Instalab week 44 | nieuw neefje en puppy love


Vorige week zaterdag ging ik eindelijk weer eens mijn uitgroei laten bijwerken! Le van Chanvi Nailbar heeft mijn nagels weer prachtig verzorgd. Inmiddels is dit mijn eigen lengte (trots!). Deze maand zijn ze voorzien van een zachte lila/rosegold kleur met chrome finish, op de ringvinger glitters in dezelfde tint en op mijn middelvinger een 3D roosje met blaadjes. Cute! Ben er zoals altijd weer helemaal mee in mijn nopjes!! Dankjewel, Le!


Ik reed rond 19.30u weg van de salon, pakte een burgertje bij de McDonald’s en heb de hele avond lekker op de bank gechillt met mijn katten. Een hele saaie zaterdagavond, haha! Maar ook wel eens lekker.


De volgende dag kwam mama even langs en bracht ze me wat nieuwe pakketjes die waren binnengekomen, waaronder deze mascara van Clinique. I love it als merken koekjes meesturen met hun perspakketten, haha! Die was dan ook meteen op, heerlijk met een kopje thee.


Nog even een foto genomen van mijn nieuwe nagels in zonlicht. SO PRETTY! In het echt glittert en glanst het nóg mooier! Ik ben altijd helemaal verliefd op mijn nagels de eerste week. Kan dan mijn ogen niet van mijn handen afhouden, haha! Na die week ben ik er nog steeds blij mee, maar dan ben ik er al iets meer aan gewend (en val ik niet meer half van mijn fiets af omdat ik niet op zit te letten, gelukkig).


De voordeur lekker herfstig gedecoreerd. Toen ik hiermee bezig was bedacht ik me weer eens hoe stom ik die zachtgele kleur vind en zeker in combinatie met het blauw. Daar moet echt een andere kleur overheen!


Mijn lieve bolletje wol, lekker aan het snoozen. Ik kan nooit van Coco afblijven als ze lekker ligt te slapen (hoe irritant moet dat zijn, haha!). Ik steek dan mijn gezicht in haar lijfje en roep ‘ohhhh Cocooooo je ruikt zo lekker!! Wat ben je lekker zacht! Ik houd van jou Coco!!”

Ik ben écht een crazy cat lady, zucht.


Op maandagavond heeft de zus van George haar uiterste best gedaan en dit kleine wondertje op de wereld gezet. Hij heet Mika en het is echt een moppie. Hij snurkt heel zachtjes in zijn slaap. Zo leuk voor Jason dat hij er een broertje bij heeft!


Op dinsdag zijn George en ik naar Utrecht gegaan omdat we een campagnefoto moesten maken voor McDonald’s. Janine (van Hot Pink Media) was er ook en ze had haar kersverse puppy (geadopteerd uit Griekenland) meegenomen. Hij heet Ace en ik was op slag verliefd! Wat een dotje!


Echt ZO’N SCHATJE! Die wil je toch gewoon fijnknijpen?!


En omdat ik toch in Utrecht was, en het EINDELIJK wat rustiger was bij de Dunkin’ Donuts, eindelijk een doosje met donuts kunnen scoren. Yam, yam!


Zo, meteen maar wat laten doen aan die stomme gele voordeuren, haha! Dit is grondverf, maar de lak die hier overheen komt wordt ongeveer dezelfde kleur. Echt een mooie, frisse kleur die bij alle seizoenen past (vind ik dan). Stukken beter dan dat geel!


Sneakiest cat alive!


Op woensdag heb ik na lange tijd weer eens afgesproken met lieve Laura van What About Her. Ook zij heeft een puppy. Hij heet Pretzel (HOE LEUK!?) en het is een deel tekkel en een deel ???. Hij is zoooo zacht en lief. Ook op deze puppy op slag verliefd, haha!


Kijk nou!


Lekker soezen bij Laura op schoot. DIE OORTJES! Oh… ik weet niet, ik zou een hondje toch ook wel heel leuk vinden. Ik ben alleen veel te zacht voor ze (ik vind het dan zielig om heel streng ZIT te roepen, haha) dus ik denk niet dat ik een goede hondenmoeder zou zijn, ik zou ze alleen maar verwennen en verpesten denk ik. En met Coco en Clarence gaat het echt niet, die zijn zo angstig, dat kan ik ze niet aandoen.

Maar toch… ik vind hondjes toch leuker dan ik dacht (als rasechte poezenmoeder).


We zaten bij Stan & Co en er is een nieuwe kaart. Deze ramen zijn ZEER aan te raden!! Erg lekker en de bouillon was goed en vol van smaak.


Na onze date lunch pakte ik de trein naar Amsterdam, waar ik samen met Larissa naar het Tonymoly & Kocostar event ging. Dit zijn Koreaanse beautymerken en dat vind ik altijd erg interessant!


De goodies die ik mee heb gekregen, zien ze er niet leuk uit?! Ik ga de eitjes testen, daar ben ik het meest benieuwd naar.


Na het event nog even wat gegeten bij een nieuw Libanees restaurant, in het overdekte gedeelte van Hoog Catharijne. Was erg lekker en niet duur!


De volgende dag even met mama naar Action gegaan, waar ik deze unicorn spotte. Ik twijfelde… creepy or cute? Ik vind hem toch naar het creepy neigen, heb ik maar besloten, hahaha!


Dit leuke boekje gekregen van HarperCollins. Ik ga het binnenkort eens testen, maar ik moet toegeven dat ik niet zo veel verwacht van die gekke katten van mij, haha! Zo slim zijn ze volgend mij niet.


Op vrijdag ging ik gezellig langs bij Larissa en Tara, waar we 2 video’s hebben opgenomen samen. Ze komen zondag online! Hier zijn we lekker aan het fröbelen!


Lunch besteld bij Rito’s, want dat is onze favoritos.

Lol.


De zon ging onder, Larissa was vast aan het editten en Tara en ik keken de Conspiracy Theory video’s van Shane Dawson.


Daarna uit eten gegaan bij ELLIS, aan de Neude in Utrecht. Hier hebben ze héle lekkere burgertjes en wellicht NOG lekkerder milkshakes. Was heel gezellig!

Rond een uurtje of 22u heb ik de trein naar huis gepakt, nog even wat Netflix gekeken in bed (ik kijk nu Mindhunter) en redelijk vroeg naar bed gegaan, WANT de volgende dag (vandaag dus) gaan we gezellig met het hele gezin shoppen bij Bataviastad. Funnnn! En leuk om met zijn vijven op pad te gaan, net zoals vroeger toen we nog allemaal thuis woonden.

Wat gaan jullie doen dit weekend? Nog leuke plannen?

Until next time,
Serena Verbon

44 Reacties

 1. Lotte
  14 november 2017 / dinsdag, 14 november 2017

  Wat lief, dat kleine spul! Zowel de pups als je nieuwe neefje. Wat een klein hummeltje. :)

 2. Diana
  9 november 2017 / donderdag, 9 november 2017

  Mooie voordeur geworden haha echt girly, zou ik ook wel willen ^^
  En hoe maakt Le zo’n roosje?! Kan me er niks bij voorstellen… is het misschien leuk voor een video? Nagels bijwerken met nailart?

 3. loes
  9 november 2017 / donderdag, 9 november 2017

  Aahhhh wat leuk die puppy’s😍ik ben gek op puppy’s en kittens…zucht!
  Ik onderbreek ook gewoon m’n gesprek als ik een puppy zie hahaha.
  Gefeliciteerd met je neefje <3
  en dat Libanese restaurant ben ik erg benieuwd naar!

 4. Mex!
  8 november 2017 / woensdag, 8 november 2017

  wat een schatje die Pretzel! Iemand enig idee met verstand van honden waarmee deze is gekruist? Mam en ik zijn ook aant kijken voor een teckeltje maar deze is ook enorm leuk!

  • Serena
   8 november 2017 / woensdag, 8 november 2017

   hi Mex,
   Laura weet het zelf helaas niet, maar misschien dat er hondenkenners zijn die er het andere ras in kunnen bespeuren?

   • Femke
    8 november 2017 / woensdag, 8 november 2017

    ik vind hem ergens iets met die oren weg hebben van een king charles spaniel

 5. Denise
  7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

  Super leuk weekje sereen ♥️
  Ik denk dat mijn katten ook niet erg snugger zijn Hahaha 😂

 6. Donnie
  7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

  Looking Gorgeously Wonderful Ladies…i MISS You

 7. Serena
  6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

  lieve mensen,
  ik heb een aantal comments verwijderd. Niet omdat ik de waarheid wil verbergen, maar omdat ik graag de waarheid met jullie wil delen op het moment dat ik er klaar voor ben en omdat sommige comments me een hele nare nasmaak gaven.

  Ik kan in elk geval 3 dingen zeggen:
  1. George is niet vreemdgegaan
  2. ik ben ook niet vreemdgegaan
  3. George woont niet op een kamer in Amsterdam

  Wat er hier verder wordt geplaatst en gesuggereerd kan me verder niet zo veel schelen. JULLIE DENKEN MAAR. Alleen ik, George en onze nabije vrienden en familie weten hoe het echt zit en dat is wat telt.

  Mocht je je zorgen maken, dat vind ik heel lief. Dankjewel <3

  • Ilse
   7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

   Groot gelijk! 😘
   Ik wens je in ieder geval het aller beste! In je gezondheid en relatie..
   Je bent niemand iets verschuldigt of verplicht…iedere blogpost is weer een kado voor je volgers!

  • Denise
   7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

   Wat naar dat mensen altijd dingen gaan suggereren, zonder dat ze enigzins iets weten…laat mensen lekker hun privé leven privé houden..je bent niemand een uitleg verschuldigd of wat dan ook. X

  • Lotte
   7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

   Je hoeft inderdaad niet aan iedereen te vertellen wat er in je privé gebeurt.
   Wat ik wel een beetje jammer vind, is dat er nu toch iets blijkt te zijn (je hoeft niet te vertellen wat) terwijl je eerst zei dat je afwezigheid en slecht in je vel zitten echt alleen maar met de gordelroos te maken had. Volgende keer kan je misschien best blijven zeggen dat er niets is, wanneer sommige van je lezers ook maar een glimp zien gaan ze gelijk als een detective heel je leven uitspitten… Of het van het begin toegeven als er wat is en je het wil delen.

 8. 6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

  Ik wou in Japan mijn nagels laten doen, gewoon gel makkelijk snel op mijn eigen nagels met wat nail art. Ik schrok me toch de ziektes toen ze mij vertelden hoeveel het zou kosten? Ik heb het dus helaas niet laten doen maar ben nu wel opzoek naar iemand rondom Noord Holland die het mooi kan doen. Vind jouw nagels altijd er top uitzien (voor die ene keer dat je marble deed) dus ik ga even bij Le kijken of ik een keer tussendoor kan komen. Ik voel me ook zooo rot dat ik er niet bij kon zijn bij het Tony Moly event! Ik heb zelf al tig producten ervan toen ik naar Seoul ging paar jaar terug maar het zou leuker zijn om jou even weer te spreken. Btw, ik lees eigenlijk nooit je comments maar nu zag ik toch een rare reactie lijn erin zitten .. pff nergens van aantrekken babe. Gewoon je ding blijven doen :)

 9. 6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

  Ahww!! De baby en puppyspam! I love it *.*

 10. Joyce
  6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

  Wel een beetje jaloers op jou en je zusjes hoor wat een gezelligheid met elkaar 🤗

 11. 5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Wat een fijne week zo, lekker! Ik vind Pretzel echt een TOP-naam, wou dat ik er zelf op was gekomen ;) En ik snap dat gefrunnik aan Coco hoor, zou ik ook doen (mijn katten kunnen het beamen en ze zijn het gelukkig gewend :)

  PS: Goeie kleur voor de voordeur joh, hij past inderdaad echt bij alle seizoenen! Ik kon me trouwens herinneren dat je ooit zei dat je je voordeur roze wou doen, zou me niks verbazen als George deze kleur ook leuker vindt ;)

 12. 5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Je voordeur en kozijnen 1 kleur ziet er nu al mooier uit! Ook al is het nu nog maar grondverf. Veel mooier nu het 1 geheel is!
  Ik had gisteren gezellig vrienden op visite, dus een hele gezellige middag! Nu weer lekker relaxen

 13. Nikki
  5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Het is gewoon wat minder ahum ‘klef’ dan voorheen in de instalabs! Ik vind het eigenlijk wel verfrissend 😺

 14. 5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Gefeliciteerd. Leuk overzicht.

 15. 5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Wat een leuke foto’s, ik word zo blij van die puppy’s! Oh en die lunch van Rito’s…nice! Hier geen grote plannen, ben nog aan het opknappen dus vandaag lekker de chillmodus aan. Fijne dag!

 16. 5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

  Puppies!!!! ♥♥♥ Ik heb bij mijn ouders teckels, dus een beetje bevooroordeeld ten opzichte van Pretzel ;), maar ze zijn allebei hartstikke schattig!

  MINDHUNTER! Zo goooooeeeeddd, ik woon nu tijdelijk in het buitenland, waar ik niet op de netflix van m’n zus kan, dus heb nog niet verder kunnen kijken :((

 17. Eva
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Haha zo grappig, dat koekje en die mascara kreeg ik ook op stage! Dat koekje was super zoet maar zoooo lekker.
  Moet wel zeggen dat ik de mascara er echt amper afkrijg, alleen met olie.

 18. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Wat een leuke foto’s!! Die puppy is echt mega schattig, oh en je nagels zijn echt prachtig! Wat een heerlijk weekje, zo leuk een neefje erbij

 19. Desire
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Leuke plog weer! Jouw huisje is leuk ingericht.
  Wanneer komt er een nieuwe mr wrong online btw ?

 20. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ah die puppies! Zo ontzettend schattig!

 21. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  OMG! Pretzel is echt te schattig voor woorden! Wat issie cute!

  Als Juup lag te slapen dan kon ik het ook nooit laten om hem ‘lastig te vallen’ en dan kon ‘ie ook echt zo kijken van: moet dat nou?!

  Leuke foto’s en ik vind je nagels heel tof!

 22. Ger
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Leuke week! Oh die donuts zien er zoooo lekker uit. Die hebben niet lang ‘geleefd’ denk ik. 😍

 23. Britt
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Wat een cuties, al die hondjes, daar word ik helemaal happy van. De videos van Shane Dawson vind ik ook echt geweldig!

 24. Emma
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Haha ik verveel mijn honden ook altijd als ze aan het slapen zijn. Ik vind het aan de ene kant ook zielig voor ze maar ze zien er dan zo fluffy en zacht uit dat ik er niet van af kan blijven :)

  • M
   4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

   Haha, ik doe dat ook, even aaien of zijn oortjes vastpakken en in rare vormen op zijn kop draperen. Ik vind katten lastiger dan honden trouwens, honden zijn zoveel duidelijker.

 25. Chantal
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Leuke week weer! I love doggies too, maar ik kan t mijn poezebeesten idd ook niet aan doen :(
  Bij Ellis moet je ook echt eens de homemade ice tea proberen. Momenteel is de peren ice tea mijn favoriet.

 26. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ohhh de hondjes! Heb volgens mij echt een minuut naar die foto’s zitten kijken haha 😂

 27. marrie
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Ben jaloers op jou en je zussen, jullie eten en snoepen altijd zo veel en toch zo slank. HOE DAN?

 28. Sanne
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Hey wat leuk! As we speak ben ik aan het werk in Bataviastad, dus misschien zie ik je wel langs wandelen!

  Tip! Als je bij de stadspoort van Bataviastad naar buiten gaat, zit daar een heel tof restaurant. Het heet Next en het eten is heel goed! En als je, ook bij de stadspoort, naar rechts loopt kan je ook het schip De Batavia bekijken!

 29. Lize
  4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Lieve Serena pas je wel een beetje op met die voordeur en die huisnummer die er bij hangt. Straks komt misschien ook iemand met slechte bedoelingen achter je adres en iedereen weet dat jij best wel wat spulletjes hebt waar andere mensen op liggen te eyeballen.

  Aan de andere kant, ik snap dat je dat geel beu was haha.

  • Michelle
   5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

   Idd leuke kleur voordeur! Zou alleen nog een leuke deurmat neerleggen, dat staat wat minder kaal!

  • Serena
   5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

   Ik zie geen huisnummers, hoor!

   • Flavia
    5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

    Bij foto van je gele voordeur zie ik je huisnummer wel staan

   • Serena
    5 november 2017 / zondag, 5 november 2017

    Nu niet meer!

    • Lina
     6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

     Misschien ook even de post met het nummer in verwijderen, je kan nooit veilig genoeg zijn c:

    • Naj
     7 november 2017 / dinsdag, 7 november 2017

     Raar antwoord? Je had ook kunnnen zeggen bedankt voor de tip heb het verwijderd. Komt erg ondankbaar over

 30. 4 november 2017 / zaterdag, 4 november 2017

  Jouw nagels! Heel erg gaaf zeg, ik vind het zo leuk dat alle nagels er anders uitzien, en je middelvinger met dat roosje vind ik het leukst. Mooi, je voordeur! Dat dit alleen nog maar grondlak is, ik ben benieuwd naar hoe het er uiteindelijk uit komt te zien, maar dat zien we vast nog wel voorbijkomen. Toen wij nog een huurhuis hadden, hadden we ook een gele voordeur. Bah bah, wie bedenkt zoiets hè? Daar mochten we helaas niet overheen verven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *