Instalab week 39 | ik ben eindelijk tevreden

Good morning! Zo, wat heb ik een drukke week achter de rug. Veel afspraken buiten de deur, veel gedaan in huis, veel opgeruimd en klusjes gedaan die ik al lang geleden wilde doen, zoals mijn mailbox eindelijk eens een keer opschonen. Maar goed, veel gedaan dus dat geeft een fijn gevoel, alleen ik heb alweer een hele waslijst bedacht om nog meer te doen de komende week (kennen jullie dat?) want het huis is kennelijk NOOIT af, haha!


Vorige week heb ik onze slaapkamer een mini make-over gegeven en om het helemaal af te maken heb ik klapdeurtjes gekocht voor de IKEA vakkenkast. Het was even een boel geschroef en geboor, maar daardoor was ik wel extra trots op het eindresultaat. Marshall lag op zijn buik op bed naar me te kijken toen ik bezig was, zo gezellig! Staat veel netter zo, toch?


Hèhè, ik denk dat ik eindelijk tevreden ben met onze huiskamer set-up. Het is een prachtige, hoge ruimte met veel licht, maar eigenlijk komt het neer op één groot hok met slechts 2 hoge muren, en het is lastig om dat sfeervol in te richten vond ik. Maar zoals het nu staat vind ik het erg leuk! De bank stond eerst onder de posters, maar staat er nu tegenover. Dat is ook veel beter zo, want nu kijken we er mooi op uit en voorheen zag je de posters helemaal niet als je op de bank zat te chillen. De IKEA Besta kastjes hebben we pootjes gegeven en dat staat ook meteen veel netter en luchtiger.

Op de Alocasia zebrina wacht ik nog (de webshop waar ik ze had besteld had een lelijke batch binnen gekregen en nu krijg ik pas ergens eind volgende week een andere mooie batch opgestuurd), maar de stippen Begonia heb ik al wel binnen en pronkt tussen mijn andere planten (links van de TV). Achter de bank staat onze nieuwe kast van Woood, die zie je niet op de foto. waardoor het zitgedeelte wat kleiner en dus ook wat knusser is geworden. Ik wil alleen nog wat fluwelen kussensloopjes in de kleuren van de posters (zachtroze, petrol) en dan is de huiskamer wat mij betreft af.

Voorlopig dan :)


Ah, met de herfst krijg ik altijd zin om (geur)kaarsen te branden dus deze nieuwe kaars van Jo Malone kwam als geroepen. Blij mee! Kaarsjes staan zo gezellig en ze geven meteen een lekkere geur. Deze geur is een beetje exotisch en bloemig, erg lekker.


Op dinsdag gingen mama, Marshall en ik op bezoek bij Tara. We hadden lekker brood, vleeswaren en kaas meegenomen (en tartufo!) zodat we konden lunchen. Marshall keek zijn ogen uit in deze nieuwe omgeving. Hij is zo nieuwsgierig! Trouwens, vanwege zijn tandjes is hij echt een klein kwijlmonstertje, dus deze bandana slabbetjes zijn IDEAAL om het allemaal mee op te vangen. Anders wordt zijn borst zo nat en koud. Ik heb er alsnog 3 per dag nodig (OMG, right?!), maar gelukkig staan ze ook nog eens leuk. Een functioneel baby fashion item, haha! Deze is van Zeeman (2 voor 3 euro, #nospon).


Ik had hem even op zijn buik in de kinderwagen gelegd, haha! Koekoek, dat koppie er zo bovenuit, te grappig! Hij heeft zo’n guitig hoofdje!


Lachebekkie! <3


Knuffelen en pruttelen op de bank. Ik vind het ZO lief dat hij nu steeds mijn gezicht pakt en me heel goed bestudeerd en dan allemaal leuke kreetjes en geluidjes maakt.


Op woensdag ontving ik een mooi pakket van Wrangler met daarin 2 nieuwe jeans een shirt en deze heerlijke herfst trui. Perfect, want het is inderdaad sweater weather! En haha, kijk Marsh liggen op de achtergrond, druk zijn vuistje aan het bestuderen.


Omdat Marshall pogingen tot sit-ups aan het doen is zodra hij ergens wordt neergelegd (hij probeert dan echt met zijn bovenlichaam overeind te komen) heb ik besloten om de wieg van de kinderwagen om te bouwen naar het zitgedeelte, ook al mag dat pas officieel over een paar weken. Ik loop gelukkig geen lange afstanden en in de middelste stand zit hij ongeveer hetzelfde als in een wipstoeltje, dus volgens mij moet dit geen kwaad kunnen. Marshall is er in elk geval zeer tevreden mee, hij voelde zich helemaal stoer! En hij kon veel meer zien. Vond ie cool.


Op donderdag kwam Froukje de Both langs om mij te interviewen voor haar secret project. Als het goed is gaat alles 2019 van start, dus ik zal jullie tegen die tijd wel een seintje geven! Het was in elk geval heel gezellig en het is een mooi interview geworden.


BESTE.PERSPAKKET.EVER! Haha! I’m in ice cream heaven! Halo Top is een Amerikaans ijsmerk en hun ijs bevat veel minder calorieën en suiker, maar is wel rijk aan eiwitten. Het schijnt zelfs prima in een Weight Watchers dieet te passen, whuuuttt! Ik heb een paar pints bij mijn ouders laten staan en heb er zelf 4 meegenomen naar huis.

En daarvan zijn er nu alweer 3 op. Oeps! Het is gewoon veel te lekker!

Vanaf vandaag te koop bij de AH! Mijn top 3 is Chocolate Chip Cookie Dough, dan Vanilla Bean en dan Sea Salt Caramel.


Ahhhh, de geur van Marshall’s hoofdje. BESTE PARFUM EVER! En hij kijkt alsof hij wilt zeggen ‘uh mama, wat DOE je?!”.


Mooie lens flare, kon het niet weerstaan om nog wat selfies te nemen samen.


Ik vind het zo leuk om leuke kledingsetjes voor Marshall uit te zoeken! Broek en vest zijn Primark, romper en bandana zijn Zeeman.


Ik had een winactie lopen met TK MAXX en op vrijdagochtend heb ik geshopt met winnares Tanimara. We hebben heerlijk beauty geshopt bij het filiaal in Osdorp Amsterdam en daarna heb ik haar meteen wat tips & tricks laten zien, waaronder hoe je diepliggende, hooded eyes wat meer naar ‘voren’ kun halen. Het was supergezellig en daarna ben ik zelf natuurlijk ook nog even door de winkel gegaan voor shoppings. Tani zei dat ze wel eens door de war is gehaald met mij, dat mensen dachten dat zij mij was. Grappig he! En dan waren we ook nog accidentaly aan het twinnen met onze leren jasjes! Ja, ik snap wel waarom eigenlijk, we hebben in een oogwenk best wat van elkaar weg! Tani is gewoon mijn verloren grote zus, haha!


Op zaterdag was ik aanwezig bij de feestelijke opening van de vernieuwde Douglas Vredenburg, “mijn” filiaal aangezien ik daar zelf van mijn 16-20e heb gewerkt als kassa- en inpakmeisje en omdat mijn tante daar al zo lang als ik me kan heugen werkt. Tante Mirjam is gewoon al bijna 50 jaar in dienst, kun je het je voorstellen? Zo bijzonder! En wat was ze trots op mij! Maar ik ben minstens net zo trots op haar. Tante Mirjam is echt een begrip binnen de Douglas wereld, en ze weet ontzettend veel over skincare. Als klein meisje leerde ze me al kennis maken met make-up, en die passie zit er nog steeds! Iets wat wij zeker weten gemeen hebben met elkaar.


Mijn guilty pleasure: petit fours! En ze zijn zo klein, ze passen zo in je holle kies zou mijn vader gezegd hebben. Dus ja, dan moet je er natuurlijk wel een paar nemen he? Anders is het net niets, hahaha! De nieuwe Douglas MOET je gewoon even zien als je in de buurt bent. Een waar beauty walhalla. Er staan 4 megagrote schappen met NYX, er is een grote MAC hoek, er is Bobbi Brown, Jo Malone, Anastasia (niet alleen de wenkbrauwproducten, maar ALLES!), Too Faced, een Aveda hoek (waar je je haar kunt laten meten), Benefit (met wenkbrauw bar), Pretty Vulgar, Becca, een mooie Chanel counter en verder alle gebruikelijke merken. Ook de nieuwe Shiseido collectie komt hier te liggen (waar ik zo excited over ben). Ze hebben er ook Dior Backstage trouwens! Kortom, superveel mooie nieuwe merken! De nieuwe look & feel van de winkel is ook schitterend. Lekker groots opgezet.

Eigenlijk alleen nog Tarte en Kat von D en we hoeven Amerika niet meer in om te beautyshoppen!


Na de opening liep ik terug naar de treinen en sneakte ik achter mijn ouders. Ik maakte deze foto, zette hem in whatsapp, mijn moeder zag het en draaide zich meteen om, haha! In een horrorfilm had zo’n actie je echt kippenvel bezorgd, maar nu was het gewoon grappig. Samen hebben we een ‘broodje’ gehaald bij O’Taco. Dat is nieuw en zit aan het stationsplein in Utrecht, naast de Douglas, maar dan aan de buitenkant. Het is feitelijk vlees, patat en saus in een tortilla wrap die onder de grill is gelegd. Heel apart, nog nooit zoiets gezien of geproefd! Het was erg lekker en we hadden geluk, want die dag kregen de eerste 100 bezoekers een gratis O’Taco. FREE FOOD!! That’s the BEST kind of food! Je moet het eens geprobeerd hebben. Ook vega opties!

Nou, dat was het weer deze week! Komende week heb ik ook weer wat afspraken en events staan en wil ik verder gaan met opruimen en klusjes doen in huis. Allereerst wil ik de bergruimte op zolder goed benutten (alles mooi opbergen in bakken) en ook wil ik het kantoor beneden aan kant maken. Eigenlijk moet gewoon alles er helemaal uit, dan mooie strakke IKEA kastjes erin en dan alles opnieuw inruimen. Zodat het gewoon mooi opgeruimd en weggewerkt is allemaal. Goed, genoeg te doen dus!

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. Nikita
  6 oktober 2018 / zaterdag, 6 oktober 2018

  Haha superleuk !! Die foto van Marshall in de bak heb ik meteen aan mijn vriend laten zien. Zo een grappige foto dat hij komt piepen.
  En babygeur is de beste geur maar hij kijkt op die foto wel echt een beetje van : mama….

 2. E
  4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

  Ik ga ik de herfst en lente ook altijd helemaal tekeer in huis. Zo herkenbaar dit!
  Ik vind die winnaresse inderdaad prima tussen een line-up van jou, je zusjes en je nichten passen. Maar je tante heb je toch ook wel iets van weg.
  Jeffree Star Cosmetics zou ik wel graag hier in een Morphee winkel willen zien trouwens!

 3. Denise
  3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Lekker weekje!
  Marshall is echt schattig 😍

  X

 4. Dewi
  2 oktober 2018 / dinsdag, 2 oktober 2018

  Ik kom je blog net tegen en het is eigenlijk net een vlog, maar dan in korte tekst en foto’s. Heel leuk zo als afwisseling. Marshall is toch ook een knap kind! En de woonkamer ziet er heel gezellig uit zo!

  Groetjes Dewi

 5. 2 oktober 2018 / dinsdag, 2 oktober 2018

  Wat heb je een prachtige week gehad! Ik vind de woonkamer echt zo leuk geworden met die schilderijen aan de muur, tof! :)

  Liefs
  x

 6. 2 oktober 2018 / dinsdag, 2 oktober 2018

  Aaah wat een heerlijke week weer! Ik kan zo erg blij worden als ik Marshall in zijn mooie kleertjes zie, stiekem ben ik gewoon een fashion stylist. Die foto waar hij zo schattig op de grond kruipt met zijn bandana is te cute voor woorden! LOVE IT

 7. 2 oktober 2018 / dinsdag, 2 oktober 2018

  Zo leuk dat er zoveel beauty merken (weer terug) in Nederland zijn! Ziet er uit als een hele mooie Douglas, ik ga zeker even langs als ik weer in Utrecht ben. Ik was een groot fan van Kat von D Beauty maar dit is één van de weinige merken die ik niet meer zal kopen. Kat en haar man zijn helaas anti-vaxxers en hebben dit uitgesproken op hun persoonlijke Insta pagina, iets wat ik heel gevaarlijk vind met de platform die ze heeft en met haar mening misschien toch veel (toekomstige) ouders in twijfel brengen. Ik kan daar niet meer achter staan. Ik zou heel graag tarte, Hourglass en Nabla Cosmetics graag in de winkel willen zien!

  • E
   4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

   Same! She crazy. Ook die Jeffree Star actie toen. Die meid leeft in een sprookjeswereld.

 8. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Marshall groeit hard. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. Ik ben dat vaak niet. Leuke week heb je achter de rug.

 9. Diana
  1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Je woonkamer is werkelijk prachtig, alles past zo goed bij elkaar. Marshall droppie <3 Maarre hoe kan je tante al 50 jaar daar werken, ze ziet er zelf uit alsof ze 50 is? Goede genen jullie haha

 10. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Lekker bezig ! Ik ben de afgelopen week ook zo druk bezig geweest met mijn huisje oppimpen/afstylen/etc. Zou het met het najaar te maken hebben (net als in voorjaarsschoonmaak) ? Geen idee eigenlijk, maar het is inderdaad een heerlijk gevoel zo bezig te zijn ! Ook bij mij deze week weer een fikse waslijst ;-)

 11. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Haha, dat is ZO super herkenbaar! Al die dingen die je in huis wilt doen en als dat eenmaal af is, denk je; Oooohhh, maar het zou nóg beter en mooier worden als ik ook dat en dat en dat doe. Wij zijn hier ook weer volop bezig met allerlei projectjes; nieuw behang in ons washok, zolder opruimen, nieuwe deuren. Héérlijk! Ik kijk trouwens uit naar een hometour, ga je die nog een keer opnemen?

  • Serena
   Auteur
   1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

   Ja ik denk het wel! Er is nu alweer zoveel veranderd in huis :)

 12. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Wat een leuke foto’s! Logisch dat je tevreden bent met de set-up van je woonkamer, prachtig!

 13. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Wat een schattige foto’s van Marshall!! Ik heb ook alweer de geurkaarsjes tevoorschijn gehaald. Ben benieuwd naar die geur van Jo Malone.

  Liefs!

 14. Lia
  1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Leuke week heb je achter de rug! En wat is Marshall een mooi ventje!

  Bij Hema zag ik laatst fluweel petrol kussensloopjes;)

 15. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Wat is Marshall toch een leuk kindje om naar te kijken met al die uitdrukkingen op zijn gezicht, haha!

 16. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Wat een heerlijke week. Ohhhh je bent NOOIT klaar in je eigen huis denk ik haha. Wij hebben ook een hele lijst met wat we allemaal willen doen, of opnieuw willen doen. Houdt ons van de straat ;-). Die Marshall met zijn guitige hoofdje, zo lief. De vernieuwde Douglas klinkt echt heel goed, mocht ik weer een keer in Utrecht komen dan ga ik zeker een kijkje nemen. Fijne nieuwe week!

 17. Pearl
  1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Briljante foto waar je aan Marshall’s hoofd zit te snuffelen en hij denkt: “Maaaaam, what u do??!”! Ik vond het geurtje van mijn jongens ook heerlijk vroeger, dus ik weet het! Ik kocht voor mijn kinderen ook vaak leuke items bij de Zeeman, leuke slabbetjes heb je daar gekocht. Ook leuke kleding bij Primark heb je voor Marshall👍.

 18. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Ik smelt elke keer weg bij het zien van de schattige foto’s van Marshall. Wat een knap en schattig ventje! Die foto met zijn vuistje is echt te grappig.
  Wat gaaf dat je bent geïnterviewd door Froukje de Both! Ik ben heel benieuwd naar het secret project en naar het resultaat van het interview :)
  Fijne week!

 19. 1 oktober 2018 / maandag, 1 oktober 2018

  Dat ziet er uit als een goedgevuld maar fijn weekje. Wat een knapperd is jullie kleine man. Hier een redelijk rustige week ( op werk na dan) komende periode gaat heel druk worden dus k geniet nog even nu t nog rustig is..
  Als je een kleintje hebt lijken de weken nog harder voorbij te vliegen he

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *