Instalab week 40 | Paris Fashion Week

Hi iedereen en goedemorgen! Afgelopen week was weer helemaal leuk en hectisch. Zo bezocht ik voor het eerst Paris Fashion Week, ben ik lekker gaan klussen in mijn huis, had ik een aantal campagnes die ik moest afronden, had Larissa haar diploma uitreiking en stond ik in de kranten.

instalab-week-40_-6 Mijn eerste keer Paris Fashion Week! Ik heb het altijd van een afstand gevolgd, via Instagram, en nu was ik er zelf bij. Ik vond het best spannend (want laten we eerlijk zijn, ik ben toch meer een beautymeisje en fashion vind ik leuk, maar stroomt niet door mijn bloed) maar ik was in SUPER gezelschap. De altijd lachende Yara (van Chapter Friday) en de kleine, lieve Irene (van IrenevanGuin.nl) zorgden er onder andere voor dat mijn PFW experience helemaal top was! We hadden een druk, strak schema, maar hebben tussen alles door zo veel mogelijk gekletst en gelachen :)

instalab-week-40_-1 Op maandagochtend, onze laatste dag in Parijs, stond er een hair styliste voor mijn deur te trappelen. Ik liet haar mijn (stoerdere) outfit zien en toen bedacht ze dat een romantisch ingevlochten kapsel daar goed bij zou staan, als een mooi contrast. Binnen 5 minuten zat deze vlecht erin! Wow! Ik vind het zo VET! En nu wil ik echt op vlechtcursus want dit wil ik ook leren! Iemand tips voor omgeving Utrecht??

instalab-week-40_-2 Ook de Make Up Artist heeft zich goed uitgeleefd! Ben zo blij dat ik nu eindelijk, na mijn PlexR behandeling, een wat dikkere eyeliner kan aanbrengen. Pretty!

instalab-week-40_-3 Wat hadden we maandag een mazzel met het weer! Het was helemaal niet koud en de hemel was lekker blauw met een prachtig zonnetje. Wat een traktatie. Hier aten we lunch in MiniPalais (tegenover het Grand Palais) en dat was echt lekker en een gezellige, mooie plek. Zeker een aanrader!

instalab-week-40_-5 Buiten nog even wat outfit-Instafoto’s schieten, samen met Sanne (met de rugzak), de fotografe van Noor (Queen of Jetlags). Wat een topwijffie is Sanne toch! Helemaal vergeten een selfie met haar te maken, maar ze maakt echt de mooiste foto’s, is een eerlijke, harde werker en supergoed in wat ze doet. Noor boft maar met haar!!

instalab-week-40_-4 Misschien heel kneuterig, maar ik vond het ZO vet om handgeschreven uitnodigen en kaartjes te ontvangen met mijn naam erop. Ik zie dit altijd voorbij komen op de Instagram accounts van fashionbloggers die ik volg, en nu heb ik het ook. Awesome! Zulke kleine, leuke details maken de ervaring extra speciaal. Love it!

instalab-week-40_-7 OH MY GOD you guys! Het was een verrassing dat we nog even konden chillen met Karlie Kloss. Het stond niet in de planning, maar ze fietsen nog even een High Tea tussendoor in het Peninsula. Wow. Ik zat naast haar aan tafel en heb superleuk met haar gekletst over haar YouTube kanaal. Heb haar ook tips gegeven en kreeg echt de indruk dat ze het onwijs naar haar zin had. Ze bleef vragen stellen en gezellig kletsen en haar manager moest haar zowat wegrukken van de tafel, omdat ze door moest naar een ander event. Ik ben helemaal fan. Ik moet toegeven, ik kende Karlie wel van naam en gezicht en ik vond haar een prachtig topmodel, maar nu ik weet hoe ze is ben ik echt FAN. Nee, ik ben verliefd. Ik wil met haar chillen!! Ik wil dat ze mijn bestie wordt, hahaha! Ze was écht leuk. Soms ontmoet je iemand en die valt tegen in het echt, maar Karlie was juist 10 x cooler dan ik me had voorgesteld. Ze heeft er een fan bij.

instalab-week-40_-16 Kijk zo leuk deze foto, lekkere Sex in the City vibes he? Fashion Squad met de girls! Ik vond Irene, Yara en Noor zo ontzettend goed gekleed ook he? Echt hun kleding is altijd on fleek.

instalab-week-40_-15 Matchy, matchy! Ik vind dit echt een prachtige foto van ons!

instalab-week-40_-14 En deze dan, met het licht zo perfect als een straaltje op mijn hoofd! Ik heb hier allemaal oude kleding aan, het T-shirt is een paar jaar oud, de rok misschien wel 4 of 5 jaar, de schoenen ook 3 jaar. Soms is het echt een goed idee om oude kleding uit je kast te pakken en om daarmee nieuwe combinaties te maken. Je hebt niet per se nieuwe kleding nodig voor een ‘nieuwe’ outfit.

instalab-week-40_-13 Dit Dsquared2 jurkje, OMG! Hij is zo kort, je ziet zowat mijn eierstokken zitten, lol! Ik kocht hem jaren geleden en ik durfde hem nooit aan te doen (want, veel te kort, vooral door die split), maar ik dacht, HEE HET IS FASHION WEEK en mensen lopen er nog veel bloter bij dan ik, dus dit is mijn kans! En omdat hij zo lekker kort is, gecombineerd met mijn nude Louboutins, lijken mijn benen megalang. Score!

instalab-week-40_-9Reizen is leuk, maar thuiskomen en knuffelen met je bolle kat is nog veel leuker, haha! Cat hugs are the best!

instalab-week-40_-8Alhoewel, volgens mij houdt Clarence niet zo van dit geknuffel, hihi!

instalab-week-40_-10 Mama en Rama. AKA the Fluffmeister. AKA Rami.

instalab-week-40_-11 Mama’s webshop is verleden tijd, maar niet helemaal, want ze verkoopt haar sieraden en soy scents nu gewoon via Instagram! Volg haar account via @pearlmania.nl en bestel via DM! Wat superhip he, mijn moeder heeft gewoon een Instashop!

instalab-week-40_-12 Larissa is eindelijk, na 7 jaren bloed zweet en tranen, AFGESTUDEERD! Afgelopen week was haar diploma uitreiking en we waren SO CONFUSED, HAHAHA! We zaten in de collegezaal en ineens ging er keihard muziek aan, kwamen er een soort Emo Dora en stoere versie van Bob de Bouwer binnen wandelen, en moesten we met zijn allen gaan twerken en winen. Echt what the hell! Nog nooit zoiets meegemaakt maar het was weer even iets anders dan de gebruikelijke en doorgaans saaie zit. Hihi!

instalab-week-40_-17 Larisje! Zo trots op haar. Ze heeft deze zomer keihard de beuk erin gegooid en het heeft vruchten afgeworpen, because she made it!

instalab-week-40_-18 Goeie snack.

instalab-week-40_-19 Haha, kijk zo lieftallig we zijn hier! Angel en haar zusje Dewi kwamen vrijdag behangen. Dit is het kleine kamertje waar ik een walk-in closet in wil maken. Ik vind het echt zo leuk en lief als er mensen komen helpen :) Het behang schijnt helaas door dus we moeten hier nog overheen verven, maar daarna kan de vloer erin, Ikea Pax kasten erin en hoppa!! Weer een kamer af!

instalab-week-40_-20 Binnenkort komt er een video online waarin ik mijn favoriete Kiko skincare producten met jullie deel. Ik gebruik ze nu een tijdje en ze zijn echt super nice! Wisten jullie dat Kiko naast make-up ook skincare heeft? Ze hebben een gehele lijn met salicylzuur, superblij mee!

instalab-week-40_-22 Op zaterdag kwam Cath langs en we namen een video op waarin we 5 Aziatische beautytrends uitproberen. Zie hier het eindresultaat!

instalab-week-40_-23 Zaterdagavond gingen we naar Herman en Tran voor een gezellig borreltje. Ze hadden Vietnamese rijstrolletjes gemaakt en OMG die zijn zo lekker he!! Heb me er helemaal ziek aan gegeten, hahaha!

instalab-week-40_-24 Verder gezellig wijntjes en gin tonic gedronken, superveel gekletst en gepraat over waar we volgend jaar heen gaan. Dit jaar waren we naar Valencia geweest, en volgend jaar gaan we het liefst naar Ibiza. Nu al zin in! Enne, Herman en Tran gaan komende vrijdag trouwen, en heb echt zin in de bruiloft. Wordt een leuk feestje :)

instalab-week-40_-25 Op de terugweg stonden we superdik in de file. Echt serieus een uur. Dus we knalden met de muziek en maakten er het beste van! We reden met twee auto’s en we probeerden steeds naast elkaar te rijden!

instalab-week-40_-27 Hier draag ik de nieuwe L’Oréal Gold Obsession lipstick in de kleur Nude Gold, my new fave!

instalab-week-40_-28 Samen met Cath op de Firstlook beurs, een gaming event waar nieuwe spellen werden geïntroduceerd. We liepen gewoon even rond en kwamen even buurten bij de Dutch YouTube Gathering stand.

instalab-week-40_-29 Pokémon merch, whuuuut! Hoe cute is die Jigglypuff muts? Mutsen staan mij alleen niet als ze strak horen te zitten (want ik heb een nogal groot hoofd).

instalab-week-40_-31 Zondagavond ging ik langs bij Steven, nog voor zijn verjaardag! Hij is alweer 36 jaar geworden en jawel dames, hij is nog vrijgezel!!

instalab-week-40_-30 We maakten vegan burger en WOW die waren LEKKER! Eentje was met groene bonen en de andere was met pompoen. We deden er zelfgemaakte guacamole op, tomaatjes, vegan kaas en sla. Yum! Daarna keken we Warcraft de movie. Was weer gezellig!

instalab-week-40_-21 Whoohoo! Papa is de keuken aan het slopen! De keuken moet gedemonteerd worden, daarna gestucd, de leidingen moeten worden verlegd, en dan is hij ready to go en kan de nieuwe keuken erin! Maar dat zal pas ergens in december zijn ben ik bang.. Oh well!

instalab-week-40_-26Kijk, leuk! Ik stond weer eens met mijn bakkes in de krant! Het stuk ging over geld verdienen met bloggen en video’s uploaden. Ik gun het iedereen om hier een fulltime job van te maken, dus mochten er hier vragen over zijn, let me know!! Maybe I can help!

Nou, dat was ’em weer deze week! Komende week ga ik leuke dingen doen, en moet er natuurlijk ook weer flink gewerkt worden. Ik ga echt mijn best doen om elke dag een blogpost te uploaden maar als er niets online staat dan is dat vanwege mijn huis. Ik ben er erg druk mee en momenteel heeft mijn huis prioriteit, dus alvast bedankt voor jullie begrip!

Hoe was jullie week? Wat waren de hoogtepuntjes?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

72 Reacties

 1. Marit
  16 oktober 2016 / zondag, 16 oktober 2016

  Woooow dat jurkje van Dsquared2 staat je echt super!!! Mocht je m ooit wegdoen, ik hou me aanbevolen :p

 2. 12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Echr suuuuuper gaaf die fashion week! En dat Dsquared2 jurkje staat je super, wauw! You look good!

 3. 12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Wauw wat een artikel en die nude kleur staat je inderdaad goed,
  leuke foto’s weer en wanneer jezelf met je haar veel kan vind ik dat altijd super. Bij een ander kan ik alles qua vlechten en invlechten maar bij mezelf is het een drama

 4. Diana
  11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Wauw dat dsquared2 jurkje is prachtig!
  Als hij iets langer was had ik hem echt graag willen hebben.

 5. 11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Revel mij maar een blind date met die leuke steven

 6. 11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Wat een supermooie foto’s van de PFW, jaloers!

 7. Syl
  11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Die nude gold lipstick heb ik toevallig vandaag bij de 1+1 actie bij Etos gehaald vandaag.

 8. Yvette
  11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Dat jurkje staat je echt Aaaaamazing wow.

 9. 11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  Oh yes, die vlecht is inderdaad knap! En woaaaah, look at you in dat Dsquared2 jurkje! Beauty! Van die Aziatische beauty trends waren jullie precies niet zo onder de indruk? ;-)

 10. 11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

  wat weer een heerlijk instalab om naar de kijken!! ik vind wel dat je een super leuk job heeft!! Ik zou graag stage bij je lopen, gewoon on te ervaren en van je te leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *