Instalab week 46 | afspraken en etentjes

Goedemorgen iedereen! Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik zoal gedaan heb de afgelopen week. Nu was het wederom een drukke week vol deadlines en afspraken, maar ik dacht ook aan mezelf en ik vond dat ik ook wel wat ontspanning verdiende. Ik heb ondanks de drukte dus gewoon afgesproken met vrienden en vriendinnen, ik ben een dagje wezen shoppen met Tim, en ik heb mezelf ook getrakteerd op een shopsessie bij Xenos. En ik moet zeggen, ik ben de week prima en stressvrij doorgekomen. En het allerbelangrijkste: mijn slaapritme is weer helemaal OK en ik slaap – mede dankzij jullie tips – zo zacht als een roosje!

INSTALAB WEEK 45 - 1 Op maandagmiddag gingen Tim en ik naar Utrecht. Moet je kijken hoe donker het al is om 15u! Bah. Ik word er helemaal ongelukkig van. Ik ben niet per se een zonaanbidder (ik houd ook niet van bakken op het strand en dergelijke) maar een paar zonnestraaltjes per dag is niet zo veel gevraagd, toch? Ik hoef niet onder een lamp te liggen (ik zou niet kunnen zeggen dat ik last heb van een winterdepressie) maar ik mis de zon toch wel hoor! Gelukkig is het over een maand alweer de kortste dag en daarna worden de dagen weer langer en hopelijk ook zonniger!

INSTALAB WEEK 45 - 2 WAJO! Blij met STACH! Deze leuke winkel kende ik al vanuit Amsterdam, en ik ben blij dat ‘ie nu ook geopend is in Utrecht. Hij zit op de kruising van de Zadelstraat en de Lijnmarkt. Ze verkopen er lekker brood en chocolade, maar ook salades en wraps en sapjes en alles gewoon gezond en biologisch. Boven de winkel is er zelfs een ruimte waar je alles kunt oppeuzelen. Ze hebben hier héle lekkere en leuk uitziende food items, ook perfect als cadeautje!

INSTALAB WEEK 45 - 4 Tim had nieuwe kleding nodig en omdat hij werkt als autoverkoper was hij op zoek naar nieuwe pakken. We begonnen bij Barsoi waar hij 2 pakken kocht (ze hebben nu echt een goede prijs, 2 pakken voor €250) en daarna moesten er natuurlijk ook overhemden bij, en stropdassen, en toen ook maar meteen nieuwe schoenen bij de Sascha (waar ik deze outfitfoto maakte). Wow! Hij is echt zo’n standaard man die dan 2 x per jaar gaat shoppen en dan meteen superveel koopt in één keer, haha!

INSTALAB WEEK 45 - 3 Gelukkig had ik ook één missie: de wonderbroek kopen van Bershka. Hij heet dus officieel Push Up, en ze hebben 4 kleuren; lichtblauw, donkerblauw, zwart en grijs. Ik kocht de grijze met wat gaatjes aan de voorkant, die Angel ook heeft. Ze vallen iets kleiner dan normaal, denk ik, want ik heb jeansmaat 28/29 en ik nam uiteindelijk een maatje 40 mee. Hij zit heerlijk, maar ik denk dat hij bij mij net niet strak genoeg zit voor het echte liftende effect, helaas! Maar verder wel een lekker broekie.

INSTALAB WEEK 45 - 5 Deze booties spotte ik bij C&A en ik vond ze wel leuk! Het zijn natuurlijk look-a-likes van de originele Isabel Marants, maar ik wilde ze jullie niet onthouden.

INSTALAB WEEK 45 - 6 Jaaaaaa, na lange tijd weer eens pastei toetoep gemaakt, naar een recept van Jess Keasberry. Het ziet er Hollands uit, maar het is een echt Indisch gerecht. Het bestaat uit gehakt met wat groente, bedekt met een laag aardappelpuree en wat kaas, en dan even grillen tot alles een goudbruin korstje heeft gekregen. Perfect comfort food en ook een ideale manier om van je kliekjes af te komen! Heerlijk voor bij dit koude weer. Het originele recept (met véél betere foodfoto’s dan dit hier) vind je hier. SUPER LEKKER!

INSTALAB WEEK 45 - 7 Op dinsdag heb ik lekker creatief gedaan met deze Max Factor x Star Wars make-up. HOE COOL IS DIT?! Ik kan sowieso niet wachten op de film, en met deze make-up kwam ik alvast helemaal in de mood. Ik heb alle delen gezien dus je begrijpt dat ik helemaal excited was toen ik hoorde over deze limited edition make-up lijn. Op woensdag lees en zie je er meer over hier op Beautylab!

INSTALAB WEEK 45 - 8 Unicum: alle 10 mijn nagels zijn gelakt! En wel met het prachtige Greyvid Copperfield van Lacquester. Dankjewel Lien! En ik ben nog steeds echt zo blij met mijn Claudia Sträter winterbontje.

INSTALAB WEEK 45 - 9 Ik kijk misschien niet blij, maar ik ben het wel, hahaha! Ik had namelijk een mooie kerstlook gemaakt met allemaal make-up producten die ik heb gekregen van Bol.com en werkelijk alles (ALLES!) was supermooi. Ik draag hier bijvoorbeeld een wenkbrauwpotlood van Shiseido en die mooie highlighter die Nikkie Tutorials ook altijd gebruikt van The Balm Cosmetics en mooie nepwimpers en mooie lipstick, en en en.. alles was mooi! Deze look komt snel online en van enkele producten die ik hier heb gebruikt zal ik nog een aparte review plaatsen!

INSTALAB WEEK 45 - 10 Dat je even langs je ouders gaat, weer terug naar huis wilt fietsen en mama zegt ‘hier, neem een saté mee voor onderweg’. Alleen Indische ouders doen dit volgens mij, hahaha! Sateetje voor onderweg.

INSTALAB WEEK 45 - 11 Helemaal happy de peppy met mijn nieuwe dienblad en waxinelichthoudertjes! Staat zo gezellig! Daar kan ik dan helemaal blij en gelukkig van worden. ‘TIM! HEE TIM!’ ‘Ja? Wat is er?’. ‘KIJK DAN ZO LEUK! KIJK DAN ZO GEZELLIG AL DIE LICHTJES BIJ ELKAAR! IS HET NIET LEUK!?’. ‘Uh, ja, is wel gezellig ja’. ‘NOU ZEG! Je bent helemaal niet enthousiast. Maar KIJK dan zo leuk! Gewoon van Xenos! En die dure geurkaars gebruik ik nu als vaasje. Staat het niet gezellig?! KIJK DAN!’. Tim kijkt nog eens naar het dienblad, maar nu wat langer. Daarna kijkt hij weer naar mij. ‘Ja, het is heel gezellig ja!’ perst hij er iets enthousiaster uit.

Zucht. Mannen begrijpen dit gewoon niet.

Maar dat geeft niet.

INSTALAB WEEK 45 - 12 Ideaal avondje: Assassin’s Creed, Clarence op schoot bij mijn vriend, ik aan het werk op mijn laptop op de bank. En Tony Chocolonely.

INSTALAB WEEK 45 - 13 Kijk eens, het is de Shabmeister! Al bijna 19 jaartjes en still going strong! Maar hij heeft ook een goed leven hoor. Jeetje mina. Drinkt alleen nog water uit de kraan of uit een glas, en eet het liefst biefstuk of gekookte kip. Spoiled rotten, haha!

INSTALAB WEEK 45 - 14 Superblij met de tjobek die ik kreeg van Sjoerd (beter bekend als Kokkie Slomo). Hij had hem al helemaal voorbewerkt met kruiden en alles dus hij is ready to go. Pakjes kant-en-klare boemboe kopen zit er dus niet meer in, hahaha! Maar dat geeft niet! Deze tjobek (spreek uit als tjoh-bèhk) doet me denken aan die mijn oma altijd had, en die staat nu thuis bij mijn ouders. Ik kan niet wachten om er mee te koken! Moet even iets meer kruiden inslaan (ik heb nu wel wat Indonesische kruiden, maar ik heb meer nodig) en dan kan ik aan de slag, whoohoo! Dankjewel lieve Sjoerd!

INSTALAB WEEK 45 - 15 Hier draag ik die dunne maxidress die ik bij de Target in Texas kocht. BEN JE GEK! VEEL TE KOUD! Denk je nu misschien. Maar ja, dat is de bedoeling, want eronder draag ik een thermolegging die ik wilde testen. En wat dacht je wat? Geen koude beentjes, all day long. Binnenkort een review!

INSTALAB WEEK 45 - 16 Amsterdam, wat ben je mooi! Altijd zo leuk om hier te komen. Zou er niet willen wonen (ben meer van Utrecht), maar daardoor is het des te leuker om hier rond te lopen. Je ziet altijd wel wat nieuws en ik waardeer ook echt de schoonheid. Dat doen Amsterdammers volgens mij veel te weinig! Die fietsen met hun blik op oneindig keihard door de straat, maar kijk eens om je heen, kijk eens omhoog! Wat een prachtige huizen en leuke, pittoreske straatjes zijn hier toch! De grachten, de bruggen, de leuke boetiekjes, de mensen! Ik voel me altijd een beetje trots als ik door Amsterdam loop. Prachtige stad!

INSTALAB WEEK 45 - 17 Ik had afgesproken bij Ree7 voor een ontbijtje van L’Oréal. Heel leuk, want we waren maar met een klein, select groepje en ze lieten ons de nieuwe producten zien voor 2016. Sommigen al bijna af, sommigen nog helemaal in de maak. En ze wilden graag onze mening, en die zouden ze ook meenemen in hun verdere productie. Hoe cool! Ik mag nog niets verklappen, maar er komen hele leuke dingen aan in het nieuwe jaar. Veel ook geïnspireerd op Koreaanse beautyproducten. Fun, fun, fun! Oh, en Ree7 is een superknus en mooi en gezellig tentje. Ik kende het niet (ik ken echt niets in Amsterdam), maar dit is een leuke aanrader!

INSTALAB WEEK 45 - 18 Je ziet hem hier niet zo goed, maar één van de nieuwe producten was een gouden glitter lipstick. ZO MOOI! Ik ben nog nooit zo’n mooie gouden lipstick tegengekomen, hij schitterde en fonkelde met elke beweging. Hij was bedoeld als top coat voor over andere lipstick heen. Prachtig! Kom maar door!

INSTALAB WEEK 45 - 19 Dit theekopje spotte ik bij Blokker. Het is eigenlijk geen theekopje, maar een dubbelwandig cappuccino kopje. Maar hij leek me zo fijn om thee uit te drinken, haha! Ik heb hem uiteindelijk niet gekocht. Heb echt al TE veel servies!

INSTALAB WEEK 45 - 20 Op vrijdagavond nam ik Steven mee uit eten naar Saigon, een Vietnamees restaurant aan de Voorstraat. Steven eet al een tijdje vegan en in Utrecht kan je dan niet overal terecht, maar Saigon was echt perfect. Hier ligt er bijvoorbeeld een pannekoekje voor ons, en die is niet gemaakt met ei! Oh, en Steven is ook wel van de foodfoto’s, haha!

INSTALAB WEEK 45 - 21 Soepie! Superleuk om Steven weer eens te zien, was alweer een tijdje geleden. Veel gekletst over zijn nieuwe huisje (die wordt opgeleverd in januari) en over van alles en nog wat. Games. Films. Series. Vegan eten. Samenwonen. Werk. Stuff.

INSTALAB WEEK 45 - 22 Steven is heel goed in het oprollen van rijstpapier, ik wat minder. Hij had steeds echt THE PERFECT ROLL! Hier bootsen we engelengezang na terwijl hij de rol langzaam naar het licht beweegt, hahaha!

INSTALAB WEEK 45 - 23 OK, het ziet er niet uit, maar wát is dit lekker! Bananenpudding met kokossaus en pinda’s eroverheen. En wederom, vegan! Ik kreeg hem niet op, ik zat echt te vol! Maar wat heb ik lekker gegeten zeg. Het zit ook altijd bomvol bij Saigon dus dat zegt al genoeg. Echt een aanrader! Beetje ouderwetse inrichting, maar vriendelijk personeel en ik vond het fijn voor Steven dat je er gewoon goed vegan kunt eten. Over 2 weken krijgen ze een nieuwe kaart, dus ben benieuwd. Wil eigenlijk snel weer gaan. Het eten is gewoon ZO lekker. Ben echt dol op de Vietnamese keuken!

INSTALAB WEEK 45 - 24Hmmmmm, wo-tip! Dumplings die je eerst even krokant bakt in de pan, en daarna kort stoomt door wat water in de pan te gieten. Zo lekker! Ik leefde hier op toen ik in Texas woonde. Ik at ze bijna elke dag, haha! En nu heb ik ook altijd een flinke zak in de vriezer liggen. Als ik dan zin heb in een hartige snack dan haal ik ze tevoorschijn.

INSTALAB WEEK 45 - 25 Dit was leuk joh! Dit zijn mijn oude middelbare schoolvriendinnetjes! Van links naar rechts: Rachel, Lotte, Michelle, ik, Chantal, Amy, Marloes en Fiona. We hadden elkaar nu zo’n 5 jaar niet gezien, dus Fiona vond dat het wel weer tijd was om elkaar te meeten. Een paar maanden geleden hebben we contact gehad via Facebook en nu zaten we hier gezellig bij El Mundo om tapas te eten (en wijn te drinken. Heel veel wijn).

Het was zo leuk om iedereen weer te zien en te spreken. Het was alsof niemand echt was veranderd. Voor mijn gevoel zagen de meiden er nog precies hetzelfde uit als zoveel jaar geleden. Maar ook qua innerlijk. Ja, je bent ouder, maar de aard van het beestje die veranderd niet. Dezelfde humor, dezelfde manier van praten en lachen, dezelfde meningen en standpunten. Michelle, Chantal, Amy, Marloes en Fiona zijn moeder en werken fulltime, Lotte woont en werkt in Congo en Rachel is een super business woman. Iedereen was happy! Ik was ook happy! Ik zeg, we maken er een jaarlijks etentje van! Het was een onvergetelijke avond en ik ben blij dat deze meiden mij door mijn middelbare schoolperiode hebben gesleept. Zij vingen mij op toen ik op mijn 15e door mijn andere ‘vriendinnen’ ineens aan de kant werd geschoven en daar ben ik ze nog steeds erg dankbaar voor <3

INSTALAB WEEK 45 - 26 Dankjewel Trouble4Art voor deze prachtige tekening van mij en mijn zusjes! Ik wist meteen welke foto’s je had gepakt als voorbeeld, haha! Ik vind het altijd zo’n enorme eer als mensen mij natekenen! Echt te gek, wow!

INSTALAB WEEK 45 - 27Deze foto vond mijn moeder ergens, en ze appte hem naar me toe. Hihi. Wat was ik een lekker dik bolletje vroeger! Volgens mij hebben mijn ouders ontzettend veel lol gehad toen ze me zo aan het aankleden waren met die tennisbandjes, hahaha! Ik kon zo te zien amper zitten, laat staan een tennisracket optillen, maar het is ze toch gelukt om een goede foto te maken. Serena Williams, pas maar op!

Nu ik deze foto zo zie denk ik wel meteen, hoe leuk zou het zijn als IK zo’n kleine, dikke, bolle baby zou hebben? Erg he. En tijdens het etentje met mijn middelbare schoolvriendinnen vond ik het ook zo heerlijk om naar hun babyverhalen te luisteren en hun dikke buiken-foto’s te zien. He… dit wil ik ook! dacht ik de hele tijd. Het begint de laatste tijd steeds meer te kriebelen, merk ik. Het gaat voorlopig niet gebeuren hoor (mijn vriend en ik zijn nog lang niet zo ver), ik weet alleen dat ik het superleuk zou vinden om moeder te worden.

Oh, en als laatste, mocht je hem nog niet hebben gezien:

disclaimer: via social media heb ik jullie gevraagd welke accenten we moesten doen, en de meest aangevraagde accenten behandelen we in deze challenge (sorry als jouw dialect/taal/accent er niet in voorkomt). We hopen dat we hiermee niemand beledigen, want dat is absoluut niet onze bedoeling! Het is gewoon onze persoonlijke interpretatie van verschillende talen, dialecten en accenten en we hopen dat jullie er gewoon – net als wij – heel hard om kunnen lachen!

PS. ik weet dat mijn Frys sucks! Ik probeerde Doutzen na te doen uit die Dance4Life commercial, lol! Ik weet nu ook wat het Brabantse ‘aanrijden’ betekent: vertrekken. Volgens deze link is Limburgs een erkende taal, maar de meningen zijn hier over verdeeld. En als laatste, ik weet nu ook dat Marokkaans geen taal is, maar Arabisch of Berbers wel.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

98 Reacties

 1. M
  28 november 2015 / zaterdag, 28 november 2015

  als beautylab dan maar niet veranderd in een zwanger en mamablog!

  • Ester
   1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

   Ik zou het wel leuk vinden als er zo nu en dan wat artikels voorbij komen. Net zoals bij Elise Joanne! Zij heeft nog steeds gewoon een beautyblog maar 1x per maand dacht ik, dan schrijft ze iets over de zwangerschap. :) Rest is gewoon beauty. Zou het echt super vinden! :)

 2. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

  Hahahaha heerlijk! Ik kom zelf uit zuid limburg en ik vind het grappig om te zien hoe het nagedaan wordt. Het is ook echt niet om aan te horen haha.

 3. 25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

  De kaarsen zien er zo gezellig uit!

 4. Ashley
  25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

  Whaha dat filmpje super leuk! Ik kom zelf uit Maastricht en moet zeggen dat Angel dat zinnetje best wel goed uitsprak :-D

 5. Nadia
  25 november 2015 / woensdag, 25 november 2015

  Wat vind ik jouw fotodagboeken toch altijd leuk! Ik vind je zo’n leuke meid, en je hebt altijd van dat leuke commentaar onder je foto’s. Sateetje voor onderweg, haha! Lekker dikke baby was je. ;-)

 6. Qwenn
  24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

  Heel Sereen, Ik was afgelopen week met mijn vriend bij een toffe winkel in Haarlem, Creme Fresh. Een echte mooie mannenkledingwinkel, misschien is dat wat voor de volgende keer als Tim weer gaat winkelen.

  En het filmpje was GEWELDIG!!

  Liefs Qwenn

 7. Karen
  24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

  Wat een leuke Instalab, heb hem met veel plezier gelezen! En het filmpje als afsluiter was echt hilarisch. Zelf van Belgisch-Limburg, dus het mestreechs klonk wel heel bekend in de oren, haha. En Angel, wat kan je goed Antwerps! Hele mooie ‘g’! :-)

 8. 24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

  Haha ga stuk om jullie filmpje. Leuk is Angel ook. Het Indo accent was erg goed. Surinaams moet nog even geoefend worden haha grapje hoor!

 9. 24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

  Hoi Serena!

  Leuke week heb je zo te zien gehad!

  x

 10. Lara
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Wat een heeeeeerlijk filmpje met die accenten :D Dat ‘Vlaams’ van Angel is eigenlijk eerder plat Antwerps ;) , zo wordt helemaal niet in de andere regio’s gesproken

 11. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Ik moest echt heel hard lachen toen ik het stuk las over die kaarsen. Ik ben zo vaak super enthousiast om van die kleine dingen die mijn vriend nooit van zen leven zal snappen, lol!

  xx B

  • 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

   Oh en dat Vlaams van Angel, hahaha! Zo praat ik echt to-taal niet. Ze klinkt helemaal als een Vlaamse ‘chichi madam’, hilarisch!

 12. G. Runhart
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Beetje jammer van het Frysk ;)

  Spreek een paar talen maar in het dagelijks leven gebruik ik er 3 Engels, Nederlands en Fries.

  Engels omdat ik in Ierland woon. Nederlands met mijn lieve collegas van het Dutch team. En Fries met mijn geweldige man.

  Erg leuk spel van die dialecten. Heb 2 vlaamse collegas een limburger, en een brabander hoor gelukkig het verschil. Tussen de accenten

 13. Joline
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Hahaha geweldig filmpje!

 14. Kimberley
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Wat leuk dat je pastei toetoep hebt gemaakt. Wij maken het altijd met aardappelpuree, smoor van kip, doperwten, knakworst en een gekookt ei. Klink als een vreemd combinatie maar het is heerlijk!

 15. Norma
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Waar Heb je die blauwe jas gekocht ontzettend gaaf

  • Serena
   24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

   hi Norma,
   bij Claudia Sträter, ben er zo blij mee!

 16. Sanne
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Die sate voor onderweg! hahaha. O en duidelijk dat ik ook een gamende vriend heb. Ik zag die foto van dat beeldscherm en wist meteen dat het Asassins creed was :’).

  • Serena
   24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

   Haha, I FEEL YOU GIRL! De liedjes van FIFA zitten ook altijd vast in mijn hoofd. Soms begin ik het ineens uit het niets te neuriën.

 17. Sylvia
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  wow Angel, uw Vlaams is super goed !!!

 18. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Wat heb je een leuke jas en wat heb ik gelachen om het filmpje hahaha. Ik zou dit ook niet kunnen… inderdaad: wat jullie zeggen; alles onder de rivieren is hetzelfde. Ik kom uit Alkmaar en heb hetzelfde probleem hahah

 19. Robin
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Hayhay!

  Haha zo leuk!
  Ik kom zelf uit Brabant en spreek het dialect dus.
  Zo grappig dat sommige dingen niet bekend zijn in de andere provincies.

  Zo had een vriendin van mij een vriendje in Rotterdam en ze ging hem ophalen van het station en smste toen naar hem van ja we zijn aangereden!
  Waarop hij haar dus in paniek opbelde van wat is er gebeurt! Gaat het?!
  Zij zat echt zo van, wat? Hoezo?
  Later werd het dus duidelijk haha.

  En het Indonesische dialect klinkt echt grappig en klinkt wel bekend! Zo klinken mijn tantes ook een beetje :) haha. Ook niet zo gek natuurlijk aangezien zij een Indonesische vader hadden.
  Ik kende mijn opa niet dus weet verder ook niet hoe het hoort te klinken.

  Leuk filmpje!

  Groetjes Robin

 20. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Hahaha geweldig dat filmpje! Ik ben altijd een groot fan geweest van Samantha en heb jullie filmpjes echt gemist.

 21. JustxMe
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Ohhh waar koop je die dumplings? Bij de toko?
  Wist helemaal niet dat je ze kant en klaar kunt kopen!
  Ben er namelijk echt dol op!! Ik maak het tegenwoordig met filodeeg,
  lijkt er qua smaak wel op. Hebben namelijk niet echt een toko in de buurt.
  Alleen altijd jammer dat het zo pokke veel werk is om te maken, haha!
  Uuuuuuuuren aan het vouwen etc. en dan binnen een paar minuten is het alweer op :(

  • Serena
   23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

   Ja bij de toko! Maar er zijn ook online toko’s he? Misschien een ideetje? Xx

 22. Steffi
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Haha bij het dubbelwandige kopje heb je precies een hartje in je handpalm staan 💗 (bij je duim ^^)

 23. Lydia Odekerken- hosters
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Hai hai Serena

  Wat heb ik gelachen met die accent van jullie. Zooo grappig ja vooral Limburgs en Indonesisch omdat ik er wel wat van mij in zag haha….. Echt super dat je dat samen met angel had gedaan hilarisch😁👍🏽☺️

 24. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Ik woon zelf in Amsterdam en wil graag om me heen kijken tijdens het fietsen graag over de grachten, maar wanneer ik dat doe knal ik binnen de kortste keren op een bumper haha. Dus je blik op de weg is toch wel een goed idee daar. :’) X

 25. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Haha ik moest lachen om de reactie van je vriend van het dienblad. Ik heb precies exacte situatie meegemaakt met mijn man. Nieuwe kaarsen gekocht, ik happy en hij doet er heel droog over. Het is toch maar een kaars? HUHH .. haha!

  Leuke en mooie foto’s!

 26. Rachel
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Ah lief stukje heb je geschreven serena en de foto is ook zo leuk. En inderdaad je werd bruut aan de kant gezet. Fijn om te horen dat we je goed opgevangen hebben. Wat ik nog wil toevoegen aan je stuk, is dat je ons heel erg verwend hebt. Thanx meis!

 27. Nancy
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Aah het is leuk om te zien dat jij en Steven nog zo met elkaar omgaan! Ik heb dat ook met mijn exen en er zijn zoveel mensen die dat niet snappen en het raar vinden!!

 28. Ka
  23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Super leuk die accenten challenge! En angel heeft super mooi haar, dit heb ik echt nooit bij iemand gezien, wauwie

 29. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Ziet er weer leuk uit, en wat een lekker eten allemaal weer! Die pastei toetoep lijkt op de engelse shepards pie die mijn moeder altijd maakt. Daar zit ook groente + gehakt onderin en daaroverheen aardappelpuree =)

  • Serena
   23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

   Volgens mij ligt daar de oorsprong ook, want de Engelsen kwamen op een gegeven moment naar de Oost-Indische compagnie toe. Mijn Indische oma is ook van Engelse komaf. Dus, waarschijnlijk hebben de indo’s zich laten inspireren door de Engelse Shephard’s Pie!

 30. 23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

  Nee hoor, ook Surinaamse ouders geven je eten mee voor onderweg. Bij mijn ouders kom ik de deur niet uit voordat ik iets heb gegeten.

  • Serena
   23 november 2015 / maandag, 23 november 2015

   Heerlijk toch zulke ouders! Al doelde ik hier specifiek op de saté voor onderweg 😊

   • M
    28 november 2015 / zaterdag, 28 november 2015

    mijne ook, hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *