn we drankjes gaan doen met vrienden in de stad, en daarna…

instalab week 1_ - 26 party in Tivoli! We gingen naar één of ander technofeest (ik ben helemaal niet bekend in de technowereld, maar vind het gewoon gezellig om mee te gaan met de groep) en ik heb me kostelijk vermaakt! We waren met een vrij grote groep dus dat was heel gezellig! We hebben het vrij laat gemaakt want we lagen rond een uurtje of 6 in bed.

instalab week 1_ - 10Het was alweer een tijdje geleden dat ik Nena en Sarah had gezien, dus ben ik eventjes langs gefietst. Wat wordt Sarah groot he! Ze kan ook al goed lopen en brabbelt steeds meer. Het is echt cliché, maar de tijd gaat zo snel. Ze krijgt echt al een kindergezichtje (en steeds minder een babygezichtje). En selfies snapt ze al helemaal, zodra ik mijn telefoon tevoorschijn haalde en op de selfiestand zette begon ze gekke bekken te trekken naar zichzelf.

instalab week 1_ - 11Dit is niet zo’n scherpe foto maar ik wilde hem even delen, want ik vind hem zo leuk! Nena heeft zelf een wigwam gemaakt voor Sarah (met bamboestokken en restjes stof) en Sarah vind het superleuk! Ze sleept er alles mee naartoe. Hier lees ik haar voor uit een boekje. Zo gezellig! Als ik later een baby heb wil ik ook een wigwam! En dan iets groter nog, dan pas ik er wat beter in, haha.

instalab week 1_ - 14 Ondertussen heb ik thuis een ander lief baby’tje, namelijk Coco. Ik heb jullie wel eens verteld dat ze steeds liever en liever wordt (als in aanhankelijker en minder bitchy), maar ze blijft nog steeds liever worden. Ze zoekt me steeds meer op en ligt bijna de halve dag aan me vastgeplakt. Als ze niet naast me slaapt in bed, kruipt ze tegen me aan op de bank. En Coco was nooit zo heel erg van het fysieke contact, ze was eerder wat afstandelijker. Maar nu kruipt ze dus steeds tegen me aan, zo lief!!

instalab week 1_ - 6 Kijk, ik heb mezelf getrakteerd op een mooie Pandora ring! Ik vond dat ik dat wel had verdiend zo na de drukke decembermaand. Ben er superblij mee!

instalab week 1_ - 7 En er was zelfs een actie (die geldt nu helaas niet meer) want ik kreeg er een gratis Essence armband bij cadeau. Ik had er al eentje (met 5 Essence bedels) maar nu kon ik ze wat meer verdelen. Dus nu heb ik 3 bedels aan de ene armband, en 2 aan de andere. Ik vind het dan wel leuk dat ze armbanden anders zijn en om ze dan zo samen te dragen! Ben er helemaal mee in mijn nopjes!

instalab week 1_ - 8Is jullie dit wel eens opgevallen? BURN THE VILLAGE, om het hoekje bij het centraal station, als je vanaf de bussen naar Mariaplaats zou lopen. Het viel me ineens op en ik heb het gegoogeld, het is een kunstwerk van Nathan Coley.

Hieronder heb ik wat meer info gecopy-paste, voor de mensen die er ook nieuwsgierig naar zijn;

Rellen, brandstichting, plunderingen, vecht- partijen. In 2011 trokken protesterende Britse jongeren een spoor van vernieling door de steden. Waarom blijft onduidelijk, maar in social media werd een traditioneel Afrikaans gezegde aangehaald: ‘If the young are not initiated into the village, they will burn it down just to feel its warmth.’ Oftewel: als je de jongeren buitensluit, branden ze de stad af en warmen ze zich wel aan het vuur. Met deze tekst als lichtbaken aan de gevel van Hoog Catharijne zet de Brit Nathan Coley ons aan het denken.

Nathan Coley maakt zowel installaties en tekeningen als foto’s en lichtsculpturen. Allemaal gaan ze over hoe mensen gebouwen gebruiken. Welke invloed heeft de architectonische ruimte waar we in wonen, werken of winkelen op ons sociaal gedrag? Coley onderzoekt hoe hij de beleving van onze omgeving kan beïnvloeden als kunstenaar, bijvoorbeeld met een tekst.

instalab week 1_ - 9 Ik had ECHT een nieuwe laptop nodig, want mijn oude laptop was inmiddels 4 jaar oud, heeft versleten knoppen (de A, E, S en N zijn helemaal weg) en bevat zo veel kruimels in het toetsenbord waarmee je een halve maaltijd kunt samenstellen. Ook stijgt hij wel eens op (of nou ja, dat geluid maakt hij dan) dus ja, het was de hoogste tijd! En dat heb ik nog snel voor het einde van het jaar gedaan zodat ik dat belastingtechnisch weer wat slimmer kan aftrekken, hehe! Ik koos een Apple Macbook Pro Retina, gewoon de 13 inch. Ik moet nog alles overzetten maar kan niet wachten om ermee te werken, ik denk echt dat het een hele opluchting is, want mijn oude laptop is soms zooooooo traag! Dan wil ik hem echt het raam uit gooien!

instalab week 1_ - 12 Ergens tussen Kerst en Oud en Nieuw sprak ik af met Maren en Jacq in de stad. We deden een biertje bij Café de Flater en ik had onderweg op het station nog wat lekkere rijstvelrolletjes opgepikt bij Enoki. Alleen veranderde mijn autocorrect ‘Enoki’ in ‘Arnold’. Dus nu noemen we Enoki voortaan Arnold, haha! Ik vind Enoki trouwens superlekker! Eindelijk een keer wat Asian healthy food op het station, dan hoef ik niet altijd voor een patatje of Turkse pizza te gaan als je even een snelle hap moet halen.

instalab week 1_ - 13 Na het drankje bij de Flater gingen we naar de Timberland store, want Jacq wilde nieuwe Timb’s kopen voor haar vriend. Ik bedacht me dat ik nog steeds graag de all black Timberlands wil hebben, en ik heb sowieso nog een nieuw ‘geel’ paar nodig want deze die ik nu heb zijn echt te erg afgetrapt. Binnenkort maar weer even shoppen! I love Timberlands!

instalab week 1_ - 15Net zoals vorig jaar vierden we Oud en Nieuw met de vriendengroep en elk stel is verantwoordelijk voor een gang. Tim en ik kozen het dessert. We maakten een handgemaakte chocolademousse, maar we wilden die serveren in ‘quenelles’ al wisten we toen nog niet dat dat zo heette. Na een #durftevragen op Twitter ontdekten we dat deze vorm dus ‘quenelles’ werd genoemd en hoe we ze moesten maken en WAJO, het was gelukt! Hier op de foto had ik vast geoefend, maar het echte dessert had nog wat rozenblaadjes en een luxe bonbon en een tulbandje erbij.

Dit was ons dessert omschrijving;

Quenelles van handgemaakte chocolademousse op een bedje van gecrushed merengue, chocolade crunch, zilveren pareltjes en zilveren sterretjes, gecombineerd met een mini tulbandje en rozenblaadjes. Gesprayd met eetbare zilverspray.

Bijpassende dessertwijn van het huis Stefano Accordini. De druiven worden in september geoogst en 5,5 maanden later in half februari verwerkt. Tijdens dit indroogproces neemt het suikergehalte enorm toe. De wijn heeft een verleidelijke zachte zoetheid en is vrij vol en stevig van smaak.

Deze dessertwijn was echt GODDELIJK lekker dus mensen, mocht je nog op zoek zijn naar een topwijntje dan kan ik deze aanbevelen. Zo lekker zoet, maar niet té mierzoet, ook nog wat diepte en warmte.

instalab week 1_ - 18 Dit jaar werd het feest gehost door Harmen en Diep en ze hadden hun tafel ontzettend mooi aangekleed met wit, zilver en zwart. Heel chique en feestelijk met kaarsjes en mooie witte bloemen, zo mooi! Echt een feestje.

instalab week 1_ - 17 De menukaart. Iedereen had ZO zijn best gedaan en echt elke gang was ontzettend lekker. O ja, ik wist even geen naam voor ons dessert en wilde er oorspronkelijk marshmallows bij doen, vandaar de naam, maar het is dus uiteindelijk geen rocky road geworden!

instalab week 1_ - 16 Met mijn knappe nichtje Maren! <3

instalab week 1_ - 19 En de rest van de groep. Dit was het gedeelte waarop iemand dan zegt ‘en nu een gekke, jongens!!’ hahaha!

instalab week 1_ - 20 Willemijn had bedacht om lootjes te trekken en een klein cadeautje te kopen + een gedichtje of een leuke quote. Ik werd getrokken door Harmen die echt een supermooi en lang gedicht voor me maakte, zo lief! Beste gedicht ever! Ook kreeg ik er heerlijke chocolaatjes bij, hmmmm!

instalab week 1_ - 25 Voorbereidingen voor de ceviche, het gerecht van Maren en Martijn. Ze hadden er overheerlijke cocktails bij geserveerd, gin tonics, maar dan echt met een megalekkere, zachte gin en tonicwater van vlierbessenbloesem. Alsof er een engeltje over je tong piste, zo rond en zacht in je mond. Lékker!

instalab week 1_ - 24Tussen de gerechten door werd er veel gepraat, gelachen, maakten we foto’s en dronken we nog meer. Het was zo gezellig!

instalab week 1_ - 23 The girls!

Uiteindelijk hebben we tot 7 u ‘s ochtends gepraat en gelachen en daarna pakten Tim en ik een taxi naar huis. Wat een geweldige Oud & Nieuw was dit! Eentje om te onthouden! We zijn niet uitgeweest maar dat hoefde ook helemaal niet, ik vond het juist wel gezellig zo thuis.

instalab week 1_ - 21 Ik ben een nieuwe challenge begonnen: een week lang… zonder make-up! Ik doe er snel verslag van. Tot nu toe voel ik me maar kaal en bleek…

instalab week 1_ - 22 De drank van Oud & Nieuw was nog lang niet op, dus besloten we om gisteren nog even een nieuwjaarsborrel te doen, haha! Dus we gingen weer naar Harmen en Diep, maakten de restjes wijn op en toosten op het nieuw jaar met een Scroppino!

instalab week 1_ - 1Deze foto wilde ik jullie niet onthouden. Mijn nichtje Robin stuurde hem ineens en ik moest ZO hard lachen! Volgens mij waren we hier gewoon een beetje aan het ‘kloten’ met make-up. Ik moet hier 17 zijn geweest (en zij was dan 15 jaar) en iets hebben gelezen over het optisch vergroten van je lippen ofzo. Ik bedoel… Kylie Jenner, move over! Trouwens, check mijn wenkbrauwen, zo dun!! En helemaal out of shape. Wow, wat kan er toch veel misgaan en gebeuren op beautygebied in de loop der jaren he? Hihi.

Nou, dat was het weer, de eerste Instalab van het nieuwe jaar! Ik moet mezelf even wakker schudden en aan het werk zetten, mijn ritme weer oppakken! Komt goed hoor, vanaf volgende week ben ik weer helemaal up & running!

Hoe waren jullie dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw, en Oud & Nieuw zelf? Nog leuke dingen gedaan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

72 Reacties

 1. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  lekker om te lezen weer, ziet er lekker relaxt uit met veel family time :) Mijn dagen waren ook zeker heel chill en weinig gedaan, we kunnen er weer tegen aan zeg maar!

 2. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een lekker eten allemaal! Ik ben benieuwd naar de no make up challenge, ik vind het heerlijk om geen make up op te doen maar na een week zou ik het toch wel missen en vooral op het werk! Op de laatste foto herkende ik je helemaal niet haha, zo anders!

 3. Diana
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Jeetje die laatste foto haha ik herkende je niet! 1 sec dacht ik aan zo’n mislukte lipjob (sorryyy..)

 4. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Heerlijk km weer te lezen. En dat uit je doen zijn kan ik mijzelf helemaal in vinden. En heerlijk die oude foto’s weer terug zien hè. Liefs soraya

 5. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Haha die laatste foto, hilarisch!

 6. Nienke
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Die ring vind ik prachtig!!

 7. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ik wist niet dat ik mee was bowlen 😝

 8. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Die laatste foto! Geweldig! Een beetje een look zoals Miranda Sings. Wat een mooie ring heb je gekocht! Die heb je absoluut verdiend

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Haha, jaaaaaa! Miranda Sings! Zo had ik het nog niet eens bekeken!

 9. Manon
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hihi ik wíst ergens dat dat je vriend was, knappe vent hoor Sereen! ;)

 10. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat heb je een heerlijk weekje gehad! De foto’s zijn weer erg leuk vooral die laatste hihi

 11. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Super schattige foto’s :D Ik maakte vroeger ook altijd een tent bij mijn oma, en nu speel ik vaak met mijn neefje in een tent. Zo leuk en het roept echt herinneringen op :)

 12. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Oh god, die laatste foto is echt geniaal. Wat leuk! Geniet nog maar even van je chillmodus, moet af en toe eens kunnen.
  xx

 13. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ik moest zo hard lachen toen de foto van Tim nee niet dus maar Rutger voorbij kwam.

  Wat is Sarah groot geworden zeg, leuk om haar zo in deze InstaLab te zien.
  Ehm ja die wenkbrauwen haha, stoer dat je deze foto plaatst.

  Ik wens je een diploze week toe, it sucks, bij een dip ga ik altijd meer eten, dippen enzo ;-)

 14. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Fijn nieuw jaar! Ooit eraan gedacht dat Coco misschien zwangerschapshormonen bij je aanvoelt en dat het tijd is voor een testje? ;)

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Ik vind het feit dat ik nog ongesteld word een betere indicatie. Coco is gewoon liever geworden! That’s all! ❤️

   • 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

    Het was maar een idee, hihi. :) Ik merkte het thuis namelijk ook met onze kat en ik werd ook nog ongesteld. Maar het is sowieso fijn als je lekker kunt kroelen met je katjes! :D

    • Serena
     Auteur
     4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

     Ja, dat is het absoluut! Voorlopig willen Tim en ik nog geen baby, maar als het zo ver is, zal ik er eens op letten! Wel leuk om te weten dat Coco dan nóg liever zal gaan worden :)

  • Ilse
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Nou ja zeg!

  • joy
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   waar haal je die onzin nu weer vandaan -_-

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   TOEPS! HAHAHA! Ik liet de binnenkant tenminste nog met rust! whahahahaha!

   Altijd leuk die oude foto’s!

 15. Felicia
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Haha wat een heerlijke laatste foto!

 16. Claudia
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke week weer Serena!
  Ik had het er dit weekend ook enorm moeilijk mee dat de feesten gedaan zijn!
  Gisterenavond echt zo’n leeg gevoel… Lag daar maar wat onrustig te wezen op de bank… Terwijl ik mijn job graag doe, maar ik was gewoon ergens een beetje ‘triest’ dat deze leuke periode weer voorbij is… Blij dat ik dan toch niet de enige was :-)

 17. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Zien er gezellige feestdagen uit! :) fijn dat je er zo van genoten hebt! En wat leuk dat je een nieuwe computer hebt gekocht, heel veel plezier ermee!

 18. carmen
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke foto’s!
  Volgend jaar wil ik ook echt zo’n etentje organiseren met vrienden, jeetje wat ziet dat er gezellig uit! En minder stres want je hoeft maar één gerecht klaar te maken hahah!

  Oh en die laatste foto…Hahahaha. Super leuk dat je dat met ons wil delen!

 19. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Die foto waar je met Coco (<3) op de bank chillt daar lijk je echt superveel op je moeder haha!

  • Butterfly
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Dat vond ik ook al, ik dacht eerst zelfs dat het Serena’s moeder was 😊

 20. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Oh dat eten ziet er zo lekker uit! Super leuk dat jullie gewoon een diner gehad hebben met nieuw jaar en nog steeds tot 7 uur door zijn gegaan met de gezelligheid! En Coco is zo’n schatje (:

 21. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ik snap je dipje ook helemaal, heb er ook een beetje moeite mee. Het was ook zo lekker al die dagen “vrij”. Wel een leuke en gezellige week heb je gehad zeg! En die laatste foto, wauw zo grappig, had ik kunnen zijn! liefs

 22. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke foto’s allemaal. Gezellig dat jullie samen een diner samenstellen, ziet er allemaal super goed uit. Krijg er meteen trek van! Zelfs van de drankjes haha.

 23. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Echt een super leuk idee om zo Oud & Nieuw te vieren met vrienden. Iedereen doet ook onwijs zijn best bij jullie!

 24. Danielle
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hoi Serena,

  Ik maakte toevallig ook een Scroppino tijden de jaarwisseling. Officieel hoort een Scroppino schuimachtig te zijn. Daar voor kan je de blender gebruiken dit doe je tot een luchtig en schuimend geheel. De scroppino (afgeleid van scroppare: opkloppen) komt uit Venetië en wordt oorspronkelijk met een garde bereid. Het is makkelijker en sneller om een blender te gebruiken. Maak niet meer dan 2 scroppino’s tegelijkertijd in de blender. Want bij te grote hoeveelheid prosecco gaat je blender overlopen en wordt je keuken een puinhoop.

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   hi Danielle,
   we weten hoe een scroppino gemaakt moet worden hoor, we maken ze supervaak! Alleen nu wilden we het even snel in elkaar fixen en Willemijn zei dat ze het ook een keer op deze manier had gezien, vandaar! Scheelde weer wat geblend, haha! We vinden het lekkerder op de gemixte manier, zijn we nu achter :)

 25. Nena
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hahaha, die laatste foto!! En dan die blik!! Geweldig :)

 26. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ik zag de foto van de ring in het klein en dacht ‘Yess, ze is ten huwelijk gevraagd’. Valt dat even tegen ;) Die laatste foto is geweldig!
  Liefs

 27. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Dat ritme, ik snap het wel. Mocht je het terugvinden, laat dan even weten waar je het gevonden hebt ;) Wat superlief dat Coco steeds aanhankelijker wordt en wil knuffelen. Dat semi geplette koppie op de foto is echt heel zoet! Veel plezier de komende week en happy new year!

 28. Hanan
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ik zocht ook al naar Tim en ik ben er uit!
  Het is de man met blond haar en blonde baard!!
  Dat is wel je type!

  Laat je het ons nog weten….Please?

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Nee, ik zeg lekker niets, sorry! Als Tim en ik samen besluiten om het een keer te delen dan doen we dat echt wel, maar voor nu voelen we ons er nog niet prettig bij. Ik stel het dan ook zeer op prijs als anderen (die het wel (denken te) weten) het ook niet ‘verklappen’ hier bij de comments. Alvast bedankt!

   • carmen
    4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

    Ik snap je keuze helemaal!

   • Sanne
    4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

    Aan de foto’s kan je het wel vrij duidelijk zien. Aan de ene kant is het vervelend, maar als je niet wil dat het bekend word dan zou ik 1 van de twee foto’s toch wel weghalen…

    • Serena
     Auteur
     4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

     Als ik vond dat het té duidelijk was, dan had ik ze niet geplaatst hoor! Ik houd daar uiteraard gewoon rekening mee en ik plaats ze ook in overleg met Tim.

     • natasja
      5 januari 2016 / dinsdag, 5 januari 2016

      heeft jou vriend muts op

  • Charifa Roberts
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Hahahaha dat dacht ik ook meteen ! Ik ben er helemaal van overtuigd dat t hem is! Zeker nu serena reageert ik zeg niks!😜😊😉 wel een leuke kerel trouwens serena!👍🏻👍🏻

   • Hanan
    4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

    Hij staat zowel op de schoonfamilie foto als op vriendengroepfoto….denk dat er weinig te gissen over blijft.

 29. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke week! Stoer dat Tim zo goed is in spelletjes. Die onderste foto van jou is echt leuk, heel grappig!!

 30. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hahahaha die laatste foto. Wat een fijn weekje.
  Wij hadden een groep vrienden uitgenodigd en n buffet gemaakt waarbij iedereen n aantal gerechtjes maakte. Ik maakte een rundvleessalade. mini wraps en trifle als toetje (recept staat sinds gister online)

  xx

 31. Janny
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Zooo, die Tim van jou is knap! Een gelukkig nieuwjaar gewenst!

 32. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ceviche kan echt zo super lekker zijn! Mijn favoriete drank combinatie er mee is ook Gin & Tonic. Vooral de Filliers Gin <3

 33. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hmm ja ik moet ook echt weer in mijn ritme komen en ga het liefst weer op vakantie (terwijl ik nog geen twee dagen terug ben).

 34. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke INstalab weer! Een gelukkig nieuwjaar , Serena!

 35. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat de heerlijke week! Op één of andere manier had ik deze periode juist zoveel zin om te werken, ook lekker. Fijne week!

 36. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Oeh herkenbaar om uit het ritme te zijn. Helaas vandaag weer een gewone werkdag dus ik denk dat ik er wel weer snel in zit ;-). Voor de lezers onder ons… zitten jullie ook te kijken wie Tim nou is?? Ik ben heel benieuwd naar je week zonder make-up! Succes deze week!

  • Syl
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Ja schuldig! Haha

 37. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke foto’s! Vind je Pandora Ring erg tof, zit er al een tijdje op te azen, hihi!

 38. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Haha, oh die laatste foto. Héérlijk! Ik ben ook zo slecht in bowlen, het is echt te erg voor woorden haha.

 39. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Je hebt hartstikke fijne weken gehad toch? Zo te zien :) Maar wat betreft dat ritme: dat heb ik ook wel een beetje. Kerst en Oud&Nieuw gooit heel mijn besef van tijd door de war. Prima voor even hoor, maar een gewoon ritme is ook best wel weer fijn ;)

 40. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een leuke foto’s! Zo te zien heb je je goed vermaakt :)

 41. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Wat een geweldige foto die laatste, wauw! Oh , dat toetje ziet er goed uit zeg!

 42. M
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ah leuk weer!

 43. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Haha, wauw, die laatste foto, hilarisch! :D Het ziet eruit alsof je twee hele fijne weken achter de rug hebt, met veel liefde en gezelligheid. En ach, een paar weekjes even iets minder hard werken dan je normaal doet moet kunnen toch? Gewoon even lekker genieten van alle feestdagen, en dan nu weer aan de slag! Hoop dat je snel weer in je ritme komt :) Liefs!

 44. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Al met al toch nog best wat foto’s, toch?! Die laatste foto is geniaal zeg haha, wat leuk dat je ons die gewoon laat zien. Je Oud & Nieuw klinkt heel erg gezellig!

 45. 4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Ohhhh ik herken dat dipje zoo erg! Vooral omdat mijn zoon gister ook nog 5 werd en we vandaag weer allemaal naar school moeten!

  Je kunt dat hebben hoor geen makeup! Ik vond het eerst ook wennen, maar even in ke ogen wrijven is heerlijk!

 46. Lyske
  4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

  Hoi Serena, leuke foto’s weer. Ik weet niet of je de weken gelijk wilt laten lopen met de kalender maar dan was het vorige week, week 53;). Ik was er zelf namelijk zo mee in de war. Week 1 start vandaag.
  Niet echt boeiend hoor :)

  Lief

  • Serena
   Auteur
   4 januari 2016 / maandag, 4 januari 2016

   Ah, dat is een goede Lyske, ik pas het even aan anders loop ik steeds een weekje voor en dat is ook verwarrend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *