Instalab week 33 | Marshall’s eerste modellenklus

Goedemiddag! Vandaag vertel ik jullie graag over mijn afgelopen week. Het was een leuke week en tevens de eerste modellenklus voor Marshall. Ook heeft Marshall nóg meer lopen draaien, gaven George en ik een klein kraamfeestje voor mijn ooms & tantes, kreeg ik weer superleuke producten opgestuurd en paste ik op een drietal lieve poezebeesten van de buren. Kijken jullie mee?


Kijk ‘m goan! Die kleine boef heeft nu echt goed door hoe hij van rug naar buik moet draaien. Vorige week lukte het soms wel, soms niet (armpje in de weg), maar nu is er geen stoppen meer aan. Ik kan hem nog geen 5 seconden op zijn rug leggen of meneer ligt alweer op zijn buik. Maar goed, na een tijdje wordt hij moe en begint hij te mopperen want terugdraaien heeft hij dan nog niet door, haha! Hopelijk leert hij dat snel, dan heeft hij alles wat meer in de hand.

Dit is trouwens een deel van een foam speelmat die ik heb gekocht (ik kan hem nog 2,5 keer zo groot maken, maar heeft nu toch weinig zin nu hij nog niet kan kruipen). Mooi ding he? Er is natuurlijk niets mis met die felle gekleurde speelmatten met cijfers en letters, maar deze vond ik toch nét iets chiquer voor in mijn interieur. Hij is van het merk Skip Hop en ik bestelde het via bol.com. Niet goedkoop, maar wel goede kwaliteit en een mooi design.


Hier kijkt Marshall ZOOOOO lief! Ik heb dit Bumbo zitje besteld omdat hij zitten vele malen interessanter vindt dan liggen, maar bij nader inzien ga ik hem toch weer terugsturen. Ik mag Marshall er maar een kwartiertje per dag in zetten vanwege zijn rug, en ja… een kwartier is net niets. Dan kan ik hem liever een kwartiertje op schoot nemen. Op zich een leuk ding en ik denk voor sommige ouders en baby’s echt een uitkomst, maar aangezien Marshall een beetje voorloopt denk ik dat hij binnen nu en 2 maanden toch wel zelf kan zitten. Dus voor die 2 maanden en dan dat ene kwartiertje per dag, stuur ik hem toch liever terug. Wat is jullie ervaring met de Bumbo?


Op dinsdag had Marshall zijn eerste modellenklus, haha! De foto’s zijn voor een internationale campagne voor Joolz, HOE GAAF?! Marshall en ik werden gevolgd in onze dagelijkse bezigheden in de gloednieuwe Joolz Day3. Onze foto’s komen in de boekjes te staan die over de hele wereld worden verspreid, samen met foto’s gemaakt van moeders en baby’s in Londen, Berlijn en New York. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Dit was het team waarmee we de hele dag bezig zijn geweest; de fotograaf Denny, Joolz creatives Florence en Dirk en Hazjar, die de PR voor Joolz verzorgd.


We begonnen thuis met foto’s maken. Dit plaatje heeft Hazjar met haar telefoon genomen en ik vond het zo’n gezellige foto, zo met Coco erbij. Echt lief.


Daarna zijn we naar Utrecht gegaan om te lunchen bij The Streetfood Club en ook hebben we foto’s gemaakt in het Julianapark, een prachtig park met fontein en hertjes.


Speciaal voor de foto heb ik zijn leukste rompertje aangetrokken! Krijg er veel vragen over, het merk is Trixie.


Ahhh, hier smelt mijn hart van <3


Hebben jullie deze winactie al voorbij zien komen op mijn Instagram account? In samenwerking met Koopjesdrogisterij verloot ik een superleuk pakket gevuld met producten voor zowel mama als baby. Mocht je nog niet hebben meegedaan, klik dan hier!


Ik heb een paar dagen op de katten van de buren gepast, zijn het geen dotjes? Dit is Bono van 18 jaar oud.


En dit is Bentley. Echt een prachtige kat. Maine Coon’s zijn zo groot en al helemaal vergeleken bij mijn eigen katjes.


En dit is Benz. Hij en Bentley zijn nog jonkies van 1 jaar oud.


Andermans katten zijn leuk, maar je eigen katten zijn toch altijd de leukste hoor! Hier ligt lieve Clarry achter ons terwijl we TV kijken, met een pootje op George’s schouder. Hij legt dat pootje op de gekste momenten op je schouder. Bijvoorbeeld bij een spannende of juist zielige scène. Dan moeten wij altijd heel hard lachen, alsof hij je echt wat mental support wil geven.

Of misschien is dat ook wel zo, haha! Je weet het niet!


Nou, de katjes zijn niet alleen gewend aan Marshall, ze liggen ook het liefst bij hem in de buurt. En het fijne is dat als hij ze wel eens per ongeluk slaat of schopt ze gewoon opstaan en weggaan. Hoef ik in elk geval niet bang te zijn dat ze hem aanvallen of iets. Valt me allemaal reuze mee hoe het gaat zo samen!


Leuke nieuwe oorhangers opgestuurd gekregen van Lovers Generation!


Selfie!

Je kan het hier niet zo goed zien, maar ik krijg echt al wel grijze haren, man! Ik denk toch zeker wel een stuk of 20 nu, verdeeld over mijn hoofd. Ik trek ze er stiekem uit, hehehe! Oh, over haren gesproken; ik ben bezig met een artikel over haaruitval na de zwangerschap. Ik heb er (nog) geen last van, en ik weet dat niet iedereen er last van krijgt dus hopelijk blijft het me bespaard. Hebben jullie er wel last van gehad? Ik heb van Nena wat foto’s gekregen, maar mochten jullie nog foto’s hebben van jullie haaruitval die ik mag delen in het artikel, mail me dan graag even. Ook alle tips tegen haaruitval zijn welkom!


Op zaterdag hebben George en ik een verlaat kraamfeestje gegeven voor alle tantes en ooms, en ook kwam mijn nichtje Hester met haar gezin even langs. Lorena was helemaal in de ban van Marshall, ze is echt dol op baby’s! Echt een lief en grappig kind is dat toch. Zo veel kletspraatjes ook. Kan niet wachten tot ik gezellig met Marshall kan praten.


Mijn nichtje en haar knappe gezin. Marshall blends right in!


Bij grote neef Noah op schoot.


De dag erna, zondag, ging ik lekker wandelen. Ik belannde bij mijn ouders waar ook Tara op bezoek was en natuurlijk moest er ook geknuffeld worden.


Deze foto stuurde Tara me toe met de caption “Neee, dat méén je niet?!” en vond hem wel passend, haha! Marshall heeft zo’n expressief gezichtje.


Wat vinden jullie trouwens van onze nieuwe opstelling in de huiskamer? Ik vind het nog wel wat leeg, dus hier achter de bank wil ik een hoge kast neerzetten en ook wat lijstjes ophangen.


En in dit hoekje wil ik een bureautje neerzetten, zodat ik in de huiskamer kan werken als Marshall (later) door de woonkamer kruipt. En als hij nog wat groter is kan ik hier een speelgoedhoekje van maken. George wil een loopbrug maken vanaf de keuken naar het onderste plankje, want nu kan Coco er natuurlijk niet op en dat is zonde!


Hier ben ik benieuwd naar! Ken je die pennen nog van vroeger, waarmee je verschillende kleuren had in 1 pen? Die waren vroeger echt de shit, haha! Dit is hetzelfde principe, maar dan verschillende kleuren wenkbrauwpotlood, concealer én highlighter in één pen. HOE GAAF! Enne, mocht je willen pre-orderen, gebruik dan de speciale actiecode die je hier op het briefje ziet staan voor een gratis luxe sample!

Nou, dat was ’em weer deze week! Komende week ben ik druk met werken vanuit huis. Er staan best wat campagnes op de planning en Marshall is ook wat lastiger dan voorheen, dus het werken gaat minder snel. Hij wil niet altijd meer aan de borst drinken. Heel gek! Dan huilt hij en is hij te overstuur om goed aan te happen, maar aan de fles wil hij dan weer wel. Hij maakt denk ik een flinke sprong mee nu, is sneller afgeleid, wil van alles ontdekken en dus ook minder slapen en ‘saaie’ dingen doen zoals borstvoeding, haha! Dus ik ben wat trager, maar als ik op tijd begin komt het werk uiteindelijk wel af.

Hoe was jullie week?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

 1. Jessica
  28 augustus 2018 / dinsdag, 28 augustus 2018

  Ik wilde al een tijdje reageren maar ik dacht iedereen moet zelf weten voor welke stoeltjes of methode hij of zij kiest, maar nu je het vraagt .. ;).

  Ik werk zelf al jaren met kinderen en Bumbo stoeltjes geven mij rillingen over mijn lijf. Een kind moet vanuit zich zelf dingen ontdekken en heeft hierbij alleen bij uitzonderingen hulp bij nodig. Een Bumbo stoel zet het lichaam van een kindje in een houding die (nog) onnatuurlijk is en het kindje nog niet aan kan (denk aan spieren die nog niet ontwikkeld zijn). De reden waardoor kinderen in deze tijd vaak verdrietig zijn of mopperen wanneer ze liggen is omdat ouders steeds vaker kindjes verticaal optillen ipv horizontaal. Een kindje raakt gewend aan alles te kunnen zien en het logische gevolg hierop is dat kinderen niet meer willen liggen.

  Nogmaals, iedereen moet doen wat hij/zij zelf wilt, maar wees je bewust van wat je met het lichaam van een kindje doet.

 2. Linda
  26 augustus 2018 / zondag, 26 augustus 2018

  Grote kans dat je haaruitval pas komt als je bent gestopt met borstvoeding (net als je menstruatie, nog een voordeel van lang voeden :-))

 3. Wendy
  25 augustus 2018 / zaterdag, 25 augustus 2018

  Ik zou de bumbo houden. Ze zijn ideaal en je kindje kan er niet zomaar uit/ om vallen. Ook handig om mee te nemen als je ergens anders heen gaat waar hef misschien wat minder kind vriendelijke is.
  En ik bedoel het niet negatief, maar binnen nu en 2 maanden zelfstandig kunnen zitten is wel positief gedacht. Dan is hij rond de 5 maanden toch? Vanaf gemiddeld 8 maanden zijn ze sterk genoeg om zelfstandig te zitten. Daarvoor is het ruggetje (vaak) nog niet sterk genoeg, ook al lopen ze in het begin voor.

  • Serena
   Auteur
   25 augustus 2018 / zaterdag, 25 augustus 2018

   Over 2 maanden is Marshall 6 maanden oud alweer! Ik dacht dat de meeste kindjes dan al gingen zitten. Maar maakt niet uit, heb hem toch al omgeruild.

 4. Stef
  23 augustus 2018 / donderdag, 23 augustus 2018

  Hi Serena,
  Ik zie dat je die grijze bank hebt, is die van Ikea? Ik twijfel al een lange tijd om hem te bestellen maar kan je niet ‘proefzitten’. Is het bij jou een zachte zitting of meer een harde? En voel je de de ‘gaten’ in de zitting goed?

  Groetjes,
  Stef

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2018 / vrijdag, 24 augustus 2018

   hi Stef,
   deze is van Henders & Hazel en het model heet Thompson.

 5. Lizzy
  23 augustus 2018 / donderdag, 23 augustus 2018

  Leuke week weer en wat ontwikkelt Marshall zich toch snel!! Gek hoe dat altijd zo hard lijkt te gaan met babies :) Heerlijk koppie heeft ie ook, zeker fotogeniek!
  Oh en van mij mag je de T van wilt ook skippen, is gewoon geen goed Nederlands. Foutje af en toe moet zeker kunnen, maar niet zo’n structurele. Fijne week!

 6. Diana
  23 augustus 2018 / donderdag, 23 augustus 2018

  Wat een zoete foto’s ♡ echt een knap kindje.

  Dat zitstoeltje dat je terug wil sturen, dacht eerst dat het een potje was om te poepen en plassen. Dacht echt wow Serena rustaaaagh hij is net geboren hahaha

  Xoxo

 7. Iemand
  22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

  Ik kijk echt uit naar je artikel over haaruitval en dan vooral naar de oplossingen!
  Al 2 jaar lang heb ik haaruitval, onder de douche is het ‘t ergst.
  Van een dikke bos krullen is nog maar de helft over.
  Al zeker een keer of 8 naar de huisarts geweest, van alles geprobeerd maar niet helpt.. De ene keer was het ijzertekort dan weer vitamine D.
  Ik heb ijzertabletten, vitamine D, B, Biotine, spinaziesmoothies al geprobeerd. Al jarenlang dezelfde kapper, die het ook echt duidelijk ziet.
  Ik eet gezond, ik ben niet zwanger geweest.
  Ik wordt er zo onzeker van..

  • Sandra G.
   22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

   Erg, hè? Ik baal er ook zo vreselijk van.
   Sommige mensen hebben baat bij Nioxin shampoo en conditioner, ik zelf helaas (nog?) niet.
   Heb je die al geprobeerd? Je kunt een probeersetje kopen, afgestemd op jouw haartype. En als je ooit de gouden tip vindt, tell me!

  • Saskia
   22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

   Precies ook bij mij zo, alleen ik was steeds ook zo moe , dus ik zei kijk naar mijn t3 waarde. Ja hasimoto kreeg ik te horen later. Nou bijgesteld qua medicatie. Maar blijft hetzelfde. Word er zo moedeloos van!

 8. 22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

  wat een heerlijke foto’s, en wat groeit die hard zeg. je oorbellen zijn ook erg leuk. liefs soraya

 9. Sandra G.
  22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

  Vanwege bijna dagelijks morfinegebruik heb ik heel veel haaruitval. Er is nog maar zo weinig over! Helaas kom ik er nooit meer vanaf, dus geen tijdelijke bijwerking.

  Ik doe nu een poging met Nioxin shampoo en conditioner, maar merk helaas nog geen verschil.
  Ik hoor heel graag tips!!

 10. Floor
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Heuh, ik snap het niet zo goed.. als Marshall zo voor loopt met alles op andere kinderen, waarom krijgt hij dan hulp van een kinderfysio?

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

   hi Floor,
   dat is voor zijn voorkeurshouding (die eigenlijk nu al flink is afgenomen!)

 11. Tamara
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Die oorbellen die je in hebt, zo gaaf! Ik dacht gelijk bestellen maar ze zijn al uitverkocht!! Vast doordat jij ze showt 😊 hoop dat ze snel aangevuld worden en ook super betaalbaar.. heel leuk

 12. Nicole
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Ik heb tijdens/na de zwangerschap geen haaruitval gehad en heb ook nog geen enkele grijze haar bij mezelf gespot (ben 37,5 jr. oud, donker haar), maar aan de andere kant, heb dun/futloos/glad haar, waar je echt niks mee kunt…
  Marshall begint steeds meer op jou te lijken, leuk om te zien!

 13. M
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Ik zie Marshall bijna nooit lachen op de foto’s? Of lacht hij gewoon niet zoveel?
  Ik vind dat jullie huis echt supermooie ramen heeft!

  • Serena
   Auteur
   21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

   hij lacht vooral veel naar ons, maar zodra de telefoon tevoorschijn komt voor een lachende foto dan is hij helemaal gefascineerd door wat we daar in onze hand hebben en dan is dat lachje weer weg!

   • M
    22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

    Ah zo, hahah. Hij kijkt ook zo serieus.

 14. Kirsten
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Het huilen aan de borst is heel herkenbaar met mijn zoontje van 4,5 maand. Ik probeer hem zelf niet te dwingen alsnog bij mij te drinken. Ik geef hem dan wat afgekolfte melk eigenlijk net genoeg om de ergste honger weg te nemen en dan geef ik alsnog de borst. Dat lijkt wel te lukken maar hoop vooral dat het een fase is. Ik vind het wel heel jammer.

  • Serena
   Auteur
   21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

   hi Kirsten,
   het lijkt alleen ‘s avonds te zijn. In de ochtend en middag drinkt hij wel aan de borst. Wat bij mij helpt is hem in mijn armen houden en dan staan, heen en weer wiegen en dan eigenlijk gewoon die tepel in zijn mond te duwen, haha! Vaak neemt hij het dan wel aan en als hij een paar slokken op heeft en rustiger is, kan ik gaan zitten.

 15. B
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Mijn haaruitval begon toen mijn zoontje 4 maanden werd.
  mijn god!! hele plukken haar verloor ik.. en aan de voorkant kreeg ik gewoon hele inhammen. Het is nu weer wel allemaal aan het terug groeien gelukkig, maar heb overal babyhaar nu.

 16. Nikita
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Zo leuke foto’s !!
  Wij hebben ook een bumbo gekregen maar niet gebruikt, onze kine zei dat het niet goed was om kindjes daarin te zetten voordat ze klaar zijn om zelf te zitten dus hebben we het bewust niet gebruikt.
  Ik zou het ook terugsturen voor dat kwartiertje per dag kan je hem evengoed op jouw schoot nemen inderdaad ^^

 17. Sara
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Hey serena dat huilen aan de borst kan heel goed ongeduld zijn en zeker omdat hij het niet heeft bij de fles. Bij flesvoeding krijgen ze gelijk grote slokken melk zonder veel moeite te hoeven doen. Aan de borst moeten ze ervoor werken. Oplossing heb ik niet voor je helaas 😘

 18. 21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Aaah wat een leuke foto’s met Marshall, tof dat hij voor Joolz heeft geshoot, benieuwd naar het resultaat van de foto’s :)

 19. Denise
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Wat een leuk weekje!
  Zo lief die fotos met Marshall :)

  X

 20. Rita
  21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

  Wat een drukke week is het weer geweest en wat een leuke kattenkoppies hebben de maine coons. Marshall verandert zo snel, het gaat hard.

 21. Lydia
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Enig kind met een moeder die het fantastisch doet volgens mij. Zo nuchter en met humor en tegelijk zo gek op en toegewijd aan je kind. Mijn opmerking is dan ook totaal onbelangrijk maar ;) ik mis jouw recepten op vrijdag. Ik kan natuurlijk op het hele internet recepten vinden maar die van jou slaan aan bij mijn slecht etende kind..echt waar. Ik hoop dat de rubriek food friday ooit weer eens terugkomt maar zoals gezegd eigenlijk totaal onbelangrijk verder ;)

 22. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Wat fijn dat de katten zo goed samen kunnen met Marshall! Ik denk dat een hoge kast en wat lijstjes leuk zouden staan in jullie huiskamer, hoewel ik moet zeggen dat ik het qua kaalheid wel mee vind vallen en het er zo ook al leuk uitziet.

 23. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Aww die knuffelfoto met Tara is zo lief!

  Mijn haar is vrij hetzelfde gebleven na mijn zwangerschap, maar mijn wimpers… Ze stonden altijd al een beetje naar beneden maar nu viel er ineens geen land meer mee te bezeilen, zo slap en dun en futloos en triest, zelfs met en fijne mascara erop. Heeft het Kruidvat wimperserum voor me opgelost ;)

 24. Judith
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Wat echt goed werkt tegen haaruitval,zijn de sugar bears. Ik heb ze na een operatie gebruikt en niks uitgevallen. Gestopt omdat ze op waren en zie duidelijk verschil.

 25. Emma
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  ik zou het bumbo stoeltje houden.
  Als ze eindelijk kunnen zitten namelijk dan vallen ze iedere keer om omdat ze hun evenwicht nog niet goed kunnen bewaren.
  Juist voor die momenten is zo’n stoeltje dan best handig.
  Anders moet je Marshall een soort van klem zetten tussen kussens enzo en ik vond dat met mijn zoontje best onhandig.

  Ik kwam er een beetje laat achter dat er zo’n dingen bestonden anders had ik hem al veel eerder gekocht.

  Maar je moet het natuurlijk zelf weten :).
  Wat groeit Marshall al hard!
  Geniet er maar van nu hij nog zo klein is, mijn kleine spruit wordt over 6 weekjes alweer 1 jaar en wilt bijna nooit meer lekker knuffelen :(

 26. Anneke
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Sorry, maar dit irriteert me echt mateloos

  Willen is bijna regelmatig in de tegenwoordige tijd, maar de derde persoon enkelvoud is een uitzondering. Anders dan bij bijna alle andere werkwoorden geldt de regel stam + t hier niet. Het is dus hij wil, zij wil, men wil, Sophie wil, het Nederlandse volk wil, enzovoort. De vorm wilt past alleen bij jij/je en bij u: ‘Jij wilt vast nog wel wat’, ‘Ik weet niet wat je nou wilt’, ‘U wilt vast een bijdrage leveren’, ‘Wilt u een kopje koffie?’

  • Chelsey
   20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

   Als je je er zo aan irriteerT dan lees je het toch gewoon niet ? Je begrijpT toch wat er staat?
   Ik snap niet dat mensen zo moeten zeuren op anderen… er zijn zoveel ergere dingen waar je je druk om kunT en moet maken.

   • Anneke
    21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

    Dit is wel echt de meest volwassen manier van omgaan met feedback die ik ooit gezien heb…..

  • Inge
   21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

   Zou je op straat ook iemand zo corrigeren?🤦🏼‍♀️

   • Serena
    Auteur
    21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

    ik hoop het niet, wat hij wil/wilt is spreektaal dus dat mag gewoon! ;)

    • Yvonne
     21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

     Nee hoor, ‘hij wilt’ is fout en ik hoor het ook niemand zeggen trouwens. Ik vind eigenlijk ook wel dat een blogger hier op gewezen mag worden als het zo vaak fout geschreven wordt (maar bij voorkeur intern, door een eigen editor).

     • Vera
      21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

      Eens met Yvonne en Anneke, ‘hij wilt’ is net zo fout als ‘me moeder’ en het lijkt me niet gek om een blogger/auteur daarop te corrigeren, toch?

     • Serena
      Auteur
      21 augustus 2018 / dinsdag, 21 augustus 2018

      Ben het met je eens hoor, feedback is altijd welkom!

 27. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Ik heb je diary met veel plezier gelezen, alleen al vanwege de schattige foto’s van Marshall. Met recht een model in de dop! :) En wat fijn dat het met de katten ook zo goed samengaat! Ik moest wel lachen om het pootje van jullie kat. Hoe lief dat hij er graag bij is voor de nodige mental support ;)

 28. Sara
  20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Mijn tip tegen haaruitval is de “new” hot oil treatment van lush! De geur is niet helemaal mijn ding maar verder een echt wondermiddel want mn haaruitval stopte per direct ermee na het een keer te gebruiken (viel uit met hele plukken, maar niet door zwangerschap).

  • Sandra G.
   22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

   Thanks! Die ga ik gelijk halen!

  • Saskia
   22 augustus 2018 / woensdag, 22 augustus 2018

   Hoi, mag ik vragen welke? Er zijn er 3 of maakt dat niks uit?

 29. 20 augustus 2018 / maandag, 20 augustus 2018

  Wat een fijne week weer. Ik zag op de instastory van Hazjar al jouw foto in de woonkamer, zo lijkt je woonkamer nog extra groter en diep! Super leuk dat deze campagne over de hele wereld wordt gedeeld, schuilt er misschien een grote ster in Marshall zodra hij groter word? ;p De oorbellen die je hebt gekregen zijn zoooo leuk! Ik ben al een tijdje opzoek naar opvallende oorbellen die ook weer niet te druk ogen (want heb in totaal 8 piercings in mijn oren zitten). Deze hangers ogen vrij rustig maar zijn wel mooie statement pieces. En die Benefit Brow pen is super handig, bevat het meerdere kleuren of is het soort van line-fill-highlighter pen? Clarins kwam twee jaar terug ook met zo’n pen maar dan voor de ogen en lippen. Ik zie nu dat meerdere merken deze pen van vroeger weer terug brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *