Instalab week 43 | Disneyland, Oberhausen en stappen in Doetinchem

Vorige week was een hele leuke week, want mijn zusjes en ik waren uitgenodigd voor 2 dagen Disneyland Parijs. Nostalgie! Verder heb ik leuke afspraken gehad met Laura, Eline en Max Factor, en stond er een supergezellig weekendje op de planning met Sanaz en Kelly. Kijken jullie mee?

instalab disneyland en oberhausen - 20 Op maandagochtend vertrokken Tara en ik richting Rotterdam omdat we daar de Thalys naar Parijs zouden pakken. Larissa was al opgestapt in Amsterdam. We waren wonderbaarlijk genoeg eens een keertje op tijd, dus we hadden nog wat tijd over om te winkelen op Rotterdam CS. We liepen de Sissy Boy binnen en Tara spotte deze prachtige jas! Is het geen beauty? Hij was bijna €300 dus niet goedkoop, maar hoog percentage wol en hij staat haar fantastisch. Ze wilde er nog wat langer over nadenken, maar ik zou hem doen als ik haar was. Echt een mooie jas!

instalab disneyland en oberhausen - 22 In de trein naar Parijs!

instalab disneyland en oberhausen - 21 Tara aan het werk op haar tablet.

instalab disneyland en oberhausen - 23 En ik kreeg mijn wifi niet aan de praat, dus keek ik Modern Family. Ik wilde eigenlijk nog wat werken, maar ach, dat kan ook in het hotel natuurlijk. Modern Family is trouwens zooooooo leuk! Ik heb seizoen 6 gedownload en deze aflevering was superleuk gedaan, je keek in feite de hele tijd naar de laptop van Claire die gebruik maakte van Whatsapp, Facetime, Facebook en ‘find my iPhone’ om Hailey te zoeken.

instalab disneyland en oberhausen - 24 Aangekomen in de hotelkamer in Disneyland, dus tijd voor een selfie! Ik ben zo blij met deze nude lipstick. Het is de kleur Zenith van MAC uit de Guo Pei collectie en het is voor mij echt de perfecte nudekleur.

instalab disneyland en oberhausen - 25 Na 15 jaar zijn we eindelijk weer eens met zijn drietjes in Disneyland Parijs! Het is zo’n leuk en nostalgisch gevoel om alles weer te zien en die leuke, herkenbare liedjes weer te horen. Ik word zo blij en gelukkig van Disneyland! Had echt de neiging om al huppelend door het park te gaan, haha!

instalab disneyland en oberhausen - 26 We kochten alle drie Minnie Mouse oortjes (en alle drie een verschillende) en hebben er beide dagen schaamteloos mee door het park gelopen. Love it!

instalab disneyland en oberhausen - 27 Natuurlijk kon een foto met het Doornroosje kasteel niet ontbreken!

instalab disneyland en oberhausen - 36 Straks wordt het park omgetoverd in kerstsfeer, maar nu was alles nog in Halloween style. Zo gezellig en herfstig. Overal zag je pompoenen en mooie decoraties zoals deze.

instalab disneyland en oberhausen - 37 Als je naar Disney gaat mag je de Disney Dream show echt niet overslaan, de perfecte afsluiter van een magische dag. Deze show laat alles zien; water, laser, vuurwerk, projecties en alle kleuren van de regenboog. En ja, soms alles tegelijkertijd! Alle Disney favorieten komen voorbij en soms weet je gewoon niet waar je kijken moet. Geweldig was het! Het was echt heel gaaf gedaan allemaal en omdat de show zich afspeelt op het Disney kasteel, kun je het vanaf elke plek goed zien.

instalab disneyland en oberhausen - 3 Ik was echt blij met de oortjes trouwens, want door de drukte raakte ik Larissa en Tara soms wel eens kwijt, maar met de oortjes pikte ik ze al snel uit de menigte en vond ik ze binnen no-time weer terug!

instalab disneyland en oberhausen - 4 Candy Apple!

instalab disneyland en oberhausen - 5Terwijl ik door het park liep kon ik alleen maar denken, als ik later groot ben en een gezin heb, en de kinderen zijn oud genoeg, gaan we écht met zijn allen naar Disneyland. En dan echt all out! Dan mogen ze wat mij betreft in veel te dure prinsessenjurkjes lopen en koop ik veel te dure zwaarden en knuffels voor ze, want Disney kost nu eenmaal best veel geld (hotel, reis, eten, park entree en spullen), maar ja, dat mag dan toch ook wel eens een keer! Disney is voor mij al leuk, laat staan voor kinderen, dit is toch echt helemaal geweldig voor ze?

instalab disneyland en oberhausen - 2 We kregen ook een presentatie over de nieuwe kerstproducten van Disney, die exclusief in het park te koop zijn. Ze vertelden ons over de kersttrends van komend seizoen en lieten ons hun nieuwste creaties zien. Zo leuk om te horen hoe dit er allemaal achter de schermen aan toe gaat. Er zit een heel designteam achter en men gaat naar kerstbeurzen (ja, het bestaat) om trends op te pikken, en hebben over en weer contact met fabrieken die hun producten maken. Ik dacht dat Disney (het Amerikaanse bedrijf) dit allemaal zou bepalen, maar er is dus een speciaal team die echt alleen over Disneyland Parijs gaat. Echt leuk om te weten!

instalab disneyland en oberhausen - 1 Zo veel glitter! Zo veel details! Het is toch geweldig om zoiets in je boom te hangen of om cadeau te geven?

instalab disneyland en oberhausen - 6 Denk je een originele koffer te hebben…. hahaha! Toeps en ik hebben dezelfde smaak :)

instalab disneyland en oberhausen - 34 Eindelijk kon ik deze Bad Boys meenemen voor een spin! Superblij met mijn chunky instappertjes van Stella McCartney. Ik weet het, ze zijn apart en het is niet iedereens smaak, maar ik vind ze te gek!

Ik was hier onderweg naar een meeting met Max Factor, waarmee ik een leuke samenwerking aanga. Ze lieten me ook alle nieuwe producten zien die dit najaar en volgend jaar worden gelanceerd en wow, ik denk dat jullie er heel enthousiast over zullen zijn! Er komen mooie dingen aan, kan ik vast verklappen! :)

instalab disneyland en oberhausen - 16 Op donderdag sprak ik af met Laura in Arnhem, waar we gingen eten bij Arneym, een superleuke tent waar je allemaal kleine hapjes kunt bestellen. Het is echt een gezellige plek en de hapjes waren superlekker, zeker een aanrader mocht je eens in Arnhem komen!

instalab disneyland en oberhausen - 18 En ook de toetjes zijn om te smullen!

instalab disneyland en oberhausen - 17 Het was supergezellig met Laura, we hadden elkaar al zo lang niet gezien! We hebben veel bijgepraat maar we moeten snel weer afspreken want die 3 uurtjes was gewoon te kort. Ze gaf me ook nog een verlaat verjaardagscadeau, namelijk deze light box! ZO GAAF! Echt iets voor mij! Ben er blij mee, alleen nu nog bedenken wat voor worden ik erin ga zetten, haha. Dankjewel lieve Laura voor je gezelschap en je cadeau!

instalab disneyland en oberhausen - 19 Check deze mooie Harry Potter art work! Het hangt in de Starbucks op Arnhem CS, ik vind het echt supermooi gedaan zeg, en dat met krijt! En dan al die details. Love Harry Potter <3

instalab disneyland en oberhausen - 35Het wordt al een beetje kouder in huis, dus als ik ‘s avonds moet werken kruip ik lekker in bed met de laptop en Coco komt er dan ook gezellig bij. Theetje erbij. Zo vind ik het veel leuker om te werken, haha!

instalab disneyland en oberhausen - 8 Op zaterdag ben ik naar Didam gegaan, daar haalde Kelly me op, en samen reden we naar Sanaz in ‘s Heerenberg. Ze woont hier sinds anderhalf jaar samen met haar aanstaande, en we hadden haar huisje gewoon nog nooit gezien. Ze heeft het echt heel mooi ingericht en ik ben vooral dol op haar Iraanse tapijt. Ik ben dol op dit soort kleden en ik vind de kleuren zo mooi met dat mint, bronze en donkerblauw. Wow! Het maakt de kamer meteen een stuk sfeervoller en geeft het wat meer leven. Prachtig.

instalab disneyland en oberhausen - 7 Dit is Hummer, de chihuahua van Sanaz. Is het geen dotje? Kelly en ik zijn helemaal dol op dit beestje.

instalab disneyland en oberhausen - 10 We zijn naar Oberhausen gereden waar we heerlijk hebben geshopt in de mall CentrO. Alles is toch wel een stukje goedkoper hoor, in Duitsland. Jeetje! Ik heb leuke dingen gekocht (shoplog volgt) waaronder deze MAC lipstick in de kleur Verve.

instalab disneyland en oberhausen - 9 Maar Verve komt hier niet helemaal goed uit de verve (ha!), omdat hij in het echt wat frisser oogt en me echt de perfecte ‘Kylie Jenner Lip’ kleur geeft. De lipstick die Kylie Jenner wel eens gebruikt heet Twirl, en die kleur staat me dus echt niet! Verve is dezelfde tint, maar dan wat donkerder, en ik denk dat het me daarom beter staat omdat ik natuurlijk een getinte huid heb. Ik vind het wel een chique kleur, ben er blij mee!

instalab disneyland en oberhausen - 11 Can’t leave Germany without eating curry wurst! Hmmmmm!

instalab disneyland en oberhausen - 12Bij de Urban Decay counter spotte we een campagneposter van een vrouw met een schitterende, donkere, bijna-zwarte lipstick. Wij vonden het zo gaaf staan! We vonden al snel de lipstick die ze droeg, namelijk Blackmail. We hebben hem alle drie aangebracht en hoewel hij heel stoer staat, hebben we hem toch niet gekocht. Het is voor mij toch net iets té edgy. Ik denk niet dat ik deze kleur vaak zou dragen. Desondanks is het echt een gave kleur, erg mooi bij zowel lichte als donkere huidjes en mooi voor het najaar.

instalab disneyland en oberhausen - 31 We werden wel een beetje aangestaard in de mall omdat we alle drie met dezelfde donkere lippen liepen, haha!

instalab disneyland en oberhausen - 32Na het shoppen reden we naar huis, waar Sanaz ons fantastische Iraanse gerechten voorschotelde, zoals koekoe sabzie (preitaart), salad olvieje (Iraanse aardappelsalade), zereshk polo ba morgh (rijst met kip, saffraan en zereshk besjes), dolme (gevulde paprika’s en druivenbladeren), Arabisch brood en mast moesier (frisse saus van yoghurt en Iraanse knoflook).

We hebben echt gesmuld!! Alles was zo lekker, ik heb gegeten tot ik niet meer verder kon.

instalab disneyland en oberhausen - 14 Sanaz heeft het altijd over deze besjes, haha! Zereshk. Het schijnt iets typisch Iraans te zijn en ze koopt het in een speciale Iraanse supermarkt in Arnhem. Ze heeft deze rijst klaargemaakt met schijfjes aardappel (tadik) onderin de pan, en later kwam er een mengsel van rode ui, de besjes en saffraan overheen. Ik ben niet zo’n hele grote rijsteter, maar DIT!! Dit was heaven!

instalab disneyland en oberhausen - 30 Eet smakelijk! En ja, de lipstick zat er nog steeds op, haha. Bleef erg goed zitten. Alleen na het eten bleef er alleen een donker lijntje over en zag ik er very nineties uit.

instalab disneyland en oberhausen - 15 Na het eten ruimden we af en toen hoppa, muziek aan, stijltangen in het stopcontact en toilettasjes leeggekieperd: time to make up! We zouden namelijk wat cocktails gaan drinken bij Gringo’s in Doetinchem en daarna misschien nog een dansje wagen ergens. Dit was mijn look! Ik had ook een klein beetje geshaped voor wat extra glam :)

instalab disneyland en oberhausen - 29 Cocktail time! We kunnen de Dissarono Sour’s van harte aanbevelen.

instalab disneyland en oberhausen - 33Kel vertrok wat eerder, maar Sanaz en ik bleven nog wat langer en besloten om naar de club 22-24 te gaan. Het was er echt superleuk! Er werd heel veel urban muziek gedraaid, waaronder hip hop, soca, bobbeling, afgewisseld met dance. IK HOUD ER VAN! Waarom hebben we dat niet in Utrecht?! We hebben lekker veel gedanst.

instalab disneyland en oberhausen - 28Rond een uurtje of half 3 dropen we af en kwam de vriend van Sanaz (Bram) ons ophalen. Hij was namelijk zelf ook net klaar met werken, dus dat kwam goed uit! Thuis hebben we nog wat gegeten en gekletst en rond een uurtje of 4 ging ik knock out in het logeerbed. Ik werd al om 8u wakker en ontdekte ineens een warm, wollig hondje naast me! Hummer was stiekem onder de dekens gekropen bij me, zo lief! Ik viel weer in slaap en werd weer wakker en viel weer in slaap, en stond uiteindelijk om 10u op. Samen met Hummer heb ik nog even op de bank gezeten en gewerkt, en een half uurtje later werden Sanaz en Bram wakker en hebben we heerlijk ontbeten.

Het was zo’n leuke week!

En ik ben verliefd op Hummer. Ik ben echt meer een poezenpersoon, maar nu ik Hummer heb ontmoet zou ik het ook ontzettend leuk vinden om een hondje te hebben. Hij blaft niet, hij is altijd vrolijk en speels en hij ruikt heel lekker (helemaal niet naar ‘hond’) en het is gewoon zo’n gezellig diertje. Maar goed, ik kan het Clarence en Coco niet aandoen en ik ben zo vaak op reis, dat zou voor een hondje ook zielig zijn. Maar ik ben wel echt in love, hoor. Wat een moppie!

Nou, dat was het weer voor deze week. Het was druk, maar heel gezellig, en ik heb weer veel leuke vriendinnen gezien die ik normaal gesproken niet zo vaak zie. Mocht je benieuwd zijn naar nóg meer ‘behind the scenes’ van mij en Beautylab, volg me dan ook via Snapchat, mijn gebruikersnaam is ‘serenaverbon’.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

71 Reacties

 1. Kaya
  7 november 2015 / zaterdag, 7 november 2015

  He shit! Balen! Ik woon in Doetinchem!!! Ik kom zoooo vaak langs Gringo’s (woon ook midden in de stad hihi) maar heb je helaas niet gezien :( vindt dit echt heel erg jammer want ik zou het zo geweldig vinden om je te ontmoeten! je inspireert me namelijk echt met deze blog en je youtubekanaal! Hopelijk kom ik je er ooit nog een keer tegen… !

 2. Audrey
  1 november 2015 / zondag, 1 november 2015

  Ik moet het kwijt! Ik post namelijk nooit(bijna nooit) een comment, maar ik wil je echt complimenteren! Ik volg je ongeveer vijf jaar. Het ene jaar meer dan het andere jaar, maar je bent echt een topper. Erg creatief met je challenges (goedkoop eten, make-up challenge tegen andere bloggers)en lekker zelfverzekerd! Ik volg je graag, puur om je creativiteit en je eigenheid en heb altijd een klein geniet momentje als ik op je blog kijk! Bedankt hievoor.

 3. E
  30 oktober 2015 / vrijdag, 30 oktober 2015

  Wat een gezellige boel. Tara kan t beste tot de sale wachten, ik heb daar jaren geleden voor €100 een hele goede wolle jas gekocht die ik nog steeds draag!

 4. Merel
  30 oktober 2015 / vrijdag, 30 oktober 2015

  Haha oh wat grappig dat je in Doetinchem bent uit geweest! Nearby my parents home. :-)

 5. 29 oktober 2015 / donderdag, 29 oktober 2015

  Wat een heerlijke week! CentrO is geweldig!

  • Serena
   Auteur
   28 oktober 2015 / woensdag, 28 oktober 2015

   Oeh, ik denk het niet want die jas die Tara had gepast was veel duurder! MAAR, ik ga deze link sowieso even doorgeven want deze jas ziet er supermooi uit en is ook in het zwart verkrijgbaar, en Larissa zocht juist zo’n jas in het zwart. Dus je hebt hoe dan ook geholpen, superlief! Dankjewel!

 6. 28 oktober 2015 / woensdag, 28 oktober 2015

  Omg whuuut, ik woon serieus in ‘s-Heerenberg en ik ga ook altijd uit in 22-24, wel op avonden speciaal voor jongeren (t/m 17 jaar) maar ik vind de muziek er ook altijd goed, ook ben ik twee weken geleden nog bij gringo’s uit eten geweest!! Echt heel toevallig dit! :)

 7. Nelina
  27 oktober 2015 / dinsdag, 27 oktober 2015

  Hey Serena!bedoel je met de Kylie Jenner lipstick niet Whirl?

  • Serena
   Auteur
   27 oktober 2015 / dinsdag, 27 oktober 2015

   Ja, nee is het niet Twirl? Maar die staat me dus niet!

   • Pinar
    29 oktober 2015 / donderdag, 29 oktober 2015

    Nee het is Whirl

 8. 27 oktober 2015 / dinsdag, 27 oktober 2015

  fijn dat je zo genoten heb met alles zeg, vooral disney lijkt mij ook een keertje leuk te maken met kerst. heerlijk al dat geshopt en de lippen vond ik prachtig. liefs soraya

 9. 27 oktober 2015 / dinsdag, 27 oktober 2015

  Fijn dat jullie zo genoten hebben van Disneyland! Het lijkt me daar prachtig! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *