Instalab week 5 | bumpin’ met mijn besty!

De afgelopen week was weer lekker druk! George en ik hebben geshopt bij Ikea, gewerkt aan de babykamer, het washok, de voordeuren zijn geverfd, ik heb meegewerkt aan een artikel voor het AD, met Clarence naar de dierenarts geweest, spelletjes gespeeld bij Google en weer eens afgesproken met Nena. Het was een leuke week!


Vorig weekend zijn George en ik naar Ikea gegaan. Ik had een craving naar Zweedse gehaktballetjes, dus dat konden we meteen perfect combineren, haha!


Inmiddels is mijn grote Asos bestelling binnen met kleding die ik WEL gewoon pas (heb veel stretchy jurken besteld, langere tops en truien en maternity broeken). Zo blij mee!


Spullen voor de babykamer en het washok afgerekend, want dit weekend werd er weer flink geklust!


Ook kwam de vriend van Tara langs die onze voordeuren heeft voorzien van een prachtig, fris kleurtje! Kan niet wachten om die bladeren weg te vegen, een hogedrukspuit op de hele boel te zetten en dan een mooie roze rozenkrans op de deur te hangen. Heb alweer helemaal de lentekriebels!

George heeft deze Ikea bovenkastjes (keukenkastjes) boven de wasmachine en de droger gehangen, zo blij mee! Op deze manier hebben we weer wat extra opslagruimte. Hier wil ik wc-rollen, schoonmaakspullen en beddengoed in stoppen, dan is dat ook weer mooi opgeruimd en weggewerkt. Boven de wasmachine en droger willen we nog een plank bevestigen die kan dienen als vouwtafel, en dan is het washok helemaal af!


Ik ben jurylid van de Beauty Astir Awards en ontvang de afgelopen week elke dag zo’n 3-6 pakjes vol producten die meedoen aan deze awardshow. Superleuk, maar OHHHHHHH wat heb ik veel afval! Vandaag rijden we dus even langs de stort om al het platgemaakte karton te dumpen.

Eén doos mag ik niet weg doen, dat is Coco’s favoriete doosje. Hier slaapt ze lekker in. Kijk zo lief! Ik had de doos op een dag rechtop gezet met papier- en kartonafval erin, en toen kwam Coco aangelopen, snuffelde aan de doos en kijk mij vervolgens heel zielig en vragend aan. Ik heb de doos toen geleegd en op zijn kant gezet, en toen ging ze er meteen in liggen. Awwww! Ik had natuurlijk niet aan haar doosje mogen komen, haha! Gek beestje.


Zo blij met de LED lampen die ik van George heb gekregen voor Kerst. Met deze lampen heb ik in het donker toch hele mooie productfoto’s kunnen maken, waarbij het net leek alsof er daglicht op de producten scheen (vond ik!). Hier fotografeer ik de Kristen Leanne collectie van Urban Decay.


Daarna lekker tutten en opmaken!


En daarna chillen in bad, met een welverdiend maskertje! Ik ben een beetje door mijn Netflix series heen, welke kijken jullie nu? Ik ben The Crown aan het kijken (seizoen 2), maar als ik daarmee klaar ben valt ik echt in een gat dus HELP! hahaha!


Nieuwe lamp opgehangen in de slaapkamer. Als hij aan staat schijnen de schaduwen van de draadjes op de muur en dat geeft echt een gezellig effect! Ik vond de koperkleur erg mooi en warm staan bij het koelere blauw op de muren.


Clairtje lekker knock-out op de bank.


Deze mooie foto van Rama moest ik ook even delen! Gemaakt door Larissa.


Op woensdag ben ik even de stad in gegaan omdat de fotograaf van het AD foto’s van me wilde maken voor hun rubriek ‘Het weekend van’. We hadden een leuke foto gemaakt bij Lush, en daarna ben ik natuurlijk even gaan neuzen bij de nieuwe Douglas op Hoog Catharijne. Ze verkopen hier als enige in Nederland Too Faced Cosmetics, supergaaf! Helaas wel alleen de paletten, mascara en de Melted Matte lipstick, dus GEEN Born This Way foundation. Maar.. wat niet is kan nog komen! Ik vind het in elk geval supergaaf dat er steeds meer Amerikaanse beautymerken naar Nederland komen!


Er staan ook een grote NYX en Zoeva counter, verder verkopen ze er ook Becca en Armani Cosmetics, dus ik als beautylover kon mijn hartje hier helemaal ophalen. Aanrader!


Tadahhhh, kreeg het net doorgestuurd van mijn nichtje Juliette. Hier is het eindresultaat van het AD artikel ‘Het weekend van’. Ik zie wel dat ze een getalletje zijn vergeten bij mijn Instagram followers, maar vind het een superleuk stuk geworden zo! Ook al lijkt het alleen maar alsof ik het hele weekend loop te eten en te snoepen, hahaha!


Met arme Clarry op controle geweest bij de dierenarts. We zijn nu 3 weken intensief aan het zalven, maar zijn oogje is nog niet beter. Volgens de dierenarts is de beschadiging aan zijn hoornvlies een stuk oppervlakkiger geworden dus ze gaf me twee duimen omhoog, en we moeten de komende 3 weken nog even doorgaan met zalven. Hopelijk is het hierna dan echt genezen! Arm beestje. Hij is altijd zo braaf bij de dierenarts, maar ook zo bang! :(


George had het kookvirus te pakken en bedacht van de week dat hij een Tsjechisch gerecht wilde maken met aardappel knedels. Die moeten gemaakt worden met een speciale, grovere meelsoort (die alleen in Tsjechie te koop is) en daarna moet je ze stomen. Het is nog niet zo makkelijk, dus onze eerste versie mislukte finaal!


Maar, de tweede keer ging het goed dus zie hier: aardappel knedels met spinazie en gestoofde schouderkarbonade met sojasaus sausje. Superlekker, maar echt heeeeel vullend! Het was even een werkje, maar het smaakte goed en George was er helemaal mee in zijn nopjes.


Nieuwe favoriete geurkaarsen, de kaarsen van Voluspa. Kennen jullie het merk? Ik ben bezig met een artikel, want ik vind ze echt heerlijk! De verpakkingen zijn supermooi en ze zijn voor luxe geurkaarsen ook nog eens zeer betaalbaar.


Op donderdag hadden mijn zusjes, George en ik afgesproken met Erik bij Google in Amsterdam, waar we een soort spelletje moesten doen waarbij we spelenderwijs meer leerden over de achtergrond van Google.


Dit was onze favoriet, ballen gooien naar schermen.


Alhoewel we aan het Google Maps spelletje ook erg veel lol beleefden!


Dit vond ik zelf het leukste, Google Search. Je zag zoekopdrachten in beeld en in de ruimte moesten we items zoeken die antwoord zouden geven op de vraag, en die scannen. Uiteindelijk hadden we helemaal geen hoge eindscore, maar het was wel echt superleuk om te doen, haha!


Echt zo tricky, die wijde truien. Nu zie je niets ‘anders’ aan me…


En nu ineens wel! Haha!


Op vrijdagochtend extra vroeg opgestaan omdat George kaartjes wilde scoren voor Eminem. Het was zo spannend! Onze beide laptops stonden met 2 browsers open en ook Larissa en Tara hielpen mee. Uiteindelijk kwam George erdoorheen en kon hij 2 kaarten bestellen. GELUKKIG! Hij is als sinds zijn 16e fan, heeft zelfs tattoo’s die geïnspireerd zijn op Eminem lyrics, dus ik gunde het hem echt om kaarten te kunnen kopen. Ben blij dat het is gelukt.


Vrijdagmiddag kwam Nena even op bezoek met haar dochtertje Sarah. Hoe leuk is dit?! De allereerste ontmoeting van onze kinderen, hihi! Deze foto kunnen we later aan ze laten zien.


Bump to bump met mijn besty! <3

Zo, dit was het weer deze week. Onze gordijnen zijn gisteren binnengekomen (van 123gordijn) dus die gaan we de komende week ophangen. Verder zijn er al veel klusjes gedaan in huis, dus moet er nu vooral veel opgeruimd en schoongemaakt worden. Ja ja, de nesteldrang is nog steeds gaande. Ook gaan we komende week verder met de babykamer. Nog steeds lekker druk dus, maar ik doe mijn best om elke dag een artikel te plaatsen op Beautylab.nl en ondertussen probeer ik ook wat vooruit te werken voor de periode na mijn bevalling.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

55 Reacties

 1. Ilse
  7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Leuk overzicht weer. Van Voluspa heb ik ook een kaars, in een roze blikken verpakking, weet de naam niet precies, maar ik dacht dat het iets met kaneel en mandarijn was. Vind ik zo luxe ruiken. Moet ik nog maar eens bovenhalen! Al kreeg ik er de laatste keer wel een beetje hoofdpijn van. 😂

 2. Anne
  7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Wat leuk dat jullie naar Eminem gaan, ik heb gelukkig ook 2 kaarten kunnen kopen. Was wel even bang dat ik net te laat zou zijn…
  Ik ben ook erg benieuwd naar je review van die geurkaarsen (daar hou ik zoveel van, je kan er nooit te veel van hebben ;) )

 3. Willemien
  7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Series op Netflix: Dark (is echt verslavend), touch, homeland, designated survivor, outlander, call the midwife, under the dome, the 100, breaking bad, the mist, broadchurch,

  Welke mij nog leuk lijken: la mante, ozark, grand hotel, the returned, the oa, glitch.

  Volgens mij heb je er al aardig wat gezien;)

  Mooi babybump btw:)

 4. Cindy
  7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Dat heb ik ook vaak met netflix! Ik heb nu jane the virgin ontdekt die is echt super grappig!

 5. 7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Super leuk al die updates van jullie huis, ik kijk alvast uit naar een nieuwe home-vlog;-) Ik ben super benieuwd naar de kaarsen van Voluspa, wat zien ze er chique uit zeg!

 6. Chantal
  7 februari 2018 / woensdag, 7 februari 2018

  Wat een leuke week foto’s weer! Ik studeer in Den Haag en de Douglas in de Passage (don’t get me wrong, volgens mij heet het zo 😫) verkoopt ook TooFaced! En dan alles, van lipsticks tot foundations, oogschaduw basis tot paletten 😊 Ik hoop dat ik zo beetje mensen kan helpen die niet in Utrecht wonen <3

 7. Femke
  6 februari 2018 / dinsdag, 6 februari 2018

  Wat is je buik heerlijk aan het groeien. En wat leuk dat Nena ook in verwachting is! misschien leuk als he nog een keer kleding besteld om een shoplog te maken. die zie je nauwelijks van zwangere dames

 8. 6 februari 2018 / dinsdag, 6 februari 2018

  wat een heerlijke drukke week heb je weer gehad zeg. En wat leuk de twee zwangere buiken bij elkaar. En wat tof dat hij kaarten heeft bemachtigd. liefs soraya

 9. Britt
  6 februari 2018 / dinsdag, 6 februari 2018

  Superleuk dat jullie kaartjes hebben weten te bemachtigen, stiekem toch wel een beetje jaloers hoor! Dat artikel is trouwens erg leuk geworden!

 10. Sandra G.
  5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

  De kleur van jullie voordeur vind ik waanzinnig gaaf! Mag ik vragen welk merk/soort en welke kleurnaam dat is? Ga bijna verhuizen dus ben heerlijk aan het neuzen voor ideetjes en deze kleur springt me vol vrolijkheid tegemoet.
  Leuk, die dubbele buikenfoto, ha ha!

 11. Wawawhoo
  5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

  Ik denk dat Nena weer een meisje zal krijgen en jij Sereen een jongetje!

 12. 5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

  Wat een heerlijke week heb je weer achter de rug! Ik hou er ook echt van om lekker naar de Ikea te gaan en een grote portie te nemen met patat en de zweedse balletjes, guilty pleasure. Het liefst met een toetje erbij en een refill beker, dan ben ik helemaal tevreden. Ben super benieuwd hoe de baby kamer als geheel eruit gaat zien.

 13. 5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

  Arme Clarence hij ziet er zo zielig uit :(. En wat heb je een mooie buik!

 14. 4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Wat leuk om dit allemaal te zien.

 15. Denise
  4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Zo lief die foto van jou en Nena 😘
  En supergaaf dat jullie naar Eminem gaan! Was ik vroeger ook fan van haha.

 16. Julie Tina
  4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Wat leuk die foto met Nena :D zo mooi zwanger allebei.

  Qua series heb ik de afgelopen maand Outlander gekeken (aanrader als je van historische series houdt en een tikkeltje magie) en Call The Midwife (geen idee of je daar op dit moment aan toe bent haha maar vindt het zelf nog heel interessant om te zien hoe er vroeger omgegaan werd met kinderen krijgen enzo)

 17. 4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

  Super van harte met je zwangerschap Serena, wat zie je er goed uit! Mag ik weten waar je toffe lange cameljas van is? Liefs

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

   hi Karin,
   dankjewel! Mijn jas is van het merk SET.
   liefs, Serena

 18. Nadine
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Baby belly is poppin’ hoor! 🤗 heb je DARK skin gezien? Zo niet, echt een aanrader!

  • Nadine
   3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

   *skin = al 🙄

   • Nadine
    3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

    Oh en the end of the fucking world en Ozarks vond ik ook fijn!

 19. Lau
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Ik raad Lie to Me, Travelers en The Expanse aan voor Netflix series;)

 20. krysta
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Serena, Douglas Utrecht heeft WEL alle Too Faced foundations en concealers, maar die staan heel sneaky verdekt opgesteld ACHTER de wand. Als je voor de palettes staat links en dan dichter naar het raam toe zeg maar. Heb gisteren meteen de Born This Way concealer in Fairest gescoord :)

  • Serena
   Auteur
   5 februari 2018 / maandag, 5 februari 2018

   Echt serieus.. toen ik tegen het personeel (2 dames, los van elkaar) zei dat ik het jammer vond dat ze de BTW foundations niet hadden, gaven me ze gelijk! Dus vandaar dat ik er echt 100% vanuit ging dat het er niet was, ik bedoel.. je kent je eigen assortiment neem ik aan wel? Hahaha! Nou heel goed nieuws, gelukkig!

 21. Cyrille
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Super leuk 😊

  Er is weer een nieuwe Netflix serie: altered carbon. Ben nu op de helft en het is super spannend. Ook leuk om samen met George te kijken want het is geen “vrouwen” serie.

 22. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Aah wat een super mooie buik heb je Serena! <3 Ik vind zwangere vrouwen zo mooi. Het is gewoon iets magisch dat je zoiets mee mag maken, je lichaam maakt gewoon een nieuw mensje, hoe bijzonder is dat?!

  Jouw katjes zijn echt zo ontzettend lief! En voor Netflix zou ik de serie Reign gaan kijken, het heeft jammer genoeg maar 4 seizoenen, maar het is echt een aanrader! Vooral als je van oude tijden houd en de jurken die ze aan hebben zo prachtig!

  En die productfoto's die je van Urban Decay hebt gemaakt lijken echt alsof je ze in het daglicht hebt gemaakt. Wat voor een lampen zijn het precies?

  Liefs Sophia

 23. Emma
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Lucifer, homeland , american crime story( over de o.j simpson zaak) zijn ook een aanrader om te kijken.
  Ik vond onze babykamer inrichten zo leuk om te doen haha.
  Toen hij af was ging ik iedere dag kijken en alle lieve kleine kleertjes bekijken.
  Ik heb ze wel 10x anders gelegd, de lades 3x opnieuw ingericht en alles 10x nagecheckt haha.
  Voelde me echt een debiel soms maar schijnt heel normaal te zijn :p

 24. Sophie
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Ik was van de week in de douglas in hoog caterijne ze hebben nu wel de foundations maar staan wat verstopt over 2 weken hebben ze alle kleuren binnen. Misschien heb je iets aan deze info :)

 25. Mama van Peuter
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Het sereen,
  Welke schoenen heb je aan op de laatste foto? Ik zo namelijk ook zoiets
  Xxx

 26. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wauw Serena, wat een mooie maternity dress! Is die er ook in de niet-maternity versie, haha? Je ziet er echt stralend uit, zo leuk. Qua series moet je echt Designated Survivor kijken, dat is zo’n toffe serie! Malou x

 27. Andrea
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  The Fall is een aanrader! Superspannend met Jamie Dornam van 50 shades in de hoofdrol!

 28. Naomi
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Die front en side foto’s van je babybump, geweldig.
  Leuke series zijn how to get away with a murder, the Grimm, once upon a time. Maar de eerste is echt mijn favoriete all time.

 29. Assiepoes
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Zo leuk de baby bump met je bestie. Ik had dat ook met mij.mn bestie en wij kregen allebei een zoontje. Zo leuk om die samen te zien.

  Tips voor series: ken je Elementary? Of The Goodwife? of Broadchurch is ook een leuke serie. Wat anders dan de hits van tegenwoordig.

  Oh Eminem, volgende keer ga ik ook proberen kaartjes te regelen voor m’n man. Die is er ook zooooo gek op.

 30. Ilona
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Netflix: Frikjent (Noors), Dicte (Deens), Dr. Foster (Engels), Happy Valley (Engels), Paranoid (Engels), Contratiempo (Spaanse film),

 31. Neo
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wat ben je prachtig zwanger!
  Wij zijn thuis begonnen aan peaky blinders op aanraden van collega’s. Ook hebben we laatst the 100 uitgekeken. En eminem!!! Zo jaloers.. Maar kon nu helaas het geld niet missen, maar een vakantie in het vooruitzicht maakt het leed iets draaglijker.

 32. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Aww bumping with your bestie <3

  Ik geloof dat Outlander ook op Netflix staat? Met stipt op 1 mijn guilty pleasure! M’n moeder kan zelfs niet wachten tot het derde seizoen er op staat (en die komt geloof ik zeer binnenkort).

 33. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wat leuk die foto van jou en Nena samen :)

 34. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  De Douglas in Den Haag verkoopt ook Too Faced en volgens mij zag ik tegen de wand aan alle Born This Way kleuren… Ze verkopen er in ieder geval heel veel Too Faced producten :)

  En wat leuk dat je bestie ook zwanger is, perfect timing haha :D

 35. Elize
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  The end of the f****ing word vond ik heel goed! Tragisch met donkere humor, scoort ook hoog op imdb.

  Grace and Frankie ook echt heel leuk! Hoe knap is Jane fonda nog ‘voor haar leeftijd’!

  Verder vind ik Atypical, Lovesick, en One day at a time ook toppers.
  Ben echt een Netflix serie miep. Films kijk ik niet zo heel snel.

  Succes met de zwangerschap!

 36. Leslie
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Netflix tip: Grace And Frankie kijkt lekker weg! Have fun….

 37. Maaike
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Doctor Foster is een mega aanrader!!

  • Assiepoes
   4 februari 2018 / zondag, 4 februari 2018

   Die vond ik ook erg leuk.

 38. Nienke
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Switch eventjes over naar videoland voor the handmaid’s tale en the good doctor! Beide zijn echt fantastische series!

 39. Joyce
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  George zijn kookkunsten zien er goed uit! En wat ben je mooi zwanger^^ lekker van deze periode genieten. Mocht je nog opzoek zijn naar netflix series misschien vindt je lucifer, riverdale, don’t trust the b**** from apartment 23, the originals, bitten leuk??

 40. suzanne
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Heb je The Sinner al gezien op netflix? Superspannend! En lekker overzichtelijk, bestaat uit 8 of 9 afleveringen :)

  • Serena
   Auteur
   3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

   Helaas al gezien!

 41. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  love die lamp in je slaapkamer! heb zelf zoiets in een ronde vorm :) en lekker fris kleurtje op de deur inderdaad! :D ik heb toevallig ook kaarten weten te scoren voor eminem!

 42. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Zo je buikje is lekker aan het groeien. Zo mooi om te zien. Fijn dat je een leuke week hebt gehad. Xx

 43. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wat leuk dat jullie samen zwanger zijn! Lijkt me heel gezellig straks.

 44. Syl
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Den Haag passage heeft zo’n beetje alles van Toofaced… en was de primeur in NL… Utrecht was een weekje later. Volgens mij hebben ze in Den Haag wel de foundations en concealers.

  Wat groeit je buik hard zeg!

  • Nathalie Piersma
   3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

   Klopt in Den Haag wel foundations en concealers

 45. 3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wat leuk dat je tegelijk zwanger bent met je BFF! En ook heel leuk dat jullie toch nog kaartjes voor Eminem hebben weten te bemachtigen. :)

 46. Ingrid
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Wat leuk dat jullie naar Eminem gaan! Ik kan me nog zo goed herinneren dat zijn eerste single uitkwam, ik was toen een jaar of 11 en iedereen deed the real slim shady op groep 8 kamp. Grappig dat George toen al 16 was, ik dacht op een of andere manier dat hij jonger was dan jij! Superleuk die zwangere foto’s en de huisupdates, je ziet jullie echt nestelen!

  • Serena
   Auteur
   3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

   George is ook jonger dan ik, maar je kunt muziek ook op later leeftijd ontdekken natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *