Instalab week 37 + 38 | nieuwe interieur items

Goedemorgen! Vandaag een extra lange Instalab omdat ik die van vorige week heb overgeslagen (waarvoor mijn excuses). Wat heb ik de afgelopen 2 weken uitgevoerd? Best veel! Ik heb in een show gelopen tijdens Amsterdam Fashion Week, ik mocht namens HandicapNL een verwenbox uitdelen, was aanwezig op een supergaaf Shiseido event, interviewde een internationale MUA, we hadden een verjaardag en ik heb best veel nieuwe interieur items toegevoegd in huis. Kijken jullie mee?


Kijk, die grote glimlach! Marshall zat al een tijdje bij ons op schoot, maar de laatste weken wil hij ontzettend graag zelf zitten. Kan ‘ie nog helemaal niet. Het is net de toren van Pisa. Hier heb ik het voedingskussen gebruikt en hem als ware klem gezet tegen de bank, en dat vond hij me toch een partij stoer! Volgens mij voelde hij zich helemaal volwassen nu hij “zelfstandig” rechtop zat, haha!


Tijdens Amsterdam Fashion Week had ik de eer om in de show van top haar stylist Mark van Westerop te lopen en ik vond het ZOOOO spannend! Het was voor mij voor het eerst dat ik meeliep in een show. Van te voren had ik al een kleur- en knipbehandeling gehad en hadden we de choreografie geoefend, en nu was het dus GO TIME! Nou, achteraf gezien had ik nergens om zenuwachtig voor te zijn, ik vond het juist hartstikke gaaf om te doen! Binnenkort meer over mijn nieuwe kapsel, maar voor nu alleen even een ‘runway’ fotootje.


Voordat ik naar AFW ging had ik Marshall naar mijn ouders gebracht en hij en mijn vader waren accidentally twinning, haha! Zo schattig.


Zooooo, iemand heeft een groot bedje gekregen! De Stokke Sleepi Mini werd echt te klein voor meneer, dus heb ik hem omgebouwd tot ledikant met de uitbreidingsset. Het heeft nog steeds het mooie ovale design, maar dan een slag groter. Als het goed is kan Marshall hier tot zijn 3e jaar in slapen. Ik vind Stokke echt een leuk (en mooi!) merk en vooral dat je steeds kunt uitbreiden waardoor deze duurzame meubels jaren mee gaan.


Dit leuke bomberjack kocht ik een hele tijd terug bij Zeeman, het staat zo stoer! Het maakt Marshall wel een stuk ouder, alsof hij al 8 maanden is ofzo! Stop de tijd! Hij is er zelf in elk geval heel content mee.


Oh my god, kom ik hier nu pas achter of bestaat het echt pas sinds kort? Bij de Lidl is een speciaal gleufje in de winkelwagen gemaakt om je boodschappenlijstje in te klemmen, HOE HANDIG! Autostoel met Marshall bovenop en hop, gaan met die banaan. Op deze manier ben ik in een mum van tijd klaar met boodschappen doen, ideaal.


‘s Avonds als Marshall op bed ligt probeer ik nog een aantal uurtjes te werken aan de keukentafel en meestal springt er spontaan een kat op schoot. Clarence, maar de laatste tijd ook Coco. Dan blijven ze gezellig een tijdje zitten, lekker warm.


Ook heb ik een mooie verrassingsbox mogen overhandigen aan Houtense moeder Mirthe (zoon Luca heeft Spina Bifida) namens de stichting HandicapNL. Zij hebben maar liefst 700 dozen uitgedeeld aan ouders met kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit gebaar van waardering was bedoeld om ze in het zonnetje te zetten en om ze een hart onder de riem te steken. Mirthe was helemaal verrast en we hebben nog gezellig koffie gedronken. Mirthe, wat ben je een sterke en positieve vrouw. Heel veel respect voor jou en ook voor alle andere ouders met kinderen met een beperking. Jullie zijn zo sterk en het wordt gewaardeerd wat jullie doen ❤️💪🏼


Naar elkaar gluren! Marshall heeft steeds beter door dat Coco en Clarence levende wezentjes zijn en gluurt regelmatig naar ze. Soms strekt hij ook zijn armpjes naar ze uit, maar daar moeten ze niets van hebben. Ze blijven altijd op gepaste afstand, haha!


Vorige week zondag werden we getrakteerd op een heerlijke dag vol zon en vierden we de verjaardag van Sarah, dochter van Nena. Deze kleine boef is alweer 4 jaar oud geworden en heeft al wat dagen op de basisschool achter de rug. Wat gaat dat snel, man! Ik weet nog dat Roy en Nena me vertelden dat ze in verwachting waren en dat ik keihard moest huilen van geluk en nu gaat ze alweer naar school.


Chillen bij papa.


Dit boekje vond ik van vorig jaar, zo leuk om terug te lezen! Op 13 september vierden George en ik ons 2-jarig jubileum. Ja ik weet het, het is net niets, haha! Maar je moet ergens beginnen he? :)


Ochtend selfie met deze kleine deugniet!


Van de week ben ik druk in de weer geweest in de slaapkamer. Met behulp van een nieuwe IXXI print, dekbedovertrek, kussentjes (van Action) en HEEL VEEL opruimen is het flink opgeknapt, vind ik. Ik vond onze blauwe muur echt veel te blauw en eigenlijk niet zo mooi, maar gecombineerd met groen, petrol en een vleugje okergeel vind ik het juist supergaaf! De planten en de print geven onze kamer nu een lekkere jungle sfeer, love it!


Van Woood heb ik een nieuwe kast gekregen en ben er ZO blij mee! Afgelopen vrijdag kwamen mama en Tara even langs en Tara heeft me goed op weg geholpen met het in elkaar zetten. Och man, wat is dat toch altijd een hels karwei! En vooral deze kast, het model heet Swing, heeft veel details waardoor je er net even wat langer mee bezig bent dan je in eerste instantie denkt, hehe…


Tussen het klussen door nog even flink genoten van het lekkere weer!


Wat een moppies zo samen! Marshall wringt zijn handjes en voetjes ook zo lief in elkaar, och och och! Ben helemaal verliefd!


Borstvoeding. Moet ook gebeuren.


Yes! Na 2 uren zwoegen staat de kast dan eindelijk op zijn plek! Hij staat ZO mooi in onze huiskamer. We misten echt nog een ‘hoog’ meubel, dus deze is qua hoogte perfect en ook de kleur matcht mooi bij onze andere meubels. Maar let op, hij is nog niet klaar! Het schuifgedeelte moest er ook nog in.


Tadahhh, hoe gaaf is deze kast? Het schuifgedeelte is een soort tijdschriftenrek die je van links naar rechts kunt schuiven. Echt een mooie, bijzondere kast. Zoiets (met dat schuifgedeelte) ben ik nog niet eerder tegengekomen. Van de week ga ik hem leuk inrichten!


Woensdagavond was ik uitgenodigd op een Shiseido event in… Nieuwegein! Te grappig, normaal moet ik ‘helemaal’ afreizen naar Amsterdam, maar Nieuwegein is letterlijk om de hoek.


Het event was echt te gek. Er waren overheerlijke Japanse hapjes en soepjes, je kon je naam in het Japans laten opschrijven (maar echt mooi, zodat je het kon inlijsten als artwork) en we konden alle nieuwe Shiseido make-up bewonderen. Later was er een mooie show op het podium waar Gregoris Pyrpylis,Shiseido Make Up Artist, live zijn magic liet zien. Ik heb echt een hele leuke avond gehad!


Dit is Esra van het hoofdkantoor, een superleuke meid! Naast haar ben ik ook met veel andere meiden op de foto geweest en heb ik praatjes gemaakt. Ik was alleen op het event, maar heb me geen moment alleen gevoeld. Heel fijn!


Hoe gaaf is deze kwast? Over 1 à 2 weken wordt de geheel nieuwe collectie gelanceerd in de winkels en ik ben alvast mega enthousiast! Dit is bijvoorbeeld een kwast in diamantvorm, waardoor je hem voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Blush, bronzer, higlighter. Aan de achterkant een siliconen bolletje om bijvoorbeeld je concealer mee aan te brengen. Shiseido liet heel veel innovatieve producten zien waarvan ik echt onder de indruk was!


Ook deze eyeliner is prachtig en het bijzondere vond ik dat de punt lichtjes gebogen is en het stiftje zelf superfijntjes is. Hiermee teken je werkelijk de dunste lijntjes en de eyeliner zelf is mega intens gepigmenteerd en blijft zitten als een huis. Maar ook de blushes, lipsticks, highlighters, eigenlijk ALLES was gewoon verbluffend goed. Ik denk echt dat Shiseido een heel nieuw publiek zal aantrekken met hun nieuwe look & feel en dat andere high end merken hun borst nat mogen maken!


Het meest onder de indruk was ik natuurlijk van Gregoris zelf. Ik durfde hem bijna niet te interviewen zo mooi is hij, haha! Werd er gewoon verlegen van. We hebben een superleuk gesprek gehad en als ik wat Shiseido producten ga reviewen hier op mijn blog zal ik meteen het uitgewerkte interview met jullie delen. Wat een ontzettend lieve, integere, artistieke en creatieve man is dit. En knap. Heel knap ook vooral.


Soms kijkt Marshall zooo… ik weet niet, zo guitig! Ik denk dat guitig het juiste woord is ja. Hij heeft zo’n droog bekkie soms, ik ga gewoon al helemaal stuk om dat koppie van ’em. Daar word je toch instant vrolijk van?


Op vrijdag was ik een beetje sad (vanwege het nieuws uit Oss) en had ik zin om de deur uit te gaan. Ik haalde mama op en we gingen naar het tuincentrum. Daar heb ik wat nieuwe hangplantjes gekocht voor op onze nieuwe kast. Leek me wel leuk staan!


Ik moest lachen om deze grappige cactus amigo’s. Ze zien er zo hilarisch uit!


Daarna wilde ik nog wat inkoopjes doen bij IKEA. We willen de Besta kastjes (waar onze TV op staat) omhoog brengen, dus ik had pootjes nodig. En voor de vakkenkast in de slaapkamer wilde ik deurtjes, zodat alles netjes weggeborgen is. Maar ook vind ik IKEA gewoon erg leuk om doorheen te kopen. Krijg er altijd inspiratie van. En Marshall keek zijn ogen uit. Zijn eerste keer bij IKEA!


Even chillen in de schapenvachtjes, hihi!


Ik vind het ZO knap van de Ikea stylisten dat ze een onwijs kleine ruimte altijd zo goed, gezellig, mooi en vooral ook praktisch kunnen inrichten. Ik vond dit een hele leuke kamer, met al die planten in de kasten.


Als je door de schuifdeur loopt kwam je uit op de eetkamer en links stond een bureautje. Ik vond het zo’n leuk ding, lekker compact! Het kan ook lekker de hoogte in, dus misschien wel leuk voor in onze huiskamer? Beter dan steeds aan de keukentafel werken. Ik krijg altijd leuke ideetjes als ik weer de IKEA uitloop!


Oh ja, ik ben ook obsessed met deze plant; de stippenplant, ook wel polkadot plant genoemd of officieel de Begonia Maculata. Heb er meteen eentje besteld! Ook heb ik een Alocasia Zebrina besteld (een Olifantsoor met een zebraprint op de stengels, echt prachtig). Heerlijk weer even wat nieuwe plantjes voor in huis!


Lazy sunday. Na wat klusjes in huis deed George even een middagdutje en Marshall deed met hem mee, haha! We hebben lekker veel gedaan en weer veel rotzooi naar de stort gebracht, en het huis begint steeds gezelliger te worden. Nu nog ECHT even goed opruimen en dan ben ik weer helemaal happy.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

32 Reacties

 1. 26 september 2018 / woensdag, 26 september 2018

  Wat is die man knap!! Ik zag ‘m via jouw homepage en ben eigenlijk speciaal alles gaan lezen daardoor *secret confession :-)
  Haha, gelukkig want nu heb ik allerlei inspiratie opgedaan. Ik krijg weer helemaal zin om planten te shoppen. Je lijkt wel een echt model op de catwalk & wat kijkt Coco – of is het Clarence? – zielig!!! Zou ‘m zo een knuffel willen geven. Mijn week was een beetje mhwah..maar hey..nieuwe week nieuwe kansen.

 2. Sarah
  26 september 2018 / woensdag, 26 september 2018

  Heerlijk is dat decluttering, ben hier ook bezig van alles naar de stort en kringloop te brengen. Huisje lekker winterklaar maken. En ja die man is adembenemend mooi, helemaal mijn type hahaha (als die into women is dan hè). Hele mooie dekbedovertrek en kussentje. Echt een mooie kleur voor nu herfst❤

 3. 25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

  Prachtige slaapkamer! Die man ook trouwens, jeetje haha. En wat een liefde voor Marshall, echt heerlijk om mee te genieten.

 4. Mirjam
  25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

  Even serieus… die man Gregoris… halleluja! Dat je überhaupt nog wat van de make up hebt meegekregen, hahaha

  • Serena
   Auteur
   26 september 2018 / woensdag, 26 september 2018

   echt he, was lastig om tegelijkertijd naar zijn gezicht te kijken én te luisteren wat hij zei, hahahaha!

 5. Denise
  25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

  Wat een leuke weken :)
  Ik vind je slaapkamer en de nieuwe kast heel mooi geworden!
  Ben ook benieuwd naar de producten van shiseido.

  X

 6. Evelien
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Ik was vroeger echt fan van Shiseido! Zulke goede kwaliteit. De skincare en make-up ook. Maar wel echt duur. Ik vind Marshall echt altijd zo stoïcijns kijken. Alsof hij alles gewoon al weet. Zo grappig.

 7. Imke
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  mijn complimenten voor je influence skills!
  Zit nu steeds bij ixxi te kijken en twijfelen welke ik wil en welke maat.

  en verder heb ik nu net direct een Alocasia Zebrina besteld!
  Keep up the good work!

  • Serena
   Auteur
   25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

   Haha, wat leuk om te lezen! Benieuwd welke (dubbelzijdige?) print je hebt genomen uiteindelijk.

   Mijn Zebrina komt als het goed is vandaag aan! Kan niet wachten om er een mooi plekje voor te zoeken.

 8. Marianne
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Leuk geworden, jullie slaapkamer! Ik weet zelf niet zo goed waar je zo’n mooi dekbedovertrek kan kopen, kijk wel eens maar vind vaak niet echt iets speciaals. Grappig Marshall en de kat die naar elkaar zitten te gluren! En gaaf dat je een keer een show hebt gelopen, leuk om mee te maken kan ik me zo voorstellen

  • Evelien
   24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

   Ik koop ze zelf tegenwoordig in 1 kleur, van kwaliteitssatijn. Dus wit, paars, mosgroen, bruin..
   vroeger kocht ik wilde printjes die verwassen en waar je op uitgekeken raakt. Dit is toch wat duurzamer.

   • Serena
    Auteur
    25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

    Uiteindelijk heb je maar 2 dekbedovertrekken nodig, dan kan je ze inderdaad beter van goede kwaliteit kopen. Je slaapt er elke dag 8 uur onder, dus eigenlijk iets waar je niet op zou moeten besparen! Maar dat is mijn mening, iedereen besteed zijn geld weer anders natuurlijk :)

    Zelf houd ik niet per se van effen overtrekken omdat die meteen zo BAM in your face zijn als je de slaapkamer binnenloopt. Er mag best een printje op zitten die de hele slaapkamer in balans brengt, zoals deze. ALs je goede kwaliteit katoen koopt en er goed mee omgaat (dus niet in de droger en niet te heet wassen) valt dat verwassen wel mee! Er zijn trouwens ook mooie overtrekken waar de printjes niet gedrukt zijn, maar erin geweven. Wel wat kostbaarder, maar ook erg mooi!

    Ben helemaal into de dekbedovertrekken de laatste tijd, haha!

  • Serena
   Auteur
   25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

   Dit dekbedovertrek is van Kayori, een nieuw en duurzaam merk dat helaas pas in januari 2019 gelanceerd zal worden. Ik ken de eigenaar en hij stuurde me een sample op, maar sta echt te trappelen tot ze live gaan want het zijn ontzettend mooie dekbedden!

 9. Marieke
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Heel mooi je slaapkamer! Waar is je dekbedovertrek van? :-)

  • Serena
   Auteur
   25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

   hi Marieke, van Kayori. Ze gaan helaas pas in januari 2019 lanceren, maar als het zo ver is zal ik er een blogpost aan wijden. Ze hebben namelijk ook geurkaarsen, geurstokjes, mooie dekens en andere lifestyle producten. En allemaal fairtrade en duurzaam en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel (het verloren kind en HandicapNL). Ik ben fan!

 10. Tamara
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Begonia maculata/polkadot is wel een erg lastige plant qua luchtvochtigheid! Ik krijg helaas constant dorre bladeren :( (geef 2x per week wat water, straks in de winter 1x)

  • Serena
   Auteur
   25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

   hi Tamara, misschien een idee om hem in de badkamer te zetten dan? Of heb je daar geen daglicht?

 11. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wat een leuk overzicht weer!

 12. Monica
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Leuk dat je een moeder hebt verrast met een beautybox. Ik heb zelf spina bifida en ben daarom bewust geen moeder. Heb zeer veel respect voor hoe zij mij heeft opgevoed tot een zelfstandige vrouw. En dus respect voor alle ouders met een andersvalide kindje. Fijne week.

  • Lia
   24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

   Hallo,

   Ik heb zelf ook spina bifida en op het momenr ben ik totaal niet bezig met kinderen, maar als het niet te persoonlijk is, je zegt dat je bewust geen moeder bent, heeft dit een bepaalde (medische) rede? Zover ik weet kunnen vrouwen met spina bifida gewoon zwanger raken en ook (in sommige gevallen) natuurlijk bevallen..

 13. Syl
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Die schuifkast wil ik ook! Zo gaaf om zelfgemaakte (vakantie)fotoboeken in te zetten.
  Leuk dat Shiseido in NL wat meer bekendheid krijgt. Mijn moeder gebruikt al 30 jaar dezelfde huidverzorging van Shiseido. En ik sinds een jaartje een serum van dit merk. Ik wissel zelf nog tussen merken.
  De make-up is ook erg mooi. Dus ik ben benieuwd naar de nieuwe collecties

  • Serena
   Auteur
   25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

   Shiseido is echt fantastisch, maar qua make-up een ondergeschoven kindje. Met hun nieuwe look & feel weet ik zeker dat ze een onwijze comeback zullen maken. De pigmentatie, de kwaliteit, de innovativiteit, ik ben echt ZWAAR onder de indruk! Het is vanaf oktober in de winkels dacht ik!

 14. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wooow wat gaaf zeg, jullie slaapkamer. Zou er nooit opkomen om het op die manier te doen maar vind het echt te gek!
  En wat kunnen je katten toch zielig kijken 😂

 15. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Awwwh wat een fijne twee weken zijn dit joh! Ik volg je ook op Instastory zodat ik niets mis, maar een instalab is wel altijd fijn. Het Shiseido event ziet er prachtig uit, en hoeeee mooi zijn die brushes! Ik kan maar geen genoeg krijgen van luxe en hoge kwaliteit makeup kwasten. Ik heb een jaar geleden een dure kwast van de makeup artist Wayne Goss aangeschaft en ben er nog steeds blij mee! Maar deze unieke van Shiseido is ook een must hoor. Mijn week was werken werken en nog een paar leuke events tussendoor. Dit weekend was het helaas super slecht weer waardoor ik geen goeie foto’s kon maken, dus toen maar het huisje in orde gemaakt. Een nieuwe week, nieuwe kansen!

 16. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wat is je IXXI schilderij top achter je bed zeg! Oh grappig trouwens, ik heb ook een stippenplant en een olifantsoor in mijn interieur, krijg er veel complimenten over!

 17. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wat is jullie slaapkamer leuk geworden! Inderdaad een beetje jungle-achtig.

 18. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wat een supergezellige Instalab, heb ervan genoten ‘m te lezen ! Wat een lieve notities in je oude boekje – mooi te lezen dat Marshall zo ontzettend welkom is !

 19. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Hij kan wel lekker droog kijken ja, zo schattig :) Dat bureau is trouwens wel een erg leuk idee ja!

 20. M
  24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Sarah alweer 4 jaar? Waar blijft de tijd toch..

 21. 24 september 2018 / maandag, 24 september 2018

  Wat heb je twee fijne weken achter de rug. Super leuk al die mooie interieuritems. Ik vind dat nieuwe ‘schilderij’ achter je bed echt prachtig. Staat ook mooi bij de kleur op de muur, die ik dus echt super mooi vind. Ahh Marshall is zo schattig.. super lief ook dat bomber jackje :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *