Instalab week 38 | Wrangler event, PlexR update en secret admirer?

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een nieuwe Instalab voor jullie klaar staan waarin ik alle highlights en grappige momentjes van de afgelopen week aan jullie laat zien. Allereerst wil ik jullie waarschuwen, de foto hieronder kan je kippenvel bezorgen als je net als ik de fobie hebt voor kleine gaatjes (ja, het bestaat. Alsjeblieft NIET op googelen, want dan heb jij het ook te pakken. Echt niet doen, beloof het me alsjeblieft).

Goed. Heb je hetzelfde als ik, scroll hier dan snel langs. Zo niet. Kijk en huiver.

instalab-week-38_-1 WAHHHHHHHHHHHHHHH!!!! Zoals jullie wellicht weten heb ik een PlexR treatment gehad en na een paar dagen krijg je dus korsten op je oogleden. Maar het zijn van die kleine korstjes en dan zo dicht op elkaar, het ziet er gewoon heel naar uit. Ik krijg er instant kippenvel van op mijn hoofd. En jeuk. BAH! Kun je nagaan, ik durfde niet eens naar mezelf te kijken. Komende zondag komt er een uitgebreid verslag online, waarin ik jullie alles vertel. Stay tuned!

instalab-week-38_-2 Op maandagavond was ik op bezoek bij Nena en Roy en Nena wilde deze spiegel op Marktplaats zetten. Toen bedachten we dat het super lollig was als ik heel scary onderaan in de reflectie in beeld zou zijn, als een soort van geest! Echt zo flauwe humor, lol! Daarna hadden we, om in de enge sferen te blijven, The Conjuring deel 2 gekeken. Als jullie ook van horror houden, deze film krijgt een erg goed cijfer en ik moet zeggen dat wij er ook over te spreken waren. Het is tot nu toe de meest realistische horror die ik heb gezien. Of nou ja, er gebeurden dingen waarvan ik dacht: ja DUH, natuurlijk rennen ze hun huis uit! EINDELIJK DOEN MENSEN DAT! In andere films blijven ze in huis en pakken ze een knuppel en roepen ze “hello?”. Dit was dus veel geloofwaardiger allemaal. Aanradertje!

instalab-week-38_-4 Eindelijk zie ik mijn eigen palette in het vaste assortiment liggen! Zo leuk om te zien, ben helemaal trots. In november ga ik in Amerika alle Targets af om te kijken of mijn palette er ook ligt. Want als het goed is wordt essence nu bij geselecteerde Target filialen verkocht, inclusief mijn palette. HOE VET! Target is mijn lievelingswinkel en mijn palette is daar gewoon te koop. Mind is blown!!

instalab-week-38_-11 Wekelijkse zilvershampoo momentje, haha!

instalab-week-38_-9 Kijk zo gezellig! <3 Ok, ze kijken allebei een beetje bijdehand, maar ik vind ze alsnog zo snoezig. Het is zo gezellig als ik nog in bed loop te whatsappen en zij komen er gezellig bij.

instalab-week-38_-10 Ik word dus ook vaak wakker en dan denk ik, waarom liggen mijn benen zo ver uit elkaar? En als ik ze dan bij elkaar wil doen is er weerstand. En dan kijk ik, zie ik dit liggen. En dan wil ik niet meer bewegen want ze ligt zo lief! <3

instalab-week-38_-5 Op woensdag werd en zomaar ineens een bos bloemen bezorgd met een heeeeeele lieve tekst. Leuk he?

instalab-week-38_-6 HALLO OOGLEDEN! Leuk jullie eindelijk weer eens te zien! Toen die vieze gore korstjes eraf vielen was de huid eronder nog rood en gevoelig, maar kijk zo mooi het resultaat is! Zondag komen er duidelijke voor- en nafoto’s online, kan je het beter zien. Maar wow, ik zie het verschil al wel hoor. Jullie ook?

instalab-week-38_-7 Klusteam 25guldengroep! Maren, Diep en David hard aan het werk om de zolder mooi wit en fris te maken.

instalab-week-38_-8 En Martijn ook hard aan het werk! Hij is lekker lang dus geen ladder nodig :D

instalab-week-38_-13 Op woensdagavond was het eerste Wrangler x Lake Side x Beautylab event in het mooie Groningen. Wat een leuke stad!! Was er nooit geweest, maar wil er zeker eens terug komen en dan lekker stappen en winkelen. Echt mooie straatjes en pleinen. Het was echt superdruk in de zaak! Ik hield eerst mijn Confidence Workshop en daarna ging iedereen lekker de Body Bespoke broeken passen en heb ik met zo veel mogelijk mensen geprobeerd een praatje te maken.

instalab-week-38_-14 Iedereen vroeg, houd je het nog vol? Ben je het niet zat om met iedereen op de foto te gaan? Maar het eerlijke antwoord is NEE, absoluut niet! Ik heb 2,5 uur aan de lopende band gekletst en ben op de foto gegaan met allemaal leuke meiden, en ik krijg er juist positieve energie van. Ik vind dit soort momenten juist te gek, het is voor mij de enige manier om jullie ook eens in het echt te zien, en ik vind dat alleen maar gezellig. Zelfs aan het einde van de avond had ik geen moe gevoel, integendeel. Heb echt genoten!

instalab-week-38_-29 Dit is Denise, echt een superlief meisje! Mijn zusjes en ik hebben haar voor het eerst ontmoet bij het Share a Perfect Day event dus ik vind het altijd leuk om weer bekende gezichten te zien. Ik weet het niet altijd meteen, soms heb ik even een geheugensteuntje nodig, maar over het algemeen herken ik mensen gewoon die ik al eens eerder heb ontmoet. Superleuk!

instalab-week-38_-12 Dit heb ik van Denise gekregen, wow, ZO LIEF! Voor mij en mijn zusjes een cactusje en een leuke Mason jar beker. En dat dienblad pik ik in voor in mijn nieuwe huis, haha. Dankjewel Denise! Hopelijk tot snel weer! <3

instalab-week-38_-17 BH selfie! Ik mocht weer prachtige setjes uitzoeken voor een advertorial. Wat een topbaan heb ik toch!

instalab-week-38_-15 Op donderdag ging ik naar Veras en Cath en maakte ik soto ajam. Cath doet gek.

instalab-week-38_-16 Hmmmmmm! ZO lekker! Veras en Cath aten het voor het eerst en vonden het erg lekker. Helaas kreeg Cath er later die avond allemaal galbultjes van, dus er zit kennelijk iets in waarvoor ze allergisch is helaas!

instalab-week-38_-18 Deze had Veras voor me meegenomen uit Canada. Echt superlief!! Ben er megablij mee en zal hem deze week uitgebreid voor jullie reviewen.

instalab-week-38_-26 Op zaterdag had ik opnames voor Iglo, en papa en mama hebben keihard gewerkt om de zolder af te maken. Hij was al wel geverfd, maar er moest een tweede laag overheen. Kijk zo mooi wit en fris!

instalab-week-38_-24 Ik houd van jou papa! <3

instalab-week-38_-27 De marmeren tegels aan de ene wand zijn gezet, whoohoo! Het begint al ergens op te lijken! Dit is de wand waar het bad voor komt te staan.

instalab-week-38_-25 Dit is het boek van Tess Visser, een kennis van mijn moeder die een aantal jaren geleden haar dochter Priscilla is verloren tijdens een verkeersongeluk. Ze was 22 jaar en werd aangereden door een jongen die te veel had gedronken. Elke keer als ik vanaf Houten naar Nieuwegein rijd kom ik langs het stuk waar Priscilla is aangereden, er staan daar nu namelijk drempels en verkeerslichten. Typisch geval van, als het kalf verdronken is, dempt men de put. Tess heeft een fonds opgericht voor nabestaanden van verkeersongevallen, Priscilla Visser Foundation.

Tess schrijft in het boek heel openhartig over hoe zij destijds is omgegaan met het verlies van haar dochter, en hoe ze er vandaag de dag nog steeds mee omgaat. Hoe je het een plekje kan geven, of misschien wel nooit zou kunnen geven. Ze schrijft ook over haar visioenen. Het is een confronterend boek voor mensen die zelf ook een dierbare zijn verloren, maar ik denk dat dit een boek is dat mensen in eenzelfde situatie kan helpen. Dat je weet dat er mensen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt en hetzelfde moeten doorstaan, en dat herkenbare situaties je het gevoel geven er niet helemaal alleen voor te staan.

Mocht jij iemand kennen die emotionele steun zou kunnen hebben aan het boek van Tess, je kunt het bestellen via www.priscillavisserfoundation.com voor €13,50.

instalab-week-38_-21 Nog steeds de geniaalste uitvinding ever: onion goggles! Nooit meer een traan gelaten voor een ui!

instalab-week-38_-20 Universal, why you tagged me in this photo?! Als jullie me willen uphooken met Chris Pratt, I’m in. Kom maar door met dat telefoonnummerrrrrrr!!

instalab-week-38_-19 Hoera! Eindelijk de knoop doorgehakt, dit wordt mijn keuken. Zo ongeveer dan. Witte kastjes met een houtnerfje, grijs composiet werkblad van 6 cm dik, robuuste handgreepjes. Vaatwasser, mooie 5-pits fornuis met dubbele oven van Pelgrim (hier niet te zien) en zo’n 7 meter werkblad. Het is een vrij eenvoudige keuken, maar dat wilde ik ook. Dat ‘ie het hoekje omgaat is wel leuk en speels. Helemaal blij mee!

instalab-week-38_-22 Op zaterdag had ik opnames voor Iglo, samen met deze twee gekken van het YouTube kanaal Prankster. Links is John en rechts is Chris.

instalab-week-38_-28 En samen met Gineke waren wij team Pokémon, en maakten wij een Pokémon themabroodje met Iglo vissticks.

instalab-week-38_-23HOE SCHATTIG! Hahahaha, lol! Dit is trouwens wel echt een aanrader: tomatensalsa saus, sla, vissticks, plakjes avocado, nog mee saus en sla. En dan versieren met olijfjes als oogje en neus, wangetjes zijn van ketchup en de oortjes zijn nacho’s die even met een aansteker zijn aangebrand voor het zwarte puntje. Lekker EN leuk om te zien. Helemaal leuk om te maken voor je (oppas) kinderen, buurkindjes, kleine neefjes of nichtjes, toch? Als ik mama was dan wist ik het wel :)

Nou lieve mensen, dat was mijn week. Het was erg druk (twee avonden Wrangler event, veel geklust, lange opnamedag, en tussendoor ook nog video’s opnemen en artikelen schrijven), maar het was het allemaal waard! De komende week is gelukkig wat rustiger en dat is maar goed ook. Heb gisteren namelijk vanaf 19u ‘s avonds tot 9u ‘s ochtends geslapen, dus kennelijk had ik dat nodig. Mijn lijf zegt nu: even chillen Sereen! En dat ga ik dan ook doen. Ik gooi een pizza in de oven en zet Narcos aan, vanavond lekker op de bank hangen. Morgen laminaat leggen, dus even energie opbouwen, haha!

Wat hebben jullie voor leuks gedaan afgelopen week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. Denise
  5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

  OMG!

  Ik lees nu pas dit bericht <3 <3 zo lief!!
  Altijd leuk om jullie te ontmoeten:) jullie zijn toppertjes x

  Liefs,

  Denise

 2. Esther
  5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

  Waar kan ik het artikel van Plexr vinden (met voor en na foto’s)

  • Serena
   Auteur
   5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

   Ik heb het artikel even uitgesteld, komt komende zondag online!

   • Esther
    5 oktober 2016 / woensdag, 5 oktober 2016

    Thx voor de snelle reactie. Ik wil het zelf ook laten doen. Ben helaas geboren met hangende oogleden. Eentje zelf meer dan de ander, ben dus een beetje scheef Haha.

 3. Adb
  3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

  Van welk merk is jouw zilvershampoo? Ik vind echt geen goeie, heb er al zoveel getest :(

 4. maria
  3 oktober 2016 / maandag, 3 oktober 2016

  Prachtige, eenvoudige, praktische keuken.
  Me encanta!!! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *