Instalab week 4 | nieuwe bank en TOKYO!

instlab week 4_ - 1 Even op de thee bij mama en tegelijkertijd pakjes ophalen! Rama was net uitgelaten door mama, en stond nu in de keuken te snuffelen, die fluffy fluffball :)

instlab week 4_ - 10 Ach, en kijk dit dan, zo lief! Coco is zo’n nieuwsgierig katje <3 Hier gluurt ze door de reling heen vanaf zolder, naar beneden. En haar kopje is zo fluffy, dat het bijna lijkt alsof ze vast zit, hahaha! Maar dat is allemaal vacht hoor, ze zijn eigenlijk helemaal niet zo dik.

instlab week 4_ - 3 Op woensdag kwam mijn nichtje Hester gezellig op de thee, samen met haar dochtertje Lorena. Wat een snoesje he? Hier had Hester net haar speen uitgedaan voor de foto, vandaar dat ze zo verdrietig kijkt, lol! Hes kleed Lorena altijd zo leuk aan vind ik :)

instlab week 4_ - 6 Hier probeert Lorena zich los te worstelen uit een deadgrip knuffel, hahaha! Ze heeft echt van die mooie, grote ogen. Ze lijkt net een personage uit Pixar!

instlab week 4_ - 2 Moeder en dochter.

instlab week 4_ - 4 Woensdagavond gingen we met de familie uit eten. Tara had nog AH kortings-restaurantbonnen gevonden die zouden verlopen, dus hebben we – zoals een echte Nederlander betaamd – lekker last minute een etentje geboekt. Zo kwamen we terecht bij restaurant Hagenouw, op Hoog Catherijne. Al supervaak langs gelopen, maar nooit wezen eten. Op de één of andere manier zag het er niet zo aanlokkelijk of sfeervol uit.

MAAR, hier kom ik op terug. En niet omdat we met korting hebben gegeten, maar omdat ik ECHT oprecht positief verrast ben. Binnen is het gewoon leuk en gezellig, niet heel bijzonder mooi of chique ingericht, maar zeker wel sfeervol. En het eten is heerlijk! Geen spannende kaart verder, maar gewoon de welbekende klassiekers (biefstuk, carpaccio, zeebaars). Het eten was érg lekker, de bediening was heel vriendelijk en gewoon gezellig en ja, ik zou hier zeker nog een keer gaan eten. Dus mocht je nog eens gezellig willen eten (niet überculinair, maar gewoon lekker en altijd goed) dan kan ik je dit restaurant zeker aanbevelen.

instlab week 4_ - 5 Ik had een zeebaarsje en die was echt megalekker! Niet muffig, gewoon lekker vers, knapperig korstje. Hmmm! Het was heel gezellig om weer eens met zijn vijven iets te doen. Beetje family quality time is altijd een goed idee. Thanks Tara, voor het organiseren! :)

instlab week 4_ - 7 Op donderdag werd onze bank geleverd. Echt SUPERsnel, veel sneller dan we hadden verwacht. We dachten namelijk dat de bank pas eind februari/begin maart geleverd zou worden, maar hij kwam dus gewoon 4/6 weken eerder. Dat kwam denk ik door die lieve verkoper, die er speciaal voor ons ‘spoed’ bij had gezet. Echt een toffe peer!

instlab week 4_ - 8 Maar goed, de bank dus, ben er zo blij mee! Het is er eentje van Henders & Hazel en we kochten hem bij Hartog Wonen in Utrecht. Kreeg er veel vragen over via Instagram, maar helaas weet ik niet meer hoe dit model heet. Maar hij staat op de voorkant van de nieuwste H&H folder, dus hij is gemakkelijk op te sporen. We zijn heel blij met de kleur en de soort stof, die zo fijngeweven is dat er geen kattennageltjes in blijven haken. Ideaal!

instlab week 4_ - 12 Coco en Clarence zijn meteen de bank gaan verkennen en inspecteren en zoals je aan Coco ziet, is ze nog een beetje in de war, haha! Maar diezelfde dag deden ze er nog dutjes op, dus ik heb het gevoel dat ze net zo blij zijn met de bank als wij!

instlab week 4_ - 11 Kijk, en dit is mijn oude bank! Ook van het merk Henders & Hazel toevallig, kwam ik later pas achter! Ik heb hem op het Instagram account @beautylabsale gezet omdat jullie hem gratis mochten komen ophalen bij me. Binnen no-time kwamen er superveel reacties op, echt leuk!! De bank is inmiddels vergeven (en wordt als het goed is zondag opgehaald). Ik vind het een fijn idee dat ik jullie blij kan maken met mijn oude bank en dat hij terecht komt in een leuk, nieuw huisje! :)

instlab week 4_ - 9 Ik heb voor het eerst pasfoto’s gemaakt ZONDER make-up, haha! Nou, had ik ook nooit van mezelf verwacht, maar we hadden haast en ik had er echt geen tijd meer voor, en ik dacht ‘why not?’. Ik ben tevreden met mezelf, ook zonder laagje make-up. En ik had gelukkig een good hair day. Maar waarom had ik een pasfoto nodig? Nou, we gaan hier in Tokyo MARIOKARTEN en daar heb je een internationaal rijbewijs voor nodig. Ben zo benieuwd!

instlab week 4_ - 22 Op vrijdag ben ik met een HEULE leuke groep vertrokken naar Japan. Het begon met Veras en Cath, die een goede ticketdeal hadden gezien van KLM voor €550. Ze hebben toen al hun vrienden gevraagd om mee te gaan en dit is de uiteindelijke groep geworden, haha! Van links naar rechts; Dionne, ik, George, Cath, Gover, Veras en Wouter. Hier zijn we net aangekomen (na een vlucht van 11 uur) en deden we een drankje bij een cafeetje in onze wijk. We slapen hier in een Air BnB huisje in een woonwijk in Shubuya.

instlab week 4_ - 24 Faceswap met Cath! We lijken net 2 geheel nieuwe mensen, vinden jullie niet?

instlab week 4_ - 13 De eerste avond zijn we lekker uit eten gegaan en daarna slenterden we nog even door de straten van Shibuya. We moesten wat tijd doden omdat het druk was bij het restaurant, dus liepen we een speelhal binnen en wow, ik keek mijn ogen uit! Overal lichtjes en geluidjes en bliepjes en flitsen. Eén en al hysterie. Het viel me op dat er een spel HEEL populair is, geen idee hoe het heet, maar deze jongens zijn het hier aan het spelen. Je speelt het met handschoentjes aan en je moet steeds op tijd de juiste knoppen indrukken en swipen. Deze jongens waren echt INSANE goed en snel, het was alleen al leuk om naar ze te kijken!

instlab week 4_ - 14 George en ik speelden Dance, Dance Revolution en man, man, man, wat waren we slecht! Het makkelijkste niveau konden we nog wel handelen, maar een niveautje hoger werd al te lastig hahaha! We faalden zo hard. Maar zoals je kunt zien aan onze gezichten, was het wel heel leuk om te doen!

instlab week 4_ - 18 Op dag 2 in Tokyo, zondag, bezochten we de wijk Harajuku. Deze shopping straat is ZO druk dat het er gewoon letterlijk én figuurlijk zwart van de mensen ziet, wow! Harajuku is ECHT zo’n leuke wijk, hier zijn allemaal leuke boetiekjes en vooral op beautygebied is het hier een waar walhalla. Hier ga ik nog een goede dag terug om keihard te shoppen!

instlab week 4_ - 17 Ja ja, ze zijn er nog, de Nissan Serena. Hier in Tokyo rijden veel blokkige, zelfs bijna vierkante auto’s rond dus geen wonder dat de beruchte Nissan Serena hier ook werd gespot door ons, haha! Maar of het mijn naam nu echt eer aan doet…

instlab week 4_ - 23 We liepen door het Yoyogi park en hier zijn veel altaars te vinden. Hier trouwen Japanse mensen vaak, het is prachtig om te zien, en er komen veel toeristen op af. Toevallig maakten we net een bruiloft mee, waarbij het bruidspaar en hun gasten in een lange stoet liepen, gehuld in traditionele kleding. Prachtig om te zien!

instlab week 4_ - 16 Ook kun je hier houten plaatjes kopen waarop je een wens of gewoon iets moois kunt schrijven. De plaatjes worden opgehangen en geen idee wat er daarna met die plaatjes gebeurt. Misschien worden ze geofferd en verbrand? Ik ga het even opzoeken want nu wil ik het gewoon weten, haha!

Ok, de plaatjes worden dagelijks of wekelijks dus verbrand (dit is afhankelijk per tempel) en omdat de rook omhoog gaat richting de goden, brengt dit geluk en voorspoed.

instlab week 4_ - 21 In de metro! We hebben zo’n suica pas aangeschaft (heel schattig met een penguin op de voorkant) en dit is de Japanse versie van een OV-chipkaart. Je kunt hem opladen en steeds bliepen als je door de poortjes gaat, heel makkelijk. Ideaal zo’n kaart voor toeristen. En reizen met de metro is helemaal niet duur!

instlab week 4_ - 20 Gisteren aten we bij Torikizoku, waar je voor een vast bedrag allemaal hapjes kunt bestellen (voornamelijk spiesjes met verschillende soorten vlees). Het was SUPER lekker, helemaal niet duur en gewoon heel gezellig. Torikizoku is een vrij populair restaurant, dus reserveren is aan te raden, en zeker als je met een grote groep bent.

instlab week 4_ - 19 Itadakimasu! Dit betekent zoiets als ‘eet smakelijk’. Ik was trouwens echt ZO dom toen ik bij de douane aankwam. Ik had een foto laten maken, mijn vingerafdrukken waren afgenomen, ik was klaar, dus ik wilde weglopen en bedankt zeggen. Zeg ik “itadakimasu” hahahahaha! Beginnersfoutje :D

instlab week 4_ - 15Met de girls! We zijn hier echt met een leuke, gemengde groep. De leeftijd varieert van 23 tot 35 en we zijn met 4 mannen en 3 vrouwen. We zitten allemaal in de creatieve/social media sector dus we hebben veel gemeen en snappen elkaar ook als we moeten werken, vloggen of instagramfoto’s aan het maken zijn. Heel fijn, en ook gewoon gezellig. Ik ben nooit eerder met een groep op vakantie gegaan, afgezien van met vriendinnen naar Ibiza toen ik 21 was, maar het bevalt me wel! We gaan sowieso een keer met zijn drieën keihard shoppen hier, hebben we de mannen niet voor nodig hehe!

Nou, dat was ’em weer deze week! Het is hier geweldig in Tokyo, ook al ben ik er pas twee dagen. Ik kijk nu al uit naar de rest van de week!! Het eten is hier ook echt zooooo lekker! Ik heb al leuke Tokyo tips van jullie ontvangen, maar meer tips zijn uiteraard welkom.

Hoe is het in Nederland?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

43 Reacties

 1. Merel
  1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

  Ik wilde even zeggen dat ik het tof vind dat je je bank gewoon gratis weggeeft. Ook valt het me op dat je voor je spulletjes die je via je salepagina van Instagram verkoopt, echt schappelijke prijsjes hebben. Dat siert je echt; je wil duidelijk een ander er plezier van gunnen in plaats van er aan te verdienen.

  • Merel
   1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

   Lekkere zinnen zie ik nu, hahaha. Nou ja, je snapt het wel denk ik.

 2. 1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

  Ah tof zeg Japan! Dat zou mij in 1e instantie nooit zo trekken maar als ik allemaal foto’s zie bij iedereen vind ik het toch wel tof!

 3. Lieke
  31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

  Tokyo is zooo leuk! Tip als je nog een hele grote en vette speelhal wilt bezoeken: Leisureland op Odaiba is echt een aanrader! Sowieso is Odaiba echt leuk om ‘s avonds heen te gaan. Ze hebben er ook een shopping mall in de stijl van Venetië, ook tof om te zien. Have fun!

 4. 31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

  Geniet ervan daar in Japan! En die Faceswap is echt bizar, bijna onherkenbaar!

 5. loes
  31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

  Wat leuk! Haha ik moest echt lachen toen ik las dat je bij de douane eet smakelijk zei xD had mij ook kunnen gebeuren

 6. Denise
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Gaaaf Sereen!
  Geniet ervan! Het ziet er echt prachtig uit daar :)

  x

 7. Micks
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Haha ik denken wat lijkt die Gover veel op die gast van de slimste mens, maar even googlen verklaarde de boel. Ziet er verder heel gezellig uit! Veel plezier nog!

  • mc
   2 februari 2017 / donderdag, 2 februari 2017

   Haha ja dat dacht ik ook.

   • mc
    2 februari 2017 / donderdag, 2 februari 2017

    Ze zullen wel veel lol hebben want hij was hilarisch!

 8. Nanette
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Daiso 100 yen shop in de straat waar je foto hebt gemaakt (waar het zwart zag van de mensen) Takeshita dori, een paar verdiepingen met leuke kawai spulletjes voor weinig!!

 9. Samantha
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Japan is zo tof! :D
  Ga eens naar Monster cafe! Echt een bizar cafe met een zeer kleurrijke inrichting en maffe show. Een plek waar je denkt ‘waar the f ben ik nu weer?!’; serieus te grappig.
  Veel plezier nog daar!!

 10. Deborah
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Grappig. Als fervent Slimste Mens kijker dacht ik hem al te herkennen in je foto’s. In je groep zit ook Stefano Keizers. Wat lollig. Have fun daar, maar dat zal zeker goed komen met die leuke mensen ;-) Groetjes van Deborah

 11. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat leuk zeg zo’n reis! Gezellig ook met zo’n groep :)

 12. Didi
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Hagenouw is inderdaad erg goed! Het leek mij eerst ook niks maar het is heel gezellig binnen, goede bediening en super lekker eten! Was aangenaam verrast.

 13. Annelies
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Ik ben er twee keer achter elkaar geweest. Wat lopen ze hier achter. Japan is nr 1 en 2 Hong kong

 14. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een leuke week en veel plezier nog daar!

 15. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een leuke reis! Geniet ervan

 16. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Super leuk spontaan naar Tokyo gaan met zo’n gezellige groep!

 17. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Super leuk Serena!! En hoe cool dat er een kei-car naar je vernoemd is( ze zijn vierkant i.v.m. omzeilen van belastingregels). Ik hoop dat je echt geniet in Tokyo! Mijn vriend is Japans en we proberen elk jaar te gaan, maar dat lukt niet altijd. Ik heb nog wel een grappige (izakaya) restauranttip voor je: de Alcatraz in Shibuya, je moet wel een klein stukje door het Love Hotel District ( Rabuho) lopen. En ga eens langs bij de Don Quijote (ドン・キホーテ) Een gele winkel die werkelijk alles heeft ( van pikachupakken, goedkope make-up tot dure merktassen). Ik denk dat je de Loft- winkel ook te gek zult vinden. Hij zit in de sentagai in Shibuya. Daar vind je de beste stationary spulletjes, kookspullen en omiyage. Heel veel plezier! Liefs Lotte

 18. Elsa
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  mooie bank maar laat je daar je katten ook op zitten, brrr !

 19. Naomi
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Oh Tokyo wat leuk!! Heel veel plezier!!
  Trouwens, je gaat toch met je vriendinnen/nichten plus aanhang regelmatig op vakantie? Of zijn dat meer weekendjes weg?

 20. Syl
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat gaaf! Ga je nog hardcore shoppen met Shu Uemura of Jill Stuart? of andere toffe merken die echt van daar zijn?

 21. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een leuke foto’s zeg! Tokyo lijkt me echt geweldig! Geniet ervan :)

 22. Rowan Chanel
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een super leuke instalab zeg!! Geniet ze in Tokyo! Xxx

 23. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een mooie nieuwe bank heb je, lief dat je jouw oude bank gratis weg doet. Tokyo lijkt mij heel gaaf om eens mee te maken!

 24. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Oh zo jaloers hier. Ik wil ook zo graag Tokyo echt onwijs gaaf! Lekker genieten maar dat doe je vast wel haha. Wat een mooie bank heb je gekocht en fijn dat er geen kattenhaaltjes kunnen verschijnen. Heel veel plezier nog gewenst!

 25. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Tokyo, het lijkt me fantastisch om daar eens naartoe te gaan! Veel plezier nog!

 26. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Mariokarten, hallo, hoe onwijs tof! Wat gaaf dat je in Tokio bent, ik ben al heel lang ontzettend benieuwd hoe die stad is, het lijkt me echt een andere wereld. Dat eten ziet er zo lekker uit en die locatie waar de mensen trouwden zo mooi. Ik ben ontzettend benieuwd wat je verder allemaal nog gaat beleven! Jullie nieuwe bank vind ik ook erg mooi overigens. Malou x

 27. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat gaaf zeg! Je nieuwe bank is trouwens super mooi, die zou ik zelf ook zeker uitgezocht hebben!

 28. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een leuke foto’s! Ik zou ook wel even op reis willen, hihi.

 29. Laura
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Klinkt als een leuke week! In nederland is het koud, maar t vriest hier waar ik ben niet echt meer. Veel plezier verder nog in tokyo!!

 30. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat leuk dat je zo spontaan op reis bent gegaan! Fijn als dat kan! Volgens mij is het echt een hele andere cultuur en daarom zo tof om er te zijn. Je kijkt je ogen uit, ik ben zo benieuwd naar dat spel met die handschoentjes.

  • Annelies
   30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

   Ik ben er twee keer achter elkaar geweest. Wat lopen ze hier achter. Japan is nr 1 en 2 Hong kong.

 31. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wow, Japan! Wat een super tof avontuur! Hier wil ik ook nog heel graag een keertje naar toe. En wat een mooie bank, straalt veel huiselijkheid en gezelligheid uit

 32. Britt
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Jullie zijn zo leuk samen! Ik wil nog zo graag een keer naar Japan, en Tokyo in het bijzonder, maar ook de gebieden verder lijken me prachtig. Nog heel veel plezier daar!

 33. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Heel erg leuk om te zien weer.

 34. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat een mooie bank! Ben dol op die kleur. En zo tof dat je in Tokyo bent! Japan staat echt heel hoog op mijn lijstje om te bezoeken. Alleen de auto’s daar. .. daar ben ik geen fan van geloof ik haha 😂 Heel veel plezier nog de rest van de week!

 35. 30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Ziet er heel erg leuk uit, leuke groep! :) En inderdaad leuk dat jullie allemaal in hetzelfde wereldje zitten :)

 36. nora
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Hahaha de Nissan Serena, wat een lelijkerd! Suuupertof wel dat je in Tokyo zit! Het is echt één van mijn droombestemmingen en volgens mij is de sfeer er hartstikke bijzonder. Veel plezier nog! :*

 37. Julia
  30 januari 2017 / maandag, 30 januari 2017

  Wat leuk dat je in Japan bent! Ik woon hier nu vijf maanden en voor mij zijn jouw plaatjes zo gewoon geworden ;). Mijn favoriete type restaurant is ‘Yakiniku’, barbecue restaurant met supergoed rundvlees. In Tokyo is Odaiba ook een leuke buurt om ‘s avonds naar toe te gaan, prachtig uitzicht op de skyline van Tokyo. Verder zijn Japanse photobooths en karaoke leuke ervaringen. Veel plezier!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *