Instalab week 41 | een hele relaxte week


Vorige week dinsdag ben ik even langs Maren gegaan met Marshall. Had haar al een tijdje niet gezien, ik had mijn werk die dag al af, dus ik dacht, ik stap gewoon even in de auto richting Utrecht! George moest die dag tot laat werken, dus Maren en ik hebben gezellig samen avondeten gegeten. En het was leuk om Marshall eens naar haar mee te nemen (meestal is het andersom).


Maren heeft natuurlijk geen box of wipstoel in huis, maar deze stoel bleek uitermate geschikt als chillstoel voor Marshall, haha! En zeker met dat lekkere schapenvachtje erbij.


Op donderdagochtend zijn mijn zusjes, mama, Marshall en ik naar een prachtige bloemenwand gegaan, gemaakt met echte bloemen. Dit was een initiatief van mooiwatbloemendoen.nl om mensen meer bij elkaar te brengen. Echt een prachtig kunstwerk waarmee we supermooie Instagrammable foto’s konden maken, haha!


Ik vind dit zo’n onwijs lieve foto! Die bolle wangen van Marshall en dat sokje dat zo knullig is afgezakt, té schattig!


Ok, hier heb ik een driedubbele onderkin, maar Marshall kijkt zo lief met dat tongetje, haha! Dus moest hem toch even plaatsen.


Na de Insta-fotosessie gezellig met zijn allen ontbeten bij The Streetfood Club. Van Larissa kreeg ik nog superleuke Vans halfcabs voor Marshall, die ze had meegenomen uit Amerika. Echt schattig, kan niet wachten tot hij ze past!


What, whattttt!? Dit kwam er uit mijn gelukskoekje. Nou, heb het maar meteen op een shoppen gezet. THE UNIVERSE WANTED ME TO.


Bij Zara heb ik superleuke kleertjes gekocht voor Marshall, waaronder dit leuke setje! Ze hebben nu echt hele leuke items en ook met lekker veel kleur en printjes (voor jongenskleding dan), LOVE IT!


En deze leuke longsleeve met beren gewoon van de afdeling ‘babymeisjes’ gehaald, haha! Paste perfect bij een broekje van Noppies die ik nog in de kast had liggen. Vind het echt leuk om kledingcombinaties te maken en om wat duurdere merken met goedkopere merken te mixen en matchen!

Nou, toch maar besloten om eerst voor een leuke bril te gaan, in plaats van (nacht)lenzen. Ik zag dit model bij Ace & Tate op de website en ze hebben zo’n handige manier waarmee je virtueel brillen kunt passen. Het is een dun goudkleurig montuurtje, dus niet zo opvallend als die ik al had. Ik ga deze zeker even in het echt passen van de week en dan meteen mijn sterkte opmeten, kijken of die nog veel achteruit is gegaan (ben dus bang van wel, oeps!).


What’s upppppp, ladies? HOW YOU DOIN’?

Op vrijdagmiddag kwam Nena gezellig langs met haar kinderen Sarah (4) en Max (7 maanden). Het was zo grappig om ze tegenover elkaar te leggen en ze op elkaar te zien reageren. Al vond Marshall het nog wel een beetje vreemd, haha!


Op vrijdagavond ging ik een avondje op stap met Cath en Ellis. We gingen naar Tivoli de Helling in Utrecht en daar woont Cath zo dichtbij in de buurt dat we er praktisch kruipend naartoe konden, haha! Ideaal! Hier had ik haar even wat glow gegeven.


Cath heeft sinds kort een kitten, Momo, en ze is zooooo lief en klein! Het is 3/4 Britse Korthaar en 1/4 Maine Coon. Ze is HEEL zacht en super speels, echt leuk! Ik weet nog dat Coco en Clarence zo klein waren, aaahhhh! Good times!


Selfie met Ellis! Echt een master met eyeliner, vind ik! Uiteindelijk zijn we pas rond 2u naar het feestje gegaan (het was gewoon zo gezellig!) en gingen we er alweer om 3u vandoor, haha! Volgende keer doen we wel gewoon thuis chillings denk ik, kunnen we lekker kletsen.


Ik unboxde een pakketje en ik dacht…. NOU JA, DIE CHICK LIJKT GEWOON OP MIJ! HOE TOEVALLIG!

Toen bedacht ik me dat dat ook de bedoeling was, hehe.


In het pakketje zat een gezichtsroller van Jade (een halfedelsteen) waarmee je jezelf een massage kunt geven. Ik zag zulke rollers al wel vaker voorbij komen op Instagram, dus was erg benieuwd of het nu echt zo lekker is. Nou ik moet zeggen, lekker is het zeker! Vooral omdat ik hem ook had gekoeld in de koelkast. Of het nu echt werkt… daar moet ik hem langer voor testen. Zijn jullie hier benieuwd naar, moet ik dit reviewen? Let me know!


Jaaaaa, daar is ‘ie dan! Mijn Alocasia Zebrina! Echt een prachtige plant, hij staat zo mooi tropisch en leuk naast mijn stippen begonia. Planten met printjes, haha. Ik hoorde dat het een lastige plant is om te verzorgen, dus hopelijk heb ik hem zo op een goede plek gezet in huis. We zullen zien hoe hij het gaat doen bij me!


Ook kreeg ik deze prachtige doos binnen van Rituals, met hun nieuwe limited collection voor het najaar. De doos is zo onwijs mooi, die ga ik echt bewaren. Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen, haha! Deze Yalda producten ruiken lekker warm en houtachtig en zijn verkrijgbaar als geurkaars, shower foam en body butter.


Selfie! Wat kijkt hij toch boefig he… dat wordt me er nog eentje *houdt hart vast* hahaha!


Op zondag kwamen mijn lieve tante Jacqueline en oom Ben gezellig op de koffie. Ze kwamen Marshall even bewonderen en we hebben gezellig gekletst over van alles en nog wat. Ook lieten ze me deze foto zien. Dit zijn de ouders van mijn opa aan vaders kant. Hoe gaaf he? Wat hadden ze veel swag, hahaha! En mijn overgrootoma kijkt echt heel stoer. Een vrouw waarmee je niet moest rotzooien, volgens mij. Ik denk dat dit ergens begin 1900 moet zijn geweest. Echt zo cool dat hier gewoon een foto van is!

Ik zit nu te denken… hoe gaaf als George en ik deze foto reproduceren? Moet ik wel goed op zoek gaan naar kleding die hier op lijkt.


Kijk dan, het kan hem niet snel genoeg gaan geloof ik. Steeds vaker zet hij zich af met zijn voeten, kont de lucht in, en schuift hij zijn knieën onder zijn lichaam. Hij heeft nog niet door dat hij dan zijn bovenlichaam ook moet oprichten, haha, maar dit zijn al wel de beginselen van tijgeren of kruipen, geloof ik. Oh, oh, oh. En hij moet nog 6 maanden worden…. ben benieuwd wanneer hij daadwerkelijk gaat kruipen, maar ik ga maar vast op zoek naar traphekjes!

Afgelopen week heb ik heerlijk genoten van het heerlijke weer, maar eigenlijk niet zo heel bijzonder veel gedaan op het gebied van werk. Ik weet niet, kon me er steeds niet toe aanzetten. Misschien omdat George en ik de weken hiervoor zo ontzettend druk zijn geweest met werk. Maar deze week wil ik wel weer even de beuk erin gooien! Er zijn weer veel mooie, nieuwe producten binnengekomen die een review verdienen namelijk.

Hoe was jullie week(end)?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

17 Reacties

 1. Wendy
  18 oktober 2018 / donderdag, 18 oktober 2018

  Lieve serena,

  Wat een leuke week weer! Wat ik me afvraag. Wil je een keertje een review doen over babyverzorgingsproducten😃. Ben druk met het kamertje voor onze kruimel maar wil liefst een lijn zonder al te veel troep erin. Op insta zie je nu veel van het merk naif voorbij komen maar is deze ook echt goed of zijn ze gewoon goed in hun marketing😂. Waar ik tussen twijfel. Weleda, burts bees, naif, rituals baby, neutral, Zwitsal naturals, johnson, dr leenarts, hipp, Natusan, Etos, Kruidvat.

 2. Wendy (B)
  18 oktober 2018 / donderdag, 18 oktober 2018

  Nostalgie ten top die foto!

 3. Petra
  18 oktober 2018 / donderdag, 18 oktober 2018

  Ha ik zag dus echt eerst niks van die onderkin! Te lieve foto

 4. Anouk
  17 oktober 2018 / woensdag, 17 oktober 2018

  Ik vind je instalabs altijd leuk om te lezen .aar de adds zijn vaak erg storend :( (op mobiel)

 5. 17 oktober 2018 / woensdag, 17 oktober 2018

  Ik wil heeeeel graag een review van de jaderoller! En echt supergaaf, die foto van de familie van je vaders kant, zou heel cool zijn als je die namaakt met George!

 6. Suz
  17 oktober 2018 / woensdag, 17 oktober 2018

  Yess ik ben benieuwd naar de jade roller review .

 7. 16 oktober 2018 / dinsdag, 16 oktober 2018

  Superleuke foto’s!

 8. 16 oktober 2018 / dinsdag, 16 oktober 2018

  Van de nieuwe collectie van Rituals wil ik nog wel het een en ander proberen; de geur spreekt mij alvast aan! En wat leuk om te zien hoe Marshall groeit!

 9. 16 oktober 2018 / dinsdag, 16 oktober 2018

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Ik ben erg benieuwd naar de limited edition lijn van Rituals, de verpakking/kleur ziet er in ieder geval al prachtig uit !

 10. Denise
  16 oktober 2018 / dinsdag, 16 oktober 2018

  Zo leuk! Marshall lijkt echt al veel ouder op bepaalde fotos wow!

  X

 11. 15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Wat een leuke foto’s weer en hij kijkt echt als een boefje op die foto. Super cute.

 12. 15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Leuke foto’s! Tof ook die ”tekening” van jezelf :)

 13. Lousaa
  15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Hahaha. Lachen die laatste foto. Maar: beetje wiebelen is nog geen kruipen hoor. Hier hadden we er een die in no time kon zitten maar die heeft gewoon nooit gekropen. Niet. Schoof een beetje heen en weer, maanden lang en toen wandelde die ukkel ineens weg.

 14. 15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Leuke foto’s!! Ik heb ook een Alocasia Zebrina in huis en het is inderdaad geen makkelijke plant. Niet tè veel water, niet tè veel. Een lichte plaats maar geen direct zonlicht. In het begin deed hij het niet goed bij mij maar inmiddels doet hij het goed! Niet schrikken als hij blad verliest, het is geen plant die veel bladeren aanmaakt. Eén nieuw blad betekent vaak dat een ander blad doodgaat. Af en toe een beetje natsprayen is een goeie! Succes ermee :)

 15. 15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Aww wat een koddige foto’s bijde fotowand, het moederschap staat je zo goed!

  En ik ben heel benieuwd naar een review van die jade roller! Ik overweeg er al een tijdje een!

 16. 15 oktober 2018 / maandag, 15 oktober 2018

  Mooie verpakking van Rituals! Bedenk me dat ik tegenwoordig dichtbij de Rituals in Volendam woon :) dus binnenkort maar even kijken naar de geurkaarsen ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *