Instalab week 48 | een nieuwe auto en TV optreden

Goedemorgen! Afgelopen week kwam Glamour langs, hadden we een gezellig familiedagje gepland in Rotterdam, was ik te gast bij de nieuwe show van Raymann, kreeg ik een nieuwe auto en zag ik mijn lieve vriendinnetjes weer eens! Het was een drukke, maar superleuke en gezellige week. Kijken jullie mee?

instalab week 48 - 1 Deze foto is al van wat langer geleden, maar vorige week maakte ik een plog en daarom heb ik deze nog niet kunnen delen. Nena kwam een avondje gezellig langs en ze kreeg bijzonder veel aandacht van Clarence, die eigenlijk gewoon niet van haar zijde week. haha!

instalab week 48 - 2 Nena is niet zo van de katten (ze is én allergisch én aangevallen door hun vorige kat), maar Clarence vond ze toch wel lief. Snap ik ook wel! Kijk dan!!

instalab week 48 - 8Hmmm, lekker wijntje erbij en toastjes met Franse kaasjes! Genieten!

instalab week 48 - 3Dit is ZO zeldzaam! Clarence en Coco zitten nooit zo samen te poseren, haha! En ze bleven ook echt 5 minuten zo stil zitten, in de perfecte houding, ik had alle tijd om ze mooi vast te leggen. Kunnen jullie goed het verschil zien tussen ze? Clarence zit op het kamelenkrukje en Coco zit er voor. Clarence heeft een wat bredere kop en kijkt iets zieliger, en is ook wat groter. Maar dan is hier lastig te zien. Ik zie het, uiteraard, meteen!

instalab week 48 - 7Even wat extra moeite gedaan voor mijn haar & make-up, want de Glamour kwam langs!

instalab week 48 - 6Nou ja, eigenlijk niet voor mij, maar meer voor mijn interieur en mijn katten! Een tijdje geleden heb ik namelijk meegewerkt aan het ‘I work hard so my cats can have better life‘ project van Sascha, en Glamour pikte dit op en nu kwamen ze langs voor een shoot voor hun maart-nummer. Superleuk! Ik vind het echt gaaf dat mijn katten steeds beroemder worden, haha! Eerst de krant, en nu in een magazine. En ze vinden het prima hoor, die katten van mij. Want op de foto gaan betekent extra veel snoepjes :)

instalab week 48 - 4Het Glamour team! Danielle in het midden en helemaal rechts Sascha, de fotograaf. Het was zo gezellig!!

instalab week 48 - 5Deze kaars is liefde! Hij is van Marie-Stella-Maris en hij ruikt lekker warm, houtachtig en rokerig (in a good way) met vleugjes muskus, patchoulie en mos. Hmm! Lekker luxe en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Enne, hij is alweer bijna op, oeps! Aanrader!

instalab week 48 - 9 Zo, ik kreeg me toch ineens last van keelpijn! En snot! En verstopte holtes. Bah, bah. Op aanraden van jullie heb ik daarom Strepfen gehaald. Hielp niet echt, hahaha, moet ik zeggen. Het verzachtte wel iets, maar ik ga de volgende keer toch maar weer voor trachitol.

instalab week 48 - 13 Op woensdag gingen mijn familie en ik naar Rotterdam, voor een ouderwets familiedagje uit. Het was zo gezellig! Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer we voor het laatst met zijn vijven op pad zijn gegaan. En Rotterdam is zo’n leuke stad. Overal leuke winkeltjes en lunchtentjes en het ziet er allemaal mooi en netjes uit. Heel schoon ook! Lieve mensen. Kijk zo gezellig de koopgoot eruit ziet met al die lichtjes. Om deze tijd van het jaar is alles sowieso een stuk gezelliger buiten. Ik vond Rotterdam nooit zo heel sfeervol, maar ja er zijn ook weinig oude huizen en gebouwen (waar Rotterdam natuurlijk niets aan kan doen) maar ik moet zeggen dat ik dat nu helemaal niet meer vind. Ik vind het echt gezellig en mooi! Ook al is het ‘nieuw’. Ik wil hier zeker vaker terug komen en dan vooral om te shoppen. Zo veel leuke winkels!

instalab week 48 - 10 LOS POLLOS HERMANOS! Hoe gaaf is die beker, hahaha! Als je Breaking Bad fan bent, snap je waarom hij zo gaaf is :)

instalab week 48 - 11 Ik weet even niet meer hoe dit winkeltje heet, maar hij was zo cool! Allemaal leuke gadgets en echt van die typische cadeau-items!

instalab week 48 - 12 We hebben hier dan ook het een en anders geshopt (alvast voor Kerstcadeautjes, dus ik kan niets verklappen, haha!)

instalab week 48 - 14 WOW! Check de Bijenkorf Rotterdam! Wat hebben ze dat toch weer schitterend versierd he! Net zoals ze in het buitenland altijd doen. Echt zo gaaf en feestelijk! Je krijgt er meteen een blij kerstgevoel van.

instalab week 48 - 15 Even poseren voor de lichtjeswand, hihi! Ik voelde me net een toerist hier in Rotterdam.

instalab week 48 - 27Na het shoppen (we zijn bij TK MAXX geweest en daarna nog wat winkeltjes in gelopen) hebben we gegeten bij Happy Italy. Goedkoop, snel, en superlekker! Dankjewel Rutger Vink voor de tip! Was zeker een aanrader en we werden geholpen door een supervriendelijke jongen.

Daarna reden we naar de studio’s want ik was te gast in het programma BAAS Raymann. Ik moest in de line-up staan. Het fragment is terug te zien via deze link, mocht je het niet gezien hebben! Het was zo leuk om aanwezig te zijn in zijn show. Sowieso leuk om te zien hoe alles er achter de schermen aan toe gaat, maar ook backstage heb ik GELACHEN met de andere deelnemers zeg! Jeetje wat een lolbroeken allemaal. En ook tijdens de show lach ik helemaal in een scheur. Mijn ouders en zusjes zaten helemaal vooraan op de eerste rij en vonden het ook superleuk om alles te zien. En ik vond het ook gaaf dat ze er waren. Alleen is ook maar zo alleen en het is leuk dat je dit dan kan delen met je familie.

Het was een leuke afsluiter van een gezellige familiedag! Oh trouwens, TK MAXX is echt amazing! Qua kleding viel het een beetje tegen, maar uiteindelijk scoorde ik toch nog 4 mooie truien en vesten van 100% kasjmir wol. Zo zacht en warm! Wow, en die dingen zijn meestal erg duur (echt €200 ofzo) en nu kwamen ze op €60 per stuk. Dus niet héél cheap, maar wel goedkoper dan normaal en ik houd er van om gewoon kwalitatief goede kleding te kopen de laatste tijd. Ik ben al lang niet meer bij Primark geweest en natuurlijk koop ik zo nu en dan nog wel eens wat bij Bershka of Zara, maar ik vind het ook belangrijk om kleding te kopen van betere kwaliteit. Alsof ik het wat meer ben gaan waarderen de laatste tijd. Het zal wel aan mijn leeftijd liggen ofzo, haha!

instalab week 48 - 16 Op donderdagochtend haalde ik deze prachtige auto op bij Hans Severs. Het is een gloednieuwe MINI Clubman Cooper S en hij is ZO GAAF! Ik mag hem een weekje testen en ik wil hem nu al niet meer inleveren. Hij is automatisch en dat rijdt megachill, maar hij trekt ook snel op, heeft allemaal leuke opties en extra’s, connect met mijn telefoon, heeft stoelverwarming, een supergoede Harman Kardon installatie, ik kan nog wel even doorgaan, hahaha! Ik geef niet zo heel veel om auto’s, maar nu ik deze een paar dagen heb gereden begin ik een goede auto toch wel te waarderen. Onze Citroën C3 is vergeleken met deze echt ontzettend gaar. En de radio is ook nog eens stuk gegaan. Hij trekt langzaam op. Nee, als Tim en ik gaan verhuizen naar een ‘grote mensen huis’ en ik een parkeerplek voor de deur heb, ga ik een MINI kopen. Ik ben helemaal om! En die wil ik dan laten spuiten in een mooie multichrome lak die van kleur veranderd (dat had ik ergens gezien, zo gaaf!). Ik ben er al helemaal uit, hahaha!

instalab week 48 - 21 HOE VET?! Als je ‘s avonds aan komt lopen en je ontgrendelt je MINI, dan schijnt het logo op de grond. Een beetje Batman-stylo, niet waar? Totaal nutteloos, maar gewoon een toffe gadget waardoor het rijden extra leuk wordt.

instalab week 48 - 19 Pakjes (perspakketten) ophalen bij mijn ouders.

instalab week 48 - 18 Zo leuk! Van BOHO Amsterdam ontving ik deze gepersonaliseerde Starbucks mok. Als je hem meeneemt naar Starbucks krijg je korting op je drankje. En hij is re-usable, dus minder afval. Maar hij is vooral gewoon heel erg leuk. Ik ga hem gewoon voor thuis gebruiken :)

instalab week 48 - 20 Gemberthee, werkt toch ook wel goed bij keelpijn. En is heel lekker! Lekker pittig! Citroentje erbij, wat honing. Hmmmm! Perfect voor bij dit koude weer.

instalab week 48 - 17 Mama en ik hadden weer even een inspiratiesessie bij het tuincentrum, hihi! Nog even een paar spulletjes gekocht voor mijn kerstdecoratie video die ik vandaag wil gaan opnemen.

instalab week 48 - 32 En wat een lekker weer was het zeg, met dat zonnetje, heerlijk!

instalab week 48 - 23 Op vrijdagavond zaten mijn zusjes en ik bijna front row bij THE VOICE! Wow, zo gaaf om dit eens een keer van dichtbij mee te maken!

instalab week 48 - 24De dresscode was ‘feestelijk’ dus we trokken allemaal iets aan met pailetten (zonder overleg, overigens), maar we waren zo’n beetje de enigen, haha! De rest was allemaal vrij casual friday gekleed. Ach ja, beter overdressed dan underdressed zeg ik altijd maar.

De Live Shows waren zo gaaf joh! Wow, ik vond niemand slecht, iedereen was echt supergoed en het was leuk om de juryleden zo live bezig te zien. Anouk zei erg weinig, Larissa wist niet wie Sanne Hans was, maar ze is inmiddels fan van Sanne (volgens mij is dat toch ook wel een schat van een mens) en Marco zei ook niet zo veel. Ali was natuurlijk de gangmaker en ik vind dat echt een sympathieke man hoor. Als ik zou kunnen zingen, en ik zou auditie doen voor The Voice, en iedereen zou draaien voor mij dan zou ik Ali B kiezen. Volgens mij is hij echt een leuke, lieve en vooral ook professionele en goede coach.

Wie zouden jullie kiezen als coach?

instalab week 48 - 26 Jess Glynne trad op tijdens The Voice en wij hadden het geluk dat we haar mochten interviewen! Wel spannend hoor, we hadden allemaal vragen voorbereid en we waren als de dood dat er van die stille awkward silences zouden komen, maar ze praatte lekker veel en enthousiast en het was gewoon een leuke, spontane meid. En wooowwwwww, haar haar!! We kregen een gesigneerd album, superblij mee! We hebben gevlogd, dus onze vlog waarin we Jesse interviewen kun je deze week nog zien.

instalab week 48 - 28 Nog meer gemberthee en walnotenbrood (te lekker) met heerlijke kaas van de boer. Kan ik echt van genieten.

instalab week 48 - 25 Heel veel mensen zeggen dat dit meisje (Jasmine Thompson) op Larissa lijkt. Ik zie het wel! Jullie ook?

instalab week 48 - 22 Wearing mah glasses!

instalab week 48 - 29Ik ben voor het eerst naar een voetbalwedstrijd gegaan! Ajax – Heerenveen. Ja, ik zie eruit als een of andere hobo, maar als je 2 uur moet stilzitten in de vrieskou dan zou jij je ook warm aankleden, haha! Ik zette ook nog mijn bril op (anders kan ik de spelers niet eens scherp zien) dus ik zag er niet uit, WERD IK OOK NOG 2 KEER HERKEND! Oeps…!

instalab week 48 - 30 Ik was zelfs nog nooit in een voetbalstadion geweest. Nou ja, wel in die van Arsenal, maar gewoon met een tour. Niet als er gespeeld zou worden. Zo leuk! En Tim noemt de Arena ‘de Tempel’. Ja je hoort het, een echte Ajax supporter, haha!

instalab week 48 - 31Het was een spannende wedstrijd (nou ja, niet héél spannend, maar er werd veel gescoord) en het was gaaf om het vak met de harde kern te zien. Allemaal trommels en gezang en hallo zeg, ze stonden de gehele wedstrijd gewoon op en neer te springen! Waar halen ze die energie vandaan?! Buiten het vak van de harde kern was iedereen vrij stil en rustig, daar moest ik wel aan wennen. Bij NBA (Basketball) of NFA (American Football) games is het één grote sensatie met muziek, iedereen zingt mee, er wordt echt een show van gemaakt. Hier was praktisch iedereen stil en iedereen zat. Er werd alleen gestaan als er een schot op het doel kwam. Helemaal geen sjeu, eigenlijk. Het was heel anders en er was gewoon wat minder sfeer dan ik van te voren dacht. Maar het was alsnog erg leuk om eens meegemaakt te hebben! Vond het lief dat Tim mij mee vroeg, omdat hij wist dat ik nog nooit een wedstrijd had meegemaakt.

besties - 1Op zondag ging ik naar Maren toe om samen te eten. Kijk, ze heeft de boom al staan! Jullie ook al? Ik wil hem vandaag gaan halen bij IKEA met die €1 deal!

besties - 2Lekker pasta’tje met een rood wijntje, hmmm!

besties - 3En daarna even een drankje gedaan met de rest van de girls bij Stan & Co. Het was gezellig om weer eens met zijn vieren bij elkaar te zijn! Vaak spreken we onderling wel af, maar met zijn vieren is altijd wat lastiger. Het was weer ouderwets gezellig met mijn meiden, moeten we echt vaker doen dit!! <3

Nou, dat was het weer voor deze week! Komende week is weer wat drukker met deadlines voor advertorials en events, maar daarna is het écht rustiger en kan ik op mijn gemakje naar de kerstdagen toeleven. Vind ik altijd wel fijn! Ik ben een klein beetje aan het vooruit werken zodat ik een paar dagen niets hoef te doen met Kerst, behalve genieten met vrienden en familie en gezellig samenzijn.

Zijn jullie al bezig met de Feestdagen? Staat jullie boom al?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

54 Reacties

 1. Ikram
  12 december 2015 / zaterdag, 12 december 2015

  Bij last van verkoudheid gember-saliethee maken! Helpt echt :) Maar dan wel met verse gember en salieblaadjes ;) Lekker drukke week heb je gehad :D

 2. Ashley
  11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Ik vind die bronskleurige grafische kaarshouder zo leuk, hem hem al vaker voorbij zien komen op je foto’s, waar is hij van als ik vragen mag? :)

 3. Jessica
  11 december 2015 / vrijdag, 11 december 2015

  Kom een keer naar Feyenoord, daar wordt ook volop geluid gemaakt de hele wedstrijd :)

 4. Emma
  9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

  Leuke auto! De optie waarbij het logo van mini op de grond wordt geprojecteerd is alleen achteraf ingebouwd en wordt niet direct uit de fabriek geleverd volgens mij. Ik rij zelf nu bijna een jaar in een oranje mini en heb er geen seconde spijt van gehad!

 5. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Ik was laatst ook wat gaan eten bij Stan & Co. Echt een leuke tent vind ik dat. Toffe week heb je weer gehad!

 6. Jobke
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Wat een leuke foto’s. Wauw, die mini!

 7. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  aaaah die poes is echt super! Echt een knuffelbeestje

 8. Samira
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Hi Serena!

  Leuk dat je in Rotterdam was en het ook leuk vond!
  Ik begrijp dat je niet weet hoe t winkeltje heet (pollos hermanos), weet je wel waar die ongeveer zit.
  Ik zou daar graag een leuk kerstcadeautje willen halen.

  Schaamte dat ik het winkeltje als echte Rotterdammer niet ken!

  • lieke
   9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

   het lijkt wel op de kkec, wat vroeger de expo was. die zit in de koopgoot aan het begin aan de kant van de burger king

   • Samira
    9 december 2015 / woensdag, 9 december 2015

    Bedankt Lieke,
    Daar ben ik in geen eeuwen heen geweest! Toch maar eens doen!

 9. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Het enige wat helpt bij keelpijn/verkoudheid is veel groene thee met honing, veel zwarte peper en veel citroen! Of met gember, dat werkt blijkbaar ook!
  Lovee the kittiesss <3<3

 10. Rosanne
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Bedoel je zo’n Mini in de kleur die FleurdeForce ook heeft/had? Zij heeft/had een cabrio in multichrome
  Zoek maar eens op google afbeeldingen.. ik ben verliefd op die auto haha

  • Serena
   Auteur
   8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

   Oh geen idee hoe haar auto eruit ziet, maar ik ga meteen even Googelen!

 11. m
  8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Whoaa I love MINI’s!!! Deze is ook echt te gaaf! Een MINI wordt mijn eerste auto (hoop ik:A) Supermooie kleur heeft ie ook zeg!

 12. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Oeh die MINI is echt geweldig! En dat logo haha! Leuke week heb je gehad!

 13. Maureen
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Ik denk dat de winkel die je bedoelt de Expo is! Die hebben allemaal gadgets!
  (Ik weet niet of iemand anders het ondertussen al heedt gezegd)

 14. Diana
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Supergaaf dat logo ahaha wist niet dat het kon :’)

 15. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een leuke week :) en inderdaad Rotterdam is leuk en steeds leuker aan het worden <3 Die auto, hoe cool, alleen als voor het lampje als je de deur open doet, so nice haha

  Fijne week :)

 16. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Heel erg leuk om te zien wat je afgelopen week hebt gedaan.

 17. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een leuke foto’s en wat een gave super snelle bak!! Pas op dat je er geen bekeuringen mee krijgt ;-) wij hadden een Cooper S als leen-auto en dat leverde helaas wel een bekeuring op hihi. Zo heerlijk dat geluid wanneer je het gaspedaal goed intrapt!

  Mijn eerste Mini Cabrio kocht ik trouwens afgelopen maart bij jouw vriend Tim in Woerden, zó toevallig ;-) .

 18. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een drukke maar leuke week! De foto van clarence en coco zou zo op de cover van een boek (ofzo) kunnen!

 19. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  De boom wordt morgen op kot gezet en staat sinds zondag thuis ook gewoon. Heerlijk die sfeer en wat is Rotterdam mooi! Al die lichtjes, fantastisch vind ik het, gewoon lekker gezellig.
  xx

 20. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Je bril is zo leuk!
  Ik heb dit jaar geen kerstboom helaas, omdat ik in Lissabon studeer nu, maar ik heb op mijn kleine kamertje wel wat kerstversiering opgehangen!
  Kerst is mijn favoriete feestdag van het jaar,dus mijn kamer kon niet onversierd blijven haha!

 21. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  vond het nu al een leuke drukke week om te lezen zo. en wat een prachtige auto is dat zeg! zag het al op snapchat voorbij komen. liefs soraya

 22. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een leuke week! En gaaf dat je die auto mag lenen!

 23. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Oh my gosh, die auto! Wat gaaf dat je die mag testen: ik zou hem ook niet meer weg willen doen!! X

 24. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Leuke post weer! Rotterdam ziet er zo gezellig uit nu! X

 25. Syl
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Rotterdam is zo gezellig met al die lampjes.

 26. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een super leuke week! Ik vind die mini er zo leuk uitzien en al die shows waar je naartoe mag, helemaal top!

 27. Stacey
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Leuke week zo te zien. Die mini ziet er idd gaaf uit

  • Stacey
   7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

   Volgende keer als je naar Rotterdam gaat moet je of bij Jamie olivier italy gaan eten (bij de markthallen) of bij amigo (onbeperkt tapas). Allebei ontzettend lekker (vooral Jamie oliviers).

   • Serena
    Auteur
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Ik zal het onthouden, de Markthallen zijn sowieso echt superleuk!

   • Renate
    7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

    Amigo niet hoor ;P Rotterdammers noemen dat de ‘Mexicaanse snackbar’
    Hihihi….

 28. Petra
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  We hebben ze wel hoor, oude huizen in Rotterdam! Buiten het centrum. Maat niet zoveel als in Utrecht denk ik ;)

  • Serena
   Auteur
   7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

   Ik heb er een paar gezien ja, maar door de Tweede Wereldoorlog zijn er in Rotterdam niet veel overgebleven helaas.

  • Renate
   7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

   Eigenlijk is alleen historisch Delfshaven nog zoals Rotterdam vroeger was….Eeuwig zonde allemaal ;(

 29. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Leuke foto’s! De Mini die je nu uittest vind ik er wel erg mooi uitzien! Ik zou later ook wel een Mini willen :) Wat leuk ook dat Glamour kwam voor je katjes!

 30. Debbie
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Hij is automatisch, je bedoelt; het is een automaat haha 😂!

 31. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Leuk, je voetbal vuurdoop! Het verschilt heel erg wat voor wedstrijd je kijkt hoe de sfeer is. Bij internationale Champions League wedstrijden is de sfeer vaak veel bruisender dan een gemiddelde eredivisiewedstrijd. Inderdaad anders dan de NBA ;) Die los pollos hermanos beker is trouwens heel vet, die zou ik wel willen hebben haha :)

 32. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Oh wat een super leuke foto’s! Lang geleden dat ik in Rotterdam geweest ben, ziet er gezellig uit.

 33. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Ah leuk om je week zo te zien. En hoe vet is die Mini!! Als ik ooit het budget ervoor heb dan zou ik het wel weten, haha. En je katjes zo zo schattig. Ik snap dat ze steeds bekender worden! :-)
  Liefs,
  Eva

 34. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Ziet eruit als een onwijs drukke week, maar wel vol met leuke dingen! Die bril staat je echt heel goed, tof model én kleurtje! Hihi, ik zou ook wel een mini willen. Wie niet? :)

 35. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Hahaha, moet je eens naar een wedstrijd van Feyenoord in de Kuip gaan! Daar is toch echt wel sfeer, er worden constant liedjes gezongen en iedereen doet mee!

 36. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wauw, wat een mega drukke week Serena! Maar wel bomvol met héle toffe dingen. Gaaf om bij The Voice iedereen van zo dicht bij te kunnen zien, en awh, Coco en Clarence die zo mooi poseren: LIEF! Ik ben zelf de komende twee weken nog even hard aan het ploeteren voor mijn toetsweek, maar daarna: vakantie, eindelijk!

 37. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Die mini is echt tof. En dat logo is idd een beetje batman-achtig. Enne in Rotterdam vind je ook nog heel veel stukjes oud-Rotterdam waar je nog wel echt de sfeer van vroeger terug ziet. Mijn tip is Kralingen.

 38. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wat een gezellige week met familie en vrienden. En die Mini ziet er erg tof uit, ik wist niet dat het een logo projecteerde. En misschien ben ik wel heel oud aan het worden. Maar als ik me dik in zou pakken tegen de kou, zou ik weer geen broek met scheuren aan doen.

  • Lousaa
   7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

   Hahaha! Dat dacht ik ook. Maarja. Ik ben dus ook oud :-)

  • Serena
   Auteur
   7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

   Ja, ik was vergeten mijn broek om te wisselen! Heeft niets met je leeftijd te maken hoor, is gewoon logica ;-)

 39. 7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Wauw, wat een hoop foto’s van een lekker drukke, gezellige week. Dat jij een MINI wil, snap ik helemaal. Voor mijn werk heb ik ook een week of twee continu in een MINI gereden, een nieuwe.. Zo, zo, zo fijn. Als ik nu naar een cursus of iets ga dan neem ik vaak ook die MINI mee, rijdt lekker :-)! De beker LOS POLLOS HERMANOS is tof, die heb ik nog nergens gespot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *