Instalab week 42 | verdrietig nieuws

Een goede maandag, iedereen! Hopelijk was jullie weekend weer lekker en heb je nog een beetje van het zonnetje kunnen genieten. Het wordt zeker frisser buiten, maar dat zonnetje maakt het toch wel een heerlijke herfst tot nu toe, nietwaar? Ik kan me gewoon niet voorstellen dat we over een maand (of 2?) in dikke winterjassen lopen te klappertanden buiten.

Maar goed, genoeg gekletst over het weer. Hoe was mijn week? Allereerst is deze mama weer eens wezen stappen, hebben George en ik stappen gemaakt om de kantoorruimte nu ECHT onder handen te nemen, kwamen er twee meiden langs om een video op te nemen, hadden we een superleuk event van Joy (Beautynezz) en ontving ik verdrietig nieuws over een kennis die ik nog ken van vroeger…


Vorige week vrijdag ben ik wezen stappen met Cath en Ellis en er is een foto gemaakt als bewijs, hahaha! Check die moedertieten van mij zeg… hallo. Ik kijk er elke dag naar dus ik had het idee dat ze niet zo veel groter waren dan voorheen, maar nu ik deze foto zo zie, wow! Ik mis mijn kleine borsten!


Marhall heeft nu welgeteld 2 mini ondertandjes (zo schattig!) en ik heb daarom deze babytandenborstel gekocht. Kan hij vast wennen aan het idee. Gisteren hebben we voor het eerst zijn tandjes gepoetst en hij liet het gewoon toe, vond het wel prima. Waarschijnlijk vond hij de smaak van tandpasta ook wel heel interessant!

Maar even een vraag aan andere moeders: hoe doen jullie dat met tandpasta wegspoelen? Een baby kun je nu niet bepaald leren om een slok water te nemen, te spoelen en het weer uit te spugen, haha!


Kijk zo lief, net een klein kaboutertje! Ik heb deze leuke outfit bij Zara geshopt. Ze hebben daar nu echt een hele leuke herfstcollectie (met veel kleur en printjes voor jongens!).


Dit is al een wat oudere foto die ik maakte op het kantoor van IMA in Amsterdam. Achter mij staat Joost, de CEO. JAREN, maar echt JAREN geleden toen Beautylab nét was begonnen en Joost met een goede vriend Thijs de website Fashiolista.com gemaakt had, kregen we contact. Ik heb toen een keer iets over Fashiolista geschreven op mijn blog en dat vonden deze jongens zo leuk, dat ze me hebben getipt bij Janine van Hot Pink Media (daar zaten zij op dat moment bij aangesloten). Nou ja, de rest is geschiedenis. Ik ging met Hot Pink Media in zee en een jaar later kon ik stoppen met mijn baan op het lab en fulltime aan de slag als blogger en YouTuber. Grappig hoe dingen soms kunnen lopen.

Vorige week las ik dat Joost is overleden. Erg verdrietig nieuws, want hij was net zo oud als ik en dus veel en veel te jong. Hij heeft mij in elk geval goed geholpen om te kunnen doen wat ik het liefste doe en ik kan alleen maar hopen dat hij wist dat hij indirect zoveel voor mij heeft betekent. Ook al kende ik Joost niet echt, toch hield het me een paar dagen bezig. Het leven kan gewoon zo voorbij zijn, ook al ben je niet ziek of oud. Een goede reminder om alles uit het leven te halen wat erin zit, om oude ruzies bij te leggen en vaker tegen iemand te zeggen ‘ik houd van jou’.

Rust zacht, lieve Joost.


Oktober is Breastcancer Awareness Month en Estée Lauder Companies zet zich hier elk jaar weer goed voor in. Borstkanker is een ziekte die wereldwijd helaas veel te veel moeders, oma’s, zussen, dochters (en zelfs mannen!) heeft ontnomen van hun dierbaren. Het is daarom ZO ONWIJS hard nodig om research naar borstkanker te steunen.

Wat ze dit jaar hebben bedacht is dat ze $25 storten aan de Breast Cancer Research Foundation voor elke individuele foto die voor 31 oktober geplaatst wordt op Instagram met de volgende hashtags: #timetoendbreastcancer#elcdonates #bcc_benelux@esteelaudercompanies (je account moet niet op slot staan, anders zien ze het niet). Met deze foto heb ik zojuist $25 gedoneerd… NU JIJ NOG! Het hoeft geen foto te zijn met Estée Lauder producten of een foto met iets roze, voor mijn part is het een selfie! Of voeg ze toe onder je laatste foto. Het is zo gebeurd en je steunt er indirect een supergoed doel mee. Alvast bedankt voor jullie support!


Ik ben zo blij met mijn Docs! De rechterschoen is prima te doen, nergens last van, maar de linker is inderdaad wel even een ‘tough cookie’ hoor. Daarom draag ik ze nu nog met hoge sokken, hihi! Hopelijk worden ze snel wat soepeler.


Afgelopen week ook een leuke video opgenomen met deze meiden! Sheling en Daphne.


Deze foto MOEST ik gewoon even delen, Marshall kijkt hier zooooooo boefig, omg! Dat wordt nog wat later….


Op donderdag bleef George thuis, want hij voelde zich helemaal niet lekker. Nadat hij heel veel had geslapen kwam hij naar beneden om iets te eten, maar daarna is hij weer in slaap gevallen en dit keer samen met Marshall. Ik kwam de trap aflopen en zag ze zo schattig liggen samen. Echt, mijn hart smolt toen ik het zag.


Zo lief! <3


Op donderdagavond gingen mijn zusjes en ik naar een event van NIK&NIK, het jongere kledingmerk van Nikkie Plessen. Nikkie heeft samen met Joy van Beautynezz aan een eigen collectie ontwikkeld en op donderdag was de onthulling via een modeshow! Het werd gehouden in Gamestate Utrecht, de grootste spelletjeshal van Nederland. Onderweg daar naartoe konden we het niet weerstaan om een foto te maken voor deze schitterende roze muur.


Sisters on a mission! Die avond kon je punten verdienen door spelletjes te spelen en degene met de meeste punten konden gave prijzen winnen. Wij zagen een scooter staan en besloten om er keihard voor te gaan, haha!


HARD OP WEG!

Uiteindelijk waren wij de 6e met de meeste punten en mochten we dus ook als 6e een prijs uitzoeken, dat werd een hele mooie fiets van Veloretti. Blij mee!


OMG! Al die snacks die er waren, zo mooi en zo lekker! Cakepops in de vorm van ijsjes, rainbow marble donuts met glitters, maar er werden ook hamburgers en frietjes uitgedeeld, popcorn, suikerspinnen, allemaal lekkere Amerikaanse goodies. Het zag er fantastisch uit! Het was een zeer geslaagd event en we zijn supertrots op Joy en haar eigen kledinglijn!


Oehhhh, seizoen 2 van Making a Murderer staat online! BINGEN! Heb jij het al gezien?


NO CAMERA’S PLEASE! HAHA!

Op vrijdag zijn we naar Ikea gegaan om wat spullen te kopen voor in het kantoor beneden. Zoals jullie misschien weten is dat nu namelijk meer een rommelhok dan een volwaardig kantoor en we willen het echt mooi gaan opknappen. Tijdens ons bezoek kreeg Marshall honger en in Ikea hebben ze echt een hele fijne ruimte waar je je baby kunt verschonen en voeden. HULDE AAN IKEA! Oh ja, als je gaat eten in het restaurant hebben ze voor kinderen tot 2 jaar ook nog eens GRATIS babyvoeding. LOVE THE IKEA! #NOSPON #ALLEENMAARLIEFDE


Het is nog niet helemaal af (de LED lampjes moet George nog mooi doen, zijn van Action trouwens), maar dit is het Fredde bureau van Ikea. Dé natte droom van elke gamer. Dit is zijn nieuwe werkhoek. Die van mij komt vooraan de ruimte, bij het raam.


Kijk, hier wil ik dan een hoekbureau plaatsen, tegen het raam aan en dan tegen de muur. Maar eerst oude meuk eruit! Dit mooie, trouwe Leolux bankje van mijn ouders wordt morgen door iemand opgehaald.

Komende vrijdag gaan we weer even de beuk erin gooien! Dingen wegbrengen naar de stort, dan Ikea kastjes kopen (we dachten zelf aan het Eket systeem), die in elkaar schroeven en tegen de muren aan bevestigen. En die dan weer inruimen. Pfff, we hebben nog veel te doen!


Heb jij me al gespot? Je girl staat weer eens te shinen in de Kruidvat folder, haha!


Mijn lieve nichtje Robin kwam ook nog gezellig langs. Ze woont in Den Haag dus we zien elkaar heel weinig, maar het was zo gezellig! Wij gaan haar nu ook snel weer eens opzoeken in Den Haag. Marshall wilde in elk geval niet dat ze weer ging, aan dat zielige koppie te zien, haha!


Robin & Marshall (& George).


Marshall wil sinds kort veel staan. Hij trekt zich aan ons op totdat hij staat en houdt het nog best lang vol! Hij zakt soms ook een beetje door zijn knieën en dan veert hij op en neer, zo grappig! Net alsof hij danst. Via Marktplaats hebben we daarom deze baby jumper gekocht, en hij vindt het zo’n gaaf ding! Hij is er helemaal mee in zijn nopjes. Hij is er eigenlijk nog ietsje te klein voor dus ik zet hem er niet zo lang in per dag, maar ik vind het wel echt een ideaal ding. Voorheen zette ik hem wel eens voor de TV als ik mezelf even snel wilde omkleden, maar nu zet ik hem hierin.


Ben weer een beetje aan het experimenteren met beauty flatlays. Vind het zo leuk om te doen! Items bij elkaar zoeken met dezelfde kleuren, bloemen erbij. Ik had het vorige week ook al aangegeven, dat ik meer van dit soort foto’s wil plaatsen op mijn IG account (ook al krijg je hier weinig likes mee). Gewoon even weer terug naar mijn ‘roots’, mijn allergrootste passie, dat voelt goed.

Mochten jullie me nog niet volgen op Instagram, mijn account is @serenaverbon

Hoe was jullie week? Zijn er nog bijzondere dingen gebeurd?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

27 Reacties

 1. Denise
  30 oktober 2018 / dinsdag, 30 oktober 2018

  Heel heftig nieuws wat betreft Joost!
  Zo jong ook nog inderdaad.

  X

 2. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Flatlays vind ik altijd heel erg mooi om te zien juist :)

 3. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Jeetje wat heftig zeg van Joost! Gecondoleerd! Gelukkig heb je verder wel een hele leuke week gehad. Ik vind die actie van Estee Lauder heel tof! Ik ga er denk ik ook een foto voor plaasten of het misschien gewoon ergens bij plakken.

 4. Stephanie
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Weet niet bij welke ikea jij was, maar ik moest het doen met een invalidetoilet waar ik nergens kon zitten (want geen deksel op het toilet). Totaal niet ideaal dus.

 5. Marlous
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Oh wat heftig van Joost. Als iemand zo jong overlijd dan raak ik altijd geïntrigeerd naar de waarom.. Weet je dat ook? Was het onverwacht of.. een ongeluk?
  Ik weet niet, ik vind het altijd een eng idee dat je ook op onze leeftijd zomaar opeens kan komen te overlijden..

  Heel veel sterkte aan de familie en nabestaanden, ook al lezen die dit waarschijnlijk niet.

 6. Iris
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Geen een kattenfoto meer :O

 7. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Mijn dosis Marshall-cuteness ook weer gehad <3

 8. manon
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  kindertandpasta zonder fluoride nemen ;)

 9. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Aaah Marshall is zo cute! En wat een naar nieuws van je kennis :( Altijd heftig zoiets. X

 10. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Inderdaad verdrietig nieuws, kan me voorstellen dat je er even van slag van was ! Mooi initiatief van Estee Lauder; ik ga zeker iets posten.

 11. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Sterkte, Serena. Hij was inderdaad veel te jong.
  Die foto van je twee kerels samen is zo lief. ♥ :-)

 12. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Wat heftig van je kennis, gecondoleerd.

 13. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Wat een fijne week heb je gehad! Ik zag op Insta dat je naar het NIK&NIK event was, dat zag er echt zo gezellig uit. Vooral waar jij je been in de lucht gooi, hahaha echt genius is die shot. Als ik dan die kaartjes zie dan denk ik aan de tijden dat ik samen met mijn vriend helemaal naar Utrecht kwam alleen maar voor de Gamestate, moet maar weer snel terug gaan. Toen ik weer beauty flatlays op je Instagram zag werd ik blijjjj, I LOVE IT! Die likes krijg je zoiezo van mij <3

 14. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  De tandpasta is zo ontwikkeld dat de baby m gewoon door kan slikken! Wat ziet je jasje op het event er super tof uit (en jullie natuurlijk ook he..)
  X

 15. Emma
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Ik spoel de tandpasta bij mijn zoontje ook niet weg, geen idee of dit de bedoeling is, nooit nagevraagd haha 🤔.

  • Emma
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Nog even terugkomend op mijn eigen reactie. Als Marshall last heeft van zijn tandjes zou je eens een barnsteen ketting kunnen proberen.
   Hier een klein stukje over barnsteen:

   Barnsteen heeft een krachtige reinigende werking van lichaam en energielichaam.
   Het helpt het lichaam negatieve energie en pijn omzetten in positieve energie waardoor het stabiliteit, vrolijkheid en creativiteit stimuleert. Het is vooral goed bij het jonge kind. Het helpt bij het krijgen van de tandjes en kiezen maar ook bij het aangaan van nieuwe ervaringen als school en andere gebeurtenissen

   Bij mijn kleintje helpt het goed. Google maar eens :)

   • Serena
    Auteur
    24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

    hi Emma,
    ik heb erover gelezen en ik geloof ook zeker in de helende werking van (half)edelstenen, maar ik vind het eng om hem een sieraad om te doen. Voor hetzelfde geldt trekt hij het stuk en steekt hij de steen in zijn mond en stikt hij erin, snap je.

    • Emma
     24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

     Ja dat is zeker begrijpelijk!
     Dat idee had ik ook maar toen ik de ketting bij mijn zoontje omdeed( wat echt een boefje is en overal aan zit) keek hij er niet eens naar om. Hij besteed er helemaal geen aandacht aan.
     ( alsof hij voelt dat het voor hem iets goed doet, of klinkt dit heel zweverig 😛?!)
     En het is ook absoluut niet de bedoeling om de ketting om te laten bij het slapen.
     En na elke steen zit een knoopje zodat de kans dat er een losse steen afgaat kleiner is.

     Misschien proberen en kijken of Marshall er ook geen aandacht geeft.
     In ieder geval doen wat voor jou goed voelt :)

    • Emma
     24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

     Ja dat snap ik zeker! Heel begrijpelijk.
     Dat idee had ik ook.
     Toen ik de ketting bij mijn zoontje omdeed besteedde hij er helemaal geen aandacht aan. Terwijl het echt een boefje is en overal aan zit.
     Net alsof hij voelde dat het goed voor hem was( of klinkt dit heel zweverig 😛?!).
     Het is absoluut niet de bedoeling dat ze de ketting aanlaten tijdens het slapen.
     En er is na elke steen een knoopje ingelegd zodat er minder kans is dat er eentje los komt.
     Misschien kan je het bij Marshall proberen en kijken of hij er ook geen aandacht aan besteed.

     In iedee geval doen wat goed voelt voor jou ☺️

     • Serena
      Auteur
      25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

      hi Emma,
      mijn moeder heeft nog barnsteen in huis, ik zal toch eens vragen of ze iets kan maken. En inderdaad gewoon afdoen tijdens slapen, had ik niet eens over nagedacht, haha! Ben benieuwd wat het zal doen. En nee je klinkt niet te zweverig hoor, ik denk dat baby’s het vooral van hun intuïtie en instinct moeten hebben dus wat jij zegt klinkt alleen maar heel logisch.

     • Emma
      25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

      Oepsie, ik zag mijn reactie niet dus had hem 2 keer getypt 🤭

 16. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Dat is inderdaad heel verdrietig en veel te jong

  Die foto waarop ze samen slapen is inderdaad heel erg schattig!

 17. Ilona
  22 oktober 2018 / maandag, 22 oktober 2018

  Babytandpasta moet je juist niet wegspoelen! Staat geloof ik wel op de tube.

 18. 22 oktober 2018 / maandag, 22 oktober 2018

  Ik vind die flatlay juist super leuk om te zien! Heel mooi gedaan!

 19. Rita
  22 oktober 2018 / maandag, 22 oktober 2018

  Waaat? Hebben jullie een fiets gewonnen? Wat goed! En wat een leuke instalab, ik lees het altijd met plezier.

 20. MamaVanKleuter
  22 oktober 2018 / maandag, 22 oktober 2018

  Hoi Sereen!
  Babytandpasta hoef je niet uit te spoelen 🤗
  Gecondoleerd met je kennis. Love u 💖

  Xx mama van kleuter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *