Instalab week 4 | ziek, YouTube feestje en op TV

Jeetje mina, het is gewoon alweer februari! De maand januari is echt keihard voorbij gevlogen lijkt het wel! Wat heb ik afgelopen week gedaan? Nou, ik was ziek (blegh), maar ik had ook een aantal superleuke afspraken, een YouTube feestje, een premiere en keek een aantal films. Enne, ik heb ook nog heel erg goed nieuws over de Runnin Rebels!

instalab week 4 - 1Op maandag heb ik voor het eerst sinds jaren een hele dag (nou ja, een heel groot deel van de dag) in bed doorgebracht. Ik had de griep. De laatste keer dat ik de griep had was inmiddels zo’n 8 jaar geleden, maar ik had ’em nu weer en ik had ’em flink te pakken. Ik kon gewoon niets. Alleen maar lamlendig in bed hangen. Gelukkig scheen er een zonnetje door de ramen naar binnen en hield Coco me goed gezelschap. Het heerst echt! Ik hoor van superveel mensen om me heen dat ze ook zo ziek zijn. Mocht jij nu ook ziek zijn en dit lezen: heul veul beterschap!

instalab week 4 - 2 Op dinsdag was ik alweer flink aangesterkt en kon ik gewoon lekker weer wat dingen doen. Ik vind het maar niets dat ik niets kan! Ik ben niet naar buiten gegaan en ik had afspraken afgezegd, gewoon beetje rustig aan. Ik ben meestal één dag goed ziek, echt relaxt. Steven was in de buurt en kwam langs om een kippensoepje te brengen en wat broodjes en nootjes, superlief!

instalab week 4 - 3 Op woensdag ging ik langs bij Cosy Candles, een officiële Yankee Candle winkel aan de lijnmarkt in Utrecht. Ze zitten er nu zo’n half jaartje en ik wist niet eens dat ze er zaten, shame on me! Ze hebben ook een online shop, maar een fysieke winkel is natuurlijk VEEL leuker, aangezien je dan meteen alles in real life kunt besnuffelen.

Mocht je een dagje gaan winkelen in Utrecht, ga hier dan zeker even langs! Leuk voor wanneer je een cadeautje zoekt of zelf nog op zoek bent naar een geurkaars. Ze hebben echt veel keuze! De Lijnmarkt (het is een straat trouwens, geen markt) ligt midden in het centrum, vlakbij de Oude Gracht en de Steenweg (waar de Lush en Monki zitten).

instalab week 4 - 4Omdat ik de eigenaars wil helpen om meer bekendheid te krijgen, gaan we een superleuk shopping event organiseren samen (met hapjes, drankjes, leuke kortingen). Ik zal jullie er tezijnertijd meer over vertellen! Ik heb er nu alvast erg veel zin in, omdat het voor mij meteen een leuke manier is om jullie, mijn lieve bezoekers, te ontmoeten :)

Mocht je je vast willen aanmelden, dat kan via deze link. Het Shopping Event wordt gehouden op zaterdagmiddag 27 februari. Misschien tot dan!

instalab week 4 - 5 THE TEMPTATION!

instalab week 4 - 6 Ben zo blij dat STACH nu ook in Utrecht zit. Zo’n heerlijk knus winkeltje met erg veel bijzondere lekkernijen. Nét even anders dan anders. Niet heel goedkoop, maar zo af en toe iets lekkers van STACH moet kunnen, toch?

instalab week 4 - 7 Ik kreeg de tip (ik weet even niet meer van wie en waar) om de mini cactusjes bij Le Jardin te kopen, aan de Mariaplaats in Utrecht (waar eerst Delano zat). Ik liet er vorige week eentje zien in mijn Instalab en ik vond ze ZO CUTE! Dus dankjewel voor de tip, want ik heb er meteen 4 gekocht: eentje voor mij, eentje voor mama en eentje voor Tara en eentje voor Laris. Schattig he!

instalab week 4 - 8 Na mijn bezoekje aan de Yankee Candle store kreeg ik mijn nieuwe lievelingsgeur mee, namelijk Egyptian Musk. Echt lief! Ook kreeg ik er een mooie, opengewerkte roségoudkleurige houder bij. Het staat meteen superchic! Om heel eerlijk te zijn vind ik die potten van Yankee Candle namelijk wat minder mooi staan in combinatie met mijn luxe geurkaarsen van Jo Malone en Diptyque, maar met die houder eromheen is het gewoon een mooi geheel.

En oh jongens, Egyptian Musk is echt een aanrader als je net als ik gek bent op de zachte, ‘schone’ geur van white muskus. Denk aan White Musk van The Body Shop of de geuren van Narciso Rodriguez. Zo lekker!

instalab week 4 - 9 Wow, donderdag stond ik best vroeg op het station (normaal ga ik nooit zo vroeg de deur uit) maar ik zag aan de wolken al dat het een prachtige dag zou worden. Happy feelings!

instalab week 4 - 10 En ja hoor, wat en dag! Lekker zonnetje en strakblauwe lucht. Ik had ‘s ochtends een event van Ici Paris XL in Amsterdam en ik kan het nooit laten om dan even (zeker op zo’n zonnige dag als toen) een grachtenfoto te maken, hihi! Lekker toerist in eigen land!

instalab week 4 - 11 Na het event pakte ik de trein terug naar Houten, waar Tara en Larissa me oppikten met de auto want we hadden een afspraak in Leiden. Tara gaf me een bakje met daarin een cronut, die onze tante Kiki had gemaakt (en meegenomen voor ons). EN OMG! I DIED AND WENT TO HEAVEN! Deze cronut is werkelijk waar het lekkerste OOIT wat ik tot nu toe heb gegeten op gebakjesgebied. Echt, hands down, the best thing ever. Precies groot genoeg en niet al te zoet, zodat je er niet misselijk van wordt. Smeuïg en knapperig tegelijk. I NEED MORE.

Als het goed is heeft Tara het recept ontfutseld en gaat ze ze namaken. Als het recept online staat dan laat ik het zeker even weten!

I’m in love with the cronuts <3

instalab week 4 - 12 Leiden, wat ben je mooi! Ik ben nooit eerder in Leiden geweest, maar het is echt een te gekke en gezellige stad. Mooie gebouwen overal. Grachten. Een soort mix van Utrecht en Amsterdam en dan gewoon wat kleiner en dorpser. Er kwam nog een bezoeker naar me toe waarmee ik superleuk heb staan praten en ze gaf me allerlei leuke shoptips, ik werd helemaal excited, ik had echt zoiets van: ik moet terug en meer van Leiden zien!

instalab week 4 - 13 Hipster sisters.

instalab week 4 - 14 Even op de foto met Emmeke, een volger van zowel Beautylab, KittehsCupcakes én Travellab. Emmeke is echt superlief en houdt net als wij erg veel van reizen. En dat kan ook niet anders, wanneer je vader de directeur is van Djoser! Ze is in ontzettend veel landen geweest al en heeft het reisvirus flink te pakken. Emmeke heeft ons in contact gebracht met Djoser, om te kijken of we een leuke samenwerking kunnen aangaan. Het lijkt ons in elk geval superleuk! En Emmeke, het was superleuk om je ontmoet te hebben en je bent echt een lieve, knappe, maar ook een hele slimme meid.


instalab week 4 - 15
Op vrijdag gingen Larissa, Tara en ik naar een YouTube borrel op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Na de borrel zouden we met zijn allen naar de premiere van de film Fissa gaan, en de dresscode was ‘feestelijk’. Ik had ECHT geen zin in een jurkje dus ik dacht, dan maar gewoon extra veel GLAM in de vorm van krullen en feestelijke make-up, haha! Alleen hier ziet die combi er een beetje gek uit zo met een muts op en dikke bontjas aan!

instalab week 4 - 21 Meet the glitter sisters! Alledrie hadden we lekker veel pailletten aangetrokken, haha! De borrel was ECHT zo gezellig! We hebben lekker gekletst met andere YouTubers, het was echt een groot feest. Ik vond het bijna jammer dat we weg ‘moesten’ naar de premiere, haha!

instalab week 4 - 20 Larissa en Joost in de partybus, onderweg naar de premiere. En die fles was trouwens supergaaf want dat etiket gaf licht!

instalab week 4 - 27 En ja, toen had ik ineens die fles in mijn handen en kwam het ‘rode loper’ momentje eraan. Jiami, wat doe ik met die fles? Ik sta met die fles in mijn handen. Shit. Waar laat ik hem? Is hij nog vol? Zegt Jiami, ‘neem gewoon mee joh’ en zo is het dus gekomen dat ik mét bontjas en mét megagrote champagnefles in mijn handen op de foto ben gegaan tijdens het rode loper momentje. Niet zo classy, maar hee, het was wel echt heel erg grappig!

Nu ik de foto zo bekijk lijkt het trouwens echt alsof Jiami en Denise samen op de foto gaan en ik er zo half op het laatste moment naast ben gaan staan, hahaha! Zo van, JOEHOE! Tante Sjereen is er ook en kijk, ik heb gewoon me eige drank mee! Lekker zuipuuuhhh!

Oh deze foto is echt té erg! Maar moest ’em gewoon even delen!

instalab week 4 - 19 Dit is Jard en Jard is 18 en ik krijg dan een soort van moedergevoelens. Ik vind Jard gewoon zo schattig zo met dat strikje! We hadden het heel gezellig hoor (op de foto lijkt het echt alsof ik hem zit lastig te vallen). En wat is er met mijn gezicht op de foto? Ik lijk wel opgespoten!

instalab week 4 - 17De film Fissa was… bijzonder. Ik wil de film niet met de grond gelijk maken, want het blijft een project waar veel liefde, bloed, zweet en tranen in zijn gestoken, maar het is niet mijn soort film. Sowieso vond ik de acteurs veel te oud voor de rol die ze moesten spelen, de personages werden niet goed uitgediept, er zat geen écht goede memorabele scène in en hij was gewoon niet zo grappig. Ik heb hoogstens twee keer gegrinnikt. Maar goed, dat is mijn mening! Andere Youtubers vonden de film helemaal geweldig bijvoorbeeld!

instalab week 4 - 18 Moe! Lekker dutjes doen in de trein terug naar huis. Na de film zijn we naar de Mac gegaan voor een snackie en daarna hebben we lekker de taxi, trein en vervolgens weer de taxi gepakt. We waren rond half 4 thuis. Poeh! Gelukkig konden we de dag erna lekker uitslapen.

horror - 1Op zaterdagavond ben ik spontaan met mijn moeder en tantes meegegaan naar de film. Ze gingen naar Star Wars en die wilde ik nog steeds graag zien! Het was echt een topfilm, kan hem zeker aanraden!

Daarna sprak ik met vriendinnen af om een horrorfilm te gaan kijken. We wilden eigenlijk The Boy gaan kijken, maar het lukte niemand om die te downloaden, dus keken we uiteindelijk gewoon Sinister op Netflix. Wow, wat een on-enge film was dat! Hahaha! Ik ben wel wat gewend op horror gebied, maar zelfs de rest vond het totaal geen enge film. Jammer! Wat is nu ECHT een doodenge horror? Tell me, dan gaan we die ook snel kijken!

instalab week 4 - 22 Op zondag heb ik nieuwe beautyproducten getest en er meteen een video van opgenomen!

instalab week 4 - 23 En daarna gingen we naar de kapperzaak Moms Vision aan de Lange Koestraat in Utrecht, waar de crowdfunding van de Runnin’ Rebels zou worden afgesloten. Er werd de hele dag geknipt en getatoeëerd en de gehele opbrengst ging naar de Rebels, echt een super initiatief! En deze zaak is trouwens echt helemaal AWESOME want als je moet wachten op je knipbeurt kun je gewoon gamen op allemaal oude spelcomputers.

instalab week 4 - 24 Mortal Combat, Donkey Kong, alles! Op deze manier is het helemaal niet erg om een uur te wachten tot de verf is ingetrokken, haha!

instalab week 4 - 25 Ook Hart van Nederland kwam langs! Hier wordt Maren geïnterviewd.

instalab week 4 - 1 (1) En Martijn zelf.

En weet je wat het goede nieuws is? Ze hebben hun streefbedrag meer dan gepasseerd! Ze zitten nu ruim over de 26,000 euro heen. Wow! Ben ontzettend blij voor ze, want dat betekent dat ze een nieuwe camera kunnen kopen en dus gewoon weer hun werk kunnen gaan doen. Het was echt geweldig om een onderdeel te zijn van deze crowdfunding en hartverwarmend om te zien hoe iedereen zich zo heeft ingezet! Ik ben supertrots op Martijn en Delano omdat ze een rotsituatie hebben omgezet tot iets positiefs.

op tv - 1Nog even een paar seconden op TV bij Hart van Nederland!

flatlays beautyIk vind het zo leuk om beauty flatlay foto’s te maken! En de laatste tijd zat ik te denken, misschien moet ik er meer plaatsen op mijn Instagram account. Zouden jullie dat leuk vinden? Laat het me graag even weten bij de comments! Als je me nog niet volgt op Instagram trouwens, mijn gebruikersnaam is @serenaverbon en door hier te klikken ga je naar mijn account. Zou het superleuk vinden als jullie me zouden volgen!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Wat een leuk overzichtje weer! Grappige foto’s! ;)

 2. julie
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Ik moest even googelen wat een Cronut was haha :)
  Vroeger was ik gek van horror movies maar nu vind ik ze meestal grappig omdat ze meestal zo slecht zijn. De laatste echt enge film dat ik heb gezien was Mama brrr
  Ow en Coherence! Dit is meer een mysterie maar zon rare en spannende film.
  En aangezien je ook van Sci-fi houd moet je ook eens The signal (2014) kijken :)

 3. Nadia
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Hahaha, ik vind jouw Instalabs altijd zo leuk, het ziet er gewoon zo leuk uit allemaal, leuke dingen en leuk commentaar onder de foto’s… tante Sjereen met haar eige drank op de rooie loper!

 4. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Wat fijn voor de Runnin’ Rebels!!

 5. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Ik had nog nooit van een cronut gehoord maar het ziet er ZO lekker uit! En super fijn dat Runnin Rebels nu al het geld bij elkaar heeft, super dat je je zo hebt ingezet voor hun. The boy wil ik ook graag zien, zo’n films vind ik meestal wel eng (als het iets met geesten, poppen of clowns te maken heeft). The grudge films vond ik ook erg goed!

 6. Tessa
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Aanrader voor een echte enge film is ‘A Tale Of Two Sisters’. Het is een Koreaanse film, maar laat dat je niet afschrikken! Hij is echt super creepy, mét ook nog een goed verhaal. :)

 7. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Wat een prachtige week heb je gehad op het ziek zijn na! Liefs soraya

 8. Anna
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Leuke post!
  ik heb wel een paar enge films voor je, zelf vind ik thrillers vaak enger dan horrors. Orphan Esther, the Strangers, Reststop, Vacancy, the Shining.. Hoop dat je hier wat aan hebt. Orphan kan ik sowieso echt aanbevelen, niet alleen eng maar ook een geweldig verhaal!

 9. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Ja! Meer flatlays! Haha, ik moest wel lachen om Fissa, zat gisteren de vlog van Sanny Verhoeven te kijken en die deed ook al haar best om zo genuanceerd mogelijk te zijn :-D
  Wat gaaf dat de Rebels hun streefbedrag hebben gehaald. Echt super, ik las net ook al op de blog van Amina dat de workshop super tof was.

  • 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

   O, en voor enge films moet je niet bij mij zijn. Mijn grens ligt een beetje bij Deep Blue Sea die ik keek toen ik 16 was, ik ben super snel bang haha

 10. M
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Ik vond cannibal holocaust een van de meest enge films, juist omdat hij zo echt was.

 11. Lousaa
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Sinoster is niet eng maar de foto van jullie die hem kijken wel. Die ogen van dat meisje vooraan! Devilish!

 12. Mirjam
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Jaaaaaaaaaaaaaaa die foto’s! geweldig mooi

 13. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Leuke post, ik ben sowieso niet weg van Nederlandse films dus deze film sla ik met veel liefde over haha, je make-up zat trouwens zo mooi tijdens de premiere <3

 14. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  De meeste horrorfilms zijn meer komisch dan eng vind ik. Welke ik wel echt eng vond was the grudge. Kind geestjes, nee echt niks voor mij brrr.
  Leuke week verder heb je gehad. Gelukkig ben je weer wat beter! X

 15. Elise
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Een horrorfilm die ik echt supereng vond was Shutter (2004), een Thaise film. Er is ook een Amerikaanse remake van, gemaakt in 2008, maar ik zou je toch echt aanraden om het origineel te kijken. Creepy as hell!
  http://www.imdb.com/title/tt0440803/

  • Serena
   Auteur
   1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   Ja ik ken hem! Zeker een creepy film, maar er moeten gewoon engere zijn!

 16. Kim
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Hahaha, ik vond Sinister echt creepy eng! Dus ik ben nu bang dat ik geen echte horror aankan haha ;-)
  Maar wat ik vooral een hele grappige horrorfilm vond (dus niet doodeng), dat is The Visit. Ik moest wennen aan de filmstijl, omdat de personages het zelf filmen allemaal, maar toen ik daar voorbij was…ik heb mij kapot gelachen! :)

 17. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Heb weer zitten grinniken hoor, vooral door je foto met die drankfles en je moedergevoelens. Geweldig. Ik vind je flatlays altijd prachtig dus ik zou het zeker leuk vinden als je er meer op Instagram ging plaatsen!

 18. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ah gelukkig ben je weer helemaal opgeknapt! Flatlays vind ik leuk om te zien bij andere! Dus ja voor meer foto’s op Instagram haha!

 19. Brigitte
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Super leuk! Ik heb mij meteen aangemeld. Love die winkel! En mijn vriend komt ook mee :D Heb er zin in.

 20. Ymke
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ik zou zo graag naar Utrecht komen, maar die dag ben ik jarig :,)

 21. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ja, ik zag je bij Hart van Nederland op tv! Ik ga direct ook even die webwinkel bekijken :)

 22. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ahhh ik zou echt zo graag willen komen 27 feb!! Maar dan vier ik mijn verjaardag, ook leuk natuurlijk hihi. En jaa zeker meer product foto’s plaatsen!! I love them :)

 23. Emmeke
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ah wat lief! Het was super leuk om jullie een keertje te ontmoeten, ik vond het heel gezellig! ☺️

 24. Mirthe
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ik vind insidious chapter 3 behoorlijk eng! Net wanneer je verwacht dat er een schrik moment kon, duurt het nog een paar tellen en dan is het super onverwachts.. Ik vind hem de moeite waard! Weer leuke foto’s trouwens 😊

 25. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Super leuke foto’s! en ja ik zag het gisterenavond op TV en ik zei hee MAM dat is die blogger waarvan ik dat vakantie filmpje heb laten zien, ojaaa haha zei ze! leuk hoor en knap dat zoveel mensen hen wilden helpen!

 26. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Leuke week, buiten die griep dan. Gelukkig was het ergste snel gepasseerd. Die flatlay foto’s zijn trouwens zo leuk. Echt mooi op je instagram, maar sowieso heb je een keigoede feed.
  xx

 27. Diana
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Ik heb me aangemeld, zin in! En de flatlays zijn heel erg mooi en zullen mooi staan op je insta!

 28. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat leuk om te lezen dat je Leiden zo mooi vindt. Ik ben er geboren en getogen en ben elke dag weer trots op mijn mooie stad! Ik zou nooit meer ergens anders willen wonen! :)

 29. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  De foto op de rode loper is gaaf! Tante Sjereen geweldig gevonden. Er is één film die ik sinds de basisschool eng vind en dat is Stephen King’s It. Oh die clown is verschrikkelijk.

 30. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Hele leuke foto’s! Wat lijkt Stach mij een gave winkel, ik ben dol op lekkernijen!

 31. Kimberley
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  The Conjuring en de Insidious films zijn mijn most scary movies of all time. Daar moet ik me echt een week mentaal op voorbereiden mocht ik die nog eens willen zien, haha!

 32. Lydia
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Heel leuk dat iedereen zo zijn best deed met dat crowdfunding. En wat gaaf dat je kunt gamen terwijl je wacht, goed bedacht! Enge film: Se7en, vond ik een hele enge film. Is wel een klassieker, uit 1995 dus grote kans dat je hem al gezien hebt. Verder: The last house on the left en Ed Gein.

 33. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Fijn dat je inmiddels weer opgeknapt bent! Wat gooooooooeeed dat de Runnin’Rebels het hebben gehaald! Gefeliciteerd! Ben blij!

  Mijn lief en mijn zwagers zijn ook echte horror lovers, maar zij vonden “The Conjuring” uit 2013 best naar. Enne, jaaa, meer flatlay foto’s! Heel gaaf!

  Fijne week!

 34. Sabien
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat leuk dat je de cactusjes gekocht hebt, ik heb er inmiddels ook al vier staan!

 35. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat balen dat je nog ziek was! Verder ziet je week er wel heel leuk en gezellig uit met al die films en wat tof ook dat het streefbedrag voor Running Rebels gepasseerd is! Dat je gewoon kunt gamen terwijl je moet wachten, vind ik trouwens geniaal bedacht :)

 36. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Toch wel lekker weekje heb je gehad ondanks je niet lekker was. Misschien is de film girlhouse iets voor jullie ( geloof dat hij zo heet). Gaat over een meisje dat haar schoolgeld wilt gaan betalen door te werken in een geheime mansion voor camgirls. 1 van hun vaste klanten blijkt nog al gestoord te zijn en komt achter het adres waar de meiden wonen. En dan breekt de hell los. Even kort samen gevat. Hij is niet zo eng dat je erbij gaat gillen en wenst dat je hem nooit aan had gezet maar er zitten behoorlijk wat wtf en ik wil weg kijken maar ook weer niet momentjes in.

  • Serena
   Auteur
   1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   Ik heb ‘Girlhouse’ genoteerd! Thanks!

 37. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Balen dat je ineens grieperig was! Volgens mij heb je de week wel leuk afgesloten en je hebt in ieder geval weer erg mooie foto’s gemaakt!

 38. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat gaaf dat ze het streefbedrag gehaald hebben! En het ziet er uit als een leuk weekje!

 39. Rachelle
  1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Een minder leuk begin van je week, maar volgens mij heb je de week prima afgesloten. :)
  En die foto’s van het Youtube event haha, zien er inderdaad erg ‘subtiel’ uit!

  Ik ben erg benieuwd naar informatie over het shopping event, ik ben gek op Yankee Candles <3

  • Serena
   Auteur
   1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   Echt he! En dan ook nog op die hele oude spelcomputers van back in the day! Nostalgie!

 40. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat is Leiden fantastisch he? Als je nog tips nodig hebt: ik heb er genoeg :-)

  • Serena
   Auteur
   1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   Roept u maar, hoor!

 41. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Hahaha ik zat ook zo bij Fissa van oh god, hoe ga ik hier nou over vertellen in mn vlog… XD Het was daar wel super gezellig, jammer dat ik je niet gezien heb!

  • Serena
   Auteur
   1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

   jaaaaaa, ik zag later pas je foto op Facebook voorbij komen, toen dacht ik, NOOOOHHH! Ik heb Lucy gemist! :(

 42. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Balen zeg dat je opeens de griep te pakken had! Ondanks dat, heb je toch een hele volle en fijne week achter de rug. Oh man, ik krijg echt spontaan honger van die cronut. Zo lekker!

 43. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Balen dat je ziek was!
  En geweldig, dat shopping event dat je samen met de eigenaars van die winkel gaat organiseren! Kan niet anders dan hartstikke leuk worden. :-)

 44. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  O boy, DIE CRONUT! Ik zag hem ook al bij je zusjes, en ook toen al kreeg ik spontaan honger van de beschrijving, haha :) Fijne week heb je gehad!

 45. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Jeetje wat heb je VEEL gedaan! Hihi ik moest stiekem hard lachen om je foto op de rode loper. Je schrijft het zo grappig! Ik volg je al op Instagram en zou het zeker leuk vinden als je meer flatlays plaatst!

 46. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat heb je een lekkere volle, maar vooral ook leuke week achter de rug! Een feestje op het hoofdkantoor van Google.. Als online marketeer ben ik dan toch een klein beetje jaloers haha ;) Enne.. Laat dat cronut recept maar komen! ;)

 47. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat een leuke week weer. Grappig dat je Fissa overal voorbij ziet komen, maar als half YouTube land daarvoor uitgenodigd is, snap ik wel waarom, haha! En die bontjas met fles is dan toch ook feestelijk? En anders zeg je gewoon dat dat de trend in Rusland is ;)

 48. 1 februari 2016 / maandag, 1 februari 2016

  Wat heb je een heerlijke week achter de rug zeg. Lekker veel foto’s en leuke dingen die je hebt gedaan! Ik ben benieuwd of er nog wat uit de potentiëlen samenwerking komt :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *