Instalab week 35 + 36 | Valencia + nieuw huis

Jullie hebben er even op moeten wachten, maar hier is ‘ie dan eindelijk, de lang verwachte Instalab van de afgelopen twee weken! Ik heb het werkelijk MEGAdruk met het huis en alle andere afspraken die ik nog had staan, dus het loopt allemaal niet zo gesmeerd. Maar no worries, ik voel me helemaal happy en het is prachtig weer, dus komt allemaal goed.

instalab-week-35-36_-1 Vorige week had ik een fotoshoot met Wrangler voor een leuke campagne die we samen aan het opzetten zijn. Vanmiddag komt de post daarvan online! Mijn nichtje Maren werkt bij Wrangler en Tara maakte de foto’s. Uiteraard in het prachtige stadsjie Utrecht.

instalab-week-35-36_-2 Er komt een nieuwe broek uit van Wrangler en BOY OH BOY hij zit zo mooi en lekker. Straks meer info!

instalab-week-35-36_-3 Zusjes <3

instalab-week-35-36_-4 We gingen naar Valencia met vrienden, en ons huisje had een zwembad, dus heb deze rakkers gekocht bij de Xenos. Helemaal niet duur en kijk zo gezellig! Weet niet of ze er nog zijn aangezien het zwemseizoen zo’n beetje is afgelopen al..

instalab-week-35-36_-5 Op 1 september kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Het gaf me zo’n TROTS gevoel. Ik heb gewoon mijn eigen huis gekocht. Een echt grotemensenhuis, en WAT voor één! Nou jullie konden hem al zien in mijn Huis Tour vlog (klik hier) en ik ben er ZO blij mee, serieus ik kan niet stoppen met glunderen als ik er aan denk :)

instalab-week-35-36_-6 En dit is ook een prachtig huis, haha! Ons huisje in Valencia (net 30 min rijden buiten de stad) was echt een waar paradijsje. Hier hadden we in totaal met 9 mensen geboekt.

instalab-week-35-36_-7 En wat hadden we een mazzel met het weer, niet normaal! Nou ja soms was het wel erg heet hoor, en de warmste dag van het jaar kwam ook voorbij (38 graden) maar alles beter dan regen! We lagen hierdoor elke dag bij het zwembad te chillen, zo relaxt! Kan het iedereen aanraden voor de quality time met vrienden om samen een huisje te huren.

instalab-week-35-36_-8 De girls van de groep!! Maren, Diep, Tran, Willem(ijn) en moi!

instalab-week-35-36_-9 Heeeeeerlijk genieten man! Het waren maar 5 dagen maar het voelde als een hele week vakantie. Iedereen had dat, iedereen was weer helemaal opgeladen door deze dagen. We deden één keer heel veel boodschappen en hebben hier de rest van de week van ontbeten en gegeten. ‘s Avonds samen salades maken, BBQen, eten, drinken. We hebben eigenlijk gewoon keihard gechillt. En geen WIFI, dus daardoor kwam ik ook wat meer tot rust. Het was echt top!

instalab-week-35-36_-10 Lol achterin ons huurbusje!

instalab-week-35-36_-11 En oh ja, ik ben ook nog jarig geweest! 32 jaartjes alweer! We gingen uit eten, toen werd ik verrast met een taartje, en daarna had ik VIP tafels met bottle service geregeld bij de club l’Umbracle, dus we konden lekker dansen, chillen en drinken! Het was zo leuk! Iedereen was zoooooo dronken, hahaha! Echt een nacht om niet te vergeten. :)

Best Bday ever!!

instalab-week-35-36_-12 Dit hadden Diep en Tran gemaakt, wat een heerlijkheid! Die twee houden zo van koken en eten he? Ze leven helemaal op als ze het over eten hebben. En deze pasta vongola was een masterpiece. Toppertjes!

Wat wij dus doen: elke maand €25 per persoon sparen op een speciale vriendenrekening. Na 1 jaar heb je met een groep van zo’n 10 man €3000. Hier hebben wij het huisje (via Air BnB) en de tickets van betaald, en wat er over was (best veel nog) gebruikten wij voor boodschappen, uit eten gaan, drank, etc. Uiteindelijk hoefden we deze 5 dagen niets bij te leggen. Dus jongens ik kan jullie echt aanraden om dit ook te doen met jouw vriendengroep!! Eén keer per jaar even 4-5 dagen eruit met zijn allen, quality time, en dat voor €25 per maand. Je kan dan elk jaar weer uitkijken naar zo’n trip!

instalab-week-35-36_-13 Ik was zo bruin geworden dat mijn foundation niet meer matchde, oeps! Dus hier foundation-loos en weet je, voelde ik me helemaal goed bij! Mijn huid ziet er de laatste tijd erg mooi uit, superblij mee! :)

instalab-week-35-36_-14 Toen ik terug kwam uit Valencia ging ik meteen naar mijn nieuwe huisje en wow, papa had zo veel gedaan! Badkamer gesloopt, WC gesloopt, behang van de muren en vloeren eruit. Hij had een week vrij genomen van werk en ZO veel gedaan!! LOVE MY DADDY! <3

instalab-week-35-36_-15 Op de zolder wil ik slapen, maar iedereen zegt: waarom? Daar wordt het warm! Maar kijk zo’n leuke ruimte dit is! Echt mooi met zo’n balkenstructuur die in een punt loopt. En ik slaap nu ook 4-hoog dus ik ben het gewend die warmte. En deze kamer grenst aan het dakterras. Hoe leuk als ik straks mijn ochtend kan beginnen met een bakje warme thee op het terras? Clarence en Coco die dan meteen even komen koekeloeren. Zie het helemaal voor me! :)

instalab-week-35-36_-16 Even een pakje bamisoep gepimpt, maar dan iets uitgebreider dan normaal. Afgelopen zondag maakte ik dit ook voor een stel vrienden en het was een groot SUCCES! Dus het recept zal ik binnenkort posten op de blog. Het duurt even maar wow, dan heb je ook wat!!

instalab-week-35-36_-17 Hartjes in mijn ogen.

instalab-week-35-36_-18 Zo verliefd op mijn kitties! <3

instalab-week-35-36_-19Ze komen me altijd even opzoeken, ook als ik gewoon even een tussendoor powernappie ga doen. Lief he?

instalab-week-35-36_-25 Voor Coco dit fort van kussens gebouwd, dit is nu haar nieuwe slaapplekje. Echt zo leuk, ze kruipt er elke avond zelf in.

instalab-week-35-36_-22 Die zussen van mij worden ook steeds knapper he?

instalab-week-35-36_-23 Larissa ging op donderdag mee naar mijn permanente wenkbrauw treatment (klik hier) en daarna lekker lunchen in het Oude Dorp. Lekkere kroketjes!!

instalab-week-35-36_-24 Donderdagavond kwam Maren even kijken in mijn nieuwe huisje!

instalab-week-35-36_-27 Vrijdag naar mijn vriendinnetje Le, waar mijn nagels werden bijgevuld en ik een HELE toffe chrome finish nam!

instalab-week-35-36_-26 Ze zijn wederom prachtig, lekker dun en wow.. die chrome finish is echt GORGEOUS! Klik hier voor de vlog die ik die dag maakte.

instalab-week-35-36_-20 Oh ja, ik maakte ook nog een leuke video met Bibi, die komt donderdag online!!

instalab-week-35-36_-21 OMG! Bedankt Bibi voor het posten van deze charmante foto, HAHAHA! Het was zo gezellig met haar. Voelde me meteen thuis en op mijn gemak. Bibi is heel lief en zorgzaam, en ook gewoon super funny. Top wijffie!

instalab-week-35-36_-35 Weer even mijn huisje checken, behang afstomen, en wow, check hoe vol de container is!! Vanaf gisteren zijn de badkamermensen bezig met zetten. Ze zijn druk bezig maar je ziet nu nog niet veel progress. Ik ga vanaf volgende week weer even vloggen want dan gaan ze stucen en tegelen en krijgen we al een iets beter beeld van hoe het er straks uit komt te zien. Ben zo benieuwd wat jullie er van gaan vinden!

instalab-week-35-36_-34 Kijk een houten trap. Misschien leuk voor in het halletje? Echt leuk om nu allemaal ideetjes op te zoeken voor in huis! :)

instalab-week-35-36_-28 SMEERBOEL festival op zaterdag!! WAT EEN WEER!

instalab-week-35-36_-29 We kwamen aan rond 17u, vonden vrijwel meteen (per ongeluk) een andere vriendengroep en bleven de rest van de dag gezellig bij elkaar.

instalab-week-35-36_-31 ZO LEUK, samen met mijn nichtje en kleine zusje dansen op een festival. Kon ik vroeger alleen maar van dromen, hahaha! Nu Larissa nog mee de volgende keer, en de rest van de nichtjes. Met zijn allen!

instalab-week-35-36_-33 Tara was die dag 25 jaar geworden. Wat een kanjer is het toch ook he?

instalab-week-35-36_-30 De ochtend erna, veel te vroeg (haha) samen met Le naar de Beautyspot beurs in Jaarbeurs Utrecht. Even wat inkoopjes doen voor haar salon en kijken wat er nieuw was. Mooie jurk heeft ze aan he! Dat is die van H&M Balmain.

instalab-week-35-36_-32Random selfie, vond mijn scheiding wel leuk staan zo, haha!

Hoe is het nu? Mijn korstjes van de wenkbrauwen zijn er zo goed als af, dus de komende 2 dagen ben ik daar wel vanaf. Yeah! Verder heeft Praxis mijn Huisvlog gezien en hebben ze me gevraagd om een samenwerking, echt super awesome!! Ik ga straks dus lekker even langs een Praxis filiaal want ik mag vloeren en verf uitzoeken, wat een mazzel heb ik weer! Verder wat video’s editten, artikelen schrijven, en genieten van het prachtige weer. En mijn huis opruimen want dat is weer eens verschrikkelijk rommelig. Genoeg te doen dus!

En kom vanmiddag ook even terug voor een artikel over de nieuwste Wrangler broek en de winactie die we daaraan hebben gekoppeld!

Hoe gaat het met jullie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

41 Reacties

 1. Marit
  19 september 2016 / maandag, 19 september 2016

  Echt super tof in Valencia zeg! Wij doen precies hetzelfde met een vriendengroep van 8, alleen is het bedrag op dit moment 10 euro per maand omdat we nog niet allemaal een vaste baan hebben. Wij zijn er al een keer van naar Barcelona geweest, dus een beetje hetzelfde idee! Echt zo leuk :)

 2. Vera
  16 september 2016 / vrijdag, 16 september 2016

  Ik zag Tara lopen op Smeerboel! Ik durfde alleen niks te zeggen, oops..

 3. Pip
  14 september 2016 / woensdag, 14 september 2016

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! L’Umbracle, dat is toch die rooftop nachtclub? Ben ik een paar jaar geleden ook geweest, daar kun je inderdaad heeeeeel goed feesten.

 4. Door
  14 september 2016 / woensdag, 14 september 2016

  Ah Serena haha je bent zo’n blij ei!! Love it. Leuke instalab!! Heel veel succes met klussen!!! XXX

 5. Shirley
  14 september 2016 / woensdag, 14 september 2016

  Serena!! Tip! Tip! :) Mocht je nog bezig zijn met behang verwijderen:
  HG behangverwijderaar. Werkt 1000x beter dan zo n stomer!! Echt het is bizar hoe rap dat spul werkt

 6. Sriya Badloe
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Mooie huis! Had de home tour al gezien!
  Btw; waar heeft larissa haar ketting vandaan?

  • Lola
   14 september 2016 / woensdag, 14 september 2016

   Als je dat ‘touwtje’ bedoelt; volgensmij zag ik op hun blog dat ze die van Loavies heeft :)

 7. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat spannend je nieuwe huisje!
  Ben heel benieuwd hoe het uiteindelijk eruit komt te zien:).

 8. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Oh jouw huis ziet er echt mooi uit, van wat ik zo op de foto kan zien <3 Ben super benieuwd naar het eindresultaat! Tof dat je nu een samenwerking met Praxis :)

 9. Syl
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Ik zie dat je zo’n heerlijke open ruimte heb beneden. Pas alsjeblieft op met het open laten staan van je schuifpui met dit lekkere weer. Dieven zijn zo binnen en weer buiten. En vooral zo weg.

 10. peet
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  wat een prachtig huis

 11. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat een top week! Fijn dat het zo goed met je gaat, je straalt echt (:

 12. Ingrid
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Superleuk huis heb je gekocht, wordt vast prachtig! Heel chill ook, dat je al het kluswerk gedelegeerd hebt en zelf gewoon kan werken en partyen enzo! Ben wel een beetje jaloers hoor, ik ben in april verhuisd, maar heb nog niet al het kluswerk gefixed;)
  Ik ben heel benieuwd naar de wranglerlijn, de broeken zien er in ieder geval strak uit.

  • maris
   13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

   Haha dit dacht ik ook. ik was zo moe van verhuizen joh…pfff had nergens zin in!

   Ik zou ook op zolder slapen!
   Leuk om te lezen allemaal!

 13. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Jeetje, Serena, wat een prachtig huis heb je! Dat enorme raam: súper mooi. Het huis past ook wel bij je, voor zover ik dat kan beoordelen, haha!

 14. Merel
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Ben benieuwd hoe jouw katten het gaan doen in het nieuwe huis. Als ze elkaar is een keer beu zijn, kunnen ze gemakkelijk elkaar even ontwijken. Een houten trap lijkt mij een leuk idee. Het geeft warmte.

 15. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Echt een drukke twee weken zo te zien. En heerlijk ff zo’n mini vakantie, gewoon ultiem genieten. Je huisje vind ik echt top trouwens :) Dat van de warme zolder ging er idd meteen door mij heen toen ik je vlog zag, haha.
  Liefs, Susan

 16. Celine
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Ik ben zoo benieuwd hoe jouw huis er uiteindelijk uit komt te zien (:

 17. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Je scheiding zo meer in het midden is inderdaad ook echt wel leuk =D

 18. Hanan
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Oh ben zo benieuwd naar je spa-badkamer.
  Ook je slaapkamer oogt gaaf en ruim,dat wordt echt je prive domein! En praxis,echt kijke gewoon die samenwerking.

  • Hanan
   13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

   Kijke-kikke

 19. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Super fijn dat je gaat samenwerken met praxis. Ik heb ook mijn vloer daar gehaald en nog steeds erg blij mee. Leuk om weer met je mee te kijken. Ik miste het al 😘

 20. Petra
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat een leuke foto’s weer! Volgens mij heb je een leuke week gehad. Je huis is zo gaaf! Ik blijf het zeggen maar dat vind ik echt! Ik vind het juist een super leuk idee om op zolder de slaapkamer te maken. Die ruimte is super mooi! Leuk dat je een samenwerking met praxis aangaat. Ik ben heel benieuwd hoe alles gaat worden. Succes met klussen!
  En als je nog een leuk kunstwerk wilt voor aan de muur kan je me altijd een emailtje sturen. 😜

 21. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Superleuke foto’s! Ik vind de foto van Coco in het ‘fort’ zo leuk :)
  x

 22. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Neejohhhh je was bij Beautyspot! Aaah, zo jammer dat ik je niet heb gezien. Ik vond d’r namelijk niet heel veel aan (los van de ijsjes bus, lol). Jouw huis ziet er zo mooi uit met die grote ramen! Heel benieuwd naar het eindresultaat <3

 23. Sam
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat een mooie ramen en veel licht in je nieuwe huis!
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk met de samenwerking met Praxis.

 24. Kirsten
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Leuke instalab! Je hebt helemaal geen foundation nodig ;) En super leuk van Praxis, scheelt weer in de kosten, zo’n verhuizing/klussen is al duur zat.

 25. Julie Tina
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag Serena! En nog veel plezier/inspiratie met je huis inrichten!

 26. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Hele leuk instalab! Je huis ziet er echt geweldig uit, damn guuuurl!!

 27. Laura
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Kijk uit naar de video met Bibi, vind haar erg leuk ;)

 28. thessa
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Heb je nog tips voor Valencia? Wij gaan er volgende week heen:D

  en YeaH dat de instalab er weer is :D

  • Serena
   Auteur
   13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

   Nee, we hebben wel leuke fietstour gedaan (aanrader) en l’Umbracle/Mye was top om te stappen! Verder alleen bij huisje gechillt.

  • Loes
   13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

   Valencia ben ik al een paar keer geweest en is echt een aanrader om heen te gaan. De combinatie van een leuke (winkel)stad en het strand en de zee zijn fantastisch! Sowieso een aanrader om fietsen te huren (of een fietstour te boeken natuurlijk, kan ook). Veel plezier!

   • Joan
    14 september 2016 / woensdag, 14 september 2016

    Hoi ik ben er nu nog en ga vanmiddag naar huis;
    Leuke tips:huur gewoon voor alle dagen fiets,niet voor een,en die alles op de fiets er zijn vrij veel fietspaden al moet je soms even zoeken en fietsen op de stoep gaat hier ook prima,ga dan al fietsend door het turia park naar die moderne gebouwen,en dan naar oceanographic (?)grootse aquarium park v europa,vonden wij fantastisch vooral de haaientunnel

    Merkat/mercado centrAl ook erg leuk ,iedere dag behalve zondag open tot 1430.hal met allemaal voedselkraampjes

    Als je naar t strand gaat en dan iets verderop doorfietsen liggen meer Spanjaarden en is rustiger,daar zit ook een tentje la mas bonita helemaal fantastisch

    Check de vlog van sanny zoekt geluk:valencia

 29. Mar
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat een ontzettende leuke instalab! Zo vrolijk en gezellig.! Ziet eruit alsof je een heerlijke tijd hebt gehad laatste 2 weken!

 30. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat een leuke week heb jij achter de rug zeg. En wat een drukte zeg. Ik wens je succes met verbouwen. Liefs soraya

 31. Irene
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  He Serena! Wat een super leuke Instalab dit keer en omg dat huis in Spanje zooo mooi! En wat ben ik benieuwd naar die nieuwe jeans van Wrangler? Is die goed voor ons curvy meiden? En stoer dat je gaat samen werken met Praxis!

  Heb genoten van alle mooie foto’s en staat goed die no foundation make up look! ;)

 32. 13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Wat tof dat je een huis gekocht hebt (en wat voor een!) , succes met de inrichting en alles wat erbij komt kijken. :)

 33. sanne
  13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

  Leeeeeeuuuukkkk!!!!! Ik ga over 5 weekjes naar Valencia…. Welk huisje hadden jullie gehuurd? Wel een super leuk idee om elke maand te sparen voor zo’n leuk reisje. Goed idee zeg!

  • Serena
   Auteur
   13 september 2016 / dinsdag, 13 september 2016

   Xalet Laios heette het huisje, via Air BnB!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *