Instalab week 5 | nog meer opruimen en leuke campagnes


Op maandag gingen we even op de koffie bij oma!


Daarna hebben we foto’s gemaakt voor de Melkmeisje campagne. Marshall kroop na zijn badje lekker rond op bed en ging helemaal los op Mr. Monkey, de aapjesknuffel die hij van Tara heeft gekregen. Zo leuk om te zien, hij werd helemaal wild! Begon zelfs te bijten, haha! Ik denk dat dit zijn lievelingsknuffel gaat worden.


Na het stoeien, toen Marshall iets rustiger was geworden, maakten we deze überschattige foto! Deze badcape met lange konijnenoren is echt té schattig!


Op donderdag kwam Kirsten, de vaste fotografe van United Wardrobe, langs en ik had alvast al mijn kleding klaar gezet om gefotografeerd te worden. Alles geordend (jurken bij elkaar, bovenstukken, vesten en broeken) zodat we snel achter elkaar door konden schieten. Uiteindelijk waren we zeker nog zo’n 3 uur bezig met schieten, want ik had ook MEGA veel kleding! Over een paar dagen gaat mijn kledingkast open, maar als je me vast wilt volgen kan dat via deze link.


Kon het zelf ook weer niet laten om wat te bestellen via United Wardrobe, hihi! Ik heb dit prachtige kanten blazertje besteld van Balmain, een mooie toevoeging aan mijn garderobe! Kan niet wachten om hem te dragen. Echt een schitterend ding!


Ik heb tijdens het opruimen ook weer mijn schoenen gevonden met gebroken hakken of waarbij ik op de spijkertjes liep, die heb ik nu EINDELIJK in een tas gedaan want ik wil ze echt graag laten repareren. Zal niet goedkoop worden (bij 2 paar is de hak compleet door midden gebroken), maar het zijn zulke fijne schoenen en 3 van de 4 paar zijn designer shoes, dus ik vind het zeker de moeite waard om ze te laten repareren.


Even een kleine sneak peek van mijn werkhoekje! Ben er zo blij mee!


En dit is ook zo’n fijn, sfeervol hoekje waar prachtig daglicht binnen komt en waar ik mooie productfoto’s kan schieten. De marmeren platen scoorde ik tweedehands via Marktplaats, de vaas via Westwing, het spiegeltje kreeg ik cadeau van Tara en het lijstje is van Desenio. Het stuk amethyst van mijn ouders. Dat stuk heeft me trouwens geïnspireerd voor een nieuw artikel! Ik ben namelijk bezig met een artikel waarbij ik de helende werking van amethyst onder de loep neem, aangezien er steeds meer skincare producten op de markt verschijnen geïnfuseerd met deze steen.


Ook Angel kwam van de week gezellig op bezoek. Hier vertelt ze Marshall over de laatste woontrends, haha! We hebben samen sushi besteld, gekletst, gechilled. Had haar al een tijdje niet gezien, dus we hadden elkaar lekker veel te vertellen!


Van de week heb ik de meubels in onze slaapkamer wat verschoven. Ben nog niet helemaal tevreden, maar het voelde al wel ‘beter’ aan. Ons bed staat nu dichter bij het raam en er komt zo veel fijner licht binnen. Natuurlijk sprongen de katten meteen op bed en maakten het zich gemakkelijk. De nieuwe bedplek moest uiteraard goedgekeurd worden door le kittehs! Haha!


Clarence approves!


Afgelopen week spullen weggebracht naar de kringloop en kon het niet laten om daarna zelf even de winkel in te duiken. Tara en ik hebben een inside joke waarbij ik haar foto’s stuur van kikkers, vandaar. Zij stuurt ze me ook vaak terug. En Larissa en ik doen het met mandjes.

Maar anyways! Ik had echt een goede vondst jonge!!! Mijn hele dag was meteen goed. Ik scoorde voor €7,50 een vintage Ungaro jasje en voor €12,50 een oversized blazer van Isabel Marant. WOOOOOOO! Gewoon €20,- betaald voor twee designer jasjes! Ik word gewoon zo super psyched van dit soort vondsten!


Dit zag ik ook gewoon staan! Roségouden Desenio lijsten, 6 stuks, voor maar €2,50 per stuk. De normale prijs is echt een heel stuk hoger. I love de Kringloop! Ik loop elke paar weken even binnen en vind er bijna altijd wel iets moois.


Ohhh, wat een boevenkoppie heeft Marshall hier! Dit is zijn nieuwe ding: zijn sok uittrekken, er heel veel op sabbelen (ze zijn echt zeiknat!) en de sok overal mee naartoe nemen. Heb van de week al 2 doorweekte sokken teruggevonden in huis, haha!


Boefje! <3


Wisten jullie dat IKEA dozen verkoopt die speciaal gemaakt zijn voor de PAX lades!? Ik kwam er van de week achter en hiermee kun je alles NOG mooier en overzichtelijker opbergen. LOVE IT.


Ik ga er van de week meer halen voor in de kast van Marshall en voor in mijn andere lades. Ben er helemaal mee in mijn nopjes!


Tja, ik liet even 2 seconden het keukenkastje open staan en meneer kroop er meteen op af, haha! Echt grappig, volgens mij bestaat er een soortgelijke foto van mij.


New snack obsession: pizza broodjes! Laagje tomatenpuree, kaas, ui, Italiaanse kruiden en blaadjes basilicum. Even in de oven en voila!


Jongens, IK HOUD VAN DE TK MAXX! We gaan weer een leuke campagne doen omtrent Valentijn en ik heb daarom superleuke en een beetje gekke items geshopt waarmee ik de badkamer ga omtoveren tot een Home Spa. Samen met mijn besties gaan we dan een Valentine’s Chill dagje houden, nu al veel zin in! Houd mijn Instagram in de gaten want ik ga 2 x €50,- tegoed verloten onder mijn followers!


Deze sokslofjes scoorde ik er ook en ze zijn zo zacht van binnen! Ik trek deze nooit meer uit, hoor! Ze zitten echt heerlijk.


Trouwens, wat doen jullie tegen dit gekke piekhaar zo na de zwangerschap? Suggesties? Het is nu op zo’n akward lengte waar je net niets mee kan. Misschien maar gewoon laten groeien?

Nou, dat was mijn week! De komende tijd weer ietsje drukker met campagnes en zakelijke afspraken en daarnaast natuurlijk het onderhouden van blog en YT kanaal. Maar het gaat best lekker! Mede omdat het huis nu ook een stuk opgeruimder is en dan werk je toch een stuk efficiënter merk ik. Heel fijn!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. Denise
  10 februari 2019 / zondag, 10 februari 2019

  Marshall is zo cute! 😍
  Leuk weekje ❤️😘

  X

 2. as
  7 februari 2019 / donderdag, 7 februari 2019

  Ik stijl de haartjes naar beneden, doe het niet te Lang. Mijn tweede kind is nu bijna 1 jaar en had het sinds mijn eerste. Als je iets ontdekt om het te laten groeien laat het weten heb er echt last van:p

 3. Daisy
  5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Hi Serena,

  Geweldige kringloop vonsten! Bij welke kringloop waren de Desino lijsten?

 4. Lieke
  5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Guess who’s back? Back again? Serena’s back, tell a friend! :)
  Super tof om weer meer content te zien! :)
  Wat een super schattig ventje is dat boefje van jou!

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

   haha love die Eminem referentie! <3

 5. Ingrid
  5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

  Je huis wordt helemaal Marie Kondo proof haha. Heerlijk! Ik ben er deze week ook mee begonnen en ik word er oprecht vrolijk van :)

 6. 4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Wat een boefje is het ook, haha! Hij heeft echt een heel schattig en ondeugend koppie ook. Ben wel benieuwd naar de werking van de amethyst.

 7. Veerle
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Ik heb de bakjes voor de Malm ladekast, ook superhandig!

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

   Die heb ik ook, maar die pasten NET NIET goed in de lades van de PAX. Daar stoorde ik me aan. Je had dan altijd nog wat loze ruimte. Dus heel blij met deze Komplement bakken die precies in de PAX passen, haha!

  • Claudia
   5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

   Welke bakjes zijn dat? :)

   • Serena
    Auteur
    5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

    Ik denk dat het de SKUBB bakken zijn!

 8. 4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Leuke Instalab :). Ik heb ook piekhaar en ben nog geeneens zwanger geweest 😄🙈 …

 9. Ann
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Leuke instalab weer met heel veel leuke foto’s van Marshall en vooral die van Marshall en Angel is 😍 .

  Ik ga ook weleens rond snuffelen in een kringloop als ik tijd heb maar nog niet geslaagd om echte schat te vinden ik denk dat je echt geluk moet hebben😸.

  Tip voor piekhaar 🤔laten groeien 😁maar in die tussen tijd vast clippen met mini klikklaks en lang pluk haar over de clip laten vallen om te bedekken.
  Ik gebruik meestal de klikklaks van de action.

 10. Romy
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Leuke instalab! Naar welke kringloop ga jij altijd :)?

 11. Rita
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Mooi zijn die desenio lijsten zeg! En wat een superkleine prijsjes voor al dat moois.

 12. Judith
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Gouden tip voor die piekhaartjes (lang leve ontzwangeren); Flink haarlak op een (schone) tandenborstel en daarmee die haartjes ‘kammen’.

 13. Loubna
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Hoi Serena,
  Kun je even benoemen welke bakken het zijn voor de PAX lades?
  Wij hebben sindskort ook een PAX kast, bedankt alvast!

 14. Kim
  4 februari 2019 / maandag, 4 februari 2019

  Love je instalabs! Ugh dat piekhaar, mijn baby haartjes staan altijd rechtovereind. Alsof er een ballon overheen is geweest. Hoop dat er gouden tip gegeven wordt, ik hou het in de gaten haha!

  • lina
   5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

   ik denk dat zo een blaadjes die je bij je was gooit moesten helpen als ik me goed herinner? hoe noemen die weer? zo een stoffen doekjes

   • M
    5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

    drogerdoekjes?

   • Serena
    Auteur
    5 februari 2019 / dinsdag, 5 februari 2019

    hi Lina,
    je bedoelt denk ik droogtrommeldoekjes, maar die helpen vooral bij statisch haar. Babyhaartjes zijn niet statisch, maar gewoon kort, waardoor ze zo uitsteken!

    • nanoe
     7 februari 2019 / donderdag, 7 februari 2019

     goed naar beneden föhnen samen met de rest van je haar als het nat is en rustig uit laten groeien. dan heb je er daarna niet zoveel last meer van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *