Instalab week 35 | met Coco naar de dierenarts


Voor George’s dertigste verjaardag hadden we allemaal inkopen gedaan, waaronder bittergarnituur. Helemaal vergeten te serveren aan de gasten, want we hadden zo veel andere snacks op tafel staan! Maar goed, dat betekende wel weer een avondje ‘snacken’ voor ons. Gezellig met een filmpje erbij!


Op maandag ben ik met Coco naar de dierenarts gegaan omdat ik haar bloed wilde laten controleren op nierfalen. Ik vond haar zo licht geworden en ze leek ook wat dunner. Ik dacht eerst dat het door de warmte (lees: hittegolf) kwam, maar jullie waarschuwden mij bij de comments dat afvallen wel eens op nierfalen zou kunnen wijzen en dat het met een simpele bloedtest te controleren was. Met een beetje lood in mijn schoenen bracht ik haar dus naar Dierenkriek…


Maar wat bleek? Mevrouw was NIETS afgevallen. Sterker nog, ze was een paar pondjes aangekomen. Geen reden voor een bloedtest dus. Maar waarom vond ik haar dan zo licht? vroeg ik mezelf af. Ineens snapte ik het, dat kwam door Marshall! Die wordt alsmaar zwaarder en zwaarder (inmiddels 6,5 kilo) en op het moment dat ik Coco optil lijkt zij natuurlijk zo licht als een veertje (ze weegt 3,5 kilo). Haha! Dat was het dus. En dat ze dunner oogde is denk ik door de haaruitval geweest.

Pak van mijn hart! Met mijn kleine Cocolina is niets aan de hand.


Verrassing van Maria! Al eerder maakte ze een prachtig portret van mij, waar ik zo verliefd op werd dat ik het heb gekocht. Moest het gewoon hebben! Het staat nu mooi ingelijst in de woonkamer. Als bedankje maakte ze nog een kunstwerk voor ons, maar dit keer van Marshall.


Wowwwwww, we zijn er zo weg van! George en ik vinden het echt PRACH-TIG! Helemaal onze style dit en een mooi aandenken aan Marshall’s babytijd. Dankjewel Maria! En het leuke is dat ze er de Protea bloem bij heeft geschilderd. Die bloem zag je veel in Kaapstad, het is dan ook de nationale bloem van Zuid-Afrika. En als ik die bloem zie dan denk ik aan papa, omdat ik samen met hem naar Kaapstad ben geweest toen ik zo’n 16 weken zwanger was van Marsh. Dit schilderij heeft dus een leuk extra linkje met mijn vader, echt bijzonder.

Mocht je benieuwd zijn naar meer van Maria’s werk of zelf een prachtige artwork bij haar willen bestellen? Check dan haar Instagram pagina hier.


Van de week kwam Marshall nog heerlijk een uurtje met me knuffelen in bed, voordat we opstonden. “Vroeger” kon dat altijd, nu is dat wat zeldzamer, dus heb er extra van genoten.


Haha, kijk ’em stoer kijken met zijn Ciske de Rat-petje! Het is meteen zo’n heertje zo. En ook hebben we Sophie de Giraffe gekregen. Nu hij lekker veel (en goed!) grijpt is dat een heel leuk speeltje.


Hmmm, mango! Viel goed in de smaak. Alhoewel hij peer nét iets lekkerder lijkt te vinden.


Overdag als ik beneden werk en met Marshall bezig ben, zijn de katjes altijd in de buurt.


Whoohoo, ik heb van de week mijn eerste IXXI opgehangen. Wat een gaaf systeem is dat! Het is een soort puzzle en Knex in één waarbij je vierkante plaatjes aan elkaar klikt en die uiteindelijk een prachtige artwork vormen. Het is voor een gesponsorde opdracht, dus ik ga hier nog mooiere foto’s mee maken hoor (even de slaapkamer een beetje pimpen ook). Ben er zo blij mee! Het is nog een dubbelzijdige print ook, dus elk seizoen (of als je deze print zat bent) kun je gemakkelijk je kamer een geheel nieuwe look geven door de IXXI om te draaien. Hoe handig! Ik ben helemaal IXXI fan, haha!


Ook blij mee: deze leuke speelmat van Skiphop. Mooi exemplaar toch? Niet goedkoop (€95), maar ik vind het een stuk mooier in mijn huiskamer staan dan die gekleurde met het alfabet en cijfers.

Marshall kan nog niet tijgeren, maar ik heb het idee dat het niet héél lang meer zal duren, dus ik dacht ik leg de mat vast neer, dan heeft ‘ie in elk geval de ruimte als het zo ver is. Al zal hij ongetwijfeld van de mat aftijgeren dan, haha!


Onion goggles alert! Beste aankoop EVER! En dat betekent één ding…. uien snijden voor de nasi gorenggggg! Ik weet niet wat ik heb, heb er bijna elke dag zin in! Heb deze week al 4 keer (!!) nasi goreng gemaakt wat ik dan eet als lunch maar ook als ontbijt. En ik zweer het je, elke keer weer nail ik die nasi goreng. Hij smaakt gewoon zo veel lekkerder dan pak ’em beet een half jaar geleden.


Lekker met een zacht spiegeleitje erbij, BEST BREAKFAST EVER!


Selfie! Deze foto wilde ik eigenlijk vooral laten zien vanwege mijn haren. De highlight kun je denk ik wel goudblond noemen.


Nu ga ik vandaag naar een salon voor een kleurbehandeling en ik had dit als voorbeeldplaatje. Dus wat donkerder, maar ook wat warmer dan wat ik nu heb. Mooi toch? Ik denk dat deze kleur me erg mooi zal staan en ook is het alvast een prachtige kleur voor de herfst. Ik hoop dat het haalbaar is met mijn haar zoals het nu is. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk en zijn er zoveel toners, dus ik ga er vanuit van wel eigenlijk. We zullen zien! I’ll keep you guys posted! Altijd spannend, een nieuwe coupe. Ook al is het niets rigoureus ofzo.


Dankjewel Disney voor dit überschattige pakje van Stampertje! Marshall is zo echt om op te vreten zo cute!


Zo leuk om te zien hoe Marshall steeds beter door heeft dat dit levende wezentjes zijn, haha! Hij kijkt de laatste tijd heel gefascineerd naar Clarence en Coco en probeert ze volgens mij ook aan te raken. Maar zo dichtbij laten ze Marshall nooit komen, dan zijn ze al weggevlucht. En hier is Clarence in totale negeerhouding, haha!


Oehhhh, hoe lekker ziet dit eruit? Lush bath bomb in het water, glaasje rode wijn, lekkere kaasstengels van de Lidl (gratis tip!), ook een groot glas water (anders krijg ik hoofdpijn door het warme badwater, gotta stay hydrated) en niet te zien maar was er wel: mijn telefoon met Jane the Virgin op repeat! Love die serie! Kijk, en zo kan ik dus rustig een uur in bad vertoeven. HEER-LIJK! Even wat tijd voor mezelf.


Ik ben in een onwijze opruim-mood, misschien aangestoken door mijn moeder die hun huis ook flink aan het declutteren is. Ik ben naar de Kringloop gegaan en heb echt onbruikbare spullen weggegooid op de stort. Ook heb ik via Instragram Stories al wat leuke spullen kunnen verkopen aan followers, waaronder dit vintage kamelenkrukje. Het werd opgehaald door Karin uit Houten en wat blijkt?! Was het gewoon dé Karin waarmee ik op de basisschool in de klas heb gezeten. Wat een kleine wereld he? We hebben nog even bijgekletst en vind het extra leuk dat dit krukje nu een goed thuis heeft gevonden bij een oud-klasgenootje.


Ook een groot deel van mijn beautyboeken weggedaan. Het was een mooie verzameling, maar ik kijk er eigenlijk nooit in. Alleen de boeken van Kevin Aucoin heb ik gehouden, die heb ik al vanaf mijn 16e en hebben voor mij een sentimentele waarde. Door een optreden van hem bij Oprah (lang geleden) werd ik getriggerd. Ik hield al van beauty, maar door hem ben ik er nog meer mee gaan experimenteren en ging er een hele fascinerende wereld voor mij open. Die boeken doe ik dus echt nooit weg! Bovenstaande boeken zijn grotendeels verkocht, maar degene die nog over zijn staan op mijn Stories, mocht je interesse hebben!


Ook verkopen we deze Leolux bank. Er is jarenlang met veel plezier op gezeten, gelegen en geslapen dus hij is in gebruikte staat, maar onlangs ook opnieuw gevuld waardoor hij wat steviger zit dan de originele vulling. Hier en daar wat lichte krasjes en slijtage, maar op zich is hij nog in prima staat en hij kan natuurlijk altijd opnieuw bekleed worden. Er kunnen 3 tot 4 mensen op zitten, het leer is echt leer, en voor €100,- mag hij wat mij betreft opgehaald worden. Als je serieuze interesse hebt stuur mij dan een mail (serena@beautylab.nl) zodat ik je meer en betere foto’s kan sturen, zo nodig.

Nou, vandaag zit ik dus de hele dag bij een salon voor een behandeling en voor opnames die daar worden gedaan (het is een klus voor Wella Professionals) en de rest van de week heb ik ook best wat afspraken buiten de deur. Even kijken hoe ik dat moet doen met kolven, haha! Nee, komt goed hoor. Gewoon koeltasje mee. Verder probeer ik nog veel meer op te ruimen (maar nu écht goed, en dus niet ‘dat heb ik later nog nodig… misschien) dus houd mijn Stories in de gaten. Op 4 september ben ik jarig, morgen dus, en word ik alweer 34 jaar! Yes, time flies.

Dat was het weer voor deze week! Hebben jullie een leuk weekend gehad?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

16 Reacties

 1. 5 september 2018 / woensdag, 5 september 2018

  Wat een heerlijke foto’s weer van Marshall. Gelukkig is alles goed met Coco!

  Ben zo benieuwd naar je nieuwe coupe trouwens xx

 2. Denise
  4 september 2018 / dinsdag, 4 september 2018

  Die nasi goreng ziet er zo lekker uit!
  En dat bad super relaxed ❤️

  X

 3. 4 september 2018 / dinsdag, 4 september 2018

  wat heerlijk dat bad, ik heb er ook eentje en probeer ook steeds vaker tijd voor mijzelf in te plannen en in bad te gaan. geniet van komende week. liefs soraya

 4. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  gelukkig dat coco niet ziek is of is afgevallen!! en ok ik gaat nu nasi maken hahah heerlijk!!

 5. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Wat een heerlijke week weer. Enne met wijn en kaastengels in bad, haha, lekker decadent hoor !

 6. M
  3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Je hebt maar een zo’n bank? Dus geen setje?

  • Serena
   Auteur
   4 september 2018 / dinsdag, 4 september 2018

   Nope, alleen deze.

 7. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Wat fijn dat Coco niet ziek is en ook niet is afgevallen achteraf gezien. Ik ben trouwens benieuwd hoe je haar wordt, de voorbeeldfoto ziet er alvast mooi uit!

 8. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Wat een fijne weekje weer! Ik ben zo opgelucht voor je dat Coco niets heeft, goed dat je toch bent gaan checken. Ik ga soms voor de meest aparte dingen naar de dierenarts, laatst had mijn kat Lilo een rare bult onder haar kinnetje zitten … bleek het gewoon acne te zijn hahaha! Ohhh je nasi goreng ziet er echt zoooo heerlijk uit. Ik vergeet altijd rijst klaar te maken de dag van tevoren, nu heb ik er ook zo’n zin in maar heb te weinig rijst in de vriezer liggen voor vanavond ): Ik ben super benieuwd hoe je haar eruit gaat zien!!

  • Serena
   Auteur
   4 september 2018 / dinsdag, 4 september 2018

   hee An,
   die cheap ass euroshopper rijst kan je ook gebruiken voor à la minute nasi goreng. Die korrel is zo droog dat je hem bijna meteen vanuit de rijstkoker kunt gebruiken voor nasi. Wel even af laten koelen, maar half uurtje later kan het al in de pan!

 9. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Super leuk ”mama” weekje weer! Marshall is zo schattig!

 10. Sandra G.
  3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  De niet-zieke poes: een paar jaar geleden al weer. Mijn kat at niet meer, werd magerder en magerder. Uitgebreid bloedonderzoek, schildklier etc. Niets gevonden. Bleek later dat hij mijn depressie zich heel erg aantrok. Mama eet niet? Dan eet ik ook niet. Pas toen ik zelf opkrabbelde, weer wat vrolijker werd en weer ging eten, ging hij ook weer eten. Schúldig dat ik me voelde!

 11. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Ohh dat verhaal van je poes, geweldig… denken dat hij is afgevallen terwijl hij eigenlijk een klein beetje is aangekomen haha. Ohhhh dat systeem boven je bed klinkt goed en wat ziet her er mooi uit! Have fun vandaag, dat zal vast goed gaan komen!

 12. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Haha, ik vind het poes-heeft-gelukkig-geen-nierfalen-verhaal echt enorm herkenbaar en grappig :) Je wordt in het jaar nadat je moeder bent geworden zo veel sterker in je armen! Ik kan me ook herinneren dat we de katten ineens heel licht vonden, of onze dochter juist heel zwaar (terwijl ze maar een pond was aangekomen). Omdat je zo vaak met een redelijk gewicht op je arm staat schaal je onbewust alles een beetje mee blijkbaar!

 13. Tamara D
  3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Zo herkenbaar die rommeltjes naast het bed, kleren sokken haha 😉ben gelukkig niet de enige..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *