Instalab week 44 | Halloween, erg veel werken en ook wel relaxen

Gooooood morning! Jeetje, wat een slecht rotweer is het vandaag! Je zou komende vrijdag maar in het vliegtuig naar Miami (à 25 graden) stappen, hahahaha! Nee, niet leuk voor jullie. Maar ik had al veel zin in mijn vakantie, en door dit slechte weer vandaag heb ik NOG meer zin gekregen om weg te gaan. Kan écht niet wachten!

Goed, afgelopen week. Halloween gevierd, naar een filmpremière gegaan, oud-stagiaire Eline ingeschakeld, gewerkt op de Beautybeurs (vandaag laatste dagje), opnames gehad voor #First, drankjes gedaan met vrienden en voor de tweede keer lekker Tsjechisch eten gegeten. Kijken jullie mee?

instalab-week-44_-14 Er werd voor het eerst Halloween gevierd in de wijk van mijn ouders. Als je mee deed moest je een briefje voor je raam hangen zodat de kinderen wisten dat je meedeed en er snoep te halen viel. Superleuk!! WE LOVE HALLOWEEN! Dus mama versierde het huis superleuk met Halloween spulletjes, en elke keer als er werd aangebeld deden we ons ‘Scream’ masker op om de kindjes te laten schrikken, haha!

instalab-week-44_-15 Maarre, die kinderen van tegenwoordig zijn nergens meer bang voor joh, hahaha! Ze schrokken totaal niet! Wel vonden ze het superleuk om te doen, ze waren allemaal heel leuk verkleed. Dit jaar kwamen er 15 kinderen aan de deur, en hopelijk wordt dat elk jaar dan meer. Wij doen volgend jaar in elk geval weer mee en zullen ons huis dan NOG gaver versieren. NU AL ZIN IN!

instalab-week-44_-16 Eline, mijn lieve oud-stagiaire, kwam me even uit de brand helpen. Zoals jullie misschien weten ga ik vrijdag op vakantie en ik moet onwijs veel vooruit werken, dus ze kwam me helpen met de foto’s. Superlief! Coco kwam zoals gebruikelijk even snuffelen aan de spulletjes en liep dus weer eens GIGANTISCH in de weg, haha!

instalab-week-44_-17 Altijd hetzelfde liedje met Coco wanneer je producten op de grond fotografeert, haha!

instalab-week-44_-18 Op dinsdag ben ik begonnen aan mijn zoldertrap. Eerst grondverf, dan witte trapverf, en als laatste wil ik een traploper schilderen door alleen het middelste gedeelte een andere kleur te geven. Ben nog niet klaar, maar ben straks heel benieuwd als ik het tape eraf trek! Volgens mij geeft dit een onwijs gaaf effect!

instalab-week-44_-11 Op dinsdagavond ben ik met George, Veras en Cath naar de premiere van Hacksaw Ridge gegaan. Ik moet toegeven dat ik niet zo van de oorlogsfilms ben, maar George houdt er wel heel veel van en was heel enthousiast over deze. Het is een waargebeurd verhaal over een soldaat die vanwege zijn geloofsovertuigingen geen geweer wilde vasthouden tijdens de Tweede Wereldoorloog. Niet tijdens de training, maar ook niet in het veld. Heel bijzonder, dapper, of juist dom…? Hoe dan ook… ben ZO BLIJ dat ik toch ben meegegaan. Het is echt een fantastische film, inclusief kippenvelmomenten, schrikmomenten, huilmomenten. Ook al houd je niet van dit soort films, net zoals ik, kan ik je toch aanraden om te gaan. Je zal er geen spijt van krijgen.

instalab-week-44_-3 Na afloop van de film nog even nageborreld!

instalab-week-44_-6 Als je goed kijkt, zie je Coco zitten. Ze loopt niet alleen in de weg als je foto’s wilt maken, maar zit ook zeker in de weg als George battlefield aan het spelen is, haha! Ze vindt al die beweging op beeld zo spannend. Ze volgt het helemaal mee. Gek, lief beestje.

instalab-week-44_-7 Deze foto stuurde George mij en ik moest erom lachen omdat Clarence, maar ook Coco op de achtergrond, precies dezelfde houding hebben zo met dat pootje vooruit.

instalab-week-44_-4 Op donderdagavond gingen we naar Veras en Cath. Ze maakte quesadilla’s en ik kleurde Cath’s blonde lokken met de kleur Amethyst van Manic Panic. We hebben het zo’n 1:3 gemengd met conditioner en dit 2 uur laten intrekken. Ze wilde een pastelachtige, lavendeltint, en volgens mij is dat zo prima gelukt!! OK, ze stuurde me deze foto en ze kijkt een beetje ongelukkig, maar ze is er HEEL blij mee hoor! Haha!

instalab-week-44_-19 Op vrijdag was ik hoofdgast in het programma Zomergasten op het kanaal #First van Ziggo. Gover en Gentle vroegen me het hemd van het lijf en we hebben een aantal video’s van me bekeken, zowel mijn allereerste (inmiddels alweer 7 jaar geleden) als één van mijn laatste. Het duurde anderhalf uur maar de tijd vloog voorbij. Het was superleuk en gezellig! Aan het einde kreeg ik nog een octopusknuffel cadeau van Gover, haha! En als het goed is wordt er een recap van de show op hun Youtube kanaal gezet vandaag.

instalab-week-44_-13 Op vrijdagavond ging ik lekker drankjes drinken met vrienden in de stad! George ging ook mee en ontmoette voor het eerst mijn vriendengroep. Spannend! Maar uiteraard was het supergezellig <3 We hebben het echt, echt heel laat gemaakt en kwamen om half 6 thuis. Oeps!

instalab-week-44_-20 De volgende dag moest ik heel vroeg naar Den Bosch, want ik geef dit weekend workshops tijdens de Beautybeurs in de Brabanthallen. Ik was dus een beetje brakkig, maar na 1 broodje kon ik er weer tegenaan. Het is vanaf Houten maar 35 min naar Den Bosch trouwens, wat snel! Hier wil ik binnenkort een dagje heen, lekker shoppen ofzo, is weer eens iets anders dan Utrecht!

instalab-week-44_-9 Op de Beautybeurs heb ik superleuke standhouders ontmoet, zoals Cheryl, de eigenaresse van Aïcha Pure Beauty. Ze verkoopt heerlijke producten gemaakt met eerlijke argan olie uit Marokko. Ik heb haar haarserum gekregen en ben er superblij mee! Op de foto heeft ze het net aangebracht en mijn haren zijn dan ook super shiny zoals je ziet. Je hebt hier echt weinig van nodig (normaal gebruik ik best veel) en het zorgt voor mega glanzend haar. Dit neem ik zeker mee naar Amerika! Mocht je interesse hebben, hier is haar website voor meer informatie.

instalab-week-44_-12 De Beautybeurs is een vakbeurs voor salon eigenaressen, en ik geef workshops waarin ik uitleg hoe je social media kunt gebruiken om je business een boost te geven. Ik vind het zo leuk! Want dit zijn, net als ik, allemaal eigen ondernemers die gemotiveerd zijn om een goed lopende salon te runnen. Ik geef ze mijn allerbeste tips & tricks op social media gebied en hoop ze hiermee te inspireren om social media in te zetten als marketingtool. Ik heb het idee dat ik na de sessies toch wel veel vrouwen enthousiast heb weten te maken! Na de workshop maak ik altijd tijd voor een praatje en een foto. Zo leuk!

instalab-week-44_-2 Op zaterdag gingen we naar de ouders van George waar zijn moeder een traditioneel Tsjechisch gerecht voor ons heeft gemaakt. Ik weet niet meer precies hoe dit heet, maar het was HEEEEEL lekker! Knedels zijn bij elkaar geperste aardappelen met bloem en ei, en dat eet je dan met stoofvlees en spinazie. Echt nog nooit zoiets gegeten, wow! Daarna zijn we nog blijven chillen, maar maakten het niet te laat omdat ik de dag erna weer naar de Beautybeurs ging.

instalab-week-44_-8 Trouwens, kijk dit dan! Dat vind ik altijd zo leuk aan beauty(vak)beurzen, dat je het nieuwste van het nieuwste ontdekt. Dit is een stijltang van Maxpro met een reservoir met arganolie, dat er heel langzaam uitdruppelt in de vorm van stoom terwijl je je haren stijlt of krult. Amazing! Mijn haren zijn er gisteren mee gekruld en ze zijn heel glad en shiny. Wat een leuke uitvindingen weer!

instalab-week-44_-5 Echte liefde is.. als je vriend ontbijt voor je maakt met een ketchuphartje <3

instalab-week-44_-10 En ook nog gekookt voor me die avond! Dit is een Afrikaanse curry met witte bonen en gehakt en lekkere kruiden, het recept had hij aan zijn buurvrouw gevraagd. Echt zo lekker was het! En George kookt nooit (hij had bijvoorbeeld voor het eerst rijst gekookt die avond) en toch was het supergoed gelukt. Ik denk dat hij een verborgen talent heeft, haha! Nou, vanavond kook ik. We hebben vandaag officieel een maand verkering (he, wat klinkt dat lekker high school) alhoewel het veel langer lijkt te voelen. En ik weet dat hij dol is op hamburgers dus dan ga ik dat vanavond voor hem klaar maken :)

instalab-week-44_-1-1HAHAHA! Is Clarence niet schattig?! Kijk, dit zie ik dus regelmatig als ik wakker word, dan hangt dit boven me te snorren en te kwijlen. En dan kriebelt hij met zijn snorharen. OEWWWWW ZO LIEF! Ik ben zo dol op mijn poezebeestjes! Als ik weg ben blijft George in mijn appartement, dan zijn ze in elk geval niet zo alleen tijdens mijn vakantie.

Nou, dat was hem weer deze week! Ik ga me nu haasten want vandaag is mijn laatste beursdag op de Beautybeurs! Heb echt zin om de workshop te geven en meiden te inspireren! En daarna als een gek video’s opnemen voor de komende weken. Heb nog maar 4 dagen, want vrijdag vertrekken we HEEL vroeg met het vliegtuig. Oh ja, woensdag komt er weer een huisvlog online, er is veel gebeurd dus kan jullie weer even een goede update geven!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

50 Reacties

 1. Tamara Stalenhoef
  10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Wat leuk om te zien dat een van mijn collega’s met je op de foto is geweest! Zal haar zometeen meteen laten weten dat ze in je artikel staat!😁

  • Tamara Stalenhoef
   10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

   En wat fijn dat het zo goed gaat tussen jou en George! Het is je van harte gegund, veel geluk samen!

 2. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Serena, wat super leuk dat je een vriend hebt! Ik heb het even niet meegekregen (stond het ergens op je site?) maar ik vind het zo leuk voor je :)

 3. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ik ben echt jaloers op je figuurtje en agos die laatste foto!

 4. Nina
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ga je vloggen in miami??

 5. Marieke
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Schattig hoe verliefd je bent <3

  Jullie zijn leuk samen!

 6. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Deze blogposts zijn zo lekker om even rustig en relaxed te lezen. Ik kom trouwens uit Den-Bosch en het is echt een leuke stad om wat sightseeing te doen en een beetje te shoppen (je kan met een boot onder de stad doorvaren!)

  xoxo

  Sjerun
  https://emplicity.net/

 7. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Wat een lief en gezellig weekje :-) In mijn eerste eigen huis schilderde ik ook een ‘loper’ op de trap en ik was zó blij met het resultaat. Ben er erg benieuwd naar hoe het er bij jou uit ziet.

 8. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Dat gerechtje lijkt op vepro-knedlo-zelo, maar dan met spinazie ipv zuurkool? Vepro-knedlo-spenat? :D Ik vind het super leuk om af en toe Tsjechische dingetjes te zien in je plogs, doet me denken aan vroegah 😊

 9. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Den Bosch is echt gaaf om te shoppen!
  Paar aanraders: Cantina San Juan in de Kerkstraat, Hieronymus op de Markt en natuurlijk een Bossche Bol van de Groot. Trouwens, de Groot heeft ook superlekker bakkersspeculaas, echt de moeite van het proeven waard! De Lush winkel is ook heel leuk in Den Bosch, hele toffe meiden werken daar!

 10. Roos
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Voor als je naar Den Bosch gaat: OAK (snellestraat) is een heel tof winkeltje en een stukje verder in de straat heerlijke koffie bij Drab!

 11. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ahhh ik vind het zo cool dat je zo happy in love bent!
  Fijne vakantie alvast babe!

 12. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Pas op met die tape op je trap, als die er te lang blijft liggen, droogt hij in en trek je straks heelder stukken verf van je trap.

 13. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Haha wat een geluk en liefde :D Leuk om te zien en te lezen! Hier in Colombia gaan de kinderen echt helemaal los met Halloween, zelfs ik vind het eng :P Ook mijn week was top: eindelijk naar Bridget Jones geweest én ik ben getrouwd :D

  • 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Gefeliciteerd met je huwelijk!

 14. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ik zag te laat dat je in Den Bosch was, mijn stadje! Als je tips wilt (er staan wat hotspots op mijn blog) dan hoor ik het graag. Ik ben vrijdag ook naar Hacksaw Ridge geweest. Super goede film inderdaad en OMG ik schrok een keer ZO erg, schoot uit mn stoel haha

 15. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Wat straalt dit artikel een vrolijkheid uit zeg! Je kunt echt merken dat je verliefd bent en gelukkig, leuk om te merken. Tof ook dat je doordat George Tsjechisch is ook hele andere gerechten leert kennen, dat is altijd interessant.

 16. Nora
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ik word zo vrolijk van jouw verliefdheid, je kunt duidelijk zien dat jullie dol op elkaar zijn en ik vind het echt zo ontzettend fijn voor je! Echt heerlijk <3.

 17. door
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Zo blij voor je met je nieuwe liefde Serena! Het is je gegund. Wat is eigenlijk de reden dat je George wel uitgebreid laat zien in je Instalab en Tim niet? Ik begrijp heel goed dat je het niet zou doen hoor maar dacht dat je er zo stellig in was om het niet te doen!
  Goede reis alvast naar Amerika en geniet! X Door

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   De hoofdreden was dat Tim het vooral niet wilde, en ik hem daarin respecteerde. En het achteraf ook wel fijn vond om iets voor mezelf te houden. George is YouTuber dus is gelukkig al gewend aan online exposure, en om heel eerlijk te zijn vind ik het HEERLIJK om hem gewoon wel eens te kunnen laten zien aan jullie, zonder steeds te hoeven nadenken van “oeh, staat ‘ie er niet per ongeluk op”? Hij maakt me zo blij, ik zou het heel moeilijk vinden om juist dat gedeelte van mijn leven niet te kunnen delen. Ik vind dit echt veel prettiger zo <3

   • Serena
    Auteur
    7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

    PS. Tim staat trouwens nu wel gewoon op de vriendenfoto, haha!

    • daphne
     7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

     Viel me ook al op idd. Nu is hij er wel ok mee? En hoe is het dan voor george dat jij bevriend bent met je exen?

     • Serena
      Auteur
      7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

      Ja, nu is dat allemaal anders natuurlijk.

      En bevriend is een groot woord, hoor. Ik zie Steven en Tim niet zo heel vaak. George vindt het in elk geval niet erg!

      • daphne
       8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

       Ah ok! Het is in ieder geval goed dat jullie nog door een deur kunnen :) dat is niet altijd zo na een relatie. Ik zag ergens een comment over dat iemand een artikel vroeg over waar je jongens ontmoet en flirttips/datetips. Ben ik ook wel voor! Of relatietips enzo :)

 18. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Heel veel plezier maar dat gaan vast goed komen!

 19. Petra
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  ik had eerder gecomment over de bramboraky dat die officieel niet met kaas gemaakt worden, maar nu zie ik dat George zn ouders dus Tsjechisch zijn, oepsie :) Zal wel verschillen per regio, haha! Superleuk dat hij van Tsjechische afkomst is, daar word ik (geboren in het toenmalige TsjechoSlowakije) natuurlijk razend enthousiast van, dus bij mij heeft ie al 10 punten voor :)

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Ja, of George is gewoon dol op geraspte kaas, haha! Hij wilde het ook al over mijn nasi goreng strooien want dat leek zo erg op Tsjechische risotto. OMG!

   Maar Petra, probeer het echt eens een keertje met kaas, zooooo lekker! Dan maak ik het de volgende keer ook eens zonder kaas, dan weet ik ook hoe dat smaakt :)

   George is trouwens ook in Tsjechië geboren en kwam op zijn 10e naar Nederland.

 20. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ah jaloers, heel veel plezier in Miami! Mmm knedels zijn echt ZO lekker! Mijn vader en oma maken het ook wel eens zelf en ik kan er geen genoeg van krijgen.

 21. Ka
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Je poezen zijn echt het einde!! Overal
  Op de foto’s zien ze eruit om op te vreten!

 22. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Onwijs veel plezier, maar dat komt vast goed! Wat fijn dat jij en je vriend zo gelukkig zijn :)

 23. Diana
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ik wil ook naar Miami aaah veel plezier alvast !!
  Ben zo benieuwd naar wat je voor makeup gaat shoppen :)
  Super leuk dat je vriend voor je kookt..zo lief ♡

 24. M.
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Amai ik word echt altijd gelukkig van je instalabs en nu helemaal nu je zo verliefd bent :D het enthousiasme springt er vanaf.

  Misschien een persoonlijk vraagje, maar George lijkt me jonger dan jou? Schelen jullie veel qua leeftijd? Ik ben zelf aan het daten met iemand die een stuk jonger is (ik 27, hij 24) en ik ben bang dat het voor issues kan zorgen, dus elke bevestiging dat dat nket zo hoeft te zijn, is welkom :D

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   hi M.!
   George is 28 en ik ben 32 dus we schelen 4 jaar. Ik merk geen verschil in leeftijd, ook al zeggen ze dat mannen ‘achterlopen’ op vrouwen, we zitten op hetzelfde niveau en ook in dezelfde levensfase. Natuurlijk pest ik hem er wel eens mee, dan noem ik hem “jochie” en hij noemt mij op zijn beurt “cougar” haha!

   Maar eerlijk, wat is 4 jaar? En in jouw geval 3 jaar? Als je net als wij op één lijn zit met elkaar maken die jaren niets uit. Ik ken jongens die op hun 29e vader zijn geworden omdat ze vriendin hebben die 4 of 5 jaar ouder is. Als je écht van elkaar houdt, in dezelfde levensfase zit, en samen een toekomst wilt, dan ga je er gewoon voor!

   Dus zet die zorgen aan de kant en geniet van je vent! Age ain’t nothing but a number zeggen ze toch? <3

   • M.
    8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

    Bedankt voor je lieve en oprechte reactie. Je hebt helemaal gelijk: ik ga mijn zorgen aan de kant zetten en gewoon genieten. Niet alles overdenken :). Haha tegen mijn vriendinnen spreek ik over ‘mijn toyboy’ dus de leeftijdsgrapjes zijn inderdaad herkenbaar ;) Nog heel veel geluk samen!!

 25. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Wat ziet dat er gezellig uit! Leuk dat halloweenfeest! En die lavendeltint bij Cath is echt gorgeous <3

 26. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  wat een heerlijke week heb je achter de rug zeg. en alweer een hele maand in love, wat een fijn gevoel is dat he. ik hoop dat jullie gelukkig worden. ik ben erg benieuwd naar je huisvlog en zit er alvast klaar voor. liefs soraya

 27. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Wat een heerlijke week heb je achter de rug! Ik ben altijd nieuwsgierig wat voor foto’s er langs zullen komen van etenswaren (die keer dat je een week vol met seafood had was echt lekker haha). Awwh Cathy kijkt zo schattig sad op die foto met haar nieuwe haartjes!

 28. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Have fun in Miami! Ben benieuwd naar het eindresultaat van je trap

 29. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Aah Serena zo leuk om jou met George te zien! Grappig dat hij net als mijn vriend ook Battlefield speelt! Alvast een hele fijne reis! Ben heel benieuwd naar Miami want ik ga daar misschien over een tijdje werken. Ga het dus heel goed volgen haha! oh en ik ben super benieuwd naar je huisvlog! Fijne week!

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Haha, wat goed dat je dat scherm herkende! En OMG werken in Miami? HOE AWESOME! IK KOM BIJ JE LOGEREN!! :)

 30. Lieke K.
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Je Instalab’s zijn altijd een perfecte begin van de week! :) xxx

  • Rachida
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Helemaal mee eens! Alle artikelen mogen vertraging oplopen, maar de Instalab is een must have voor de maandag!

  • Serena
   Auteur
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Ahhh, zo leuk om te lezen ladies! En die van komende maandag wordt zo awesome met zonnige Amerika picture’s!!!!!

   • Rachida
    7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

    Dat wordt maandag kei vaak de site van Beautylab refreshen todat de artikel online staat. Fijne vakantie!

 31. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Wat een leuke, volle diary! Ik ben zo verliefd op je katjes, haha :)

 32. Laura
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Haha, wat schattig, je praat echt veel over George! Veel succes samen!😊

 33. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Ah ik heb dus helemaal niets met katten, maar die van jou zien er ZO lief uit dat ik bijna in de verleiding zou komen ook een kat te nemen, haha!

 34. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  aaah ik zou graag willen dat halloween ook hier gevierd werd, maar helaas XD

 35. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Haha heerlijk toch, zo lekker verliefd! En afgelopen zaterdag waren mijn vriend en ik 6,5 jaar samen en dat hebben we ook gewoon nog gevierd hoor (waarom zou je maar 1 keer per jaar de liefde vieren, gewoon lekker elke maand doen! :))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *