Instalab week 38 | Wrangler event, PlexR update en secret admirer?

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een nieuwe Instalab voor jullie klaar staan waarin ik alle highlights en grappige momentjes van de afgelopen week aan jullie laat zien. Allereerst wil ik jullie waarschuwen, de foto hieronder kan je kippenvel bezorgen als je net als ik de fobie hebt voor kleine gaatjes (ja, het bestaat. Alsjeblieft NIET op googelen, want dan heb jij het ook te pakken. Echt niet doen, beloof het me alsjeblieft).

Goed. Heb je hetzelfde als ik, scroll hier dan snel langs. Zo niet. Kijk en huiver.

instalab-week-38_-1 WAHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Zoals jullie wellicht weten heb ik een PlexR treatment gehad en na een paar dagen krijg je dus korsten op je oogleden. Maar het zijn van die kleine korstjes en dan zo dicht op elkaar, het ziet er gewoon heel naar uit. Ik krijg er instant kippenvel van op mijn hoofd. En jeuk. BAH! Kun je nagaan, ik durfde niet eens naar mezelf te kijken. Komende zondag komt er een uitgebreid verslag online, waarin ik jullie alles vertel. Stay tuned!

instalab-week-38_-2 Op maandagavond was ik op bezoek bij Nena en Roy en Nena wilde deze spiegel op Marktplaats zetten. Toen bedachten we dat het super lollig was als ik heel scary onderaan in de reflectie in beeld zou zijn, als een soort van geest! Echt zo flauwe humor, lol! Daarna hadden we, om in de enge sferen te blijven, The Conjuring deel 2 gekeken. Als jullie ook van horror houden, deze film krijgt een erg goed cijfer en ik moet zeggen dat wij er ook over te spreken waren. Het is tot nu toe de meest realistische horror die ik heb gezien. Of nou ja, er gebeurden dingen waarvan ik dacht: ja DUH, natuurlijk rennen ze hun huis uit! EINDELIJK DOEN MENSEN DAT! In andere films blijven ze in huis en pakken ze een knuppel en roepen ze “hello?”. Dit was dus veel geloofwaardiger allemaal. Aanradertje!

instalab-week-38_-4 Eindelijk zie ik mijn eigen palette in het vaste assortiment liggen! Zo leuk om te zien, ben helemaal trots. In november ga ik in Amerika alle Targets af om te kijken of mijn palette er ook ligt. Want als het goed is wordt essence nu bij geselecteerde Target filialen verkocht, inclusief mijn palette. HOE VET! Target is mijn lievelingswinkel en mijn palette is daar gewoon te koop. Mind is blown!!

instalab-week-38_-11 Wekelijkse zilvershampoo momentje, haha!

instalab-week-38_-9 Kijk zo gezellig! <3 Ok, ze kijken allebei een beetje bijdehand, maar ik vind ze alsnog zo snoezig. Het is zo gezellig als ik nog in bed loop te whatsappen en zij komen er gezellig bij.

instalab-week-38_-10 Ik word dus ook vaak wakker en dan denk ik, waarom liggen mijn benen zo ver uit elkaar? En als ik ze dan bij elkaar wil doen is er weerstand. En dan kijk ik, zie ik dit liggen. En dan wil ik niet meer bewegen want ze ligt zo lief! <3

instalab-week-38_-5 Op woensdag werd en zomaar ineens een bos bloemen bezorgd met een heeeeeele lieve tekst. Leuk he?

instalab-week-38_-6 HALLO OOGLEDEN! Leuk jullie eindelijk weer eens te zien! Toen die vieze gore korstjes eraf vielen was de huid eronder nog rood en gevoelig, maar kijk zo mooi het resultaat is! Zondag komen er duidelijke voor- en nafoto’s online, kan je het beter zien. Maar wow, ik zie het verschil al wel hoor. Jullie ook?

instalab-week-38_-7 Klusteam 25guldengroep! Maren, Diep en David hard aan het werk om de zolder mooi wit en fris te maken.

instalab-week-38_-8 En Martijn ook hard aan het werk! Hij is lekker lang dus geen ladder nodig :D

instalab-week-38_-13 Op woensdagavond was het eerste Wrangler x Lake Side x Beautylab event in het mooie Groningen. Wat een leuke stad!! Was er nooit geweest, maar wil er zeker eens terug komen en dan lekker stappen en winkelen. Echt mooie straatjes en pleinen. Het was echt superdruk in de zaak! Ik hield eerst mijn Confidence Workshop en daarna ging iedereen lekker de Body Bespoke broeken passen en heb ik met zo veel mogelijk mensen geprobeerd een praatje te maken.

instalab-week-38_-14 Iedereen vroeg, houd je het nog vol? Ben je het niet zat om met iedereen op de foto te gaan? Maar het eerlijke antwoord is NEE, absoluut niet! Ik heb 2,5 uur aan de lopende band gekletst en ben op de foto gegaan met allemaal leuke meiden, en ik krijg er juist positieve energie van. Ik vind dit soort momenten juist te gek, het is voor mij de enige manier om jullie ook eens in het echt te zien, en ik vind dat alleen maar gezellig. Zelfs aan het einde van de avond had ik geen moe gevoel, integendeel. Heb echt genoten!

instalab-week-38_-29 Dit is Denise, echt een superlief meisje! Mijn zusjes en ik hebben haar voor het eerst ontmoet bij het Share a Perfect Day event dus ik vind het altijd leuk om weer bekende gezichten te zien. Ik weet het niet altijd meteen, soms heb ik even een geheugensteuntje nodig, maar over het algemeen herken ik mensen gewoon die ik al eens eerder heb ontmoet. Superleuk!

instalab-week-38_-12 Dit heb ik van Denise gekregen, wow, ZO LIEF! Voor mij en mijn zusjes een cactusje en een leuke Mason jar beker. En dat dienblad pik ik in voor in mijn nieuwe huis, haha. Dankjewel Denise! Hopelijk tot snel weer! <3

instalab-week-38_-17 BH selfie! Ik mocht weer prachtige setjes uitzoeken voor een advertorial. Wat een topbaan heb ik toch!

instalab-week-38_-15 Op donderdag ging ik naar Veras en Cath en maakte ik soto ajam. Cath doet gek.

instalab-week-38_-16 Hmmmmmm! ZO lekker! Veras en Cath aten het voor het eerst en vonden het erg lekker. Helaas kreeg Cath er later die avond allemaal galbultjes van, dus er zit kennelijk iets in waarvoor ze allergisch is helaas!

instalab-week-38_-18 Deze had Veras voor me meegenomen uit Canada. Echt superlief!! Ben er megablij mee en zal hem deze week uitgebreid voor jullie reviewen.

instalab-week-38_-26 Op zaterdag had ik opnames voor Iglo, en papa en mama hebben keihard gewerkt om de zolder af te maken. Hij was al wel geverfd, maar er moest een tweede laag overheen. Kijk zo mooi wit en fris!

instalab-week-38_-24 Ik houd van jou papa! <3

instalab-week-38_-27 De marmeren tegels aan de ene wand zijn gezet, whoohoo! Het begint al ergens op te lijken! Dit is de wand waar het bad voor komt te staan.

instalab-week-38_-25 Dit is het boek van Tess Visser, een kennis van mijn moeder die een aantal jaren geleden haar dochter Priscilla is verloren tijdens een verkeersongeluk. Ze was 22 jaar en werd aangereden door een jongen die te veel had gedronken. Elke keer als ik vanaf Houten naar Nieuwegein rijd kom ik langs het stuk waar Priscilla is aangereden, er staan daar nu namelijk drempels en verkeerslichten. Typisch geval van, als het kalf verdronken is, dempt men de put. Tess heeft een fonds opgericht voor nabestaanden van verkeersongevallen, Priscilla Visser Foundation.

Tess schrijft in het boek heel openhartig over hoe zij destijds is omgegaan met het verlies van haar dochter, en hoe ze er vandaag de dag nog steeds mee omgaat. Hoe je het een plekje kan geven, of misschien wel nooit zou kunnen geven. Ze schrijft ook over haar visioenen. Het is een confronterend boek voor mensen die zelf ook een dierbare zijn verloren, maar ik denk dat dit een boek is dat mensen in eenzelfde situatie kan helpen. Dat je weet dat er mensen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt en hetzelfde moeten doorstaan, en dat herkenbare situaties je het gevoel geven er niet helemaal alleen voor te staan.

Mocht jij iemand kennen die emotionele steun zou kunnen hebben aan het boek van Tess, je kunt het bestellen via www.priscillavisserfoundation.com voor €13,50.

instalab-week-38_-21 Nog steeds de geniaalste uitvinding ever: onion goggles! Nooit meer een traan gelaten voor een ui!

instalab-week-38_-20 Universal, why you tagged me in this photo?! Als jullie me willen uphooken met Chris Pratt, I’m in. Kom maar door met dat telefoonnummerrrrrrr!!

instalab-week-38_-19 Hoera! Eindelijk de knoop doorgehakt, dit wordt mijn keuken. Zo ongeveer dan. Witte kastjes met een houtnerfje, grijs composiet werkblad van 6 cm dik, robuuste handgreepjes. Vaatwasser, mooie 5-pits fornuis met dubbele oven van Pelgrim (hier niet te zien) en zo’n 7 meter werkblad. Het is een vrij eenvoudige keuken, maar dat wilde ik ook. Dat ‘ie het hoekje omgaat is wel leuk en speels. Helemaal blij mee!

instalab-week-38_-22 Op zaterdag had ik opnames voor Iglo, samen met deze twee gekken van het YouTube kanaal Prankster. Links is John en rechts is Chris.

instalab-week-38_-28 En samen met Gineke waren wij team Pokémon, en maakten wij een Pokémon themabroodje met Iglo vissticks.

instalab-week-38_-23HOE SCHATTIG! Hahahaha, lol! Dit is trouwens wel echt een aanrader: tomatensalsa saus, sla, vissticks, plakjes avocado, nog mee saus en sla. En dan versieren met olijfjes als oogje en neus, wangetjes zijn van ketchup en de oortjes zijn nacho’s die even met een aansteker zijn aangebrand voor het zwarte puntje. Lekker EN leuk om te zien. Helemaal leuk om te maken voor je (oppas) kinderen, buurkindjes, kleine neefjes of nichtjes, toch? Als ik mama was dan wist ik het wel :)

Nou lieve mensen, dat was mijn week. Het was erg druk (twee avonden Wrangler event, veel geklust, lange opnamedag, en tussendoor ook nog video’s opnemen en artikelen schrijven), maar het was het allemaal waard! De komende week is gelukkig wat rustiger en dat is maar goed ook. Heb gisteren namelijk vanaf 19u ‘s avonds tot 9u ‘s ochtends geslapen, dus kennelijk had ik dat nodig. Mijn lijf zegt nu: even chillen Sereen! En dat ga ik dan ook doen. Ik gooi een pizza in de oven en zet Narcos aan, vanavond lekker op de bank hangen. Morgen laminaat leggen, dus even energie opbouwen, haha!

Wat hebben jullie voor leuks gedaan afgelopen week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. Astrid
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Oh als ik je mag aanraden zou ik voor een 4 of 6 pits fornuis gaan!
  een 5 is heel onhandig om mee te werken… potten en pannen staan niet zo stabiel
  xxx

 2. 29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Ik ben heel benieuwd naar je artikel over je behandeling, je hebt in elk geval een frisse oogopslag vind ik :-)

 3. 28 september 2016 / woensdag, 28 september 2016

  Ik kijk uit naar je plexr before en after verhaal. Superleuk weekoverzicht weer. Jouw huisje wordt steeds mooier en mooier.

 4. Senia
  27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

  OMG! Geniaal die onion goggles! Ik doe ook altijd Goggles op bij t snijden van uien en prei en word dan ZO hard uitgelachen door iedereen. Blij om te lezen dat ik tóch niet de enige ben… :-)

 5. 27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

  Wauw wat is de zolder mooi… volgens mij krijg je een echt paleisje. X

 6. 27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

  Wat een lieve foto van je vader en de kat, heel schattig! Je keuken ziet er erg tof uit, lekker veel ruimte!

 7. 27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

  Oeeeeeh, die korstjes zijn echt wel gek, haha :-) Maar je ogen zien er prachtig uit nu. Ben al benieuwd naar het volledige verslag.

 8. miranda
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik ben zooooo benieuwd naar de voor en na fotos van je plexr behandeling, misschien is dat ook wel de oplossing voor mijn oogjes!!! (Ik geniet trouwens altijd van je leuke instalab ;-) )

 9. Deborah
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Hey Serena! Heb jij ook die strips voor wittere tanden gebruikt die Larissa en Tara aan het testen waren? Je tanden zijn nl mega wit op de foto, en ik vroeg me af of dat door die strips kwam. #datwilikookhaha
  Grs Deborah

 10. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik wil je recept van je saoto soep! Ziet er heerlijk uit! Jullie zijn goed bezig in het Nieuwe huis.

 11. Marlies
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  DIE KORSTJES AAAAAAH! Ik wil ze eraf peuteren, erg he!🤐

 12. Priscilla
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  OMG.. Ik heb ook zo’n fobie voor kleine gaatjes bij elkaar. Brrrr… Kippenvel. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar de voor en na foto’s. Ik zit ook te denken aan een plexr behandeling :-) Maar volgens mij las ik ergens in de comments van een ander artikel op beautylab dat het niet bij iedereen kan…

 13. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Is je vriendin misschien allergisch voor koriander? Ik zag dat in je Soto drijven en ik word daar echt ziek van, inclusief galbultjes. Bij een allergoloog kun je op verschillende kruiden en specerijen laten testen.
  Overigens kreeg ik gisteren allemaal pakjes Indomie (hehe: beter!) van mijn Oma dus ik ga ook weer soto maken :-)

  • Serena
   Auteur
   27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

   Nee, dat is geen koriander, maar selderij! Het zou kunnen dat ze daar allergisch voor is ja, volgens mij had ze het nooit eerder gegeten.

 14. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wauw mooi ben je! Je ziet er echt anders uit op de foto na de behandeling en zonder korstjes. Ben benieuwd naar die behandeling.

  Van wie zijn die mooie bloemen dan hihi

  Xx

 15. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wat leuk allemaal.
  xx

 16. Syl
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Dat van die PlexR behandeling vind ik eem beetje eng. Hopelijk zie je veel resultaat als alles geheeld is.

 17. Cora
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Al sinds dat ik klein was krijg ik de bibbers van geclusterde gaatjes brrr. Sinds kort heeft het dus een naam, trypophobia. Blijkbaar heeft iedereen op 9gag het ook ineens haha. Maar nee, heb er nooit over gekund :s

 18. Jasmijntje
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  ik zet altijd een duikbril op tijdens het uien snijden :’)

 19. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  zo wat een drukke maar gezellige week zeg, en wat heerlijk dat je huis zo snel opknapt, zeker ook met al die hulp! en dat is wel even schrikken inderdaad je oogleden, ik snap dat je er zelf niet blij van wordt. maar het was voor een goed doel waarschijnlijk. liefs soraya

 20. Nadine
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Lekkere week hoor… maarre een secret admirer??? Of is het iemand die we wel eens opgezocht hebben ;-)

 21. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik vind het knap hoeveel je in een week gedaan krijgt met dat klussen erbij :-)

 22. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik vind dat broodje er zo leuk uit zien! Echt helemaal schattig en zie pikachu er ook gewoon goed in :) Je hebt het inderdaad bizar druk zeg, geniet maar even van de rustigere daagjes.

 23. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Haha die union goggles, geweldig! Ik moet altijd huilen als ik uien moet snijden, misschien moet ik die ook maar eens aanschaffen.

 24. buket
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  wauuw je wordt mooier met de tijd!!

 25. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik heb een dagje Phantasialand gedaan :) superleuk!
  Nog horrormovie aanraders: The visit en Lights out. Brrrr

 26. Tante Kiki
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik ging Teletubbies met Xavi kijken, maar voordat het begon zag ik jou ineens bij de iglo vissticks reclame opduiken! Grappig!🌹

 27. Daphne
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Die foto van je kat en je vader is echt prachtig

 28. Suzanne
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Leuk dat je in Groningen was! Echt, kom terug en ga er op stap, woensdag en vrijdag zijn het leukst! Trouwens, misschien is het tof om juist je blad niet het hoekje om laten gaan, maar m doortrekken en iets breder maken, zodat je er een breakfast bar aan kunt maken met barkrukken enzo :)

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Dat is echt een HEEL vet idee, maar als ik dat doe wordt het net te krap met de doorloop en de eettafel die ik ook nog in dezelfde ruimte kwijt moet! En ik heb geen bovenkastjes dus heb iets meer werkblad nodig dan gemiddeld :)

   maar vind het zo leuk dat jullie meedenken!!! :D

 29. Ser
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Je oogleden zien er prachtig uit! Hoe lang duurt het dat de korstjes eraf zijn? En heb je speciale crème ervoor gebruikt?

 30. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  hoe cute is dat broodje :D ben wel benieuwd wat je van het nikkie palette vind, hoor er zoveel verschillende meningen over!

 31. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Leuke Instalab weer! Ben erg benieuwd naar je ogen trouwens :) En de keuken vind ik erg mooi, gefeliciteerd ermee! Is toch wat hoor, zoiets uitzoeken…
  Liefs, Susan

 32. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Oeh, je oogleden, bleegh.. Niet fijn! Ik ben wel benieuwd naar het hele verhaal inclusief de foto’s hoor! Love your kitchen by the way, aangezien het toch een flink aantal jaren mee moet gaan kan ik me helemaal voorstellen dat je niet teveel poespas wilt! Prachtig zo!

 33. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wow, die korstjes op je oogleden zien er echt zo pijnlijk uit! Ik ben zo benieuwd naar je verslag =D

 34. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Was graag gekomen naar het Wrangler event in Schijndel, helaas had ik al andere plannen ;) Ik zei het vorige week, maar nu lekker nog een keer “je badkamer wordt zo mooi, en ik ben nu alvast jaloers op je bad hihi”.

 35. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ah dit was weer een super leuk weekoverzicht! Ben heel benieuwd naar je artikel over PlexR treatment :-)

 36. T.
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik heb die film gister gekeken. Mijn vriend is gek op geesten films. Wij vonden deze eigenlijk helemaal niet zo eng haha. Waarschijnlijk omdat we er heel veel hebben gezien. Maar wist je dat laureen en ed echt bestaan? Vast wel, want dat vertellen ze op het einde haha. Maar zij hebben ook vele docu’s. En ze hebben die kelder met alle bezeten spullen echt. Zo zag je in de film de pop Annabel. Van die film, ook echt gebeurt. En die hebben ze in real life dus ook echt in hun kelder. Echt leip

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Ja Annabel spotten wij ook al ja op het einde! En ik weet dat ze echt bestaan. Maakt het nog creepier, niet? :)

 37. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Leuk om te zien! Over twee weken krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning, dus dan staan we ook in de verf :-)

  Nu zitten we nog tijdelijk op een camping.

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Ha, leuk! Nog even die vakantie vibe pakken, jullie hebben geluk met het weer, en daarna volle bak ertegenaan!

 38. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Zo leuke week! Die random tag, haha, misschien willen ze jullie wel koppelen. Ben suuuuper benieuwd naar je review van het Nikkie palette! :D

 39. Lisa
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Mijn man heeft ook plexr laten doen
  En erg mooi geworden
  Ik heb besloten om het ook te laten doen
  Geeft echt een mooi natuurlijk resultaat

 40. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Heerlijke foto’s! Je huis wordt steeds mooier en meer compleet!!

 41. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Aaaaaah ik wil ook oogleden!! maar het herstel ziet er wel echt nasty uit. XD Ik kan niet wachten op je review. Die foto met je papa en Rama is echt superlief hoe ze samen aan het tukken zijn. Ik heb eigenlijk heel het weekend de serie Mr. Robot gekeken. Serieus een dikke aanrader!

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Ja? Dan ga ik die ook checken Lariesa, I trust your judgement :)

   • 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

    Jaa let me know what you think! De hoofdrolspeler heeft onlangs een Emmy gewonnen vanwege zijn acteerwerk in de serie, en hij is ECHT super goed.

 42. Renee
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Oh Serena, jouw huis! En die badkamer. Volgens mij wordt dat super mooi en zo lekker ruim ook. Je keuken lijkt een beetje op onze keuken. Ik ben heel blij dat wij een witte keuken met grijs composiet blad hebben. Neutraal en basic, maar je raakt er (denk ik) niet op uitgekeken, want om nou elke paar jaar je keuken te vervangen is ook gekkenwerk, haha.

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Nee precies. En mocht het ooit zo ver komen na zoveel jaar, dan gewoon kastjes schilderen en alleen ander werkblad? Goede keukens kunnen echt lang meegaan dus zonde om alles in zijn geheel te vervangen!

 43. Diana
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Ik heb een goede vriend, echt leuke en verstandige jongen, maar hij rijdt vaak als hij gedronken heeft. Niet een biertje maar echt sterke drank. Als ik erbij ben pak ik zn sleutels altijd af maar hy is ook vaak zonder mij ergens en hoe kan ik hem gewoon 1 x goed leren dat het zo dom is? Echt drank doet rare dingen met iemand .. als iemand tips heeft?

  En je oogleden zijn prachtig geworden Serena! Benieuwd naar je verslag. Misschien iets voor m’n moeder!

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   hi Diana,
   wow… erg goed dat je dit doet, maar wat erg dat hij de ernst niet inziet van rijden onder invloed. Misschien eens samen een documentaire kijken over nabestaanden van verkeersongevallen? Of beter nog, een nabestaande die een praatje wilt maken met hem? Ik weet anders ook niet wat zijn ogen zou kunnen openen, totdat hij zelf een keer een ongeluk krijgt. Hij kan zichzelf, maar ook anderen doodrijden. Het is zo ongelofelijk stom. Misschien dat anderen nog tips hebben?

   <3

   • Ellen
    26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

    Oh ik heb nog wel een tip voor je…. Hij is hard. Maar eerlijk: sommige mensen hebben een betonnen plaat voor hun kop. Die duw je niet weg met subtiel duwen. Alleen met grof geschut. Dusss….
    Ga eens een revalidatie centrum binnen met die vriend.
    En zoek daar maar eens iemand op (een jong iemand. Iemand van zijn eigen leeftijd. Dat werkt het best!) die door eigen of andermans toedoen daar beland is. Ik garandeer je succes.
    Heb zelf twee jaar in een revalidatie centrum gelopen (7 gebroken ribben, gebroken nekwervel, hersenletsel, klaplongen en nog veel meer). Door andermans schuld. In dit geval niet door drank, maar onoplettendheid. En dat kan dan nog gebeuren, zijn geen bewuste keuzes. Maar drank is een keuze!
    Ik heb de studie die ik wilde doen op mijn buik kunnen schrijven. Heb verschrikkelijk gestotterd. Kon niet meer op stap. Want dan spuugde ik alles onder door alle Prikkels. Inmiddels ben ik 8 jaar verder. Het gaat goed met me. Maar niet met iedereen die ik in dat revalidatiecentrum heb leren kennen gaat het goed. Bovendien heb ik maar moeten wennen aan bijvoorbeeld het feit dat een gezellig druk feestje me nog 3 weken vermoeidheid oplevert. En dat ik regelmatig ontzettend veel pijn heb.
    Het went wel. Maar het is zeker niet leuk! Ik moet me bij alles bedenken of het het waard is om drie weken moe en ziek te zijn. En dan is dit alles in een notendop. Ik snap werkelijk waar níet waar iemand het Gore lef vandaan haalt om bewust het risico te nemen om een ánder in gevaar te brengen!!!!! Om een drankje te kunnen drinken! Serieus waar hebben we het over!?
    En weet je wat ik nog het ergst vind als ik terug denk aan deze periode? Het verdriet van mijn ouders. Mijn lieve lieve ouders. Die alles voor me doen. Die hun dochter in huis konden nemen. Die niet veel meer zelf kon. Die gebeld werden door een arts. Of ze naar her ziekenhuis wilden komen. Daar opgewacht werden door twee agenten die voor de deur van de IC zaten te wachten. Je kunt je écht niet voorstellen wat dát doet met een vader of moeder. Ik ben inmiddels zelf moeder. Het ergste wat je kunt meemaken is dat je kind iets overkomt.
    Ik vind dat deze vriend enorm veel geluk heeft met jou. Dat jij je best doet hem te helpen. En niet verder de verkeerder richting in helpt. Ik zou zeggen zet m op! Dan kun jij jezelf nooit verwijten dat jij er niet genoeg aan gedaan hebt.
    Oh…. En ik zou zelfs zo ver gaan dat als ik weet det hij dronken in de auto stapt, ik de politie zou tippen.
    Hij komt er echt niet achter dat jij het was. En wie niet horen wil, die moet maar voelen….

    • Joyce
     26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

     Respect voor jou! Er zijn zo weinig mensen die beseffen wat voor impact een ongeluk ook op de rest van het gezin heeft. Mijn zus heeft een heel zwaar ongeluk gehad en moet de rest van haar leven met pijn en vermoeidheid leven. Mijn zus is mijn beste vriendin en om haar zo te zien worstelen is echt onwijs kut. En inderdaad ook voor onze ouders.

     Voor mensen die met alcohol op achter het stuur zitten kan ik geen begrip opbrengen. Net zoals mensen die hun telefoon belangrijker vinden dan het welzijn van hun mede weggebruikers. Dat ze zichzelf te pletter rijden, prima. Maar neem daar geen onschuldige mensen in mee.

     • Joyce
      26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

      Oh en serena, jouw palette is echt geweldig! Gebruik hem elke dag 😊

    • Diana
     27 september 2016 / dinsdag, 27 september 2016

     Jeetje je verhaal..dat dit allemaal door 1 persoon die niet oplette kan gebeuren.. het verkeer is niet niks, kleine foutjes kunnen zulke gevolgen hebben :( bedankt voor de goede tips.

 44. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wat een heerlijke foto’s en fijne week heb je weer achter de rug :-)! Hahaha die foto waarin je bent getagd, grappig!

 45. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Die foto in je bh is erg mooi! Je straalt gewoon helemaal. Oh en thanks voor je recept bamisoep hij was superlekker😊

  • Serena
   Auteur
   26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

   Echt he? Ik denk aan die bamisoep en krijg meteen weer trek!

 46. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Klinkt als een leuke week! Je keuken ziet er goed uit.

 47. Laura
  26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Klinkt als een leuke week!

 48. 26 september 2016 / maandag, 26 september 2016

  Wat een super leuke en drukke week heb je gehad. Ik ging afgelopen week met mijn dochter mee op schoolreisje, wat super leuk was. Ik had helaas ook autopech. De motor van mijn auto viel ineens uit tijdens het rijden (spannend) dn ik ging op huizenjacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *