Instalab week 50 | veel gewerkt & Marshall kan zitten!

Het blijft nog steeds wennen om elke ochtend die bril op mijn neus te zetten (soms kom ik er ‘s middags pas achter dat ik hem nog niet heb gedragen), maar… het went. En als ik hem dan opzet ben ik weer ZO BLIJ dat ik scherp kan zien, haha! Afgelopen vrijdagavond ging ik live op het Instagram kanaal van Pearle Opticiens om me op te maken en de kijkers meteen wat make-up tips te geven voor brildragers! Het was echt gezellig en volgens mij ook heel nuttig, dus ik zit eraan te denken om de tips uit te werken tot een artikel zodat het altijd terug te vinden. Lijkt jullie dat leuk?


Lieve Clairtje <3 Hij legde zo lief zijn koppie op de arm van George, dat moest even vastgelegd worden.


Op dinsdag ging ik samen met mama, Marshall en mijn zusjes Larissa en Tara richting Almere omdat we gingen shoppen bij de TK Maxx (één van onze favoriete winkels!). We waren weer megagoed geslaagd voor leuke cadeautjes en spulletjes voor onszelf en we hadden echt een kofferbak vol tassen… oeps! Als je de vlog en shoplog wilt bekijken, klik dan hier.


Ja ja, van shoppen word je moe, want het is natuurlijk echt keiharde TOPSPORT dit! Geintje! Maar we hadden na een paar uur in die winkel best trek gekregen dus we doken het leuke centrum van Almere in voor een lekkere lunch. Ik moet zeggen dat ik Almere hartstikke leuk vind! Leuke winkels en niet zo druk en toeristisch als de grote winkelstraten in Amsterdam. Én een TK Maxx. Vanaf Houten rijd je er in 40 minuten naartoe, best goed te doen, en de parkeergarage is vlak achter de winkelstraten en niet duur.

Gelukkig hoorde ik dat er in 2019 ook een filiaal in Utrecht geopend wordt (wanneer precies weet ik helaas niet), dus dat is echt supergoed nieuws! Eindelijk een fililaal bij ons in de buurt, kan niet wachten!


Ham, ham, ham! Alles wat ook maar in de buurt van Marshall’s mond komt krijgt een hapje, haha! Ik wacht nog steeds tot die boventanden doorkomen trouwens. Zijn ondertandjes kwamen door toen hij 4 maanden oud was dus ik verwacht ze ieder moment. Maar goed, misschien komen ze wel pas in het nieuwe jaar!


Oh, jongens! Eindelijk had ik eens mazzel. Ik was bij de Lidl voor boodschappen en ik zag burrata staan. Hier wordt vaak mee geadverteerd in de folder, maar als ik dan in de Lidl ben is het ALTIJD uitverkocht. En nu zag ik eindelijk een doos met burrata staan, zonder dat ik er speciaal voor kwam kijken! Ik werd hebberig en sloeg er meteen 4 in, haha! Kon ik lekker luxe lunchen, net zoals in een restaurant.

Van de week ging ik weer terug om er meer in te slaan en wat denk je…. OP! Ik ga straks weer boodschappen doen dus ik hoop dat ze weer zijn aangevuld. Want burrata is ZO lekker, oh! Ik bestel het vrijwel altijd als het op de kaart staat in een restaurant.


Selfie met Marshie!


Heb je nog kerstkaarten nodig? Deze zijn ontworpen door Romy. Romy’s moeder heeft helaas sinds juni kanker gekregen en zit dus volop in de strijd tegen kanker, en Romy heeft daarom besloten om geld op te halen met de verkoop van deze kaartjes waarbij een groot deel gedoneerd zal worden aan het KWF.

3 kaartjes kosten €5,50
6 kaartjes kosten €9,50
En als je er meer wilt kopen dan kun je in overleg een korting verwachten.

Wil je Romy, haar moeder én het KWF steunen dan kun je deze superleuke kaartjes bestellen via haar Facebook pagina Romy’s Studio of mail haar via romyvantricht@gmail.com


Ik heb een bonte kerstboom met allerlei verschillende kleuren en ballen, ik houd er van! En van mama heb ik deze prachtige roze lolly kerstbal cadeau gekregen die nu bovenin de boom loopt te schitteren. Ben er zo blij mee!


Ik moet echt vaker nepwimpers gaan dragen, ik vind het zo mooi staan! Het geeft meteen een hele andere en verleidelijke oogopslag. Dit zijn de whispies van Ardell, toch wel één van mijn favoriete wimpers hoor! Ik had ze aangebracht voor een shoot voor BREIL.


Hier loop ik al de hele week in rond, haha! Deze chill pants en slofjes van TK MAXX zijn ZO onwijs zacht en comfortabel, dat ik elke keer een klein beetje moet huilen als ik me om moet kleden, haha! Ik moet echt even een stel back-ups inslaan!


Kijk mama, ik zit! Marshall is de afgelopen dagen steeds vaker aan het zitten. Nog wel een beetje onderuitgezakt en scheef, maar hij beland steeds op zijn billen en kijkt me dan heel trots aan. Hihi!


En toen greep hij ineens het tafeltje en dacht ik ‘nu gaat het gebeuren… nu gaat hij zich optrekken!’ maar dat gebeurde (gelukkig!) nog niet. En uhhhh, ik heb maar meteen van die hoekbeschermers besteld bij bol.com. Moet er niet aan denken dat hij tegen die tafelpunt aan valt! Auw! Traphekje is nu ook EINDELIJK besteld.

Heb gekozen voor Kiddy Guard en dan die van 1.20 meter, want die maat kon ik helaas niet tweedehands vinden op Marktplaats. Als het goed is komt hij vandaag binnen, kan George hem vanavond meteen bevestigen. Ben benieuwd! Het is nu wel ECHT nodig, want Marshall begint steeds vaker echt te kruipen in plaats van alleen tijgeren en gaat dus ook ineens een stuk sneller op onderzoek uit.


Ben zo blij met deze foto! Ik wilde per se poseren met een lipstick (dit is voor een gesponsorde post voor L’Oréal), maar dat is eigenlijk super awkward en dus een heel stuk moeilijker dan ik dacht, haha! Uiteindelijk is het toch gelukt en ben heel tevreden met het resultaat. Had speciaal bij deze kerstlook een galajurk aangetrokken die ik nog had sinds de middelbare school! Ja ja, ik paste er gewoon nog in. Nou ok, het is wel een hele stretchy jurk, maar was stiekem toch een beetje trots.


Jaaaaa, het heeft gesneeuwd! Ok, het was hele natte sneeuw die na een halve dag al weg was, maar vond het toch een mooi gezicht. En extra leuk, dit was Marshall’s eerste sneeuw. Maarre… hij vond het maar vreemd spul geloof ik, haha!


Gelukkig, er kon toch nog een lachje vanaf!


Lekker chillen in bad met eucalyptus badolie van Kneipp. Ik voelde me niet ziek, maar was een beetje verkouden, en zo’n bad helpt mij echt. De dag erna voelde ik me meteen een stuk beter! Sowieso vind ik het belangrijk om na een drukke werkdag even wat tijd voor mezelf te nemen. En als Marshall op bed ligt heb ik de hele avond voor mezelf, superfijn.


Ik geef ze ieder een snoepje waar ik 1 druppeltje olie op heb aangebracht, en dit doe ik dan 2 keer per dag. Ze zijn iets rustiger en chiller naar elkaar toe, maar Coco heeft Clarence alsnog wel een paar keer aangevallen. Ik hoop echt dat het werkt, want Clarence loopt al heel lang op zijn tenen (nog voor Marshall was geboren hoor) en Coco is altijd heel alert omdat ze elk moment klaar wil staan om Clarence in de haren te vliegen (vooral als hij iets verkeerd doet, zoals van de bank vallen of ergens van schrikt).

Het schijnt een paar dagen te duren voordat je het effect een beetje gaat merken, en ik weet natuurlijk nog niet de juiste dosering voor ze (je mag 1-3 druppels per kat geven, en dit 1-3 maal per dag), dus ik blijf nog even volhouden en zal jullie over een week vanaf nu een update geven.

Nou, dit was mijn week. Niet heel spectaculair omdat ik eigenlijk geen events had of andere leuke afspraken buiten de deur, ik heb alleen maar gewerkt. Het is de komende week nog even druk maar vanaf komend weekend is George 2 weken vrij en ik heb besloten om me hierbij aan te sluiten. Het lijkt me heerlijk om dan even 2 weken vakantie te hebben! Vooral in deze leuke tijd met de Feestdagen. Mezelf kennende zal ik er heus nog wel een paar artikelen en een video uitknallen (sowieso de Instalabs!), maar dan laat ik dan wel weten via Instagram Stories.

Bij deze neem ik dus vakantie van 22 december t/m 6 januari.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

20 Reacties

 1. 2 januari 2019 / woensdag, 2 januari 2019

  Die selfie van jullie tweetjes is écht zo ongelofelijk mooi!! Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad :)

 2. Nikita
  18 december 2018 / dinsdag, 18 december 2018

  Geniet van je verlof !!
  Zo leuk die eerste sneeuw, had het gezicht van mijn zoontje (bijna 9 maanden) ook willen zien.
  Spijtig genoeg zitten wij in het ziekenhuis met RSV :(

  • Serena
   Auteur
   20 december 2018 / donderdag, 20 december 2018

   Ach nee, wat zielig! Nou, het was maar natte sneeuw die na een paar uur weg was, dus hopelijk kunnen we binnenkort nog eens échte goede sneeuw verwachten en hopelijk kan jouw kleintje dan (goed ingepakt!) naar buiten om er naar te kijken en mee te spelen! Beterschap voor hem! <3

 3. Joyce
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Leuke foto’s, lijkt me dat je een heerlijk weekje hebt gehad. Ik zou graag een make up artikel zien voor brildragers. Ik zie zie zonder bril bijna niks, en oog make up op doen is echt een ramp.

  • Lisa
   20 december 2018 / donderdag, 20 december 2018

   Goed idee! Ik zie zonder bril of lenzen ook bijna niets, en ik zit ook altijd zowat IN mn spiegel om een streepje eyeliner te zetten bijvoorbeeld, haha!

 4. Zoe
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Op die selfie met Marshall en die foto van Breil lijk je een beetje op J.Lo !

 5. Denise
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Wat een leuke week! Marshall is zo cute als hij zit ❤️

 6. Lieke
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Ik zou het supertof vinden om make-up tips te krijgen voor brildragers!
  Ik draag al 10 jaar een bril en eigenlijk nooit echt nagedacht over hoe ik mijn make-up aan kan passen aan mijn bril!

 7. Renu
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Jaa heel leuk een artikel over make up bij brildraagsters :)

 8. 17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Ik ben heel benieuwd of de CBD olie een blijvend positief effect heeft! Helaas is mijn (voorheen altijd lieve en rustige) chillkat al maanden overspannen en onrustig. Probeer ook van alles (nu speciaal dieetvoer en medicatie). Valeriaan en andere druppels hebben helaas niet geholpen en ik breng nu veel uren door met lezen over kattenproblemen en oplossingen :-) Ben dus heel benieuwd naar je update en hoop dat het helpt!

  • Maddie
   17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

   Probeer eens Matatabi stokjes! Online te bestellen bij oa medpets en bol.

  • Femke
   18 december 2018 / dinsdag, 18 december 2018

   Je hebt ook anti stress van hill’s en calm van royal canin als kattenbrokjes. En relax compositium vd groene os. Die druppel ik over het natvoer.

 9. Ilona
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Ik hoop dat de druppels werken, maar het allerfijnste is natuurlijk dat het bij de bron wordt opgelost. Ik heb ook altijd twee katten gehad waarbij ik jaren op zoek ben geweest waar het probleem nu in zat: druppels, Feliway… Het is niet de oplossing van het daadwerkelijke probleem. Uiteindelijk zat het hem bij mij in de ruimte (of eigenlijk in de ruimte waar ze niet heen konden): 1 van mijn poezen was blijkbaar gefrustreerd dat ze een voor haar te klein territorium moest delen. En als een territorium overeen komt met elkaar dan gaan ze vechten om dat plekje. Ik heb een luikje in de deur naar buiten gemaakt op de chip in hun nek… Gewoon omdat het kon en niet eens om het probleem op te lossen. Alle problemen waren na 7 jaar plotseling weg. Ook bijzonder dat ze daarna langzamerhand steeds vaker bij elkaar gingen liggen, snoet aan snoet (rug aan rug is puur praktisch vanwege de warmte). Ik zie wel vaker bij vrienden en familie dat een luikje echt een oplossing kan zijn, sommige karakters vragen er om en vieren de frustratie op de soortgenoot die in haar territorium loopt. De dierenarts wees me erop dat de andere kat ook nog wel eens kan uitdagen: door op een favoriet plekje te liggen en te staren gaat de ander aanvallen. Dit bleek bij ons ook wel regelmatig het geval. En wij maar denken dat zij zo lief was ;-)

  • Serena
   Auteur
   17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

   hi Ilona,
   hier eenzelfde soort situatie, en Clarence daagt Coco inderdaad ook vaak uit. We hebben een luikje, maar we hebben geen grote tuin. De situatie was hetzelfde in mijn appartement, dus hoopte dat het hier over zou gaan aangezien dit een veel groter huis is. Ik zie daarom geen andere optie dan CBD olie. Of verhuizen!

 10. 17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Mooie foto’s allemaal en ik dacht echt dat je een slang om je nek had met die ketting, haha!

  • Serena
   Auteur
   17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

   Haha, dat is grappig, want dit sieraad heet dan ook ‘The Snake’ :)

 11. 17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Leuke foto’s! Heerlijk zo’n dagje shoppen met je zussen en moeder. Wat een prachtige foto voor L’Oréal!

 12. Rowan Chanel
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Wat heb je mooie foto’s van jezelf gepost zeg. Beauty!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *