Instalab week 37 | 1 jaar verkering!

Afgelopen week begon een beetje sipjes met ziek zijn, maar gelukkig knapte ik al snel op (want ik verveel me anders echt dood!) zodat ik weer wat dingen kon gaan doen. Zo heb ik een beetje geklust, leuke verjaardagen gevierd, een fotoshoot gehad, met Angel afgesproken én vierden George en ik ons 1-jarig jubileum! De tijd vliegt!


Op vrijdag heb ik de HELE dag op bed gelegen, bah! Gelukkig was ik op zaterdag alweer wat opgeknapt, dus sprong ik in de auto om wat ‘errands te runnen’. Eerst naar de KPN winkel voor een WiFi versterker, en naast de KPN zit een McDonald’s en daar had ik ZO VEEL zin in, dus mezelf even op 2 burgertjes getrakteerd. Was echt alweer weken geleden dat ik bij de Maccie had gegeten, dus het mocht weer een keer vond ik.


Daarna naar de Intertoys XL gereden om cadeautjes voor Sarah te kopen, het dochtertje van Nena. Sarah werd namelijk alweer 3 jaar oud, wat gaat de tijd toch snel! Weet nog goed dat Nena en Roy mij vertelden dat ze in verwachting waren, toen barstte ik keihard in tranen uit, en nu is het moppie alweer 3 jaar! Sarah is helemaal into Cars, dus ik kocht deze 3 autootjes.


Op zondagmiddag dus eerst naar Sarah’s verjaardag, het zonnetje scheen (hoe uitzonderlijk!) en het was een mooie dag en heel gezellig. Hier vroeg ik aan Sarah hoe oud ze was geworden, hahaha! Drie!! riep ze heel trots, en stak 3 vingers op. Of nou ja, het ziet eruit als meer, maar Sarah kan haar vingertjes nog niet zo goed buigen, hihi. Ik ging echt stuk!


Daarna reden George en ik naar Tara, want die was afgelopen zondag ook jarig. Mijn kleine babyzusje is alweer 26 jaar oud geworden. Whuuuut!


Tara had superhard haar best gedaan op een Afternoon Tea. Ideaal, want ze was de avond ervoor wezen stappen met vriendinnen, dus die konden ‘s ochtends lekker uitbrakken en daarna aanschuiven, haha.


Mama aan het helpen in de keuken.


Kijk, zo mooi! Mama is de laatste tijd lekker aan het taarten bakken en maakt de mooiste creaties. Deze had ze speciaal voor Tara’s verjaardag gebakken. Yum!


Ik was ZO EXCITED om Tara mijn cadeautjes te geven, waaronder deze alpaca knuffel gemaakt van echt alpacawol. En OMG het was zooooooo zacht en fluffy, het allerzachtste wat ik ooit heb gevoeld. Tara was er gelukkig helemaal blij mee, haha! Het blijft lastig om cadeautjes te verzinnen voor zusjes die al zo veel hebben :)


Op dinsdag heb ik Harmen en Diêp helpen verven in hun nieuwe huisje! Ze hebben een nieuwbouw appartement gekocht in Utrecht, echt een superleuk stekkie op een mooie plek. We hebben de hal en één van de slaapkamers gedaan, toen kwam Maren (uit werk), hebben we samen roti gegeten en zijn zij verder gegaan met de keuken. Het wordt een paleisje! Dit weekend gaan ze de vloer erin leggen en wow, dat zijn ze in principe klaar om te verhuizen! Wat een werk kan je verzetten in een week, he?


Op woensdag hadden George en ik alweer…. 1 jaar verkering! Ongelofelijk, ik weet nog ZO goed dat we aan het whatsappen waren, ik verliefd werd, mijn vader langzaam over hem aan het vertellen was… en nu wonen we samen en zijn we verloofd! Er kan zo veel gebeuren in 1 jaar tijd.

Maar goed, George zou dus op tijd thuis komen, we zouden dan samen eten en chillen, maar helaas moest hij overwerken en werd het heel erg laat. Ik zat boven op zolder in bed een serietje te kijken, toen hij belde. Het was toen 23u en hij zei dat hij TOEN pas weg zou rijden van werk (in Amsterdam). Ik zo ‘OK, schatje, ik zie je wel verschijnen, rijd voorzichtig’. En 1 minuut later ging de deurbel. OM 11 UUR ‘S AVONDS! Ik dacht bij mezelf, mooi niet dat ik open ga doen zo laat. Straks staat er een freak voor de deur.

Werd er WEER aangebeld. Toen dacht ik, misschien zijn het de buren? Want ik had wat pakjes aangenomen voor ze van PostNL. Maar ik vond 11u wel erg laat voor buren om aan te bellen. Toen appte ik George om te vragen of hij het misschien was. Geen antwoord. Toen werd er WEER aangebeld.

Nou, toen wilde ik toch wel weten wat er aan de hand was, dus ik stapte uit bed, liep naar de trap…. en zag ineens allemaal roosjes.

Mijn eerste gedachte: HOE KAN IK GEORGE NIET GEHOORD HEBBEN?!


George geeft mij elke maand rozen, de eerste maand 1 roos, de tweede maand 2 rozen, de derde maand 3 rozen, en ga zo maar door. Nu lagen er 12 rozen voor mij, van boven naar beneden, en elke roos had een briefje. Hij is ook zo’n romanticus, haha! <3


De laatste roos had hij in zijn mond, en hij stond in de hoek van de huiskamer achter de boekenkast verscholen, IK SCHROK ME DOOD, hahaha! Maar echt iets voor hem zoiets! Zo lief! Ik heb de beste vriend ever! Op naar nog heel veel mooie jaren samen <3


Op donderdagmiddag sprak ik af met Janine, van mijn mediaburea Hot Pink Media (waarmee ik al 6 jaar samenwerk). In de loop der jaren zijn we ook echt wel vriendinnen geworden en vanwege vakantie en drukte hadden we elkaar al lang niet gezien dus ik had SUPERVEEL zin om haar te zien! Janine had een afspraak geboekt bij Mifa’s studio, waar we flink in de steigers werden gezet door Mifa en haar zus Kalai.


Kijk, zo mooi! Een heel ander gezicht zo, met nepwimpers en lichtere wenkbrauwen dan normaal. But I like it so much!


Met Kalai (groen shirtje) en Mifa. Wat een babes, he? Het was ook echt heel gezellig bij ze, heel leuk sfeertje!


Ik vond vooral mijn lipkleur ZO mooi, deze hebben ze gebruikt. De kleur heet Child Star.


Daarna zijn we naar Pllek gegaan en hebben we HEER-LAK gegeten en natuurlijk heeeeel veel gekletst en gelachen! Was weer gezellig, Janine!


Op vrijdagochtend heel vroeg (althans, voor mij) had ik een videoshoot voor de L’Oréal True Match campagne in Amsterdam. Ik stond om half 7 op en om kwart over 7 zaten George en ik in de auto. Ik was helemaal vergeten om foto’s te maken, dus heb even de Instastories gejat van Christiaan Grammer, de cameraman! Het was een lange ochtend, want we waren om 13.15u pas klaar. Daarna nog even lunch meegepikt en weer terug nach hause!


Rond een uurtje of 16u kwamen Angel en Maren gezellig langs! Maren moest naar een bruiloft dus ze kwam even een kimono en wat pumps lenen, en heb gelijk haar haren mooi gekruld en een leuk kapseltje gemaakt. Daarna ging ze meteen door naar het feest. Angel kwam gezellig chillen en we hebben een beetje gebrainstormd en ja… wat doen we altijd samen? Eten, thee drinken, YouTube video’s opzoeken, lachen, kletsen, dat soort dingen. Was gezellig!


Heb gevraagd of ze binnenkort weer nieuwe Mr. Wrongs gaat schrijven, en ze vertelde me dat ze snel weer in haar pen zal klimmen. So stay tuned!


Toen vertrok ze naar een andere vriendin, George kwam thuis, het zonnetje scheen, ik keek naar mijn opgeruimde huisje en ik was een gelukkig mens.

Dat was het weer deze week! Dit weekend lekker chillen, opruimen, vanavond laat ik mijn nagels weer doen bij Chanvi Nail Bar (ik denk dat ik dit keer voor klassiek rood ga), en daarna afgesproken met vriendinnen. Zondag komen George’s zus en haar gezin gezellig langs. Rustig weekendje dus.

Hebben jullie nog leuke weekendplannen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

35 Reacties

 1. Kim
  23 september 2017 / zaterdag, 23 september 2017

  Hij heeft alleen een E vergeten in ‘zielsveel’ nu staat er zielsvel 😉

 2. Door
  22 september 2017 / vrijdag, 22 september 2017

  Dat haar van jou en Angel, doe effe normaal gewoon met z’n tweeën! Pfffff wat moeten wij gewone stervelingen nou met die golvende unicorn manen van jullie?!

 3. Demi
  19 september 2017 / dinsdag, 19 september 2017

  Je had voor Tara een prachtige vaas gekocht met kleurtjes. Heb je daar misschien een link van of de winkel?

  • Serena
   Auteur
   19 september 2017 / dinsdag, 19 september 2017

   hi Demi,
   die kocht ik hier in Houten, bij de bloemenwinkel bij de Action en Praxis.

 4. kayleigh hogers
  18 september 2017 / maandag, 18 september 2017

  en hoeveel weekjes al Sereen…? ;)

  • Jacky
   19 september 2017 / dinsdag, 19 september 2017

   Zo’n comment is best wel disrespectful.
   Als ze niet zwanger is en daar niet mee bezig is, noem je dr dik.
   Als ze niet zwanger is, maar wel wil en het lukt niet, is het pijnlijk.
   Als ze wel zwanger is, maar alles is nog onzeker, geef haar de tijd om te wennen.
   Als ze wel zwanger is en het binnenkort van de daken wil schreeuwen, dan horen we het vanzelf wel – als Serena dat moment kiest.

   • Sabien
    20 september 2017 / woensdag, 20 september 2017

    Zo lief antwoord!

 5. 18 september 2017 / maandag, 18 september 2017

  Ah super lief van George!

 6. 18 september 2017 / maandag, 18 september 2017

  Je ziet er echt heel anders uit met die andere make-up, maar wel heel mooi. Super leuk trouwens die kastenmandjes aan de muur. En ik wacht met smart op de nieuwe Mr. Wrong verhalen, alles op zijn tijd natuurlijk.

 7. 18 september 2017 / maandag, 18 september 2017

  Wauw zeg wat een romanticus die vent van jou haha :D <3 Gefeliciteerd met jullie jubileum!

 8. Melanija
  17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Ahhh, wat super lief van George om je zo te verrassen! Gefeliciteerd met jullie jubileum, ik wens jullie nog eindeloos veel gelukkige jaren samen. <3

  En wat een prachtige taart heeft je mama gemaakt, wow!

 9. Anique
  17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Owh yes! Nieuwe mr wrongs…
  Congrats met het jubileum. Ziet uit alsof je een heerlijke week hebt gehad. X

 10. 17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Ziet er weer gezellig uit! Leuk trouwens die katten mandjes zo aan de muur :)

 11. 17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Gefeliciteerd! En wat een fantastische taart heeft je moeder gebakken, looking good!

 12. Britt
  17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Wat een Wat een schat van een vriend heb je! Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum!

 13. G
  17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Ik vind je wenkbrauwen prachtig in die lichtere kleur, geeft je een heel open gezicht! Ik zeg: vaker doen.

 14. 17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Weer leuk om te lezen, as usual!
  Ik moet wel toegeven dat ik toch een beetje groen ga zien van jaloezie hoor.. Wat een topper is George zeg! Super lief dat hij je zo vaak rozen geeft, dat verdien je!

 15. Nicole
  17 september 2017 / zondag, 17 september 2017

  Die kattenzitjes lijken net wolkjes in de lucht, ziet er grappig uit :)

 16. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Zoooo romantisch die rozen en briefjes ♡

 17. Emma
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Mooie make up! Staat je echt heel mooi :)

 18. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Wat een leuk huisje heb je toch! <3

 19. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Aaahw gefeliciteerd met jullie 1 year anniversary! Zo leuk. Mijn mannetje en ik zijn de 21e alweer 14 jaar samen 😍💯. Dat met die rozen zo leuk, mijne is ook zo een romanticus, had gelijk flashbacks naar een soortgelijke gebeurtenis. Geniet van elkaar xxx

 20. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Wat een leuke week zoals altijd! Jullie zijn zoooo schattig samen en wat een romanticus is die George toch! Ik ben dit weekend lekker thuis, ik moet namelijk letten op mijn centjes omdat ik over 2 weken naar Japan ga. Dus veel huishoudelijke dingetjes aan het doen en bloggen :)

 21. Bey
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Wow, 1 jaar alweer! Van harte! Leuke week.

 22. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Veel overgewerkt deze week, dus nu lekker op de bank met een dvd’tje!

 23. Fiona
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum. En wat is George romantisch. Leuk om over je week te lezen.

 24. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Aww van harte jullie tweetjes! En jaaa weer nieuwe Angel’s! Ik heb laatst alle Mr Wrongs gelezen weer en ik heb mijn fix weer nodig ;)

 25. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  wat een lekker weekje en gefeliciteerd met jullie 1 jaar, wat gaat dat snel! super lief ook die briefjes en rozen

 26. Aylin
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Ik volg je inmiddels al een aantal jaar (denk 5 jaar) en heb nooit gereageerd op je artikelen, maar ik moet dit echt even kwijt: Wow de foto van jou alleen, maar ook de foto samen met Kalai en Mifa straalt echt de 00s-sfeer uit!! Ik weet niet waarom maar moest meteen aan die periode denken haha

  Geen idee waarom de 00s nodig waren om mij eindelijk eens een keer een reactie te laten plaatsen :D

  In ieder geval gefeliciteerd met jullie 1-jarige jubileum! George en jij zijn echt super leuk en lief samen!

  • Aylin
   16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

   Ik bedoel trouwens 00s-sfeer qua make-up niet kleding :D

 27. Fatima
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Gefeliciteerd! Jullie zijn zo leuk samen. Verliefdheid straalt ervan af! X

 28. Eef
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Gefeliciteerd met George! je wenkbrauwen zijn voor de fotoshoot erg mooi gedaan. Hoe heb je dat zo licht gekregen?

 29. 16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Gefeliciteerd en nog vele mooie en gelukkige jaren samen…..

  Xoxo

 30. vivian
  16 september 2017 / zaterdag, 16 september 2017

  Woooowwww ik zie nu hoe leuk die kattenzitjes zijn! Best wel hoog, zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *