Instalab week 33 | DNA test en Punk concert

Elke week als ik mijn Instalab aan het tikken ben denk ik, heb ik wel genoeg foto’s gemaakt? Soms zijn het er maar 20, soms wel 60 (ik maak er meestal extra veel als ik in het buitenland ben) en ook deze week waren het er ontzettend veel. Ik was gewoon in Nederland, maar heb erg veel gedaan en erg veel afspraken gehad, vandaar! Ik zal er dit keer daarom geen lappen tekst onder plakken anders ben je morgen nog bezig met lezen, hahaha! Kijken jullie mee naar mijn avonturen van de afgelopen week?

instalab week 33_ - 1 Op maandag ging ik naar Salon B, die onlangs een filiaal hebben geopend in Utrecht, namelijk aan de Minrebroederstraat. Vanaf het station liep ik via de Zadelstraat en ik kon het niet laten om deze mooie foto te maken van de Dom. Het zonnetje scheen en het was echt een prachtige dag!

instalab week 33_ - 2 Altijd charmant, die kappersfoto’s, haha! Hoe het eindresultaat er uit ziet weten jullie inmiddels!! En moch je het gemist hebben check dat dit artikel even.

instalab week 33_ - 3 Die avond ging ik bij mijn ouders eten en maakte ik deze snoezige foto van een slapende Rama.

instalab week 33_ - 4 En na het eten nog even een ijsje halen bij Italia en genieten van de ondergaande zon.

instalab week 33_ - 5 En DAARNA toch nog even Utrecht in, samen met Ellis, om wat Pokémon te vangen. Ik had mijn laptop mee want daar heb ik de Pokémon Go live map op gedownload, hihi. Hier zitten we even bij de Mac, want van al dat gevang krijg je honger! :D

instalab week 33_ - 6 ‘s Nachts nog even Netflixje kijken in bed, met toeschouwer Clair. Ze komen nu echt elke avond bij me liggen, zo gezellig! Heeeeel af en toe blazen ze naar elkaar, maar echt veel minder. Vaak kom ik thuis en liggen ze allebei op bed heel vredig.

instalab week 33_ - 7 Op dinsdag sprak ik af met mijn nichtje Maren, die bij Wrangler werkt, om het eea door te nemen. Samen werken we namelijk aan een superleuk project! We spraken vrij vroeg af en aten meteen ontbijt bij Elize in de stad.

instalab week 33_ - 8 Toen we naar Elize liepen kwamen we een tassenwinkel tegen met een MEGA rugzak. SHOUT OUT NAAR ALLE BRUGPIEPERS!

instalab week 33_ - 9 Even snel meubeltjes kijken. Moet ook gebeuren! Ik ben er nog helemaal niet mee bezig, maar ik krijg volgende week mijn sleutel al dus ik mag op zich best opschieten.

instalab week 33_ - 10 Wat is Utrecht toch leuk he? Overal zijn verborgen straatjes en prachtige, oeroude huisjes.

instalab week 33_ - 11 Ineens ontdekten we een Kruideniers museum. We gingen even snel spieken.

instalab week 33_ - 12 Kijk zo leuk! Zoals vroeger. Hier kochten we wat snoepjes en boven is een mini museum (gratis toegang) waar allemaal oude blikken en verpakkingen van vroeger tentoongesteld zijn. Mocht je in Utrecht zijn ga dan zeker eens langs Betje Boerhave Kruideniersmuseum, adres: Hoogt 6 in Utrecht. Super schattig.

instalab week 33_ - 13 Die middag had ik een afsprak met Sander, die samen met zijn broer een bedrijf is gestart waarmee je DNA wordt getest en op basis hiervan advies wordt gegeven qua sport en voeding. Super interessant! Mijn DNA wordt inmiddels getest en zodra ik uitslag heb die ik verslag.

instalab week 33_ - 21 Breakfast!

instalab week 33_ - 20 Op woensdag was het TOP weer, dus het was de hoogste tijd voor park chillings. Ik ging samen met mijn nichtje Hester en haar kinderen, en later sloten Larissa, Tara, en allemaal andere vriendinnen aan. Super gezellig!

instalab week 33_ - 19 Ijsje eten!

instalab week 33_ - 18 Ik had een Gin Tonic ijsje, lekker fris!

instalab week 33_ - 17 Noah was helemaal in zijn nopjes met de Hubba Bubba kauwgom die ik hem had gegeven. Ik wilde die kauwgom vroeger ook altijd zo graag!

instalab week 33_ - 16 Yeah, bovenaan! We hebben die dag heerlijk gechillt, gegeten, gelachen, en samen met Noah nog wat Pokemon gevangen en een Gym veroverd. Was echt een leuke, geslaagde dag!

instalab week 33_ - 15 Kijk, Coco kwijlt tegenwoordig ook. Ewl! Hahaha!

instalab week 33_ - 23 Op donderdag sprak ik af met Laura, maar ik werd gedwarsboomd door de NS die me in een defecte trein had gezet waardoor iedereen één uur en een kwartier stil stond in die bloedhitte. Heb nog nooit zo lang in een trein vastgezeten! Gelukkig wel wat mails kunnen beantwoorden.

instalab week 33_ - 24 Daarna had ik trek als een paard, dus hebben we lekker tapas gegeten bij Barca aan het Marie Heinekenplein.

instalab week 33_ - 26 En daarna door naar Real Hair Online, waar ik mijn Festival Clip-ins ophaalde. Kijk zo mooi! De kleur is echt perfect! Ik moet nog even goed oefenen met inbrengen, maar zodra ik het goed onder de knie heb zal ik er een uitgebreid artikel aan wijden.

instalab week 33_ - 25 Het was zo gezellig met Laura! Hierna zijn we naar de premiere van Ben-Hur geweest, wat we een spannende, mooie film vonden maar wel met een té zoetsappig (bijna onbegrijpelijk) einde. En toen besloten we spontaan naar de Parade te gaan!

instalab week 33_ - 27 Funda van Real Hair Online was er ook met een stel leuke vriendinnen, we haalden de beste vriend van Laura – Alfredo – op, en samen gingen we dansen in de Silent Disco en daarna natuurlijk in de Zweefmolen. HET WAS ZO LEUK! Het werd een latertje en ik pakte de nachttrein terug naar Utrecht.

instalab week 33_ - 28 Op vrijdag was ik uitgenodigd voor het programma Chick Chat op Ziggo kanaal 13. Ik kende het niet, maar het is een superleuk, interactief LIVE programma waarbij de kijkers heel actief worden betrokken.

instalab week 33_ - 29 In de studio.

instalab week 33_ - 30 Het was onwijs leuk om in de uitzending te zijn! Presentatrices Cath en Gentle deden het super!!

instalab week 33_ - 31 Op zaterdag ging ik weer even naar Van Manen badkamers omdat ik had besloten dat ik ook de WC wilde verbouwen (die zit apart op de tweede verdieping, maar wel zo leuk als die in dezelfde style als de badkamer is, bedacht ik me) en daarna ging ik wat quality time spenderen met Nena en dochtertje Sarah. Hier staan we op winkelcentrum het Rond bij de Fladder pomp.

instalab week 33_ - 32 Daar moet je heel hard aan draaien en dan komt er water uit, verderop. Het was lekker weer en Sarah is echt een waterrat, dus die vond dat helemaal geweldig! Ik draag trouwens een jurkje van Nena, want ik was weer eens veel te warm aangekleed. Vandaar die slechte combinatie met chunky sneakers eronder, haha.

instalab week 33_ - 33 Kijk wat Nena voor me heeft gemaakt! Een notitieboekje bekleed met leer. Echt prachtig! Echt superchique. Nena is ook ZO creatief. Ben er superblij mee.

instalab week 33_ - 34 En toen ik weg fietste bij Nena werd ik ook nog eens getrakteerd op deze prachtige regenboog. Hij was zo hoog, kreeg hem er niet eens helemaal op.

instalab week 33_ - 35 Sky porn!

instalab week 33_ - 37 instalab week 33_ - 36 Die avond spraken we af bij Maren thuis, want het was tijd voor dansjes op de muziek van Vunzige Deuntjes! Een superleuk bobbeling/soca/dancehall/hiphop feestje in de Tivoli. We bleven tot het einde en toen pakte ik de taxi terug naar Houten.

instalab week 33_ - 38 Gisteren gingen we naar het concert van Good Charlotte in Tivoli. Jaren geleden ontdekten we deze punkpop band en bezochten we hun concert in de 013 in Tilburg, en nu kwamen ze eindelijk weer terug! Ze hebben ook een nieuw album en die is echt supergoed. We hadden er zo veel zin in!

instalab week 33_ - 39 Larissa, Tara, Dionne en ik, vlak voor we naar binnen gingen!

instalab week 33_ - 40Jongens, het was echt te gek!! Ze gaven een top show, speelden zowel oude als nieuwe nummers, spraken leuk met het publiek, heb de hele show gesprongen, meegezongen en gelachen!! Ik was bekaf. Na de show nog een aantal superlieve lezers van mijn blog gesproken. WHAT A NIGHT! Als je Good Charlotte niet kent maar wel van punk/rock/pop muziek houdt, zoek ze zeker even op op Spotify. LOVE THEM!

Nou, dat was het weer deze week. Komende week wordt het lekker weer dus ik probeer het even rustig aan te doen qua zakelijke afspraken, zodat ik nog wat van het zonnetje kan genieten! Wat zijn jullie plannen deze week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

31 Reacties

 1. Senna
  28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

  Wat zie je er mooi uit op die foto met die clip-ins! Ben er heel benieuwd naar.

 2. D
  26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

  Zou je me kunnen vertellen waar je witte shirt van is?:)

 3. 24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Ik ben zo jaloers… Ik had er super graag heen geilt maar helaas niet gelukt.

 4. Lien
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  Oooooh jaloers! Ik ben een mega Good Charlotte fan en zag ze vorige donderdag op Pukkelpop in België maar ik wou zo graag naar een zaalshow…
  Nu, ze zeiden dat ze volgend jaar terugkwamen, dus terug eventjes geduld! :)

 5. Nikita
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  weer leuke foto’s allemaal !
  mijn katten kwijlen soms ook. Meestal als katten kwijlen is dit van genot, mijn kat doet het ook alleen maar als ze geaaid wordt en aandacht krijgt… Gekke beestjes toch ^^

 6. Lillie
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  Haha mijn kat kwijlt ook heel vaak. Dit komt doordat hij dan zo hard spint dat hij het niet meer binnen kan houden. Zijn bek gaat dan ook altijd een stukje los hahahah

 7. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Zo wat een gezellig maar drukke week heb je gehad zeg. En wat een afwisseling. Je ge iets er lekker van zoals het hoort. Liefs soraya

 8. M
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Wauw wat is Sarah al weer groot geworden zeg!

 9. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Heerlijke week volgens mij! Leuk verslag weer :)

 10. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  OMG ik wist niet dat Good Charlotte nog bestond :)

 11. Syl
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Good Charlotte… bestaat die nog?! WOW nostalgie hehe

 12. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  wat hebben jij en laura toch een prachtig figuur zeg, je haar is trouwens echt leuk geworden!

 13. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ziet eruit als een leuke week!
  Helaas kwam ik er net te laat achter dat Good Charlotte naar UTRECHT kwam! :O
  Heb deze band nog niet zo lang geleden ontdekt, maar had helaas dit weekend al 3 feestjes, haha.. :P

  Ook super leuk dat je bijna je huisje kan gaan verbouwen!

 14. Lucy
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hoi Serena! Mooie bank op de foto! Als je van die stijl houdt (wat lager, wat langer) raad ik je aan eens naar de Wehkamp bank Torino bekijken. Hij is er in allerlei leuke kleuren, oa okergeel, maar ik ben voor biggetjesroze gegaan. Aangezien er nu geen man is die zich met mijn inrichting bemoeit heb ik mijn kans gegrepen :D

 15. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Good Charlotte wauw ik kan hun oude nr’s nog zo mee zingen haha inmiddels meer dan 10 jaar geleden dat ik echt fanatiek naar hun luisterde. Misschien dat ik in januari wel naar hun concert ga… Ik vind je haar trouwens onwijs mooi geworden

  • 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

   Waar komen ze in januari? Kan het niet vinden (A)

   • 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

    Ik dacht dat ik dat net ergens tussen de comments zag staan:p??? Of toch niet???…..

    • Lola
     22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

     Was een comment van Serena, dus ik gok dat ze dit tijdens de show gezegd hebben en dat er nog geen officiële announcement is geweest, ook omdat Serena het over januari OF februari had in plaats van iets specifieker te zijn ;)

     Ik ga zelf gewoon even goed hun fb in de gaten houden in iedergeval! Lijkt me heel tof om ze eindelijk eens te zien :)

 16. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ik ben heel benieuwd naar die clip-ins! Ik volg Laura nu een tijdje en haar staat het ook zo mooi maar ik ben benieuwd hoe dat inzetten werkt en of je dat zelf ook goed kunt doen.

 17. Diana
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ik moest keihard lachen om je double rainbow snap!-

 18. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  DOUBLE RAINBOW! Je haartjes zijn prachtig Sereen! Ik ga kijken of ik deze week een beetje kan functioneren en van het weer kan genieten. Afgelopen zaterdag nacht werd er om 4u snachts bij mij aangebeld, en paar minuten later weer. We wonen op de begane grond dus ik was zo bang dat het inbrekers waren die keken of mensen thuis waren, we hoorden namelijk niemand (dronken/aamgeschoten) wegrennen en mn vriend keek ook nog even in de buurt maar zag niemand. Vannacht klaarwakker gelegen dus ik hoop dat de angst snel verdwijnt! Geniet van t weer deze week lieverd! x

 19. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  je haar is zooo pretty geworden :D

 20. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Het notitieboekje van Nena is super mooi! Begrijp dat je er blij mee bent.

 21. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Wat een super leuke week zeg! Die festival clip-ins staan je echt fantastisch!

 22. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Leuk weer. Oh en ik ben benieuwd naar de DNA test.

 23. Henrieke van Maaren
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Wat een leuk weekje! Woensdag was het inderdaad heerlijk weer, en heb ik me trouwjurk in Utrecht opgehaald! Want vrijdag ga ik trouwen! Dus mijn planning voor van de week is alle laatste dingetjes regelen voor de grote dag! Fijne week Serena, en geniet lekker van het zonnetje! :)

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

   Wow, spannend! Ik wens je een hele mooie dag vrijdag, maar dat gaat vast en zeker lukken ;)

 24. Vera
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hahaha geweldig ik luisterde good Charlotte toen ik 15 was (intussen 23) en helemaal ik mijn emo fase zat. Inclusief roze haar :’) wist helemaal niet dat ze nog steeds albums maken en dus nog in Nederland kwamen! Toen in de 013 was ik er ook bij.

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

   hi Vera, het nieuwe album staat op Spotify en is zeker het beluisteren waard, als je er nog van houdt! En in januari of februari komen ze weer terug, dus misschien gewoon weer eens naar hun concert gaan en good old times herbeleven? hahaha! Ik wil er sowieso weer heen!

  • Marieke Veenendaal
   22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

   Haha! Ik was zo’n tien jaar geleden ook enorm fan van Good Charlotte (en Simple Plan!) maar wist ook niet dat ze nog optreden enzo. Prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *