Instalab week 45


Vorige week zaterdag gingen papa, mama, Larissa, Tara en ik naar Bataviastad om te shoppen. We zaten zoals vanouds gezellig met zijn drietjes op de achterbank gepropt, en mama zat voorin en had broodjes gesmeerd. Het was zo schattig! Papa had zelfs de moeite genomen om de plattegrond met winkels voor ons uit te printen, haha! We moesten er een beetje om gniffelen… maar eigenlijk was het superslim want we bleven maar verdwalen, dus ik kan het iedereen eigenlijk wel aanraden om hetzelfde te doen, haha!


In een kookwinkel spotten we deze Tea Boy, een pinguïn met en timer en die je zakje thee op tijd uit je beker omhoog takelt, lol! Geinig, maar ZO overbodig!


Ik heb bij Guess en bij Maison Scotch wat leuke items gekocht, en verder ben ik los gegaan bij de Christmas Shop. Ik zag deze kleurige slingers en vond ze ZO mooi, ook zo met die sterretjes erbij. En toen ineens ontdekte ik dat het nog holografische sliertjes waren ook, hoe gaaf?!


Op zondag ging er een video live die ik samen met Larissa en Tara had opgenomen. We maken hierin onze eigen lipsticks, superleuk! Die van mij had ik alleen niet zo goed in de huls gedrukt en die brak dus af tijdens het aanbrengen, oeps! Tijdens het editten zette ik de video stil, PRECIES op het moment van afbreken. Zo hilarisch om te zien!!


Er zijn ontzettend veel leuke adventskalenders te koop (o.a. van L’Occitane, The Body Shop), maar ook van Kiehl’s! Een leuke manier om de dagen tot Kerst af te tellen, toch? Ik verloot deze van Kiehl’s via mijn Instagram en de winactie loopt nog!! Dus als je wilt meedoen, klik dan hier.


Een mooie herfst look gemaakt voor een video. Wat is die lipkleur mooi he?


George en ik kijken de serie Vice Principals, echt een hilarische show. Ineens wees hij me op het perfect gestylede kapsel van hoofdrolspeler Danny McBride en nu kan ik niet meer stoppen met kijken naar zijn haar! In elke scène die ik zie, zie ik alleen nog maar dat perfecte, golvende haar van hem. Hahaha!


Op dinsdag ging ik even een wijntje doen bij mijn lieve buurvrouw, en ze had een cadeautje voor me! Een ontzettend leuke plant/cactushanger, gemaakt door een vriendin van haar. Ik vind deze veel mooier en luxer dan zo eentje van geknoopt touw (macramé). Love it! Dankjewel, buuf!


Ik zat op mijn stoel te ontbijten en INEENS had ik het gevoel dat ik werd bekeken. Ik keek onder tafel. Niemand. Ik keek naast me. Niemand. Toen draaide ik me 180 graden om en voila… had ik het toch goed, haha!


Weet je wat je eens moet doen als je een kat hebt? De telefoon met camera open onder zijn kopje schuiven en dan een foto maken. Haha! Dan zie je dus dit. Vind het er zo lollig uitzien!


Mijn obsessie met smoothie bowls heb ik eindelijk kunnen bevredigen! Dit is mijn eerste poging, I love it! Het paarse is: halve avocado met bramen, framboos en aardbei en een klein beetje honing. Het groene is een halve avocado met een halve banaan en wat yoghurt. Versiert met kokos, bramen, aardbei en framboos. Oh, en kokosschaafsel. Bijna te mooi om op te eten, haha!


Kijk, daar zit Coco weer! Dit is nu al de 5e of 6e keer dat ik haar uit zichzelf op het bovenste plankje heb zien zitten. En momenteel ligt ze er ook heerlijk in te snurken. Het heeft even geduurd, maar ik denk dat ze het eindelijk doorheeft en niet meer zo bang is om zo hoog te springen. Whoohoo!


Deze foto kwam ik tegen toen ik iets opzocht (ik zocht op oude foto’s van vroeger). Wat waren mijn oudertjes toch schattig he? En zo mooi!!


Er werd aangebeld omdat er een SUPERMEGAGROOT pakket voor me klaar stond. Huh? dacht ik. Wat heb ik nu weer besteld? Toen bleek het een box van Amazon te zijn, om te vieren dat Amazon Prime ook beschikbaar is in Nederland. Goed nieuws! En ik heb supergave dingen van ze gekregen, waaronder deze leuke polaroid camera. Thanks, Amazon!


De laatste kamer in ons huis die nog af moest, is vorige week EINDELIJK gestuukt. Alle muren weer mooi netjes en glad! De vloer lag er al in, dus als het stukwerk straks droog is even een laagje verf eroverheen en hoppa, weer een kamer af! We willen onze slaapkamer van zolder naar beneden verhuizen en dan van de zolder een studio maken, want daar komt meer en mooier licht binnen. Wordt dus weer even een kleine verhuizing en verbouwing binnenkort, maar ik houd jullie op de hoogte!


Jaaaa, mijn NA-KD bestelling is ook weer binnen! Heb naast wat lekkere wintertruien ook een paar leuke jurkjes besteld, voor mijn reis naar Kaapstad alvast. Zo veel zin om straks lekker een weekje met mijn vader op pad te gaan!

Nou, dat was het weer deze week. Veel minder de deur uit gegaan dan de week ervoor, maar heb hierdoor wel lekker veel in huis kunnen doen, van die achterstallige klusjes. Ook eindelijk mijn gmail kunnen bijwerken en wat opdrachten/deadlines voor klanten kunnen afronden.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

42 Reacties

 1. 16 november 2017 / donderdag, 16 november 2017

  Wat een leuke week weer zeg. En een feestwinkel in bataviastad? Ik hoor hier ook alweer een uitje voor mij aankomen. Liefs soraya

 2. 15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

  Ahww, jouw ouders zijn echt héél lief op die foto! En wat is je moeder een knappe vrouw!

 3. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Woaaa die foto van je ouders! Je lijkt zo erg op je moeder. Wat leuk toch als je zulke oude foto’s weer eens tegenkomt, moet ik ook maar eens weer gaan doen. Hahah ik vind het wel schattig dat je pa dat plattegrondje heeft uitgeprint maar ze hebben tegenwoordig boekjes liggen met plattegronden erin van Batavia. Ik zat laatst ook al te kijken naar kerst spullen bij de Hema, daar was alles zowat op! Misschien maar gewoon wachten totdat kerst is geweest zodat ik alles met korting kan aanschaffen ;p

 4. Nicole
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Jouw moeder ziet er echt stunning uit 👀😳💑💥🌸❤️

 5. Femke
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  shoplog van bataviastad zou erg leuk zijn hihk. leuke weekblog weer xx

 6. Louise
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Haha dat plattegrondje kun je gewoon ophalen in bijna alle winkels in BataviaStad. Wel heel slim en lief van jullie vader!

 7. Lilly
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Oh schattig dat jullie met z’n allen gaan shoppen zoals vroeger.
  Ben benieuwd naar Kaapstad! De jurk vind ik wel niet zo mooi van vorm, je heupen lijken hierin veel breder dan ze zijn.

 8. Denise
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Lekker rustig weekje :)
  Je lijkt echt heel veel op je moeder 😱

  X

 9. Mariska
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  De foto van je ouders is zo leuk inderdaad! Ik vind je heel veel weg hebben van je moeder op de foto :)

 10. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Mooie foto van je ouders. Ik vind je NA-KD jurk heel erg leuk!

 11. petra
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat gezellig, een dagje weg met het gezin! En die herfstlook, pretty!

 12. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat leuk die gekleurde slinger! Die zou ik ook zo mee kunnen nemen in de winkel! En die foto van je ouders, zooo jij lijkt op je moeder! Leuk om te zien!
  Ik heb lekker veel gewerkt deze week, dus flink wat extra uurtjes kunnen sparen. En daar gaan nog wel meer uurtjes bij komen deze maand dus ik ben nu al benieuwd naar m’n salaris van december (ja eerst komt die van november nog I know :P ) Maar ik word er altijd helemaal blij van als ik een beetje kan sparen!

  • 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   Aangezien ik zsm wil/ moet verhuizen

 13. Door
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wanneer komt er weer een stuk van Angel? I miss her!!!!

 14. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Oh dat kleedje staat je prachtig. Handig om in een winkelcentrum zo een plannetje te gebruiken. Ik verdwaal er ook altijd.

 15. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Die oude foto van je ouders, wauw! Wat lijk je ontzettend hard op je moeder! En die smoothie bowl is inderdaad haast te mooi om op te eten, haha. Zo overbodig, een Tea Boy. Ik laat mijn theezakjes gewoon zitten. Ik hou wel van sterke thee. :’)

 16. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Die gele jurk is echt prachtig <3 Vind de herfstlook ook heel mooi trouwens, die lipstick staat je goed!

 17. Lieke K.
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Vind het altijd supertof om je Instalab’s te lezen! Vaste prik voor mij!

 18. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat een fijne week! Die kattenplankjes zijn zo cute! En het gele jurkje staat je prachtig.

 19. Faat
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Ahhhhhhhhhhh die foto van je ouders! Ze zagen en zien er nog steeds super goed uit!

 20. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat origineel zeg, die kattenplankjes aan de muur. Lijkt me leuk om ze daar echt op te zien springen. Beeldig jurkje, die gele;-) (Wij hebben trouwens van de week je pasta gemaakt, helemaal volgens jouw recept, was super lekker en voor herhaling vatbaar!)

 21. Matanja
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat leuk zeg, die kattenplankjes aan de muur (en apart, ik had dat nog nooit ergens gezien)
  De mandjes waar ze in zitten die zitten toch wel vast aan het plankje? Of niet?
  Leuke foto van je ouders, jij lijkt echt op je moeder…..

  • Serena
   Auteur
   12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   hi Matanja,
   de mandjes zitten stevig vast met klitteband! Ze zijn gewoon te koop via Zooplus :)

 22. Syl
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  OMG die kerstsslingers wil ik ook!
  Wij zoeken echt heel lang naar die kleurencombinatie! Als ik ze nog ergens online kan vinden TELL ME!!!!

  • Serena
   Auteur
   12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   Oeh, geen idee of ze er ook online zijn. ALS ik ze vind, laat ik het je weten, Syl!

   • Syl
    12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

    Top!
    Tot die tijd blijf ik online zoeken

 23. Floor
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Prachtige foto van je ouders. Wat een knappe mensen. Gaat het met jou wel goed? Op de laatste foto zie je er niet gezond uit! Let goed op jezelf <3

  • Serena
   Auteur
   12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   Gaat prima hoor, Floor! Had gewoon mijn make-up nog niet op en ik lach niet, haha!

 24. Nora
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Ja ik mis Foodfriday ook. Een recept uitgeschreven met alle tricks erbij met leuke fotootjes. I love it!
  P.S. Klein foutje in de tekst: het is ‘versierd’ en niet ‘versiert met kokos, bramen’ etc

  • Serena
   Auteur
   12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   Thanks Nora, zal het meteen aanpassen. Enne…. komende vrijdag staat er weer een receptje voor jullie klaar. Tjechische Hollandse schnitzeltjes. Haha! Gemaakt door George.

 25. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wat lijkt Tara eigenlijk op je moeder! Larissa lijkt weer enorm op je vader en volgens mij ben jij een kruising tussen je ouders ;). Leuk om te zien! Heerlijk dat je ook voor zomerjurkjes hebt kunnen shoppen, geniet van je vakantie straks!

 26. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Wauw die jurk staat je echt fantastisch! De kleur past heel goed bij je. Ook heen heerlijke smoothie bowl gemaakt, krijg er trek van. En de foto van je ouders: zo tof om dat soort dingen te zien. Ze zijn prachtig!

 27. 12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  Oehhh wanneer ga je naar Kaapstad?? Ik ben er ook vanaf begin December :) : )

 28. 11 november 2017 / zaterdag, 11 november 2017

  dat gele jurkje staat je echt mooi :D

 29. Ger
  11 november 2017 / zaterdag, 11 november 2017

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar je aankopen van Guess. Gezellig zo met je zusjes en ouders samen. En wat lijk jij op je moeder zeg! Zo mooi om te zien. Was ze op die foto net zo oud als jij nu?

  • Serena
   Auteur
   12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

   hi Ger,
   op de foto was ze denk ik een jaar of 24, dus zo’n 10 jaar jonger dan ik nu :)

   • Rita
    12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

    22 jaar :)

 30. Wendy (B)
  11 november 2017 / zaterdag, 11 november 2017

  Die foto van je ouders: zo leuk :)
  Ik herken zowel jou als Tara in jullie mama :)

 31. Britt
  11 november 2017 / zaterdag, 11 november 2017

  Wat een mooie smoothie bowl had je gemaakt, ik zou hem eigenlijk gewoon inlijsten haha! En wauw, wat een prachtige foto van je ouders, ik vind dat jij heel erg op je moeder lijkt op die foto!

 32. Joyce
  11 november 2017 / zaterdag, 11 november 2017

  Jouw katten zijn zo schattig!
  Ben zo benieuwd naar jouw beleving van Kaapstad met je paps, die jurk staat je trouwens echt prachtig.
  Mis de foodfriday? Vind namelijk stuk voor stuk jouw recepten heer-lijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *