Instalab week 47 | met zijn tweetjes op stap

Goedemiddag! Hoe was jullie weekend? Afgelopen week ben ik best druk geweest met een aantal campagnes (betaalde opdrachten) en ik merk dat ik dan veel minder foto’s maak met mijn telefoon. Wat ik wel sinds een aantal weken doe is een hele planning uitschrijven (eerst deed ik dat niet, dan werkte ik gewoon van week tot week) t/m het einde van dit jaar. Ik zie nu heel overzichtelijk wanneer ik welke deadline moet inleveren en wanneer wat live moet gaan.

Ja, ik blog bijna 10 jaar en ik heb eindelijk door hoe ik een beetje moet plannen, haha! Ik denk echt dat het komt door Marshall. Sinds hij geboren is ben ik veel gestructureerder bezig en kom ik ook veel vaker op tijd. Echt fijn!


Volgens mij heb ik jullie dit nog helemaal niet laten zien! Ik sta deze maand in het nieuwe &C magazine in de categorie Mirror Mirror, waarbij je zowel onopgemaakt als opgemaakt op de foto moet gaan. Mijn hoofd staat gewoon megagroot zonder make-up in een magazine, haha! Heb ik geen problemen mee, hoor. Nooit gehad. Gaaf he?


Op de pagina erna is er een interview te vinden en daarnaast enkele van mijn beautyfavorieten. Ik vind Mirror Mirror echt een leuk item en ik ben blij met het resultaat! En trouwens, nu ik mijn onopgemaakte hoofd naast mijn opgemaakte hoofd zie… valt het verschil eigenlijk reuze mee! Zoiets kan eigenlijk ook een eye opener zijn voor mensen die niet zonder make-up de deur uit durven.


Elke dag ontvang ik pakjes met nieuwe beautyproducten, waaronder deze mooie kerstcollectie van Givenchy! Wat ziet het er schitterend uit, he? Ben vooral erg benieuwd naar de 2-in-1 potloden waarmee je tegelijkertijd een eyeliner + oogschaduw kunt zetten. Ik vraag me af of dat eigenlijk wel lukt!


Op jullie aanraden heb ik een Feliway Friends besteld. Ik vertelde jullie vorige week over Clarence & Coco en dat ze elkaar meerdere keren per dag in de haren vliegen. Echt niet meer leuk. Het is veel vaker en veel heftiger dan ooit. Ik merk tot nu toe geen verschil, maar het ding zit ook pas 3 dagen in het stopcontact. Als het goed is zou ik na 2 weken verschil moeten merken. Ik hoop heel hard dat het helpt! Wat is jullie ervaring met Feliway?


Cranky Cocolina.


WELCOME TO THE FAMILY! Dit mooie vintage kastje haalde ik van de week op bij lieve mensen in Ijsselstein. Inmiddels is dit mijn 7e kastje. Ik ben verslaafd, haha! Nee hoor, ik ben gewoon een verzamelaar geworden van deze kastjes. Ik vind ze gewoon zo mooi! Kan niet wachten tot mijn nieuwe bureau in het kantoor af is, zodat ik ze er mooi op uit kan stallen.


Zo, iemand is wakker van zijn middagdutje! Marshall wordt altijd wakker met een grote glimlach. Echt een zonnetje is het. Hij begint trouwens echt al te kruipen. Tijgeren kan hij al, maar hij staat steeds vaker op handen en knieën en ik denk dat het niet lang zal duren voor hij op die manier kan voortbewegen. Spannend, hoor!


Op donderdag past mama op Marshall en ze stuurt dan altijd fotootjes door. Wat zitten zijn haartjes hier leuk, haha! Net een kuikentje.


Op vrijdagavond gingen George, Marshall en ik naar onze vrienden Harmen en Diep toe om te eten. En ze vertelden ons gelijk heuglijk nieuws: ze verwachten een dochtertje! Ben zo ontzettend blij voor ze! Diep had zich weer eens flink uitgesloofd in de keuken en had een heerlijke pasta in elkaar gedraaid. Ze vertelde mij hoe deze pastasoort heet, maar ben het alweer vergeten. Weten jullie het? Wil deze ook graag kopen en een recept mee maken, want deze pastasoort neemt de smaak van de saus heel goed op. Echt heerlijk was het!


Op zaterdag werd mijn haar prachtig ingevlochten voor een Zenner campagne. Gaaf hè? Kon ik maar invlechten. Moet dat mezelf toch maar eens een keertje aanleren! Ik heb dit kapsel zo gelaten, want die avond hadden we een feestje.


Op zaterdagavond hadden we namelijk wéér een etentje, maar dit keer van mijn nichtje Maren die haar verjaardag vierde met een klein clubje mensen. Nou, laat die tafeldecoratie maar aan Maren over, hoor. Daar is ze ZO ontzettend goed in. Het leek net Kerst! Haar moeder had lekker Indisch gekookt dus iedereen zat onwijs te smullen, zoals je begrijpt.


Marshall bleef bij mijn ouders slapen, dus George en ik waren eindelijk weer eens echt met zijn tweetjes op stap. En hoe dol we ook op Marshall zijn, het was een heerlijk idee dat we gewoon wisten dat we allebei wat konden drinken en dat we zondag konden uitslapen. George was in elk geval in een extreem goede bui, haha!


Actiefoto! Hier zaten we HEEL INTENS 30 Seconds te spelen. Ben zo gek op dat spel! We hebben een aantal potjes gespeeld en ik heb elk potje gewonnen. WINNING!


Hester, Marloes (all the way from New York), Marentje en ik. Het was zo gezellig! Ik heb ZO veel gedronken, haha! We dachten “nu kan het!”. Maar de kater viel mee. Ik denk dat George en ik rond een uurtje of 5 ‘s ochtends pas de taxi terug naar huis pakten. Het was me het avondje wel! Gelukkig konden we een beetje uitslapen :)


Wat een ventje is het al hè, die Marsh. Maar dat komt ook door de schoenen, denk ik. En omdat hij deze week alweer 7 maanden oud is. Het gaat zo snel! Het leuke truitje scoorde ik voor €5,- bij TK Maxx, het broekje is van Hema en de All Stars zijn van Sarenza.

Ik moet wel toegeven… die schoenen hebben echt totaal geen functie. Hij trekt ze ook alleen maar los of gaat op de veters lopen sabbelen. Het was überhaupt een heel gedoe om zijn veters te strikken, want hij schopt zijn beentjes altijd heel druk heen en weer. Maar… ze staan wél leuk voor de foto, haha!


Accidental selfie. Kijk, die hamsterwangetjes! Te schattig. Daar wil je toch gewoon in knijpen. Ahhhhh, sorry hoor. Ben gewoon helemaal verliefd op dat kind van me. Het is dat er gewerkt moet worden, anders zat ik de hele dag met hem te spelen en te knuffelen.

Zo, dat was het weer deze week!

Ik heb trouwens eindelijk de uitslag van de gynaecoloog binnen. Ik moest er 3 weken op wachten, maar het was het wachten meer dan waard want ik heb nu PAP1. De laatste keer had ik PAP2a, dus het gaat de goede kant op. Het virus is nog wel in mijn lichaam aanwezig, dus over een jaar moet ik weer een uitstrijkje laten nemen, maar voorlopig zie ik het dus zeer positief in! Erg blij met deze uitslag.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

23 Reacties

 1. Carola
  2 december 2018 / zondag, 2 december 2018

  Over Féliway:
  We hebben het een jaartje gehad omdat onze kat opeens erg aggressief werd tegenover zijn broer. Het hielp wel voor een tijdje maar helaas zijn we er achter gekomen dat de spontane agressie kwam omdat hij pijn had van een nieraandoening waar wij niets vanaf wisten. Hij is afgelopen jaar daar ook aan overleden. Het kan dus zijn dat er lichamelijk iets mis is met het beestje maar het kan ook een spontane ruzie zijn met een behoorlijke nasleep. Hou het goed in de gaten en weet dat Féliway sowieso een goed begin is om conflicten proberen op te lossen! 🤗👍🏻

  • Serena
   Auteur
   3 december 2018 / maandag, 3 december 2018

   Ach, Carola. Wat naar om te horen over jullie kat :(

   Helaas hebben Coco en Clarence al jaren ruzie, eigenlijk zolang ik me kan herinneren, omdat ze nooit hebben bepaald wie de baas is in huis. De ene keer is het Coco, dan weer Clarence. Ze plagen elkaar en pikken elkaars plekjes in, etc. Maar sinds we Marshall hebben en de aandacht is verschoven (ze krijgen echt nog wel aandacht van ons, maar veel minder dan eerst) is Coco jaloerser en aanhankelijker geworden en neigt ze sneller tot aanvallen.

   Moet er ook wel bij vermelden dat we ze vlooienspul hebben gegeven, want ze hadden vlooien, en nu ze daar vanaf zijn voelen ze zich ook een stuk relaxter. Het aanvallen is nu geen 5 x op een avond, maar 1 à 2 x verspreid over de een dag. Nog steeds niet perfect dus, maar de Feliway moet hopelijk zijn werk nog doen.

 2. Kim
  30 november 2018 / vrijdag, 30 november 2018

  Ugh die hamsterselfie van marshal! Ik wil gewoon in die wangetjes bijten! Vind het zo’n moppie, dus kom maar lekker door met die foto’s van hem hihi. Ik ben wel benieuwd wat je allemaal stalt in ZEVEN van die kastjes hoor 😂 heb je zoveel makeup?! Ik heb op glazen vitrine kastje gezocht op Mp maar ik kon niks vinden helaas. Vond het wel een leuk idee om m’n sieraden in stallen namelijk!

 3. 27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Aaah wat een leuke instalab weer! Je haar is echt prachtig ingevlochten, ik zou ook willen dat ik het kon…

 4. Nicky
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Vroeger gaf ik er niet zoveel om maar sinds ik tante ben geworden merk ik dat ik meer interesse heb in baby-foto’s, haha! Plots merk ik veel meer de kleine details (zoals Marshall’s stoere hanenkam die jij kuikentje noemt bv.)
  Mij stoort het dus zeker niet! En die foto’s voor Mirror Mirror vind ik echt cool. Het toont echt aan hoe je met make-up je gezichtskenmerken met make-up kan versterken, zonder jezelf een totaal ander uiterlijk te geven (aka wat veel jongens lijken te geloven dat bij elke vrouw die make-up draagt gebeurt)

  • Serena
   Auteur
   28 november 2018 / woensdag, 28 november 2018

   Dat vond ik ook wel duidelijk op de foto’s te zien ja, dat mijn ogen er veel meer uitspringen bijvoorbeeld mét make-up! Leuk om zo naast elkaar te zien.

   Enne, Nicky.. check eens die Chinese Viral Make-up Tutorials op YouTube.. dat zijn wel écht complete transformaties. Ik vind het haast verslavend om naar te kijken en ergens kan ik de kunst er van inzien, maar ergens vind ik het ook wel een beetje sneu dat die dames zich zo onherkenbaar opmaken. Alsof hun ‘ware ik’ niet mooi genoeg is. Gelukkig is dit geen trend hier in Nederland.

   Hier is een link: https://www.youtube.com/watch?v=LmkwaZzsk3U

 5. Francy
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Ik reageer eigenlijk nooit maar wat fijn die uitslag van het uitstrijkje!

  En ik snap dat je verliefd op je eigen zoon bent, wat ‘n heerlijk mannetje. Ik geniet ook van zijn schattige koppie!

 6. Meryem
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Ik mis de food friday’s artikel’s

 7. 27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Fijn om te horen dat de uitslag positief is!
  Zelf heb ik goede ervaringen met het gebruik van Feliway. Onze kat plaste vaak buiten de kattenbak. Toen hebben we Feliway in een verstuiver (stopcontact) en een spray (die sprayde we op de plekjes waar hij vaak lag) genomen en zijn gedrag veranderde aanzienlijk in positieve zin.

 8. Denise
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Wat goed om te horen dat de uitslag van het uitstrijke beter is!
  Marshall iszo schattig met zijn wangetjes haha 🥰

  X

 9. jose
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Hoi Serena!
  Volgens mij is het pasta orecchiette, die is inderdaad errrrg lekker! Ik koop hem altijd bij de Albert Heijn XL, maar je hebt hem vast in nog meer winkels :)

 10. Karlijn
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  volgens mij heet het iets van orichiette! (italiaans voor ‘oortjes’)

  leuke instalab weer, ik word er elke week weer vrolijk van <3

  Xx

 11. Ayla
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  De pasta heet orecchiette en komt uit Het zuiden van Italie. Heb toevallig afgelopen zomer een kookcursus gevolgd in Lecce waar we dit hebben leren maken. Gewoon te koop bij de grotere supermarkten.😊

  Welke zoekfunctie gebruik je op marktplaats als je zoekt naar die gouden kastjes?

 12. Yasmine
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Kan alleen maar jaloers zijn op jou foto voor de zenner campagne. Tis niet eerlijk!

  Waarom heb jij geen kale plekken en babyhaar na de bevalling en borstvoeding.

  • Serena
   Auteur
   27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

   Misschien omdat mijn hele borst en rug onder de puistjes zat tijdens de zwangerschap en de paar maanden erna. Ter compensatie! ;)

   • Yasmine
    28 november 2018 / woensdag, 28 november 2018

    Hahahaha. Oké gelukkig dan. Beetje opgeknapt?

    • Serena
     Auteur
     29 november 2018 / donderdag, 29 november 2018

     Jazeker, alles trok meteen weer weg zodra ik was bevallen. Na 2-3 maanden was alles weer weg. Wel nog littekens… maar al stukken minder dan eerst.

 13. Diana
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Je kan gewoon een tentoonstelling houden met je gouden kastjes haha! Proficiat aan je vrienden met hun zwangerschap ♡ onwijs leuk

 14. 26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Hahaha al die vintage kastjes van jou 😂

 15. M
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Sereentje, wat een leuke instalab weer.

 16. 26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Leuke week! Dat vintage kastje is weer zo schattig :)

 17. Rita
  26 november 2018 / maandag, 26 november 2018

  Oh, gelukkig dat je de uitslag van het uitstrijkje binnen hebt en dat het verbeterd is. De andere dagen verliepen ook heel goed, dus je hebt echt een heerlijke week gehad. En wat het wakker worden betreft, lijkt Marshall echt op jou. Jij werd en wordt nog steeds wakker met een glimlach op je gezicht. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *