Instalab week 4 | het opruimen is bijna klaar!

Afgelopen week heb ik nog steeds veel opgeruimd (dit keer heb ik mijn kleding onder handen genomen), ook weer veel spullen gedoneerd, naar de stort gebracht en vaste plekjes gegeven in huis. Zo lekker om te doen! Opruimen is bijna therapeutisch te noemen. Daarnaast ook afgesproken met vriendinnen en afscheid genomen van papa, die mijn zusjes gaat opzoeken op Bali. Kijken jullie mee?


Vorige week zondag spraken mijn nichtje Maren af bij onze vriendin Jacq. Ze had echt een MEAN lasagna voor ons gemaakt (moet het recept nog even vragen, want hij was SO GOOD) en daarna gingen we chillen op de bank. Haar kat Loki kwam er gezellig bij chillen. Het is zo’n grappige en speelse kat. Net zoals alle katten chillt hij het liefst in een kartonnen doos en daarom neemt Jacq vaak wat dozen mee van werk in verschillende formaten, want de ene keer wil hij wat krapper zitten dan de andere keer. Haha! Zo specifiek met zijn doosjes, te grappig!

Chillen jullie katten ook graag in doosjes? Clarence en Coco liggen wel heel graag op kleden en op de bank, maar als je ergens een badjas of shirt neergooit gaan ze het allerliefste daar op liggen, haha!


Monday morning! Hier had ik Marshall zijn nieuwe pakje aangetrokken van Action, echt een leuk en stoer ding! En lekker budget natuurlijk. Soms heeft Action echt wel leuke babykleertjes. Inmiddels heeft hij maat 80 (het schommelt beetje tussen 74 en 80 in). Hij groeit zo hard!


Op maandag heb ik een deel van mijn boeken ‘Serena’s Stijlgids’ gedoneerd aan Books4Life, een tweedehands boekenwinkel in Utrecht (het zit aan Koningsweg 2). Hier zijn ze nu te koop voor €3,- per stuk en ze zijn gloednieuw! De opbrengst gaat naar het goede doel, dus mocht je een keer in de buurt zijn en op zoek zijn naar een leuk boek of een cadeautje, pik er dan zeker een paar op want dan help je deze winkel met het inzamelen van geld voor het Rode Kruis. Double win!

En he… wat voelt opruimen toch goed. Soms denk je heel lang bij iets ‘nee, zonde om weg te doen’ of ‘dit komt later misschien nog wel van pas’, maar ik had deze boeken al 2 jaar achter het schot liggen en deed er helemaal niets mee. En om er dat iets goeds mee te doen geeft mij een blij gevoel, en dat is ook heel veel waard.


Voor Kerst had ik een spiralizer gekregen en ik had hem tot nu toe alleen gebruikt om courgetinni mee te maken, als vervanger voor spaghetti. Ineens zijn mijn moeder ‘maar misschien kan je er ook patatjes mee maken!’ en ik dacht ‘WOW, MAMA IS EEN GENIUS!’. Ik probeerde het meteen uit en wowwwwww, zo makkelijk en ZO lekker!

Toen kwam Tara met het idee om er truffelolie en parmezaanse kaas overheen te strooien. TARA IS OOK AL EEN GENIUS! Ik had deze ingrediënten helaas niet in huis, maar de volgende keer ga ik zeker truffelfrietjes maken, krijg er al helemaal zin in als ik erover schrijf. Echt gaaf toch? Op deze manier kun je gewoon je eigen gourmet frietjes maken die je normaal gesproken alleen in een restaurant geserveerd krijgt. Dus mocht jij ook een spiralizer hebben en nog niet op het idee zijn gekomen om er een aardappel doorheen te halen, bij deze wat inspiratie! <3


Afgelopen week heb ik onder andere onze kledingkasten onder handen genomen en ge-MarieKondo’ed, haha! Twee vuilniszakken vol gaan naar de kringloop en een heel groot deel ga ik verkopen via United Wardrobe. Komende donderdag komt er een fotograaf langs om samen met mij aanfoto’s te schieten dus ik verwacht dat alles volgende week verkocht zal worden. Ik geef jullie natuurlijk een heads up!


Hier test ik badproducten van de nieuwe Lush Valentijns collectie. It’s a dirty job, but someone’s gotta do it… lol!


En hier test ik zelfbruiner voor de Dutch Beauty Awards waar ik jurylid voor ben. Er zijn zoveel mooie producten ingestuurd en alles moet uitvoerig getest worden natuurlijk zodat ik en de andere onafhankelijke juryleden er een goede mening over kunnen vormen. Over dit product ben ik alvast heel enthousiast en ik heb er daarom ook een review over geschreven voor mijn blog


Hebben jullie afgelopen week de bloedmaan gezien? Ik niet, haha (was te lui om zo vroeg/laat op te staan), maar de volgende ochtend werd ik wel getrakteerd op één van de mooiste zonsopgangen die ik ooit hier in Nederland heb gezien toen ik door mijn keukenraam keek. Wow! En dit is zonder filter. Zo mooi knalrood! Echt schitterend. Ik heb de lucht maar één keer eerder zo rood gezien en dat was in Sarasota in Florida. Maar in Nederland heb ik het echt nog nooit zo rood gezien.


Ongelofelijk toch… dit zijn kledingstukken die ik ga verkopen via United Wardrobe. Zelfs mijn gele bontjas die ik welgeteld 2 keer heb gedragen. Maar ik dacht gewoon bij mezelf ‘heb ik dit de afgelopen tijd vaak gedragen?’ en ‘ga ik dit de komende tijd nog wel dragen?’ en als het antwoord ‘nee’ was, ging het op de stapel. Ik doe echt zo veel weg! Hoeden, sjaals, mutsen, zonnebrillen, schoenen, jurken, jassen, truien, shirts, broeken en ook veel maternity. Eigenlijk al mijn maternity kleding.

Ik kan dat wel bewaren voor een eventuele tweede, maar wie zegt hoe lang zoiets nog zal duren (als ik überhaupt het geluk heb om een tweede keer zwanger te raken) en misschien ben ik dan wel midden in de zomer zwanger en wat heb ik dan aan maternity winterkleding? En misschien is mijn smaak dan ook weer compleet anders. Dus…. weg ermee! Hopelijk kan ik er andere preggo’s blij mee maken. Alles gaat weg voor goede, maar zachte prijsjes!


Ook ben ik door mijn beauty stash gegaan en ik heb ZO VEEL voorraad en elke week komt er nieuwe spul bij, dus ik heb 7 doosjes gemaakt om te verloten. Ik geef regelmatig producten aan het goede doel, maar ben ook van plan om wat vaker winacties te houden voor JULLIE! <3


Whoohoo! Ook mijn nieuwe/tweede bestelling van Glossier is weer binnen! Waaronder het serum met niacinamide waarover ik laatst schreef. Ik ga alles nog eventjes testen en dan kan ik aan de slag om een groot Glossier artikel te schrijven. Ik heb dan 3 cloud paints, de basic lippenbalsem, een creamy eyeshadow, 2 serums en AHA/BHA liquid dat ik wil gaan reviewen.


Afgelopen week ben ik onwijs verwend met misschien wel het leukste perspakket dat ik tot nu toe heb gekregen! Het is een modern muziekdoosje met een superhip deuntje en ronddraaiende dames die Chanel Chance flacons vasthouden. Check hier de video.

Wow! Echt een prachtig collector’s item! Ik heb tientallen berichtjes in mijn Instagram inbox gekregen van Chanel fans uit het buitenland die vragen of ik het wil verkopen of ruilen, maar NO WAY! Ik ben zelf juist ook dol op dit soort dingen. Ik heb dit muziekdoosje een mooi plekje gegeven in mijn kantoor. Thank you, Chanel!


Op vrijdag brachten mama en ik papa naar Schiphol, want hij had heel spontaan besloten om mijn zusjes op te zoeken op Bali. Super gezellig! Hij blijft dan anderhalve week en vliegt samen met Tara en Larissa terug naar huis. Hij had er helemaal zin in.


Mama was natuurlijk mee om afscheid te nemen en ze zijn gewoon zo schattig samen. Ze heeft hem uitgezwaaid totdat ze hem niet meer kon zien, hihi! <3  Love mijn oudertjes!


Lachebekkie! Vroeg opstaan is gewoon leuk met zo’n zonnetje in huis!


Op zaterdagavond ging ik lekker chillen bij Nena, echt gezellig want we hadden elkaar al een tijdje niet gezien. Nena zorgt altijd zo goed voor me. Wijntje, snacks, broodje pom. We hebben veel bijgepraat, ongeveer een uur op Netflix gezocht naar een leuke film (we zijn zo kritisch!) en uiteindelijk gekozen voor ‘To all the boys I ever loved before’ en we vonden er geen reet aan. Maar het was echt leuk en omdat Max nu ook doorslaapt sinds kort, kunnen we veel makkelijker in de avond met elkaar chillen! Moeten we dus echt vaker gaan doen :)


Op zondag, gisteren dus, kwam Marentje weer gezellig langs. We hebben gekletst, met Marshall gespeeld, samen gegeten en gechilled. Marshall is echt zo dol op haar! Hij schaterde het uit, echt leuk om te zien.

Afgelopen week heb ik ook heel hard aan blogposts gewerkt dus morgen en vrijdag staan er artikelen gepland en ik heb een maand vooruit weten te werken. Dat wil ik nu goed blijven volhouden! Verder moet ik deze week ook ECHT weer even starten met video’s opnemen. Op de één of andere manier houdt iets me nog een beetje tegen, echt vreemd, geen idee wat precies. Misschien moet ik gewoon maar beginnen zodat ik de smaak weer te pakken krijg. Want hoe langer ik wacht des te moeilijk het zal gaan, denk ik.

Well, dat was het weer voor deze week! Vandaag is het papadag omdat George komende vrijdag moet werken, dus ik ga nog even de beuk erin gooien en na Marshall’s middagdutje gaan we weer richting Duitsland voor boodschappen. De voorraad babyvoeding slinkt namelijk, dus het is weer tijd, haha!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

37 Reacties

 1. Denise
  10 februari 2019 / zondag, 10 februari 2019

  Lekker weekje!
  Ik hou ook echt van marie kondo haar opruim methode ❤️

  X

 2. M
  1 februari 2019 / vrijdag, 1 februari 2019

  Leuke instalab weer!
  Een opruimvideo nog een optie om te maken? Dat vind ik altijd zo rustgevend om te zien.

 3. Nicky
  30 januari 2019 / woensdag, 30 januari 2019

  Hoi Serena, wat kijk ik uit naar meer artikels! Don’t get me wrong, Instalabs blijven mijn favoriet maar ik check bijna dagelijks of er wat nieuws is en ben dat toch wat teleurgesteld als er niets komt. Vooral omdat ik dan – ondanks dat je dat al weerlegd hebt – toch bang ben dat je er de brui aan gaat geven. Niettegenstaande begrijp ik wel dat het als nieuwe moeder vast niet makkelijk is om met dat ritme om te gaan. En mag ik even zeggen dag je heel netjes bent geweest in je reactie hieronder? Ik heb zelf geen kinderen maar ik snap hoe beledigend die opmerking kan overkomen. Je kind is in zekere zin toch een stukje van jezelf en dan nog een erg kwetsbaar stukje dat je liefst wil beschermen. Nog even terugkomende op je Marie Kondo-actie, mijn kleerkast bevat minder spullen dan jij nu wegdoet, haha! En dan heb ik nog het gevoel alsof er teveel rommel hangt. Ik ben van nature best minimalistisch dus hou er echt niet van als ik rommel in huis heb die ik niet gebruik, dat gaat er bij mij bij de jaarlijkse opkuis onverbiddelijk uit. Helaas gebeurt het ook wel eens dat ik maanden nadien aan mijn vriend vraag waar iets ligt en hij me dan verward aankijkt en zegt: “dat heb je toch net weggedaan?” Oeps…

 4. Lisa
  30 januari 2019 / woensdag, 30 januari 2019

  Wat een lekker gevarieerde instalab, fijn om te lezen. Oooh die spiralizer friet, ga ik proberen!

 5. Juliette
  29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

  Haha dat hoofd van Marshall als Maren hem voert! Zo zie ik er ook een beetje uit als ik snel een ontbijtje moet wegwerken in de trein.
  Moet toch even reageren op de anti-baby comments, ik vind dat echt heel kwalijk. Laat Serena gewoon lekker verliefd zijn, blogs lezen is eten wat de pot schaft. Ik vind dat je je niet hoeft te laten leiden door wat je lezers willen. Als we allemaal wat liever en geduldiger waren voor Serena zou ze misschien niet zo’n tegenzin hebben👾

 6. Diana
  29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

  Serena ik heb toendertijd toen Kondo’s boek uitkwam ook alles gedaan, had er gewoon spierpijn van..! Als je het vanaf nu echt zo doet heb je nooit meer rommel. Ik hou me er al 2 jaar aan en het is echt fantastisch! Ik kijk uit naar al je artikelen aankomende maand :)

  • Serena
   Auteur
   29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

   Haha, spierpijn! Dan heb je supergoed je best gedaan! Ja, het is nu ook al weken netjes hier in huis en ben echt van plan om het zo te houden. En zeker nu met Marshall vind ik dat extra fijn. Bovendien kan ik de boel ook gemakkelijker schoonhouden. Maar ik word zelf ook gewoon blij als ik beneden kom in de ochtend en het aanrecht is leeg en er ligt zo goed als geen troep. Ik merk dat ik daardoor ook meer zin heb gekregen om te bloggen en veel inspiratie opdoe!

   • 29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

    Het beïnvloedt je productiveit zeker! Zeker als je vaak thuiswerkt, kan ik me voorstellen dat het echt deugd kan doen :D

 7. Myrthe
  29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

  Hoi Serena,
  Zou je misschien een Shoplog kunnen maken over jullie inkopen in Duitsland? Zelf kom ik graag bij de DM als we in Duitsland komen. Maar ik ben erg benieuwd wat jij allemaal inslaat in Duitsland. Voor Marshall maar ook voor jezelf.

  Fijne dag!

  • Serena
   Auteur
   29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

   hi Myrthe,
   oh het is eigenlijk niet zo boeiend hoor! Gewoon babyvoeding voornamelijk en soms neemt George nieuwe scheermesjes mee. Dat scheelt in Duitsland namelijk enorm in de prijs.

 8. Manon
  29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

  Ik ben het ook eigenlijk wel eens met Laura!

 9. Ingrid
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Mijn katten zijn ook op dozen, manden etc. Als er een doos in de kamer staat kruipen ze er in. Het liefst zitten ze echter op ons, op schoot of in onze nek als we staan. Grappig dat je die film zo slecht vond, ik vond hem echt heel leuk en positief. Ik word ook blij van Marshall, altijd leuk zo’n blije baby. Ben benieuwd naar je nieuwe posts ook.

 10. Stefunny
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Ik zou het echt fijn vinden als die zeurpieten gewoon even optyfen! Lekker van alles wat is toch heerlijk op deze blog. En ik ben blij dat je gewoon nog schrijft!

 11. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Wat een leuke diary! Ik wil nu ook een spiralizer, gaat gelijk op mijn lijstje haha. Inderdaad een goed plan om frietjes mee te maken. En wat groeit Marshall inderdaad hard, heel erg leuk om te zien! :)

 12. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Wow die lucht is bizar mooi! Ik dacht dat het bewerkt was.. Ik heb hem helaas gemist want was aan het uitslapen. Leuk om je week weer te zien! X

 13. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  I don’t know, maar ik moet me echt inhouden om sommige reacties. Onderwerpen die mensen niet interesseren, klik het weg, kom een andere keer terug. Klaar en niks aan de hand.

  Wat een kereltje is het ook, vind hem zo schattig om te zien :) En dat perspakket van Chanel is ook echt heel origineel!

 14. Evelien
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Mijn kat geeft NIKS om dozen. Hij geeft alleen om wapperende dekens & lakens. Dan wordt hij helemaal gek.
  Marshall is echt mega aan t worden hè. Wat gaat dat snel.

 15. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Heerlijk genieten van de foto’s van Marshall ( ik ben verliefd), dank je wel voor het delen.

 16. Chantal
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Je ouders! Inderdaad goals 😍

 17. Anji
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Jouw ouders zijn toch echt wel couples goals hoor <3.

 18. Ann
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Hi Serena war een Leuke Instalab weer.
  Ik heb zoals gewoonlijk weer genoten.
  Wat zijn je ouders toch lief.

  Komt er binnekort weer een serie €3 Food challenge?ik kan altijd nog kijken naar oude filmpjes voor inspiratie maar wie weet heb je nu weer nieuwe tips😸

  • Serena
   Auteur
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   hi Ann,
   jaaaa, ik wil weer even wat leuks bedenken als €3 challenge, maar ik denk niet dat het weer een hele serie wordt. Gewoon af en toe eens een receptje tussendoor op de vrijdag!

 19. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Wat word Marshall toch een schatje zeg! Echt al een mannetje.

 20. 28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Toch wel handig zo, die truien oprollen naast elkaar.. Misschien ga ik dit ook wel doen!

  • Serena
   Auteur
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   Het is niet oprollen, maar vouwen. Eerst dubbel en dan in drieën. Dat neemt nog minder plek in dan rollen! En het staat ook gewoon veel netter en mooier als alles op kleur gesorteerd is, haha :) Ik word in elk geval weer helemaal blij als ik mijn kastdeuren open. Ik heb veel meer overzicht!

 21. Laura
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Hoi Serena, ik heb onlangs gelezen dat je niet op deze reacties zit te wachten, maar ik post het toch aangezien ik in feite een soort ‘klant’ van jou ben. Ik volg jouw blog echt al heel erg lang en ik vond de artikelen die je plaatste echt heel erg goed. Ik zit te wachten tot feb, want ik hoop echt dat de goede artikelen weer terugkomen. Ik vind het alleen zo jammer dat je halve blog tegenwoordig over Marshall gaat. Je post nog maar eens per week een artikel die echt niets te maken heeft met het onderwerp van je blog, beauty. Ik zou het echt geen problem vinden als ik een artikel per week kreeg als dat wél over beauty ging ipv jouw zoontje, hoe lullig het ook klinkt, het interesseert me echt niets namelijk. Ik hoop echt dat vanaf februari er weer goede artikelen verschijnen, anders ben ik bang dat jouw blog langzaam ten onder gaat.
  Sorry als ik kort door de bocht kom, maar via alleen typen is het moeilijk om niet over te komen als een bitch.
  Ik kijk in ieder geval uit naar februari!

  • Serena
   Auteur
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   hi Laura,
   wees maar gerust! De artikelen die de komende tijd gepland staan (en dat zijn er dus 2 per week op de dinsdag en vrijdag, startend vanaf MORGEN) zijn 100% beauty en 0% Marshall. Marshall beperk ik alleen tot de Instalabs met hier en daar een uitschieter naar een babykamer tour of iets dergelijks.

   Wel even een kleine tip: zeg alsjeblieft nooit tegen iemand anders dat zijn of haar kind je niets kan schelen. Ik sta stevig in mijn schoenen en ben wel wat gewend aan kritiek, maar andere ouders zouden wel eens gekwetst kunnen raken door zo’n opmerking. Dit zijn echt de opmerkingen die vriendschappen kunnen verbreken, pas daar dus echt mee op.

   • Debby
    28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

    Hey Serena, ik wil hier even op inhaken omdat ik het ook een behoorlijk heftige opmerking vind om zo even te zeggen. Ik heb zef geen kids maar vind de hoeveelheid marshall niet erg, het is zoals je zegt in je instalab en een enkele keer in een ander artikel.. het zou voor mij raar voelen als je marshall ineens niet meer zou delen alsof hij geen deel van jou week uit maakt (wat dat laat je immers zien hoe jou week was). Ik geniet in elk geval nog van je blogs en begrijp dat gewoon soms andere dingen prio hebben! Thats life en wij zijn geen klanten van je (tenzij Laura je geld overmaakt om je blog te mogen lezen dan is het wat anders), dus jij kiest er ook zelf voor of en wanneer je wat post :).

    Keep it up!

   • Laura
    1 februari 2019 / vrijdag, 1 februari 2019

    Holymacaroni, ik had niet verwacht dat mijn opmerking zo uit zijn context getrokken zou worden. Serena reageert netjes, maar aangezien ik geen kinderen heb, waarschijnlijk nooit kan krijgen en niet wil krijgen interesseert Marshall me niet zo. Dat betekend niet dat ik hoop dat hij zal verdwijnen of zo, maar dat ik graag iets anders zou willen lezen dan hem. Sommigen reageren zo overdreven alsof ik een kind heb vermoord of zo. Calm your tits lady’s, en Serena, bedankt voor je respons!

  • Claudia
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   Oh wauw, ‘hoe lullig het ook klinkt, het interesseert me echt niets namelijk’. Ik vind het behoorlijk dapper dat je dit na het lezen alsnog verstuurd, alsof dit een opmerking is die je gewoon zo even kan maken.

   Meis, ik heb geen flauw idee wie je bent en of je zelf kids hebt of mensen kent met kinderen, maar deze opmerking kan dus gewoon echt niet. Marshall is een mens en de auteur van deze blog zijn moeder, je kunt het echt niet maken om zoiets te zeggen. Ik ben ook ‘klant’ van Serena en superfan van haar in-depth beautyartikelen, maar zo’n uitspraak doen komt niet eens in me op. Er zijn grenzen, en je overschrijdt die behoorlijk met zo’n opmerking. Je onvrede uiten is één ding, een moeder vertellen dat haar kind jou niet interesseert is echt iets anders. Dat is een onnodig persoonlijke opmerking die niemand iets oplevert. Je komt niet alleen over als een harteloos kreng, maar ook als iemand die niet begrijpt wat het betekent om daadwerkelijk opbouwende kritiek te leveren. Je haalt je hele post onderuit met één opmerking, en dat is gewoon superzonde.

   Ik vind het overigens super om te zien hoe Serena jouw bitchiness oppakt. Neem haar advies ter harte, zou ik zeggen.

   • Amanda
    29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

    Hear hear!

  • Evelien
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   Wow, rude much?
   Je hoeft het toch niet te lezen? Haar instalab gaat altijd over hoe de week was.
   En je snapt dat haar zoon de belangrijkste persoon in haar leven is? Een normale ouder houdt meer van zijn/haar kind dan van wat dan ook hè.

   • Sara
    28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

    Laura is toch helemaal niet onbeleefd? Mensen met kinderen staan er niet altijd bij stil dat kinderen niet altijd tot ieders interessegebied behoren.
    En dat Laura dan zegt dat het haar niet interesseert kan ik perfect begrijpen want Serena is toch ook niet een van haar persoonlijke vrienden of kennissen? Dat je niet zegt tegen een vriendin dat haar kind jou niet interesseert vind ik nog een totaal andere boodschap dan dat je aangeeft dat je als lezer niet geïnteresseerd bent in artikels over baby’s/kids. Toch niet abnormaal dat je geen interesse hebt in het leven van een kind dat je niet kent, van mensen die je ook niet kent?
    Ik heb namelijk ook de indruk dat het tegenwoordig heel vaak over Marshall gaat, wat ik absoluut begrijp, want Serena is nu eenmaal moeder en (terecht) gek op haar eigen kind, maar er is wat weinig diversiteit omdat het al enkele weken op rij alleen maar InstaLabs zijn met veel Marshall foto’s in.
    Van zodra Serena haar nieuwe schema in voege gaat, gaat dat gevoel van ‘veel baby-content’ zichzelf ook wel weer rechtzetten omdat er meer afwisseling zal zijn.
    Ik denk dat Laura het veel genuanceerder bedoelde dan dat sommige mensen het interpreteren…

    • Noreen
     29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

     “Toch niet abnormaal dat je geen interesse hebt in het leven van een kind dat je niet kent, van mensen die je ook niet kent?” Je zegt het precies goed; ze ként Serena niet eens. Ze is geen klant want betaalt niet en het is haar goed recht gewoon niet te komen lezen/kijken. 100% reden dus om zulke (onbedoeld misschien) kwetsende opmerkingen gewoon voor je te houden. Kwestie van fatsoen, en bedenken dat achter internet ook mensen zitten.

     Meine Güte mensen…

    • Amanda
     29 januari 2019 / dinsdag, 29 januari 2019

     Niet onbeleefd? Zeggen dat iemands kind je niks interesseert is niet onbeleefd? Dat is het wel. En het is lomp en dom.
     Serena, applaus voor hoe jij hier mee omgaat.

  • Jill
   28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

   Dank je wel, zo denk ik er dus ook over, maar dat mag je niet zeggen, want ”dat werkt demotiverend”

 22. Sandra G.
  28 januari 2019 / maandag, 28 januari 2019

  Dat neusje van Marshall, too cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *