Instalab week 49 | fotoshoot, events en mijn haren kort knippen?

Goedemorgen iedereen! Oef, wat heb ik een drukke week achter de rug! Veel events, voorbereidingen voor het I Love Beauty Event, het event zelf, een fotoshoot en verder gewoon artikelen schrijven en video’s opnemen! Ook onthul ik wat ik voor speciaals te horen heb gekregen vorige week!!

instalab week 49 - 1 Vorige week zondag kwam fotograaf Alina Krasieva naar me toe om wat foto’s te maken van mij en de nieuwste Pandora sieraden (voor een advertorial die later vandaag online komt!). We hadden nog wat tijd over dus ze vroeg of er nog iets was wat we konden fotograferen, dus ik trok mijn eigen ontworpen jasje aan van Goosecraft. Een tijdje geleden ben ik namelijk gevraagd om mijn eigen leren biker jacket te designen, zo gaaf! Ik wilde graag een exemplaar creëeren die iets langer is dan de gebruikelijke lengte, zodat je niet met een blote rug op de fiets zit. Ook koos ik voor dubbele zakken aan beide kanten, een borstzakje, een binnenzak, een luipaardprint lining en roségouden hardware. Het is echt een droomjasje geworden! En het leer is ook zo lekker zacht en soepel. Helaas is er maar één exemplaar van, maar ik heb Goosecraft al laten weten dat jullie er erg enthousiast over waren, dus hopelijk gaan ze daar iets mee doen en komt hij wellicht als limited edition in hun shop? I’ll keep you posted! Maar als je dit jasje wel ziet zitten laat het dan vooral even weten bij de comments! Dat stuur ik dat allemaal naar ze door! :)

instalab week 49 - 3 Na het douchen vind ik het lekker om eventjes onder de dekens te kruipen. Ik weet niet, je bent dan zo lekker warm en soezig en in bed houd je dat gevoel nog even wat langer vast, haha! Coco denkt dan meteen dat het weer sleepy time is en springt meteen op bed om naast me te liggen. Awww!

instalab week 49 - 4 Dit is ‘haar’ plekje, naast mijn hoofdkussen, lekker opgekruld in het hoekje. Wat een klein mopje is het toch! Ik vind het zo heerlijk om in slaap te vallen terwijl ik weet dat ze ook lekker naast me ligt te slapen, terwijl ze hard ligt te spinnen. Zo’n rustgevend geluid en fijn idee, haha.

instalab week 49 - 2 Ik mocht de nieuwe MINI Clubman Cooper S testen voor een weekje, en ik vind het zo’n gave auto! Ik ben gewoon verpest denk ik. Want ik gaf nooit zo veel om auto’s, maar als je dan een week in zo’n gloednieuwe, luxe auto rijdt ga je er stiekem al een beetje aan wennen. Eén van de beste dingen is de stoelverwarming. ZO LEKKER JOH! Vooral als het ‘s ochtends koud is, dan lekker hoog op standje 3 voor een warm kontje, hihi!

instalab week 49 - 5 Ton sûr ton. Mijn trui en jas matchen perfect bij mijn eigen Eyelove bril. Ik heb niet echt een lievelingskleur, maar als ik er 2 zou moeten kiezen, zouden dat turkoois en roze zijn.

instalab week 49 - 6 Op woensdag reed ik naar Amsterdam voor een ontbijtje in de Dove Pop-up store! Het was zo’n gezellig en knus winkeltje en het ontbijtje was gezellig. Mascha zat tegenover me dus we hebben nog even wat gekletst over huizen kopen enzo. Meer informatie (adres en wat er te doen is, etc) over de Dove Pop-up store lees je trouwens hier.

instalab week 49 - 7 Daarna was het tijd om mijn MINI terug in te leveren, snik snik! Echt zo jammer, ik had er nog wel veel langer in willen rijden, wat een topbak! Later reed ik met mama in de Citroën C2, en niet dat Citroen niet goed is, maar hij is al wat ouder en ook gewoon niet zo luxe. Ik zat de hele tijd de klagen! ‘Nou mam, dat achteruit inparkeren ging met de MINI toch beter hoor. Want die had van die sensors’. Of ‘jeetje, zo jammer dat deze auto geen stoelverwarming heeft, dat was écht lekker!’ en ‘pffff, wat trekt deze auto langzaam op!’. Ik had het niet eens door, maar toen mama er wat van zei dacht ik ‘oh nee, ze heeft gelijk! Ik klaag me een ongeluk, ik ben verpest!’. En ik gaf nooit zo veel om auto’s, maar het is toch wel erg fijn om een wat nieuwere en luxe auto te rijden hoor. En dit was ook nog eens een automaat, echt top! Ik heb daarom besloten dat ik volgend jaar voor een eigen MINI ga kijken. Ik kijk er nu al naar uit!

instalab week 49 - 8 Vandaag naar de GGD voor mijn vaccinaties, want ZUID-AFRIKA HERE I COME! Ik ben vorige week gevraagd om naar Kaapstad te reizen voor 4 dagen, omdat ik aanwezig mag zijn bij een Biotherm shoot met niemand minder dan Victoria’s Secret model Candice Swanepoel! Ik vind dit ZOOOOOO gaaf! Ik denk dat dit het vetste is wat me tot nu toe gaat overkomen voor mijn blog. Het wordt een korte persreis, dus ik heb niet veel tijd in Kaapstad zelf, maar ik hoop dat ik alsnog leuke dingen kan zien en doen. Enne, ik ga sowieso een selfie met Candice scoren! Zo veel zin in deze trip. En ahhhh, donderdag vertrek ik dus al!

instalab week 49 - 12 Ik heb een video opgenomen waarin ik mijn foundation/concealer/blush/bronzer/highlighter routine laat zien. Omdat jullie me altijd zo veel complimentjes geven over mijn huid leek het me leuk om jullie dit te laten zien. Woensdag op de blog!

instalab week 49 - 13 Op vrijdag zijn mama en ik naar de Jaarbeurs gegaan om onze standruimte op het I Love Beauty Event te checken. Ik dronk weer eens een Starbucks drankje (zoals altijd een no water chai!) en… het was weer eens tijd om mijn knallende roze jas van Ted Baker uit de kast te trekken en het grauwe straatbeeld op te fleuren! Ik krijg er altijd complimentjes over en het is echt een soort van ‘head turner’ hahaha! Ik ben er echt nog steeds superblij mee!

instalab week 49 - 14 Dit stond altijd op een andere plek (ik spotte hem vaak op een gebouw als je van Utrecht naar Amsterdam vertrok, net buiten Utrecht CS) en nu hangt het als je van Utrecht CS naar het Beatric theater loopt. Leuk he! Omdat ik deze quote vaak voorbij zag komen voelt hij een beetje vertrouwd. En als je het eerst leest denk je ‘ja logisch’ maar daarna lees je het opnieuw en opnieuw en ineens heeft de quote meer diepgang en kan het ook iets anders betekenen.

Of ga ik nu te ver? Lol.

instalab week 49 - 15 Inkoopjes doen bij IKEA voor het I Love Beauty Event! Een barstoel voor de mensen die een wenkbrauw make-over wilden, fotolijstjes in een roze kleur en inpakpapier.

instalab week 49 - 16 Met de lijstjes deden we dit, zodat alles duidelijk was voor de bezoekers van onze stand. De kleur is echt precies de kleur van mijn jas, trouwens! En ook de kleur die je veel terug zag op het ILB event. Matchy, matchy!

instalab week 49 - 17 Mama legt de laatste hand aan haar nieuwe flower wall. We hadden er al eentje met hele bonte kleuren, maar nu heeft ze ook een pastel/witte variant gemaakt. Zo mooi! De flowerwall is overigens te huur voor €150 per dag, en staat prachtig als backdrop op events, bruiloften, feesten en partijen. Mochten jullie interesse hebben mail dan serena@beautylab.nl voor meer informatie!

instalab week 49 - 19 Onze stand! In de linkerhoek deed ik wenkbrauw shaping, in het midden was de flower wall voor selfies en rechts mijn Serena’s Stijlgids boeken. En die cadeautjes? Omdat het bijna Kerst was kreeg je bij aankoop van mijn boek een beautygeschenk cadeau, je mocht zelf kiezen welke! Gewoon een leuk extraatje en een bedankje voor de support.

instalab week 49 - 21 Het was ontzettend druk bij onze stand! Ik heb aan de lopende bank wenkbrauwen lopen shapen en ik vond de reacties zo leuk! Iedereen was heel blij met het resultaat en tijdens het shapen kon ik meteen een beetje kletsen. Ik probeerde om zo goed mogelijk de tijd te nemen voor de mensen op mijn stoel, want ik wilde niets afraffelen en meteen een leuk, één-op-één momentje creëeren. Verder ben ik vaak op de foto gegaan met iedereen, heb ik mijn boeken gesigneerd en heb ik geprobeerd met zo veel mogelijk mensen een praatje te maken! Mijn boeken gingen trouwens echt megasnel, ze waren na dag 1 al bijna uitverkocht. Ongelofelijk! En na een paar uur op dag 2 was alles op. Zo leuk dat jullie mijn boek kwamen kopen, onwijs bedankt!

En natuurlijk een special thanks to MAMA, die als een echte heldin beide dagen bij me stond om te helpen en die de flower wall helemaal in elkaar heeft gezet. En ook aan Tara en Larissa die me ook goed hebben meegeholpen op het event. LOVE MY FAMILY! <3

instalab week 49 - 20Ik herkende vaste commenter Akosua METEEN! Zo leuk om deze dame eindelijk eens in het echt te ontmoeten! En kijk, dat krijg je dus als je een avatar-selfie plaatst bij je comments, haha, dan word je dus herkend door MIJ. Akosua was helemaal verrast, haha. Laatst ontmoette ik al vaste commenter Syl en nu Akosua, zo gaaf! Op het event heb ik in elk geval ook SORAYA en MIEKE ontmoet, die ik hier ook regelmatig voorbij zie komen bij de comments. Ik ben oprecht dankbaar voor zulke lieve bezoekers. En ik vind het erg leuk om jullie comments te lezen en omdat ik elke dag wel iets van jullie lees (via de comments) voelt het stiekem ook een beetje alsof ik JULLIE ken. Ik hoop nog veel meer van mijn vaste commenters te ontmoeten binnenkort :)

instalab week 49 - 25Tara maakte deze vette foto van bovenaf, we pasten perfect bij het zwart-roze interieur met onze kleding en accessoires, haha!

instalab week 49 - 18Tara en ik! Op deze foto vind ik dat we best veel op elkaar lijken, vinden jullie niet? Ik kreeg trouwens veel vragen over mijn kanten top, die is van Loavies!

instalab week 49 - 22 Op zaterdagavond was het zo ver.. het jaarlijkse Sinterklaas-dobbelspel! Ok, Sinterklaas is al lang voorbij, maar eerder lukte niet, haha! We gingen dobbelen bij Nena en Roy thuis en er waren echt superveel cadeautjes. Zo spannend!

instalab week 49 - 23 Na een hele spannende ronde is dit uiteindelijk de buit! Tim bleef met deze items over. Iedereen streed om de Breezer (LOL) en volgens Tim was het de perfecte combo om dan te eindigen met de Breezer en de Glow Sticks, voor het ultieme party gevoel.

instalab week 49 - 24 En hier eindigde ik mee, ben vooral blij met de nepwimpers en ben benieuwd naar het biertje! Oh, en de geurkaars ruikt ook lekker!

instalab week 49 - 27 Kijk nou zo leuk, mijn Essie setje is gewoon helemaal naar Adelboden afgereisd! Ik krijg de laatste tijd allemaal leuke foto’s binnen via Snapchat van meiden die mijn setje hebben gekocht.

instalab week 49 - 9 Zo leuk om te zien hoe blij jullie er mee zijn!

instalab week 49 - 10 Altijd handig als je nagellak matcht bij je huisdier, lol!

instalab week 49 - 11 Mochten jullie benieuwd zijn naar mijn eigen Essie setje, ik vertel er in dit artikel uitgebreid over en swatch ook alle drie de kleuren. Het setje kost in elk geval €24,99 en is exclusief te koop via Bol.com via deze link. Het is een zeer gelimiteerde uitgave, dus wacht niet te lang, want op = op!

instalab week 49 - 26 Ook ontmoette ik de knappe MakeupbyAn, die ik volg via Instagram. Ze maakt echt de mooiste eyelooks en is sinds kort ook te vinden via YouTube. Zeker een aanrader om te volgen als je op zoek bent naar inspiratie voor mooie make-up looks! Op haar IG foto’s is ze zooooo mooi, maar in het echt is ze serieus nog mooier! Echt instaperfect, inside & out! <3

Helaas Cynthia zelf helemaal niet gezien het hele weekend! Maar ik vond het leuk om haar via deze weg te supporten en ze mag oprecht trots zijn op het feit dat zij en haar team zo’n leuk event hebben neergezet.

instalab week 49 - 28 Ondanks de drukte, de pijn in mijn voeten, een droge keel van al het praten en niets eten omdat ik mensen niet te lang wilde laten wachten, was het echt een geslaagd event en een zeer geslaagd weekend! Het allerleukste was om met mijn bezoekers te praten en om jullie een klein beetje beter te leren kennen. Jullie waren zooooo lief en enthousiast en ik probeerde echt zo veel mogelijk tijd te maken, al lukte dat niet altijd op de drukke momentjes. Ik heb in elk geval genoten van al deze positieve vibes! Iedereen zei tegen me ‘je bent zeker wel moe’ maar dat valt dus reuze mee. Ik kreeg goede, positieve energie van jullie dus ik voelde me juist heel opgewekt, ik had er echt plezier in! Alleen mijn voetjes voel ik nu wel, en mijn onderrug van het voorover buigen tijdens het wenkbrauw shapen, maar moe? Absoluut niet!

Oh, nog even over mijn outfits, want daar kreeg ik veel vragen over; op de eerste dag droeg ik een top van Loavies en een roze broek van H&M. Op de tweede dag droeg ik een rode jurk van H&M en een rode lip stain van LUSH (alleen te koop in hun flagship store dacht ik, dat rode spul in bamboe). Echt topspul trouwens! Mooi matte finish en het blijft de hele dag op je lippen zonder kruimelen of uitlopen.

instalab week 49 - 29Ik heb net het hele IG account van Demi Lovato doorgescrollt want ik ben obsessed met haar kapsel. Ik blijf maar denken ‘zou mijn dat staan? Ja dat zou me echt goed staan. Moet ik het doen? Nee ik ga mijn lange haar missen. Maar het is wel gaaffffffff!’. Oh jee, oh jee, ik ben in dubio! Hihihi!

Nou, dat was het weer voor deze week! Op donderdag vlieg ik naar Kaapstad dus als je mijn avonturen op de voet wilt volgen (en niet kunt wachten op de volgende Instalab) volg me dan ook zeker via Instagram, Twitter en Snapchat via de gebruikersnaam @serenaverbon

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

126 Reacties

 1. janina
  20 december 2015 / zondag, 20 december 2015

  Wat heb jij een leuk leven zeg

 2. Laura
  18 december 2015 / vrijdag, 18 december 2015

  Ik wil de rode maxi jurk ook bestellen! Welke maat heb je genomen ?

  • Serena
   Auteur
   19 december 2015 / zaterdag, 19 december 2015

   Ik had een maatje 36 genomen!

   • Laura
    19 december 2015 / zaterdag, 19 december 2015

    Hartelijk bedankt voor het antwoord! Prettige feestdagen 😀🎅🏻

 3. 17 december 2015 / donderdag, 17 december 2015

  Leuk dat kapsel! Ik heb het ook gedaan, m’n lange lokken afgeknipt en ik heb er nog steeds geen spijt van. Krijg nog steeds hele toffe reacties en complimentjes :)

 4. Maartje
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Jaaaaaaa voor het goosecraft jack❤️

 5. sharon
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Je moet het durven, maar ehm, ik denk kort van achter en wat langer bovenop!
  Wel een verdomd goede kapper uitzoeken [maar dat kun jij]!
  Dus geen ‘bob’.

 6. Moniek
  16 december 2015 / woensdag, 16 december 2015

  Ik denk dat het haar je prachtig staat, heel stijlvol! Bevalt het niet, het groeit wel weer :-)

 7. Loïs
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Ohmygod wat ontzettend gaaf dat je naar zuidafrika gaat! Ik heb afgelopen zomer ontwikkelingshulp in Kaapstad gedaan, en daarna een reis gemaakt met mijn vriend. Ik mis het hier nog elke dag! Ik zie staan dat je waarschijnlijk weinig tijd hebt, maar als het lukt probeer dan om langs te gaan bij Immanuels haven. Immanuels haven is een klein halfuurtje rijden vanaf het centrum van Kaapstad. IH is plek waar kinderen die zijn misbruikt,mishandeld of verwaarloosd worden opgevangen door twee superlieve mensen: Bubbles en George. Het is een fijne boerderij waar kinderen de ruimte hebben om te spelen en zich te ontwikkelen. Daarnaast is er ook nog een klein schooltje waar kinderen op zitten die bij George en Bubbles wonen, maar ook kinderen uit de townships. Ik heb lesgegeven op het schooltje en dat was super indrukwekkend. De kinderen hebben ook hard dingen nodig zoals zeep een shampoo.Omdat je een beautyblogger bent lijkt het mij dat je daar veel van hebt (not trying to be rude!). Het zou echt ontzettend tof zijn als je een bezoekje kan brengen aan Imannuels Haven, en ze kan verassen met wat kleine spulletjes. Daarnaast weet ik ook een paar leuke adressjes in de omgeving van IH zoals een cheetah outreach en monkey town.

  Ik weet niet waar in kaapstad je zit, maar een gote aanrader is de VA waterfront! Supergezellig centrum aan het water met cute restaurantjes. Vovo telo is zeker een aanrader! Ik heb hier de meest heerlijke carpaccio gegeten. Als je daarvan houdt ofcourse.

  Als je verder nog iets wilt weten zou ik het echt heel leuk vinden als je reageert. Ik heb echt een grote liefde voor zuidafrika ontwikkelt, dus als iemand erheen gaat maakt mij dat heel enthausiast (en lichtelijk jaloers)

  Have fun!

  xxx

 8. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Hoi Serena!

  Oh nu ik die leuke vlogs van Tara en Larissa heb gezien en jouw mooie foto’s van het event heb ik toch spijt dat ik niet ben gegaan, volgende keer ben ik er!
  Super mooi hoe je moeder de flowerwall heeft gemaakt, zijn het allemaal echte bloemen? Ook super leuk om zo iets in het klein te maken voor foto’s!

  x

  • Serena
   Auteur
   15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

   Hi Laurie,
   Nee ze zijn nep! Maar wel hele mooie nepperds 😊

 9. Laura
  15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Nee niet je haar er af doen!! Iedereen is dol op jou haar!
  Het biker jasje is echt super gaaf! Ik hoop dat ze hem gaan verkopen

  xx

 10. 15 december 2015 / dinsdag, 15 december 2015

  Wat lief dat je moeder de flowewall gemaakt heeft! Zo leuk dat jij echt de tijd neemt voor je lezers. Jammer dat ik er niet bij was, nu heb ik er spijt van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *