Instalab week 48 | klussen en leuke events bezocht


Afgelopen zaterdag heb ik mijn nagels weer laten doen bij Chanvi Nailbar in Papendrecht, en wowwwww! Elke maand lijken ze weer mooier als de maand ervoor! Ik liep helemaal verliefd de deur uit met mijn nieuwe design. Het is lastig om goed op de foto te krijgen, maar er zitten een nieuw soort glitters op genaamd pixeldust. Het schittert en fonkelt alle kleuren van de regenboog, en je ziet het al van kilometers ver, haha!

Laatst liep ik in de Praxis, komt er vanaf 5 meter afstand een vrouw op me afstormen om me te complimenteren op mijn nagels, superleuk!

Ik zal van de week een betere foto maken met mijn spiegelreflex, kijken of ik de glitters beter kan vastleggen dan zo met mijn telefoon. I love it!


Zaterdagavond heb ik een video opgenomen voor Babyliss. George heeft me geholpen met de belichting en ik denk dat we het EIN-DE-LIJK hebben genailed door met backlight te werken! De belichting zorgde er in elk geval voor dat mijn highlighter er goed uitsprong, hihi! Hier draag ik een highlighter van Bobbi Brown.


Op maandag had ik een bijzonder evenement, namelijk een lunch en haarstyling-sessie in een rijdende tram door Rotterdam! Whuuut! Kijk eens wat een lekkers er voor ons klaarstond!


Na de lunch werden mijn haren prachtig geföhnd met de nieuwste Babyliss Digital Sensor föhnborstel. Binnenkort verschijnt er een video en review van op mijn blog!


Op het event was ook een andere blogger, Marlot, en zij had haar lieve hondje Louie meegenomen. Het is een dwergpoedel en hoewel ik meer van de katten ben, smolt mijn hart helemaal weg toen ik dit hondje zag. WAT EEN DOTJE! Het is gewoon net een knuffelige teddybeer. En ze voelt ook zo lekker, met die mini krulletjes! Zijn jullie ook zo dol op honden? Of toch meer van de katten?


Op dinsdagavond even op bezoek bij Nikki, George’s zus. Hun kleine spruit is alweer 4 weken oud en lijkt haast 2 keer zo groot als de laatste keer dat ik hem zag, haha! Wat gaat dat toch snel. Eerst hield hij zijn oogjes stijf dicht, maar nu houdt hij ze eigenlijk de hele tijd open. Zo’n nieuwsgierig ventje <3


Zo, onze nieuwe slaapkamer is inmiddels ook af! De kleur blauw is veel donkerder en blauwer uitgevallen dan we in eerste instantie voor ogen hadden, maar deze kleur vinden we eigenlijk ook wel erg mooi. Heel kalm en rustgevend. Mooi in combinatie met warm hout en frisse, witte lakens. Uiteindelijk hebben we er 3 lagen tegenaan moeten gooien dus het was een hele klus, maar nu kan het leukste beginnen: het inrichten! :)

Alhoewel, hoe we die zware PAX kasten en het bed hier ooit in gaan sjouwen, geen idee, maar hopelijk kan ik jullie volgende week iets meer laten zien.


Dit is Bart de Behanger! Van Schildersbedrijf Poulisse. Afgelopen donderdag kwam hij langs om ons halletje te behangen met prachtig behang dat ik van Hooked on Walls heb gekregen. Het halletje is heel hoog en heeft veel schuine randen omdat de trap erboven loopt en al met al durfde ik het niet aan om hier op patroon zelf te staan behangen. Ik ben dus hartstikke blij dat Bart het voor ons heeft gefixt. In 4 uurtjes zat het behang er picobello op! Hier namen we nog even een selfie voor zijn kinderen.


Sneak peek! We gaan de hal nog leuk inrichten en verder afmaken (plinten, leuning, lijstjes, plantjes), dus als het helemaal af is komt er een apart artikel over!


Ook kreeg ik vorige week bezoek van de vrolijke Groninger Stefan, eigenaar, bedenker én maker van Kattenforten. Hij nam een klein slaaphuisje voor me mee voor Clarence en Coco, maar ik mag er binnenkort ook eentje verloten onder mijn crazy cat lady followers, hoe leuk!! Hij maakt ook stijlvolle kattenhuisjes op maat dus mocht je nieuwsgierig zijn geworden en misschien op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor de Feestdagen, neem dan alvast een kijkje op kattenfort.nl.


Ik weet dat ik de afgelopen zeer weinig heb gepost, maar achter de schermen ben ik druk bezig met artikelen voorbereiden, dus er komen weer hele leuke blogposts aan! Excuses dat het de afgelopen dagen een beetje dood was op mijn blog. Komende week staan er in elk geval weer heerlijke, uitgebreide kerstmake-up reviews gepland, waaronder deze prachtige collectie van Dior.


Op donderdagavond ging ik even de stad in, het was koopavond, en kon het niet laten om een doosje met donuts van Dunkin’ Donuts mee te nemen! Ze hebben nu speciale Sinterklaas donuts en OMG, die middelste bovenaan is écht een aanrader. Links is een unicorn donut die supermooi is, maar verder heel plain (niet gevuld met room of jam). De rest van de donuts die je hier ziet is gevuld en dat vind ik toch wel de lekkerste, hihi!


Gespot in Winq magazine!!


Onze neef Nevlynn, zijn man Chris en hun kindje Arwen. Ze voeden Arwen samen op met Linda, Nef’s beste vriendin én biologische moeder. Ze vonden het namelijk heel belangrijk dat hun dochter ook een moederfiguur in haar leven zou hebben. Nu kan ik me voorstellen dat je denkt, “gaat dat wel goed zo’n opvoeding?”, maar het werkt juist hartstikke goed voor ze. Een bijzondere opvoeding, een bijzonder verhaal, een hele mooie bijzondere mensen. Heel leuk dat dit aandacht krijgt en kijk zo leuk deze shoot is geworden! Wat een heerlijk lachebekkie is Arwen toch ook! <3

Trots op jullie!!


Vrijdagmiddag ging ik met Tara en Larissa naar de opening van de nieuwe LUSH op Hoog Catharijne, Utrecht. Het is een heerlijke ruime winkel (die je al van verre ruikt) op een mooie locatie in het nieuwe gedeelte. Ik denk dat ik – elke keer als ik op Utrecht Centraal ben – het niet kan laten om wat lekkers voor in bad te kopen, hihi! Ben heel blij met deze nieuwe winkel op deze locatie!


Goodies, goodies, goodies! Heb voor mezelf een eierdoosje met 4 bath melts gekocht. Kan niet wachten om ze uit te proberen!


En HOE GAAF IS DIT DAN!? Gisteren lanceerde Lush hun nieuwste product: Rump. Het is een bottom rub, oftewel een crème voor je billen. “De president onder de crèmes” aldus Lush. En ook de kleur van deze crème doet me sterk denken aan de huidskleur van een bekende president… lol!

Het is overigens een heerlijke crème hoor, voedend en trekt snel in de huid, ruikt lekker clean en zacht. Maar we kunnen niet ontkennen dat het tegelijkertijd een dikke middelvinger is naar President Trump, en dat vind ik best een stoere actie van Lush!

Zo, daarna even een klein hapje gegeten bij LEON en gezellig bijgekletst met mijn zusjes, had ze alweer een tijdje niet gezien. En hier saluten we niet voor de foto, we blokken het licht dat anders een vreemde schaduw op onze gezichten zou werpen, hehe!

Zo, dat was ’em weer deze week! Komende week staan er nog wat leuke events op de planning, willen we de slaapkamer verder afmaken en inrichten en moet ik flink vooruit werken, want… onze trip naar New York City komt alweer lekker dichtbij. Zo veel zin in!

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

29 Reacties

 1. Linda van Noort
  7 december 2017 / donderdag, 7 december 2017

  Och, wat een schatje die Louie! Ik heb sinds ruim 1 maand ook een poedeltje, maar dan een Toy poedel. Is kleiner, dan een dwerg poedel. Echt poedels zijn zo slim en grappig. Ze laten de leukste kunstjes zien. Zijn ook net teddybeertjes en zo ontzettend lief!

 2. 7 december 2017 / donderdag, 7 december 2017

  Compleet fan van Rump! Liefde voor Lush! Wat zijn je nagels mooi! Zo lekker winters. En uhm, eten in een rijdende tram? Ging dat wel goed met die borden enzo? Haha!

 3. Denise
  6 december 2017 / woensdag, 6 december 2017

  Omg dat kattenhuisje is zooo cute 😱 als Bas en ik gaan samenwonen volgend jaar. Dan gaan we een kat uit het asiel halen ☺️ Dan ga ik ook een schattig slaaphuisje voor hem/haar kopen.

  X

 4. Elza
  6 december 2017 / woensdag, 6 december 2017

  IT DOES NOT TAKE COURAGE TO BASH DONALD TRUMP.
  Het is het heersende discours, MUTS.

 5. 4 december 2017 / maandag, 4 december 2017

  Wat een fijne week heb je weer gehad! Ben blij je wee actief te zien hier en kan niet wachten op je nieuwe beauty artikelen. Ik ben zooo benieuwd naar die giveaway van de Kattenfort, mijn Lilo zou het vast leuk gaan vinden! Van het weekend ben ik naar Dusseldorf gegaan met me zusje voor Japan Town (we hebben de kerstmarkt opzettelijk vermeden, TE DRUK) en zondag lekker dagje thuis gezeten <3

 6. Kelsey
  4 december 2017 / maandag, 4 december 2017

  Wauw! Weet je nog welke kleur het is die op de muur zit? Ik zou die zelf wel graag willen in mijn slaapkamer!

 7. Joyce
  4 december 2017 / maandag, 4 december 2017

  Wat was het een feestje om jou bij de lancering van de BaByliss Boutique-Express te hebben! Je zag er stralend uit – voor én na de haarstyling! <3 Tot heel snel weer!

 8. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Leeeeuk! Wanneer ga je naar NYC? Ik vlieg de 11e die kant op. Zoveeeeel zin in. Yeeh

 9. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Wat grappig een event in een rijdende tram, schoof al dat eten niet van die borden af? Of reedt hij gewoon heel rustig?
  Succes met ‘verhuizen’ van slaapkamer! Ben zo benieuwd hoe het gaat worden!

 10. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Leuke week overzicht meid.

 11. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Dat verhaal van je neef vind ik echt geweldig! Knap dat ze dat zo doen! Heel veel respect voor!
  En jouw nagels ziet er echt weer te pretty uit! <3

 12. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Wat een super mooie kleur, dat blauw op de slaapkamer. Ik ben heel benieuwd naar de reveal straks! Ik liep gisteren door Hoog Catharijne en ik had inderdaad wel gehoord dat daar een nieuwe Lush was gekomen, maar ik wist dus niet precies waar. Maar goed, voordat ik hem daadwerkelijk zag, rook ik hem dus al;-)

 13. 3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

  Dat kattenfort is wel heel erg leuk om te zien hoor, super schattig! Je nagels vind ik ook echt heel erg vet, net als de kleur van je slaapkamer :)

 14. 2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Ben benieuwd naar het eindresultaat van de verbouwde slaapkamer! & wat een superleuk slaaphuisje voor katten.

 15. 2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Leuke foto’s weer Serena. Ik heb je idd een beetje gemist online maar soms gaan andere dingen gewoon voor. Leuk dat je bijna naar NYC gaat. Ben jaloers, voor mij is het alweer lang geleden :-(

  Fijn weekend nog verder xx

 16. Ness
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Ik ben een grote dierenvriend, maar ik geef toch de voorkeur aan katten (ik heb 2 Britse kortharen). Al wil ik ooit nog wel een hond, dan zou ik zo’n Spaanse windhond uit Spanje wil adopteren. Het kattenhuisje is heel leuk! Haha, zo grappig van Lush! Hopelijk sturen ze hem een potje op ;-)

 17. AK
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Nieuwe slaapkamer? Ik heb iets gemist, geloof ik :) Vinden jullie het toch niet fijn om op de zolder te slapen? Ik twijfel namelijk juist of ik de slaapkamer wél naar zolder zal verhuizen, dus ben benieuwd!

  • Serena
   Auteur
   3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

   hi AK,
   de zolder is superfijn, maar best wel groot en daarom willen we naar beneden verhuizen, zodat de zolder vrij is als werkplek/studio. Op zolder komt ook mooier licht binnen voor foto’s en video’s. Mijn beautyspullen liggen overal door het huis dus fijn als dat straks allemaal op 1 plek kan worden gehouden :)

 18. Nienke
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Omg dat hondje is too cute! Ik heb zelf 2 katten, maar ben ook erg fan van honden. Ben gewoon gek op dieren ❤️
  Je nagels zijn prachtig en dat kattenhuisje is geweldig! Ga in januari verhuizen, mijn eerst echte huis. Daar moet een kattenhuis in! Thanks voor de tip

  • Serena
   Auteur
   3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

   Ah spannend, je eerste echte grote mensenhuis! Succes met de voorbereidingen en verhuizing!

 19. 2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Wat een leuke foto’s! Je nagels zijn echt fantastisch en die dwergpoedel is echt tè schattig!

 20. Tingeling
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  In Den Haag bestaat er al 3,5 maar de Hofftrammm. Een restaurant in een tram. Je heb dan een rit van 2,5 uur en ondertussen krijg je een viergangen diner uitgeserveert. Echt de moeite waard om eens te doen. Vast menu, vaste prijs incl. Wijn, bier of alcohol vrije cocktails.

  • Tingeling
   2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

   (3,5 jaar)

 21. Nikki
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Geen eens rozen van George de laatste weken? ;(

  • Serena
   Auteur
   3 december 2017 / zondag, 3 december 2017

   Haha jawel, inclusief corny briefje, maar vergeten foto van te maken!

   • Nikki
    4 december 2017 / maandag, 4 december 2017

    Hihi fijn zo! Goede traditie!

 22. 2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  Die nagels zien er zo mooi uit 😍😍

 23. 2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  hahahhaa, die rump, wat geweldig! Love de lush.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *