Instalab week 44 | Sint Maarten (+ win een TUI reischeque t.w.v. €1500)

Vandaag heb ik alleen maar Sint Maarten foto’s voor jullie in petto, aangezien ik hier de hele afgelopen week heb vertoefd. Ik weet dat het dikke herfst is in Nederland, dus hopelijk zitten jullie wel te wachten op zulke zonnige foto’s, haha! Een uitgebreid verslag is in elk geval onderweg voor Travellab en smile.tui.nl (het nieuwe reisplatform van Tui), maar hier hebben jullie vast een impressie van wat we allemaal gedaan hebben op dit mooie eiland. Enjoy!

sint maarten instalab - 1 Ready for take-off! Hier zie ik er nog wel OK uit, maar ondertussen voelde me ik me steeds beroerder en beroerder worden. Het voelde alsof ik spierpijn had, ik had onwijze pijn in mijn rug (heb ik normaal nooit, ook al was ik ongesteld) en ja hoor, aan boord werd ik me toch een partij ziek. Overgeven (ik was blij dat ik vlakbij een WC zat) en diaree. Dan weer bloedheet, dan weer rillerig van de kou. Bah! Wat een ellende! Heb uiteindelijk niet geslapen, maar zo’n 6 uur lang met mijn hoofd tussen mijn benen gezeten tegen de misselijkheid, MAAR, het was alsnog een prettige vlucht. Het personeel was superlief, kwam vaak kijken hoe het ging, ze gaven me een dekentje, warm water voor Citrosan, een Colaatje tegen de misselijkheid. En ik zat ook naast een heel lief meisje van 11 (met een Enzo Knol boek) die ook echt heel aardig en bezorgd was. Toen ik me aan het einde van de vlucht al wat beter voelde hebben we gepraat. Ik voelde me nog steeds slapjes, maar ik was blij dat het ergste voorbij was, haha!

sint maarten instalab - 5Na onze vlucht haalden we de huurauto op en reed Tara (want ik was nog te ziek) naar ons hotel, het Riu Palace hotel aan het Anse Marcel beach. Op de kamer aangekomen keken we onze ogen uit. Tara en ik hebben nooit eerder in een all inclusive resort gezeten en we verbaasden ons dat alles gewoon ‘gratis’ was. In de hotelkamer hingen bijvoorbeeld deze flessen drank zodat je ook op je kamer nog even lekker na kunt borrelen. Ook was de koelkast altijd gevuld en mocht je alles ten alle tijden pakken, zonder dat je aan het einde van je verblijf ineens verrast wordt met een dikke rekening. Echt wel gaaf zo’n all inclusive! Je voelt je toch wel een beetje een VIP.

sint maarten instalab - 3 De dag erna hield ik me groot en in plaats van op bed te gaan liggen, wilde ik juist wat van het eiland zien. We hebben er wel een chill dagje van gemaakt natuurlijk, nog even rustig aan. We ontdekten een leuk strandje met een tentje die lekkere sapjes verkocht. Ik vond dit zo’n vrolijk plaatje met de ananassen. Ben nog steeds dol op alles wat met ananassen te maken heeft, haha!

sint maarten instalab - 2 Zo, ik kijk nog niet helemaal fris uit mijn ogen maar een sappie gaat er natuurlijk wel in!

sint maarten instalab - 4 Later die middag knapte ik al een heel stuk op en kreeg ik het zelfs voor elkaar om de zee in en uit te rennen! Ik kreeg veel complimentjes (dank!) en vragen over mijn bikini. Ik heb hem vorig jaar gekocht op Curacao, maar het merk is Luli Fama en dat is onder andere te koop via de Nederlandse webshop Chilla.nl. Ik heb een broekje die ‘gescrunched’ is, met andere woorden, hij zit nogal strak in mijn bilnaad (ja, ik weet  niet hoe ik het anders moet zeggen, HAHAHA!) waardoor mijn billen wat ronder lijken. IDEAAL! Kan het iedereen aanraden, je voelt je meteen Khloe Kardashian.

sint maarten kiekjes - 4Hier kun je zien wat ik bedoel.

sint maarten instalab - 7 Wow, wat een paradijsje is Loterie Farm! Ik ontdekte deze spot via Instagram en toen we arriveerden was het er nog mooier dan op de foto’s.

sint maarten instalab - 6 Zo’n huisje noemen ze hier een cabana en we besloten om gewoon eens een keer decadent te doen en een cabana te huren. Je zit heerlijk in de schaduw en ook wat meer privé en als je gaat eten is dat een stuk fijner omdat je ook een tafel hebt. En… we kregen er gratis een fles champoepel bij! Superdeluxe!

sint maarten instalab - 9 OK, jongens, opletten! Jullie zien natuurlijk alleen mijn mooiste Instagram kiekjes voorbij komen waarop ik op zijn voordeligst poseer, maar ik wilde jullie deze ook niet onthouden. Hier sta ik gewoon, zoals ik altijd sta.

sint maarten instalab - 10 En hier span ik mijn buik een beetje aan en strek ik mijn linkerbeen richting het treetje eronder, waardoor mijn benen ineens vele malen langer ogen. Ik kantel mijn heupen iets zodat ik minder breed lijk en dat vetje dat over de rand van mijn broekje komt, die verberg ik achter mijn pols. TADAH! Instaception. Ik ga natuurlijk zo vaak op de foto dat ik er inmiddels achter ben hoe ik er het meest flatteus uit kom te zien. Maar laat je niet foolen, want ook ik heb zo mijn imperfecties en onzekerheden. Ik wilde dit graag met jullie delen! Ik schaam mij totaal niet voor mijn lichaam, maar ik vind het wel leuk om het optimale uit mijn lichaam te halen voor de foto.

Ik heb trouwens tonnen tips wat betreft poseren en er zo flatteus mogelijk uitzien, dus mochten jullie het leuk vinden dan kan ik daar wel een artikel aan wijden. Let me know!

sint maarten instalab - 11 Loterie Farm vonden wij één van de beste lunch plekken!

sint maarten instalab - 8 Cheers! Privé cabana, heerlijk eten, bubbels. Ik waande me heel even een jetsetter, hoor!

sint maarten instalab - 30 Bij Loterie Farm kun je ook ziplinen, Tara heeft dit gevlogd dus jullie moeten deze vlog echt gaan kijken. Het was ZOOOOO GAAF! Heel intensief (vooral voor iemand die nooit sport zoals ik) en zo hoog! Maar heerlijk om lekker door de natuur te razen aan een lijntje. Ik kan dit echt aanbevelen! Achteraf voelde ik me echt een stoere chick.

sint maarten instalab - 13Overal waar je kijkt zie je leguanen. Kleine, felgroene, maar ook deze groen met oranje varianten (die een stuk groter zijn). Wat een mooie beesten zijn het toch. Net minidraakjes. Ik wilde nog een foto maken van mezelf met allemaal leguanen om me heen, zodat ik er onder kon zetten ‘WHERE ARE MY DRAGONS?!’ (Khaleesi, Game of Thrones), maar ze zijn te schuw. En op Pinel eiland waren ze weer te brutaal! Ik vind ze toch wel een beetje scary, hihi. Al zijn ze juist wel lief hoor. Maar het is niet dat het fluffy katjes zijn ofzo.

sint maarten instalab - 12 De zon ging onder.. time to go.

sint maarten instalab - 14 Tara maakte nog deze foto met het laatste beetje zonlicht.

sint maarten instalab - 15 Ook dit is weer zoiets gaafs, je kon gewoon je ontbijt laten bezorgen op je kamer. Ook wel even lekker, om te ontbijten op je balkon in pyama. Ideaal voor wanneer je een ochtendje rustig aan wilt doen.

sint maarten instalab - 18 We hebben een privébootttour gedaan rondom het Franse gedeelte van het eiland, en een klein stukje van het Nederlandse gedeelte. Het was zo leuk om vooraan de boot te zitten met je benen buiten boord! Soms kwamen er hele hoge golven aan waardoor je 2 meter de lucht in ging en weer neer kwam. HET WAS GEWOON NET EEN ACHTBAAN! Haren in de wind, zout in de lucht, je tenen die soms even het water aan konden raken. Ik heb echt genoten.

sint maarten instalab - 17 We stopten bij Mahu Beach om de vliegtuigen vlak boven ons hoofd te zien razen. Echt een ervaring om nooit te vergeten!

sint maarten instalab - 16 Het water lijkt wel zwembadwater, maar het is gewoon de zee. ZO helder! ZO blauw! En ook nog eens een lekkere temperatuur. Ik ben niet per se een waterrat, maar met dit water moet je gewoon een duik nemen, toch? Ik vond het heerlijk.

sint maarten instalab - 20We zijn ook naar Pinel Island gegaan, een klein eilandje van Sint Maarten zelf.

sint maarten instalab - 19 Kijk zo gezellig! In de boom hingen allemaal mooie windgongen die zachtjes rinkelden bij elk zuchtje wind. Ik houd er van.

sint maarten instalab - 32We lunchden bij Karubuni, 1 van de 2 tenten op het eiland. Vlak aan het water.

sint maarten instalab - 21 Ik denk toch wel de lekkerste lunch van de afgelopen week, verse kreeft en gekarameliseerde ananas. De kreeft had een lekker exotisch sausje van papaya met Madam Jeanette (precies goed, niet té pittig) en romige botersaus. En de ananas was ook al zo vers en lekker zoet. Watertandend lekker!

sint maarten instalab - 31 Ook altijd leuk, supermarkten in het buitenland. Hier lopen we door de Grand Marché. Ze hebben hier veel Amerikaanse producten. Echt een feestje om doorheen te lopen!

sint maarten instalab - 25 Bijna een paar bussen van deze thee meegenomen. Maar ik dacht, ik kom zo wat om in de thee, thuis! Dus toch maar niet gedaan. Maar wel mooie blikken he?

sint maarten instalab - 26 Deze meegenomen voor mama. Ik liet per ongeluk een pot vallen (echt zo dom… kan alleen mij overkomen) en toen ik hielp met opruimen zat er wat jam aan mijn vinger en ik heb dus al stiekem geproefd: LEKKER!

sint maarten instalab - 27 Ook in de supermarkt vind je leuke souvenirtjes.

sint maarten instalab - 22 We zitten midden in het regenseizoen en het komt dus nog best vaak voor dat we midden in een stortbui terecht komen. Niet erg, want na een kwartier is het alweer over. Hier waren we bij de Sunset Bar op Mahu Beach aan het wachten op de zonsondergang.

sint maarten instalab - 24 En die was het wachten absoluut waard. MIJN HEMEL! Wat een prachtige kleuren. Allerlei tinten paars en violet met zachtroze, oranje en rood. Precies zoals je altijd ziet op foto’s en nu zagen we het gewoon zelf met onze eigen ogen. Ondertussen vlogen er ook weer vliegtuigen laag over. Echt een magisch plaatje!

sint maarten instalab - 33 Onze laatste lunch, bij Rainbow Beach Club aan Grand Cas Baie. Superleuk tentje met mooi uitzicht over het water (en ook bieden ze gratis bedjes aan, maar daar hadden we geen tijd meer voor).

sint maarten instalab - 28 TYPISCH IETS VOOR ONS! Tara had de routebeschrijving aangezet, maar ik had niet gezien dat hij nog stond op ‘lopen’ in plaats van ‘rijden’ waardoor hij een route uitstippelde die je eigenlijk alleen kunt lopen. We kwamen op onverharde wegen terecht en ik zei ‘nee joh, kan je wel rijden!’ maar uiteindelijk kwamen we vast te zitten omdat we met de auto echt niet meer verder konden rijden. Toen kwamen we er eindelijk achter dat ik de route verkeerd had ingesteld. ZUCHT! Toen moesten we de hele weg weer terug rijden op die hobbelige crisisweg! Hahaha!

sint maarten instalab - 29Maar geen nood, keep on smiling! We konden er ook echt om lachen.

Momenteel hangen we ergens in de lucht tussen Sint Maarten en Amsterdam. Het was een week om nooit te vergeten! We hebben zo veel leuke indrukken opgedaan op dit prachtige, tropische eiland en we barsten van de inspiratie voor onze reisverslagen! Houd dus zeker Travellab.nl en smile.tui.nl in de gaten voor onze diary’s, hot spots en review van het Riu Palace hotel.

WINACTIE
Trouwens, heb jij na het zien van deze foto’s ook zo’n zin gekregen in een reis naar een tropische bestemming? Of ga je liever naar New York of een andere wereldstad? In samenwerking met Tui Nederland mogen we namens Travellab een geweldige reischeque weggeven ter waarde van maar liefst €1500,- waarmee je de hele wereld over kunt vliegen naar jouw droombestemming!

10520364_1089290131105208_906906404_n (1)Deze winactie verloopt via Instagram, en via het account van @Travellab.nl en @TUINederland vind je meer informatie en de voorwaarden. De winnaar wordt op 13 november 2015 bekend gemaakt op het Instagram account van Travellab. Ik zeg, nooit geschoten is altijd mis! Doe dus zeker mee met deze actie en waag gewoon een kansje. En wie weet lig jij binnenkort ook wel te dobberen in een heldere, azuurblauwe zee. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

89 Reacties

 1. 13 november 2015 / vrijdag, 13 november 2015

  Ik heb hem gister op de valreep nog ingezonden!! Zou zo ontzettend gaaf zijn!
  De smile krijg ik van Aruba, maar mocht ik winnen zou ik toch naar een plek gaan waar ik nog nooit geweest ben.. <3 Zou proberen echt iets bijzonders uit te kiezen dan, wat totaal niet standaard is.. :P

  Wou het toch nog even hier bij jou zelf melden ;)

 2. Kelly
  11 november 2015 / woensdag, 11 november 2015

  Ik had bij de winactie Orlando ingevuld maar als ik dit zo zie had ik toch maar Sint Maarten in moeten vullen haha!

 3. Marjan
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Leuke en mooie foto’s! Jullie hebben zeker genoten aan de foto’s te zien :). Ik zit nu op Curaçao en ik ben nog langs je gelopen in het vliegtuig zondag ging alleen te snel om wat te zeggen… Ik kan die zonnige foto’s op het moment wel hebben hihi.

  • CH
   12 november 2015 / donderdag, 12 november 2015

   Aah, Curacao! Daar ga ik volgende week woensdag naar toe! Is het weer echt zo erg (heel veel regen) als ik op internetsites zie of valt dat wel mee?

 4. 10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Wat een heerlijke foto’s en het ziet er daar echt prachtig uit!!

 5. 10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Mooie foto’s!!! Lijkt me een prachtig eiland, zetten we ook op het wensenlijstje ;-)

 6. 10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Ps: als we het toch over vakantie ziekte verhalen hebben; ik heb eens 7 kleuren gescheten (hum hum, letterlijk) toen ik moest overstappen op Hong Kong en ik doodziek door van die SARS poortjes werd geloosd… Ik had al de ergste nachtmerries dat ik met mijn voedselvergiftiging in quarantaine werd gezet ;)

 7. 10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Ik vind dit echt een kei-leuk, integer, vrolijk en sympathiek verslag. Kleine meisjes van 11, kreeft waar ik trek van krijg, wandelroutes met de auto! Echt super leuk om te lezen!

 8. Femke
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Heerlijk! Ik kan wel weer een oppepper gebruiken met dit herfstweer dus ik doe zeker mee :) x

 9. Cher
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Ik heb precies hetzelfde gehad een keer! Ik ging maandag vliegen naar Hawaii, at zondag nog bij mn zus een patatje en werd me die nacht toch ziek!! Precies wat jij had, overgeven en aan de diarree. Wat een hel, ik wist me geen raad! Hele nacht niet geslapen natuurlijk… Op maandagochtend om 6u moest ik me klaar gaan maken om naar Schiphol te gaan en precies 6u stopte de diarree en het overgeven! Alsnog uber verrot maar goed ik was blij dat het over was! Wat nou als ik ( of jij ) echt niet had kunnen vliegen? Ik ben benieuwd hoe dat verzekering technisch zou gaan? Ik had toendertijd geen verzekering dus ik had geluk haha Die stewardessen behandelden mij echt alsof ik een besmettelijke ziekte had, Lekker lullig, vooral omdat het de eerste keer was dat ik alleen ver weg op reis ging. Maar ach, ik kan er nu wel om lachen.

 10. Carola van Bronswijk
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Wat een heerlijke foto’s zeg! Sint Maarten lijkt me echt prachtig. En met dit sombere herfstweer verlang ik NOG veel meer om naar een ver warm oord te vertrekken :)

 11. Ashley
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Prachtige fotos! Zo te zien hebben jullie genoten. het staat nu in ieder geval genoteerd op mijn lijstje voor volgend jaar ;-) Misschien een rare vraag maar zou je hier ook met een kindje (3 jaar) heen kunnen? Of hebben jullie niet veel kinderen/gezinnen gezien?

  Wat betreft de tips om te poseren die zou ik graag willen hebben. Die foto waar je door het water rent in je bikini, zo een foto’s worden bij mij altijd wazig. Deze foto is echt haarscherp en de kleuren zijn prachtig. Ligt dit aan de camera of heeft dit weer met instellingen te maken?

 12. Cynthia
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Ziet er heerlijk uit dames! En het lijkt mij ook erg leuk als je een artikel maakt met allerlei poseertips! Ik kan ze soms ook zeker wel gebruiken 😊

 13. Birgit Wouters
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Yay, wil super graag met mijn vriend op vakantie dusss ik doe mee!!

 14. Nikki
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Mooie foto’s, krijg meteen zin om ook op vakantie te gaan.
  Een artikel met poseertips zou inderdaad heel leuk zijn, je staat altijd goed op foto.

 15. Lieke K.
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Jaaa poseertips please!!

 16. Laura
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Jaaa poseertips! Ik sta altijd verschrikkelijk op foto’s, als enige van de groep totaal onvoorbereid enzo omdat ik geen idee heb van houdingen, dus dat lijkt me erg fijn haha! Wat ben je trouwens een prachtige meid, ook op de ‘gewone’ foto en wat een geweldige reis! Ik heb nooit echt de behoefte gehad om naar Sint-Maarten en andere eilanden daar te gaan, maar dit ziet er wel erg mooi uit…

 17. Donya
  10 november 2015 / dinsdag, 10 november 2015

  Wauwie!
  Lekker geschreven en mooie foto’s. Ik vind het leuk dat je ook een niet-geposeerde foto erbij hebt gedaan. Het lijkt me zeker leuk om een artikel te lezen met tips & tricks voor het goed poseren op een foto want, I suck at it :)

  Liefs,

  Donya

 18. Lisa Lindemulder
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat mij nog het meest opvalt aan deze foto’s is hoe mooi je taille is! Gebruik je een waist trainer?

 19. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wow wat een prachtige kiekjes! Ik krijg spontaan zin om ook af te reizen naar een zonnig oord.
  Maar mocht ik nu een bestemming kiezen om naar toe te gaan dan zou het toch Canada worden. Tijdens mijn tussenjaar, dit jaar, zou ik daar graag een paar maanden op familie en vrienden bezoek gaan. Vandaar dat ik mee heb gedaan met de winactie! De reischeque zou een prachtige aanvulling zijn op het tot nu toe bij elkaar gespaarde bedrag!

 20. Cindy
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Och, die foto’s, zucht… de herfst is nog niet eens goed en wel begonnen en snak alweer naar warmte en zon. Wat een paradijs!
  Wat vervelend zeg, dat je zo ziek was op de heenweg. Het liefst ben je dan thuis en in je eigen bedje. Maar gelukkig was je snel opgeknapt.
  Heb meegedaan aan de winactie, voor een wat langere reis naar Florida. Maar als ik dit zo zie zou ik het bijna wijzigen naar St Maarten ;-)

 21. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat een prachtige foto’s, Sint-maarten komt in ieder geval op mijn bucketlist! Heel tof van je dat je ook een ‘gewone’ foto upload zonder te poseren, al ben je in mijn ogen gewoon nog steeds even mooi :-)

 22. Manou
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wauwwauwwauw,

  Dat dacht ik alleen maar toen ik je foto’s bekeek!
  Ik wil nu meteen (!) mijn vriend deze post doorlinken met de melding dat we hier naartoe móeten, haha.
  En super dat je je ook van je normale kant laat zien, takes courage.

 23. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Waauw wat prachtig zeg! Zelf zou ik graag een keer nog een keer naar curacao gaan :)

 24. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat een prachtige reis als ik dat zo zie. Ook wat ik allemaal voorbij zag komen op snapchat! Liefs soraya

 25. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  great pics. This looks like an amazing time!

 26. Saskia
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Ooooh ik volg jullie dan al wel op instagram, maar zo’n samenvatting met verhalen erbij is toch wel heel leuk! En dat blauwe shirtje met witte bloempjes (off the shoulder) vind ik heel erg mooi. Mijn droombestemming is Bonaire, op de één of andere manier zou ik daar nog zo graag een keer naartoe gaan! De ervaring met witte bountystranden en de (te) relaxte sfeer lijkt mij om nooit te vergeten.

 27. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Ten eerste, wat te gek dat je met je zusje ben geweest, helemaal te gek. Wat een mooi eiland en wat hebben jullie lekker chique ala movie-start gedaan. Mag absoluut af en toe, je hebt het verdiend. Mooie foto’s en alleen dat eten is de moeite waard. Prachtige reportage, erg leuk. Xo

 28. Diana
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Super mooie foto waar jullie zo dobberen, echt een heerlijk gevoel is dat he. Ik heb meteen meegedaan op instagram. Die draakjes zien er erg bijzonder uit!

 29. Sophie
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Oooh, wat een heerlijke foto’s en wat een toffe dingen hebben jullie gedaan! Ik kijk uit naar het Travellab artikel, want ook ik ben heel benieuwd naar je ervaring met Sint Maarten ten opzichte van de andere Caribische eilanden. Ga je daarin ook nog iets uitgebreider in op het hotel waar je nu verbleef? Ik ben erg benieuwd hoe je dat vond namelijk. :) Ik ben in september naar Aruba geweest, sliep toen in een Riu hotel en wowww, dat was echt een ervaring op zich! Maar ik lees wel dat dat Riu hotel in het bijzonder erg hoog aangeschreven staat. Stiekem ben ik alvast andere Riu-bestemmingen aan het browsen voor 2016 dus vandaar mijn vraag. ;)

 30. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wauw, wat een prachtige foto’s allemaal! Lijkt me heerlijk om eens zo luxe op vakantie te gaan :) X

 31. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat een prachtige foto’s zet je er weer op Serena! Krijg nu nog meer zin om op vakantie te gaan!

 32. 9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat een mooie reis hebben jullie gemaakt zeg! Maar dat je zo ziek was in het vliegtuig. Wauw, dat is echt mijn grootste angst namelijk. Je kan niet zomaar makkelijk naar het toilet. Ik heb daar serieus een fobie voor dus vind het echt stoer hoe jij dit nu verteld.

  • Serena
   Auteur
   9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

   Weet je, als het gebeurt dan moet je het maar gewoon over je heen laten komen: je kunt toch nergens heen! En je weet dat het weer over gaat. Ik snap je angst hoor, maar als ik er zo op terug kijk is het allemaal een beetje langs me heen gegaan. Bovendien denkt en helpt het personeel goed mee. Mocht je ooit ziek raken in het vliegtuig dan moet je het zeker laten weten aan de bemanning. En ik had van te voren Citrosan gekocht die het allemaal iets in bedwang kon houden. liefs! Serena

 33. Jorinde
  9 november 2015 / maandag, 9 november 2015

  Wat zien de foto’s er heerlijk jaloersmakend uit! Jullie stralen echt allebei en wat is het een mooi eiland! Sint Maarten staat nu op m’n Bucket List!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *