Instalab week 48/49 | nieuw haar en samenwonen

Goooooooedemiddag! Ik ben de afgelopen tijd zó druk geweest dat ik amper telefoonfoto’s heb gemaakt, dus vandaag een Instalab van de afgelopen 2 weken die echt in sneltreinvaart voorbij zijn gegaan in mijn ogen. Er is veel gebeurd; zo ben ik nu echt verhuisd en helemaal over naar mijn nieuwe huisje. Benieuwd hoe deze hectische weken zijn verlopen? Lees snel verder!

instalab-week-48_-1 Mijn nichtje Maren heeft mij zo goed geholpen met inpakken, dus toen ze hulp vroeg voor bij de Wrangler sample sale vorige week zei ik dan ook meteen ja. Ook al had ik het druk, die paar uurtjes kon ik best missen en bovendien was het supergezellig! Ik heb zelf ook nog o.a. deze mooie broek gescoord, het T-shirt kreeg ik van haar (lekker retro he!) en ook voor George kocht ik mooie truien en wat jasjes. Ik kreeg ook al even een stiekeme sneak peek voor de voorjaarscollectie en wow.. Wrangler gaat veel meer op de trends zitten en de nieuwe collectie is echt AWESOME. En dat zeg ik niet omdat Maren er werkt, maar omdat het echt zo is. Ik ben benieuwd of Wrangler van het ‘mijn vader draagt die broeken’ imago afkomt en overgaat naar een merk waar je gewoon in gezien wil worden. Ik denk van wel! Ik ben excited!

instalab-week-48_-14 Zoals jullie misschien weten komt het zelden voor dat Clarence geheel op schoot komt zitten, maar vorige week was het weer zo ver. Hier staat hij met 4 pootjes op mijn schoot. Nu nog even liggen….. ja….. ga maar liggen Clair…

instalab-week-48_-15 YES! GELUKT! ZO GELUKKIG BEN IK, KAN WEL JANKEN!

Ik denk dat de katjes heus wel door hebben gehad dat er ‘iets’ ging gebeuren. Allemaal drukte van mensen die hielpen inpakken, dozen opgestapeld, wellicht hebben ze ook wel wat stress bij me bespeurd (haha). En ze werden daardoor ook iets aanhankelijker, hadden gewoon iets meer TLC nodig. Arme beestjes. Ze hadden geen idee dat ze een paar dagen later uit hun vertrouwde plekje gerukt zouden worden.

instalab-week-48_-6 Ook nog even tussendoor een kappertje gepakt! Hier zit ik bij de ontzettend mooie Laurent salon & spa in het hartje van Utrecht. Een hele chique, high end, maar toegankelijke zaak. Ze hadden mij een knip- en verfbeurt aangeboden en daar zei ik geen nee tegen, ik vond het wel weer eens tijd voor iets nieuws.

instalab-week-48_-7 Kijk die bladeren in de hoek! Die wil ik ook. Op Twitter kon niemand me helaas helpen, dus ik vraag het ook nog even hier: weet iemand hoe deze plant heet? Ik hoop dat jullie het weten! Ik wil er zo eentje in mijn huis of buiten in de tuin (als dat niet te koud is voor ze). Ze geven alles meteen zo’n heerlijke tropische sfeer!

instalab-week-48_-8 Helemaal HAPPY de PEPPY met mijn nieuwe haartjes! Stukje korter, gezonder, lekker veel laagjes, zelfs een soort van pony/lok en een bruine, warme spoeling zodat mijn haren minder koel/blond ogen. I LOVE IT! De meningen zijn erover verdeeld geloof ik, veel mensen vinden dit mooier maar veel mensen vonden het blonde juist leuker. Zelf vind ik dit mooier en warmer staan, dus beter bij mijn huid passen.

instalab-week-48_-9 George vond het in elk geval ook heel mooi! Ik vind dit zo’n gezellige foto (ook al lijk ik op een bol hamstertje hier, hahaha).

instalab-week-48_-4 Opruimen, opruimen, opruimen! Niet normaal hoeveel spullen je toch verzameld in de loop der jaren. Sjonge!

instalab-week-48_-3 Je vindt ook de raarste dingen…

HELLO? ET PHONE HOME?

instalab-week-48_-2 Gelukkig ruimt het ook lekker op zo’n verhuizing. Ik denk dat we wel 80-90 dozen hadden in totaal (leuk, straks allemaal weer uitpakken) en zeker een stuk of 12-14 vuilniszakken weggegooid. Gelukkig ben ik zo’n 2 weken van te voren begonnen, anders had ik wel veel stress gehad hoor. Nu was het ook wel druk, maar het was goed te overzien. Steeds als we weer wat dozen hadden ingepakt brachten we die naar het nieuwe huis, zodat we straks met de verhuizing minder werk zouden hebben.

instalab-week-48_-5 Oh ja, tijdens het opruimen vond ik superveel kleingeld. Ik had alles in een plastic ziploczakje gedaan in mijn tas, bij elkaar was het echt nog iets van €15. Ik dacht, elke keer als ik dan boodschappen doe, ga ik met gepast geld betalen, en dan is dat zakje hopelijk na een paar weken wel leeg. Maar ik kwam bij de snackbar (in Tilburg ergens, waar George zijn tattoo liet zetten) en het lieve meisje zag me stuntelen met dat rotzakje, en ze nam al mijn kleingeld! Was ik er in één keer vanaf, whoohoo! We hebben het gewoon gewisseld. Zij blij, ik blij.

schermafbeelding-2016-12-19-om-11-29-52 George heeft onwijs goed geholpen. Het laatste rotklusje was de trap. Er zat vrij oude en vlekkerige vloerbedekking op (zachtgeel, hoogpollig, je begrijpt: dat moest er af), maar die LIJM! Oh my, dat was er niet af te branden joh! George is uiteindelijk 1 uur bezig geweest met 2 treden, echt niet te doen.

instalab-week-48_-12 Kijk, die donkerbruine lijm ging er gewoon niet af. Aan de bovenkant van de treden liet de lijm gelukkig wel los.

instalab-week-48_-18 Papa bedacht een slimme oplossing, hij heeft gewoon hele dunne houten plankjes tegen die kant bevestigd. Misschien een tip voor mensen die met hetzelfde probleem kampen! Nu alleen nog wat lagen verf over alles heen en dan is de trap ook weer mooi opgeknapt.

instalab-week-48_-11 Vorig weekend zijn George en ik op bankenjacht gegaan. We zijn lekker standaard naar de meubelboulevard gereden en hebben gewoon een beetje rondgekeken. Kijk, een bank kopen doe ik toch het liefste offline. Ik wil erop zitten, de stof bekijken. Ik heb veel online gekeken, maar durfde het niet aan om zonder te zitten een bank te bestellen. Bij Goossens zagen we een hele mooie bank, maar die was net iets boven ons budget. Bij Profijt meubel zagen we ook een mooie (en hele voordelige), maar die vond ik net niet bijzonder genoeg. En toen bij de derde zaak, Hartog Wonen, zagen we deze. Ik was meteen verliefd!

instalab-week-48_-10 Het is de Thompson van Henders & Hazel, in dit chaise model. De maat en vorm is perfect, en qua kleur kozen we een fluweelachtige, grijze stof die dus cat friendly is, en hij zit echt heerlijk!!! We hebben hem meteen besteld! Helaas moeten we er nog wel lang op wachten, maar daar had ik in principe wel rekening mee gehouden. Hopelijk wordt hij eind februari geleverd!

instalab-week-48_-16 Ook eindelijk een mooie grote lamp gevonden voor in de woonkamer. Het fijne is dat deze lamp wel open is, maar dat je niet recht in de gloeilamp kijkt.

instalab-week-48_-17 Het wordt echt een waar paradijsje, vinden jullie niet? Er komen nog veel meer planten bij en ik ga het nog helemaal afstijlen hoor, en als de badkamer klaar is dan komt er een uitgebreid artikel van online. Ben al 3 keer in bad geweest, lekker ontspannen, heerlijk!

instalab-week-48_-25 Kijk zo’n mooi (en lekker!) taartje ik kreeg van Catrice en essence, wow! Gemaakt door de dames van Lif of Pi. Bijna zonde om aan te snijden he? Maar toch gedaan natuurlijk. Ben dol op taart ;)

instalab-week-48_-26 ZATERDAG WAS HET D-DAY! Bus gehuurd, met 9 man sterk alles ingeladen, en in 2 keer rijden waren we over. Ik zag hier ZO tegenop, bah! Ik vind verhuizen echt stom. Soms hoor je wel eens dat mensen in 4 jaar tijd 7 x verhuizen en dan denk je, “wow, wat veel!”. En nu denk ik “ZIJN JULLIE WEL GOED BIJ JE HOOFD?” hahahaha! Nee ieder zijn ding, natuurlijk. Maar wat een crime is het zeg.

instalab-week-48_-23 Ik had een afspraak gemaakt met schoorsteenvegers, George had haardhout gehaald, dus de eerste avond hebben we gezellig een vuurtje gestookt terwijl we IKEA kastjes in elkaar aan het zetten waren. En ik moet zeggen, dat is best een pittige relatietest, maar we hebben het overleefd :)

instalab-week-48_-19 Ook de katjes zijn natuurlijk meeverhuisd. Wat vonden ze het eng…. de eerste nacht bleef Clarence in zijn holletje zitten, diep ongelukkig, en hij was er werkelijk niet uit te branden. Snoepjes, niets lokte hem uit zijn holletje. Coco was iets stoerder. Hier kijkt ze echt van “WTF BEN IK”.

instalab-week-48_-20 Toch een beetje rondsnuffelen, heeeel laag bij de grond.

instalab-week-48_-21 En na een paar uurtjes kwam ze gezellig bij me liggen.

instalab-week-48_-24 De trap, daar snapten ze niets van! Ze vonden het zo raar en ze keken zo disturbed als we de trap afliepen en dus als ware in de grond zakten! Natuurlijk was Coco de eerste die de trap doorhad. Na een dag stond ze ineens beneden en ging ze op onderzoek uit. Clarence volgde 2 dagen later. Ik ben supertrots, haha! Ze zitten veel onder het bed (ze moeten echt nog wel wennen), maar ze gaan steeds meer op onderzoek uit, dus tegen de Kerst weet ik zeker dat ze al goed op hun gemakje zijn.

instalab-week-48_-13 Dit was ook zo leuk! Vorige week maandag ging ik langs bij Natasja en haar kinderen Cato en Scott om vervolgens haar lieve moeder Marrie te verrassen en in het zonnetje te zetten! Het was zo’n leuke dag! Heb echt genoten. Ik heb die dag ook gevlogd en dat bekijk je hier terug.

instalab-week-48_-27 As we speak wordt de keuken gezet trouwens, ben zo benieuwd! Morgenavond gaat de vloer erin. En dan is het toch echt wel meer een thuis. Een keuken is toch het ‘hart’ van het huis zeggen ze, en daar ben ik het mee eens!

instalab-week-48_-22 Oh ja, het grote matras van 1.60 x 2 m hebben we uiteindelijk TOCH omhoog gekregen. Ik twijfelde heel erg omdat de trapgaten zo smal zijn hier, en wilde al bijna een ander matras bestellen, maar George wilde het toch proberen en wow, we did it!!

schermafbeelding-2016-12-19-om-11-30-08En voor de mensen die het nog niet doorhadden, wij wonen samen! Ja het is snel, maar het kan me echt niet schelen als mensen hier over oordelen, want wow dit voelt zo goed. Wij zijn ZO gek op elkaar en we vormen een goed team. Ik kan wel 1000 woorden gebruiken om te beschrijven wat ik voor hem voel, maar het komt allemaal neer op “he’s the one”. Toen ik mijn huis kocht had ik nooit verwacht dat ik er al zo snel met iemand anders zou gaan wonen, maar het is nu eenmaal zo gelopen en ik ben werkelijk het gelukkigste meisje op aarde.

Dit was mijn week! De komende week bestaat voornamelijk uit uitpakken en ons voorbereiden op de Kerst! We vieren het dit jaar voor het eerst bij mij, zo spannend. Morgen worden de kerstboom geleverd (ik heb een supergrote besteld van 2,5m hoog, ben zo benieuwd) en vrijdag haal ik de kalkoen op die ik bij de poelier had besteld: 3,5 kilo. Wat een knoepert, haha!! We gaan er iets moois van maken :)

Hoe is ‘ie bij jullie? Ook druk aan het voorbereiden? En ook al veel zin in de Kerst?

Voor de mensen die (dit jaar) absoluut geen zin hebben in de Feestdagen om verdrietige redenen: heel veel sterkte gewenst.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

257 Reacties

 1. leonie de ruijter
  22 januari 2017 / zondag, 22 januari 2017

  Hey Serena,

  Mijn moeder heeft een beetje verstand van planten, ze had deze ook op haar eigen weiland in Maleisië. Deze plant heet een Heliconia. Wanneer ze bloeien komen er van die mooie rode bloemen/bladeren uit.

  Ze verteld dat je hem prima in de badkamer kan zetten, de plant mag geen kou vatten. Om de plant te laten bloeien moet je em echter wel buiten laten staan, dat wordt hem niet in NL. Maar als je de bladeren mooi vindt, dan zou ik hem kopen ;).

  Groetjes en succes

 2. xanthe
  9 januari 2017 / maandag, 9 januari 2017

  Hi Selena ik ben nieuw op je blog! Leuk blog en superleuk dat je voor de Balinese style kiest voor de badkamer (ik ben zelf namelijk indo en geboren in singapore dus ben er zo’n beetje opgegroeid). Zo’n plant hadden wij ook in de huiskamer en dat heet een bananenplant en kan niet buiten gezet worden want dan gaat hij dood. Het is een tropische plant dus misschien het best voor in de woonkamer of badkamer :P

 3. 4 januari 2017 / woensdag, 4 januari 2017

  Ik schrik echt enorm van de reacties die ik hieronder lees!

  Serena & George, ik gun jullie alle geluk van de wereld samen en ik hoop dat het jullie bevalt in de nieuwe woning!

 4. Linde
  2 januari 2017 / maandag, 2 januari 2017

  Ik vind je blog leuk, en vind dat je niets moet aantrekken van negatieve reacties. Geniet van de liefde, ben ook al 1.5 jaar smoorverliefd en er is niets op deze wereld wat beter voelt!

 5. Jet
  28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Als eerste heel veel geluk samen in het nieuwe huisje, het is je heel erg gegund. Jammer dat alle negatieve reacties (lees kortzichtig) een lichte schaduw op dit leuke artikel werpen schrik er een beetje van. Lang leve het kerstgevoel van sommige mensen. Laat het je niet ontmoedigen en vooral laat het niet de glans van je geluksgevoel overschaduwen ;) . Ik volg je al jaren en blijf het ook zeer zeker doen want uit ervaring weet ik dat t niet altijd gaat zoals je eigenlijk in je hoofd heb. Wij (ik en mn inmiddels diehard volgers van dochters) wensen jullie een mega gelukkig en liefdevol 2017 en dat we nog heel veel leuk/mooie/spannende dingen mogen lezen/zien.

  Liefs vanuit Friesland

 6. Lotte de Boer
  28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Wat een leuk artikel weer! Mijn mond valt open van al deze negatieve reacties.. iedereen probeert je te vergelijken met andere bloggers. Waar slaat dat op?
  Als jij even geen tijd hebt om een artikel te posten is dit prima, want je maakt het altijd wel weer goed.

  Ik hoop dat je je niet teveel aantrekt van deze negatieve reacties, want je bent één van mijn favoriete bloggers!!

  De liefde is je gegunt! <3

 7. 28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Ik word spontaan helemaal happy van deze post ! Wat een fijn gevoel moet dat zijn dat je gewoon helemaal voor de liefde kunt gaan.

 8. 28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Wat GUN ik je de liefde toch! Heerlijk dat je de man van je dromen in George hebt gevonden! Jullie zijn een prachtig stel samen en geniet van het samen zijn én je prachtige huis! Is het geen bananenplant? Die heb ik ooit eens gehad, prachtige plant. Neem t er lekker van deze vakantie, ZO verdiend na een extreem drukke tijd met klussen en verhuizen. Dikke knuf en fijne dagen en een spetterend einde!🎄🎉💖

 9. Kim
  27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

  Lekker hè, dat zekere gevoel? Ik had precies hetzelfde gevoel toen ik mijn huidige man leerde kennen. Inmiddels zijn we bijna 8 jaar samen, waarvan 4 getrouwd en ons huis kochten we samen al na 2 weken. Geniet ervan!

 10. K.
  27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

  Met al het ergs wat dit jaar wel niet allemaal gebeurd is besluit het grootste gros van de lezers hier te reageren met negativiteit? Seriously, zet je prioriteiten eens in orde.
  Serena, doe lekker je ding, neem je tijd en trek je lekker niks van al deze negativiteit aan ;)

  • Simone
   27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

   Precies dit! Heerlijk hoor dat je een weekje vrij hebt genomen, groot gelijk!

 11. 27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

  Ik schrik echt van de comments hier. Hebben jullie niet even gedacht dat er iets anders aan de hand kan zijn en het misschien teveel is om te laten weten? Misschien heeft ze wel een burnout door alle drukte en dan zitten jullie hier lekker op haar in te hakken. Sereen, ik weet soort van hoe je bent na alle jaren. Ik weet dat je blog je baby is en dat je deze nooit zonder een reden laat verslonzen. Ik hoop dat alles goed met je gaat en je het gezellig hebt gehad met je familie en vrienden tijdens deze dagen! Xx

  • Lola
   27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

   Precies dit!

  • 27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

   Precies! En ook al is er niks aan de hand (wat we natuurlijk allemaal hopen) dan nog heeft iemand heus wel het recht om een weekje vrij te nemen. Ik zie comments over mensen die ‘het tot vandaag de tijd gaven en nu ben ik er klaar mee’. C’mon je gaat iemand toch geen ultimatum stellen? Het is kerst! Wees een beetje lief voor elkaar! :)

 12. 27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

  Hoi Serena,

  Gefeliciteerd nog met je mooie huis EN met je nieuwe relatie! Veel geluk samen.
  De vraag over de soort bananenplant bij Laurent Coiffeur: het is een MUSA familie/soort plant. Sommige zijn ook geschikt voor buiten. Er zijn speciale kwekers die de planten aanbieden. Bij Intra tuin kom je ze ook weleens tegen, maar de keuze is beperkt. Er zijn soorten die vruchten dus bananen kunnen geven, maar ook zijn er talloze soorten die alleen voor het blad worden gekweekt… Je mag me altijd vragen als je er niet uitkomt of via je ma… Groetjes Tess

 13. M
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Fijn dat je nu verhuisd ben, zo stressvol altijd dat verhuizen!
  Leuk dat jullie er samen gaan wonen, veel gezelliger ook.

 14. Ayse
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Geniet ervan!
  En super fijne feestdagen toegewenst.
  Ik ben normaal altijd een stille lezer, al ruim 5 jaar, maar ook mij viel het op dat ik al een aantal dagen met telleurstelling geen nieuw artikel heb gezien.
  Maar ik vind het super begrijpelijk en ik wilde even zeggen dat je je niks moet aantrekken van andere mensen die negatief reageren. Het is namelijk wel je leven wat je immers bloot geeft elke dag, jij mag ook wel eens even ademen. Zeker met deze drukke toestand. Soms is het tijd voor vrienden en familie, je moet je niet verplicht voelen!
  Ook wilde ik even zeggen dat je super inspirerend bent! Door jou artikelen laat je afentoe zien dat wanneer je iets wilt, je dit ook kunt bereiken. Ik vind het heel knap hoe je bent gegroeid de afgelopen jaren, in de kwaliteit van je blog, foto’s, artikelen maar ook sponsoren. Veel succes met alles komend jaar! Ik hoop dat ik nog lang je blog kan blijven volgen.
  Fijne jaarwisseling gewenst!
  Groetjes,
  Ayse

 15. kim
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  ja druk allemaal he! ik ga binnen de 2 jaar ook verhuizen en zie er zo tegenop, ik heb ook zoveel spullen….
  leuk he in je nieuwe huis familie en vrienden uitnodigen om kerst te vieren.
  en wat george betreft, ik ben zo blij voor je en ja het is snel maar als het goed zit denk je daar niet over na en wil je alleen maar bij elkaar zijn! ik kan er van meespreken!
  veel succes in de liefde en in je nieuwe huis!

 16. Joyce
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Lieve Sereen, laat je niet vertellen wat en hoe je iets wel of niet moet doen. Jij maakt altijd nog je eigen keuzes en jij alleen bepaalt hoe en wanneer! Het is jouw leven, you rock!

  Ik ben ontzettend blij voor je dat je je huisje af hebt en samen met je liefde kan bewonen. Super goed hoe je dit voor elkaar hebt gekregen! Ik denk dat velen daar nog wat van op kunnen steken, een hele verhuizing naast een fulltime job. Ik neem mijn petje af.

  Ik wens je/jullie heel erg veel liefde, gezondheid en geluk toe.

 17. Lotte
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Ik vind dit ook jammer. Kan me best voorstellen dat niet altijd de tijd er is door persoonlijke omstandigheden og andere dingen. Maar ik vind dit heel apart zonder enig bericht. Ik houd het hier voor gezien.

 18. Noor
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Ik vind het ook jammer dat er geen artikelen meer online zijn gekomen, maar dat kan ik begrijpen aangezien er altijd persoonlijke omstandigheden kunnen spelen waardoor het niet mogelijk is.
  Waar ik mij wel aan stoor, is dat er nergens iets wordt gepost over bijvoorbeeld tot wanneer er sowieso geen nieuw artikel verschijnt, of wanneer er wel weer een artikel verschijnt. Dat dit laatste niet gebeurt, vind ik eerlijk gezegd niet zo tof tegenover je lezers.
  Ik hoop dat je gauw iets van je laat horen in de vorm van wat er op je blog verwacht kan worden of gewoon weer nieuwe content.

 19. 26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Wauw gefeliciteerd samen!! Dat jullie voor altijd saampjes gelukkig mogen zijn in je fantastische nieuwe mooie huis. Wij vieren vandaag 2e kerstdag en de verjaardag van mijn man dus een hoop familie over de vloer. Koken doen we niet meer want dat is elk jaar gestress dus we halen lekker pizza’s van Domino’s en hebben stokbroodjes/toastjes met lekkere smeerseltjes en hapjes. De kinderen hebben voor iedereen een kerstconcert ingestudeerd onder begeleiding van mijn lief op piano (echt een muzikanten gezin hier) en daarna met z’n alleen gekke spelletjes zoals die ene met mondstukken waardoor je niet normaal kunt praten.
  Ik wens jou, je lief en je familie nog een hele fijne 2e kerstdag en blijf voor mij en mijn dochter lekker veel bloggen en vloggen want je bent ons voorbeeld. Wij gaan deze kerstvakantie beginnen met onze eigen vlog/blog Sassy-ness en vinden het erg spannend maar met jouw als voorbeeld komt het vast wel goed.
  Liefs Marieke ♡

  • 26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   Omg ik had een leuke reactie gepost maar zie nu een hoop venijnige reacties eronder……wtf ladies? Wordt ze betaald door jullie ofzo? Ga zelf eens zzp-er worden kijken of je dan nog zo praat als je het even druk hebt in privé of wattanook. Wat ontzettend lullig die reacties. Stop lekker met volgen. Ze heeft er genoeg over en die zijn blij met elke vlog of blog zoals ik. Ik hoef er niet 10 per week te lezen. Ik heb zo ontzettend veel aan Serena’s tips!!! Bedankt voor alles Serena en ga lekker kerst vieren en de mensen die je missen op een lullige manier zijn geen fans!!!
   Merry Xmas ❤

   • hopper
    26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

    Uh… ik ben zzper. Juist daarom weet ik hoe het is om je eigen rooster te maken. Het enige wat ik niet snap is dat wanneer je wat beloofd je je er niet aan houd. Blijf jij haar maar volgen. Ik gaf het tot vandaag. Nu ben ik er klaar mee.

    • 27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

     Ik ben zelf ook zzp-er en ook nog eens ziek voor de rest van mijn leven. Ik plan dus alles in wanneer ik daar zin in heb. Maar het is toch te belachelijk voor woorden dat je gaat zitten zeuren met z’n allen dat er een vlog of blog te weinig is? Hebben al die mensen geen leven? Of lezen ze elke alleen maar hier het leven van Serena. Het is leuk om te volgend maar is er een keertje 1 of 2 te weinig dan vergaat de wereld niet hoor. En je verliest er als lezer niets mee. Geen geld, helemaal niets dus nee ik snap dit probleem niet…..

 20. Emma
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Er was gisteren een nieuwe video op haar kanaal, ze heeft dat alleen niet laten weten op haar blog, er is dus volgens mij niets ergs aan de hand met haar hoor :) Ze neemt waarschijnlijk gewoon wat extra tijd voor haar verhuizing en samenwonen en de kerstdagen omdat ze het geluk heeft dat ze geen fysieke werkplek heeft waar ze elke dag moet opdagen.

 21. Mirian
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Een week lang niets posten. Ik snap dat verhuizen en feestdagen zorgt voor drukte, maar het spijt me zeer – als bloggen je werk is heb je een verantwoordelijkheid naar je lezers toe. Er wordt altijd gezegd dat bloggen een fulltime job is en dat lezers dat ook zo moeten zien – , nou bij mijn fulltime job krijg ik 2 verhuisdagen en de rest moet ik in mijn eigen tijd doen. Dit is zeer onprofessioneel.

 22. Ip
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Ik verschiet echt van de reacties die hier te voorschijn komen!
  Stel je voor dat er iets gebeurd is met iemand in haar familie, dat er iemand gestorven is, ziek is,… Stel je voor dat het even een ontzettend moeilijke periode is of het zelfs gewoon praktisch niet lukt… Als werknemer breng je dan toch ook enkel je baas op de hoogte en niet al je collega’s?
  Ja ook ik keek of er een artikel verscheen de voorbije dagen, maar als dit niet zo was kwam ik later gewoon nog eens terug.
  Het gaat toch om haar leven, haar tijd? En als je niet meer wilt volgen: fijn! Maar als er straks echt iets aan de hand is en ze al deze reacties leest kan ik me inbeelden dat dat echt geen fijn gevoel is!

 23. Chantalle
  26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

  Lieve Serena, gaat alles goed met je? Je hebt al even niks meer gepost… veel liefs

 24. Karen
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Pffff wat een haat en nijd. Leuke kerstgedachte zeg. Hebben jullie je misschien wel eens afgevraagd of er niet iets anders aan de hand kan zijn? Tot nu toe zijn er altijd geregelde updates geweest. En jullie doen of je leven er van af hangt of dat er een nieuw stukje komt te staan. Misschien een tip, maar wacht eens rustig af voordat je meteen je mening en (ver)oordeel(ing) klaar hebt. Ga lekker genieten van kerst, gooi je mobiel of je pc op zij en breng tijd door met de mensen om je heen. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan stukjes hier. Hopelijk gaat het goed met Serena. Als ze terug komt, horen we heus wel hoe of wat. Iedereen een merry christmas ho ho ho!

  • 25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

   Ik ben het 100% met je eens Karen. Fijne Kerst iedereen :)!

 25. me
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Wat je met je privéleven doet kan me worst wezen, je bent een volwassen vrouw die haar eigen beslissingen maakt, of die nu verstandig zijn of niet merk je vanzelf wel maar dat je je werk, want dat is je blog, verslonst getuigd van weinig volwassenheid. Behalve je volgers die, zo te lezen, al beginnen af te haken, zal het je sponsors ook opvallen dus het zal zeker van invloed zijn op je inkomsten , lijkt me niet zo handig met een hypotheek, hoop dat je voldoende reserves hebt of het zicht op een andere baan als het allemaal downhill gaat met je baan/blog.

  • Exit
   26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   Als je blog je baan is, en je inkomsten afhankelijk zijn van sponsors is het niet echt verstandig om zo onzorgvuldig om te gaan met iets wat groot gemaakt is door je lezers.
   Serena heeft ooit eerder in een blog zichzelf afgevraagd of ze met haar blog door wilde gaan, omdat het soms ook niet leuk is.
   Maar zoals in elke baan, moet je wel zorgen voor inkomen. Of je moet opzoek naar wat anders!

  • Inge
   26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   laten we er maar vanuit gaan dat je erg dronken was toen je dit typte en niets meent van wat je hebt geschreven?

   • Sarah
    26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

    Ik hoop het dat die persoon niet in zijn/haar “normale doen” was…
    Dat zijn toch helemaal je zakens niet, wat of hoe haar inkomsten zijn?!!!!
    Komaan, wees allemaal eens volwassen.

   • Sylvia
    26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

    Haha mooie reactie Inge :p

  • 27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

   Ik hoop dat jouw kerst leuker was dan je reactie hier.

 26. Gülbahar
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Jammer dat mijn comment is verdwenen. Nouja veel geluk gewenst in het nieuwe jaar iedereen.

 27. Christel
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Doei Serena. Ik vond je spon artikelen al minder leuk.. En je onregelmatige uploadschema. Maar een week helemaal niks laten horen? Ja, ik vind dit niet kunnen. Er zijn meer mensen die verhuizen en dan ook nog gewoon werken/naar school gaan. Wat een slap excuus.
  Nou, ik hoop dat niet al je lezers ervandoor gaan voor je ;) Want hoe moet je anders die spon naar binnen slepen? Maar ik ben er klaar mee.. dat terwijl je vroeger m’n favo blogger was, echt heel jammer dit.

 28. Mikki
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Hoi Serena,ik hoop dat je een hele fijne kerst hebt in je nieuwe huis met George en je familie.Ik denk ook dat niemand je dat misgunt,maar kom op,reageer even op alle reacties hier beneden.Misschien,en dat hoop ik niet voor je,is er iets anders aan de hand,maar laat dat dan ff weten en dan hoef je geen details perse te geven.
  Liefs

 29. Varenka W
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Hey waar is de “oude” Serena gebleven?
  Diegene die altijd overal voor verontschuldige, wat compleet niet nodig is want joh…’t is jouw leven, lijf en keuze.
  Vind het zo veel fijner lezen dit, jongens dit is mijn haar en ik vind het mooi zo, samen wonen is mijn keuze , ook al vinden jullie het snel, maar ik ben er super happy mee.
  Zo gelijk heb je.
  Lezers krijgen een kijkje in jouw leven, dat is je werk, maar dat betekent niet dat jij altijd maar moet denken wat zei er nou van vinden.
  Vind het super goed van je!!!!!

 30. Anne
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Je gaat bij mij uit m’n vaste blog rondje elke dag. Vind het echt niet kunnen, een week geen update. Het is je baan! En de verhuizing vind ik geen excuus, dat wist je al weken en is gewoon een kwestie van plannen. Komt echt over alsof je schijt hebt aan je volgers.

  • Demi
   25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

   Dit

   • Christel
    25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

    Hmm.. mijn berichtje wacht nog steeds op moderatie. Maar jij zegt eigenlijk ook precies wat ik zei.
    Bij mij gaat ze ook uit m’n vaste blog rondje… erg jammer

  • Jo
   25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

   Precies dit dus. Ben ook helemaal klaar met dit blog.

   • 25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

    Waarom worden jullie reacties wel getoond maar de mijn juist niet? Wtf did I do wrong? Ik heb alleen gereageerd met, dat ik het geweldig voor je vond je succes wenstte, dat ik ook mezelf ga dit jaar. En dat je Feliway wellicht kan kopen voor de dieren omdat ze angstig zijn, I see no harm in this?! Seriously?!

   • Michelle Wuijts
    25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

    Dit exact. En het feit dat er geen reactie komt van haar kant uit vind ik al helemaal triest. En al die mensen die zeggen ‘dat je tijd voor jezelf moet nemen en doen wat goed voelt’ moeten eens wakker worden en in gaan zien dat de grotemensenwereld zo niet in elkaar zit. Tot hier de inkomsten die je jarenlang gekregen hebt door mijn bezoekjes.

    • Sylvia
     25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

     Alsof je haar zelf persoonlijk in dienst hebt genomen en betaald van je eigen inkomen.

     • Jo
      26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

      Een blog zonder lezers is een blog zonder inkomsten. Zit heel simpel in elkaar.

      • Sylvia
       26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

       Ja dus? Iedereen hier leest de blog van Serena omdat ze het leuk vinden, niet omdat ze haar in dienst hebben genomen en al helemaal niet bepaalde ‘rechten’ hebben, omdat ze toevallig lezer zijn.

    • Exit
     26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

     Precies. De lezers hebben deze blog groot gemaakt.
     Waardoor ze nu kan verhuizen, waardoor ze nu schijt heeft.
     Maar zonder blog geen werk. En zonder werk geen hypotheek.
     Ik haak ook af

  • Sarah
   26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   Eens! Bovendien denk ik: 1 artikel, hoeveel werk kan dar nou zijn? Als ik bijvoorbeeld kijk naar Aranka (byAranka): die zit op dit moment ook in een verhuizing en heeft er nog een normale baan naast. En die post elke dag een artikel. Zij verdient mijn views, beautylab niet meer.

 31. Lena
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Wat leuk dat jullie samenwonen! Gewoon lekker doen wat goed voelt. Alles is toch altijd een risico maar het is zo veel leuker om het risico te nemen dan achteraf te denken “what if..” Ik ben op m’n 20ste getrouwd terwijl ik mijn man toen pas 5 maanden kende en we zijn inmiddels 8 jaar getrouwd :D

 32. Kimberly
  25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

  Gefeliciteerd! Als het goed voelt lekker doen!

  Ik merk dat ik steeds minder op je vlog kom kijken omdat je vaak geen update hebt.. kleine moeite om even te posten dat er vandaag of misschien deze hele week geen update komt toch?

 33. Mare
  24 december 2016 / zaterdag, 24 december 2016

  Ik hoop echt dat er updates komen op regelmatige basis. Zonder belerend over te komen, voor een verhuizing staat 3 dagen vrij. Uiteraard zijn jouw overuren niet te vergelijken met een normale job, maar probeer het toch een beetje in je achterhoofd te houden.
  De meiden van 2 WMN posten iedere dag 2 artikelen (iedere dag 1 artikel van ieder). Dit terwijl Willemijn zwanger is van haar tweede kind, midden in een verhuizing zit, nog een kleine heeft lopen die continue zorg nodig heeft en geen ouders heeft die vaak bijspringen. Ook is haar man geregeld weg waardoor ze er vaak alleen voor staat. O ja ze heeft ook nog een hond (die uit moet en flink verhaard). Haar geheim: HEEL goed plannen, Willemijn is daar echt een natuurtalent in.
  @Serena: Misschien een idee om daarin een expert te worden. Want toegeven, een blog vergt echt enorm veel planwerk, zeker als daar zoiets als een verhuizing bijkomt. Dan moet je niet een beetje plannen, maar echt de boel heel strak en goed plannen, zelf ontspanning Moet je plannen.
  Misschien kun je een coach op dit gebied gebruiken. Dat doen er meer!

  • Kim
   25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

   Dit is exact wat ik dacht! Bij Willemijn merken sij niets van haar persoonlijke drukte.
   Ik vind de verhuizing wel een ‘makkelijk’ excuus om zo lang weg te blijven. Ik ben onlangs ook verhuisd en kon ook niet zomaar niet opdagen op mn werk.
   Jammer dit!

   • Jo
    25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

    Hier hetzelfde, ben ook druk met een verhuizing…in mijn vrije tijd. Mijn baas ziet me aankomen zeg als ik zomaar niet kom opdagen op m’n werk. Tuurlijk heb je recht op vrije dagen maar goed plannen is ook niet moeilijk. Ik wist al maanden van te voren dat mijn verhuizing eraan kwam..dus. geen excuses.

  • Judith Verheij
   25 december 2016 / zondag, 25 december 2016

   Precies dit!

   Een beetje jammer is het wel, al je successen heb je te danken aan je volgers. Beetje makkelijk om ze zo aan de kant te schuiven als je het even druk hebt.

  • 26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   Jeez wat een kontkusserij. Misschien moet je nog iets dieper omhoog kruipen in Willemijn’s anus… Ohnee je kan niet hoger.

   • Mirian
    26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

    Feit is dat zij haar werk doet, Serena niet

    • 29 december 2016 / donderdag, 29 december 2016

     Nope, feit is dat iedereen anders is. Je kunt mensen niet met elkaar vergelijken. Em als je dat wel doet, kom je jezelf nog wel tegen. #succesermee

  • Inge
   26 december 2016 / maandag, 26 december 2016

   Dit is exact wat je niet moet doen.. mensen met elkaar gaan vergelijken.. want je kan niet 2 mensen met elkaar vergelijken, ook al doen ze hetzelfde werk.

   De een heeft andere kwaliteiten die de ander niet heeft. So what? Ze heeft aangegeven toch druk te zijn, cut her some slack.

   Als jullie gaan huilen hierom, dan wens ik je heel veel succes in de grote boze mensenwereld wat zich afspeelt buiten je PC’tje.
   Fijne kerst nog allemaal!

   • Tessa
    27 december 2016 / dinsdag, 27 december 2016

    Inderdaad Inge. Oei, zulke vergelijkingen, daarmee begeef je je echt op glad ijs. Ik heb bijvoorbeeld het afgelopen jaar weinig echt rust gehad, maar wel veel vakantiedagen opgenomen voor privé-omstandigheden thuis. Ik was heel moe rond kerst en ziekjes, en heb toen ook vrij genomen. Mijn omgeving zei toen gelukkig niet: “maar Pietje is ook PhD en die heeft ook weinig vakantie, en ook nog 3 kinderen (en jij niet), en werkt gewoon door als-die ziek is etc. etc.”. “Geen excuses” vind ik nogal onvriendelijk, alsof alles wat je even niet lukt totaal je eigen schuld is en je maar moet werken tot je erbij neervalt. Dat is niet gezond en niet iets wat je zou moeten nastreven.Je bent jezelf en niet iemand anders, en soms kun je bepaalde dingen even minder goed aan dan anderen. Maakt dat je dan meteen een minder persoon? Ik vind van niet hoor. Laat iedereen in zijn/haar waarde en laat iemand rust nemen als hij/zij dat nodig heeft zonder gelijk zo hard te oordelen.

 34. Sanne
  24 december 2016 / zaterdag, 24 december 2016

  Voor alle negatievelingen: praat je op zo’n manier ook tegen de caissière bij de AH als ze een paar dagen niet is komen werken? Doe even normaal allemaal. Serena is niemand verantwoording verschuldigd, behalve de bedrijven die haar betalen. En zelfs als was ze ons wel verantwoording verschuldigd, ik kan er niet wakker van liggen. Wel van sommige reacties. Wie ben jij om te vertellen of iemand wel of niet samen moet gaan wonen? Je mag het best oneens zijn, vrijheid van meningsuiting, maar moet dat op zo’n manier? Denk even na voor je wat typt.

 35. Priya
  24 december 2016 / zaterdag, 24 december 2016

  Super leuk dat je gaat samenwonen! Van harte!
  Ik ben eerlijk gezegd verbaasd dat er nog niks nieuws staat op je site, wauw het is al zaterdag… Tuurlijk je hebt het druk. Maar even serieus: er zijn zat mensen (ook op mijn werk) die een fulltime baan hebben plus overwerk en verplichtingen die druk bezig zijn met verhuizen, klussen etc. Toch komen die mensen wel altijd op hun werk en gaan daarna flink aan de slag met hun huis. Ja dat is hartstikke zwaar, maar goed je hebt je werk nodig voor inkomsten toch? Ik snap dat jij daarin meer vrijheid hebt, maar ik vind wel dat je heel gemakkelijk doet. Lekker laks, zo komt het over. Vergeet niet hoe belangrijk je lezeressen zijn voor je eigen succes/inkomsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *