Instalab week 39 | papa is jarig en Paris Fashion Week

Vorige week hebben we weer veel aan het huisje gedaan, de zolder is nu zo goed als af! Dat is vast één ruimte die klaar is, nu de rest nog! Verder was papa jarig en hadden we een superleuke, kneuterige familiedag, en ben ik vertrokken naar Parijs voor Paris Fashion Week. ZO VET! Mijn eerste PFW ever, en jongens ik kijk mijn ogen uit. Kijken jullie mee naar mijn avonturen van afgelopen week?

instalab-week-39_-2 Op maandagavond moest er weer hard gewerkt worden! Ik heb geen ervaring met laminaat leggen, maar gelukkig kreeg ik weer goede hulp. Ik heb het laminaat naar boven gesjouwd, de ondervloer neergelegd en het laminaat uitgepakt, klaargelegd en aangegeven, terwijl mijn vader en een vriend van me de planken hebben gelegd.

instalab-week-39_-3 Het duurde even voor ze de slag te pakken hadden (dit laminaat klikte niet, totdat ze een bepaalde schuine hoek vormden) maar toen ze hem eenmaal doorhadden gingen ze als een speer!

instalab-week-39_-4 Tadah! De zolder is zo goed als af! Lekker fris en wit geschilderd, met een prachtige lichte laminaatvloer erin. Dit is de kleur Monaco, en de planken zijn extra breed. Ik vind het echt prachtig en het geeft de kamer een mooi ruimtelijk effect. Nu zie je pas goed hoe lekker ruim de zolder is. Bedankt harde werkers!!!

Ik had trouwens het idee om zo’n leuke rieten hangstoel aan één van de balken te hangen, en een hoekje in te richten als een knus zithoekje. Hoe gezellig!

instalab-week-39_-25 Ondertussen is Van Manen Badkamers ook druk aan de slag met het tegels zetten en wow, wat schieten ze al op! Alleen de vloer moet nog gedaan worden. Wat een precisiewerk. Ronald, de tegelzetter, is een echte vakman en levert uitstekend werk. Hij denkt ook goed mee en overlegd graag met mij, wat de mooiste manier van zetten is. Echt een topper! Kan niet wachten tot straks alle badmeubels erin staan! Ben super tevreden en straks als alles helemaal af is komt er nog een aparte badkamer vlog aan, van begin tot einde. EXCITING!

instalab-week-39_-11 Ik zag weer eens wat nieuws in het diepvriesvak en dacht, WOW, dat moet ik even proberen. Ze hebben ook een variant met pindasaus aan de binnenkant. Deze balletjes worden lekker krokant, maar de saus aan de binnenkant is gloeiend heet, dus voorzichtig eten. Ze zijn superlekker, maar ik vind ze wel wat vettig, dus ik vind die Mora balletjes met groente aan de binnenkant persoonlijk lekkerder. Maar, het is wel weer innovatief dit! Was leuk om even uitgeprobeerd te hebben. Worden jullie ook altijd zo excited van nieuwe producten? haha!

instalab-week-39_-10 Op woensdagavond lekker gegeten bij De Markt in Utrecht, buiten op het terras (onder een terras verwarmer hoor!). De Drieharingenstraat is zo’n leuke straat! Als je ooit in Utrecht uit eten wilt loop dan hier heen en zoek een leuk tentje uit, leukste straatje van Utrecht als je het mij vraagt (om te dineren).

instalab-week-39_-6 Houten werd weer eens getrakteerd op een prachtige pastelkleurige lucht, zo mooi!

instalab-week-39_-1 I got the feeling.. somebody’s watching meeeeee…..

instalab-week-39_-5 Steven kwam na zijn werk langs om mijn nieuwe huisje te bekijken, en daarna trakteerde ik hem op sushi!

instalab-week-39_-12 The real life Puss in Boots, hahaha! Ik moet eigenlijk mini laarsjes zien te vinden, als Halloween kostuum! Hoed met veer op zijn koppie en klaar is Kees. Awwww, kijk hem nou zitten dat lieve dikkerdje van me. Trouwens, over Halloween gesproken, vinden jullie het leuk als ik daar aandacht aan besteed op mijn blog en YouTube kanaal? Of zeg je, sla maar over!

instalab-week-39_-9 Super tevreden over deze lip stains met wijn extract! Echt een mooie, intense kleur die ook nog eens superlang blijft zitten, wow! Weet je niet waar ik het over heb? Klik dan hier.

instalab-week-39_-8 *hik* Clarence is ook groot fan van de wijn lippies! Hahaha! Ik maakte deze foto omdat het zo net leek alsof Clarry te veel had gezopen, hihi.

instalab-week-39_-7 ‘s Avonds lekker kroelen en knuffelen in bed.

instalab-week-39_-19 Ik vind het ZO grappig als hij zo zit. Het is net alsof hij geen pootjes heeft. Hij lijkt hier op Gary de slak van Sponge Bob, hahaha!

instalab-week-39_-18 Coco springt de laatste tijd wat meer voor het raam aan de gallerij kant. Dan zit ze te kijken tot de zon opkomt, en daarna komt ze kopjes geven en aaitjes halen terwijl ze me wakker maakt. Zo lief!

instalab-week-39_-13 Op zaterdag was die lieve vader van me jarig, 61 jaar alweer!! Papa kreeg vroeger, als kleine jongen, altijd een kist appels cadeau van zijn moeder. Golden Delicious, zijn favoriet! Dus hij heeft echt ‘iets’ met appels. Mama had gezien dat je die dag appels kon plukken bij de boer, dus zijn we met zijn allen, lekker kneuterig, appels gaan plukken. Papa is helemaal in zijn element.

instalab-week-39_-14 “Dit had oma ook zo leuk gevonden” herhaalde hij een aantal keer.

Gefeliciteerd lieve papa! <3

instalab-week-39_-15 Het was zo leuk om te doen! Lekker door de boomgaard struinen met een tas, op zoek naar dé appel die je mee gaat nemen naar huis. Ze hadden Cox, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, maar ook peren. En alles kostte €1 per kilo.

instalab-week-39_-16 Ik heb uiteindelijk niet al te veel geplukt, gewoon een half tasje vol. En omdat deze appels zo vers zijn kun je een maand lang bewaren, dus die komen toch wel op!

instalab-week-39_-24 Verse appeltjes! Uiteindelijk hadden we met zijn allen bij elkaar 33 kilo!!! Hahaha! Mama had ook veel Goudrenetten geplukt voor appeltaart. Hmmmm!

instalab-week-39_-17 Helemaal achteraan was een veld met wilde bloemen, die je gratis mocht plukken. Wij zijn dol op bloemen, dus dat lieten we ons geen tweede keer zeggen. Kijk zo leuk en zo mooi dit bosje wilde bloemen is! Het weer werd ook steeds beter, heerlijk warm met hier en daar een vleugje zon. Het was een prachtige dag!

instalab-week-39_-23 Daarna zijn we nog even naar het Oude Dorp gegaan waar we hebben gelunched bij de Roskam. Het was echt gezellig. Moeten we vaker doen, zo’n familiedagje. Dit zijn de momenten die je gaat onthouden later. Dat we zeggen, weet je nog dat papa 61 jaar werd en we met zijn allen appels gingen plukken? Dus lieve lezeressen, laat je inspireren. Als je net zo’n lieve familie hebt als ik, organiseer dan eens een dagje samen kneuterige dingen doen. Make memories! <3

instalab-week-39_-20 Op zondag zat ik in de Thalys naar Parijs, samen met Silvana van L’Oréal en Irene, hier tegenover mij. We waren namelijk uitgenodigd voor 2 shows tijdens Paris Fashion Week (WAAHHHH) én de legendarische Gold Obsession Party. DE party waar iedereen wilt zijn. Ik was zo benieuwd! Dit is mijn allereerste keer dat ik naar PFW ga, en geen idee wat ik kan verwachten allemaal.

instalab-week-39_-21 We slapen in het Intercontinental Hotel, wat een paleisje! Echt een superluxe hotel. Ik ben maar een bofkontje!

instalab-week-39_-22Mijn outfitje de eerste dag; H&M broek, Loavies blouse, Stella McCartney schoenen en Michael Kors backpack. Mijn allereerste show was van John Galliano en ik vond het ontzettend gaaf om te zien. Ik heb mijn ogen uitgekeken, de bezoekers zien er gaaf uit en hebben elk hun eigen, aparte style. Mooi om te zien. Het was echt een belevenis! Die avond hadden we een dik feest en wow, heb nog nooit zo veel supermodellen bij elkaar gezien. Ik heb alles gevlogd dus binnenkort kan ik jullie ook in beeld laten zien wat ik allemaal heb gezien en meegemaakt!

Nou, dat was ’em weer deze week! Morgen komen ze de keuken inmeten en er wordt een beetje spoed achter gezet, dus hopelijk staat hij er voor de Kerst nog in. Hoop het echt want het lijkt me zo leuk om dit jaar Kerst bij mij te vieren! Verder gaat alles supergoed met me, ik ben gelukkig, ondanks alle drukte. Deze week maar weer even naar Loods 5 en andere meubelzaken, moet nu ook wel echt een bank gaan uitzoeken namelijk!! Ik heb bedacht dat ik een middelgrijze hoekbank wil op pootjes, van zo’n 3,5 x 3 meter. Dus als er nog tips zijn, let me know! :) Hoe was jouw week?

PS. ik heb het PlexR artikel gepland voor komende zondag. Ik wilde hem gisteren eigenlijk online gooien, maar wil toch nog even wat dingen navragen en checken zodat ik weet dat ik alles 100% goed uitleg aan jullie. Dus ik houd jullie nog eventjes in spanning, sorry!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

53 Reacties

  1. Manon
    8 oktober 2016 / zaterdag, 8 oktober 2016

    Kijk voor je bank eens bij De Tafelaar naar de bank Fabien! Zelf samen te stellen uit losse elementen en ze hebben enorm veel stofkeuze!

  2. Kelly
    5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

    Kijk voor je bank even bij de Leen Bakker. Ze hebben een nieuw model (Tom/tim/zoiets) wat je zelf kunt samenstellen en boyfriend en ik vonden hem heel lekker zitten. Ook verschillende keuzes in stoffen en kleuren enzo dus misschien ook wel iets voor jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *