Instalab week 34 | Masterclasses & verjaardagen

De afgelopen week was weer lekker druk en vol! Ik heb 2 Masterclasses gegeven, George’s verjaardag gevierd, nog een verjaardag gehad, in de sportschool gehangen (whut!?), geBBQ met mijn familie vanuit een Volkswagen busje en gekookt met een lieve bezoeker. Een awesome week! Kijken jullie mee?


Vorige week zaterdag heb ik de Masterclass ‘Productfotografie’ gegeven, wat echt enorm leuk was en een groot succes! De meiden waren enthousiast en ik heb ze veel kunnen leren (mijn persoonlijke trucjes en de fijne kneepjes van het ‘vak’). Ik heb prachtige foto’s voorbij zien komen!


Nadat de groep was vertrokken en ik had opgeruimd, was het zo’n uurtje of 16u. Het was prachtig weer, dus ik besloot een wandeling te maken door Houten. Goh, nu ik dit zo schrijf voel ik me echt een oud omaatje, maar wandelen is bést leuk. Vooral als je nog Pokémon Go speelt, zoals ik, hahaha! Op deze manier was ik lekker in de buitenlucht en kon ik mijn eitjes laten uitkomen. Winning! Bovendien kwam ik op plekken in Houten waar ik nooit eerder was geweest. Een leuke manier om mijn geboortedorp te ontdekken.


Geen idee waar dit precies was, maar ik vond het er zo mooi en zen. Het is ergens aan de rand van Houten en vanaf dit punt kon je 3 grote bruggen zien. Hier heb ik wat Pokémon getransferred en geevolueerd, haha! Uiteindelijk heb ik zo’n anderhalf uur gewandeld en aangezien ik toch wat meer wil bewegen, moet ik dit ook blijven doen, bijvoorbeeld 2 x per week. Ik vind wandeling normaal gesproken SAAI, maar als je een spelletje speelt is het wel OK.


Toen ik thuis kwam nam ik een video op, namelijk mijn Primark Beauty Shoplog, en daarna maakte ik deze selfie! Geinig he die hartjes?


Oh ja, dit wilde ik jullie nog laten zien. Zoals jullie misschien weten, of niet weten, heeft Lidl een goede wijnselectie. Ik haal er regelmatig een prima wijntje vandaan! Ik vergeet dan alleen een foto te maken van het etiket, zodat ik de keer erop geen idee meer heb welke het ook alweer was. Maar deze tip kreeg ik van Tara en nu heb ik WEL een foto gemaakt voor jullie! Het is een lekker, fris en biologisch wit wijntje. En dat voor een paar euro, dus zeker even uitproberen zou ik zeggen!


Op zondagavond hadden Tara en Larissa een vintage Volkswagen busje gehuurd, en ze besloten spontaan om ‘s avonds ergens te BBQen. We vonden een plekje in Vreeland en hier hebben we gezellig met zijn allen gegeten.


Toen het donkerder werd deden mijn zusjes de lampjes aan en het was ZO knus! Net alsof we aan het kamperen waren, die goeie ouwe tijd!


Het werd behoorlijk fris, dus gelukkig had mama dekentjes meegenomen om lekker onder te zitten. Mochten jullie benieuwd zijn naar de gezellige vlog waarin mijn zusjes rondrijden in de Volkswagen, check hem hieronder! Ook wil ik ze feliciteren want ze hebben de 100,000 abonnees gehaald op YouTube, supergoed!! TROTS!


Op maandag ben ik maar weer eens de sportschool in gedoken. Uhg. Drie dagen lang spierpijn gehad in mijn benen, haha! Maar ja, ik moet gewoon iets doen!


Toen ik thuis kwam scheen de zon en lag Clarence met zijn koppie van de zonnestraaltjes te genieten, hihi! Wat een zonaanbidder is het toch ook!


Op dinsdagavond maakte ik deze maaltijd, die ik ‘cowboy maaltijd’ noem. Ik vind het gewoon echt zoiets wat cowboys eten als ze met hun paard over de prairie rijden en dan ‘s avonds een kamp maken. Dat komt denk ik omdat ik vroeger vaak de Lucky Luke strips las van papa, want daarin at hij altijd bonen uit blik. De worstjes scoorden we vorige week in de Duitse supermarkt, wil er snel weer eens heen!


Op woensdag was George jarig (hoera! 29 jaar!), maar we deden niets speciaals. Gewoon lekker gewerkt, en tegen de avond keken we de favoriete documentaire van George, eentje waarin ze alles achter de schermen laten zien van de game The Last of Us. Dit is echt ZO’N GAAF spel, wow! Ik denk het beste spel wat ik ooit heb gespeeld. En leuk om te zien hoe zo’n spel tot stand is gekomen en wat een werk en details erin worden gestopt, ongelofelijk!


Donderdag was een druk thuiswerkdagje, maar vrijdag was nóg drukker! Allereerst kwam Lara, een prachtige lange meid, bij me langs. Ik heb van de week namelijk een oproepje geplaatst waarin in samen wil koken met bezoekers voor de Food Friday categorie. Lara was de eerste die langs kwam en jullie zullen haar gerecht snel terug zien op de blog. Spannend! Maar vooral… lekker! Jeetje, ik heb gesmuld.

Mocht je dit nu lezen en denken, IK WIL OOK MET SERENA KOKEN!! Ik ben op zoek naar familierecepten of gerechten met een verhaal en waarbij leuke anekdotes verteld kunnen worden. Bijvoorbeeld een gerecht waarmee je de liefde van je leven hebt veroverd, of een gerecht waar je hele speciale herinneringen aan hebt. Een recept met een VERHAAL! Mocht jij zo’n recept hebben, stuur mij dan een mailtje: serena@beautylab.nl met als onderwerp FOOD FRIDAY. Als ik je uitkies dan gaan we samen bij mij koken in Houten.


Toen ik Lara had uitgezwaaid racede ik naar de supermarkt om boodschappen te doen, en toen zag ik dit lieve hondje zitten. Net een knuffelbeertje! Hij was zo lief en trouw en blafte niet, echt een braaf hondje.


Daarna weer de sportschool in gedoken. Ik heb nu een manier gevonden om mezelf te dwingen: ik kijk een serie en die mag ik van mezelf ALLEEN kijken in de sportschool. Ik ga bijvoorbeeld een half uur op de ligfiets en dan kijk ik Broadchurch op Netflix. Omdat ik heb gesport mag ik van mezelf de serie afkijken als ik thuis ben. Maar wil ik de serie verder kijken, kan dat alleen na een lichamelijke activiteit (nee, sex telt niet mee, haha!). Ik denk dat het gaat werken!


Na de sportschool hebben George en ik in de keuken gestaan en maakten we dit klaar. Ik ben de naam vergeten, maar het is een Tsjechisch kipgerecht. Onze beide families kwamen namelijk eten voor George’s verjaardag.


Cadeautjes uitpakken en Jason hielp goed mee, haha! George was superblij met zijn cadeautjes. Van mij kreeg hij een nieuwe Ray-ban, een The Last of Us art poster (van Etsy), een boek (The World Without Us) en een telefoonhoesje. Van zijn zus gewichten om mee te trainen, van zijn ouders een decoupeerzaag en van mijn ouders en zusjes een boormachine. Het blijft moeilijk om goede cadeautjes te verzinnen voor mannen, maar dit keer was het raak! Alleen… nu wordt het wel weer lastig om te verzinnen wat we hem voor Kerst gaan geven denk ik.


Op zaterdag was het tijd voor de laatste Masterclass, namelijk ‘Geld verdienen met bloggen’. Ik had een hele leuke groep meiden aan tafel (waarvan ik er sommigen al eens had gezien) dat ik alle ins & outs heb verteld over hoe je van je hobby nu écht je werk kunt gaan maken. Hoe ik het zelf heb aangepakt, en wat voor trucjes er zijn om te zorgen dat klanten en PR bureaus je serieuzer gaan nemen. Het was een hele inspirerende middag en ik heb het gevoel dat ik de meiden een goede zet in de juiste richting heb gegeven! Het geeft mij ook zo veel energie om mijn kennis te delen, ik houd ervan!


Na de Masterclass gingen George en ik naar de verjaardag van Frank, zijn zwager, die 33 jaar is geworden. Lekker BBQen in de tuin! Daarna zette George me rond 21u af bij Maren, die ik al een tijdje niet had gezien. Het was heel gezellig en we hebben goed bijgekletst. We begonnen bij De Zaak en gingen daarna via ‘t Hart naar haar huis, voor een laatste drankje.


Happy campers!

Zo, dat was mijn week weer. Het is vandaag een prachtige dag, dus ik ben mijn telefoon flink aan het opladen en ga me klaarmaken voor een wandeling van anderhalf uur. Dit keer neem ik ook even een flesje water en een appeltje mee, denk ik. Wat zijn jullie plannen vandaag?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. Melanija
  31 augustus 2017 / donderdag, 31 augustus 2017

  Gefeliciteerd met George’s verjaardag! En wat een super leuk idee van je zusjes om zo’n Volkswagenbusje te huren, zo gezellig om te BBQ’en met dekentjes en die schattige lichtjes.

 2. Denise
  29 augustus 2017 / dinsdag, 29 augustus 2017

  Wat een gezellige week!
  En nog van harte gefeliciteerd George!

  x

 3. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Wat een gezellige foto’s weer allemaal en leuk je nieuwe rubriek dat je gaat koken met kijkers :)

 4. Loes
  28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Even een vraagje off-topic, waarvan is je ronde tafel die je in de keuken hebt staan? Hij is prachtig!! Heb al gezocht op je site of ik het ergens kon vinden, maar helaas! Je zou me erg helpen, alvast bedankt! :)

  • Serena
   Auteur
   29 augustus 2017 / dinsdag, 29 augustus 2017

   hi Loes,
   hij is van The House Doctor! De stoelen ook (model is Ace).

 5. Emma
  28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Ik wandel/jog ook veel liever met mijn pokemon aan haha. Welk level ben je ondertussen al? Vast wel hoog want voor zo ver ik me kan herinneren was je vroeger ook al een fervente speelster ;)

 6. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Fan van je glitternagels! Tof lakje voor in de winter; lijkt wel ijs. :-)
  Hoe gezellig ziet die barbecue vanuit het busje eruit? En yep, Pokémon GO maakt wandelen nog steeds tof, haha!

 7. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Je masterclass was top! Nogmaals bedankt voor het delen van je kennis! Ik kan er deze week gelijk grotendeels mee aan de slag gaan, want ik heb lekker een weekje vakantie. En ik heb dankzij je masterclass gewoon serieus zo belachelijk veel ideeën voor artikelen gekregen dat ik de komende 9 weken 4 artikelen per week kan plaatsen (als je mijn photodiary mee telt dan).

 8. Deborah
  28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Hoi Serena!

  Wat n leuke week had je weer!

  Hoe gaat het eigenlijk met Angel?

  Zal ze binnenkort weer een leuk stukje schrijven voor Beautylab?

  Groetjes Deborah

 9. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Je masterclass was echt heel leuk en informatief! Ik zit al vol met ideëen en hopelijk kan ik er binnenkort een aantal toepassen! Ik mis Clarence en Coco nu al by the way, ze zijn te lief gewoon haha.

 10. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Wat heb ik genoten bij je masterclass! Heel leuk dat ik je eindelijk eens heb ontmoet. Nog gefeliciteerd trouwens met George, als ik dat wist was ik niet met lege handen gekomen haha.

 11. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Wat ziet die masterclass fotografie er leuk uit!! Iedereen zo lekker in zijn eigen ‘zone’ Lijkt me inderdaad erg leuk om al die resultaten daarna te zien.

 12. 28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Ziet eruit als een drukke, maar gezellige week met veel lichamelijke beweging!

 13. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  De masterclass was echt super leuk! Heel erg bedankt en nog van harte gefeliciteerd met George ❤

  Xx

 14. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Wat heerlijk om al die fijne momenten voorbij te zien komen! Ik ga je zeker even mailen voor mijn bijzondere recept:) Lieeefs

 15. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Wat een drukke en gezellig week heb je achter de rug. Ikzelf ben vandaag terug gekomen van vakantie uit Oostenrijk waar ik ook veel leuke dingen heb gedaan. Vandaag uitrusten, uitpakken en voorbereiden op morgen. Morgen namelijk mijn eerste dag op de studie waar ik aan begin. Yay!

 16. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Ohhh, geweldig, zo’n busje! Daar wil ik een keer mee op pad. Met mijn hond, uiteraard.

 17. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Broadchurch is zo’n gave serie! Helaas zijn er maar drie seizoenen…

 18. Britt
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Oeh, ik ga maar even goed nadenken over leuke recepten met leuke verhalen, zou heel leuk zijn om met jou te koken! Complimenten voor je mooie sportleggings trouwens!

 19. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Toffe week! Gefeliciteerd nog met George :D Leuk ook de masterclasses, lijkt me zeer inspirerend! Ik vind wandelen trouwens hartstikke leuk! Ben nu twee maandjes in Buenos Aires en wandel wat af hier, makkelijk twee uur per dag. Heerlijk! Grappig wat je zegt over de bonen trouwens haha :) Ik at in Nederland vrijwel nooit bonen, alleen een paar keer in mijn leven denk ik, en kikkererwten en linzen had ik zelfs nog nooit gegeten. In Colombia is dat dagelijkse kost en nu eet ik het ook meerdere keren per week. Is inderdaad wel iets cultureels denk ik :)

 20. Syl
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Bij mijn sportschool kan ik netflix aanzetten terwijl ik sport haha… dus iedereen zit met zijn eigen oortjes een andere film of serie te kijken op zijn eigen scherm haha.
  Meestal hou ik het bij youtube.

 21. Madeleine
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Klinkt weer als een gezellige week! Ik sport best veel en wilde deze week weer wat nieuwe sport kleding inslaan voor weer een nieuw seizoen (je moet jezelf maar een reden geven om weer te shoppen ;-))! Welk merk heb jij hier aan? Heb nl altijd zwart, moet van mijzelf wat meer kleur dragen. Fijne zonnige wandeling zo!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *