Instalab week 52 | een nieuw begin

Een hele fijne maandag iedereen! Hebben we Oud & Nieuw allemaal overleefd? Of je nu dronken of slapend het nieuwe jaar hebt ingeluid, Happy New Year iedereen! Dat 2017 ons veel gezondheid, geluk, liefde en succes moge brengen <3

Afgelopen week heb ik vooral VEEL opgeruimd, niet alleen in mijn eigen huis maar ook bij Tara. Ook kwam Jessie gezellig langs en heb ik het bloggen weer langzaam opgepakt. Hieronder mijn avonturen van de afgelopen week;

instalab-week-52_-7 Vorige week gingen Larissa en ik naar Tara’s huis, waar we haar kantoortje flink onder handen hebben genomen. Veel opgeruimd, laatjes en kasten opnieuw ingedeeld, haar bureaublad werd wit geschilderd en ook werd er een gaatjesbord opgehangen. Heerlijk om een kamer helemaal op te ruimen!! En het was ook gewoon heel gezellig. Up next: Larissa’s kantoortje!

instalab-week-52_-14 Thuis was ik ook nog helemaal in de opruim-mood! Nog steeds, trouwens. Maar dat ik ongesteld was, hielp goed mee. Als ik ongesteld ben kan ik op de één of andere manier beter opruimen, en heb ik er ook meer zin in, haha! Ik was bezig met de plantenopstelling in de badkamer en wow, dat is zo lastig! Uiteindelijk heb ik alles weer helemaal veranderd, maar ik vind het zo’n leuk jungle effect hebben al die planten in de badkamer! Veel mensen zeggen “te veel planten” maar ik vind het JUIST supergaaf om er zo veel te hebben. Alsof je een bad neemt midden in de natuur. Heerlijk toch!

instalab-week-52_-10 En kijk, dit leuke tafeltje kocht ik voor maar €10 bij Action, hij past zo leuk bij de Balinese stijl die ik wil doorvoeren in de badkamer. De teakhouten badmat wil ik in dezelfde kleur beitsen, dan vormt het meer één geheel. Wilde jullie dit mooie en budgetvriendelijke tafeltje niet onthouden!

instalab-week-52_-15 Van één van mijn liefste bezoeksters Denise kreeg ik deze geweldige, lekkere grote Blond mok (heel toepasselijk in het thema Beauty Queen, haha) en een lief kaartje. Ik bof met jou als trouwe lezeres, Denise! Je bent een toppertje :)

instalab-week-52_-16 George was vorige week 2 dagen weg voor een YouTube video-klusje, dus ik had het huis helemaal voor mezelf. Ik besloot na al die opruimwoede eens even lekker in bad te gaan. En volgens mij snappen Coco en Clarence (hier op de foto) niet echt wat dat is, een bad. Ze hebben natuurlijk nooit eerder een bad gezien en omdat ze er niet overheen kunnen kijken, hebben ze geen idee dat het gevuld is met water. Ze kijken me altijd aan alsof ze vuur zien branden, haha! Echt zo van “human, what are you doing there?!”.

instalab-week-52_-17 Toch vinden ze het gezellig om altijd in de buurt te blijven, dus deden ze samen een dutje op de warme badmat. IK SMELT! Zoals jullie wellicht weten zijn ze niet altijd even lief tegen elkaar, en om ze nu zo samen naast elkaar te zien slapen, dan maakt mijn hart een klein sprongetje. Zo schattig! <3

instalab-week-52_-18 En toen ging Clair ineens tegen Coco aanliggen, I DIE!!!! IK KON WEL JANKEN! Zo bleven ze wel een uur liggen. Pas toen ik uit bad stapte, kwamen ze in beweging. En ze bleven de rest van de avond heel lief tegen elkaar.

instalab-week-52_-2 De katjes vermaken zich opperbest in huis. Lekker uit de ramen turen, vooral op zolder valt er veel te zien want hier op het dak zitten vaak duiven die af en aan vliegen. Dan maken de katjes zo’n raar kwetterend geluid (katten eigenaren weten wel wat ik bedoel), haha! Zo vreemd!

instalab-week-52_-1 Hier op zolder heb ik mooi licht, en op de MALM kasten heb ik dan ook de perfecte locatie gevonden voor productfoto’s! Ik ging lekker aan de slag met mijn foto-props en accessoires. Wow, heb het echt gemist! Nu het huis opgeruimder is kan ik me ook beter concentreren op werk. Het is gewoon geen fijn idee om te werken tussen de troep en de ingepakte dozen. Het geeft me geen rust. Net zoals je altijd beter je kamer kunt opruimen voordat je gaat studeren, zo moet je het een beetje zien denk ik :)

instalab-week-52_-19 Kijk zo gezellig! Had ook de zolder flink opgeruimd en een tafeltje in elkaar gezet, die ik nu gebruik als soort van nachtkastje. Had ook mijn dromenvangers gevonden tijdens het uitpakken en opgehangen. Echt een gezellig, knus hoekje zo! Trouwens, echt balen, die IKEA bakken passen net niet onder het bed. Toch maar even een ander plekje voor zoeken dan maar. Achter het bed komt nog een bankje te staan trouwens.

instalab-week-52_-11 Zooooo, nu al 3 dagen ontbeten met verse wafels, haha! Echt smullen! Bedankt Larissa en Tara voor de mooie Starbucks beker (all the way from Murica) en het wafelijzer! Elke ochtend is het weer feest :)

instalab-week-52_-12 Op vrijdag kwam lieve Jessie bij me langs om mijn huisje te bekijken! We hebben lekker gekletst en gechilled, en ook namen we video’s op voor onze YouTube kanalen. Achteraf maakte Jessie-fanaccounts deze memes en ik lig echt in een deuk!! HET IS ZO BEGRIJPELIJK!

Ik liet deze meme aan George zien en hij snapte hem niet. Denk dat je echt een vrouw én make-up lover moet zijn om dit te snappen, haha!

instalab-week-52_-13 Story of my life, lol!

instalab-week-52_-6 Ik bracht Jessie bij een vriend van haar in Osdorp, Amsterdam, en daarna reed ik door naar Schiphol om George als verrassing op te halen. Maar OMG toen ik wegreed uit Osdorp had ik nog maar 1% batterij! HOE DAN?! En ik zweer het je, mijn telefoon en ik hebben een speciale telepathische band samen, want hij merkte aan mij dat ik die 1% HARD nodig had en dit was dan ook de LANGSTE 1% van mijn leven. Ik had wifi en bluetooth uitgezet, verlichting laag, maar Google Maps stond aan en ik zweer het je, toen ik 10 minuten later het Schiphol gebied opreed was mijn telefoon nog steeds niet uitgevallen.

Ondertussen had ik paniekerige voice messages via whatsapp ingesproken (GEORGE!! KOM NAAR HET ROOD-WITTE BLOK IN DE GROTE HAL DAAR WACHT IK OP JE!!!) en toen ik de auto had geparkeerd en naar het blok toeliep, HAD IK NOG STEEDS 1%. George belde mij, ik miste zijn gesprek, ik belde 2 x terug, die miste hij, en uiteindelijk wachtte ik op het blok en spraken we elkaar aan de telefoon. Mijn telefoon was nog steeds NIET uitgevallen! Hij zei dat hij naar het blok zou komen, ik haalde wat eten, en toen ik terug kwam trof ik George. Mijn telefoon viel eindelijk uit.

Nou, nu zeg ik je, hij heeft bijna 25 minuten op 1% gestaan. Mijn telefoon houdt van me.

instalab-week-52_-9 The Last Guardian is ZO’N VET SPEL! Lekker de hele avond lopen gamen.

instalab-week-52_-20 Op oudjaarsdag gingen we even langs mijn ouders, waar we de versgebakken oliebollen van papa hebben gegeten. Hij maakt ze elk jaar en ze zijn echt de lekkerste ooit!! Daarna terug naar huis, nog meer gegamed, met die bolle kat van een Clarence geknuffeld (aaawwww) en gewacht tot het 12 uur werd. Vuurwerk staan kijken vanaf het dakterras (zo jammer dat het zo mistig was he?) en verder de hele avond rustig aan gedaan. Was wel even lekker hoor, zo’n rustige Oud & Nieuw. We zijn zo druk geweest met de verhuizing, uitpakken, opruimen, voorbereidingen voor Kerst, dat ik dit jaar ook echt geen zin had in een feestje. Volgend jaar dan maar weer :)

instalab-week-52_-4 Op 1 januari, 7 jaar geleden, is mijn nichtje Hester bevallen van haar eerste zoon Noah. Elk jaar viert ze zijn verjaardag, dus George en ik besloten om langs te gaan! Het was vet gezellig, ze vierden het in hun werfkelder aan de gracht die heel mooi opgeknapt was.

instalab-week-52_-8 Eendje was er ook! We hadden alle drie iets grijs aan, en we hebben alle drie donkerbruin haar, dus al die kids die er rondliepen waren steeds in de war! Lorena, Noah en zelfs Nikki (Hester’s man) vergisten zich steeds in ons, haha!

instalab-week-52_-5 George’s favoriete foto-pose nadoen, hihi!

instalab-week-52_-3Jeetje, wat lijk ik klein zo! :D

Als ik terugkijk naar 2016, dan begon het jaar helemaal niet zo leuk. De eerste twijfels met Tim sloegen toe, en het deed me veel pijn om te zien hoe iemand die eerst zo gek op me was, ineens totaal geen oog meer voor me had. Als we op een feestje waren werd er niet naar me op of om gekeken door hem, en dat maakte me heel verdrietig en onzeker en uiteindelijk verdween hiermee ook langzaam mijn liefde voor hem. Ook beseften we, buiten het feit dat de liefde over was, dat we geen team vormden samen, en dus gewoonweg niet voor elkaar waren gemaakt. Gelukkig zijn we als vrienden uit elkaar gegaan.

Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik samen met de liefde van mijn leven een huis zou gaan kopen. Waarom, weet ik niet. Je groeit op met een bepaald toekomstbeeld van jezelf, en ik zag mezelf nu eenmaal niet alleen. Het duurde zo’n 1 of 2 maanden nadat het uit was met Tim, tot die knop ineens om ging. Waarom zou ik niet iets alleen kopen? Waarom zou ik wachten tot ik een vent tegenkom? Ineens zag ik het licht. Ik ging naar Funda.nl en ik ZWEER het je, mijn ouders kunnen dit beamen, het eerste huis dat mijn aandacht trok is het huis waarin ik nu woon. Alsof het zo moest zijn. Na een maandje onderhandelen kwam ik tot een overeenkomst met de vorige bewoners, en per 1 september kreeg ik de sleutel. Mijn allereerste koophuis. Helemaal alleen gekocht. Wat was ik trots!

Halverwege september leerde ik George kennen. We waren, en zijn, ontzettend gek op elkaar, maar ik was bang dat het misschien een bevlieging zou zijn. Dat hij me na een tijdje niet meer zo leuk zou vinden. Net zoals al mijn relaties tot nu toe. Ik ben 32 jaar en tot nu toe lijkt het erop dat geen enkele man het lang bij me volhoudt. Misschien ligt het wel aan mij dan. Misschien ben ik gewoon niet gemaakt voor lange relaties. Of voor het moederschap. Al die mislukte relaties maken me best onzeker, weet je. Ik lijk misschien wel een hele sterke, gelukkige en zelfverzekerde vrouw, maar ik heb zo veel verdriet, teleurstelling en pech gehad op liefdesgebied, dat doet toch iets met je…

Ik wilde het daarom in eerste instantie 3 volle maanden aankijken met George, voordat ik hem zou voorstellen aan vrienden, familie, jullie. Bovendien is George 4 jaar jonger, dus ik heb wel even getwijfeld, vooral vanwege mijn kinderwens. Ik heb het gewoon maar eerlijk aangekaart, en hij stelde me meteen gerust. Hij ging vanaf dag 1 voor de volle 100% voor mij, en dat heeft me werkelijk alle vertrouwen in de liefde terug gegeven. En ook het vertrouwen in mezelf. Ik ben wél leuk genoeg. Ik ben wél in staat om lief te hebben en om geliefd te zijn. En voor het eerst zie ik echt een reële toekomst voor me. Als ik terug kijk naar mijn vorige relaties, dan wilde ik gewoon té graag het perfecte plaatje. Om die reden zag ik ook niet sneller dat mijn relatie niet goed genoeg was. Maar met George, voelt het gewoon anders. Ik kan niet uitleggen wat ik dan precies voel, maar als ik in zijn lieve ogen kijk dan weet ik: ik word oud met deze man.

Uiteindelijk hield ik het daarom ook niet 3 maanden vol, ik denk dat ik na een maand al mijn familie en vrienden op de hoogte heb gebracht, en een maandje later wisten jullie het ook. Ik wilde in eerste instantie gewoon voorzichtig zijn, maar mijn relatie met George voelt zo goed en vertrouwd dat die voorzichtigheid achteraf gezien niet nodig was. Het liefst schreeuw ik het van de daken: IK HOUD VAN GEORGE CHVOJKA!

Een paar dagen voor Kerst ben ik dan alsnog mijn droomhuis ingetrokken, samen met de liefde van mijn leven. Ik had nooit gedacht dat 2016 zo voor mij zou verlopen. Ik ben heel benieuwd wat 2017 voor mij zal brengen.

Ook al ben je nu verdrietig, voel je je rot, zit je niet lekker in je vel, is je relatie uit, ben je een dierbare verloren, heb je geldproblemen of heb je geen idee wat je met je leven aan moet… Mocht dit jaar niet goed starten voor jou, bedenk je dan dat het jaar wel eens heel anders zou kunnen eindigen. Blijf sterk, houd moed, doe goed.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

155 Reacties

 1. Milou
  12 januari 2017 / donderdag, 12 januari 2017

  Wat een bijzonder jaar heb je gehad zeg! Ontroerend hoe je het beschrijft! Een positieve houding is super belangrijk denk ik. Het is je gegund! :)

 2. Dagmar
  11 januari 2017 / woensdag, 11 januari 2017

  woah kreeg opeens tranen in mn ogen bij het laatste stukje, geen idee waarom mmaar echt mooi geschreven!

 3. 10 januari 2017 / dinsdag, 10 januari 2017

  Mooi lieve Serena. Soms loopt je pad met bumps en omwegen, maar uiteindelijk is het zoals het is en komt het – positief denken hou ik van, al doe ik het niet altijd – allemaal op zijn pootjes terecht. Geniet van alles en heb vertrouwen. Liefs!

 4. Mila
  9 januari 2017 / maandag, 9 januari 2017

  Zo gegund! Ik wens jullie het beste voor 2017, je verdiend het lieve Sereen! X

 5. Anne
  9 januari 2017 / maandag, 9 januari 2017

  Wat ben je toch lekker eerlijk, ik hou ervan! Het is ook genieten om te horen hoe gelukkig je bent! Enne, het lijkt mij best lastig om de achternaam van George uit te spreken, laat staan van de daken te roepen ;)

 6. Angelique
  8 januari 2017 / zondag, 8 januari 2017

  Wat ontzettend lief, die laatste alinea! En wat fijn dat je voelt wat je voelt met George. Ik wens je alle goeds. Liefs, Angelique

 7. Emke
  8 januari 2017 / zondag, 8 januari 2017

  Hey Serena,

  Wat een mooi stuk tekst heb je op het eind geschreven! Kreeg wel tranen in mijn ogen, want het is echt zo je weet nooit wat er op je pad komt. Voor mij was een groot gedeelte van 2016 een lastige periode, ik ben in Oktober gestopt met werk omdat ik helemaal leeg was en op en zit nu in een burn out. Het is zo belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en goed naar je eigen gevoel luistert, in deze maatschappij is het soms lastig om je eigen weg te gaan ipv de -ik moet veel geld verdienen en kei hard werken en daarbij mezelf voorbij werken- weg. Maar erover praten helpt veel en inzichten krijgen van anderen en nu heeft deze burn out me al zoveel gebracht, ik ben bezig met een bedrijfsplan op te zetten voor mijn eigen huidverzorging workshops, de huid, mijn passie. Iets waar ik vaak over gedroomd heb. Keep on going strong! Het leven is soms moeilijk maar het is maar tijdelijk en je komt daarna 10x zo sterk eruit!

  Ik hoop dat George je heel gelukkig maakt! Zo te horen wel! Ik ben heel blij voor je! Je bent een topper!

 8. Cindy
  8 januari 2017 / zondag, 8 januari 2017

  Prachtig stukje tekst dank je 😊😙

 9. nancy
  7 januari 2017 / zaterdag, 7 januari 2017

  HAHA herkenbaar dat je van geluk kon huilen toen Coco en Clarence tegen elkaar aan gingen liggen! Hier ook twee Britjes, Hektor (choclate kater) en Boris (Blue Kater). Ging er eerst heftig aan toe tussen die twee, doorbijten enz.. vreselijk echt waar! Nu een paar maanden later slapen ze in een veel te klein mandje samen en wassen elkaar, ook een beetje van gehuild moet ik zeggen! En dat ”kwakend” geluid doet de blauwe kater ook bij vogels, alsof ie bezeten is ?! t blijven maffe beestjes die Britjes.. op hun rug slapen vind ook zo lachen! veel geluk in je prachtige huis!!

 10. 7 januari 2017 / zaterdag, 7 januari 2017

  Ik vind het zo fijn om te lezen hoe gelukkig je bent met je nieuwe (en laatste ;) ) liefde! En je huis ziet er ook zo mooi uit :) Heel veel geluk, dit jaar is jouw jaar!

 11. 6 januari 2017 / vrijdag, 6 januari 2017

  Wat heerlijk om te lezen en dan vooral ook het laatste stuk. Je merkt echt aan je hele schrijven dat je nu zó gelukkig bent met alles :)

 12. kim
  6 januari 2017 / vrijdag, 6 januari 2017

  wat een mooi verhaal weer sereen, je bent altijd zo eerlijk!
  wel leuk eigenlijk om dat eens van een ander te horen want wij vrouwen zijn zo onzeker met momenten!
  het lag nooit aan jezelf maar aan de mannen.niet dat ik zeg dat het slechte mannen waren maar niet voor jou en als je dat een paar keer na elkaar hebt kan je wel onzeker worden, ik ben zooooo blij voor jou dat het allemaal goed gekomen is.en ook goed dat je direct eerlijk bent over je gevoelens en gedachten.
  eerlijheid is het belangrijkse in een relatie!
  ik wens je een fantastich jaar met veel liefde, vriendschap, een goede gezondheid en veel inspiratie voor je blogs en vlogs.groetjes.

 13. Sarah
  6 januari 2017 / vrijdag, 6 januari 2017

  Het laatste wat je moet doen is aan jezelf twijfelen. Juist kom je over als een echte gezelschapsmens die van het leven houd en sterke familiebanden heeft. Juist dan ben je een geschikte partner en moeder. Respect voor jouw openheid.

 14. marjolein
  6 januari 2017 / vrijdag, 6 januari 2017

  Wauw Sereen, Dat laatste stukje deed het hem wel echt voor mij. Vind het echt fijn dat je altijd zo uit je hart schrijft <3

 15. Devi
  5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

  De laatste paar alinea’s had ik kunnen schrijven… Echt zo herkenbaar en lief dat je dit met ons durft te delen en je kwetsbaar durft op te stellen. Ik ben ook een positivo dus ik blijf moed en hoop houden! Dank je wel lieve Serena (schrijf ik met traantjes)

 16. Flor
  5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

  Dat laatste stuk.. traantjes! Zo mooi en inspirerend <3

 17. Wendy (B)
  5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

  Beste wensen voor de hele familie!
  Vraagje: waar komt de familienaam van George oorspronkelijk vandaan?

  • Serena
   Auteur
   5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

   hi Wendy!
   ik heb het gevraagd en hij weet het niet, ze weten heel weinig van hun geschiedenis.
   Wel is hij geboren en opgegroeid in Ceska Lipa.

   En jij?

 18. 5 januari 2017 / donderdag, 5 januari 2017

  Wat een prachtige boodschap op het einde! Ben zo blij voor jou (jullie)! Je huis is prachtig en ik wens je veel geluk, liefde en gezondheid toe!

 19. Myrthe
  4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Moeten we hier weer een week op teren? ;)

 20. Katrien
  4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Wauw, zo blij voor jou -jullie!- dat je je jaar zo mooi hebt kunnen afsluiten! :)

 21. Fatima
  4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Wat n lieve boodschap, Serena! En respect dat je je zo kwetsbaar opstelt.
  Geniet van elkaar!

 22. 4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Heel mooi geschreven Serena. Ik vind het ook zo gaaf dat je zo open en eerlijk bent. Niet alleen voor de jonge lezers maar ook voor de 30-something vrouwens zoals ik.

  Ik wens jou een heel goed, gelukkig en gezond 2017 toe!

 23. evelien
  4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Heel inspirerend! Ik ben heel blij voor je dat je zo’n leuke man ontmoet hebt en wens jullie veel geluk samen :)

 24. 4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Je bent goed bezig geweest!

 25. 4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Goed om te zien dat je zo straalt! Jij begint 2017 fijn! En die laatste alinea, wat mooi geschreven :-)!!

 26. 4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Kijk, zo’n blog lezen in de ochtend maakt mijn dag goed! Het positieve denken, daar hou ik van. Achter elke wolk, hoe donker ook, schijnt toch écht altijd een zonnetje denk ik. Je badkamer trouwens, wow, hoe gaaf! Super leuk met al die planten. Ik wens je alle goeds voor 2017, ook in de liefde!! Heel veel geluk samen.

 27. Melanie
  4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Wat een leuke post! En wat fijn dat je weer zo gelukkig bent!
  Ik hoop voor mezelf dat het jaar 2017 een fijner jaar word en gedurende het jaar steeds beter…ik heb wat dat betreft de laatste paar jaren al zoveel pech gehad met van alles, dat je zou denken dat het nu alleen maar beter kan worden…en daar ga ik dan ook maar vanuit! Wel erg fijn om te lezen dat dat ook inderdaad kan gebeuren; je weet gewoon niet wat er op je pad komt! Ik wens jou in ieder geval veel geluk en jullie zien er leuk en gelukkig uit samen! Ik wens je een gezond, liefdevol en beautiful 2017!! Keep up the good spirit!

 28. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Je badkamer is zo gaaf! En ik gun je alle geluk met die leukerd! Mijn relatie is helaas ook beëindigd na 4,5 jr en in een aantal zinnen herken ik veel. Het is nu kort geleden maar nog soms erg moeilijk. Ik hoop op een beter 2017! Jou 2017 is al goed begonnen met George en je huisje!

 29. Willemijn
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Hee Serena, wat een liefdevolle post! ik zie gewoon dat je hebt genoten van wat het jaar je uiteindelijk heeft gebracht. Mooi om te zien hoe je er zo enthousiast over kan schrijven. Ik ben blij dat je weer aan het bloggen bent want ik miste je artikelen toch wel! Wel begrijpelijk dat je even afwezig was. Over je katjes tijdens het in bad liggen, die van mij doen dat ook! Ze kijken ook zo gek als ik er in lig! Dan wordt ik aangestaard alsof ze denken dat ik verdrink. Ze blijven dan ook bij mij in de badkamer. Maarja, de ene kat van mij kan ook apporteren als een hondje, dus misschien zijn die van mij wel gek.

 30. Denise
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Lieve Sereen, ik ben zo blij voor je dat je gelukkig bent samen met George! ♡ met de endless weekend party zaten we samen te kletsen en je straalde en vertelde zo enthouasiast! (Zo enthousiast dat we niet eens doorhadden dat de quize begon! Hihi) lieve meid geniet van je huisje! En de beste wensen ♡

 31. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Ik wil ook zo’n wafel ontbijit, wahhh! En wat een mooi stukje tekst nog onder al die foto’s, zo eerlijk en kwetsbaar. Soms gaan dingen anders dan verwacht, maar vroeg of laat komt alles wel op zijn pootjes terecht :) Gelukkig maar!

 32. Sofie
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Wafels!! Wat heerlijk als ontbijt! En wat is je huis mooi, heerlijk licht ook denk ik (net de laatste huisvideo gekeken).
  En, dit wou ik al vroeger reageren maar, als het goed voelt in je relatie, dan voelt het goed. Dat merk je en wéét je gewoon. Ik snap je helemaal. En of je dan na een week of drie maanden of drie jaar gaat samenwonen, maakt helemaal niets uit. Ik had precies hetzelfde met mijn vriend en wij zijn ondertussen 6 jaar samen!:)

 33. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  He wat een fijne positieve ontwikkelingen! Ik ben heel blij voor je, ja die dingen komen altijd onverwacht.

 34. Sara
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Mooi geschreven Serena. Ik begrijp je helemaal. In 2017 ga ik een aantal dromen najagen :-) Ik heb met veel pijn en moeite gespaard en tijd vrijgemaakt om dingen te doen die ik altijd al van plan was. Het verrijkt je als mens als je soms er in je eentje voor gaat. Net zoals dat jij in je eentje een huis hebt gekocht. Het geluk is je van harte gegund. George is een leukerd! Een man die 100% voor je gaat, dat is het mooiste wat een man kan zeggen. Dat betekent voor mij nog meer dan HVJ.
  Jouw badkamer kan zo in een woonmagazine! Mijn kat kwam meestal op de rand van het bad zitten. In bad gaan met je katjes in de buurt, maakt het allemaal nog knusser.

 35. Anoniem
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Je bent een schat

 36. Elisa
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Wat een leuke/mooie en open post heb je geplaatst:)

  Ik wens je ook een heel mooi en gelukkig 2017 met je familie, vriend en vrienden!

  Lfs

  Ps.je badkamer is echt een plaatje.

 37. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Mooi geschreven dat laatste stukje! Happy 2017!

 38. Annemarie
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Wat leuk dat je een nieuwe vriend hebt, is je heel erge gegund! En wat is je huis ook mooi zeg niet normaal!!! Super eerlijk een mooi stuk geschreven! Goed oppepper voor 2017 X

 39. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  het is zo prachtig hoe je het beste hebt gemaakt van 2016 en hoe je opnieuw de liefde hebt gevonden, je straalt echt Serena en ik gun jou en George en niets dan liefde. En daarnaast ben ik verliefd op je badkamer WAT PRACHTIG
  xx Ish

 40. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  WOW! Ten eerste, wat een prachtig huis! Ik dacht dat die foto van dat bad uit een interieurmagazine kwam en las toen dat dit gewoon echt jouw huis is. Jaloers! (ik kom er maar eerlijk voor uit ;-)) Wat heerlijk om binnen te mogen kijken bij jou, ik vind dat altijd leuk, ook om inspiratie op te doen. Prachtig, al die planten. En ben zo blij voor je dat je een nieuwe liefde hebt gevonden! Veel geluk met elkaar in de toekomst.

 41. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Dikke X, wat een mooi stuk heb je geschreven! Heel mooi om te lezen dat iedereen wel eens down is en dat het enige wat er op zit is de schouders er weer onder. Mooi stuk over jouw twijfels en onzekerheden en dat je toch door moet en gaat. Ik vind jou hele lief en ik ben heel blij dat het allemaal zo goed gaat. Heel veel gezondheid, liefde, geluk en plezier gewest aan jou, jouw familie, vrienden en de poezen natuurlijk.

 42. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Wat een mooi verhaal zo aan het einde van je Instalab. Ik vind het heel fijn om te lezen dat je de ware gevonden hebt, ik wens jullie alle geluk samen!

 43. mariska
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Ahh! Lief! Al dacht ik even dat er misschien een andere onthulling zou worden gedaan ;)

 44. Karamellie
  3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Serena, ik vind je een lieverd! Geniet lekker samen met George in jullie nieuwe huisje, ik hoop dat 2017 jullie alleen maar nog meer geluk zal brengen. Leuke foto’s! :D

 45. 3 januari 2017 / dinsdag, 3 januari 2017

  Wat openhartig! Heel fijn dat je nu je geluk gevonden hebt!! Oh en…wat is je badkamer mooi!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *