Instalab week 50 | selfie met een Victoria’s Secret model

Afgelopen week heb ik hele leuke dingen gedaan! Zo hebben Tim en ik onze eerste echte eigen kerstboom gekocht en opgetuigd, maar ook maakte ik een persreis naar het prachtige Kaapstad, om samen met Candice Swanepoel aan de nieuwe Biotherm campagne te werken. Ineens ga je van koud winterweer naar een zonnig oord, zo leuk! Kijken jullie mee naar mijn belevenissen van de vorige week?

Mochten jullie trouwens benieuwd zijn naar een uitgebreider verslag van Kaapstad, op Travellab.nl vind je nu mijn Kaapstad Diary & Hotspots artikel! 

instalab zuid afrika - 28 Ik woon al 6 jaar op mezelf, maar tot op heden heb ik nog geen échte eigen kerstboom gehad. Het kwam er steeds gewoon niet van. En ik vind het juist zo gezellig! Maar dit jaar moest en zou ik een kerstboom! Dus op maandag zijn Tim en ik naar Welkoop gereden en hebben we het mooiste exemplaar uitgekozen.Hij werd gewikkeld in een gaas en ik moest een beetje gniffelen, want Tim was helemaal verbaasd dat zoiets kon. Hij had nog nooit zoiets gezien en vond het helemaal handig! Haha!

instalab zuid afrika - 1 Eenmaal thuis hebben we de boom opgetuigd (of nou ja, ik) en kijk hoe gezellig het staat! Onze eerste echte kerstboom samen! En vraag me niet hoe, maar in de loop der jaren had ik kennelijk genoeg kerstspullen gekocht om de boom mee vol te hangen. De voorgaande jaren heb ik dat gewoon gebruikt als decoraties, maar nu kon het ook daadwerkelijk in een boom, superleuk!

instalab zuid afrika - 16 We waren natuurlijk heel benieuwd wat de katjes er van zouden vinden. Nou, ze vinden er dus – zoals verwacht – helemaal niets aan. Ik heb Coco en Clarence er niet naar om zien kijken in elk geval. Eén keertje betrapte ik Clarence op het aantikken van een kerstsokje. En daar bleef het eigenlijk bij, haha!

instalab zuid afrika - 14Last minute werd ik uitgenodigd voor een persreis naar Kaapstad, dus ik heb de afgelopen week vooral tot diep in de nacht gewerkt om een beetje vooruit te kunnen werken. Gelukkig was ik in goed gezelschap! Clarence steunde me door zijn pootje op mijn hand te leggen, zo lieeffff!

instalab zuid afrika - 17 Omdat ik nog wat leuke kleding wilde kopen voor Kaapstad, shopte ik bij Asos.com. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op deze foto. Jeetje zeg… ik ben dol op Asos, maar konden ze dit model echt geen betere nepbuik voorbinden?! Of zou de buik prima zijn, maar de vorm van het topje gewoon erg onflatteus? Ik weet het niet, ik moest er gewoon even een foto van maken, omdat het zo awkward is, haha!

instalab zuid afrika - 11 Op woensdag heb ik weer eens ouderwets gebakken in de keuken van mijn ouders (dat vind ik gewoon een mooiere locatie voor video’s). De video komt woensdag online en ik kan vast verklappen dat het prachtige kerst lekkernijen zijn, die je perfect kunt serveren bij de koffie en thee tijdens de Feestagen! Stay tuned dus voor inspiratie!

instalab zuid afrika - 13 Papa is lief. En hij had zijn lolbroek aan. Lol!

instalab zuid afrika - 12 Sinds deze week volg ik DJ Khaled op Snapchat en deze baas is echt de koning van de clichés! Elke ochtend hetzelfde: hij stapt in zijn lift, kijkt wat er gemaakt wordt voor ontbijt, loopt door zijn tuin, geeft de plantjes water, jetskieed, laat wat slippers en petjes zien en als we geluk hebben, neemt hij je mee onder de douche (met gouden kranen, alles). En terwijl hij dat doet probeert hij ons, de kijker, te inspirereren met cliché quotes en van die inspirational/motivational praat. En hoewel ik me eerst helemaal krom lachte om hem, heb ik eigenlijk best respect voor deze man. Elke dag hetzelfde, en elke dag weer die zelfde inspirational praatjes, ik doe het hem niet na. Ik denk oprecht dat hij hier mensen mee helpt. En Khaled is ook echt het perfecte voorbeeld van de American Dream! Dus ja, het is een beetje een weirdo soms, maar ik denk dat hij het best goed bedoelt allemaal en ik kan je zeker aanraden om zijn account eens te bekijken op Snapchat!

instalab zuid afrika - 15 OMG! Albert Heijn verkoopt baby ananasjes! Zo schattig!

instalab zuid afrika - 27 Het was weer superdruk bij de post! Blij dat mijn Asos bestelling binnen was gekomen (net op tijd!). Wat perspakketten betreft, de voorjaarscollecties en producten stromen al binnen. Wow!

instalab zuid afrika - 20 Maar liefst 3 uur vertraging maar dat kon de pret absoluut niet drukken, want ahhhhhhhh ik vloog naar Kaapstad!

instalab zuid afrika - 19 Airport selfie. Ik heb trouwens wat van mijn haren af laten halen. Toch maar geen Demi Lovato kapsel, maar wel gewoon die slierten weg. Jullie zeiden, ‘het groeit wel weer aan’ en ik weet dat dat zo is, maar ik ben dan 4-5 jaar bezig om het weer op dezelfde lengte te krijgen. En dat vind ik erg lang, mocht ik er spijt van krijgen.

instalab zuid afrika - 2 Waarom ga ik eigenlijk naar Kaapstad, en met wie? Nou met deze vrolijke babes: Aranka van Fit Girl Code en Daisy van I Love Health! We zijn hier om samen met Candice Swanepoel aan de nieuwe campagne van Biotherm te werken.

instalab zuid afrika - 3 Maar we zijn hier gelukkig niet alleen maar met zijn drietjes, want ook Veronique (midden) van Biotherm Nederland is mee. Het is ontzettend leuk en gezellig en Veronique heeft echt goede research gedaan, want ze leidt ons steeds naar de mooiste plekken en beste tentjes. Ze is de perfecte reisleider, zeggen we steeds!

instalab zuid afrika - 26 Deze foto maakte Daisy van me, wat een mooie felle kleuren he! I love it! Het maakt een wijk meteen zo veel leuker als alle kleuren van de regenboog erin voorkomen, haha!

instalab zuid afrika - 25 In Bo-Kaap, de wijk waar je allemaal mooie gekleurde huizen vind, liepen ook 3 lieve jongetjes rond. Ze begonnen me spontaan te knuffelen dus ik kon het niet laten om even met ze op de foto te gaan. Ze waren echt zooooo lief, maar ook wel boefjes!! Want die ene lag wel erg graag op mijn borsten en de andere rechts zat stiekem in m’n billen te knijpen, haha! Te erg. Kijk maar hoe hij stiekem zit te lachen. Zo van ‘yeahhhhhh’. Hahaha! Maar ik vond het totaal niet erg, want op die leeftijd kan ik me dat heel goed voorstellen. Toen vond ik blote borsten ook altijd heel interessant. Ik weet nog dat mijn buurmeisje en ik heel lang geleden in de zomer naar een meertje gingen. En er stond een meisje topless te pingpongen in het water. Toen zijn we stiekem bij haar in de buurt gezwommen zodat we beter konden kijken, lol! Dus ja, helemaal niet erg. Het liefste nam ik ze alledrie mee naar huis, het waren echte cuties!

instalab zuid afrika - 24 Wat een unieke ervaring was het om op de set aanwezig te mogen zijn! Hier werd de nieuwe TV commercial opgenomen van Biotherm Aquasource. Wat er allemaal niet voor nodig is zeg! En er liepen wel 30 man rond. Ik had nooit gedacht dat er zoveel bij kwam kijken, dus het was echt heel gaaf om te zien allemaal!

instalab zuid afrika - 23 Het eten is hier in Kaapstad erg goedkoop vergeleken met het eten in Nederland. Voor ongeveer een tientje krijg je een top kwaliteit gerecht voorgeschoteld. En dan zit je echt in een luxe fancy tent! En oesters kosten omgerekend €1,50 per stuk en ze zijn LEKKER. Oh wow, ik heb echt genoten! Heel lekker romig, zacht op de tong, niet te waterig, te ziltig of te glibberig, niet te koud. Echt heerlijk!

instalab zuid afrika - 18Kaapstad heeft alles; prachtige natuur, heerlijke restaurants, shopping malls, cultuur, historie, maar ook prachtige gekleurde trappen die erg Instagram worthy zijn, haha!

instalab zuid afrika - 5 Dit is toch niet normaal, zo mooi. Dat uitzicht! Die zee! Ontzettend indrukwekkend. Van zo’n uitzicht krijg je gewoon nooit genoeg.

instalab zuid afrika - 4And there she is, Miss Candice Swanepoel! Ze was ontzettend lief en open, we hebben nog veel gebabbeld over gezond eten, haar werk, maar ook over Doutzen en dat ze haar mist nu Doutzen terug naar Nederland is verhuisd. Ik heb haar mijn boek cadeau gegeven, en ook al is het in het Nederands geschreven, ik denk dat ze er wel wat van begrijpt, aangezien ze ook Afrikaans spreekt (en dat is werkelijk zo goed als dezelfde taal). Ze was er erg blij mee. En ja jongens, ook in het echt was ze helemaal flawless. Zo van dichtbij was er geen porie te bekennen en zelfs haar voeten zijn mooi. Alles is mooi aan deze vrouw. Maar in het echt is ze vooral nog veel sprankelender en heeft ze van die ogen met sterretjes erin (sprekende ogen, bedoel ik, geen echte sterretjes). Het is een ontzettend harde werker, ze maakt megalange dagen, en dan toch nog even gezellig doen met ons. Petje af voor deze dame! Het was onwijs gaaf om haar te hebben ontmoet!

instalab zuid afrika - 7Na het werk (we hebben een video opgenomen voor de Biotherm campagne) was het tijd voor wat ontspanning, dus nam Frederique ons mee naar een superluxe hotel waar we lekker hebben gelounched en hebben gechillt in het zwembad. Life is good!

zuid afrika diary - 21 Ik wilde ook nog even op de foto met deze mooie, roze beach cruiser.

instalab zuid afrika - 8 African sunset.

instalab zuid afrika - 9 ‘s Avonds dineerden we bij Kloof Street House, een ontzettend mooi restaurant in een historisch koloniaal huis. Hier bestelde ik oesters (again!) en garnalen. Het eten was heerlijk, maar het is vooral binnen net zo mooi als een sprookje! Heel ouderwets en vintage, met exact dezelfde lampen als de Orient Express, met kroonluchters, hoge plafonds, erkers, kaarslicht, verse bloemen. Alles klopte aan de inrichting. Alles was tot in detail uitgewerkt. Echt een aanrader mocht je in Kaapstad zijn.

instalab zuid afrika - 10 Hier draag ik mijn nieuwe Asos rok (met zakken, zo handig!) en een topje van Primark. En m’n Louboutins!

instalab zuid afrika - 6We hebben hier een vaste chauffeur, Clinton genaamd, en hij had bedacht dat het leuk was voor ons om polaroid foto’s te maken. Dus op de eerste dag kregen we een Instax in onze handen geduwd, echt zo attent! En het levert inderdaad hele leuke foto’s op zo, hahaha! Echt leuk om echt iets tastbaars mee naar huis te kunnen nemen zo :)

Nou, dat was ’em weer! Morgen vertrekken we alweer terug naar Nederland. Ik wilde best nog langer blijven, maar ik zit ook met werk en met Kerst (en het kopen van de kerstcadeautjes) dus het was niet verstandig om langer te blijven. Maar het is hier zo leuk, zo gaaf, zo mooi, zo ontiegelijk AWESOME! Ik hoop hier echt snel eens naar terug te gaan. Ik weet zeker dat mijn zusjes of Tim het hier helemaal geweldig zullen vinden. O ja, morgen hoop ik ook nog wat pinguins te spotten, haha! Zou zo leuk zijn!!

Mochten jullie trouwens benieuwd zijn naar een uitgebreider verslag van Kaapstad, op Travellab.nl vind je nu mijn Kaapstad Diary & Hotspots artikel! 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. Julia
  31 december 2015 / donderdag, 31 december 2015

  Wauw wat zie je er goed uit! En wat een leuke anekdote over borsten, heerlijk haha.

 2. 28 december 2015 / maandag, 28 december 2015

  Wauw wat een mooie foto’s! Echt heel vet dat je dit hebt mogen doen!

 3. Manon
  24 december 2015 / donderdag, 24 december 2015

  Wauw, waarvan is die grijze playsuit??

  • Serena
   Auteur
   25 december 2015 / vrijdag, 25 december 2015

   van het merk Nixon Wants Cash, gekocht in Texas in een boetiekje. Dus… volgens mij niet echt ergens anders te vinden helaas.

 4. Denise
  24 december 2015 / donderdag, 24 december 2015

  Het ziet er gezellig uit. En wat zie je er prachtig uit zeg! Best wel jaloers haha!

 5. 23 december 2015 / woensdag, 23 december 2015

  ”Valley girls give ’em blowjobs for Louboutins…” – Iggy Azalea

  Sorry ik moest hier echt even aan denken toen ik die foto zag met je Louboutins aan! No offense, though!!!

 6. Stasya
  22 december 2015 / dinsdag, 22 december 2015

  Wauw Serena, je hebt een prachtig figuur! Modellen zijn té slank en jij bent precies goed! (stiekem een beetje jaloers, hihi)

 7. Antoinette
  22 december 2015 / dinsdag, 22 december 2015

  Hey Serena,

  Ik wil je graag twee complimentjes geven! ten eerste zie je er echt zó schitterend uit, heel mooi :) ten tweede vind ik het heel tof dat je zo open over seksualiteit schrijft en dat je herkend dat die jongetjes in een bepaalde fase zitten. Had je ze alsnog wel even op de vingers mogen tikken hoor :p Maar ben blij dat je er zo relaxed over schrijft!

  Liefs!

 8. Tina
  22 december 2015 / dinsdag, 22 december 2015

  Je witte rok van Asos is prachtig.. En zo classy met je Louboutins erbij!
  En Kaapstad ziet er gewoon geweldig uit, super dat je dit kan meemaken. Candice is echt zo bovenaards mooi he, maar sowieso missta je helemaal niet hoor naast haar op de foto, twee beauties tesamen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *