Instalab week 41 | best wedding ever

Goedemiddag iedereen! Vandaag een iets verlate Instalab, maar je weet wat ze zeggen: beter laat dan nooit. Afgelopen week was heerlijk! Het begon al meteen goed op maandag, toen Nena me meenam naar Spa Sereen in Maarssen als verjaardagscadeautje. Ik ben één keer eerder naar een sauna geweest en dat was ook met Nena, dus ik ben niet echt een sauna ganger, maar het leek me wel weer even lekker om keihard te chillen. En we hebben echt keihard gechilld! We zijn er echt zo’n 8 uur geweest en al die tijd was ik zonder mobiel, dus even lekker afgesloten van werk en social media. Nena en ik hebben goede quality time gehad en lekker bijgekletst over van alles, het was super gezellig. Dus Neen als je dit leest: thanks voor de mooie dag! <3

instalab-week-41_-1 Op dinsdag heb ik foto’s gemaakt van producten en een look gemaakt met Nikkie’s palette. Ik gebruik hem nu bijna dagelijks voor de blushes, highlighter en bronzer en met de natuurlijke tinten maak ik een eenvoudige, everyday look.

instalab-week-41_-3 Deze foto was gemaakt in Parijs, maar postte ik afgelopen week en WOW, heb nog nooit zo veel likes op een foto gekregen hahaha! Heel veel mensen vroegen naar mijn kapsel, maar dat heeft de hair stylist gedaan. Ik kan alleen beamen dat ze er heel veel Bumble & Bumble dryspun finish spray in heeft gedaan voor extra veel volume.

instalab-week-41_-2 Op dinsdag had ik een date, we gingen uit eten bij Broadway, mijn favoriete restaurant. Het was uiteraard erg gezellig, maar het werd nóg gezelliger toen ik ineens iets warms en zachts tegen mijn been voelde. Ik keek en het was Eefje, de Broadway huiskat. Ze was zoooooo lief! Ze bleef bijna de hele avond naast me liggen en ik voelde me heel speciaal.

instalab-week-41_-4 De volgende dag ging ik even op bezoek bij mijn ouders en toen was het Rama die dicht tegen me aankroop. Normaal komt hij wel naast je liggen op de bank, maar niet ZO dicht tegen je aan. Dus wederom voelde ik me weer helemaal speciaal.

instalab-week-41_-5 Totdat ik een patroon ontdekte… het was mijn jas! Ik had bij Broadway ook mijn jas afgedaan en van me af laten glijden, zodat hij naast me lag. En kennelijk zijn katten dol op mijn nieuwe jas. Ze komen er helemaal op liggen, haha! DEZE JAS IS EEN CAT MAGNET!

instalab-week-41_-6 Maar jas of geen jas, ik vond het ontzettend lief dat er steeds zo’n lief katje tegen me aan kroop. Kijk nou, dat koppie. Love Rama! <3

instalab-week-41_-25 Op woensdag had ik trouwens weer een opnamedag met Praxis, voor op hun eigen Praxis YouTube kanaal. Soraya en ik hebben weer wat leuke trends behandeld, zoals verlichting trends en ook planten trends, waarvoor we in haar eigen huis aanwezig waren. EN IK KEEK MIJN OGEN UIT! Kennen jullie @bintihome op Instagram? Ik volgde haar al een tijdje en verlekkerde me altijd zo aan haar interieurfoto’s, maar nu zag ik alles in real life en ik heb ZO veel inspiratie opgedaan. Echt ik kan niet wachten tot ik zelf aan de slag kan met het inrichten van mijn huisje. Soraya heeft zo’n leuk huis!! Love it!

PS. als je denkt, wat heeft Sereen een gare kont, dat is het zendertje, lol!

instalab-week-41_-18 Op donderdag had ik een biefstukje gebakken en at ik er deze salade bij: sla, tomaatjes, paprika, ananas, ei en croutons. Bijzondere combinatie van (mostly) restjes en dingen die ik nog in mijn keukenkastje had staan, maar hij smaakte erg goed!

instalab-week-41_-7 Op vrijdagochtend vertrok ik erg vroeg richting Le van Chanelle Nails voor het bijvullen van mijn nagels, en dit is het geworden! Ik wilde nude nails met Swarovski steentjes, maar kon het niet laten om toch weer voor iets aparts te gaan, hahaha! Ik houd er van!

En goed nieuws, vanaf 1 november opent Le haar salon net buiten het centrum van Papendrecht, inclusief nieuw personeel die zij heeft opgeleid de nagels net zo dun te zetten als hoe zij het doet. Dat betekent dus dat ze EINDELIJK weer nieuwe klantjes kan aannemen. Ze zat helemaal vol, maar vanaf 1 november kunnen dus ook nieuwe klanten bij haar terecht. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe nagelstylist meld je dan zeker bij haar aan, haar contactgegevens vind je via haar Facebook pagina. Ik kan Le zeker aanbevelen, niet alleen omdat ze mijn vriendin is, maar ook omdat ze goede kwaliteit levert. Nou ik ben niet de enige, lees de recensies maar op haar Facebookpagina, alle klantjes zijn dol op Le! Ze is echt een topper en ik gun haar alle succes van de wereld. Ik vind het te gek dat ze gaat uitbreiden, ben zo trots!!

instalab-week-41_-8 Nadat ik bij Le was geweest scheurde ik als de wiedeweerga naar Delft, waar ik me snel omkleedde en opmaakte in het hotel. Daarna scheurde ik met Maren in een taxi richting Lijm en Cultuur, waar die dag vrienden van ons zouden trouwen.

instalab-week-41_-9 Lijm en Cultuur is echt een prachtige locatie, lekker hipster en industrieel! Het is een soort pakhuis, heel hoog, met een mooie bar. Heel gezellig en sfeervol.

instalab-week-41_-11 De hysterische bruidstaart! En kijk, het meisje (Roos heet ze) had heeeeeel veel zin in de taart. Ze bleef er de hele tijd omheen hangen, te schattig.

instalab-week-41_-10 Het leuke was dat de kleur aan de binnenkant een verrassing was. Het bruidspaar, Herman en Tran, zijn namelijk zwanger. Vorige week kregen ze de enveloppe binnen waarin het geslacht bekend werd gemaakt, maar die hebben ze ongeopend aan de banketbakker gegeven. Aan de hand van het geslacht was de binnenkant van de taart dus roze (meisje) of blauw (jongen). Niemand die aanwezig was wist welke kleur de binnenkant zou hebben. Iedereen vond het zo spannend! Er werden wedjes gelegd, alles.

instalab-week-41_-12 Ook Herman en Tran waren ERG benieuwd naar de binnenkant…

en hij was roze! Ze krijgen een meisje! Het was echt een leuk en bijzonder moment :)

Iedereen was blij!

Oh en is Tran’s geen plaatje?! Zo chic met kant en plisé en een sluier en haar haren omhoog. Echt een jurk die ik ook zou kunnen uitkiezen. Echt ik HOUD van bruiloften, al die stralende gezichten en blijheid en mooie mensen die hun best hebben gedaan op hun outfits. Ik ben echt een sucker for romance.

instalab-week-41_-14 Daarna mochten de voetjes van de vloer met DJ Yasmin! Hier ben ik met de girls; Kim, Mar, Willemijn, Maren en Diep.

instalab-week-41_-13 Achter Martijn.

instalab-week-41_-15 Met het gelukkige, en supermegaknappe bruidspaar <3

instalab-week-41_-19 Met Tim (dat is mijn ex dus, mensen, eindelijk een duidelijke foto hier hahaha) en Martijn. Echt iedereen was lekker dronken en danste erop los. Het was ZO’N geweldig feest. Dit is gewoon hoe een bruiloft moet zijn. Goed eten, goed gezelschap, goede muziek, ik heb nog een traantje weggepinkt bij de ceremonie, prachtige locatie, goede sfeer en HEEL VEEL gezelligheid. Ik wil later ook zo’n bruiloft! Herman & Tran jullie hebben het GOED gedaan!! En ik kijk uit naar jullie baby dochtertje ook al duurt dat nog 5 maanden hahaha! Top feestje!

instalab-week-41_-16 Gelukkig had ik een hotelletje geboekt met late check-out, lekker uitslapen tot een uurtje of 13u. Om 14u hoefde ik er pas uit!

instalab-week-41_-17 Het Westcord hotel ligt praktisch naast de Ikea, dus in plaats van een ontbijt gingen we meteen aan de zweedse balletjes, heujjjjj!

instalab-week-41_-20 Op zondag maakte ik deze krullen in mijn haar. WOW! Video komt snel online!

instalab-week-41_-21Ik weet dat krullen veel werk en onderhoud zijn dus ik ben blij met mijn stijle haar, maar als ik dit zie denk ik toch wel heel even “had ik maar krullen” hahaha! Meteen een ander gezicht he?

instalab-week-41_-22 TOEM TOEM TOEMMMMMMM… Dit is de nieuwste scary attractie van Walibi Fright Nights: The Clinic. Ik ben erin geweest en wat was ‘ie vet! Je wordt vastgemaakt aan een brancard, alsof je wordt geopereerd zegmaar, je schoenen en sokken moeten uit, en dan wordt er door het spookhuis gerold. Wat een ervaring…. ik vond hem echt heel vet en kan jullie aanraden om erin te gaan. Ik vond hem niet zo heel scary, maar wel freaky. Echt een hele ervaring.

instalab-week-41_-23 Met Qucee van het kanaal Supergaande. Man, wat werd hij veel herkend! Overal waar we liepen riep iedereen ‘QUCEE HEE QUCEE VAN SUPERGAANDE!!” en dan waren we hem weer kwijt omdat hij op de foto ging. Populaire jongen hahaha! Hij is echt een grote, vriendelijke reus. Bijna 2 meter lang, behoorlijk breed, maar een hartje van goud. En HEEL bang in de spookhuizen, hahahahahaha! Alles wordt komende donderdag uitgezonden in de live stream van #FIRST (hier is het kanaal).

instalab-week-41_-24Met George (van Fijne Vrienden), Fabian (oudere broer van Qucee) en Qucee in Walibi. OEH mensen ik vind dit zo leuk he! Ik houd ook van horrorfilms, maar stiekem ben ik best wel bang. Maar ik houd van het gevoel van adrenaline als je zo’n film kijkt of door zo’n spookhuis loopt. Ik ben me een paar keer kapot geschrokken. Mijn hart ging te keer, mijn schouders zaten vast van de stress, hahaha, het is gewoon zo leuk! Gewoon lekker met een groepje meiden gaan en heerlijk griezelen, zou ik zeggen. Aanrader!!

Nou, dat was ’em weer. Deze week ga ik het kleine inloopkast kamertje afmaken en beginnen aan de grotere kamer ernaast. Ik moet best wel veel regelen deze maand, dus het is enorm druk, maar ik doe echt mijn best om leuke artikelen en video’s voor jullie te schrijven en op te nemen.

Wat was jouw hoogtepuntje afgelopen week? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

54 Reacties

  1. 29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

    OMG, die TAART!!! Haha, je zou niet eens weten waar je met eten moet beginnen!

  2. Iris
    20 oktober 2016 / donderdag, 20 oktober 2016

    Vond het zo jammer dat ik je niet was tegen gekomen zondag :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *