Instalab week 44 | Boxing Stars & Kringloopgeluk

Goedemiddag en welkom bij weer een nieuwe Instalab! Excuses dat ‘ie gisteren niet online was gekomen, de dag liep EVENTJES anders dan gepland. Maar onder het mom van beter laat dan nooit, is hier dan toch mijn weekverslag in telefoonfoto’s. Afgelopen week kreeg ik visite van mijn lieve oom en tante, moedigde ik Laura aan tijdens Boxing Stars, deed ik fantastische kringloopvondsten én gingen George en ik superdeluxe uit eten (lol!). Kijken jullie mee?


Vorige week maandag kwamen mijn lieve tante Kiki en oom Hans op visite! Tante Kiki nam deze superleuke, handgeschilderde spaarpot mee voor Marshall. Wat een vrolijk ding! En ook handig, want we hadden nog geen spaarpot voor Marshall. Hier stop ik nu steeds wat kleingeld in en na een tijdje kan ik dat dan op zijn rekening storten (die we nog steeds moeten openen voor hem, oeps!).

Bij deze wil ik mijn oom en tante meteen feliciteren met hun tweede kleinkind en EERSTE kleindochter! Toen ze bij mij op visite waren zaten ze af en toe hun mobieltje te checken of er al wat gebeurde, maar dat liet dus nog een weekje op zich wachten. Zo leuk, weer een kleintje in de familie <3


Poeh, ik had ZO VEEL was, niet normaal. De laatste weken waren we zo druk dat het huishouden een beetje aan het versloffen was, en nu had ik serieus een hele berg te wassen. Ik denk wel 4 of 5 wasmanden vol. Nou ja, alles gewoon erin geknald want je moet ergens beginnen, en gelukkig kreeg ik hele goede hulp van Marshall (haha, not!). Ik leg hem heel vaak gewoon op bed als ik de was aan het vouwen ben, zijn we toch gezellig samen :)


Heel veel van die fashionmeisjes hebben een Insta-boyfriend (een vriendje die al hun foto’s maakt), maar ik heb een Insta-mom! Haha! Mama helpt mij namelijk heel vaak met foto’s en we hebben ZO HARD gelachen op de avond dat we deze campagne aan het schieten waren. Kijk, met deze foto was ik echt blij. Maar het duurde wel even voor we de juiste vibe te pakken hadden. Ik zal jullie een kijkje achter de schermen geven….


Tadaaahhhh, fake it until you make it! Ik voelde me helemaal Queen of Jetlags, lol! Gewoon een deken op de grond gegooid met wat kussens en kerstverlichting en BAM, gezellig fotohoekje gecreëerd. Maar ik was echt DESPERATE want elke andere setting en belichting wilde gewoon ECHT NIET werken.


Kijk, hier moesten we ZO hard om lachen, ik ga gewoon weer helemaal stuk nu ik deze foto zie. Dit was onze eerste poging. Toen ik zo in die deken gewikkeld op de bank zat had ik echt in gedachten dat ik heel zwoel een hapje ijs nam en dat het er helemaal instagrammable uit zou zien, nou, mooi niet dus! Wat een afgang! Uiteindelijk maakten we nog wat andere foto’s op de bank, toen wat foto’s in de keuken, het lukte ECHT niet. Nou, en toen bedacht ik dus dat gezellige hoekje op de grond waar we gelukkig wel een supermooie foto hebben geschoten. Wilde jullie dit gewoon even laten zien om te lachen, en ook om te laten zien dat het heus niet altijd in één keer lukt, haha!


Marshall wil heel graag zelf zijn flesje vasthouden. Lukt soms wel, soms niet, want dan zakt het flesje weg, dus ik leg er nu een dekentje onder. Vindt ‘ie helemaal stoer om te doen. We geven hem nu 1 flesje Nutrilon per dag en de rest van de dag krijgt hij borstvoeding. Geeft me toch iets meer vrijheid en ook wat meer ruimte om een kolf-voorraad aan te kunnen leggen. Want vanaf komende donderdag gaat mijn moeder elke donderdag op hem passen. Vanaf nu wil ik dus heeeeeel langzaam gaan afbouwen.


Dit koppie! Ik ben verliefd! Ook al sloopt hij later mijn hele huis, als hij daarna zo naar me zou kijken zou ik meteen smelten en alles vergeten, hahaha! <3


Met Janine, mijn partner in crime! Op woensdag gingen we Laura Ponticorvo aanmoedigen tijdens haar Boxing Stars wedstrijd. Ik was helemaal excited!


Wat een gave foto van Lau, hè? Ze lijkt net Lara croft. Ik heb de longen uit mijn lijf geschreeuwd en haar als een gek staan aanmoedigen, maar helaas was haar tegenstander echt de sterkere partij! Zo jammer, want had het Laura zo gegund om verder te komen in dit programma! Ze had in elk geval alles gegeven en ze mag ECHT trots zijn op zichzelf, want ik bedoel.. ga er maar eens staan! Heel tof. Ben heel benieuwd naar Mascha’s gevecht (Beautygloss), ik ga haar keihard aanmoedigen vanaf mijn bank!


Haha, altijd als ik iets geks aan het testen ben maak ik selfies en die stuur ik naar vrienden en familie. En dan regent het daarna meteen reacties als ‘WTF?! WAT DOE JE? WAT IS DIT? BEN JE NAAR DE TOEKOMST GEGAAN?!’. Hehe. Vind ik grappig.


Mama’s Night In! Bad, Lush bruisbal, Ozark op Netflix en een rood wijntje. HEERLIJK! Marshall slaapt na zijn sprongetje weer lekker door dus na 20u ‘s avonds is de avond helemaal van mij. George en ik chillen ook vaak genoeg samen, maar soms is een avondje alleen ook wel even fijn.


Ik heb geloof ik een nieuwe verslaving: kringlopen afrijden door het hele land en dan deze prachtige kastjes opsnorren, haha! Ben er zo blij mee! Puur kringloopgeluk.


Ze zijn echt fantastisch om mijn make-up stash mooi in uit te stallen. Sinds ik de kastjes heb ben ik er uren zoet mee om ze heerlijk in te richten. Mijn nieuwe hobby, haha! Ik krijg er ook echt veel inspiratie van.


Zoooooo mooi! Ben helemaal verliefd op mijn kastjes en kan niet wachten om de praktijkruimte af te maken, zodat ik ze daar op mijn nieuwe bureau kan neerzetten.

Trouwens, dat roze letterbord is nieuw en is van de webshop Dresz. Ze waren ontzettend blij met deze foto en merkten dat er na mijn post meer roze letterborden werden verkocht. Ze hebben we daarom een mailtje gestuurd met een kortingscode voor 25% korting: SERENA25. Dus mocht je nog iets willen bestellen via Dresz.com gebruik dan zeker mijn code!


Nog meer Ozark, wijn, Dr. Pepper en de allerliefste en zachtste katjes die op schoot kwamen gekropen. Echt gezellig!


Afgelopen zondag ging ik naar het Google Home huis in Amsterdam en ik nam Marshall gezellig mee. Dit huis was werkelijk PRACH-TIG, stylish ingericht maar ook echt een toplocatie (bijna aan Museumplein). Hier waren allemaal Google Home apparaten ingesteld zodat ik vast kon ervaren hoe zoiets is. Nou, voelde me net alsof ik in de toekomst was beland!


Ook Angel en Hef kwamen gezellig langs!


We hebben lekker gelunched in het Google Huis, van alles uitgeprobeerd en natuurlijk ook goed bijgekletst en geknuffeld met Marshall. Na afloop kreeg ik een goodiebag mee met Google Home apparatuur voor in ons eigen huis. Zo gaaf! Kan niet wachten om dat hier te installeren.


Hef en Angel sprongen op de fiets en Appeltje voorop, haha! Marshall had trouwens nog nooit een hond(je) van zo dichtbij gezien, hij schrok er wel een beetje van. Maar meer omdat ze hard ging blaffen en veel beweeglijker is dan Coco en Clarence. Hij moest een paar keer huilen, awwww!


New in! Deze ga ik van de week testen en reviewen, ben benieuwd. Het spul in de pot is echt heel vreemd, een soort Play-Doh…. de Jaderoller ben ik al een tijdje aan het proberen en mijn bevindingen zal ik deze week met jullie delen!


Gisteren even naar IKEA gegaan om wat meer EKET kastjes te kopen voor in het kantoor beneden. Marshall kreeg een (gratis!) potje babyvoeding mee en hij vond het, zoals je ziet, érg lekker! Vorige keer was ik niet voorbereid, maar nu had ik een slabbetje meegenomen. Ik vind het echt zo tof dat Ikea gratis potjes babyvoeding geeft aan kinderen tot 2 jaar. George en ik zijn sinds Marshall’s geboorte niet meer uit eten geweest, en nu maakt Ikea dat toch een beetje mogelijk.

En ja, we weten dat we gewoon oppas kunnen regelen natuurlijk! Gaan we binnenkort ook doen, want we willen graag naar de film ‘A Star is Born’ (die met Lady Gaga) en daarvoor even tapas eten.


Ik nam trouwens voor het eerst GEEN Zweedse gehaktballetjes, maar Fish & Chips, en die was ook erg lekker moet ik zeggen. Aanrader!


Beetje wazige foto, maar gisteren hebben George en ik samen gegamed. Ok, George speelde Red Dead Redemption en ik keek mee en gaf aanwijzigingen, haha! Het was zo ouderwets gezellig. Het voelde echt weer een beetje als vroeger, voordat Marshall er was. We merken steeds meer en meer dat we onze draai weer vinden en onze avonden weer terug krijgen. Niet dat het erg was om die in te leveren, maar… het is toch wel een fijn gevoel om weer een beetje dat oude ritme terug te hebben. En het gevoel dat alles wat meer op rolletjes loopt.

Nou, dat was ’em weer deze week!

Komende week heb ik een paar afspraken staan, maar verder is het GELUKKIG wat rustiger dan de voorafgaande weken. Komende zaterdag heb ik mijn eerste draaidag voor ‘De Club van Lelijke Kinderen’, de kinderfilm waar ik jullie eerder over vertelde en waarin ik een piepklein minirolletje in zal vertolken. Vind het maar spannend hoor! Maar hoe gaaf… ik ga gewoon in een film spelen… wie had dat ooit gedacht? Ik niet, hahaha!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

13 Reacties

 1. 11 november 2018 / zondag, 11 november 2018

  Wat een leuke fotootjes allemaal weer! Die kringloopkastjes zijn echt prachtig!!

 2. Nikita
  8 november 2018 / donderdag, 8 november 2018

  Superleuke foto’s weer en Marshall is zo een protje. Mijn zoontje (7,5maand) slaapt nog altijd niet door 😩 dus wij brengen hem ongeveer 1 keer per maand naar familie om te slapen zodat wij tenminste 1 nacht hebben om bij te slapen.
  Maar vind het nog altijd moeilijk om hem achter te laten hoor…

 3. Elisabeth
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Dat ziet er uit als weer een gezellig weekje! A star is born is trouwens echt een aanrader!
  Dat Google Home huis in Amsterdam ziet er gaaf uit, is het gewoon open voor bezoekers? Lijkt me mooi om te zien!

  • Serena
   Auteur
   7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

   Helaas niet!

 4. Rowan Chanel
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Hahaha super leuk om te zien hoe je die foto’s maakt! Ik snap helemaal wat je bedoelt met die eerste poging, en dan met name de gestapelde ijsjes hihi!
  Heerlijk om zo in bad te liggen zeg, ik kan niet wachten tot onze woning klaar is en ik ook zulke avondjes kan inlassen! Precies zoals je zegt, heerlijk om met zijn tweetjes te chillen, maar HOE chill om lekker in bad je serie te checken en dan ook nog eens met een lekker drankje én bruisbal van Lush. Can’t wait!
  Zie dat je nu ook vaker je haar half up half down draagt, staat je zo leuk!
  Oh enne, door jou ben ik sheetmasks gaan gebruiken en ik ben om! Had ze van het Koreaanse merk Blingpop (was in de aanbieding bij de DA) Van voetmaskers, handmaskers, nagels- en oogmaskers, echt een aanrader!

 5. Sara
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Leuk hoor!! En de foto is uiteindelijk goed gelukt, maar leuk om het proces te zien 😉 Mijn zoontje is nu 4 maanden, dus ik begrijp het heel goed. We zijn laatst op vakantie geweest met mijn ouders entoen 2x een middag met ze 2e naar het strand geweest en gaan shoppen. Heel gek om zo vrij te zijn ineens en niet zoveel mee te hoeven sjouwen haha. We zouden ook nog uiteten gaan, maar toen werd mijn man helaas ziek! Dat moeten we dus nog een keer gaan plannen

 6. Lisa
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Toffe foto’s, en die kringloop kastjes zijn prachtig!

 7. Rita
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Heel leuk om je week te zien! 25% korting in de webshop Dresz? Ik vind het letterbord met de posters ook wel erg leuk.

 8. Ingrid
  6 november 2018 / dinsdag, 6 november 2018

  Als je het afbouwen van de borstvoeding over de winter zou kunnen hevelen, dan zou dat een win win situatie zijn. Want dan krijgt hij in hét virusseizoen toch fijn jouw antistoffen nog.

  Hopelijk lukt het kolven zo goed dat je gewoon mamamelk in de fles kunt doen… Overigens is elke zuigelingenvoeding die in NL verkocht wordt van gelijke kwaliteit hoor. Nutrilon is niet beter dan Kruidvat of Jumbo of… welk merk dan ook. Wél duurder…

  Laat je daarin niets wijs maken 🤗

 9. Syl
  6 november 2018 / dinsdag, 6 november 2018

  Mijn tante speelt een moeder in de club van lelijke kinderen. Onlangs heeft ze al wat opnames gehad.

 10. Sandra G.
  6 november 2018 / dinsdag, 6 november 2018

  Ooooooh, een goodiebag van Google Home; dat lijkt me waan-zin-nig!!
  Ik had Angels storie al gezien, ik ging helemaal stuk!

  En ik vind die ‘mislukte’ ijsfoto juist ontzettend leuk. Of betekent dit dat ik er totaal geen kijk op heb dus?

 11. 6 november 2018 / dinsdag, 6 november 2018

  Ik vind die foto wel heel mooi gelukt voor de campagne met het ijs, zo leuk bedacht dat hoekje! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *