Instalab week 45 | ik acteer in een bioscoopfilm!


Ahhh, ben ZO dolgelukkig met mijn vintage kastjes die ik tweedehands op de kop heb getikt. Deze is wat ondieper dus skincare past er niet zo goed in, maar hij is daarentegen weer ideaal voor lipsticks. Hier was ik lekker mijn stash aan het ordenen en uitstallen. Zo rustgevend om te doen, haha!


Een tijdje geleden ontving ik van Catrice misschien wel één van de leukste perspakketten tot nu toe: een aantal Catrice make-up musthaves voor drukke moeders, gecombineerd met superstoere cadeau’s voor Marshall van VanPauline. Pas later ontdekte ik Marshall’s naam op het loopfietsje en de rugzak. Awwww, ik zie hem mij al uitzwaaien voor zijn eerste schooldag met dit rugzakje om, zo schattig! En kan niet wachten tot hij op het loopfietsje kan!


Maar het allerleukste vond ik nog wel deze pet! Marshall vindt het superstoer om hem te dragen. Als we hem af doen, begint hij te jammeren, haha! Hij wil hem echt graag ophouden. Hij ziet er zo lief (maar ook al zo niet-baby) uit met een pet. Hij lijkt hier wel bijna 1 jaar, ofzo! Stop de tijd!


Nou, Marshall wordt maar verwend. Van Ella’s Kitchen ontving ik een pakketje met hun nieuwste smaken. Deze twee (mango yoghurt & paprika, appel) zijn zijn favoriet! Maar die met blueberries vindt hij ook erg lekker. Eigenlijk alles met fruit. Groente vindt hij nog steeds niets aan (en dat spuugt hij dan ook gewoon uit, die kleine boef).


Ik houd er ZO ONWIJS VEEL van om lekker door kringlopen te struinen. Ik vind er altijd wel iets moois. Ik heb deze gloednieuwe Bally instappers gescoord, van echt suède en lakleer. En ja ik weet dat ze nogal granny-style zijn, maar onder een iets wijdere mom jeans of stoere skinny staan ze dan wel weer heel hip. Vond ik dan. En onder een jurkje staan ze ook erg mooi en netjes. Nieuw kostten ze €375,- (whaaaaat?!) en ik scoorde ze voor €35,-. Echt een koopje! Love it!


Onze Kringloop in Houten is sowieso heel leuk ingericht. Ze hebben ook een hele aparte kerstafdeling gemaakt op de bovenverdieping. Zoals jullie misschien weten ben ik thuis flink aan het opruimen en minimaliseren (tot op zekere hoogte hoor, want ik ben niet zo iemand die maximaal 30 kledingstukken kan hebben). Ik ben veel aan het verkopen en naar de Kringloop aan het brengen. En ALS ik dan wat nieuws koop, wil ik dat het liefste tweedehands kopen. De laatste weken zijn de Kringloop en Marktplaats daarom ook mijn beste vrienden!


Deze barnsteen ketting heeft mama gemaakt van een oude barnsteenketting die ze nog thuis had liggen. Ik had online gelezen dat barnsteen helpt bij doorkomende tandjes en dat het baby’s beschermt en rustiger maakt. Ben benieuwd of het helpt! Marshall had laatst 1-2 dagen last van tandjes, de voortanden zijn namelijk aan de beurt!


Afgelopen donderdag (mama past deze dag op Marshall, dus die dag plan ik mijn meeste afspraken) had ik een afspraak voor een TK Maxx campagne. Het is zo leuk bedacht allemaal! Hier kijk ik in de Eindeloze Cadeauzak en deze ligt verstopt in een TK Maxx filiaal (geen idee welke, er zijn er 10 verspreid over heel Nederland). ALS je hem vindt, win je EEN JAAR LANG GRATIS CADEAU’S! Dus ik zou zeggen, als er een TK Maxx filiaal bij jou in de buurt is, ga zeker op zoek naar deze zak. Of ga op je vrije dag langs een aantal filialen om te zoeken, hoe leuk!


Wowwwww, mijn haar zit hier ZO mooi! Ik had hier de producten van Gisou geprobeerd in combinatie met een stijltang van Remington en ik voelde me net zoals Angel zich elke dag moet voelen, hahaha! Het zat echt weelderig en perfect. Ik ben de Gisou producten flink aan het testen en een review is on its way!


Op vrijdag haalde ik Nena en haar zoontje Max op, want we gingen naar The Happy Baby Spa in Amsterdam. Voordat ze het bubbelbad in gingen, dronken wij nog een kopje koffie en lieten we Marshall en Max een beetje spelen op de vloer. Wat een boefjes he? Max heeft echt een mooi pakje aan vind ik, van een gebreide stof. Hij is van H&M, zei Nena, mocht je benieuwd zijn.


Neentje en ik hadden echt een hele gezellige dag! Nena was helemaal aan het stralen, ik kon zien dat ze het leuk vond. Je zou zeggen, als je allebei een baby hebt van ongeveer dezelfde leeftijd, dat je dan juist vaak met elkaar afspreekt. Maar we hebben het allebei ZO druk! Dus het was voor ons ook echt een dagje uit. Even wat quality time samen. Op de terugweg was er file en deden we er bijna anderhalf uur over om naar huis te rijden, maar dat was helemaal geen straf. Leuk juist! :)


Max is zooooo lief! Echt een hele relaxte, rustige en vrolijke baby. Hij lacht heel erg veel. Hij jammert en huilt echt nooit (ik heb hem nooit horen huilen in elk geval). Hij heeft echt de ogen en wenkbrauwen van Nena. Max is 6 weken ouder dan Marshall, maar echt een hele andere baby. Zo leuk om zo jong al hun verschillende karaktertjes te zien!


Marshall is gewoon een boef. Kijk dan, dat ondeugende bekkie!


Na de baddersessie lekker masseren, was leuk om te doen! Ga ik thuis zeker vaker toepassen na zijn badje.


Op zaterdag had ik mijn allereerste draaidag EVER! Zo spannend! Ik werd al om half 7 ‘s ochtends opgepikt (voor mij is dat vroeg, en zeker op een zaterdag) om naar de studio te gaan. Ik kreeg een outfit aan en werd in de make-up gezet en toen… toen moest ik gewoon ACTEREN! ARGH!


Ik deed 4 scènes waarvan ik er bij 2 tekst had. En ik heb echt mijn best gedaan en ALLES GEGEVEN! Haha! Ik speel Fadilah Rashieka, de nieuwe collega van Filidoor de Wit (vader van de hoofdpersoon, gespeeld door Jeroen van Koningsbruggen). Ik vond het RETE spannend, want heb natuurlijk nog nooit geacteerd, maar volgens mij ging het best goed. Ik kreeg in elk geval complimentjes van de regisseur (zo blij mee!) en ook al wat het een lange dag (ik kwam om 20u ‘s avonds thuis) ik had echt een opgelucht, tevreden en blij gevoel over de dag. De film is pas volgend jaar in de bioscoop, maar kan nu al niet wachten om het eindresultaat te zien!


Set Selfie! De film heet De Club van Lelijke Kinderen, gebaseerd op het gelijknamige boek van Koos Meinderts. Een boek uit de jaren ’80, maar juist nu in deze tijd HEEL relevant. De boodschap van de film is erg mooi. Ik wil er niet te veel over uitweiden, maar het gaat erom dat we leven in een wereld waarbij alles maar mooi moet zijn, en waar lelijke kinderen worden weggestopt. Ook mag je geen lelijke foto’s maken van jezelf, want waarom zou je dat doen? Alles moet mooi en perfect zijn en vooral één grote eenheidsworst. Nou, dan is er natuurlijk (en gelukkig!) iemand die daar tegen in opstand komt en vanaf dan gaat het los en wordt het één groot avontuur.


Even een Shout Out naar Halo Top, superlekker ijs, maar dan laag in calorieën. Het is deze week in de BONUS bij de Ap! Ik heb uiteraard zelf ook ingeslagen!


Afgelopen zondag kwamen mijn allerliefste buurkindjes langs om een Sint Maarten liedje voor me te zingen (en natuurlijk om wat lekkers te krijgen, haha!). Zo leuk! Fem en Lex zijn echt de leukste buurkindjes ever.


Zondag verder heel relaxt doorgebracht. Zaterdag was voor mij natuurlijk een drukke draaidag, en vrijdag was ik ook de hele dag op pad, dus zondag deden we even helemaal niets. Ik bestelde sushi, George bestelde een kapsalon, en toen hebben we Red Dead Redemption gespeeld op de Playstation. Marshall lekker op schoot, en toen ik hem naar bed bracht hebben we daarna nog een paar uur doorgespeeld met chips met dip, een wijntje en een biertje. Misschien super burgerlijk en saai, maar ik kan echt genieten van zulke avonden.


Update: het is een wants! Als je ze doodslaat of als ze onraad ruiken (dus als ze je verdenken van dood willen slaan) scheiden ze een onwijze vieze lucht af, dus zet ze gewoon lekker buiten of sla ze zo snel dood dat ze het niet doorhebben. Op die stank komen namelijk ook soortgenoten af, en dat wil je echt niet hebben. Het schijnt een beetje een plaag te zijn, wantsen. Ze zoeken nu de warmte op om te kunnen overwinteren, maar kennelijk zijn het er dit jaar meer dan ‘normaal’. Bah, bah. Ze doen geen vlieg kwaad, maar ik wil er echt geen eentje vinden in mijn bed hoor! Oh en ze zijn ook niet klein, deze was toch bijna 2 cm groot.


Die zachte babykoekjes van De Kleine Keuken, kennen jullie die? WAT EEN RAMP. Het plakt aan Marshall’s gehemelte, hij spuugt het uit zodat zijn kleren onder zitten, het plakt aan zijn handjes en alles wat hij vastpakt, jeetje mina! Nog nooit zoveel zooi gehad van een koekje als deze dingen. Nu heb ik mini rijstwafeltjes gekocht en ook dat is niet zonder kruimelen of plakken, maar eet toch wel een stuk ‘netter’ dan die zachte koekjes! En Marshie vindt ze nog lekker ook!

Nou, dat was ’em weer deze week. Op 8 december heb ik mijn laatste draaidag voor de film, dus voorlopig zit dat er even op. Verder ben ik achter de schermen druk bezig met allerlei (kerst) campagnes voor deze en volgende maand, naast de ‘normale’ artikelen natuurlijk. Het is even aanpoten, maar in januari en februari is het dan weer extreem rustig qua campagnes (wel lekker hoor, maar dat betekent ook geen tot weinig inkomsten die maanden), vandaar dat ik de komende tijd even moet knallen!

Ik ben in elk geval hele leuke producten aan het testen, zoals de Jaderoller, Gisou producten en ook is er Glossier en Truly Organic onderweg vanuit Amerika! Can’t wait! Ik zit ook al een tijdje te azen op de Drunk Elephant producten… misschien bestel ik er wel een paar. Onder het mom van ‘voor de blog’ hahaha! Ik kan alles gelukkig goed verantwoorden. Zijn er verder nog merken of producten die jullie graag door mij gereviewd zien? Let me know!

Hoe was jullie weekend?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

19 Reacties

 1. Denise
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Ik heb eindelijk weer tijd om je blog lezen🎉
  Super leuke week!

 2. Jacqueline
  15 november 2018 / donderdag, 15 november 2018

  Jaaaa,, Max heeft een wasbare zwemluier aan! Zo leuk om te zien

 3. Lise
  15 november 2018 / donderdag, 15 november 2018

  The Ordinary! Super betaalbare en goeie skincare, ze hebben een winkel in Amsterdam geloof ik sinds kort ;)

 4. Ingrid
  14 november 2018 / woensdag, 14 november 2018

  Wat leuk die film! Het boek was bij mij als kind echt favoriet. Ik moest altijd zo lachen om het kind met onwijze flaporen op de voorkant. En gefeliciteerd met je kringloopvondst, mooie schoenen!

 5. Bente
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Leuk! Ik heb een jaderoller van AliExpress, was echt super goedkoop.. prima kwaliteit ook :)

 6. Tatjana
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Ik heb zo’n wants in mijn bed gevonden en lag dus zeker al een halfuur gezellig met hem in bed! brrrr

 7. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Wat leuk een baby spa. Had ik nog nooit van gehoord. Erg leuk dat je mag acteren, helaas moeten we nog lang wachten op het eindresultaat. Liefs soraya

 8. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Zo leuk om zulke berichten te lezen! Ik vond het zo super schattig van die baby spa, echt te lief gewoon.. haha.

  Liefs
  x

 9. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Wat super leuk dat je in die film mocht acteren! Ik ben benieuwd als hij uit komt, klinkt in elk geval erg leuk!

 10. Annemiek
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  En oooh wow wat een mooi kastje! 💜

 11. Annemiek
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Wat leuk dat je zo van kringloopwinkels houdt. 😊 Ik ben er ook dol op. Kleding, tassen, sieraden…Echt super! 👍🏻Word altijd zo blij als ik weer iets moois scoor. 🤩 En superleuk toch, lekker op de bank met je gezin? Ik vind het echt iets van nu dat je leven druk en flitsend moet zijn en dat je vooral geen rustige dingen moet doen. Het is net of je het gevoel hebt dat je je daarvoor moet verantwoorden. Niet doen, gewoon lekker van genieten! Vooral na wat drukke dagen.

 12. karlijn
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Als ‘peppers & sweet potato’ een van Marshalls favorieten is, dan eet hij stiekem dus toch wel graag groenten! Paprika en zoete aardappel. Misschien kan je proberen om dat smaakje zelf na te maken? En dan voor jullie lekker een kipje erbij (geroosterde zoete aardappel, gegrilde paprika en kip is echt een goddelijke combi)
  Hele leuke foto’s weer, ik word echt blij van je instalab artikeltjes! En ik ben heeel benieuwd naar je film!

 13. Mirte
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Normaal ben ik een ‘stille’ lezer, maar ik wil even zeggen dat ik je blogs en zeker je instalab altijd met veel plezier lees :)

  Ik ben wel benieuwd naar wat je van Paula’s Choice skincare vindt!

 14. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Wat leuk, zo’n baby spa! Ziet er heel grappig uit zo’n badje. Kan me voorstellen dat het voor de kindjes erg lekker is.

  & Gefeliciteerd natuurlijk met je rol! Ik ben erg benieuwd. :)

 15. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Ik heb beetje gemengde gevoelens over Truly Organic. Ik volg enkele vegan Instagram bloggers die echt zich super erg verdiepen in de skincare. Zij hadden namelijk onderzocht dat Truly Organic niet alle ingrediënten vermeld op hun producten .. en de grote vraag hoe krijgen zij hun Unicorn body butter zo gekleurd? Ze hebben toen contact opgenomen met Truly Organic en die heeft hen gewoon geblokkeerd! Ik wou heel graag enkele producten van ze bestellen, maar als een brand hun klanten blokkeert en vaag doet of ze wel daadwerkelijk organic zijn? Ik zag je instastory al met de jaderoller! Ik heb de Rose Quartz van The CouCou Club ontvangen en ben er zó blij mee. Ik had een jaar geleden al 1 via Ali Express besteld, maar je merkt wel echt kwaliteit verschil man. Ben benieuwd naar je Gisou review, I have my eyes on that oil for a long time :p

 16. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Oh ik ben zo benieuwd naar die film. Super leuk dat je daarin zit.

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar Gisou. Zit steeds maar te twijfelen om te bestellen maar twijfel of ik de geur wel lekker ga vinden. Ik wacht je review af.
  Xx

 17. 13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Ik ben wel benieuwd naar de makeup musthaves for moms van Catrice! En hier zijn we helemaal waus van de zachte koekjes van de Kleine Keuken – al scheelt het dat die klein inmiddels zo groot is dat het niet zo’n plakkerige knoeiboel meer wordt ;)

 18. Anita te Gussinklo
  13 november 2018 / dinsdag, 13 november 2018

  Wat gaaf Serena dat je gewoon een rolletje in een film te pakken hebt.
  En een leuke tegenspeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *