Instalab week 36 | jarig en heel veel leuke dingen!

De vorige Instalab was behoorlijk saai, want ik had amper iets gedaan en vergat overal foto’s van te maken, maar in deze Instalab gebeurt juist heel veel! Ik heb dan ook echt veel gedaan! Lunchen met Tara, mijn verjaardag gevierd, naar een voetbalwedstrijd, date night met George, naar de ELLE Style Awards gegaan en als klap op de vuurpijl… ziek. Gisteren lag ik de hele dag op bed en vandaag heb ik uitgeslapen, en ben nu een beetje aan het opstarten. Hopelijk word ik snel beter, anders is mijn hele weekend weg! Maar goed, benieuwd naar mijn avonturen van afgelopen week? Bekijk het hieronder!


Op zaterdag heb ik met Tara gelunched. We zijn naar de Zagerij gegaan, een leuk plekje langs het water, een stukje buiten het centrum. Tara kon lekker op de fiets en ik pakte de trein. Het nieuwe station (nou ja, hij zit er al een tijdje) Vaartsche Rijn is echt ideaal, want als je hier uitstapt hoef je maar 5 minuutjes te lopen. Naast de Zagerij zitten er nog meer leuke eettentjes in de buurt van dit station, dus ik heb het idee dat de wijk rondom Vaartsche Rijn helemaal up & coming is, leuk om te zien!

PS. kan je geloven dat Tara morgen alweer 26 jaar wordt? Kleine zusjes worden groot!


Het was trouwens echt lekker weer, zonnetje, weinig wind. En dan zo langs het water kreeg ik echt een vakantiegevoel!


Tara en ik deelden de nacho’s met kip, en we hebben echt gesmuld! De kip was lekker zacht en de nacho’s waren voorzien van lekker veel kip en kaas. Dus niet alleen een berg bovenop, maar echt de lagen ertussen. Het was echt heerlijk, zeker een aanrader! En het was genoeg voor ons tweeën. Ook hele vriendelijke bediending, dus hier komen we zeker nog eens terug.


Daarna pakte ik de bus naar Kampong, en Tara kwam met de fiets, want George moest invallen in het ‘Youtube voetbalteam’ genaamd Creators FC.

En noem me maar raar, maar ik vind George dus onwijs sexy zo in zo’n glad stofje met van die hoge kousen, hahaha!


Langs de lijn stonden ook ontzettend veel jonge kinderen, en zodra het rust was vlogen ze het veld op voor foto’s en handtekeningen, haha! Echt grappig om te zien.


En ik stond ook zo trots als een pauw langs de lijn foto’s te maken van George, voelde me echt zo’n voetbalmoeder!


Op zondagavond zijn hadden George en ik Date Night! We zijn allereerst naar Miyagi & Jones gegaan, een restaurant vlakbij Kinepolis, de nieuwe bioscoop in Utrecht (bij de Jaarbeurs). Miyagi & Jones is redelijk nieuw, ik denk dat ze nu zo’n 2-3 maanden bestaan, dus ik was erg benieuwd. Altijd leuk om nieuwe plekken te ontdekken in je eigen stad! De kaart is in elk geval HELEMAAL mijn ding, namelijk Aziatisch. Ze hebben hier sushi, maar ook Vietnamese rijstrolletjes, Koreaanse beef, steamed buns met buikspek, Aziatische ribs, veel garnalen, vers gebakken vis en noem maar op! En alles werd leuk opgediend op houten dienbladen en mooie kommetjes, echt food naar mijn hart!


Kijk, de kaart is zo gemaakt dat je er hele grappige foto’s mee kunt maken, haha! Goeie lippenstift, George.


Die roze kleur staat mij toch iets beter, al zeg ik het zelf ;)


Kijk, zo leuk ingericht! Echt een hotspot! Dit restaurant is heel hip, maar ergens ook authentiek Aziatisch ingericht, ik weet niet hoe ik de style moet omschrijven maar ik houd het maar op ‘Asia Hipster’ haha! Ik houd hier van! Heel sfeervol met gedimd licht, dus volgens mij IDEAAL voor een (eerste) date met je liefde. Oh, en vlakbij de bioscoop, dus handig als je die combinatie wilt maken. Wij gingen naar America Made met Tom Cruise, een vermakelijke film, maar was verder niet blown away.


Op maandag 4 september was ik jarig! 33 jaar alweer! Ik heb het niet echt gevierd, alleen Indisch gekookt voor mijn familie en de familie van George. Nasi kuning, sambal goreng telor, sajoer boontjes en frikadel goreng. Ik was vanaf 14u bezig en dus 4 uur achter elkaar staan koken, HALLELUJAH! Maar, het resultaat mocht er zijn en kreeg van iedereen complimentjes. Daar doe je het dan ook een beetje voor, he? :)

En omdat ik weer eens voor een heel weeshuis had staan koken, kon ik er de dag erna nog heerlijk van lunchen en avondeten. Hmmm! Love Indofood!


Kijk, zo mooi! Annie, de moeder van George, had een heerlijke (en prachtige) make-up taart voor me gemaakt! Echt lief!


Clarence werd heerlijk gekroeld. Kijk ’em eens genieten!


Ik vind het altijd ZO moeilijk om cadeau’s te verzinnen, maar toch lukt het mijn familie elk jaar weer om iets te geven wat ik nodig heb of wat ik onwijs gaaf vindt! Zo kreeg ik van mijn ouders nieuwe wijnglazen (we hadden er nog maar 3, omdat we er 3 hadden gesloopt, dus die kwamen goed van pas!).

Van Tara kreeg ik een superleuk spiegeltje van de Bijenkorf in de vorm van een zonnetje, die past perfect in ons interieur, moet er nog even een leuk plekje voor zoeken.

Van George’s ouders kreeg ik snoeren met lichtjes voor in de tuin, supergaaf en gezellig! Kan niet wachten om ze op te hangen.

En van George kreeg ik een MEGA grote winterharde palmboom, ZO GAAF! Als ik uit mijn raam kijk is het gewoon elke dag vakantie! We moeten er nog even een toffe plek voor verzinnen. Hij was eigenlijk bedoeld voor de achtertuin, maar zo in de voortuin vind ik hem ook wel erg vrolijk.


Van Denise, een hele lieve lezeres, kreeg ik mijn enige verjaardagskaartje opgestuurd. Dankjewel meis, superlief dat je aan me hebt gedacht! <3


De dag erna, dinsdag, kwamen de buren nog even gezellig een taartje eten. En Fem, mijn buurmeisje van 8, wilde haar nieuwe sneakers graag aan me laten zien. Zijn ze niet cool?! Ze zijn van Skechers en ze zijn er in zwart en wit, en de kleur van de lichtjes kun je zelf instellen en zo aanpassen op je outfit. Nou, als ik jong was geweest dan had ik het wel geweten, dan wilde ik deze sneakers ook! Vind ze echt te gek, haha!


Op woensdagochtend werd ik rustig wakker aan de keukentafel, toen Coco me weer kwam lastigvallen. Awww, ik vind het ZO schattig als ze op deze manier aandacht vraagt. Ze strekt dan ook helemaal haar pootje naar me uit, ik smelt!


Van ‘mooiwatplantendoen’ kreeg ik deze mooie plant cadeau, nog voor mijn verjaardag. Superblij mee!


Een selfie, omdat ik EIN-DE-LIJK een good hair day én een good face day had, hihi!


Op donderdag ging ik met Angel eten bij Taco Cartel, wow, hier hadden ze echt overheerlijke taco’s!! Aanrader!


Daarna hebben we ons even snel omgekleed en opgetut bij haar thuis, want.. we gingen naar de ELLE style awards in de Panama! Het thema was: house, disco, afrobeats of hiphop. Ik heb geen idee in welk thema ik precies paste, maar ik vond het best een coole outfit, haha!


Helaas, ik was genomineerd in de categorie Beauty Pro, maar ik ging zonder award naar huis. Wel wil ik Cindy van De Makeup School feliciteren met haar prijs! Het is haar van harte gegund!!

Na de award show hebben we nog gedronken en gedanst, maar ik begon al een beetje ziek te worden, en daarom zijn we rond 23u richting huis gereden.


Dit wilde ik nog even delen, onze foto is gespot in Brighton, superleuk! We hadden deze met onze Sprocket geprint en (stiekem) opgeplakt in The Breakfast Club, als je naar beneden naar de toiletten loopt. Mocht je ook naar Brighton gaan, check dan zeker even of we er nog hangen! :)


Vrijdag de hele dag op bed gelegen, was echt kapot! Keelpijn, niezen, moe, spierpijn, hoofd vol snot, dat het zegmaar vast zit (en je hoofdpijn krijgt), maar je kunt er niets uit snuiten. Zo vervelend…  Heb er een heel seizoen van The Fall doorheen gejaagd, dat dan weer wel. ‘s Avonds kwam George thuis van werken en hij en Clarence kwamen meteen kijken hoe het met me ging. Lief zijn ze zo samen he?


Mooie foto van boze Coco.


Mood.

Lol!

Nou, dat was ’em weer deze week! Vandaag voel ik me beter, maar nog steeds ziekjes en snotterig wel. Dus ik doe lekker rustig aan en hoop dat ik morgen, op Tara’s verjaardag, alweer beter ben. Ik heb een hekel aan ziek zijn, ik kan dan niets doen en ik wil juist altijd van alles doen! Ik verveel me dan echt. Oh en WAT IS ER MET HET WEER?! Alleen maar regen en regen en regen, bah. Over 2 weken gaan we met de vriendengroep naar Porto, kan niet wachten!!

Wat zijn jullie weekendplannen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

19 Reacties

 1. 11 september 2017 / maandag, 11 september 2017

  Wat leuk dat je m’n tweet hebt gedeeld! Het eten bij the Breakfast Club was trouwens erg lekker en we hebben weer genoten van Brighton! X

 2. Sarah
  11 september 2017 / maandag, 11 september 2017

  Leuke week en nog van harte gefeliciteerd! Waarschijnlijk heeft het wisselvallige weer ermee te maken in ieder geval beterschap!

 3. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Wat een fijne week heb je weer gehad met veel lekker eten en je loved ones. Ik vraag me toch altijd af als ik al je eten zo zie op foto’s van een week hoe je je gewicht behoud. Laatst zag ik wel dat je was gaan sporten, doe je dat nog regelmatig? Met mijn dieet merk ik al heel snel wanneer ik een cheat moment heb gehad hahah! Ben de laatste weken al heel erg onregelmatig afgevallen MAAAR ben nu al bijna 10 kilo afgevallen in 2,5 maand! Super trots. Anyway, veel beterschap!

 4. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Wat een mooie taart heeft je tante gemaakt, super leuk! :)

 5. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Leuke Instalab weer! Balen dat je ziek bent, die regen helpt ook niet mee. Hier ook best balen. We zijn in Buenos Aires en mijn man werkt de hele week, hebben we het weekend tijd om er lekker op uit te gaan, regent het serieus HET HELE WEEKEND. Zal je zien dat het morgen weer prachtig weer is. Nouja hopen maar dat volgend weekend een keertje zonnig is :)

 6. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Nog van harte gefeliciteerd! Die menu kaarten zijn echt super leuk. En wat een mooie make-up taart zeg. Super lief! <3

 7. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Wow dat je dat geduld hebt om 4 uur in de keuken te staan (lees: ik ben zo iemand die er het liefst na 10 minuten alweer uit wil). Maar het resultaat ziet er wel super lekker uit!
  En beterschap! Hopelijk ben je snel weer helemaal de oude. Ziek zijn is ook dodelijk saai!

 8. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Nog gefeliciteerd en beterschap! Al dat eten ziet er zo lekker uit!

 9. 10 september 2017 / zondag, 10 september 2017

  Goh, die taart van Annie! Wauw, wat creatief zeg, ik vind dat echt heel knap als mensen zoiets kunnen maken. En wat schattig, die lichtgevende schoenen, mijn nichtje had ze ook. Zupah cool.

 10. M
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Porto is heel leuk!

 11. 9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Heerlijke week met veel jammie food zo te zien. Snel weer beter worden en alvast een hele fijne nieuwe week gewenst xx

 12. 9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Zo te zien heb je een leuke week gehad, op het ziek zijn na. Hopelijk ben je snel weer helemaal goed te pas!

 13. Anouk roijackers
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Hi, nog gefeliciteerd met je verjaardag ik was het helemaal vergeten😢 Ik heb even een vraagje: wanneer komt er weer een mister wrong artikel? Ik vond ze altijd zo leuk om te lezen! Xxx

  • Noor
   11 september 2017 / maandag, 11 september 2017

   Jaaa ben ik ook benieuwd naar! Het idee was volgens mij na de zomer (vakantie?).
   Ik mis de stukken :)

 14. Denise
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Graag gedaan 😘
  Ik wordt echt hongerig van je zelfgemaakte eten 😅 Zo fijn!!

  X

 15. 9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Zo, dan voelen we ons hetzelfde. Ik zit hier ook op de bank met een hoofd vol snot. Beterschap!

 16. Syl
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Porto is zo leuk!
  Mooier dan Lissabon.
  Ik weet niet hoe lang jullie gaan, maar 45min vanaf Porto zit Bom Jezus(Bagra), het is daar zo mooi.

 17. Tessa
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Hoi Serena!

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag :-)! Dat recept dat je had gekookt ziet er ook echt zo lekker uit, en ik las in de comments dat je dit ook wel met vegagehakt zou kunnen maken dus dat wil ik zeker proberen! ‘s Avonds lekker koken is vaak echt het hoogtepuntje van mijn dag, haha :-). Lief dat je schoonmoeder zo’n mooie taart had gemaakt!

  Toevallig is mijn vriend ook sinds donderdagavond ziek, eigenlijk hetzelfde als jij, en met koorts in bed. Dus dat wordt ook een rustig weekend, en ik ga lekker koken, wandelen en dingetjes opzoeken voor onze bruiloft :-). Hoe staat het eigenlijk met jullie trouwplannen? Zou leuk zijn om er weer een keer iets over te lezen op de blog, misschien kan ik dan nog wat goede tips opdoen ;-).

  Beterschap en fijn weekend!
  Tessa

 18. Petra
  9 september 2017 / zaterdag, 9 september 2017

  Leuk foto’s! En ja, ik heb jullie ook gespot in Brighton afgelopen zomer:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *