Instalab week 4 | ziek, YouTube feestje en op TV

Jeetje mina, het is gewoon alweer februari! De maand januari is echt keihard voorbij gevlogen lijkt het wel! Wat heb ik afgelopen week gedaan? Nou, ik was ziek (blegh), maar ik had ook een aantal superleuke afspraken, een YouTube feestje, een premiere en keek een aantal films. Enne, ik heb ook nog heel erg goed nieuws over de Runnin Rebels!

instalab week 4 - 1Op maandag heb ik voor het eerst sinds jaren een hele dag (nou ja, een heel groot deel van de dag) in bed doorgebracht. Ik had de griep. De laatste keer dat ik de griep had was inmiddels zo’n 8 jaar geleden, maar ik had ’em nu weer en ik had ’em flink te pakken. Ik kon gewoon niets. Alleen maar lamlendig in bed hangen. Gelukkig scheen er een zonnetje door de ramen naar binnen en hield Coco me goed gezelschap. Het heerst echt! Ik hoor van superveel mensen om me heen dat ze ook zo ziek zijn. Mocht jij nu ook ziek zijn en dit lezen: heul veul beterschap!

instalab week 4 - 2 Op dinsdag was ik alweer flink aangesterkt en kon ik gewoon lekker weer wat dingen doen. Ik vind het maar niets dat ik niets kan! Ik ben niet naar buiten gegaan en ik had afspraken afgezegd, gewoon beetje rustig aan. Ik ben meestal één dag goed ziek, echt relaxt. Steven was in de buurt en kwam langs om een kippensoepje te brengen en wat broodjes en nootjes, superlief!

instalab week 4 - 3 Op woensdag ging ik langs bij Cosy Candles, een officiële Yankee Candle winkel aan de lijnmarkt in Utrecht. Ze zitten er nu zo’n half jaartje en ik wist niet eens dat ze er zaten, shame on me! Ze hebben ook een online shop, maar een fysieke winkel is natuurlijk VEEL leuker, aangezien je dan meteen alles in real life kunt besnuffelen.

Mocht je een dagje gaan winkelen in Utrecht, ga hier dan zeker even langs! Leuk voor wanneer je een cadeautje zoekt of zelf nog op zoek bent naar een geurkaars. Ze hebben echt veel keuze! De Lijnmarkt (het is een straat trouwens, geen markt) ligt midden in het centrum, vlakbij de Oude Gracht en de Steenweg (waar de Lush en Monki zitten).

instalab week 4 - 4Omdat ik de eigenaars wil helpen om meer bekendheid te krijgen, gaan we een superleuk shopping event organiseren samen (met hapjes, drankjes, leuke kortingen). Ik zal jullie er tezijnertijd meer over vertellen! Ik heb er nu alvast erg veel zin in, omdat het voor mij meteen een leuke manier is om jullie, mijn lieve bezoekers, te ontmoeten :)

Mocht je je vast willen aanmelden, dat kan via deze link. Het Shopping Event wordt gehouden op zaterdagmiddag 27 februari. Misschien tot dan!

instalab week 4 - 5 THE TEMPTATION!

instalab week 4 - 6 Ben zo blij dat STACH nu ook in Utrecht zit. Zo’n heerlijk knus winkeltje met erg veel bijzondere lekkernijen. Nét even anders dan anders. Niet heel goedkoop, maar zo af en toe iets lekkers van STACH moet kunnen, toch?

instalab week 4 - 7 Ik kreeg de tip (ik weet even niet meer van wie en waar) om de mini cactusjes bij Le Jardin te kopen, aan de Mariaplaats in Utrecht (waar eerst Delano zat). Ik liet er vorige week eentje zien in mijn Instalab en ik vond ze ZO CUTE! Dus dankjewel voor de tip, want ik heb er meteen 4 gekocht: eentje voor mij, eentje voor mama en eentje voor Tara en eentje voor Laris. Schattig he!

instalab week 4 - 8 Na mijn bezoekje aan de Yankee Candle store kreeg ik mijn nieuwe lievelingsgeur mee, namelijk Egyptian Musk. Echt lief! Ook kreeg ik er een mooie, opengewerkte roségoudkleurige houder bij. Het staat meteen superchic! Om heel eerlijk te zijn vind ik die potten van Yankee Candle namelijk wat minder mooi staan in combinatie met mijn luxe geurkaarsen van Jo Malone en Diptyque, maar met die houder eromheen is het gewoon een mooi geheel.

En oh jongens, Egyptian Musk is echt een aanrader als je net als ik gek bent op de zachte, ‘schone’ geur van white muskus. Denk aan White Musk van The Body Shop of de geuren van Narciso Rodriguez. Zo lekker!

instalab week 4 - 9 Wow, donderdag stond ik best vroeg op het station (normaal ga ik nooit zo vroeg de deur uit) maar ik zag aan de wolken al dat het een prachtige dag zou worden. Happy feelings!

instalab week 4 - 10 En ja hoor, wat en dag! Lekker zonnetje en strakblauwe lucht. Ik had ‘s ochtends een event van Ici Paris XL in Amsterdam en ik kan het nooit laten om dan even (zeker op zo’n zonnige dag als toen) een grachtenfoto te maken, hihi! Lekker toerist in eigen land!

instalab week 4 - 11 Na het event pakte ik de trein terug naar Houten, waar Tara en Larissa me oppikten met de auto want we hadden een afspraak in Leiden. Tara gaf me een bakje met daarin een cronut, die onze tante Kiki had gemaakt (en meegenomen voor ons). EN OMG! I DIED AND WENT TO HEAVEN! Deze cronut is werkelijk waar het lekkerste OOIT wat ik tot nu toe heb gegeten op gebakjesgebied. Echt, hands down, the best thing ever. Precies groot genoeg en niet al te zoet, zodat je er niet misselijk van wordt. Smeuïg en knapperig tegelijk. I NEED MORE.

Als het goed is heeft Tara het recept ontfutseld en gaat ze ze namaken. Als het recept online staat dan laat ik het zeker even weten!

I’m in love with the cronuts <3

instalab week 4 - 12 Leiden, wat ben je mooi! Ik ben nooit eerder in Leiden geweest, maar het is echt een te gekke en gezellige stad. Mooie gebouwen overal. Grachten. Een soort mix van Utrecht en Amsterdam en dan gewoon wat kleiner en dorpser. Er kwam nog een bezoeker naar me toe waarmee ik superleuk heb staan praten en ze gaf me allerlei leuke shoptips, ik werd helemaal excited, ik had echt zoiets van: ik moet terug en meer van Leiden zien!

instalab week 4 - 13 Hipster sisters.

instalab week 4 - 14 Even op de foto met Emmeke, een volger van zowel Beautylab, KittehsCupcakes én Travellab. Emmeke is echt superlief en houdt net als wij erg veel van reizen. En dat kan ook niet anders, wanneer je vader de directeur is van Djoser! Ze is in ontzettend veel landen geweest al en heeft het reisvirus flink te pakken. Emmeke heeft ons in contact gebracht met Djoser, om te kijken of we een leuke samenwerking kunnen aangaan. Het lijkt ons in elk geval superleuk! En Emmeke, het was superleuk om je ontmoet te hebben en je bent echt een lieve, knappe, maar ook een hele slimme meid.


instalab week 4 - 15
Op vrijdag gingen Larissa, Tara en ik naar een YouTube borrel op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam. Na de borrel zouden we met zijn allen naar de premiere van de film Fissa gaan, en de dresscode was ‘feestelijk’. Ik had ECHT geen zin in een jurkje dus ik dacht, dan maar gewoon extra veel GLAM in de vorm van krullen en feestelijke make-up, haha! Alleen hier ziet die combi er een beetje gek uit zo met een muts op en dikke bontjas aan!

instalab week 4 - 21 Meet the glitter sisters! Alledrie hadden we lekker veel pailletten aangetrokken, haha! De borrel was ECHT zo gezellig! We hebben lekker gekletst met andere YouTubers, het was echt een groot feest. Ik vond het bijna jammer dat we weg ‘moesten’ naar de premiere, haha!

instalab week 4 - 20 Larissa en Joost in de partybus, onderweg naar de premiere. En die fles was trouwens supergaaf want dat etiket gaf licht!

instalab week 4 - 27 En ja, toen had ik ineens die fles in mijn handen en kwam het ‘rode loper’ momentje eraan. Jiami, wat doe ik met die fles? Ik sta met die fles in mijn handen. Shit. Waar laat ik hem? Is hij nog vol? Zegt Jiami, ‘neem gewoon mee joh’ en zo is het dus gekomen dat ik mét bontjas en mét megagrote champagnefles in mijn handen op de foto ben gegaan tijdens het rode loper momentje. Niet zo classy, maar hee, het was wel echt heel erg grappig!

Nu ik de foto zo bekijk lijkt het trouwens echt alsof Jiami en Denise samen op de foto gaan en ik er zo half op het laatste moment naast ben gaan staan, hahaha! Zo van, JOEHOE! Tante Sjereen is er ook en kijk, ik heb gewoon me eige drank mee! Lekker zuipuuuhhh!

Oh deze foto is echt té erg! Maar moest ’em gewoon even delen!

instalab week 4 - 19 Dit is Jard en Jard is 18 en ik krijg dan een soort van moedergevoelens. Ik vind Jard gewoon zo schattig zo met dat strikje! We hadden het heel gezellig hoor (op de foto lijkt het echt alsof ik hem zit lastig te vallen). En wat is er met mijn gezicht op de foto? Ik lijk wel opgespoten!

instalab week 4 - 17De film Fissa was… bijzonder. Ik wil de film niet met de grond gelijk maken, want het blijft een project waar veel liefde, bloed, zweet en tranen in zijn gestoken, maar het is niet mijn soort film. Sowieso vond ik de acteurs veel te oud voor de rol die ze moesten spelen, de personages werden niet goed uitgediept, er zat geen écht goede memorabele scène in en hij was gewoon niet zo grappig. Ik heb hoogstens twee keer gegrinnikt. Maar goed, dat is mijn mening! Andere Youtubers vonden de film helemaal geweldig bijvoorbeeld!

instalab week 4 - 18 Moe! Lekker dutjes doen in de trein terug naar huis. Na de film zijn we naar de Mac gegaan voor een snackie en daarna hebben we lekker de taxi, trein en vervolgens weer de taxi gepakt. We waren rond half 4 thuis. Poeh! Gelukkig konden we de dag erna lekker uitslapen.

horror - 1Op zaterdagavond ben ik spontaan met mijn moeder en tantes meegegaan naar de film. Ze gingen naar Star Wars en die wilde ik nog steeds graag zien! Het was echt een topfilm, kan hem zeker aanraden!

Daarna sprak ik met vriendinnen af om een horrorfilm te gaan kijken. We wilden eigenlijk The Boy gaan kijken, maar het lukte niemand om die te downloaden, dus keken we uiteindelijk gewoon Sinister op Netflix. Wow, wat een on-enge film was dat! Hahaha! Ik ben wel wat gewend op horror gebied, maar zelfs de rest vond het totaal geen enge film. Jammer! Wat is nu ECHT een doodenge horror? Tell me, dan gaan we die ook snel kijken!

instalab week 4 - 22 Op zondag heb ik nieuwe beautyproducten getest en er meteen een video van opgenomen!

instalab week 4 - 23 En daarna gingen we naar de kapperzaak Moms Vision aan de Lange Koestraat in Utrecht, waar de crowdfunding van de Runnin’ Rebels zou worden afgesloten. Er werd de hele dag geknipt en getatoeëerd en de gehele opbrengst ging naar de Rebels, echt een super initiatief! En deze zaak is trouwens echt helemaal AWESOME want als je moet wachten op je knipbeurt kun je gewoon gamen op allemaal oude spelcomputers.

instalab week 4 - 24 Mortal Combat, Donkey Kong, alles! Op deze manier is het helemaal niet erg om een uur te wachten tot de verf is ingetrokken, haha!

instalab week 4 - 25 Ook Hart van Nederland kwam langs! Hier wordt Maren geïnterviewd.

instalab week 4 - 1 (1) En Martijn zelf.

En weet je wat het goede nieuws is? Ze hebben hun streefbedrag meer dan gepasseerd! Ze zitten nu ruim over de 26,000 euro heen. Wow! Ben ontzettend blij voor ze, want dat betekent dat ze een nieuwe camera kunnen kopen en dus gewoon weer hun werk kunnen gaan doen. Het was echt geweldig om een onderdeel te zijn van deze crowdfunding en hartverwarmend om te zien hoe iedereen zich zo heeft ingezet! Ik ben supertrots op Martijn en Delano omdat ze een rotsituatie hebben omgezet tot iets positiefs.

op tv - 1Nog even een paar seconden op TV bij Hart van Nederland!

flatlays beautyIk vind het zo leuk om beauty flatlay foto’s te maken! En de laatste tijd zat ik te denken, misschien moet ik er meer plaatsen op mijn Instagram account. Zouden jullie dat leuk vinden? Laat het me graag even weten bij de comments! Als je me nog niet volgt op Instagram trouwens, mijn gebruikersnaam is @serenaverbon en door hier te klikken ga je naar mijn account. Zou het superleuk vinden als jullie me zouden volgen!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

70 Reacties

 1. 8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

  Wat een leuke dingen maak je toch altijd mee. Ik heb nog heel veel te lezen hier, ben zo druk nu met Lina;-)! Dikke knuffel!

  • Serena
   Auteur
   8 februari 2016 / maandag, 8 februari 2016

   Geniet van je tijd met Lina! Voordat je het weet.. zijn ze alweer zo groot! Dikke kus voor jullie!

 2. daantje
  6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Hoi Serena, ik ben vandaag naar de Yankee candle shop in Utrecht geweest, erg mooie winkel en veel keus. De eigenaar vroeg hoe ik de winkel had gevonden en ik zei via jou blog, dat vond hij erg leuk. Ik heb de kaars spiced orange meegenomen, heerlijke geur.

  • Serena
   Auteur
   6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

   hi Daantje,
   wat leuk dat je bent langs geweest in de winkel, aardig zijn de eigenaren he? Die geur klinkt superlekker, die ken ik nog niet. Ik ga snel ruiken als ik er weer ben :)

 3. 6 februari 2016 / zaterdag, 6 februari 2016

  Wat een leuke week! Je hebt je niet verveeld, alleen misschien toen je ziek was. Wat gaaf dat je ook nog even op tv was. Die flatlay foto’s vind ik erg leuk, dus ik ben voor! Fijn weekend nog!

 4. moniek
  4 februari 2016 / donderdag, 4 februari 2016

  Hoii

  Over de film the boy is echt een tegenvaller sinister vond ik spannender.
  De film thirteen ghosts vind ik nog steeds een van de betere horror films.

  Groetjes

 5. evelien
  3 februari 2016 / woensdag, 3 februari 2016

  Jaaa Leiden! Liefde voor mijn stadje. Heb je de film Mirrors wel eens gezien? Die vond ik in ieder geval heeeel eng.

 6. kuikentje
  3 februari 2016 / woensdag, 3 februari 2016

  als je voor echt crazy enge shit horror wil gaan dan raad ik je aan om de japanse kant op te gaan.

  Op YouTube heb je een hele boel top 10 of 5 oid japanese horror movies en omg sommige er van zijn echt insane xD

  En mocht je echt de horror-gore kant op willen gaan dan bestaan er films die echt overal geband zijn etc.

 7. Myrdeklier
  3 februari 2016 / woensdag, 3 februari 2016

  Ik zag je op TV :-)

 8. Esra
  2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Wat echt niet een fijne horror film is, je zult er van walgen maar toch wel apart goed is de film marters/martiers Franse film. Andere films die ik heb gezien met mijn man zijn zeker wel eng maar niet heel memorabel meer aangezien we ze samen keken. Alleen is natuurlijk een heleboel eng althans wel voor mij :) .

 9. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Ziet er weer superleuk uit! En wat gaaf dat je kon game tijdens het wachten

 10. 2 februari 2016 / dinsdag, 2 februari 2016

  Wat een gezelligheid ondanks die griep dan. Ik vind de rode loper foto echt hilarisch! En die beauty flatlay foto’s mag je vaker delen hoor :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *