Instalab week 46 | Thankgiving vieren en San Francisco

Zooooo, ik heb weer REUZEVEEL foto’s om te delen met jullie! Mijn zusjes en ik zijn nog steeds in Amerika en verblijven hier bij onze vriend Donald, die we 3 jaar geleden hebben leren kennen in Las Vegas. We hebben Thanksgiving gevierd, een hysterische Black Friday meegemaakt, zijn naar 2 natuurreservaten geweest en zijn nu momenteel in San Francisco. Benieuwd naar onze avonturen van de afgelopen week? Lees dan zeker even verder!

instalab-week-46_-1 Na het feestje van Donald was iedereen ZO brak, haha! We reden terug naar zijn eigen huis, ik nam een warme douche en ik deed nog even een heerlijk dutje, en ondertussen hadden Larissa en Tara de allerlekkerste nacho’s OOIT gemaakt, wow! Perfect uitbrak snack food!

instalab-week-46_-2 Toen iedereen zo tegen de avond een beetje was opgeknapt gingen we naar Donald’s man cave en hebben we een paar potjes snooker gespeeld. Toen zijn laatste zoon uit huis ging heeft hij zijn slaapkamer omgebouwd tot man cave: midden in de kamer staat een biljarttafel en aan de muren hangen bandposters en op de plankjes vind je flesjes bier van over de hele wereld. Het is precies wat je verwacht van een man cave, haha!

instalab-week-46_-3 Zoals jullie vorige week konden zien is Donald dol op verkleden, en deze lederhosen outfit slingerde daar ergens rond. Ik moet eerlijk toegeven, ik kan het best hebben!! Lol!

instalab-week-46_-4 Op dinsdag maakten we een roadtripje naar South Lake Tahoe, wow! Wat is het meer en zijn omgeving toch prachtig! Net een schilderij. Deze dag heb ik ook gevlogd, als je benieuwd bent klik dan hier.

instalab-week-46_-6 KIJK DAN HOE MOOI! Ik kon niet stoppen met foto’s maken gewoon, elke boom en elk stukje berg wilde ik op de foto zetten. Het is net een Bob Ross schilderij (kennen we hem nog??). Een waar Winter Wonderland. Ik was écht onder de indruk. Eén woord: wow!

instalab-week-46_-1-1Elke keer als we een niet zo hele flatterende zonnebril te pakken krijgen doen we dit: we zetten take on me aan van a-ha, we schudden onze schouders, enn op het juiste moment draaien we om.

Geen idee waar ik het over heb? Check dan het volgende filmpje:

CRACKS ME UP EVERYTIME!

instalab-week-46_-5 Op Instagram plaatste ik een foto waarin ik op een rots zit en uitkijk over Lake Tahoe, en iedereen dacht dat ik boven een afgrond bungelde, hihi! Maar kijk, het valt mee, we hebben we foto gewoon precies zo uitgesneden zodat het zo lijkt. Ik noem zulke dingen altijd: instaception! :)

instalab-week-46_-7 Samen met Larissa en Tara op het topje van Cave Rock, een grote rots waar een autoweg doorheen loopt. Het was een kleine klim, maar mijn conditie is zo slecht dat ik helemaal buiten adem was joh, niet normaal! Ik vind dit wel echt een toffe foto zo met zijn drietjes.

instalab-week-46_-10 Na een lange dag kwamen we weer thuis en hebben we in de achtertuin bij een kampvuurtje gezeten, onder warme Mexican Blankets (zo heten deze dekens). We hebben marshmallows geroosterd en s’mores gemaakt. Zo gezellig!

instalab-week-46_-8 Reizen is leuk, maar ik mis het wel om te knuffelen met mijn lieve katjes. Gelukkig hebben Donald en Karen een HELE lieve en zachte poes genaamd Bella. Echt, ze is zoooooo lief! Je kan haar makkelijk oppakken en lekker knuffelen. Ze heeft zo’n lief snoetje <3

instalab-week-46_-9 Verliefd op Bella! Het is dat ik al twee katten heb, anders had ik haar stiekem in mijn koffer gestopt, haha!

instalab-week-46_-13 Op woensdag hadden we een flinke roadtrip (4 uur heen en 4 uur terug) naar Yosemite National Park!

instalab-week-46_-11 En ik heb voor het eerst in mijn leven een paar sequoia bomen gezien. WOW, wat zijn die groot!! De grootste bomen die ik ooit heb gezien. En dit zijn nog niet eens de allergrootste die er zijn…

instalab-week-46_-12 De stam voelt heel apart aan, namelijk zacht en fluffy. De kleur is middenbruin met een roodachtige ondertoon. Je herkent ze meteen!

instalab-week-46_-14 Er zijn veel watervallen te zien in Yosemite, wat een prachtige wonderen van de natuur. Ik heb nooit eerder zulke grote watervallen gezien zeg. Echt heel mooi!

instalab-week-46_-15 Op de terugweg reden we langs In N Out burger, want daar wilde Larissa en Tara graag eten. Je ziet het vaak op Instagram voorbij komen en waren heel benieuwd! De burgers zijn lekker, maar zeker niet de allerlekkerste die er zijn. En de frietjes zijn gortdroog, net karton, zelfs al neem je ze animal style (overgoten met plastic-achtige kaas en een soort saus met uitjes). Ook van de milkshake was ik niet onder de indruk. Dus nah, ik ben geen fan! Volgens mij zijn er meer junk food chains die betere junk food serveren!

instalab-week-46_-17 Deze warme sweater heb ik al een tijdje, maar nu was het eindelijk koud genoeg om hem te dragen! Ik heb hem opgestuurd gekregen van de webshop Rad. Echt grappig dat mijn naam er op staat! Bij de douane had ik hem ook aan en de mensen noemden me steeds bij naam, en ik dacht nog “huh, hoe weten ze dat nu weer, hebben ze in mijn paspoort gekeken ofzo?”. En toen drong het ineens tot me door, ik had die trui aan! Duh!

instalab-week-46_-16 Work, work, work, work, work. Helaas gaat dat ook gewoon door als je op reis bent. Eigen baas zijn heeft veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. Hoort er nu eenmaal bij!

instalab-week-46_-21 Afgelopen donderdag was het Thanksgiving! En in de Verenigde Staten is dat echt een big deal. Echt leuk dat we dat nu samen met een Amerikaanse familie konden vieren. We hebben Karen meegeholpen in de keuken. Ze was de dag van te voren al begonnen met bakken en koken, ze heeft zo haar best gedaan! Ze heeft pumpkin bread gemaakt (té lekker) en 3 pie’s: blackberry, chocolate pecan en pumpkin. Hmm! Het hele huis rook naar herfst!

instalab-week-46_-20 De kalkoen! Maar liefst 10 kilo woog ‘ie, wat een knoepert he? Ze hebben een speciale truc: ze keren de kalkoen op de kop zodat alle sappen in de kalkoen blijven wanneer ze naar beneden sijpelen. Ook smeren ze de kalkoen in met mayonaise (ja, echt!) en doen ze er een papieren zak omheen. Op deze manier wordt de huid lekker knapperig en blijft het vlees sappig. Het klinkt super raar, maar het werkt echt! Want de kalkoen was werkelijk heerlijk! Ik ga dit ook proberen dit jaar, met Kerst!

instalab-week-46_-18 Na het diner was het tijd om lekker te lopen met het hondje! Dit is Camino Bambino, een speelse meid die dol is op water. We reden naar de American River, die door Sacramento loopt, en waar een mooi park omheen is aangelegd. Als je stenen in de rivier gooit dan brengt ze die naar je terug, haha! Echt een leuke hond!instalab-week-46_-19 Karen, haar lieve zus Kathy, Donald en wij!

instalab-week-46_-22 Rond een uurtje of 10 reden we naar de Westfield Mall omdat we erg benieuwd waren naar Black Friday Shopping. De dag na Thanksgiving is het namelijk Black Friday, de dag waarop je de allerbeste deals kunt scoren en waar het hele land zowat zijn kerstinkopen doet. En echt, het was ZO druk in de mall, misschien wel 2 of 3 x zo druk als op een gemiddelde zaterdag. WOW! Ik heb goed geshopt bij Macy’s (de kasjmir truien waren flink in de sale) en ik heb enkele dingen bij Sephora gekocht, maar verder vielen de dealtjes best mee! Ik had iets meer goede acties verwacht ofzo, maar… desondanks was het superleuk om dit een keer te hebben meegemaakt!

instalab-week-46_-23 Op vrijdagmiddag reden we naar… San Francisco! Hier sta ik bij de welbekende Golden Gate Bridge, iets wat je zeker niet kunt overslaan als je er bent. We hadden mazzel met het weer, want het zonnetje scheen, dus we konden mooie, heldere foto’s maken.

instalab-week-46_-24 Gekke Donald had weer één of andere party spray meegenomen die hij leegspoot zodra we op de hotelkamer aankwamen. Meer over zichzelf dan over ons, gelukkig!

instalab-week-46_-29 Union Square by night. Het plein was prachtig versierd met feestelijke kerstlichtjes en in het midden staat een GI-GAN-TISCHE boom. Magical!

instalab-week-46_-30 Selfie met de boom!

instalab-week-46_-27 Hoedjes passen met Donald.

instalab-week-46_-28 Gekke zonnebrillen passen met Laris!

instalab-week-46_-26 Op aanraden van een comment op Instagram zijn we onze eerste avond in San Francisco gaan eten bij een cheap ass Indiaas restaurant genaamd Little Delhi. De inrichting was niet veranderd sinds 1978 (volgens mij), en het was behoorlijk sfeerloos, MAAR: het eten wasabsoluut heerlijk, de bediening was heel erg vriendelijk en snel, je krijgt unlimited chai tea én gratis papadums met dips en het is zeer, zeer betaalbaar. Dus wat mij betreft zeker een aanrader!

instalab-week-46_-34 Op zaterdag regende het heel erg, dus hadden we opgezocht wat leuk was om te doen in San Francisco op een regenachtige dag. We kwamen uit bij Japantown, omdat deze Japanse wijk grotendeels overdekt is. Ik heb veel San Francisco hotspots opgezocht, maar Japantown kwam daar eigenlijk niet in voor. Spijtig, want ik vond het het er superleuk!

instalab-week-46_-33 Het zijn grotendeels Japanse en Koreaanse eettentjes, maar je vind er ook leuke kledingwinkeltjes en winkels ramvol Japanse beauty en K-pop Beauty. Een hemel als je daar van houdt, zoals ik! :)

instalab-week-46_-32 Ook vind je er innovatieve snacks, zoals Dragon Breath. Deze cornflakes-achtige balletjes worden overgoten met vloeibare stikstof waardoor ze niet alleen erg knapperig zijn, ook komt het koude ‘stoom’ uit je neus en mond terwijl je eet! Vandaar de naam. Hoe cool is dit?! 🐲🐲🐲 Het was een vreemde sensatie, vandaar dat ik er zo moeilijk bij kijk, haha! Ben echt dol om dit soort nieuwe (voor mij nieuwe, althans) snacks te proberen!

instalab-week-46_-2-1Of dit dan! Ook ‘gevonden’ in Japantown. Een heerlijke, verse crêpe met strawberry cookiedough roomijs, banaan, slagroom en gecondenseerde melk. Ik ben 5000 calorieën rijker, maar who cares?! KIJK HOE SCHATTIG!! <3

instalab-week-46_-31 Toch wel een ‘verplichting’ als je in San Francisco bent: een fotootje van de bekendste gekleurde huisjes van de stad (of The City, zoals inwoners van San Fran hun eigen stad noemen). Dit rijtje huizen wordt ook wel The Painted Ladies genoemd en is op vele ansichtkaarten te vinden!

instalab-week-46_-35Hierna gingen we terug naar Japantown voor een late lunch. Donald wilde stoer doen en stopte een hele bonk wasabi (!!) in zijn mond. Hij kan heel goed tegen pittig eten (zo heb ik hem zonder blikken of blozen een hele jalapeño zien wegkanen) maar dit stukje wasabi werd hem toch iets te veel, hahaha! Hij werd helemaal rood en begon daarna als een gek te kuchen. lol!

Zo, dat was ’em weer voor deze week. Ik kan het niet geloven dat we straks (4 uur ‘s nachts San Francisco tijd) alweer terug naar huis vliegen zeg! We vliegen via Dallas naar Miami, en dan vanaf Miami naar Amsterdam. Pfffff, bijna een hele dag in vliegtuigen en op vliegvelden, want we komen dinsdagmiddag pas weer aan. Het is jammer om naar huis te gaan, maar aan de andere kant kan ik niet wachten om George weer te zien, mijn katjes te knuffelen, ik wil mijn ouders en vriendinnen weer zien en ik kan ook echt niet wachten op mijn huis te checken, aangezien daar in de tussentijd ook flink wat is gebeurd. Dus ja, toch ook wel weer excited om thuis te komen :)

(Ook al is het heel koud in Nederland)

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. 8 december 2016 / donderdag, 8 december 2016

  Zalige foto’s! Donald ziet er echt zo grappig uit =D

 2. Kim
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Wow! Ooit zou ik wel naar Amerika willen! Wat lijkt me dat gaaf! Super toffe foto’s weer!

  Ps. Je bent de ‘s’ vergeten in Thanksgiving;)

 3. Arabella
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Zou je de recepten van het Thanksgiving eten willen plaatsen? Lijkt me heel leuk om dat te leren

  Super mooie foto’s. Geniet ervan

 4. Laura J
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Wat een prachtige foto’s Serena! Vooral die bomen, wauw!

 5. Nadia
  29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  Ziet er uit als een geweldige tijd!

 6. 29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

  In Disneyland Paris heb je ook een paar sequoias aan de Sequoia Lodge maar deze zijn maar babys tegenover degene in Yosemeti :)

 7. Denise
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Mooie fotos!
  Ziet er super gaaf uit daar!

 8. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Waah dat ijs, wat is dat tof haha! X

 9. Nicole
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Jouw instalabs zijn the best!!!

 10. sonja
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben ook helemaal gek op Amerika!

 11. Lana
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Thanksgiving is zo fijn in Amerika, zeker als je het met amerikanen zelf viert! De dagen er na zit ik er vaak nog vol van haha.
  Lake Tahoe ziet er zo mooi uit, hoop dat ik het ook een keer kan gaan bezoeken.
  Hoop dat jullie genoten hebben van de trip, maar aan de foto’s te zien, is dat wel gelukt!

 12. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat leuk!! Ik dacht bij die foto op de rots ook dat het wat enger was haha :) En die bomen… zo indrukwekkend! Naar San Francisco wil ik echt al jaren. Geen idee, maar heb wat met die stad. Ben er alleen een keer overgestapt, maar dus niet het vliegveld afgekomen. Helaas. Moet er echt eens van komen!

 13. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een gave reis zeg, en wat tof om op deze manier de feestdagen mee te mogen maken. Ik wens je een veilige reis terug. Liefs soraya

 14. Coor
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een prachtige en ubergezellige reis! Donald en zijn vrouw lijken me ontzettend aardige mensen :)

 15. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  donald lijkt me zo’n aardige man :D wel epic dat ‘ie een hele bonk wasabi naar binnen propt XD I would have died!

 16. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een heerlijke reis met je zussen!

 17. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat en gave week weer! En goede reis!

 18. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Haha laat het de mensen in San Francisco niet horen: San Fran, dat vinden ze helemaal niks ;)

  Ik ben afgelopen maandag weer terug gekomen uit SF, dus was nog redelijk jetlaggerig deze week maar van het weekend een heerlijke boswandeling gemaakt.

  Jammer dat jullie avontuur er al weer op zit! Hele goede reis terug!

 19. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wauw wat een top reis! En wat zijn die natuur gebieden mooi, daar zou ik ook wel een paar uur voor reizen.

 20. Olga
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Mocht er geld zijn om te reizen zou ik zo vertrekken na deze zalige fotos hier….

 21. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Heerlijk, echt zalige quality time gehad zo te zien! En die lederhosen staan je nog best goed, haha.

 22. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een ontzettend toffe week heb je gehad Sereen! Succes met de terugreis, hopelijk gaat alles voorspoedig en kun je lekker lang slapen.

 23. Joyce
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Heerlijk weekje heb je gehad. Lijkt me ook erg bijzonder om thanksgiving zo mee te maken. Donald lijkt me een hele gezellige gast.

 24. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Ik dacht dat jullie ook naar Los angeles gingen of heb ik dat gemist/verzonnen? Hele leuke reports trouwens!

 25. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Aaahh wat een leuke column vind ik dit toch, zo te zien heb je het naar je zin. Nog veel plezier!

  Xoxo

  Sjerun
  http://emplicity.net/

 26. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Oh wat super leuk om te zien zeg. Ik heb in September een Roadtrip door West Amerika gemaakt en ben dus ook in San Francisco en Yosemite geweest. In Yosemite hebben we zelfs een beer in het wild gespot, heel tof. Die Sequoia Bomen zijn inderdaad echt zo groot. Wij zijn in het park geweest bij de General Sherman, je weet niet wat je ziet!!

 27. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Ahh wat ontzettend leuk om te zien! Ook dat jullie zo’n goed contact met Donald hebben, hoe leuk is het dat je daar nu zoveel aan hebt op reis. Die Dragon Breath ziet er super tof uit, echt origineel bedacht.

 28. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Ohhh wat een fijne Instalab week is dit! Al die foto’s van mooie natuurgebieden, eten (!!!) en leuke momenten van jullie. Die Dragon Breath balletjes zijn zo grappig, ik zag er al een filmpje van op INSIDER en was meteen verliefd! Ook In N Out lijkt me geweldig, die burgen en patat daar zien er altijd zo heerlijk uit op Instagram foto’s, wat een geluk dat jij daar hebt kunnen eten <3 Mijn weekje was rustig, beetje mijn verjaardag gevierd en vooral genoten van mijn luie weekend en veel online orders gedaan voor Black Friday .. en nu Cyber Monday!

 29. Laura
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Ziet er superleuk uit!

 30. Marloes
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Donald lijkt me echt een topkerel! Ik neem jullie plekje wel in, ik vlieg donderdag naar San Francisco <3. En thx voor de Japantown tip. Ben vaker in SF geweest, maar nooit daar. Dus die gaat op mijn lijstje :D

 31. Britt
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Oh dit ziet er zo geweldig uit, Amerika, en vooral San Fransisco (en Miami!) staat nog hoog boven op mijn lijstje om ooit eens te bezoeken. Wie weet, ik krijg hier in ieder geval een hoop inspiratie uit!

 32. Syl
  28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een heerlijke gekke week.
  Wat grappig dat Donald echt zo is.

 33. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat ontzettend gaaf om thanksgiving mee te maken. Lijkt mij ook heel erg leuk!

 34. 28 november 2016 / maandag, 28 november 2016

  Wat een toffe foto’s en een heerlijke reis zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *