Instalab week 45 | druk, druk en nog eens druk

Als iemand vraagt hoe het gaat vind ik het zo dom om te zeggen ‘druk’, maar de afgelopen week is werkelijk de drukste week geweest van dit jaar tot nu toe. Omdat december een populaire maand is voor adverteerders heb ik veel afspraken, calls, deadlines en advertorial opdrachten, naast mijn gebruikelijke werk. En ik liep al een beetje achter de feiten aan vanwege mijn persreis naar Sint Maarten. Ik heb deze week dan ook amper telefoonfoto’s gemaakt, want als ik het druk heb dan vergeet ik dat gewoonweg. Ook op Snapchat was ik afwezig. Dus deze week iets minder foto’s, maar daarom des te meer ruimte voor wat extra geklets eronder, haha!

instalab week 45 - 1 instalab week 45 - 3 instalab week 45 - 15 Tara heeft op Sint Maarten hele mooie foto’s van me gemaakt die ik hier nog graag even wilde delen. Ik vond ze zo heerlijk tropisch! Ik voelde me hier ook een echte Island Girl met het bloemige off shoulder topje en de bloemen in mijn haar. Over het topje kreeg ik veel complimenten en vragen trouwens! Ik heb hem afgelopen zomer in de sale gekocht bij Hollister in Utrecht. Hij is zo leuk! Heb er erg veel plezier van. De witte taille short is van Loavies.com en mijn sandaaltjes kocht ik van het voorjaar in Mykonos. Inmiddels is er één pomponnetje compleet verdwenen op Sint Maarten (ineens zag ik dat hij weg was, noooooh!), dus ik moet eigenlijk even een nieuwe vinden bij de fourniturenkraam en die er dan gewoon weer oplijmen ofzo. Komt wel weer als ik mijn slippertjes weer nodig heb, haha!

instalab week 45 - 2 Ahhhh, dit is zo cool he! In de Tui Dreamliner houden ze een lichtshow die van voren naar achteren gaat en alle kleuren van de regenboog laat zien. Zo tof! Het is echt even een magisch momentje voordat je lekker in slaap valt. Trouwens, onze reisverslagen komen komende week op Travellab.nl en smile.tui.nl online. Ik houd jullie op de hoogte!

instalab week 45 - 6
Ik kwam deze tegen op Instagram en ik moest hem gewoon reposten, HAHAHA! Is hij niet grappig? En het is ook zo treffend!!

instalab week 45 - 5 Ik ben bezig met een nieuwe lay-out voor Beautylab en ik wil ook mijn logo aanpassen in een handgeschreven tekst. Dat vind ik gewoon nét even iets minder gelikt staan, maar wel stijlvol en fashionable, dus ik ben druk bezig (ook nog!). Het heeft niet ZO veel haast hoor, de andere dingen hebben voorrang, maar zo tussen de werkzaamheden door check ik even wat nieuwe lettertypes. Ik ben er nog niet over uit. Sowieso betekent dit dat het leuke erlenmeyertje verdwijnt en ik twijfel of dat een goed idee is, of niet. Misschien kan ik hem nog ergens anders in verwerken… we’ll see! :)

instalab week 45 - 4 Dinsdag, de dag nadat ik terug was gekomen van Sint Maarten, was ik bij L’Oréal op kantoor. Ik had jullie in deze TAG al verteld over het limited edition Essie setje dat ik aan het samenstellen ben, speciaal voor de Feestdagen. Ik moest 3 kleuren kiezen en ik twijfelde over deze 4… uiteindelijk heb ik de glitter laten vallen. Maar ik moet wel zeggen, hij stond SUPER AWESOME over de witte lak heen! Maar weer minder over de andere kleuren, vandaar dat ik er toch niet voor heb gekozen. Chique kleuren he? Die donkere kleur doet me denken aan Chanel’s Rouge Noir, trouwens. Kan niet wachten om het complete setje straks te zien als het helemaal af is. Ze zullen exclusief bij bol.com te koop zijn, maar I’ll keep you posted!

instalab week 45 - 8 Van Asos mocht ik een mooi jurkje bestellen voor de Feestdagen en ik koos deze. Ik hoop zo dat hij me goed staat! Nu denk je misschien, nou ja Sereen, ALLES staat jou toch? Maar mijn heupen zijn toch wel een stukje breder dan de meeste mensen verwachten, en ja, ik heb ook nog een klein buikje (écht!), dus bodycon jurkjes zijn altijd een beetje tricky omdat ze ZO strak zitten om je lichaam. Er is er tot nu toe eentje die echt mooi staat en dat is het jurkje dat ik ook aanhad op mijn boekpresentatie. Ik weet niet of jullie je die nog kunnen herinneren. Anyways, ik HOOP heel erg dat deze flatteert. Ben benieuwd! Jullie zien hem vanzelf langskomen hier (of niet, haha!).

instalab week 45 - 7 Kijk nou wat een verrassing! Dankjewel Divimove! Ze hebben deze taart speciaal laten maken voor me om me te feliciteren met mijn 150,000 abonnees. WHOOHOO! Ben er echt zo blij mee en trots op. Wat een aantal… ongelofelijk eigenlijk als je erover nadenkt. Mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn YouTube kanaal, dan zou ik het superleuk vinden als je dat wel deed. En via het rode knopje met belletje krijg je notificaties van mijn kanaal. Elke keer als je op de homepage komt wordt je op de hoogte gehouden van mijn nieuwste video’s. Ideaal! Klik hier om je te abonneren (en alvast superbedankt!!)

instalab week 45 - 10 Op donderdagavond stond ik in de Douglas Den Haag (die aan de Venestraat) voor het Chloé Event. Chloé had namelijk een onwijs mooie Merry Go Round in de etalage gezet waarmee je op de foto kon gaan. Deelde je deze foto op Instagram dan werd je foto geprint (meteen een leuke herinnering) en maakte je ook nog ieder uur kans op een mooie Chloé parfumset. Ik heb er van 16-21u gestaan en er kwamen zo veel leuke bezoekers langs van mij! Echt te gek om iedereen te zien en te spreken.

instalab week 45 - 9 Kun je geloven dat deze lieve meiden geen make-up dragen? Wat een natural beauties, niet? Ik zei al tegen deze meiden (Isabel en Katja) dat ik jaloers was op hun mooie, gladde en perfecte huidjes. Wow! En dan deden ze ook nog Gymnasium, zijn ze supermodel-lang, en ze waren ook nog eens superlief! Als dit je dochters zijn dan ben je toch een trotse moeder, of ben ik nu gek? Ik heb hen gekozen als de eerste winnaars van de Chloé set. Ze hadden het echt verdiend!

instalab week 45 - 11 En dit is een greep van de andere bezoekers die langskwamen in de winkel. Iedereen was zo lief en leuk en vriendelijk! Ik heb ook een aantal vaste bezoekers van mij ontmoet genaamd Hatice (niet op de foto) en Syl (midden bovenin). Ik vond dat zo leuk! Zoals jullie weten lees ik altijd alle comments en ik lees Syl’s comments al heeeeeel lang. Alleen haar avatar is een beertje met ballon, en nu heb ik er dus eindelijk een gezicht bij! Het was jammer dat ik niet met iedereen even lang kon praten. Als het aan mij had gelegen had ik met iedereen een kopje thee gedronken en minstens 3 uur gepraat, haha! Maar ik moest soms even door naar iemand anders die stond te wachten voor een praatje en een foto en dat werd gelukkig allemaal begrepen. Wat ik zo leuk vind is dat mijn volgers – volgens mij – allemaal  zo superrelaxt zijn. Heel rustig en kalm, maar wel enthousiast en vrolijk en opgewekt. JUST LIKE ME! Hahaha! Ik weet dat sommige bezoekers een ‘vriendinnengevoel’ krijgen als ze op Beautylab komen, maar ik moet toegeven ik heb andersom dus precies hetzelfde. Alsof ik sommige meiden al jaren ken. Gek he! :)

instalab week 45 - 24 Hester, mijn nichtje, is the master of the collages. En zij vond mij er hier op deze foto heel ‘anders’ uitzien. Ze vond me heel royal, haha! En ze dacht dat ik zwanger was (ben ik niet hoor). En ze heeft het nog niet gezegd of ze stuurt er meteen een collage achteraan om te laten zien wat ze bedoeld. Haha! Ik lach me altijd een deuk om haar collage’s. OK, het schuine hoofd en de lichtelijke fake smile klopt, en OK we dragen allebei blauw, maar daar houd het wel bij op!

instalab week 45 - 21 Deze collages van mij en Lorena (haar dochter) zijn echter wat doeltreffender. Can you see it?

instalab week 45 - 12Om 23u ‘s avonds kwam ik na de Douglas-Chloé sessie moe maar voldaan thuis in Houten. Onderweg duwde ik er nog even een Juliaatje in. Lekker met extra tomaatjes en mozzarellabolletjes. Hmmmm!

instalab week 45 - 19 Kijk zo leuk! Retrosonja heeft zich laten inspireren door mijn ideetje met de herfstbladeren. Zo leuk om te zien hoe mensen er hun eigen draai aan geven en me dan taggen in de foto’s! De stolp is van Loavies en ik vind het leuk dat ze een goed biertje recyclet als vaasje. Mooie foto ook! Ben altijd zo trots als ik dit soort dingen terugzie :)

instalab week 45 - 20 En stadsmeid heeft mijn Nasi Goreng recept uitgeprobeerd en vond het erg lekker! Whoohoo! Het ziet er ook echt GOED uit zeg. Ik heb het van de week weer gemaakt. Ik dacht, ik heb nog rijst, ui, en ei. Dus why not? Zo’n makkelijk recept en meestal heb je alles gewoon in huis. Ideaal!

Als jullie eens iets uitproberen van mijn site, een recept, een DIY, een product dat ik heb gereviewed of een serie die ik heb aangeraden of wat dan ook, ik vind het superleuk om te horen of lezen! Dus laat het me vooral even weten via social media (als je me mentioned krijg ik daar geen melding van maar als je me tagged wel) als je de tijd hebt! :)

instalab week 45 - 18 Kleine Coco. Ze kijkt zo betrapt omdat ze natuurlijk weer aan de blaadjes zat te knabbelen.

instalab week 45 - 14 Coco bij de dierenarts. Voordat ik wilde gaan begon het net te storten, arm beestje. Zij mauwen in mijn fietsmandje voorop, awww! Waarom, wat is er aan de hand? Ze had weer een oogbeschadiging. Ik maar denken dat het kwam door vechten met Clarence, of doordat er een takje in haar oog was gekomen, maar wat blijkt…. (want ik had geen gevecht gehoord en de takjes waren inmiddels weggegooid, zodat er niets scherp meer in huis was) katten zijn zo LUI dat ze vergeten te knipperen. Of het gewoonweg niet doen. Ik vond het al zo vreemd. Ik snapte niet waarom ze weer last had. En vooral bij Britse Kortharen kan dit leiden tot schade aan het hoornvlies, omdat hun oogjes minder snel genezen dan bij andere kattenrassen. Zo zielig! Waarom knipperen ze niet gewoon normaal!? Ik heb een zalfje meegekregen om in haar oog te druppelen en volgende week gaan we weer langs om te kijken hoe het gaat.

instalab week 45 - 13 Kijk zo zielig! Ik ging later naar bed dan Tim, en toen ik op de tast het bed probeerde te vinden voelde ik zijn been, en daaronder iets zachts. Ik dacht, huh? Ik zette mijn telefoonlampje aan en wat bleek, arme Coco zat helemaal klem onder zijn benen. En ze bleef ook nog gewoon liggen, gek diertje. Ik heb haar opgepakt en naast mijn kussen gelegd. Vond ze toch wat prettiger.

instalab week 45 - 22 Clarence is suspicious.

instalab week 45 - 23 Vandaag ga ik even naar de stad, want Tim heeft een nieuw pak nodig voor zijn werk en ik wil deze mooie Bershka broek gaan halen op Angels aanraden. Hij schijnt mijn leven te veranderen dus ik ben benieuwd. Hester had er ook al twee gehaald en was er ook erg over te spreken. Ik houd jullie op de hoogte!

instalab week 45 - 16 Zoals jullie konden lezen in het artikel van afgelopen zaterdag, kan ik de laatste tijd maar moeilijk in slaap komen. Ik heb op jullie aanraden melatonine pilletjes gekocht en kwam op deze uit, want deze bevatten de hoogste dosis die er was (0,29 mg, heel weinig hoor). Ik nam er eentje in met een glas rode wijn, en twee uur later sliep ik als een roosje. Ik werd wel om 5u ‘s nachts wakker en toen kon ik weer net zo moeilijk in slaap komen als voorheen. Ik heb dus nu weer hetzelfde gedaan, maar dan vlak voor het slapen nog eentje genomen. Het is namelijk gereguleerde afgifte dus hopelijk helpt dit me om iets langer door te kunnen slapen. Ook ga ik toch even kijken naar vitamine D supplementen en verder gewoon alle tips opvolgen die ik in dit artikel omschrijf. Oh, en de app Twilight is ook gedownload. Dank voor alle tips!!

instalab week 45 - 17Lelijkste food foto ooit, maar dit is mijn pompoensoep (met flits genomen) haha. Alleen nu had ik er ook flespompoen bij gedaan waardoor hij wat geler is. En WOW, wat en goede tip om de pompoen eerst in kokend water te doen zodat je er makkelijker doorheen snijd. Dat is pas LIFE CHANGING! De soep is echt een succes, onwijs lekker en romig, en zelfs Tim is er dol op (terwijl hij niet zo heel erg van de groente is). Het recept lees je hier terug. In plaats van kokosmelk kun je trouwens ook slagroom gebruiken.

Nou, dat was ’em weer voor deze week. Ook de komende week ziet er zo ongeveer uit als afgelopen week. Dus weer druk met veel deadlines en afspraken, maar that’s OK. Ik weet dat het na komende week voorbij is en dan is alles gewoon weer rustiger, zoals normaal, en kan ik weer even op adem komen. Nog even VLAMMEN dus!!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

93 Reacties

 1. Nina
  24 november 2015 / dinsdag, 24 november 2015

  Over de melatonine pilletjes. Ik heb ze een bepaalde periode heel lang geslikt omdat ik anders letterlijk niet in slaap kwam, nacht in nacht uit. Wel moet je een paar dingen weten. Zorg dat je nooit te veel in neemt, je kunt hier namelijk hele erge nachtmerries van krijgen. Wanneer 1 pil bij mij niet werkte nam ik er namelijk wel eens nog een met gevolg dat ik meerdere nachtmerries in een nacht had. Andere tip is om ze niet om 4/5 uur nog in te nemen omdat het dan kan zijn dat je als je om 7 uur wakker wordt nog helemaal versuft bent. En nog een tipje.. slik ze een niet te lange periode.. Want ondanks dat het een lichaams eigen stof is, word je toch een soort van afhankelijk van die pilletjes. Ik heb ze 2 maanden lang regelmatig geslikt, en kon toen ik wilde stoppen niet meer zonder. Ik kon niet in slaap komen zonder die pilletjes. Uiteindelijk ging ik 9 dagen op vakantie en heb ik ze expres niet meegenomen en toen is mijn lichaam langzaam maar zeker weer gaan wennen aan het zelf aanmaken van melatonine..

 2. Rie
  19 november 2015 / donderdag, 19 november 2015

  Waar heb je dat leuke topje van die je aanhebt in de winkel?

  • Serena
   Auteur
   19 november 2015 / donderdag, 19 november 2015

   hi Rie,
   die kocht ik een paar jaar geleden bij Target, uit een limited edition collectie.

 3. 18 november 2015 / woensdag, 18 november 2015

  Hey Sereen!!
  Het was zo leuk je te hebben ontmoet en je bent echt de liefste persoon op aarde die ik ken. Ik wil me echt verontschuldigen als ik je oncomfortabel heb laten voelen aha. Ik kon me niet inhouden. Ik kwam die dag echt alleen maar om jou te ontmoeten en was zo zenuwachtig. Ik win bijna nooit wat dus echt super bedankt voor het Chloe pakketje! Hoop je nog een keertje te zien! Liefs, Hatice <3

 4. 18 november 2015 / woensdag, 18 november 2015

  Over de melatoninepilletjes: Je kan ook gewoon die kleine nemen (die van 0,1 mg) en daar mag je wel meerdere van nemen. Moet je zelf een beetje kijken hoeveel je nodig hebt. Het beste is dan om ze onder je tong te laten smelten, half uur voor het slapen gaan, waardoor het gelijk in je bloed wordt opgenomen dan wanneer je ze gewoon inneemt. Dit werkt het beste!

  • 18 november 2015 / woensdag, 18 november 2015

   En ik zou niet gelijk een grote dosis proberen, maar juist wat minder.. Dus niet gelijk eentje van 2 mg nemen. Dat is helemaal niet nodig. Een kleine dosis, ik neem vaak op zondag avond drie tabletjes, is voldoende!

 5. Jasmine
  17 november 2015 / dinsdag, 17 november 2015

  Ik heb de push up broek ook haha, hij is echt super!

 6. Maxine
  17 november 2015 / dinsdag, 17 november 2015

  Hoi Serena,

  Als eerste wou ik even zeggen wat zie je er stralend uit! niet te zien dat je niet goed slaapt haha.

  Over het slapen gesproken; bij het kruidvat hebben ze melatonine van bijna 2 milligram per stuk. De sterkste die er is. Hier de link:
  https://www.kruidvat.nl/lucovitaal-melatonine-forte-1-99-mg-one-a-day-zuigtabletten/p/3178008

  Werkt prima. Natuurlijk niet voor altijd elke dag gebruiken, maar dit soort slechte slaap periodes kan dat prima. Erg herkenbaar haha.

  xxx Maxine

 7. Maaike
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Hoe heet de broek?? 😄😄

  • Serena
   Auteur
   16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

   de push up!

 8. Nadine
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Chick! Download nou maar een audiobook. Dat is ook life changing ;-) ook als je dan ‘s nachts weer wakker wordt. Even luisterboek op en je slaapt zo weer.

 9. 16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Leuke foto’s! Vooral die eerste foto zijn prachtig!

  Over Melatonine: Ik ben een waardeloze slaper en krijg mezelf met Melatonine niet ‘omver’. Heb slaappillen van de dokter gehad, maar kreeg last van hele nare bijwerkingen. Dat moet je zeker niet nemen! Gewoon proberen op vaste tijden te gaan slapen en op te staan, dat werkt voor mij het beste. Ook wat lezen voor het slapengaan wil bij mij wel werken. Wel echt in een boek dan en niet op een beeldscherm 😉. Sterkte!

 10. Cindy
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Haha die foto van Coco en die harige benen van Tim :-)
  En jee, wat zit er weinig in die melatonine tabletjes. Neem ze zelf altijd mee uit Florida, gewoon bij de Walmart ofzo. Heb nu 3 mg, maar je hebt ze daar zelfs met 10 mg erin.
  Neem ze vaak op zondagavond, zondag uitgeslapen, en dan ‘s avonds weer op tijd naar bed omdat de wekker om 6 uur gaat. Kan vaak niet slapen dan, en met dit tabletje wel.

 11. 16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Super gezellige foto’s weer :) Foto’s van jou door Tara zijn prachtig! En Coco is zo zielig, maar schattig :)

 12. Milou
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Them jeans ARE life changing!
  En zet ‘m op Serena, you can do it!

 13. Lieke
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Als je melatonine koopt bij de drogist word je eigenlijk flink afgezet! Lage dosering voor veel geld.. Op melatonine punt nl haal ik altijd tabletjes :) Scheelt veel geld.
  Ik gebruik de laatste dagen 3mg per nacht. Door veel stress ging het slapen echt even heel lastig!

  • Judith
   16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

   Ja, deze dosering slaat echt nergens op. Veel te laag. 3mg is echt wel het minimum.

   • Lieke
    17 november 2015 / dinsdag, 17 november 2015

    Ik merk zelf inderdaad dat 3mg er voor zorgt dat ik echt goed en diep slaap wanneer ik veel stress heb.. Anders gebruik ik 1mg. In ieder geval niet minder dan dat want dat haalt weinig uit..

    • Lieke
     17 november 2015 / dinsdag, 17 november 2015

     Hoop dat meer mensen mn tip van de link lezen haha. Zo zonde als je teveel betaalt vind ik altijd :)

 14. 16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Wat is Angel toch een leuk mens. Ook vind ik het leuk dat jij wat van je vaste bezoekers sowieso bij naam kent, leuk :-)! Dat maakt het toch wat persoonlijker, want om de één of andere reden verwacht ik zoiets van jou niet omdat je zo groot bent.. Niets ten nadele van jou, want ik vind je supertof en volg je blog heel graag. Maar ik vind het wonderbaarlijk dat jij alles leest en dan ook overal: je blog, YT, Instagram en waar dan nog meer. Dat vind ik leuk aan jou, je laat het ook weten dat je dit waardeert :-)!

 15. Naomi
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Hey,

  Ik had je Nasi gemaakt en mijn vriend zei dat het de eerste keer was dat ik iets had gekookt en het ook nog lekker was.. Dan ben je 3 jaar samen.

  Ik zie t maar als ene compliment. ;)

  • Serena
   Auteur
   16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

   Hahaha, nou moe… lekker dan! Misschien moet je wat meer Indonesisch gaan koken, daar zal het vast aan liggen! Hij houdt gewoon van indofood! ;-)

 16. 16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Super leuke instalab! Inderdaad prachtige fotos in sint maarten, sta je heel mooi op! De essie lakjes zijn echt gaaf, leuke samenstelling ik zou ook de glitter af laten vallen. Nu ben ik wel erg benieuwd naar die bershka broek! en die collages haha ge-wel-dig

 17. Manuela
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Geweldig die collages!!! :D

 18. Renske
  16 november 2015 / maandag, 16 november 2015

  Even een kleine tip! Van de melatonine mag je 3 Mg! 10 pilletjes in een keer in principe. Ik gebruik de wat ‘zwaardere’ sinds kort en dat werkt écht goed!

  Niet bang worden, is helemaal natuurlijk en het kan niks kwaad!
  Pas goed op jezelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *