Instalab week 5 | Nerf guns, Parijs en De Groene Meisjes

Afgelopen week was wellicht één van de drukste weken tot nu toe, en het jaar is nét pas begonnen. Of nou ja, het is stiekem toch alweer februari en ik voel me heel oud als ik dit zeg, maar ik doe het toch: gut, wat vliegt de tijd! Vorige week had ik een superleuk verjaardagsetentje van mijn neefje Noah, ging ik naar Parijs voor een Biotherm event en ging ik lekker uit eten met Merel en Jamie van De Groene Meisjes. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van die week?

instalab week 5 - 1
De week begint goed met een bestelling van Loavies.com die binnen was gekomen! Helemaal happy camper met onder andere dit lekkere basic shirt.

instalab week 5 - 3 Elementary! Onze nieuwe verslaving op Netflix. Supergoede detective met onder andere Lucy Liu. Wat een knappe vrouw is dat toch.

instalab week 5 - 4 Clarence kijkt gezellig mee.

instalab week 5 - 2 En ik heb mijn brilletje op, anders zie ik de ondertiteling niet in HD. #gettingolder

instalab week 5 - 6 FREE FOOD! Deze duif heeft het slim bekeken.

instalab week 5 - 8De achterste cactusvaas kocht ik vorig jaar bij Mooi & Belle, een woonwinkel aan de Twijnstraat in Utrecht. En de voorste kreeg ik opgestuurd van de webshop My Interior Musthaves. Schattig he! Net een mama en haar kleine babycactus. Love!

instalab week 5 - 7 Op dinsdag kwam mama gezellig langs. En ik had lekkere toastjes en kaasjes gehaald, dus die werden meteen aangebroken!

instalab week 5 - 5 Ze nam een cronut (croissant-donut) voor me mee van tante Kiki. MAN, THESE THINGS WILL KILL ME SOME DAY! Zo ontzettend lekker!

instalab week 5 - 9 Aan het einde van de werkdag kwam Maren me oppikken. En hier draag ik nepwimpers van Annytude, de eigen lijn van Nederlandse mega Instagrammer @beautybyAn. Echt superleuk dat ze haar eigen lijn wimpers heeft ontwikkeld! Review is coming soon!

instalab week 5 - 13 Samen reden Maren en ik naar Hester, want haar zoontje Noah was 1 januari al jarig geweest, maar omdat hij destijds ziek was hebben we het niet gevierd samen. Dus nu had ze een etentje georganiseerd met alleen ons en Jacq, om het alsnog een beetje te vieren. Noah was door het dolle heen en wilde graag al zijn speelgoed laten zien. En hier bouwen we een toren van een soort blokjes. Volgens mij is dit speelgoed helemaal de SHIT op scholen. En de man die het heeft uitgevonden is echt een koning. Gewoon platte latjes! En die dude is nu miljonair. Heeft ‘ie goed voor elkaar!

Anyways, hier bouwen we een toren, want…

instalab week 5 - 14…dan kunnen we de toren om ver schieten met de pijltjes uit de Nerf guns. Dat is kennelijk ook HELEMAAL de bomb diggity onder de kinderen. En ik kan je vertellen dat ik het ook wel gaaf vond, hahaha! Die dingen gaan trouwens HARD hee! Wow. Wat een speelgoed tegenwoordig.

instalab week 5 - 12 Noah wilde ook dat we hem gingen voorlezen, dus we deden alle drie een bladzijde en we deden echt onze stinkende best om het zo goed en leuk mogelijk voor te lezen, hahaha! Met gekke stemmetjes erbij enzo! Ik ben weer een beetje wijzer geworden over ‘grijze gorgels’. We vielen echt midden in het boek dus geen idee waar dit verhaal over ging, lol! Kijk hem nou zitten dat moppie.

instalab week 5 - 10 Groepsfoto! Met de knuffels erbij.

instalab week 5 - 11 Noah en wij in 2013 (boven) en Noah en wij anno 2016 (onder). Wij zijn niet zo veel veranderd, maar Noah gaat echt al van een kleuter naar een echt ‘kind’. Als in, je ziet al een beetje hoe zijn gezicht eruit zal gaan zien als hij een wat groter kind wordt, van 10-12 jaar. Misschien moeten we maar om de 3 jaar een nieuwe foto maken, dat is leuk om dan over een hele tijd terug te zien!

instalab week 5 - 15 Kijk nou! Mijn huisje en Coco & Clarence in de Glamour! Hebben jullie ons al gespot?

instalab week 5 - 16 Op woensdag ben ik met de Thalys naar Parijs gegaan, samen met reisgenoten Aranka van Fit Girl Code en Daisy van I Love Health, hetzelfde groepje als van Kaapstad. Het was supergezellig om elkaar weer te zien! Eenmaal aangekomen bij ons MEGAMOOIE hotel Les Bains bleken de kamers nog niet klaar, dus mochten we een drankje doen aan de bar. En ook al was het pas 4 u ‘s middags, ik ging lekker voor een cocktail, een moscow mule!

Cheers!

instalab week 5 - 17 De kamers waren NIET NORMAAL mooi! Alles van marmer, knisperende frisse witte lakens, een ouderwetse telefoon, balkon. Wow! Modern en ouderwets tegelijk, en toch ook typisch Frans.

instalab week 5 - 18 En als je complimentary condoms hebt op je hotelkamer, dan weet je dat je in een goed hotel zit, lol!

instalab week 5 - 19 Onze kamers waren geprepareerd met overheerlijke Biotherm goodies. Thank you, Biotherm!

instalab week 5 - 27 En een personal message van Candice Swanepoel! <3

instalab week 5 - 26 Wij werden iets eerder op het event ontvangen, omdat men nog persfoto’s van ons wilde maken. Dus hop, ons Yoghapakje aan en gaan!

instalab week 5 - 24 Er werden hele sportieve foto’s van ons gemaakt, maar zoals jullie weten… is tante Sjerena helemaal niet zo sportief! Hahaha! Ik werd dus flink buiten mijn comfort zone geplaatst!

instalab week 5 - 20 En surfen op deze surf simulators was echt hartstikke moeilijk!

instalab week 5 - 21 Kijk, hier voel ik me al wat meer thuis, hahaha!

instalab week 5 - 23 Yogha grootheid Amanda Bisk was helemaal overgevlogen vanuit Australia. Wat een lief en inspirerend mens is dat zeg! Ze is de nieuwe spokeswoman voor Biotherm en volgens mij past zij heel goed bij dit merk, een goede match!

instalab week 5 - 22 Mijn nieuwe favoriete lip balm, Posie Balm van Benefit. Love it!

instalab week 5 - 25 Na het Biotherm event gingen we eten bij La Cevicheria, een tentje dat Veronique weer ergens had gevonden. Veronique is echt een geniale hotspotter! Waar je ook bent in de wereld, zij vindt de leukste en beste plekjes voor je! Dit dus ook weer. Wat een geweldige tent. Er waren allerlei verschillende soorten ceviche te bestellen, de klassieke, maar ook met tonijn, zalm, inktvis, etc. Ceviche is een traditioneel Peruaans recept waarbij de vis gegaard wordt in citroensap. Moet je dus wel van houden, maar wij zijn er dol op en we hebben dan ook gesmuld! Zeker een aanrader, mocht je naar Parijs gaan.

instalab week 5 - 28 De volgende ochtend nam ik deze selfie en moesten we helaas weer terug naar huis! Maar geen nood, deze week ben ik ook weer 2 dagen in Parijs, dus hopelijk is er dan iets meer tijd voor sightseeing en shoppings :)

instalab week 5 - 29 Ik kwam donderdag om 16u aan op Amsterdam CS, daar wachtte ik op mijn zusjes die met de trein vanuit Utrecht kwamen, en samen pakten we de tram naar HappyHappyJoyJoy.

instalab week 5 - 30 Daar hebben we heerlijk gegeten met Merel (niet op foto) en Jamie (wél op foto) van De Groene Meisjes. Het was zo leuk en gezellig! En Jamie en ik moesten gewoon even met elkaar op de foto want we hadden allebei onze fluffy coat aan!

WE ARE THE FLUFFIES! Ik snap gewoon niet dat er niet spontaan mensen op ons af kwamen rennen voor een groepsknuffel, hahahaha!

instalab week 5 - 31 Nostalgie! Kennen jullie deze ook nog? Ik had ze ook vroeger!

instalab week 5 - 32 Op vrijdag lekker geblogd bij Tara thuis, Larissa was er ook. Handig, want zo kunnen we meteen dingen bespreken voor Travellab.nl en ook gewoon een beetje sparren. En het is ook gewoon gezellig. Als blogger zit je ook maar alleen thuis te werken, en nu zaten we met zijn drietjes met de laptop aan de eettafel. Is toch wel iets gezelliger hoor! Net alsof je weer eventjes collega’s hebt.

instalab week 5 - 36 Ik vind mijn katten altijd zo lekker ruiken! Maar nu snap ik ook waarom, want Clarence gaat stiekem half in de verse was liggen, die boef!

instalab week 5 - 35 Hier kijkt Coco heel zielig! Arm beestje. Misschien wilde zij ook in de verse was liggen en mocht het niet van Clair.

ZO! Weet je waar ik achter ben? Als ik niet kijk doet Clarence soms best wel link tegen Coco. Dan jaagt hij haar van bed af. Of zit hij haar achterna. Het is denk ik wel een soort van spelen (denk ik?) maar vanwege zijn zielige koppie denk ik altijd dat hij echt heel zielig is, maar hij kan best voor zichzelf opkomen! En sterker nog, ik denk dat hij Coco af en toe gewoon de baas is. Hoe uiterlijk toch kan misleiden he!

instalab week 5 - 33 Ik heb serieus nooit geweten dat er onlangs een feestwinkel is geopend bij ons in Houten. Ik woon hier al 31 jaar en het blijft leuk als er iets ‘nieuws’ is in mijn stadje. Ik ging op zoek naar een kostuum voor Tim, want hij viert elk jaar 1 dagje carnaval in Den Bosch (ik bedoel, Oeteldonk!). En ik had een hele leuke gevonden, een overall van Top Gun! Eén van zijn favoriete films. Pilotenbril op, laarsjes eronder. Hij zag er zo knap uit!

instalab week 5 - 34 Ook nieuw in Houten is deze Turkse supermarkt, Orman supermarkt. Lekkere ruime winkel, schoon, vriendelijke mensen, en hier hebben ze ook geitenvlees (ik zeg, sateh kambing!). En ook heerlijk Turks brood en baklava en meer lekkernijen. Maar verder is het fruit en de groente vooral lekker voordelig en van goede kwaliteit. Echt I LOVE IT! Zo blij dat ze hier zijn geopend. Het was superdruk op zaterdag, en ze zijn pas een week open. Hier kocht ik dragonfruit, maar ook passiefruit (€0,35 per stuk) en ze hebben bloedmandarijntjes. Ik ga morgen weer langs! Dan is het misschien ook wat rustiger. Ik vind dit echt een aanwinst voor Houten.

instalab week 5 - 37 Blij met mijn nieuwe sweater van Come Get Fashion! “My mama don’t like you and she likes everyone”. Een zinnetje uit het liedje Love Yourself van Justin Bieber!

instalab week 5 - 38Ik kon mijn geluk niet op zaterdag, niet alleen was ik blij met het goedkope groente en fruit dat ik scoorde bij de nieuwe Turkse winkel, ook hadden ze weer de ‘paraplu varen’ bij mijn bloemist! En dat is een varentje dat precies op een mini palmboompje lijkt. Op die manier haal je echt de zomer in je huis! Ik vind het zo’n leuk plantje. Ik word helemaal gelukkig van deze foto, ik sla de lentekriebels over en ga meteen door naar de zomerkriebels. Kan niet wachten tot we in april richting Singapore en Indonesië gaan met Travellab!

instalab week 5 - 39DIT! Hahaha!

En hiermee sluit ik mijn Instalab af! Ik moet wel zeggen, het valt me de laatste tijd op dat er niet zo veel comments worden geplaatst op mijn Instalab als voorheen. Zijn ze te lang? Wil je het niet wekelijks, maar om de week of maandelijks terugzien op mijn blog? Staat er te veel tekst onder de foto’s en ben ik te langdradig? Is mijn leven niet meer boeiend genoeg voor jullie?! Please tell me, dan kijk ik of er dingen zijn die ik kan veranderen/verbeteren. Ik sta open voor suggesties!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

165 Reacties

 1. D
  30 juni 2019 / zondag, 30 juni 2019

  Hey Serena,

  Ik zit je blog terug te lezen, en wow! Je bent echt niks veranderd! Echt waar, je bent geen spat ouder geworden! Ik lees je blog al even, en ik vind je echt een inspirerende vrouw. Keep up the good work! Ik weet niet of je het leest, maar als je het leest, ga zo door! Je bent geweldig.

  Liefs

 2. 13 februari 2016 / zaterdag, 13 februari 2016

  Ik vind je instalab superleuk om te lezen! Ik Ben alleen niet zo reageerderig ;) Ik merk wel dat als het niet op facebook wordt gedeeld dat ik het nog wel eens vergeet te lezen…maar blijf alstjeblieft instalab maken, elke keer genieten!

 3. 13 februari 2016 / zaterdag, 13 februari 2016

  Ik vind je Instalabs echt heel erg leuk om te bekijken! Je vertelt altijd een leuk verhaal bij de foto’s en je maakt gewoon super goede foto’s bovendien! Ik lees het elke keer met plezier!

 4. Kirsten
  13 februari 2016 / zaterdag, 13 februari 2016

  Ik comment ook vrijwel nooit, maar ik lees altijd je Instalabs! Je bent ook niet te langdradig, ik vind de verhalen onder je foto’s juist leuk om te lezen. Ik hoop dat je zo doorgaat! :)

 5. Miranda
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Ik vind je Instalabs geweldig! Alleen reageer ik vrijwel nooit op artikelen, haha. Maar echt, je Instalabs bekijk ik elke week weer met plezier.

 6. Kim
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Noooooo!! Please don’t! Elke week weer is dit een van mijn favoriete artikelen! Sinds je (alweer een hele tijd geleden voor mijn gevoel) overgegaan bent op één artikel per dag kijk ik er elke keer weer naar uit! Er is zo goed te zien hoeveel werk en moeite je erin steekt! Ook ik ben een stille lezer, maar nu was het even nodig om die stem te laten horen. You go gurl!

 7. sabrina
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Ik ben ook een stille lezer en zet nooit een comment. Maar ik vind ze erg leuk. Je stopt er veel werk in en dat is te zien. Ik vind dat je het goed doet zo!

 8. Cindy
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Nee niets aan veranderen hoor, kijk er juist naar uit!! alleen ik comment nooit maar lees en kijk veel liever ,dagelijks.

  P.s. mijn vriend en ik zijn op zoek naar een huisje in Houten, (vandaag zelfs een bezichtiging gehad, onze zoektocht gaat helaas nog even verder) dus juist ook heel leuk om via instalab nieuwe “hotspots” te ontdekken, thanks!

  Liefs

 9. Kiki
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Hoi, ik kijk iedere week uit naar Instalab. Ik geniet er ontzettend van.. Net zoals velen ben ik een stille lezer en zal niet vaak comments achterlaten. Vond het nu toch wel tijd om iets van me te laten horen. Ik zou het in ieder geval erg jammer vinden als je minder vaak foto’s van je week zou plaatsen. liefs

 10. Shannon
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Is het niet Makeupbyan ipv Beautybyan? 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *