Instalab week 48 & 49 | baby mijpalen en een nieuwe bril


Zoooo, we beginnen de week goed met een tomato sheet mask van Kocostar, haha! Het ziet er zo geinig uit! Bij de TK Maxx scoorde ik een doos met 10 maskers voor slechts €9,99 en Kocostar is een heel goed, Koreaans skincare merk. Morgen ‘mag’ ik weer naar TK Maxx in Almere voor een live shopsessie (kijken jullie mee om 11u ‘s ochtends? Ik ga namelijk cadeautjes shoppen voor mijn live kijkers en achteraf krijg je het cadeautje thuisgestuurd!) en ik heb er weer veel zin in! Ga dan meteen lekker voor mezelf shoppen en kijken of ik leuke kerstcadeautjes kan vinden (vast wel!).


Op 1 december was het zo ver, toen vertrok ik met mijn familie richting de IKEA in Amersfoort want daar werden de zogeheten €1,- kerstbomen verkocht. Ze zijn natuurlijk niet echt €1,- per stuk, maar aan de kassa reken je €20,- af en dan krijg je een cadeaubon van €19,- die je in januari 2019 kunt besteden. En aangezien wij toch nog kastjes nodig hebben gaan wij die bon sowieso gebruiken. Echt een goede deal! En een leuk “familie uitje” haha!


Gelukkig heeft mijn vader een stationwagon waar 5 bomen op het dak pasten! Het was een heel gedoe om vast te knopen (en ook weer los te maken!), maar het was echt gezellig. Ik zeg, volgend jaar weer! En dan neem ik Marshie mee. Mag hij me helpen met uitzoeken.


Kijk, zo leuk! Bij de webshop Blue or Pink bestelde ik dit badstoeltje. Weet niet uit mijn hoofd hoe zoiets heet, maar als je in die webshop zoekt op ‘bad zitje’ dan moet je het kunnen vinden. Onderop zitten zuignappen zodat het stoeltje stevig aan de bodem plakt en het stoeltje kan ook om zijn as draaien, dan kun je er van alle kanten goed bij. Marshall vond het GE-WEL-DIG en zat lekker te spelen en te spetteren. Het babybadje (die op een standaard) was écht veel te krap dus dit is een prima alternatief! Nu alleen nog een badverkleiner aanschaffen, want om nou elke dag het bad zo vol te laten lopen is ook zonde.

Tenzij ik er ook steeds bij ga. Hmmmm! Idee!


Marshall wil steeds vaker zijn eigen flesje vasthouden, dus nu heb ik een andere soort gekocht van Difrax, met zo’n gat in het midden, zodat hij iets betere grip heeft. Ik vind zijn kuifje zo schattig! En het staat ook zo lief als hij zelf probeert te drinken.


Zoooo, eerst even een dagje laten acclimatiseren in de hal, maar daarna was het optuigen geblazen en dat is echt zo’n rotklusje eigenlijk (vooral de lampjes en slingers), maar als je eenmaal bezig bent is het toch wel leuk om te doen! En naderhand kijk je dan zo trots naar je boom! Zo van, wow, heb ik toch mar even gefixt in mijn eentje. Hebben jullie dat ook?


Ik houd echt van een bonte boom! Kan mij niet kleurijk genoeg zijn. Ik vind het juist leuk dat er zoveel te zien en te ontdekken valt in mijn boom. Ben vooral erg blij met deze houten kerstversiering van de webshop ‘Feestje van Hout’. Echt zoiets dat ik over 20 jaar nog steeds in de boom zal hangen, en misschien pas mee geef aan Marshall als hij uit huis gaat.


Kijk, Clarence en Coco kijken niet op of om naar de boom, maar Marshall daarentegen… hahaha!


Hij is dol op glimmende objecten en lichtjes, dus de kerstboom is natuurlijk woest aantrekkelijk! Tot nu toe nog geen gevallen ballen of een omgetrokken boom gelukkig… hopelijk blijft dat zo!


Good morning!


Samen chillen en met papa gamen.


Nieuwe vintage beauty aanwinst! Dit is de Manicurette, een houder voor nagellakflesjes. Op het uitsteeksel leg je je vinger zodat je goed en stabiel kunt lakken. Wat handig, eigenlijk! Gescoord via Marktplaats en hij pronkt nu mooi in één van mijn vele vitrinekastjes :)


Dit is één van George’s favoriete avondmaaltjes: de Knorr Wereldgerechten Burrito’s. Zelf gooi ik er dan nog altijd een hele lading koriander overheen, haha! Ben er dol op!

We proberen wat meer te koken en samen te eten de laatste tijd. Wegens drukte en ook door ‘luiheid’ schoot het er heel vaak bij in de afgelopen weken. Dan at George onderweg wat op het station, at ik alleen een restje nasi goreng van de dag ervoor, of nam hij een broodje of bakte hij een ei. Of we schoven een pizza in de oven. We aten ook niet vaak meer samen. Niet echt gezellig! Maar het gaat goed. We eten denk ik zo’n 5 keer in de week samen en iets zelfgemaakts. Vaak bestellen we in het weekend nog wel iets van Thuisbezorgd, haha!


Och, kijk dat koppie van Clarence dan, zo zoet! Hij kwam gezellig achter ons zitten toen we Spider-Man aan het spelen waren op de Playstation.


Even een selfie met dit lieve snoetje!


Wow, wat een luxe! Ik kreeg deze heerlijke geurkaars opgestuurd van Aerin. Amber Musk is een heerlijke geur en ik doe er wel een beetje zuinig mee, want deze kaars kost €65,- (shock, haha!). Ik ben echt dol op geurkaarsen en bestel zelf ook vaak duurdere exemplaren. Vind het gewoon zo gezellig en zo luxe, geeft me een fijn gevoel als ik ze brand, haha! Ik wacht nu met smart op eentje van Overrose Paris die ik bestelde bij CultBeauty. Kan niet wachten tot ‘ie binnen komt!


Mama hielp me van de week mee met foto’s voor een Disaronno campagne, en naderhand moest er natuurlijk ook even geproefd worden. Kijk, dat zijn nou één van de voordelen van een Instamom, haha! Enne, cocktail was hartstikke goedgekeurd.


Ik was eerst een klein beetje sceptisch, maar ik wen steeds meer en meer aan mijn Google Home. Gebruik ’em nu vaak om de tijd te vragen (ik draag geen horloge en vergeet altijd waar ik mijn mobiel heb gelaten), zet er Spotify en Netflux mee aan en stel er de lampen mee in. Zo handig! Ben benieuwd wat er straks nog meer mogelijk mee is. We sparen nu voor nog meer Hue lampen, smart stopcontacten en een smart thermostaat. Hebben jullie een Google Home?


Ohhh, als ze het maar laat! Haha! Coco zit wel héél verdacht lang naar mijn piek te staren.

Tot op heden heeft ze er nog niets mee gedaan, gelukkig.


Afgelopen vrijdag hebben George en ik onze ogen laten opmeten bij de prachtige, nieuwe Pearle flagship store in Hoog Catharijne, Utrecht. George heeft nooit eerder een bril gehad, maar merkte dat zijn zicht wel iets was verslechterd.


Ik had al -0,75 en had ook het idee dat mijn ogen iets slechter waren geworden, maar…. dat bleek dus echt VEEL slechter te zijn geworden in een vrij korte tijd. Ik heb nu namelijk -1,5 links en -1,25 rechts. En eigenlijk kan ik dus echt niet meer zonder bril (ik droeg dus gewoon helemaal geen bril, behalve met autorijden). Met de 1 uur-service had ik binnen no time een gloednieuwe bril (dankjewel, Pearle!) en ik liep de winkel uit en kon alleen maar denken;

“I can see clearly now, the rain is goneeeeee’

Wow! Hoe kon ik ooit zonder bril door het leven? Alles is weer HD!

Ben ook echt blij met dit montuur. Lekker dun en licht (je voelt niet dat je hem ophebt) en goudkleurig, dus past perfect bij mijn sieraden. Moet er nog wel even aan wennen dat ik hem dus in de ochtend meteen opzet (ben hem nu ook weer vergeten op te zetten bijvoorbeeld), maar komt vanzelf goed! Wat vinden jullie er van? En draag jij zelf ook een bril of lenzen?


Na de oogmeting zijn George, Marshall en ik nog even langs 5 Guys geweest voor een overheerlijke milkshake en burger. Marshall was happy! En helemaal gefascineerd door de milkshake, hij klom bijna zijn buggy uit om die te pakken te krijgen, haha!


Op vrijdagavond kwamen George’s zus en haar familie gezellig langs. We hebben dus nog steeds geen traphekjes dus moesten even improviseren met een wasrek, haha! Maar ik ga ze echt NU bestellen (wil die van Kiddy Guard graag, ook al zijn die wel duur), want Marshall wordt met het uur sneller lijkt het wel.


De hele zaterdag had ik mijn laatste opnamedag voor de bioscoopfilm ‘De Club van Lelijke Kinderen’ en het was weer HEEL spannend, maar ook heel leuk! Mijn laatste scène was met Jade (een superlieve en leuke YouTuber waarmee George samenwerkt) dus dat was extra lachen! Hier zit mijn haar heel wild trouwens, want had het net los laten halen (het was opgestoken en er zaten liters haarlak in). Jammer, maar toch ook wel weer opgelucht dat het erop zit allemaal. Volgend jaar is de film pas in de bios, ben nu alvast ZO benieuwd! Can’t wait! Lijkt me mega awkward om mezelf straks op het witte scherm te zien.


Op zondagavond kwam Marentje gezellig langs om te chillen en om even te knuffelen met Marshie.


Kijk dan, zo leuk! Ben zo blij met die baby bandana’s (aka kwijldoekjes) van TK Maxx! Ze hebben daar namelijk hele leuke met printjes en kleurtjes en helemaal niet duur. Die van Zeeman zijn net zo duur en natuurlijk ook prima, maar iets saaier en basic. Ik ga er morgen weer een paar inslaan! Marshall kwijlt namelijk zo veel, kan er niet genoeg van hebben eigenlijk. Wanneer komen die boventandjes nou eens eindelijk door, haha!


Nou, weer een mijlpaal die we kunnen afvinken. Marshall’s wiegje en de box maar vast omlaag gedaan. Je weet natuurlijk maar nooit wanneer hij er per ongeluk overheen wipt of klimt en better safe than sorry! Het lijkt nu wel echt op een gevangenis trouwens, die box. Lol!

Dat was de Instalab weer van deze (en afgelopen) week! Ik heb trouwens echt zo veel zin in de Feestdagen, jullie ook? Waarom wel of waarom niet? Nog maar 2 weken joh, wat gaat dat snel. Ik weet nog dat ik dacht toen Marshall net geboren was ‘oh wat leuk, met Kerst is hij 8 maanden oud en dan kan hij misschien wel zitten’ en nu is het alweer bijna zo ver. De tijd vliegt! Ik probeer deze week alvast mijn kerstcadeautjes in te slaan en te bedenken wat we gaan maken qua eten.

Deze en volgende week heb ik het nog best druk met campagnes, maar vanaf 24 december is het gelukkig weer rustig. Zit eraan te denken om gewoon even een weekje vakantie te nemen, aangezien George ook 2 weken vrij is vanaf Kerst. Misschien zelfs een paar daagjes ertussenuit. Maar dat ik die week geen verplichting voel om iets te doen, dat zou wel een keertje fijn zijn. Even wat ECHTE quality time met mijn gezin. Denk dat ik dat gewoon ga plannen! Zal het van te voren aankondigen zodat jullie weten dat je die week niets hoeft te verwachten van mij. Moet nog even kijken welke week precies, maar ik houd jullie op de hoogte.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. 15 januari 2019 / dinsdag, 15 januari 2019

  Wat een leuke blog!
  Ik hou ook een blog bij over ‘family’ het mijne heet familylifestory.simplesite.com misschien is het leuk daar ook te kijken!

 2. Denise
  17 december 2018 / maandag, 17 december 2018

  Lekker weekje!
  Ik heb alle kado’s binnen en ga deze week kerstboodschappen doen ❄️🎄

  X

 3. 13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

  Wij hebben de traphekjes van BabyDan, heel fijn met één hand open te maken en ze klappen helemaal weg als een harmonica. Erg leuke bril, ik draag lenzen omdat ik mezelf gewoon mooier vind zonder bril. Ik heb wel een toffe bril met een soort van vlekkerig panter patroontje. Heel fijn voor ‘s avonds of wanneer mijn ogen erg droog zijn. En kerst…ik kijk er zo naar uit. De gezelligheid maar ook de cadeautjes. En natuurlijk gaan we helemaal los met koken.

 4. Janna
  13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

  Yep.. hier ook brildrager. Was ik al 16 jaar maar ik kon best zonder (vond ik). Maar sinds ik erg slechtziend ben geworden door ziekte kan ik niet meer zonder bril. En ik vind het heel moeilijk om oorbellen te dragen met bril. Als ik nu grote oorbellen in wil dan draag ik lenzen. Mijn bril is zilver met een zwarte bovenkant. Best opvallend montuur. Kun jij niet een keer een post of video maken over hoe oorbellen combineren met een bril? Ik ben altijd bang dat het te veel gaat worden.

  • lina
   15 december 2018 / zaterdag, 15 december 2018

   ik zou sowieso niet metalen mixen (dus een koperen bril en zilveren oorbellen) Verder denk ik dat als je bril ‘zwaar’ is je oorbellen beter niet te zwaar zijn (dus als je een dikke zwarte bril draagt zou ik geen dikke bollen als oorbel aandoen.. maar uiteindelijk moet je gewoon je zin doen! ik denk dat je montuur redelijk fijn is dus dan gaat denk ik veel erbij

 5. 13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

  Wij waren van de week nog bij Ikea en toen zag ik ze inderdaad ook weer; de euro-bomen. ZO slim van Ikea. Echt, zoiets kan alleen Ikea bedenken. De afgelopen jaren hebben wij steeds een nepboom gehad, maar ik geloof toch dat ik volgend jaar aan een ‘echte’ boom wil. En dan neem ik zo’n euro-boom zodat ik in januari weer een excuus heb om naar Ikea te gaan. Haha, grappig en zeer herkenbaar van je bril. Ik zat tot een jaar geleden ook met mijn neus tegen het beeldscherm aan, want ik wilde dus niet aan een bril. Totdat het echt, echt, echt niet meer kon en nu zie ik alle lettertjes ook weer ‘clearly’ ;-)

 6. Nicky
  13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

  Mijn ogen waren al op hele jonge leeftijd slecht, ik was eigenlijk al op mijn 9 afhankelijk van een bril. Toen mijn moeder merkte dat ik hem weigerde op te zetten als ik naar school ging in het middelbaar (het was dan ook echt een suf model, Harry Potter avant la lettre) zijn we lenzen gaan kopen. En die draag ik nu nog steeds! Ooit laat ik ze laseren want na 16 jaar lenzen dragen merk ik dat mijn ogen ze steeds minder verdragen en nachtlenzen kan ik helaas niet dragen omdat mij astigmatisme te ver gevorderd is. Ik zit nu aan 4,75 en 5,75 dus zonder hulp zie ik vooral wat geblurde kleurvlakken rond me.

 7. 12 december 2018 / woensdag, 12 december 2018

  Is dat nu je bril geworden? Of heb je een andere bril uitgezocht?

 8. Sanne
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Ik wil geen discussie ontketenen of heel naar doen, maar het moet mij toch even van het hart. Zou je sommige foto’s van je kindje nu wel op internet plaatsen? Ook onschuldige foto’s kunnen voor verkeerde doeleinden (door verkeerde mensen) gebruikt worden en daarnaast als hij ouder word staat hij zonder keuze in de blote kont voor altijd op het internet…

  • Nikita
   12 december 2018 / woensdag, 12 december 2018

   Lijkt me niet dat Marshall later als hij groot is herkend wordt of gepest wordt of iets in die richting, aan zijn mini stukje bil wat je hier ziet. Dat er mensen zijn die rare hersens hebben en kicken op billen, klopt. Maar die zullen vast niet op Serena’s blog heel deze reeks foto’s zijn gaan doorspeuren. Ik vind dit soort reacties altijd zo overdreven…
   Er zijn ook mannen die geilen op voeten. Dus? Dan geen foto maken van mijn voeten omdat dat idee van die mannen vies is? Nah. Bil of geen bil, ze kunnen niets doen toch.

   • Michele
    13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

    Ik vind haar reactie niet zo gek hoor. Denk je dat andere kindjes in school niet gaan weten wie zn mama is en haar blog niet gaan vinden? Ik zou ook niet zo blij zijn als iedereen in school zomaar aan die foto’s zou kunnen. (Gelukkig in “mijn tijd” enkel fotos in album die mensen wel konden zien, als ze mochten, maar niks te grabbel dat ze konden opslaan)

    En zelfs als ze die fotos niet gebruiken vind ik wel dat je er als moeder over moet nadenken of het niet beter is dat je geen fotos deelt (of toch geen mogelijk genante fotos). Als je dan besluit het toch te doen om welke reden dan ook, oké, maar ik vind wel dat je het je kind verschuldigd bent er toch goed over na te denken want het heeft ook gevolgen voor hem, daar moet je niet naief over zijn.

    • Michele
     13 december 2018 / donderdag, 13 december 2018

     Ps hiermee heb ik niet gezegd dat Serena er over moet gaan nadenken, ik ga er van uit dat ze dat gedaan heeft want ze is een slimme dame. De commentaar is in het algemeen dat dit soort opmerkingen helemaal niet gek zijn maar m.i. juist heel verstandig. Er NIET over nadenken is net gek.

   • lina
    15 december 2018 / zaterdag, 15 december 2018

    ik zeg niet dat ik het eens ben, maar je zou je verbazen wat perverts allemaal doen..

    Er is een familyvlogster gestopt nadat ze zag aan haar demographic dat het allemaal 40-jarige mannen waren die ‘a day at the pool’ of dergelijke zouden bekijken.. ook zijn er op zowel dark als klassieke net van die websites waarop men videos deelt voor verkeerde redenen en komt dit veel vaker voor dan je denk..
    ik denk dat het goed is dat iedereen weet dat dit vaker voorkomt dan je wilt..

    hier is een kleine link maar je kan altijd meer onderzoek doen https://nationalpost.com/news/canada/photos-shared-on-pedophile-sites-taken-from-parents-social-media-accounts
    deze video zegt er veel over https://www.youtube.com/watch?v=-yf8Nuj80hM

    nogmaals: ik zeg dit totaaaal niet aan/over Serena, ze doet lekker wat ze wil, ik wou gewoon helpen informeren c:

  • Sanne
   15 december 2018 / zaterdag, 15 december 2018

   Ik vind het raar dat er hier dan gepost word dat perverts dan vast deze website niet gaan bekijken. Dit staat openbaar op het internet en dit is voor iedereen vindbaar, inclusief in allerlei zoekmachines. Aangezien data door grote techbedrijven gewoon bij elkaar geharkt en opgeslagen word.

   Het is gewoon jammer dat er heel weinig over dit onderwerp bekend is en daarom plaatste ik dit bericht. Om mensen bewust proberen te maken of na te laten denken over de gevaren die het internet ook met zich mee kunnen brengen.

   Het ging ook specifiek om dit soort foto’s en niet om alle foto’s. Daar heb ik ook een mening over maar dat moet iedereen voor zichzelf bepalen.

   De vergelijking met voeten snap ik overigens ook niet. Alsof opgewonden raken van voeten hier gelijk aan staat.

 9. Michele
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Zo leuk die mijlpalen! Zou je mss eens een artikel kunnen wijden aan “lessons learned” als nieuwe moeder? Of bv dingen die je wou dat je al van in t begin wist? :-) lijkt me zo leuk om lezen

 10. Emily Spieker
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Hee Serena,

  Is het een echte houtkachel in jullie woonkamer?
  Ik ben precies op zoek naar zo een.
  Alleen wij kunnen geen afvoer naar buiten hebben.

  • Serena
   Auteur
   11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

   hi Emily,
   ja, dit is inderdaad een houtkacheltje! Hij stond er alleen al toen we hier kwamen wonen, dus geen idee waar deze vandaan komt. Wat jammer van de afvoer, dat is helaas wel noodzakelijk voor een kachel, maar tegenwoordig zijn er ook hele mooie en echt realistische alternatieven!

 11. Vera Boekelman
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Poeh, dat je zo lang zonder bril hebt rondgelopen! Ik heb -1,25 links en -1,50 rechts, maar kan nog niet eens even ontbijten zonder bril op, voelt dan zó niet lekker! Tv kijken, fietsen, autorijden wil ik niet eens aan beginnen, haha.

 12. Mariska
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Leuke bril! Ik had eigenlijk in groep 3 al een bril gemoeten, maar ik wou dat dus echt niet he. Ieder jaar bij de schoolarts zat ik flink te knijpen als ik naar zo’n poster moest kijken of ik spiekte stiekem. En die assistentes ieder jaar maar zeggen je hoeft nog net geen bril. Ik ging ook expres vooraan zitten in de klas, alles om maar geen bril te hoeven. In groep 8 dacht mijn vader dit zeggen ze nu al heel wat jaartjes, we gaan naar de opticien. Bleek ik -2,5 en -3,5 te hebben, haha. Oeps. De dag dat ik de bril opzette. Ineens overal lijntjes omheen en ik zag ineens de letters van de Hema, haha. Nu heb ik nog slechtere ogen. Ik draag altijd lenzen, vind ik fijner en ik heb niet echt een brillenhoofd.

 13. Sansa Stark
  11 december 2018 / dinsdag, 11 december 2018

  Mooie bril!
  Snap zeker dat het wennen is! Droeg zelf altijd lenzen en ben nu bril drager (-15). Make-up tips voor bril dragers zijn welkom! Misschien leuk voor een artikel?

 14. 10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Ah zo gezellig, jouw Instalab! Enne, ik kijk enorm uit naar de kerst! Heb sinds kort een vriend, en hij gaat mee naar vrienden en familie, super veel zin in 😊

 15. 10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Haha, die foto van Clarence op de bank. Te schattig! En die bril staat je echt tof, zeg! Je verhaal deed me denken aan het verhaal van mijn eerste bril. Ik dacht altijd dat niemand het schoolbord vanaf de achterste rij in de klas kon zien of de ondertiteling op tv van achterin de kamer kon lezen. Toen bleek dat mijn vriendin dat prima kon zien, bedacht ik me dat er misschien toch iets met mijn ogen mis was, haha. Toen ik later -1,5 bij beide ogen bleek te hebben en lenzen aangemeten kreeg, ging er letterlijk een (scherpe) wereld voor me open, haha.

 16. Emma
  10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Mijn kleintje vindt onze kerstboom ook super leuk. Hij kan sinds 2 weken lopen dus nu loopt hij er zelf naartoe en haalt er dan van alles uit.
  Behalve dat doet hij de lichten graag aan en uit, zit met zijn hand in de drinkbak van de honden, trekt stekkers uit het stopcontact en zo kan ik nog wel even doorgaan 😛.
  Geniet nog even van je ‘rust’ nu marshall alleen nog maar kruipt haha.

 17. Archana
  10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Ik heb al sinds mn 11e een bril en sinds mn 15e/16e lenzen. Ben nu 26 en zit op -4,25 dus het valt mee ik ben redelijk stabiel. Bij ons in de familie zijn slechte ogen wel een genen. Mn opa en oma van mijn vaders kant hadden een bril en mijn pa ook.

 18. Jacky
  10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Houd er even rekening mee dat zwangerschap & hormonen invloed kunnen hebben op je oogmeting. Kan geen kwaad om over een maandje of 2 tot 3 nog een keer je ogen te laten opmeten of je écht zo hard achteruit bent gegaan ;)
  Want een bril met te sterke glazen kunnen je ogen wat lui van worden.
  Mijn werkgever is ook gespecialiseerd optometrist en ik mocht van hem tijdens mn zwangerschap geen nieuwe bril komen uitzoeken omdat ‘de meting niet accuraat is en ik anders nieuwe glazen blijf bestellen’.

  • Serena
   Auteur
   10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

   hi Jacky,
   dat wist ik wel, had ik over gelezen. Maar Marshall is inmiddels 7 maanden oud! Ben nu 2 weken gestopt met BV dus over een aantal maanden opnieuw laten meten kan inderdaad vast geen kwaad.

   • Laura
    16 december 2018 / zondag, 16 december 2018

    Zelf ben ik opticien (bij Pearle) en houden wij in de zaak ook aan 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren. De vlieger gaat niet altijd op hoor, met 7 of 8 maanden kan het stabiel zijn maar kan het ook nog erg wisselen.

 19. 10 december 2018 / maandag, 10 december 2018

  Die laatste foto lijkt zo met dat zakdoekje echt als een gevangenis haha! En wat lijkt Marshall op George als hij lacht op die foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *