Instalab week 49 | dikke katjes en een leuk event

Zo, wat lijkt de tijd extra snel te gaan zo aan het einde van het jaar! Week 49 alweer! Afgelopen week ben ik naar een leuk event gegaan met mijn zusjes, heb ik lekker veel foto’s gemaakt en vooruit geblogd, thuis gecocooned op de bank en gekeuteld in huis. Want ja, het was dan ook echt binnenblijfweer, haha! Benieuwd naar mijn avonturen van afgelopen week? Bekijk ze hieronder!


Omdat onze New York trip er al bijna aankomt ben ik uiteraard al bezig met een flinke wish list, maar TOT MIJN SCHRIK ontdekte ik dat mijn allerfavorietste douchegel van Bath & Body Works uit het assortiment is gehaald. Whuuuut?! In plaats van Sleep Lavender & Vanilla is er nu Sleep Lavender & Cedarwood. Klinkt op zich ook heerlijk, dus ik ga zeker even ruiken om te kijken of dit een goede vervanger is. Maar hee, wel balen dat de Lavender & Vanilla er niet meer is! Heb nog een halve fles staan in de douche dus kan er nog wel even mee vooruit op zich. Hopelijk ruikt deze vernieuwde versie nóg lekkerder!


Op woensdagavond gingen Larissa, Tara en ik naar Amsterdam voor een Esteé Lauder Company event, een event waar alle merken van Esteé Lauder werden uitgelicht (Smashbox, Bobbi Brown, GlamGlow, Esteé Lauder, MAC, Tom Ford, Michael Kors, La Mer, Clinique en nog veel meer). Altijd leuk een event met meerdere merken! Het event werd gehouden in Baden Baden, een luxueuze badkamerwinkel waar elke badkamer ingericht was naar een bepaald thema. Heel leuk gedaan!


Blijft toch fantastisch mooi, zo’n marmeren plaat! Alles wat je erop zet straalt meteen heel veel luxe uit, haha! Ik heb trouwens na lang twijfelen een prachtige marmeren tray besteld, die als het goed is deze week wordt geleverd. Kan niet wachten! Het kostte wel wat, maar volgens mij is dit een prachtige display voor beautyproducten en gaat ‘ie het heel goed doen voor mijn productfoto’s!


Zelfgemaakte zandkoekjes, prachtig versierd met bloemetjes. Wat een feestje om te eten!


Illustrator Anna Wijnands was op het event aanwezig om een customized kerstkaartje te maken voor alle aanwezigen, hoe gaaf! Anna heeft mij zo’n 2 jaar geleden nagetekend en kwam toen ook al in mijn Instalab terecht, zo toevallig en leuk om haar nu eens in het echt te ontmoeten! Anna is een heel lief en creatief meisje. Ze doet dit nu parttime, maar hoe gaaf zou het zijn om dit fulltime te kunnen doen? Hopelijk krijgt ze door deze events (en misschien door mijn blog?) steeds meer bekendheid en kan ze van haar hobby haar beroep maken, net als ik. Dat gun ik namelijk iedereen!


Onze custom kerstkaartjes! Tara koos voor een schaatsend meisje met een peach/gold jurkje, Larissa wilde graag rosegold/turkoois en ik…. ik wilde Clarence en Coco erbij, haha! Zijn ze niet schattig? Lekker dik en zielig, precies goed!


Daarna liepen we richting Rembrandtplein en stopten we bij Tasty Asia voor een hapje en een drankje. En wow, wat aan aanrader! Het eten is vers bereid, met verse ingrediënten, het vrouwtje in de bediening is SUPER lief en het eten is ook nog eens supergoedkoop! Een heel bordje vol voor rond de €10. Misschien niet de meest hippe plek ever, maar voor goed en budgetvriendelijk eten ben je hier aan het juiste adres.


Kijk, zo mooi! Dit theelichtje kocht ik bij de Botanische Tuinen in Kaapstad en gaf ik aan mama cadeau. Ik vond het echt iets voor haar! Altijd leuk als iemand je later nog even een foto appt van hun cadeau, dat vind ik leuk om te zien en geeft me het gevoel dat ze er oprecht blij mee zijn! :)


WOW, TIJDMACHINE! Kreeg deze foto doorgestuurd via Twitter, iemand vond het tijdens een heftige opruimsessie, haha. Good times! Zo leuk dat het dan even gedeeld wordt! Ik had gewoon 6 jaar geleden een event gegeven voor 100 man en vond dat destijds ZO spannend en ook ZO leuk!

Soms mis ik die oude blogtijd nog wel hoor. Waar het een klein clubje was die elkaar kende en je elkaar vaak tegenkwam op events en nog comments bij elkaar achterliet. Tegenwoordig is iedereen ontzettend druk met zijn eigen ding, is het allemaal één commerciele bende geworden (ik maak me daar ook zeker aan ‘schuldig’) en kom ik haast nooit meer bekenden tegen op events.

Trouwens, daarom was het Esteé Lauder event ook zo leuk! Ik zag Sharon van Bommel weer even, (By) Aranka, Vera (Camilla), Desiree (Curvacious) nog even gesproken, Wies was er, Helen (Beautyill), op het laatst kwam Laura Ponticorvo nog langs die ik al een hele tijd niet had gezien! Voelde weer een beetje als vroeger!


Vanaf begin december zijn mijn zusjes ELKE dag aan het vloggen en ik start zo lekker mijn ochtend: opmaken, ontbijtje erbij en mijn zusjes Vlogmas serie op de achtergrond. Altijd leuk om te zien wat ze uitspoken en daarbij vloggen ze heel leuk (en toch overzichtelijk) door elkaar heen. Aanrader!!


Ik moest de Kerstcollectie van Etos op de foto zetten en kijk zo leuk! Deze lipstick heet Unicorn Tears. Het is een paarse glitter top coat en geeft je lippen net even die extra feestelijke touch. Ik vond vooral dat ‘ie mooi matchte met mijn nagels, hahaha! Ben er nog steeds helemaal in de wolken mee en krijg er veel complimentjes over. Zelfs in de schemering zie je mijn nagels schitteren en glitteren, love it!


Laatste tijd ben ik helemaal into de wat ‘drukkere’ productfoto’s waar lekker veel te zien valt, maar waardoor het door de compositie en kleuren toch een redelijk rustig geheel blijft. Zo leuk om hiermee te ‘spelen’ en het resultaat mag er zeker zijn (al zeg ik het zelf, hehe!). Daarom kan ik ook niet wachten op die marmeren tray, die zal straks zo mooi staan in mijn productfoto’s <3

Trouwens, die roze rozen in vaas heb ik van George gekregen en die zijn nu al ruim 2 weken mooi! What! En ze waren niet eens zo heel erg duur, maar ze zijn erg mooi open gegaan waardoor ze er supervol uitzien. Volgens mij waren ze van de Albert Heijn, maar ik zal het even extra navragen. Het is namelijk best duur om elke week verse bloemen in huis te halen, dus hopelijk is dit een goede budgettip!


Clarence is lovin’ de vloerverwarming in de badkamer. Serieus, dat beest is er niet weg te slaan, haha! Hij blijft ook gewoon zo liggen dus ik moet over hem heen stappen om mijn tanden te poetsen in de ochtend. Ongelofelijk!


Mijn kleine prinsesje Coco! Hier denkt ze echt ‘Why, human! Why!?’


Ze zit lekker dik in haar wintervachtje, zoals je ziet. Wat een heeeeeerlijke dubbele onderkin heeft ze!


Ugh, de laatste tijd weer SUPER veel last van puistjes. Gelukkig niet in mijn gezicht, maar wel heel erg op mijn decolleté en rug. En helaas kan ik daar dus zelf niet zo goed bij. Ik baalde er al een tijdje van en besloot maar weer eens naar Dana van Huidzorg Houten te gaan, want ik vind haar echt een topper! Ze geeft ontzettend goed advies (zonder belerend over te komen) en weet altijd precies wat er gedaan moet worden.

Ik heb last van een verhoornde huid waardoor de puistjes vast zitten, dus zij moet ze inprikken met een naaldje en dan vervolgens knijpen. Ik moet nog zeker een paar sessies terugkomen voordat alles weg is, maar heb voor in de tussentijd 3 producten meegekregen om zelf te gebruiken, waardoor het hopelijk na een aantal maanden toch wel weg zou moeten zijn.

Altijd balen he, als je huidproblemen weer opspelen. Word er echt ongelukkig van als ik in de spiegel kijk of als ik mijn huid voel (die nu heel bobbelig is in plaats van glad). Maar ja, de eerste stap is nu gezet dus het kan vanaf nu alleen maar weer mooier worden!


Op vrijdag gaven George en ik een korte presentatie en Q&A voor scholieren uit Tilburg. We waren gevraagd door een vriendinnetje van George dat daar les moet geven als schoolproject. Was leuk om te doen!


Zo, en op de terugweg naar Houten BEGON HET ME TOCH TE SNEEUWEN! Wat leuk en wat kerstig! Natuurlijk wel even extra goed opletten op de weg, maar het is meteen zo gezellig en sfeervol. Hopelijk blijft het nog even lekker doorsneeuwen zodat het goed blijft liggen. I LOVE SNOW! <3 Vinden jullie sneeuw ook zo leuk of is het alleen maar lastig?

Nou, dat was ’em weer voor deze week! De komende week ben ik SUPER druk met vooruit bloggen en heb ik nog 2 events staan, gaan we de kerstboom optuigen en hier en daar wat klusjes doen in huis. Ik heb de laatste tijd weer veel meer inspiratie en zin om te bloggen dus ik wil dit tempo (elke dag een artikel) zeker even zo volhouden!

Trouwens, ik wil gaan vloggen in New York! Willen jullie dat het liefste één grote (week)vlog zien (van 30 minuten) of 2 iets kortere vlogs van een kwartiertje? Let me know! Elke dag uitgebreid vloggen wil ik niet doen omdat ik dan het gevoel heb minder te genieten van de trip, haha. Let me know!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. 19 december 2017 / dinsdag, 19 december 2017

  Nog bedankt voor het compliment 😊 Tot snel! Groetjes Dana

 2. MichelleH
  12 december 2017 / dinsdag, 12 december 2017

  Ook ik stem voor liever 2 kortere dan 1 lange vlog! :)

 3. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Hi Serena, dank je voor het lieve stukje over mijn illustraties! Ik vond het heel leuk om jou, Tara en Larissa te spreken bij het Estée Lauder event :) Vraagje: mag ik je foto van de kaartjes gebruiken op mijn insta als ik je er in tag? Liefs, Anna

  • Serena
   Auteur
   10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

   Ja, tuurlijk mag dat Anna! Ik kan hem ook nog even mooi voor je bewerken (even oplichten, scherper maken) en dan naar je mailen? Ik zie je e-mail adres staan dus ik maak het straks in orde voor je :)

 4. Britt
  10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Die zandkoekjes zien er zo leuk (én lekker!) uit! Ik moet zelf ook echt weer eens koekjes bakken, maar helaas zo weinig tijd :(. Ik herken wel wat je bedoelt met die events, maar daarom is dit event dan denk ik wel heel erg leuk!

 5. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Wat een leuke instalab weer! Die zandkoekjes zien er echt prachtig uit zeg!!

 6. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Leuke Instalab en echt wat een prachtige kaartjes! Sneeuw vind ik wel leuk met kerst. Die kou heeft toch een kerstgevoel. Ik woon niet op een heel warme plek in Colombia, maar sneeuw ligt hier ook niet haha. Ik mis het niet echt maar wel een beetje dat kerstgevoel dat toch anders is hier.

 7. Kimberly
  10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Leuke instaan.
  Snap alleen niet waarom je een presentatie geeft met een pet op??

 8. Saskia
  10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Ik ken de vorige variant niet maar Lavender & Cedarwood is echt heerlijk! Heb in september in Seattle de pillowspray gekocht en ben helemaal verslaafd. Gelukkig gaan we in januari weer naar Florida dus ga ik er een paar inslaan :)

 9. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Brrr I hate snow! Veel te koud en het zorgt alleen maar voor ongelukken en gevaarlijke situaties op de weg. Dus van mij mag het weg blijven!
  Super leuk dat je gaat vloggen in New York! Ik zou graag 2 vlogs zien, dan kan ik het lekker verdelen en echt kijken wanneer ik tijd heb. Ipv dat ik een halfuur ervoor uit moet trekken. Dan ga ik al snel doorspoelen.

 10. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Euhm gewoon zo veel mogelijk vlogs vanuit NY 🤣 🤣 Ben zo jaloers. Het lijkt mij zo gaaf om daar te zijn rond de kerst.

 11. 10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Oh wauw, wat een mooie kaartjes heeft Anna Wijnands gemaakt. Heel creatief en stijlvol. Vooral dat meisje op de schaatsen vind ik echt prachtig gedaan. Super leuk als je gaat vloggen in New York. Zelf geef ik de voorkeur aan twee kortere vlogjes. Ik heb slash neem vaak niet de tijd om heel lange filmpjes te kijken;-)

 12. Donya
  10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Leuke instalab weer! Ik zou liever 2 kortere vlogs zien zodat ik 2 keer iets leuks heb om te checken :)
  Veel plezier alvast! Oeh en ga langs Martha’s Bakery (in Queens of Brooklyn) en eet hun Red Velvet taart!

 13. Madhvie
  10 december 2017 / zondag, 10 december 2017

  Een lange vlog of misschien een lange blog, want ik vind dat je goed kunt schrijven. Ik lees je artikelen graag. Veel plezier in ieder geval!!

 14. 9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Yes! Het was zeker gezellig bij Estée Lauder, leuk je weer even gesproken te hebben. X

 15. 9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Leuke foto’s & de customized kerstkaartjes van Anna zijn echt prachtig!

 16. 9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Jaa ik heb het Estee Lauder event voorbij zien komen op verschillende Insta stories, zag er echt super leuk uit! De Etos Unicorn Tears Lipstick heb ik toevallig vandaag geswatched! Die is leuk te combineren met een gloss :)

 17. Ammerensia
  9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  <3 theelichtje <3

 18. margriet
  9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  liever 2 kortere vlogs ipv 1 lange.

 19. U
  9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  niet vloggen maar genieten van je vakantie en een super lange blog als je weer terug bent.
  Enjoy!!;)

 20. Nanda
  9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  1 lange vlog

 21. Debby
  9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Iedere dag een vlog uit new york die we dan als je teru bent in delen krijgen te zien? (Just a thought)

 22. 9 december 2017 / zaterdag, 9 december 2017

  Die zandkoekjes zijn pretty zeg! ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *