Instalab week 4 | babykamer progress


Met Clarence en zijn oogje gaat het inmiddels ietsje beter, alhoewel een groot deel van zijn linkeroog nog steeds erg dof is. Binnenkort weer even een controle maken bij de dierenarts om te kijken of het zalven wel voor voldoende verbetering zorgt. Hier heeft George een ‘fort’ voor hem gebouwd van kussens, zodat hij zich veilig terug kan trekken op de bank. Het leuke is dat Clarence hier echt heel blij mee lijkt te zijn! Hij gaat er elke avond slapen en elke keer als hij naar de WC is geweest of wat heeft gegeten of rondgelopen in huis, keert hij terug naar zijn fort. Schattig he?


En voor Coco had ik ook een leuke verrassing, namelijk deze super awesome kattenrugzak! Ja, ik weet het… CRAZY CAT LADY ALERT! Ik ga er binnenkort een uitgebreide video mee opnemen, maar toen hij net binnen kwam heb ik hem meteen eventjes getest door Coco erin te doen. Ze vond het geloof ik wel interessant, want toen ik rondjes door het huis ging wandelen keek ze geïntrigeerd door het raampje naar buiten. Ze probeerde niet uit te breken en ze kwam er niet getraumatiseerd uit, dus ik durf het straks zeker aan om ermee naar buiten te gaan. Ben heel benieuwd wat ze daarvan zal vinden!


Tara haalde mijn foto door de FaceApp en OMG… zo zie ik er dus uit als man en als man van middelbare leeftijd! Nou, ik vind mezelf als meisje wel knapper, hoor! Alhoewel ik er als man behoorlijk vriendelijk uitzie, haha. Lijk ik op iemand die jij kent zo?


Yes, we zijn weer een klein stapje verder met de babykamer! In onze slaapkamer stond een PAX kast van 80 cm breed en in de babykamer van 100 cm breed, het leek ons handiger om die twee kasten dus om te wisselen. Maar oh jee, wat een GEDOE! De grotere kast paste niet door de deur heen, dus die moesten we eerst helemaal uit elkaar halen en in de slaapkamer weer in elkaar zetten. IKEA is geweldig, totdat je meubels UIT elkaar moet halen, dan is het een hel, haha!

Maar goed, het is gelukt, en de dag erna kwam mama me helpen om al onze kleding uit te zoeken, op te vouwen en in te ruimen. Al onze kleding lag namelijk helemaal verspreid in lades, koffers en aan kledingrekken, de zomerkleding en winterkleding lag door elkaar, en eigenlijk konden we gewoon niets meer terugvinden. Het was één grote zooi.

Mama en ik zijn er een hele dag mee bezig geweest, maar ook dit klusje hebben we afgekregen. Dankjewel, mama voor je goede hulp! Ben echt blij dat we dit hebben gedaan, want nu is mijn kleding eindelijk weer overzichtelijk opgeborgen en kan ik alles makkelijker terugvinden en dus ook weer leukere kledingcombinaties maken.


Kan me bijna niet voorstellen dat ik deze kamer straks binnenloop en dat ons kleintje hier ligt te slapen! Dit weekend maken we kamer helemaal leeg (alleen de kast blijft staan), en dan gaan we het de komende tijd vullen met een wiegje, commode, leuk kleedje, plankjes en lijstjes aan de muur. We hebben nog tijd! Volgende maand gaan Nena en ik naar de 9maanden beurs, dus hopelijk doe ik daar ook nog wat leuke ideetjes op voor de babykamer.

Ennnnn, alle leuke kleertjes en spulletjes voor de baby heb ik vast in de lades gelegd. Kijk zo gezellig het staat! Ik heb zelf al wat gekocht, maar we hebben ook zo veel leuks gekregen!


Kan niet wachten om dit straks allemaal aan te trekken bij ons kindje! <3


Ook vorige week heb ik weer een aantal ontzettend leuke dingetjes ontvangen voor El Bébé, zoals dit kookboekje voor baby’s en (jonge) kinderen van Franceska (van de foodblog Franceska Kookt). Echt superhandig voor later! Ik ga het alvast een beetje doornemen, gewoon omdat ik dat leuk vind, haha. Dankjewel, Franceska!


Van de dames van Difrax heb ik dit leuke pakketje gekregen. Ik hoor supergoede verhalen over deze flesjes en spenen, dus ben heel benieuwd hoe alles bevalt bij onze baby! Dankjewel <3


Make-uppen deed ik altijd aan de keukentafel, maar nu ik mijn nieuwe make-up spiegel (met dimbare daglichtlampjes) heb is het juist superfijn om boven op zolder op te maken. Hier heb ik me net opgemaakt met producten uit de YSL lentecollectie.


En hier zit ik lekker te keutelen met de MAC x Patrick Starrr producten. Heerlijk vind ik dat! Eerst fotografeer ik de producten beneden in de huiskamer, aan de keukentafel schrijf ik de review en dan neem ik alles mee naar boven om me ermee op te maken. Klinkt misschien een beetje omslachtig dat ik me zo door het hele huis verplaatst, maar dit werkt prima voor mij (en zo beweeg ik ook nog een beetje, haha!).


HOERA! Onze schutting is weer gefixt! Met de hevige stormen van laatst waren de achterste 3 schuttingen de weg erachter op geblazen, en hadden we weer dikke inkijk. Nu kan ik weer lekker de lamellen opengooien (gordijnen zijn inmiddels besteld trouwens) en in mijn badjas rondwaggelen, zonder dat de geparkeerde auto’s achter de muur naar binnen turen, haha! En ook kunnen de katjes nu weer naar buiten.


Op woensdagavond zijn George en ik naar Vrienden van Amstel Live gegaan. Jamie, een vriend van George (en ja ja, de drummer van DI-RECT) had backstage kaartjes voor ons geregeld, echt superlief! We wisten eerlijk gezegd niet precies wat we van VvA moesten verwachten (ik dacht dat het een Hollands boerenfeest was met alleen maar carnavalsmuziek, to be honest), maar iedereen die we erover vertelden zei echt van ‘wooooow, te gekkkkkk, dat is echt een top event!” dus we werden steeds enthousiaster om te gaan!


En eenmaal daar… wow! Ahoy was HE-LE-MAAL afgeladen en de sfeer zat er goed in! Ik vond het ontzettend gaaf dat er meerdere podia waren; eentje links, eentje rechts, eentje in het midden en zo nu en dan werd er ook in de hoeken opgetreden. Op deze manier kon iedereen het goed zien. Echt knap dat je zo’n goede show kunt neerzetten met zoveel verschillende topartiesten! Enne, ik zat natuurlijk aan het alcoholvrije bier en Radler 0,0%. George vindt het zo fijn dat ik nu voortaan de BOB ben, haha!


Echt een topfeestje was het! Halverwege de show en op het laatst kwam Armin van Buuren nog even draaien en toen hebben George en ik nog even gedanst en zelfs ‘gehakt’, hahaha! Goeie uitsmijter van de show! Daarna mochten we, omdat we backstage pasjes hadden, nog tot een uurtje of 2 ‘s nachts afterparty’en en borrelen. Het was echt supergezellig en ik ben helemaal onder de indruk van Vrienden van Amstel Live! Volgend jaar wil ik er weer bij zijn!


Even backstage chillen op een bierkratjes troon.


En George had eindelijk, na een beetje twijfelen, gevraagd of hij op de foto mocht met Guus Meeuwis, zijn grote held. Echt leuk om de top van alle Nederlandse artiesten ineens tegen te komen backstage! Uiteindelijk lagen we rond een uurtje of 3 afgepeigerd in bed, vielen meteen in slaap en konden de dag erna gelukkig een beetje uitslapen.


De volgende dag even rustig opstarten, boodschappen doen en pakjes ophalen bij mijn ouders. Rami lag als een grote flaffball op de bank te slapen. Wat een wijsneus he?


George was laatst bij zijn ouders en vond daar zijn oude pokerkoffertje weer terug. Hij is het me nu aan het leren. Ik had het in het verleden al wel eens gespeeld, maar dat was alweer zoooo lang geleden (zeker 10 jaar terug), dus fijn dat ik nu even een opfriscursus krijg! Binnenkort nodigen we wat vrienden uit en gaan we een pokeravondje houden!


Coco komt steeds naar me toe als ik aan het werk ben aan de keukentafel, gaat op haar achterpootjes staan en strekt haar pootjes naar me uit. ZOOOOO CUTE! Ik til haar dan op schoot om te knuffelen en ze stribbelt niet eens tegen! Mijn kleine prinsesje, ik ben zo dol op dat beestje!

Volg:

41 Reacties

 1. Debbie
  3 februari 2018 / zaterdag, 3 februari 2018

  Ik gok op een jongetje aan alle spulletjes te zien ;)
  De spenen van difrax vind ik heel fijn, maar als fles zou ik je de Dr Brown flessen aanraden! Deze zorgen ervoor dat je kindje zo min mogelijk lucht binnen krijgt tijdens het drinken. Ze worden ook aangeraden in het ziekenhuis.

 2. 29 januari 2018 / maandag, 29 januari 2018

  Wat een fijne week heb je weer gehad! Zie ik daar nou veel grijs zwart en blauw in de baby kastje liggen? Word het een jongetje of moet je al het roze en schattige nog aanschaffen? ;p Ben super benieuwd wat het gaat worden! Ik ben nog nooit naar de VvA geweest en ben er ook totaal geen typje ervoor helaas. Mijn vriend zal het vast wel leuk vinden, die kent al die artiesten en liedjes wel! Aaaawwh, die rugtas is zo leuk. Ik wou die ook graag halen voor mijn kleine Lilo maar durf niet de stap te nemen om deze rugtas aan te schaffen en ook daadwerkelijk te gebruiken haha.

 3. Permata
  29 januari 2018 / maandag, 29 januari 2018

  Wat super leuk allemaal! Heel benieuwd naar je nieuwe make up spiegel! Komt daar een review van?

 4. Ginny
  29 januari 2018 / maandag, 29 januari 2018

  Oh jeetje! Ik heb al heeeeel lang niet meer op beautylab gekeken, wat een leuk nieuws. Je bent zwanger! Gefeliciteerd :-). Ik heb onder een steen gelegen geloof ik.

 5. Sandra
  28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  Oh boy! Die FaceApp foto’s.. whuuut, die foto linksonder daarop lijk je echt heel goed op een collega van me! Alleen heeft mijn collega een ronder hoofd, het hoofd van de FaceApp is meer ovaal (toch?) hahaha. Maar die bril, de wenkbrauwen en het baardje.. oohh, precies.

  En, wat heb je een toffe week gehad! Ben nog nooit bij Vrienden van Amstel geweest, maar te gek dat het zo’n geweldig feest is!

 6. 28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  Wat een leuke week heb je gehad! Ik dacht dat eigenlijk ook over De Vrienden van Amstel haha, ben er nog nooit geweest.

  En awh die baby spulletjes zo ontzettend lief! Voel alweer die kriebels opkomen die ik kreeg toen ik alle kleertjes van mijn zoontje gingen klaarleggen, toen hij nog lekker in de buik zat. Prachtig en onwerkelijk gevoel is dat <3

  Liefs Sophia

 7. Suus
  28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  Stanley Burleson op 1 vd foto’s

 8. 28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  Ah die poezentas!! Zou er ook zo een zijn voor kleine hondjes, lijkt me ideaal!! :D

 9. Assiepoes
  28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  o m g al die speculaties omtrent het geslacht van je baby, lijkt mij vermoeiend en onnodig … !

  Leuke spulletjes heb je gekregen. Dr Browns flessen zijn trouwens ook een goede tip. Geven kinderartsen ook vaak als advies. Trouwens als je nog wat kleurrijke rompers en boxpakken zoekt: Next Direct.

 10. Carola
  28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

  Leuke foto’s weer! Ik vind dat je als man een beetje iets weg hebt van een typetje van Jeroen van Koningsbrugge.

 11. Ronja
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Hihi op die rechterfoto waarop je getransformeerd bent naar een man lijk je heel erg op Alper van heel Holland bakt (vind ik)

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

   Haha, meteen even gegoogeld en snap wat je bedoeld! :D

 12. ANgelique
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Awwwww kattenrugzak! Ik wil het ook proberen, maar ik vraag het me af of ze genoeg kan ademen door die mini gaatjes.

  Hoe ver ben je nu met je zwangerschap? Geniet ervan x

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

   hi Angelique,
   aan de zijkanten van de rugzak zit gaas, ik denk dat het net zo goed ademt als een kattenmandje of -kooitje waarmee je je poes naar de dierenarts brengt!

 13. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Ik ben nu wel erg benieuwd naar die kattenrugzak! :D

 14. anne
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  leuk!! doe je binnenkort een update over je zwangerschap? hoe het met je gaat, of je last hebt van kwaaltjes etc, lijkt me leuk! of zwangerschapskleding video!

 15. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  HA tof ik ben ook fan van Guus! Guus is love, Guus is life ;) Overigens nog nooit naar een concert ov VvA geweest, maar mijn vent had het er een tijdje geleden over dat we dat maar eens moesten doen, dat hoort er toch bij als je Guus zo tof vind ;)

  Ik had dat ook met het babykamertje, je bent er maar bezig maar dat jouw kleintje er straks ligt?! Bijna 10 maanden later voelt het net alsof het nooit anders is geweest ;)

  Fijne week nog!

 16. laura
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  aan de kleertjes te zien denk ik dat het een jongen wordt!!!! kan bijna niets anders, want er is geen streepje roze in te bekennen!!

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

   De meeste unisex kleertjes (die we cadeau krijgen van mensen die het geslacht dus niet weten) bevatten geen roze ;)

   • Ang
    27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

    Klopt haha. Maar zelfs jullie uni nijgt heeel erg naar jongens ;). Blauwe luiertaart… Kleren en spullen die je krijgt in jongenstinten.. Maakt verder totaal niet uit he ;). Het is iets dat jouw lezers gewoon opvalt. Alleen jij weet of het klopt haha.

    • Serena
     Auteur
     27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

     I know, ik bedoel alleen te zeggen dat je hieruit geen enkele conclusie kunt trekken! ;)

     • Melissa
      27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

      Ik wist het geslacht van me kindje ook niet en je komt dan automatisch op grijstinten uit. En ja dat lijkt meer op jongens kleding maar zegt eigenlijk niets( uiteindelijk was het wel een jongen hoor haha)

      • Serena
       Auteur
       27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

       Unisex is inderdaad heel veel grijs/wit/zwart en streepjes en sterretjes, valt me op! Vandaar dat ik straks zelf wat kleurrijke rompertjes en kleding wil bijkopen, voor iets meer variatie :)

   • Ilona
    27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

    Ik ben gek op vosjes! Die grijze trui van de hema met vosjes heeft mijn dochter van 15 maanden dus ook ;-) niks jongens!

  • Demi
   28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

   Alleen al het feit dat ze el bebe zegt, en niet la bebe, zegt al genoeg toch ;)

   • VWillemse
    28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

    Haha dit is wel een hele goeie ;-)

   • Hana
    28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

    Dit is geen logische redenering, want het woord “bébé” is zoals “baby” en verwijst niet automatisch naar een geslacht. Het is te vergelijken met “enfant” in het Frans, je kan onmogelijk zeggen “UNE” enfant, want het woord “enfant” is mannelijk. Net zoals “bébé” kan het onmogelijk vrouwelijk zijn, want het geslacht van het woord is mannelijk.

    • Hana
     28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

     En “enfant” kan naar een meisje of een jongetje verwijzen. Dat is wat ik bedoel dat het lidwoord ervoor niets uitmaakt.

     • Demi
      28 januari 2018 / zondag, 28 januari 2018

      Oh dat wist ik niet haha, maar ben er alsnog van overtuigd dat het een jongetje is! :-)

 17. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Zoo gaaf dat je bij VVAL was, ik wil er volgend jaar ook absoluut bij zijn!

 18. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Dat ziet eruit als een superleuke week! Mijn zoon krijgt pianoles van Matteo, die tegenwoordig toetsenist is van DI-RECT. Zo gaaf!

 19. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Hé die katten rugzak klinkt wel interessant, ben benieuwd naar de video! Mijn kleine etterbak verdomd het echt om in de reismand te gaan en met letterlijk bloed, zweet en tranen zit hij er dan eindelijk in en dan is het oké. Zo’n rugzak lijkt me best een oplossing!

 20. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Oooh, ben zo benieuwd naar je video over de kattenrugzak? Ik ben al een tijdje aan het twijfelen hoe ik die van mij wat meer buiten krijg (is een echt binnenkatje en ze is veel te bang om alleen de wijde wereld in te gaan). Heb al een tuigje voor d’r gekocht (ROZE), maar weet nog niet hoe effectief dat gaat zijn. Misschien dat ze zo’n rugzak ook wel heel tof gaat vinden! Lijkt me eigenlijk ook wel heel handig voor naar de dierenarts bijvoorbeeld.

 21. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Die kattenrugzak is geweldig! Wij zijn ook net begonnen met de babykamer. Zo leuk om mee bezig te zijn en bij weg te dromen. Jij wordt vast een geweldige mama!
  Liefs

 22. 27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Hahaha die rugzak! Ik ben mega benieuwd naar je review want misschien schaf ik hem ook aan voor mijn lieve katje.

 23. Romy
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Haha! Geweldig die kattenrugzak! ❤️

  Weet je al wanneer je gordijnen binnenkomen? En zijn je katjes geneigd om in gordijnen te hangen?

  Nog even een heel andere vraag: ik kreeg net een mail van Eucerin over hun lijn “DermoPure”. Heb je daar afvies of tips voor?

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

   hi Romy,
   als het goed is worden ze binnen 3 weken geleverd, heb ze gisteren pas besteld dus de komende 3 weken moeten ze binnenkomen! Het gaat echt zoveel mooier en frisser staan dan die lamellen, kan niet wachten. Mijn katten zijn niet zo speels, dus ik verwacht dat het goed gaat, haha!

   Wat bedoel je precies met advies of tips voor Dermopure? Wat voor informatie zoek je precies?

 24. Denise
  27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

  Wat een gezellige week :)
  Welk optreden vond je het leukst bij VvA?
  Ik hoop dat clarence zijn oogje goed hersteld. Mischien komt Coco zo vaak bij je, omdat ze aanvoeld dat je zwanger bent 😊 hoe lief ❤️

  X

  • Serena
   Auteur
   27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

   Eigenlijk gewoon alles! DI-RECT natuurlijk altijd top, maar ik vond het ook leuk dat Jacqueline hun Krezip hitje kwam zingen, en Brainpower was er (whuuut!) en Kensington vind ik erg goed. En Guus! Nou ja, zie? Iedereen en alles was gewoon helemaal top! Ik snap wel dat het elke avond uitverkocht is en dat je de kaarten al een jaar van te voren moet bestellen!

   • Denise
    27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

    Hahaha gaaf hoor! En brainpower howly! Dat is zo gaaf 😱 ik denk dan gelijk aan het nummer dansplaat van vroegah 😂👍🏻

    • Vera
     27 januari 2018 / zaterdag, 27 januari 2018

     Jaaa, dansplaat zong hij nog, haha! Zo grappig.

     Groot VVAL-fan hier, al ben ik ‘pas’ voor de derde keer gegaan terwijl het al twintig jaar bestaat, wow. Ik vind het oprecht één van de leukste feestjes van het jaar. Het aantal wildvreemden waarmee ik dit jaar weer een polonaise liep zijn niet op één hand te tellen, haha! De biertjes deden weer goed zijn werk in ieder geval ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *